Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

1Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΡΙΝΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ

Με μια εξαιρετική συναυλία τελείωσε την Κυριακή 19 Ιουλίου το πρώτο μέρος της ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ (Σεμινάρια Τραγουδιού) που διοργανώνει το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στις εγκαταστάσεις του σε συνεργασία με την Αυστριακή εταιρεία διοργάνωσης καλλιτεχνικών εκδηλώσεων TETRAKTYS στα Ν. Μουδανιά.
  Η συναυλία πραγματοποιήθηκε στο "Εργαστήρι Κατασκευής και Συντήρησης Πιάνου" του Πάνου Ιωαννίδη στην Ν. Γωνιά.

Στην συναυλία έπαιξαν πιάνο οι καθηγητές των σεμιναρίων και διδάκτορες του "University of music and performing art of Viena" της Αυστρίας Olga Shevtsova, Michael Hruby, Ανδρέας Κουτρόπουλος και η σπουδάστρια των σεμιναρίων Daniela Juranitsch. 
   Επίσης τραγούδησαν οι σπουδάστριες του σεμιναρίου τραγουδιού Ευγενία Καρατζίδου, Βάσια Παπαδοπούλου, Αγγελική Σβίτη και Άννα-Μαρία Φωτιάδου και η καθηγήτρια τους Olga Shevtsova.
  Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η πρόξενος της Αυστρίας Εβελίνα Παπαδοπούλου καθηγητές και μαθητές του ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ και των σεμιναρίων έλληνες και αυστριακοί και πολλοί φίλοι που ενθουσιάστηκαν και χειροκρότησαν θερμά τους καλλιτέχνες.  Μ΄ αυτή την εκδήλωση έγινε και η έναρξη του δεύτερου μέρους της  ΘΕΡΙΝΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ (Σεμινάρια Πιάνου) που θα διαρκέσει ως τις 23 Ιουλίου κατά την διάρκεια του οποίου θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις ελεύθερες για το κοινό στις εγκαταστάσεις της ΣΥΝΘΕΣΗΣ για τις οποίες θα υπάρξει ενημέρωση.
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr
https://www.facebook.com/kentrotexnissynthesi

ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΩΝ

ΠΕΡΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΩΝ
Αφιερωμένο το άρθρο – χρονογράφημα αυτό σε ΟΛΟΥΣ τους «υπερευαίσθητους» συντρόφους, που, έτσι και τολμήσει κανείς και μιλήσει η εκφράσει τον όποιο προβληματισμό, την όποια αντίθεση στο καθημερινό χάλι της εισόδου «προσφύγων» και ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ στη χώρα μας, τον σταμπάρουν σαν ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΑΥΤΟΙ οι «ευαίσθητοι» κατά τα άλλα, που είναι «αντιρατσιστες» παρακολουθώντας την κατάσταση από τις τηλεοράσεις…
Έτσι είναι Συνελληνες, και ένας από τους ρατσιστές που τόλμησαν να γράψουν κάμποσες φορές για τους υποτιθέμενους πρόσφυγες, και γενικότερα για τους ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ που μπαίνουν στη χώρα, κατά κάποιους «υπερευαίσθητους συντρόφους» είμαι και εγώ.
Είχα γράψει, για διάφορους κινδύνους που κρύβει όλη αυτή η είσοδος αλλοδαπών στη χώρα, και είχα εκφράσει την ανησυχία πολλών πολιτών, σχετικά με την ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ που κρύβεται μέσα σε αυτά τα μπουλούκια.
Έπεσαν πολλοί να με κατηγορήσουν λοιπόν σαν ΡΑΤΣΙΣΤΗ, σαν ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ, σαν ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ, σαν……
Για διαβάστε ρε συντρόφια, ευαίσθητοι «δημοκράτες» τα παρακάτω….

