Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΕΧΟΥΜΕ…. ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ


Ζούμε σε μια ονειρική χώρα, στην οποία (κατά δηλώσεις κάποιου) «λεφτά υπάρχουν», κατά τις δηλώσεις κάποιου άλλου, «μαζί τα φάγαμε» (απόδειξη δηλαδή ότι υπάρχουν η υπήρχαν για να μπορέσουμε να τα φάμε μαζί), κατά δηλώσεις κάποιου τρίτου, «δεν υπάρχει υπερβολική φορολογία» (πολύ σωστά, υπάρχει κανονική κλοπή, κανονική αρπαγή και οι ΚΛΕΦΤΕΣ συνεχίζουν το σωτήριο έργο τους ανενόχλητοι), επίσης κατά δηλώσεις κάποιου, η χώρα βρίσκεται σε «τροχιά ανάπτυξης» (με λίγα λόγια, χαμένη κάπου στο αχανές διάστημα), και για να μην μακρηγορώ, κατά τα λεγόμενα ΟΛΩΝ αυτών, αλλά και πολλών άλλων, η χώρα, έχει λέει «πρωτογενές πλεόνασμα»…..
Πσσσσσ!!!!!!!!!!
Ωραίο πραμα!
Το λες, και γεμίζει το στόμα σου, σα να τρως σοκολάτα να πω; (για να μη πω τίποτα άλλο και λυσσάξουν τα κομματόσκυλα περισσότερο).
ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ.
Ναι ρε παιδια, η κυβέρνηση (εντάξει μη γελάτε) για ΠΡΩΤΗ φορά σε αυτή τη χώρα λέει ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ βρε αχάριστοι και πλεονέκτες συνέλληνες!
ΕΧΟΥΜΕ πλεόνασμα ΑΝΕΡΓΙΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ πλεόνασμα ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΩΝ.
ΕΧΟΥΜΕ πλεόνασμα  ΧΑΡΑΤΣΙΩΝ.
ΕΧΟΥΜΕ πλεόνασμα ΧΑΜΕΝΗΣ ΥΓΕΙΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ πλεόνασμα ΧΑΜΕΝΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ
ΕΧΟΥΜΕ πλεόνασμα ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΕΧΟΥΜΕ πλεόνασμα  ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑΣ.
Να μην συνεχίσω.
Γρήγορα γρήγορα, σας ανάφερα ΜΟΝΟ επτά από τα … εκατοντάδες είδη «πλεονάσματος» που εξασφάλισαν για τη «σωτηρία» της χώρας οι κυβερνώντες, και τα μεγάλα αφεντικά από Ευρώπη μεριά!
Ζούμε δηλαδή, στη χώρα του… ΠΛΕΟΝΑΣΜΑΤΟΣ.
Τα έχουμε όλα μπόλικα ρε παιδί μου, σπίτια, αυτοκίνητα, υγεία, κάποια ψίχουλα (όσοι πλέον ανήκουν στη σπάνια αυτή κατηγορία) σε τραπεζικό λογαριασμό, έχουμε από δυο και τρεις δουλειές ο καθένας, έχουμε…. ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ…
Αυτά βλέπουν και οι «εξαποδώ» και λένε στους δικούς μας το γνωστό (αλλά κρυφό κατά τα άλλα) «πάρτε τα ΟΛΑ, τα θέλουμε για ΕΜΑΣ».
Και αφού υπάρχει «πλεόνασμα» στο λαό, έρχονται να το ξελαφρώσουν, να μας βγάλουν από τον κόπο να σκεφτούμε ΤΙ να κάνουμε αυτά που μας περισσεύουν.
Μας ξελαφρώνουν γενικώς και δεν πρόκειται να σταματήσουν παρά μόνο όταν δεν θα έχει μείνει ΚΑΝΕΙΣ όρθιος, όταν ΤΙΠΟΤΑ πλέον δε θα ανήκει σε κανέναν.
ΕΧΟΥΜΕ πλεόνασμα πατριώτες, σε όλα, μόνο που δεν ξέρω από υπομονή τι μας έμεινε.
Το λέω αυτό, γιατί τελευταία βλέπω πολλούς με «γυαλισμένο» μάτι, και σκέφτομαι ότι αυτό είδαν και οι κυβερνώντες και λαμβάνουν «μέτρα προστασίας».
ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΟΡΓΗΣ, και η οργή αυτή, κάπως θα ξεσπάσει και μάλιστα σύντομα όπως δείχνουν τα πράγματα.

