Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Ποντιακά Πολιτιστικά Δρώμενα Ένωσης Ποντίων Πιερίας

ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΚΘΒΕ: Οι κυρίες της λαϊκής

Η Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την οπερέτα «Οι Κυρίες της Λαϊκής», του Ζακ Όφενμπαχ την Παρασκευή 27 Ιουλίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η παράσταση, που θα δοθεί στο Καπάνι, στην αγορά Βλάλη στις 12.00 μ.μ., εντάσσεται στις διπλωματικές εξετάσεις του τρίτου Έτους της Δραματικής Σχολής του ΚΘΒΕ στα μαθήματα της Υποκριτικής και της Μουσικής... Διαβάστε περισσότερα εδώ

Νέα ψηφιακά βιβλία

Ρώσικη τριλογία: Ο Διορθωτής, Λεωφόρος Πάστερνακ, Μια Πράγα στον καθένα
Aλέξης Πάρνης
ISBN: 978-960-03-5503-1

Μυστικά δείπνα
Πέτρος Κασιμάτης 

ISBN: 978-960-03-5502-4

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ CHRISTOS T.

ΝΕΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ - CHRISTOS T.
ΚΔ : FM 3030
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ : CHRISTOS T.
ΤΙΤΛΟΣ : CHRISTOS T.
BARCODE : 5201364730304
1) INTRO (THE PAIN OF PEOPLE) - Μουσική: CHRISTOS T
2) ΧΑΡΑΥΓΗ - Μουσική: GIORGIO MORODER
– Theme from MIDNIGHT EXPRESS 1978 THE SOUNDTRACK
3) ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΟΥ - Μουσική: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΕΛΕΤΕΑΣ – Στίχοι : CHRISTOS T
4) Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗΣ - Μουσική: CHRISTOS T , BOB KATSIONIS – Στίχοι : Εύη Ζευγαρά
5) ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΩ - Μουσική: CHRISTOS T – Στίχοι : Εύη Ζευγαρά
6) ΓΡΑΜΜΑ - Μουσική: CHRISTOS T – Στίχοι : Εύη Ζευγαρά
7) ΧΑΛΑΣΜΑ - Μουσική: CHRISTOS T, ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΣΟΥΡΗΣ
8) ΑΡΓΩ - Μουσική: CHRISTOS T
9) ΤΑΞΙΔΙ - Μουσική: CHRISTOS T
10) ΤΟ ΑΓΟΡΙ (THE BOY) - Μουσική: CHRISTOS T
- Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πρώτο του single " Χαραυγή " :
http://www.fmrecords.net/~fmpartners/tracks/Xaraugi.zip
Ο CHRISTOS T. ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΙΝ 34 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΑ 10 ΤΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΙΑΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΑ 11 ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ!
ΣΤΑ 15 ΤΟΥ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΥΧΑΙΑ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ, Κ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ,...ΔΕΘΗΚΑΝΕ!!!
ΣΥΝΘΕΤΕΙ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΩΝ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΣΥΝΟΛΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΠΟΤΕ (ΠΙΑΣΑΝΕ ΣΚΟΝΗ ΣΤΟ ΣΥΡΤΑΡΙ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ!!!)
ΣΤΑ 21 ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΗΧΟΛΗΨΙΑΣ Κ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ, Κ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΣΤΑ 25 ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, Κ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ''ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΟ'', ΜΙΑΣ Κ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ PROJECTS ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΠΑΡΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ Η' ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ CD EINAI ENA ΟΝΕΙΡΟ ΠΟΛΛΩΝ ΕΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ Κ ΚΟΠΟΥ ΤΩΝ 2 ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ.
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ CD ME 4 ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΦΩΝΗΤΙΚΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΑΡΑΧΤΗΡΙΖΕ ''ΜΠΑΛΑΝΤΕΣ'', ΚΑΙ ΑΛΛΑ 6 ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΜΙΑΣ Κ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΩΝ SOUNDTRACKS!
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ,ΟΡΓΑΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΑΤΡΕΥΕΙ - ΑΥΤΟ ΤΟ CD ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΖΕΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Κ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
ΕΧΕΙ ΕΠΗΡΕΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ Κ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΥΦΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ, ΟΠΩΣ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ, O ΠΑΥΛΟΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ O BD FOXMOOR, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΟΒ DYLAN,JIM MORRISON ,JOE COCKER,ENNIO MORRICONE,JACK BLACK,YANNI K ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ...
Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΗΔΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ Κ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά τον Χρήστο Θηβαίο και το Μίτλο Πασχαλίδη

Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά τον Χρήστο Θηβαίο και το Μίτλο Πασχαλίδη
27/7/2012
Διοργάνωση : «ΚΡΙΚΟΣ PRODUCTIONS»
Τόπος : Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 21.30  Είσοδος : 12 € - 10 € προπώληση
Ο Θάνος Μικρούτσικος συναντά τον Χρήστο Θηβαίο και το Μίτλο Πασχαλίδη

Δημιουργοί διαφορετικών γενιών, συναντιούνται επί σκηνής και παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τις δισκογραφίας τους. Κύριος άξονας τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, από τα πολιτικά, επίκαιρα όσο ποτέ, μέχρι την Πιρόγα (Ερωτικό), τη Ρόζα και τον Άμλετ Της Σελήνης. Παράλληλα, ο Χρήστος Θηβαίος, σημαντικός ερμηνευτής του έργου του Θάνου Μικρούτσικου, θα παρουσιάσει τραγούδια που έχει σφραγίσει με την χαρακτηριστική φωνή του, από το δικό του Ημερολόγιο μέχρι την Μικρή Πατρίδα και το Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα (Αγάπη). Ο Μίλτος Πασχαλίδης, χαρακτηριστικός εκπρόσωπος της γενιάς των τραγουδοποιών, ερμηνεύει τραγούδια της δισκογραφίας του, όπως η Φωτιά Μου και το Στα Είπα Όλα, αλλά και επιλογές από τα αγαπημένα του τραγούδια από το έργο του Θάνου Μικρούτσικου.
Τους ερμηνευτές συνοδεύουν επί σκηνής εξαίρετοι σολίστ: ο πιο σύνθετος έλληνας μουσικός στο πνευστά, ο Θύμιος Παπαδόπουλος και ο σπουδαιότερος δεξιοτέχνης του πιάνου της νέας γενιάς, ο Θοδωρής Οικονόμου.
Ηχοληψία: Γιώργος Κορρές

Περάστε το πιο όμορφο καλοκαίρι με τις καλύτερες προσφορές , μόνο από το Touristorama!

Πάλαιρος - Αιτωλοκαρνανίας:293€ για ένα 4ήμερο με πρωινό για 4 άτομα δίπλα στην θάλασσα Πάλαιρος - Αιτωλοκαρνανίας:293€ για ένα 4ήμερο με πρωινό για 4 άτομα δίπλα στην θάλασσα, προσφορά Αυγούστου. Περάστε υπέροχες οικογενειακές διακοπές, χωρίς κόστος εισιτηρίων, σε ένα καταπληκτικό συγκρότημα δίπλα στο κύμα. Μια προσφορά σε τιμή εκπληκτική!
Ρόδος: 538€ για ένα 4ήμερο με ημιδιατροφή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4*

Ρόδος: 538€ για ένα 4ήμερο με ημιδιατροφή για 2 άτομα σε ξενοδοχείο 4* . Απολαύστε ένα μαγικό ταξίδι σε ένα ξενοδοχείο που μπορεί να ικανοποιήσει κάθε σας επιθυμία, στην δημοφιλή περιοχή Φαληράκη! Καταπληκτική τιμή για διαμονή με ημιδιατροφή!

Κρήτη Μάλια: 304€ για ένα 4ήμερο all inclusive για 2 άτομα

Κρήτη Μάλια: 304€ για ένα 4ήμερο all inclusive για 2 άτομα. Μια καταπληκτική προσφορά για ολόκληρο το καλοκαίρι, με πλήρη διατροφή ,ποτά αναψυκτικά και καφέδες, σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο! Απόλυτη χαλάρωση και ξεκούραση με τον πιο οικονομικό τρόπο!

Κώς, Τιγκάκι: 415€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2 άτομα σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο

Κώς, Τιγκάκι: 415€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2 άτομα σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο (Διαμονή, Πρωινό, Μεσημεριανό, Βραδινό, Ποτά) για 2 άτομα σε δίκλινο δώμάτιο, wellcome drink, ποτά, αναψυκτικά, καφές, σνακς σε απεριόριστή ποσότητα και tour στο Bodrum! Μία μοναδική προσφορά που δεν πρέπει να την χάσει κανείς!

Κρήτη Ιεράπετρα: 384€ για ένα 6ήμερο all inclusive για 2 άτομα σε ένα πραγματικά υπέροχο ξενοδοχείο

Κρήτη Ιεράπετρα: 384€ για 6ήμερο all inclusive για 2 άτομα σε ένα πραγματικά υπέροχο ξενοδοχείο. Για ολόκληρο το καλοκαίρι μια απίστευτη προσφορά με όλες τις παροχές, διαμονή , πλήρη διατροφή, ποτά και αναψυκτικά, σνακ και καφέδες σε μια τιμή απλά ακαταμάχητη!