«Πάνω από 20 θετικά τεστ μαντού σε Λιμενικό και Αστυνομία στη Χίο
Ανάστατοι είναι, τουλάχιστον ψυχολογικά, Λιμενικοί και Αστυνομικοί, αφού σε σχετικά τεστ που τους γίνονται για ανίχνευση προδιάθεσης Φυματίωσης, μόνο στο Λιμενικό 14 τεστ βγήκαν θετικά και μαζί με τους Αστυνομικούς ξεπερνούν τα 20. Βέβαια δεν σημαίνει ότι τα άτομα αυτά θα νοσήσουν ή ότι μπορεί να μεταφέρουν το μικρόβιο, δεν παύει όμως να αποτελεί μια ταλαιπωρία, αφού συνιστάται θεραπεία 9 μηνών, εξετάσεις κάθε μήνα και όλα αυτά για την περίπτωση, τουλάχιστον των Λιμενικών, χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη από το Ταμείο τους. Βεβαίως ο προβληματισμός εδώ διευρύνεται, αφού η αιτία είναι η επαφή με τους μετανάστες, από τους οποίους όμως πολλοί χρησιμοποιούν και καμπίνες στα πλοία, που δεν είναι και οι πιο... αερισμένοι χώροι. “Δεν αποκλείεται”, μας είπε γιατρός, “οι φορείς να είναι σήμερα αμέτρητοι και να μην το ξέρουμε”.»
ΠΗΓΗ: alithia.gr

Είπατε κάτι ΕΣΕΙΣ οι «ευαίσθητοι αντιρατσιστες»;
Μάλλον ΔΕΝ έχετε συνειδητοποιήσει την σοβαρότητα της κατάστασης, και ΠΩΣ ΝΑ τη συνειδητοποιήσετε, από τους καναπέδες σας, η από τις κομματικές «γραμμές»; Και κάπου διάβασα πως το τελευταίο εικοσαήμερο, πέρασαν στη χώρα μας 28,000 ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, οι οποίοι, σύντροφοι, θα περάσουν ΚΑΙ από τις γειτονιές μας, ΚΑΙ από τις γειτονιές σας, με ότι συνεπάγεται αυτό.
ΤΟΤΕ θέλω να δω τις «ευαισθησίες» σας, που στην πράξη, ΕΣΕΙΣ με τα μεγάλα λόγια θα γίνετε οι ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ για να προστατέψετε τα τομάρια σας. Υπάρχετε ΜΟΝΟ εσείς, δεν υπάρχουν οι άλλοι έλληνες. Εκείνοι, ας αρρωστήσουν…. Ευαίσθητοι του……
Αει στα ανάθεμα μη πω. Θα έχουμε συνέχεια.


Βασίλης Τσούγκαρης
tsougarisgnomi@gmail.com

TTI TCB 900 CB RADIO - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON


TTI TCB 900 CB RADIO



ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ



Multi Channel CB Mobile Transceiver - 12/24 Volt
Το CB radio TTI TCB-900 είναι το τελευταίο μοντέλο της σειράς CB ΤΤΙ με ενσωματωμένο εμπρός ηχείο για να δώσει εξαιρετική απόδοση με σαφή και ευκρινή ήχο. Εχει τη δυνατότητα είτε για να στηριχθεί σε βάση τοποθέτησης ή μπορεί να τοποθετηθεί σε μια DIN μεγέθους τρύπα.
Το TCB-900 είναι επίσης πολύ κοντό σε μέγεθος και έτσι είναι εύκολο να χωρέσει σε ανοίγματα περιορισμένου μεγέθους. Επίσης περιλαμβάνει τριών χρωμάτων επιλογής οθόνη LCD.
Διατίθεται επίσης και με όλες τις μπάντες (400 κανάλια, Ru Band) έκδοση export.