Βασίλης Τσούγκαρης

1-15 Δεκεμβρίου εκδηλώσεις σε Λάρισα και Καρδίτσα


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ελάτε όλοι να περιπλανηθούμε μέσα στο γκρι σπίτι του Τιριμπιμπίμ. Ο ίδιος μαζί με τους
ποντικοβοηθούς του Πι και Φι θα σας οδηγήσουν μέσα στους
διαδρόμους και στα δωμάτια και άμα κρυφτούμε καλά από τη
μάγισσα Μουτζουφλού μπορεί να καταφέρουμε να δούμε τον
ανεκτίμητο θησαυρό που ανακάλυψαν εκεί στα υπόγεια του σπιτιού…
Ανοίξτε καλά λοιπόν τα μάτια και τα αυτιά και ελάτε όλοι
το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου στις 11:30 το πρωί στο Gymboree Play and Music στη Λάρισα
στην παρουσίαση του βιβλίου της Γιούλας Μιχαήλ
«Τιριμπιμπίμ, ο ιππότης των χρωμάτων» των εκδόσεων Διάπλαση.

Θα ακολουθήσουν «παιχνιδιάρικες» Gymboree δραστηριότητες για τους μικρούς και μεγάλους φίλους μας.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Gymboree Play and Music Αλ. Παπαναστασίου 62- Λάρισα 3ος όροφος- στο κτίριο του κεντρικού ταχυδρομείου


Χρειάζεστε συνταγή για τους ωραιότερους κουραμπιέδες; Αν ναι, ελάτε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12 στο Παυσίλυπο για να μάθετε από την μάγισσα Τσαπατσούλα πως να φτιάχνετε κουραμπιέδες που πετούν.
Η συγγραφέας Χαρά Κατσαρή, οι εκδόσεις Διάπλαση, το βιβλιοπωλείο Παιδεία και οι Παιδικές Βιβλιοθήκες ΔΟΠΑΚ του Δήμου Καρδίτσας, σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου 'Η μάγισσα Τσαπατσούλα και οι καλικάντζαροι'. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει κι ο Βαγγέλης Περρής
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ Ηρώων Πολυτεχνείου 6-8, Καρδίτσα ΤΗΛ 2441042182

ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Δελτίο Τύπου EKEBI - Προστασία της ενιαίας τιμής για το ελληνικό βιβλίο

Προστασία της ενιαίας τιμής για το ελληνικό βιβλίο
Το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ) δηλώνει απερίφραστα την αντίθεσή του στην όποια επιδίωξη καταστρατήγησης των προστατευτικών διατάξεων γύρω από την ενιαία τιμή βιβλίου. Ο συγκεκριμένος νόμος 2557/1997 έχει εφαρμοστεί ευεργετικά όλα τα προηγούμενα χρόνια, σ’ ό,τι αφορά την εύρυθμη προώθηση του ελληνικού βιβλίου στην εκδοτική αγορά. Διασφαλίζει δε την ισορροπία μεταξύ των επαγγελματιών του χώρου και βοηθάει στην αποφυγή συμπίεσης του βιβλίου, ως πολιτιστικού αγαθού, στο ασφυκτικό εμπορικό καθεστώς. Αφορά και προστατεύει τις εκδόσεις βιβλίων με διάστημα κυκλοφορίας την τελευταία διετία.
Τόσο οι εκδότες και οι συγγραφείς όσο και το αναγνωστικό κοινό αναγνωρίζουν τη σημασία που έχει αποκτήσει ετούτη η πρακτική στην ελληνική βιβλιαγορά (εφαρμοσμένη, εξάλλου, στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες με ανάλογη επιτυχία: Ισπανία, Ιταλία, Δανία, Ολλανδία, Πορτογαλία, Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία και Λουξεμβούργο κ.ά.). Στις πλείστες περιπτώσεις, οι τιμές του ελληνικού βιβλίου έχουν μειωθεί ή τουλάχιστον παρέμειναν σταθερές, ειδικά κατά την περίοδο της οικονομικής ύφεσης και ένθεν.
Το ΕΚΕΒΙ, διά του Διοικητικού Συμβουλίου του, εφιστά την προσοχή προτείνοντας την απαλλαγή –με σχετική νομοθετική παρέμβαση από το Υπουργείο Ανάπτυξης– του βιβλίου από το σκεπτικό και τις πρακτικές που ευαγγελίζεται η πρόσφατη μελέτη του ΟΟΣΑ για άρση των περιορισμών σχετικά με την τιμολόγηση και τον τρόπο προώθησης των προϊόντων στην αγορά.
Νόπη Χατζηγεωργίου
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΕΚΕΒΙ
Αθανασίου Διάκου 4
117 42 Αθήνα
τηλ.: 210-9200346
φαξ: 210-9200305
e-mail: nchatzigeorgiou@ekebi.gr
URL: www.ekebi.gr