Ενημερωτική συνάντηση ιδιοκτητών αγροτεμαχίων και άλλων εκτάσεων σε περιοχές της Μάνης

Κλιμακώνονται οι πρωτοβουλίες αποτροπής εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη Μάνη, σε συνέχεια της προσφυγής στο Συμβούλιο της Επικρατείας 32 συλλόγων και φορέων της Μάνης και 1.150 ιδιωτών, που ζητούν την ακύρωση των δύο υπουργικών αποφάσεων του ΥΠΕΚΑ για αδειοδότηση των δύο πρώτων «αιολικών πάρκων» από σύνολο των 250 ανεμογεννητριών. Την Τρίτη 17/7/2012 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης των Απανταχού Μανιατών στον Πειραιά (Πραξιτέλους 215), συνάντηση ιδιοκτητών αγροτεμαχίων και άλλων εκτάσεων στις περιοχές της Μάνης, όπου είτε πρόκειται να εγκατασταθούν ανεμογεννήτριες είτε να γίνει διάνοιξη ή διαπλάτυνση δρόμων πρόσβασης στα «αιολικά πάρκα».
Στη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε ενημέρωση για τις ως τώρα κινήσεις και για τους τρόπους κλιμάκωσης των ενεργειών, με στόχο την αποτροπή εγκατάστασης ανεμογεννητριών στα βουνά της Μάνης. Υπογραμμίστηκε ότι αν συμβεί αυτό, θα σημάνει την πλήρη αλλοίωση της φυσιογνωμίας της και θα σηματοδοτήσει τον μαρασμό και την καταστροφή της.
Ειδικότερα, οι δικηγόροι της προσφυγής εξήγησαν τις ενέργειες που πρέπει να πραγματοποιηθούν προς τις αρμόδιες αρχές, ώστε να γίνει ο απαραίτητος έλεγχος σε σχέση με τη σκοπιμότητα αλλά και τη νομιμότητα διάνοιξης δρόμων μήκους δεκάδων χιλιομέτρων στα βουνά της Μάνης, που δεν υπηρετούν κάποιο συγκεκριμένο διακριτό σκοπό, αλλά αντιθέτως θα μπορούσαν να τύχουν εκμετάλλευσης για τα σχέδια εγκατάστασης ανεμογεννητριών. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να αποφευχθεί το ενδεχόμενο να καταστρέφεται η Μάνη και το μοναδικό της τοπίο, με χρήμα των ταμείων του ελληνικού κράτους και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να καταστρέφεται η Μάνη και το μοναδικό της τοπίο, για να δημιουργούνται οι υποδομές προς εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων.
Από τους παρευρισκόμενους επισημάνθηκε ότι τα βουνά της Μάνης στην κυριολεξία κατασπαράζονται με τρόπο μη αναστρέψιμο για να ανοίξουν δρόμοι που καταλήγουν στις πετρώδεις κορυφές, δηλαδή στο πουθενά, ενώ κατά σύμπτωση φθάνουν στα όρια κάποιων υπό αδειοδότηση «αιολικών πάρκων».
Στη συζήτηση που έγινε, υπογραμμίσθηκε ο ρόλος του Δασαρχείου. Η συγκεκριμένη Αρχή, έχει ξεκινήσει μια αμφιλεγόμενη διαδικασία χαρακτηρισμού ως «δασικών» ή εγκαταλειμμένων των εκτάσεων στις οποίες σχεδιάζεται να εγκατασταθούν οι ανεμογεννήτριες. Μέσω του χαρακτηρισμού αυτού, δηλαδή ως «δασικής» μιας έκτασης, επιχειρείται η αποδυνάμωση των ιδιοκτησιακών δικαιωμάτων των Μανιατών.
Για όλους αυτούς τους λόγους, αποφασίστηκαν συγκεκριμένες ενέργειες. Ανάμεσα τους, να ξεκινήσει διαδικασία, όπου ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων και γενικά εκτάσεων που θίγονται από τη σχεδιαζόμενη εγκατάσταση «αιολικών πάρκων», να εξουσιοδοτήσουν μαζικά τους Μανιάτες δικηγόρους, οι οποίοι προσφέρουν ήδη αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους σε αυτό τον αγώνα για τη σωτηρία της Μάνης, να προβούν σε όλες τις νόμιμες ενέργειες ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής προς προστασία των δικαιωμάτων τους από τυχόν προσβολές αυτών συνεπεία οιασδήποτε πράξεως της διοικήσεως σχετικής με την σχεδιαζόμενη εγκατάσταση αιολικών πάρκων στη Μάνη.
Οι ιδιοκτήτες αγροτεμαχίων που θίγονται από την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών και τη διάνοιξη ή διαπλάτυνση δρόμων εξυπηρέτησης των ανεμογεννητριών μπορούν ΔΩΡΕΑΝ να εξουσιοδοτήσουν το δικηγόρο κύριο Παναγιώτη Βρεττάκο, για την προστασία των δικαιωμάτων τους, βάσει της επισυναπτόμενης εξουσιοδότησης η οποία πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί στο δικηγορικό γραφείο του κύριου Βρεττάκου με φάξ (210.4287660) ή ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή (Ιάσωνος 2, Τ.Κ.18537 Πειραιάς).
Επίσης, υπογραμμίσθηκε ότι οι ιδιοκτήτες πρέπει να δηλώσουν τα αγροτεμάχια τους στο έντυπο Ε9, διότι μονάχα έτσι θα κάνουν το πρώτο βήμα για να κατοχυρώσουν τις ιδιοκτησίες τους.
Επιπλέον, σχεδιάζεται να γίνουν συγκεκριμένες ενέργειες προς δημόσιες ελεγκτικές αρχές, ενώ προγραμματίζεται το βράδυ της 11ης Αυγούστου ανοιχτή εκδήλωση στην Αρεόπολη όπου θα παρευρεθούν και θα χαιρετίσουν οι Μανιάτες βουλευτές για να εκφράσουν τη στήριξή τους στις πρωτοβουλίες αποτροπής εγκατάστασης ανεμογεννητριών στη Μάνη.
Παράλληλα, οι 32 φορείς της Μάνης θα εκπροσωπηθούν στη συνέντευξη τύπου της παλλακωνικής κίνησης αλληλλοενημέρωσης και αλληλοποστήριξης «Δικτύο Περιβαλλοντικής - Πολιτιστικής Προστασίας της Λακωνίας» η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εργατικό Κέντρο στη Σπάρτη, την Παρασκευή 27 Ιουλίου, και ο εκπρόσωπος μας θα συμμετάσχει σε οποιεσδήποτε διμερείς ενημερωτικές συναντήσεις πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα με τους βουλευτές και την κυρία Αντιπεριφερειάρχη της Λακωνίας.
Το πλούσιο ενημερωτικό υλικό που διαθέτει ο Σύλλογος μας μπορεί να αποσταλεί ηλεκτρονικά σε οποιοδήποτε ενδιαφερόμενο κατόπιν αίτησης του.
Τηλ. Επικοινωνίας: 6937243614-210.4412711, Fax: 210.8256137, Εmail: armenopetra@ gmail. com, www.facebook.com/GEROLIMENAS