Όμορφη πόλη

Όμορφη πόλη (βασισμένο στο ομώνυμο τραγούδι σε μουσική Μίκη Θεοδωράκη και ποίηση Γιάννη Θεοδωράκη (με CD) -Σειρά Με αφορμή ένα τραγούδι 1
Συγγραφέας: Μάρω Θεοδωράκη
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Σειρά: Με αφορμή ένα τραγούδι
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Τραγουδούν: Μάριος Φραγκούλης
Ημερομηνία έκδοσης: 25 Φεβρουαρίου 2010
Σχήμα: 21x29
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-6864-36-0
ΟΜΟΡΦΗ ΠΟΛΗ Κι όμως τα όνειρα βγαίνουν αληθινά! Η Αννιώ θα ταξιδέψει στα Χανιά, στην Όμορφη Πόλη του πατέρα της με τα χιλιάδες χρώματα, τις φωνές, τις μουσικές. Η μυρωδιά από τη θάλασσα, το θυμάρι και το γιασεμί είναι η καλύτερη αρχή για τις διακοπές της. Οι φίλοι της, ο παππούς ο Σήφης κι η χρυσοχέρα γιαγιά θα την κατακτήσουν και θα τη μαγέψουν με την αλήθεια τους. Ακολουθήστε την Αννιώ μέχρι τον Γαλατά, ξελογιαστείτε με τις πειρατικές αποδράσεις του Λευτέρη και του Γιώργη και βουτήξτε από τα λαξεμένα βράχια μαζί τους… Για την «Όμορφη Πόλη» της Μάρως Θεοδωράκη Τελικά φαίνεται ότι τα καλλιτεχνικά γονίδια της οικογένειας τα πήρε πάνω της η αγαπημένη μου ανιψιά, η Μάρω Θεοδωράκη. Πιανίστα, συνθέτης, αλλά και συγγραφέας! Πόσο λυπάμαι που ο Γιάννης, ο αδελφός μου και πατέρας της, δεν ζει για να την καμαρώνει όπως εγώ. Όμως αυτή τη φορά, με την «Όμορφη πόλη», δεν καμαρώνω μόνο, αλλά και συγκινούμαι βαθύτατα, γιατί με το μεστό και πανέμορφό της κείμενο αγγίζει ό,τι πολυτιμότερο έχω μέσα μου: την οικογένεια και το χωριάτικο σπίτι μας στον Γαλατά Χανίων, όπου έζησα τις ωραιότερες μέρες της ζωής μου λουσμένες στο φως της ευτυχίας, της χαράς και του γέλιου του «παππού» και της «γιαγιάς» της ιστορίας, δηλαδή του μπαμπά και της μαμάς μου, αλλά και του αδελφού μου, καθώς ήμαστε μαζί ένα κουβάρι αγκαλιασμένοι... Χωρίς αυτή την αγκαλιά η ζωή μου άλλαξε για πάντα. Τη σκέφτομαι και την αποζητώ κάθε στιγμή. Γι’ αυτό, Μάρω, σ’ ευχαριστώ που με οδήγησες ξανά κοντά τους... Κι ας ξέρω πως ονειρεύομαι... Μίκης Θεοδωράκης Αθήνα 21/12/2009