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ+CD "Zoe's Music No.2"-1002Νύχτες

Παρουσίαση του Βιβλίου με παρτιτούρες+CD
"Zoe's Music No.2 – Traditional & Folk forms"
της Ζωής Τηγανούρια
στη μουσική σκηνή "1002Νύχτες" (Ψυρρή)
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου
Ώρα έναρξης 10:00 μ.μ.
Zoe s Music No2 1000x1313
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, με αφορμή την έκδοση του  δεύτερου Βιβλίου με παρτιτούρες+CD των Εκδόσεων Cambia, για ακορντεόν και πιάνο των συνθέσεων της Ζωής Τηγανούρια, με τίτλο "Zoe's Music No.2 – Traditional & Folk forms", σας προσκαλούμε στη ζεστή ατμόσφαιρα της Μουσικής σκηνής "1002Νύχτες" για να απολαύσετε μια εξαιρετική μουσική βραδιά.
Μετά τη παρουσίαση του Βιβλίου με παρτιτούρες+CD, η μουσικοσυνθέτις θα δώσει παράσταση με την ορχήστρα της. 
Η Ζωή Τηγανούρια ακροβατεί με ευελιξία στα ρεπερτόρια, αποδίδοντας τα μέγιστα. Όλα συγκλίνουν φυσικά, πειστικά και αβίαστα. Παιξίματα γεμάτα πάθος σαν εκ βαθέων προσωπικές εξομολογήσεις που καθηλώνουν. 
Τα Tango, τα Latin, τα Ηπειρώτικα Μοιρολόγια, τα Θρακιώτικα, τα Μακεδονίτικα, τα Ποντιακά, τα χορευτικά μοτίβα των νησιών μας σε συνδυασμό με τις δικές της συνθέσεις … πολυμορφία, παλμός, ενέργεια αλλά πάνω απ’ όλα πολύ συναίσθημα.
πιάνο: Ηλίας Αργυρόπουλος 
κιθάρες: Κώστας Κωνσταντίνου
κοντραμπάσο: Γιώργος Ρούλος
τύμπανα/κρουστά: Στέλιος Γενεράλης
τραγούδι: Πελαγία Μυλωνά 
Συμμετέχει η σχολή χορού ''ΧΟΡΟΑΚΤΙΣ'' Κωστάκη-Μαυροειδή.
Την επιμέλεια του προγράμματος -διάρκειας περίπου δυόμιση ωρών- υπογράφει η Ζωή Τηγανούρια.
Να είστε όλοι εκεί!
Ώρα έναρξης: 10:00 μ.μ.
Τιμή Εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα, ρακή ή κρασί)

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "1002Νύχτες"
Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή (από Ερμού 104)
Τηλ: 2103317293-4

"Zoe's Music No.2 – Traditional & Folk forms"
Στο Βιβλίο με παρτιτούρες+CD με τίτλο "Zoe's Music No.2 – Traditional & Folk forms", από τις εκδόσεις Cambia αποτυπώνονται σε παρτιτούρες για ακορντεόν και πιάνο, προσωπικές συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια που υπάρχουν ήδη στην δισκογραφία. 
Συνοδευόμενο από ένα CD με ηχογραφήσεις που έγιναν ειδικά για αυτό το σκοπό, απευθύνεται εξίσου σε μουσικούς (για transcription) αλλά και σε απλούς ακροατές, καθώς περιέχει γνήσιες εκτελέσεις των συνθέσεων της Ζωής, ειδικά ενορχηστρωμένες από την ίδια, για ακορντεόν και πιάνο.
Πληροφορίες για το πρώτο Βιβλίο με παρτιτούρες+CD με τίτλο "Zoe's Μusic No.1 - Tango, Swing & Classical forms", μπορείτε να βρείτε πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες στην
Επίσημη Ιστοσελίδα της Ζωής Τηγανούρια

ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ - ΚΩΣΤΑΣ ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ [ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ]

Νέες Εκδόσεις

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Νοέμβριος 2013 
Ο ΣΤΑΛΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΟΥ
Λεωνίδας Χατζηπροδρομίδης, Πρόλογος: Πέτρος Παπασαραντόπουλος
Τα δοκίμια αυτού του βιβλίου επιχειρούν, μέσα από τoν σταλινικό ζόφο, που σφράγισε τον 20ο αιώνα, να καταδείξουν τον κυριαρχικό ρόλο της εξουσίας, στο ολοκληρωτικό σύστημα και την μετατροπή της ιδεολογίας σε απολογητική. Η ανάλυση του σταλινισμού είναι αιώνια επίκαιρη αφού αφορά την προβληματική της εξουσίας χωρίς τη μελέτη της οποίας δεν μπορούμε να προσεγγίσουμε την ουσία του ολοκληρωτισμού στις διάφορες μορφές του. Εκατομμύρια πιστοί του υπήρξαν θύματα του, ενώ ο κυνισμός και ο αμοραλισμός, στη σκιά της απόλυτης εξουσίας, επέτρεπαν την επιβίωση του υπηκόου. Η θριαμβευτική πορεία του σταλινισμού εκφράζει την πετυχημένη χειραγώγηση των μαζών που διψούν και απαιτούν την προσωπολατρία.Όταν ο αναγνώστης διασχίσει αυτό το εφιαλτικό τοπίο της τραγωδίας θα φτάσει στη φάρσα της μεταμοντέρνας … σκέψης με τις εξυπνάδες του Ζίζεκ και τους αθώους χειροκροτητές του να απολαμβάνουν δωρεάν την… επανάσταση!
ISBN: 9789604584451
Τιμή: 14,00 €
Σελίδες: 248 Περισσότερα...
ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ. Από την ιστοριογραφία και την πολιτική θεωρία στη σχολική ιστορική μάθηση. Άγγελος Παληκίδης (επιμ.)
Σε μια εποχή που ο ναζισμός είτε αναβιώνει απροκάλυπτα είτε προβάλλεται κεκαλυμμένα με τις μορφές του ρατσισμού, της ξενοφοβίας, του αντισημιτισμού, της ανοχής ή της δικαιολόγησης της βίας και του μίσους, η ελληνική σχολική εκπαίδευση παρουσιάζεται αδύναμη να ανταποκριθεί στις θεμελιώδεις καταστατικές της υποχρεώσεις. Οι εκπαιδευτικοί –ουσιαστικά ανεκπαίδευτοι στη διαχείριση επίμαχων και επίκαιρων ιστορικών φαινομένων– βλέπουν με αμηχανία τη ναζιστική ιδεολογία να γοητεύει τους μαθητές τους και αισθάνονται αδύναμοι να αντιδράσουν μεθοδικά, τη στιγμή που οι επίσημοι εκπαιδευτικοί φορείς επιδεικνύουν ασύγγνωστη αδιαφορία. Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει μια γέφυρα ανάμεσα στην ακαδημαϊκή ιστορική θεωρία και τη σχολική ιστορική εκπαίδευση, ανάμεσα στη σύγχρονη επιστημονική γνώση και τη διδακτική πράξη –μια γέφυρα που την έχουμε ανάγκη όσο ποτέ. Οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, οι φοιτητές των ιστορικών και παιδαγωγικών τμημάτων, καθώς και όσοι προσβλέπουν σε μια εκπαίδευση δυναμικά συνδεδεμένη με τη ζωή και τον άνθρωπο, θα βρουν στον τόμο αυτό σύγχρονες προσεγγίσεις και οπτικές για το ναζιστικό φαινόμενο, διδακτική μεθοδολογία, προτάσεις διδασκαλίας και πολυτροπικό διδακτικό υλικό.
ISBN: 9789604584338
Τιμή: 18,00 €
Σελίδες: 304 Περισσότερα...
Οι παραπάνω τίτλοι σύντομα θα είναι διαθέσιμοι σε ebook. Για να αποκτήσετε δωρεάν την ηλεκτρονική τους έκδοση , παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Είμαι στην διάθεσή σας για κάθε επιπρόσθετη διευκρίνιση σχετικά με τα βιβλία μας.
Μάχη ΜποίκουΕκδόσεις Επίκεντρο,
Καμβουνίων 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621
τηλ 2310-256146 Fax 2310-256148
machi@epikentro.gr 
www.epikentro.gr

Ιταλία: Τα 10 πιο γραφικά ορεινά χωριά της (φωτο)

Ανακαλύψτε τα πιο ατμοσφαιρικά χωριά της Ιταλίας για το χειμώνα. fgfdfdg.jpg

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ "Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ"

ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ
“Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΑΣ”

ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ
ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ


Σε μια εποχή που οι σχέσεις δοκιμάζονται και το συναίσθημα βάλλεται,
η Άννα Βίσση τολμά και τραγουδά για ότι πιο αληθινό έχει απομείνει,
την αγάπη μέσα από τη καθημερινότητα μας...
Μια συγκλονιστική μπαλάντα που αγαπήθηκε από την  πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας της καθώς είναι το τραγούδι με τις περισσότερες μεταδόσεις για την εβδομάδα που μας πέρασε.
«Η Καθημερινότητα Μας» το νέο τραγούδι της Άννας Βίσση από το Νίκο Καρβέλα που θα μας συγκινήσει, σε παραγωγή του Δημήτρη Γκέρκου.
Κυκλοφορεί από την Panik Gold τη νέα δισκογραφική στέγη της μεγάλης ερμηνεύτριας , Άννας Βίσση !



ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ | "Ζαχαρούλα" @ Πρώτος δίσκος από την ANTELMA MUSIC του Στάθη Δρογώση

 Ενσωματωμένη εικόνα 2
 ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Η Ζαχαρούλα αποβιβάστηκε στην Antelma Music του Στάθη Δρογώση που αποτελεί  την αφετηρία του ταξιδιού της με το άλμπουμ που έχει τίτλο το όνομά της «ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ». 
Ένα ταξίδι που η προετοιμασία του κράτησε χρόνια και τώρα πια είναι έτοιμο να δεχτεί τους συνταξιδιώτες ακροατές του. Το άλμπουμ περιλαμβάνει πέντε τραγούδια εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, που σαν κοινό στόχο έχουν να αφηγηθούν ιστορίες που ζήσαμε, ακούσαμε ή φανταστήκαμε, μέσα από έντεχνους ήχους γεμάτους χρώματα και ατμοσφαιρική μουσική.  
Η Ζαχαρούλα θα παρουσιάζει τον νέο της δίσκο και άλλα πολλά, στο φουαγιέ του Κινηματοθεάτρου « Ίλιον» (Τροίας 34 και Πατησίων) για τις τέσσερις Παρασκευές του Δεκεμβρίου (6/13/20/27) 2013 στις 9.30 μ.μ.  
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα συνημμένα δελτία Τύπου. Επισυνάπτονται επίσης: φωτογραφία και το promo τραγούδι του άλμπουμ "Σχεδόν Δεκαετία". Από τον παρακάτω σύνδεσμο | https://www.dropbox.com/s/22tg9ev0pracgyx/zacharoula.zip μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο τον δίσκο «ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ» καθώς και extra φωτογραφικό υλικό.