DE PROFUNDIS ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Νέες κυκλοφορίες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
Μια ζωή σαν πρόβα
Ντόρα Γιαννακοπούλου
ISBN: 978-960-03-5928-2
Τιμή: 14,91 €
Μια εκ βαθέων εξομολόγηση, μια προσωπική κατάθεση για σημαντικά γεγονότα του 20ού αιώνα και ταυτόχρονα ένα πανόραμα προσώπων που άφησαν ανεξίτηλα τα ίχνη τους στην ιστορία του τόπου μας.
Το βιβλίο αυτό διαβάζεται σαν μυθιστόρημα, σαν χρονικό μιας οικογένειας, αλλά και σαν απόσπασμα από το αφήγημα της σύγχρονης Ελλάδας. Η Μυτιλήνη μετά την Καταστροφή, τα μαύρα σύννεφα της Κατοχής και του Εμφυλίου, κι αργότερα η μέρα της φυγής· η αναζήτηση του ονείρου στην πρωτεύουσα, το ξεκίνημα μιας σπουδαίας διαδρομής. Από το Κυκλικό Θέατρο του Λεωνίδα Τριβιζά έως το «Rex» και την Όμορφη Πόλη με τον Μίκη Θεοδωράκη, τη Μαγική Πόλη με τον Μίκη και τον Μάνο Χατζιδάκι, τις πρώτες μπουάτ, τις Μικρές Κυκλάδες. Στη φορτισμένη δεκαετία του ’60, όπου ανθίζει ένας έρωτας μετ’ εμποδίων, αλλά διακόπτεται από τη χούντα. Στα χρόνια της Αντίστασης, με παραστάσεις και συναυλίες στο εξωτερικό: στη δυτική και ανατολική Ευρώπη, στη Ρωσία, στον Καναδά και, κυρίως, στην Ολλανδία, όπου πρωτοηχογραφούνται τα Τραγούδια της Ζάτουνας του Μίκη Θεοδωράκη, μια κορύφωση του αντιδικτατορικού αγώνα, αλλά και αιτία να ξανασμίξει μια οικογένεια. Κι έπειτα η μεγάλη επιστροφή, στην πατρίδα και στο θέατρο. Η χούντα που φεύγει, η ελευθερία που έρχεται. Η τελευταία συναυλία και λίγο αργότερα η Πρόβα του νυφικού – η αρχή μιας νέας, λαμπερής πορείας στα βιβλία και στις καρδιές χιλιάδων αναγνωστών.

Μυστικό άρωμα
Ζοέλ Λοπινό
ISBN: 978-960-03-5916-9
Τιμή: 15,97 €
Το Μυστικό άρωμα μεταφέρει τον αναγνώστη σε συναρπαστικές εποχές της Ιστορίας, ενώ τον εισάγει στη γοητεία της Ανατολής, στα μυστικά της μαγείας αλλά και στα μυστήρια της ζωής και του θανάτου.
Έπειτα από έναν τρομακτικό σεισμό η Πέρσα χάνει τις αισθήσεις της, παγιδευμένη στα συντρίμμια του σπιτιού της. Καθώς οι διασώστες προσπαθούν να την εντοπίσουν, εκείνη βιώνει κάτι αλλόκοτο, μια πρωτόγνωρη κατάσταση που τη συγκλονίζει περισσότερο και από τον σεισμό που γκρέμισε το σπίτι της.
Επιθανάτια εμπειρία ή ταξίδι σε προηγούμενες ζωές της; αναρωτιέται. Υπάρχει άλλη ζωή, πεπρωμένο, κάρμα, ή βιώνει παραισθήσεις; Έρχεται κανείς στη γη για κάποιον προκαθορισμένο σκοπό; Υπάρχει αδερφή ψυχή ή όλα αυτά είναι ένας ρομαντικός μύθος; Και τι είναι το μυστικό άρωμα που καλείται η ίδια ν’ ανακαλύψει;
Παλεύοντας να βρει το νήμα της αλήθειας, ξεκινά άθελά της ένα μεταφυσικό ταξίδι που θα την παρασύρει στα σαγηνευτικά αρώματα της αρχαίας Αιγύπτου, στη μινωική Κρήτη, στη Νότια Γαλλία του Μεσαίωνα και πιο μακριά ακόμη... σε μέρη όπου, άλλοτε, είχε βιώσει τον πιο δυνατό έρωτα, την ευτυχία αλλά και τη βαναυσότητα των ανθρώπων.
Από τη συγγραφέα του μπεστ σέλερ Η Αγριλιά.