Το 1o UNBOX Festival είναι γεγονός! | 7 Δεκεμβρίου 2013 @ The Hub Events


7 Δεκεμβρίου 2013
The Hub Events
«Βγαίνουμε απ’ το κουτί. Στηρίζουμε τη διαφορετικότητα»
Ενσωματωμένη εικόνα 1
Η λέξη UNBOX σημαίνει "βγάζω κάτι απ' το κουτί του". Υπάρχουν πολλά κουτιά. (Ανα)Κατασκευάζονται από τους ανθρώπους και ορίζουν την κανονικότητα θέτοντας τους όρους και τις προϋποθέσεις για την αποδοχή των ανθρώπων από το κοινωνικό σύνολο.
Στις 7 Δεκεμβρίου στο The Hub γιορτάζουμε τη διαφορετικότητα με το 1o UNBOX Festival, σε μια ημέρα όπου μέσα από βιωματικές δράσεις, θεατρικές παραστάσεις, προβολές, performance, εκθέσεις και μουσική θα προσπαθήσουμε να σκεφτούμε «έξω απ’ το κουτί».
Σε μια εποχή που η ανάγκη για προσφορά είναι μεγαλύτερη από ποτέ, το 100% των εσόδων από το UNBOX Festival θα χρησιμοποιηθεί για την ενίσχυση του έργου της Tandem απέναντι στους περιθαλπόμενους του Κ.Α.Α.Π.Α.Α. (πρώην Π.Ι.Κ.Π.Α. Βούλας) και των κοινωνικά ευπαθών ομάδων που στηρίζει. Διοχετεύουμε όλη μας την ενέργεια και φωνάζουμε δυνατά πως όλοι είμαστε διαφορετικοί και πως μπορούμε να είμαστε και ισότιμοι αν έρθουμε κοντά.
Το  1ο UNBOX Festival διοργανώνεται από την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Tandem (www.tandemngo.gr). 
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013
Ώρα έναρξης 11.00 π.μ. - Ώρα λήξης 12.30 π.μ.
The Hub Events (http://www.thehubevents.gr/) | Αλκμήνης 5 Κ. Πετράλωνα
UNBOX Festival |  http://www.unboxfestival.gr/
Art work | Creative direction: gravitas
Οργάνωση | Συντονισμός | Καλλιτεχνική Διεύθυνση: meandyou adv.
Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Tandem
Official Website | www.tandemngo.gr
Like Tandem on Facebook | www.facebook.com/TandemNGO
Follow Tandem on Twitter | www.twitter.com/TandemNGO

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 136
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 03-12-13/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ 1012 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ
ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1034 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 05 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 3 Η 4.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΜΕΛΙΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5
ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7
ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 6 Η 7.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΕΛΤΑ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ
ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7
ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7.
ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 26.00 8 Η 9 ΓΡΗΓΟΡΑ 7 Η 8
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 26.00 6 Η 7 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 8 Η 9 ΓΡΗΓΟΡΑ 7 Η 8 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 9 Η 10 ΓΡΗΓΟΡΑ 8 Η 9 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗΣ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 9 Η 10 ΓΡΗΓΟΡΑ 8 Η 9 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗΣ. ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 Η 9 ΓΡΗΓΟΡΑ 7 Η 8 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 3 Η 4.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-12-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 04-12-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 7 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 7 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ ΜΕΙΟΝ 1 EΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ. ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΟ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 EΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ (ΜΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΜΕΤΡΑ). ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 7 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 2 EΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ, ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 6 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 EΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 ΜΕ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 EΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ (ΜΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΜΕΤΡΑ) ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 6 ΜΕ 8 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 9 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 EΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ ΜΕΙΟΝ 1 EΩΣ 09 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 05-12-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. ΣΤHN ΥΠΟΛΟΙΠH ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6
ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ.
ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ
ΒΟΡΕΙΑ.

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 136 - ΤΕΤΑΡΤΗ 04 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013/0400 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 03-12-13/21 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ 1012 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ
ΜΕ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1034 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 04/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 9 Η 10
ΑΠΟ 04/10 UTC ΜΕΧΡΙ 04/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 Η 9
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 04/14 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 8 Η 9
ΑΠΟ 04/14 UTC ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 04/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 04/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΘΡΑΚΙΚΟ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 04/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 04/14 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 04/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ, ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 26.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 04/14 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ 8 Η 9
ΑΠΟ 04/14 UTC ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 04/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 04/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 04/10 UTC
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΤΑΥΡΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 04/16 UTC
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΜΕΧΡΙ 04/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΜΑΡΜΑΡΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 04/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

ΓΡ.ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ - ΕΧΕΙΣ ΜΑΤΙΑ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ

Συνδρομή θα καταργεί τις διαφημίσεις στο YouTube

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

Συνδρομή θα καταργεί τις διαφημίσεις στο YouTube
Αυτός είναι ο γελοίος μυστικός κωδικός για τα πυρηνικά όπλα των ΗΠΑ που ίσχυε μέχρι το 1977

Πώς τα Social Media επηρεάζουν την εύρεση εργασίας – Τι πείθει τους εργοδότες και τι τους απομακρύνει

Εταιρεία στην Ιαπωνία βρήκε την απόλυτη λύση στο ενεργειακό-περιβαλλοντικό πρόβλημα του πλανήτη μας

Πρόσεχε τι δείχνει το πρόσωπό σου -Το λογισμικό που αποκαλύπτει τα ανθρώπινα συναισθήματα

Παραδόσεις προϊόντων με drone σχεδιάζει η Amazon

Χριστούγεννα στο Πήλιο !!