Στο μάτι του ταύρου
Δώρος Αντωνιάδης
ISBN: 978-960-03-5922-0
Τιμή: 13,84 €
Ο Πέτρος Ελευθεριάδης, αστυνόμος του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, μόλις έχει υποβάλει την παραίτησή του στην υπηρεσία και είναι πλέον έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα. Πριν φύγει όμως, αναλαμβάνει να βοηθήσει σε μια τελευταία υπόθεση, με ένα πτώμα που βρίσκεται τοποθετημένο σαν τον Βιτρουβιανό Άνθρωπο του Ντα Βίντσι, το οποίο φέρει ένα περίεργο τατουάζ στο στήθος και κρατά ένα ποίημα με αριθμούς στην αρχή κάθε στροφής. Ο αστυνόμος αντιλαμβάνεται γρήγορα πως δεν πρόκειται για απλή υπόθεση ανθρωποκτονίας. Στην προσπάθειά του να εξιχνιάσει το έγκλημα, οδηγείται σε μια ιστορία που ξεκινά είκοσι χρόνια πριν στη Θεσσαλονίκη, όπου ένας φοιτητής ψυχολογίας βοηθάει μια κοπέλα να ξεφύγει από τον μανιακό διώκτη της. Όσο περνούν οι ώρες, ο Ελευθεριάδης ανακαλύπτει στοιχεία και γεγονότα που θα του αλλάξουν τη ζωή γρηγορότερα απ’ ό,τι σχεδίαζε.
Ένα συναρπαστικό αστυνομικό θρίλερ με μαθηματικούς γρίφους, υποβλητική ατμόσφαιρα και καταιγιστικό ρυθμό, όπου το παρόν εναλλάσσεται με το παρελθόν, ενώ ο αναγνώστης βρίσκεται διαρκώς προ αλλεπάλληλων εκπλήξεων.  

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ - NOIR
Το κρασί του ταυρομάχου
Πάουλ Γκρότε
Μετάφραση: Γιώτα Λαγουδάκου
ISBN: 978-960-03-5920-6
Τιμή: 15,97 €
«Θέλουν να μας συντρίψουν!
Κι εμένα προσωπικά θα προτιμούσαν να με βγάλουν
απ’ τη μέση».
Ένα ρεπορτάζ για έναν καινούργιο, ανερχόμενο συνεταιρισμό αμπελοκαλλιεργητών φέρνει τον Γερμανό δημοσιογράφο Χένρι Μαγενμπέκερ στη Ριόχα, την πιο γνωστή οινοπαραγωγική περιοχή της Ισπανίας.
Προτού όμως προλάβει να πατήσει το πόδι του στη Ριόχα, ο διευθυντής του συνεταιρισμού σκοτώνεται σε ένα τραγικό αυτοκινητικό δυστύχημα.
Ο Μαγενμπέκερ μπαίνει σε κατάσταση συναγερμού…
Ο άνθρωπος, το κρασί – και το Κακό.  

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ
Η Τζεμιλέ
Ορχάν Κεμάλ
Μετάφραση: Στέλλα Χρηστίδου

ISBN: 978-960-03-5815-5
Τιμή: 11,71 €
Το πατρικό μου, τα Χρόνια της Αλητείας, η Τζεμιλέ, η Παντρειά, τα Σφυρίγματα των φίλων είναι τα πέντε αυτόνομα μέρη που συγκροτούν το «Μυθιστόρημα του μικρού ανθρώπου», το δημοφιλέστερο σε όλο τον κόσμο, αυτοβιογραφικό έργο του κλασικού Τούρκου συγγραφέα.
Η Τζεμιλέ, σε πρώτο πλάνο, είναι η ερωτική ιστορία της όμορφης Βόσνιας εργάτριας με τον χαμηλόμισθο γραφιά Νετζατί, και σε δεύτερο πλάνο είναι η ιστορία μιας εργατικής συνοικίας των Αδάνων του 1934 και της σκληρότητας του μεροκάματου στην υφαντουργία.
Και σ’ αυτό το μυθιστόρημα, ο Ορχάν Κεμάλ καθώς περιγράφει την καθημερινή, ταπεινή ζωή των ηρώων του με τον δικό του χαρακτηριστικό ρεαλιστικό τρόπο γραφής, δεν παραλείπει να υπογραμμίσει τη δύναμη της φιλίας και της αλληλεγγύης ως αντίδοτων στη φτώχια, την εχθρότητα, τη μνησικακία, αλλά και στα ηθικά και κοινωνικά αδιέξοδα των ανθρώπων.

Οι καλύτερες παραλίες για γυμνισμό.

ArtTravel
Όλες οι Κυκλάδες σε ένα βίντεο.
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​4

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 20-07-15/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1005 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1016 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ
ΙΤΑΛΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 H 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 36.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 26.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 26.00 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η
6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 21-07-2015 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 21-07-2015
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 37 ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΩΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 38 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΕΩΣ 39 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 37 ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΕΩΣ 38 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 5 ΜΕ 6 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 30 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 26 ΕΩΣ 36 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 21 ΕΩΣ 37 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22-07-2015
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 5, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ.

Επώνυμοι Εκτυπωτές απο την ALFANET !












Δέκα λόγοι για τους οποίους αισθάνεστε κόπωση


Δέκα λόγοι για τους οποίους αισθάνεστε κόπωση
Πόσο μας επηρεάζει ακόμη και ο ήχος ενός μηνύματος στο κινητό
Γιατί οι αρνητικές σκέψεις μάς «αρρωσταίνουν»

Τα ένοχα συστατικά των αλλαντικών

Ο καθιστικός χρόνος συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου

Νέα έρευνα φέρνει τα πάνω-κάτω για τη χρήση της ιατρικής κάνναβης

Καταβολή δεδουλευμένων σε παρόχους υγείας

Νέα δεδομένα για την ευεργετική δράση της βιταμίνης C

Το κάπνισμα μπορεί να επιδεινώσει την ακμή


Βίκυ Μοσχολιού - δεν κλαίω για τώρα -΄Ακης Πάνου

5*Arty Grand Ημιδιατροφή+Spa+2Παιδιά Δωρεάν|-50%

Ekdromi.gr

5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία

Αρχαία Ολυμπία με 209€ από 420€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

209€ από 420€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel στην Αρχαία Ολυμπία, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€209 από €420 Κέρδος €211 Έκπτωση 50%
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία


Περισσότερες Προσφορές

All Inclusive στο Αίγιο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€299 από €598 -50%
Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
Αίγιο
ALL INCLUSIVE στο Long Beach Resort Hotel στο Αίγιο 1,5 ώρα από την Αθήνα ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Κρασί, Μπύρα, Καφέ, Αφεψήματα και Snacks! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης επάνω στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All inclusive στον Πλαταμώνα Πιερίας με 229€ από 458€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€229 από €458 -50%
San Panteleimon Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
Πλαταμώνας Πιερίας
ALL INCLUSIVE στoν Πλαταμώνα Πιερίας στο San Panteleimon Hotel ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 229€ από 458€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Καφέ, Τσάι, Αναψυκτικά, Χυμό, Ούζο, Μπύρα, Κρασί, Brandy και Παγωτό! Προσφέρεται ένα Λευκό και ένα Κόκκινο Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Μεσσηνία με 375€ από 750€ (-50%) για 6 ημέρες για 2 Άτομα+Παιδί με Πρωινό σε 5*Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€375 από €750 -50%
5* Buca Beach Resort - Μεσσηνία
Παραλία Ανάληψης, Μεσσηνία
375€ από 750€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Buca Beach Resort, στη Παραλία Ανάληψης στη Μεσσηνία επάνω στο Κύμα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Απολαύστε 6 ημέρες πολυτέλειας και άνεσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καρπενήσι με 199€ από 510€ (-61%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 61%)

€199 από €510 -61%
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
199€ από 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Fitness Spa (Εσωτερική Πισίνα, Σάουνα, Hamam, Υδρομασάζ και Γυμναστήριο) καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Όσοι πραγματοποιήσουν 4 διανυκτερεύσεις δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!