Χριστουγεννιάτικη Προσφορά
 3ήμερο στο Ξενοδοχείο Αλκίφρων σε δίκλινο δωμάτιο με θέα τη θάλασσα με 
 πλούσιο παραδοσιακό πρωινό και ημιδιατροφή μόνο 240€!!
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ EARLY CHECK IN KAI LATE CHECK OUT KΑΤΟΠΙΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ.

Επίσης Ρεβεγιόν το οποίο αποτελείται από αμιγώς παραδοσιακά ντόπια προιόντα
Παρέχεται welcome drink (Σπιτικό τσίπουρο) και παραδοσιακό γλυκό κουταλιού
(120€ η βραδιά) 

Η προσφορά περιλαμβάνει:

3 ημέρες /2 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο
Πλούσιο παραδοσιακό πρωινό στο κρεβάτι
Welcome drink
Δυνατότητα early check in
Για ένα παιδί έως και 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν
Το ξενοδοχείο Αλκίφρων βρίσκεται στα Καλά Νερά, ένα παραθαλάσσιο χωριό σε απόσταση 18 χλμ από το Βόλο. Κατασκευάστηκε με προσωπική φροντίδα της οικογένειας Παπουτσή και η ανέγερσή του ολοκληρώθηκε το 2008 μετά από εργασίες 5 ετών. Διακρίνεται για την Πηλιορείτικη αρχιτεκτονική και την παραδοσιακή του διακόσμηση που το καθιστούν μοναδικό για την περιοχή. Είμαστε στη διάθεσή σας τόσο κατά τη θερινή περίοδο όσο και κατά τη χειμερινή.
Το ξενοδοχείο διαθέτει συνολικά 10 δωμάτια – από τα οποία τα 6 είναι τρίκλινα και 4 είναι δίκλινα. Δύο από τα δίκλινα δωμάτια είναι ειδικά σχεδιασμένα για να φιλοξενούν άτομα με ειδικές ανάγκες.
Όλα τα δωμάτια διαθέτουν κουζίνα, μπαλκόνι ή αυλή, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας την ησυχία και τη γαλήνη. Τα περισσότερα από τα δωμάτια έχουν και τζάκι.

Όλα τα δωμάτια και τα στούντιος έχουν πολύ όμορφη διακόσμηση, με καλόγουστες πινελιές, που δημιουργεί ευχάριστη ατμόσφαιρα. Τα δωμάτια του δεύτερου ορόφου διαθέτουν ξύλινη οροφή, που προσδίδει μια παραδοσιακή αλλά και ζεστή ατμόσφαιρα, ξυπνώντας μνήμες από τα παλιά. Τα κρεβάτια είναι πολύ άνετα με επώνυμα στρώματα "Coco Mat" για μεγαλύτερη άνεση και ξεκούραση.

Το Ξενοδοχείο Αλκίφρων διαθέτει αίθουσα πρωινού με όμορφη διακόσμηση και ατμόσφαιρα, όπου οι επισκέπτες μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους στο ζεστό περιβάλλον του, απολαμβάνοντας ένα γευστικό σπιτικό πρωινό. Επίσης το ξενοδοχείο διαθέτει και μπαρ, όπου μπορείτε να απολαμβάνετε το ποτό σας είτε καθισμένοι στον όμορφο χώρο του είτε στο μπαλκόνι ή την αυλή σας.

Το Ξενοδοχείο Αλκίφρων βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, προσφέροντας σας την ευκαιρία να απολαμβάνετε τη δροσιά της όλη τη μέρα. Το ξενοδοχείο έχει εύκολη πρόσβαση τόσο σε κεντρικά σημεία του χωριού, όσο και σε διάφορα αξιοθέατα και ομορφιές του Πηλίου, που σας προσκαλούν να ανακαλύψετε τη μαγεία του.
Ξενοδοχείο Αλκίφρων
Καλά Νερά
37010, Πήλιο Μαγνησίας

Oρεινή Αρκαδία Γεύμα+Τζάκι|2Ατομα+Παιδί(-50%)


    ¤139 από ¤280
    Έκπτωση : 50%
139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Αρχοντικό Κορδοπάτη! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Γεύμα Ελληνικής Κουζίνας για το σύνολο της διαμονής και παρέχεται προβολή κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς φίλους! Δίδονται χάρτες και έντυπα για την Ορεινή Αρκαδία και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες και γνωρίστε τα γραφικά χωριά της Αρκαδικής γης! Yπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤139 
μόνο!  
  Αξία ¤280
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤141