ALL INCLUSIVE στο Πλατύστομο με 209€ από 418€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€209 από €418 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Πλατύστομο
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 5 και ένα έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόνο με 209€ από 418€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό και Βραδινό, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί τοπικής Βιολογικής Καλλιέργειας, Μπύρες και Αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Καφέ φίλτρου, Τσάι, Χυμοί και Βουτήματα! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Early check in στις 12:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει για ΟΛΟ το Καλοκαίρι!

Τήνος με 399€ από 798€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€399 από €798 -50%
Aeolos Bay Hotel - Τήνος
Τήνος
399€ από 798€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), 5λεπτά από την χώρα της Τήνου στο Aeolos Bay Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Δωρεάν Mεταφορά από και προς το Λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Aπολαύστε στιγμές ξεγνοιασιάς και φιλοξενίας στο όμορφο Κυκλαδίτικο νησί! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ζάκυνθος με 189€ από 378€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €378 -50%
Zefyros Ecoresort Hotel - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
189€ από 378€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στη Ζάκυνθο σε δίκλινο δωμάτιο στο Zefyros Ecoresort Hotel! Παρέχεται ένα χαλαρωτικό Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 20 λεπτών και μία συνεδρία Hamam για το σύνολο της διαμονής! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στη Λακόπετρα με 499€ από 998€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε Bungalow

(Έκπτωση 50%)

€499 από €998 -50%
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας
Λακόπετρα
ALL INCLUSIVE στην Λακόπετρα Αχαΐας, στο Ionian Beach Hotel επάνω στο κύμα KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών σε Bungalow, μόνο με 499€ από 998€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Μπύρα και Κρασί κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Smart Snack με Κέικ, Φρουτοσαλάτες, Γλυκά, Χυμούς και Αναψυκτικά! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται παιδικές δραστηριότητες από επαγγελματία παιδαγωγό όπως παιχνίδια στο νερό, κυνήγι θησαυρού, mini cinema, κατασκευές, ζωγραφική κλπ!!! Παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πόρος με 139€ από 398€ (-65%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Aτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα και Πρωινό

(Έκπτωση 65%)

€139 από €398 -65%
Xenia Poros Image - Πόρος
Πόρος
139€ από 398€ ( Έκπτωση 65%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά έως 2 ετών, στο Xenia Poros Image Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, στον Πόρο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά καθώς και Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην ιδιωτική Παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν για να απολαύσετε 4 ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κανάλι Πρέβεζας με 239€ από 480€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€239 από €480 -50%
SESA Boutique Hotel - Κανάλι Πρέβεζας
Κανάλι Πρέβεζας
239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Κανάλι της Πρέβεζας, στο SESA Boutique Hotel μέλος των Small Luxury Hotels of the World, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλευρική Θέα Θάλασσα και Πρωινό à la carte, σε απόσταση αναπνοής από τα καταγάλανα νερά του Ιονίου! Παρέχονται ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και την πισίνα! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό και για όσους διαμείνουν κατ΄ελάχιστο 4 διανυκτερεύσεις δίδεται ένα Δείπνο Δωρεάν για το σύνολο της διαμονής! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Νέα Μάκρη Αττικής με 129€ από 258€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Miami δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€129 από €258 -50%
Marathon Beach Resort Hotel - Νέα Μάκρη Αττικής
Νέα Μάκρη Αττικής
129€ από 258€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Νέα Μάκρη Αττικής, στο Marathon Beach Resort Hotel σε Miami δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται Welcome Drink καθώς και Ομπρέλες, Ξαπλώστρες και Πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καμένα Βούρλα με 379€ από 758€ (-50%) για 4 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο


...