139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Αρκαδία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό στο Αρχοντικό Κορδοπάτη! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Γεύμα Ελληνικής Κουζίνας για το σύνολο της διαμονής και παρέχεται προβολή κινουμένων σχεδίων για τους μικρούς φίλους! Δίδονται χάρτες και έντυπα για την Ορεινή Αρκαδία και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες και γνωρίστε τα γραφικά χωριά της Αρκαδικής γης! Yπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καστοριά με 199¤ από 420¤ (-53%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό + Spa!
199¤ από 420¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Καστοριά, στο Calma Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, της Sauna, του Hammam και του Υδρομασάζ καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στη μαγευτική Καστοριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199¤ από 420¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Καστοριά, στο Calma Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 4 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου, της Sauna, του Hammam και του Υδρομασάζ καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στη μαγευτική Καστοριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καϊμακτσαλάν με 139¤ από 280¤ (-50%) για 3ή4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε Μπουφέ+Massage+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
139¤ από ¤280 ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Καϊμακτσαλάν, στο 4 αστέρων Voras Resort Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται 2 Relax Massage διάρκειας 25 λεπτών το καθένα, ένα πρόγραμμα Relax for him & her διάρκειας 75 λεπτών που συνδυάζει τη Sauna του αγρότη και μπάνιο της Κλεοπάτρας, καθώς και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
139¤ από ¤280 ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Καϊμακτσαλάν, στο 4 αστέρων Voras Resort Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχονται 2 Relax Massage διάρκειας 25 λεπτών το καθένα, ένα πρόγραμμα Relax for him & her διάρκειας 75 λεπτών που συνδυάζει τη Sauna του αγρότη και μπάνιο της Κλεοπάτρας, καθώς και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πιερία με 90¤ από 180¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Executive Suite με Πρωινό!
90¤ από 180¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πιερία, σε Executive Suite με Πρωινό, στο Polys Guest House! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην φύση! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
90¤ από 180¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πιερία, σε Executive Suite με Πρωινό, στο Polys Guest House! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στην φύση! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 239¤ από 480¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
239¤ από 480¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Ηamam, της Sauna, του Γυμναστηρίου, του Παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του parking! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται μοναδικές Cine βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ισθμός Κορίνθου με 39¤ από 90¤ (-57%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
39¤ από 90¤ ( Έκπτωση 57%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 ¶τομα στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Isthmia Prime Hotel! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
39¤ από 90¤ ( Έκπτωση 57%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 ¶τομα στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Isthmia Prime Hotel! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
Σπάρτη με 87¤ από 174¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Ελληνικό Πρωινό!
87¤ από 174¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Σπάρτη, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Ελληνικό Πρωινό, στο Dioscouri Hotel! Παρέχεται Welcome drink και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
87¤ από 174¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Σπάρτη, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Ελληνικό Πρωινό, στο Dioscouri Hotel! Παρέχεται Welcome drink και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
Λίμνη Πλαστήρα με 156¤ από 312¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
156¤ από 312¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Naiades Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
156¤ από 312¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Naiades Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρδίτσα με 199¤ από 400¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+ 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Massage + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης  προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199¤ από 400¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρεται 1 Relax Massage με αιθέρια έλαια 30 λεπτών, 1 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 1 περιποίηση αναζωογόνησης και αντιγήρανσης προσώπου διάρκειας 40 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και αναζωογόνησης και να αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πορταριά Πηλίου με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ναύπλιο με 99¤ από 210¤ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα ¶ρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα ¶ρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
Ορεινή Ναυπακτία με 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Τζάκι!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Τζάκι, στα «Σπιτάκια της Ιφιγένειας»! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχονται τα ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε για 4 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πλατύστομο Φθιώτιδας με 189¤ από 380¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Iαματική Πισίνα+2Massage, σε 4* Ξενοδοχείο!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη, 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα και Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ , Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 επιπλέον χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink κατά την άφιξη, 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα και Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ , Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 επιπλέον χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Κορινθία με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καλάβρυτα με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Studio με Πρωινό!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Καλάβρυτα, στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites σε δίκλινο Studio με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και να χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Καλάβρυτα, στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites σε δίκλινο Studio με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και να χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!