Γιάννης Πάριος - Γιάντα , Λυγαριά , Ικαριώτικο

O συνταξιδιωτης στον καυσωνα.

Ποιά παραλία στις Σποράδες θα μπορούσε να είναι μια από τις ατόλες των Μαλδίβων;
Πού οι νύχτες ξεδιψούν με spicy mojito από τσιτσιμπύρα και ολόκληρο κουμκουάτ;

Αυτοσχέδια γλέντια με λύρες, τσαμπούνες, λαούτα και βιολιά και στο πιάτο μακαρούνες. Πού;

Ποιό ολοκαίνουριο, Μυκονιάτικο στέκι έγινε το νέο talk of the island σερβίροντας φάβα και γαύρο μαρινάτο απέναντι από τη Δήλο;

Το ένα τρίτο των Ελλήλων αδυνατεί να εξασφαλίσει τα αναγκαία για την καθημερινότητα - Καλωσορίζουμε την Γερμανία στο κλαμπ των PIGS

Καλωσορίζουμε την Γερμανία στο κλαμπ των PIGS
Το ένα τρίτο των Ελλήλων αδυνατεί να εξασφαλίσει τα αναγκαία για την καθημερινότητα

Πέθανε μετά από αχαλίνωτο σεξ με τις έξι... συζύγους του

Η Ρωσσία προειδοποιεί την Τουρκία

Πληρωμένη απάντηση της κύπριας υπουργού Εργασίας προς την επικεφαλής της τρόϊκα: "γεμίσαμε με μετανάστες από τη χώρα σας"

Κτηνοτρόφος προσβλήθηκε από άνθρακα στη Λάρισα

Δολοφονία 45χρονου στο Λιτόχωρο

Νέος αρχηγός ΓΕΣ ο Κωνσταντίνος Γκίνης

Ποιές θα ήταν οι επιπτώσεις από μία ενδεχόμενη έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη;

Κούρεμα των ομολόγων που έχει η ΕΚΤ, προτείνει ως λύση του ελληνικού προβλήματος το ΔΝΤ

Συνταγή ύφεσης και για την Κύπρο από την τρόϊκ

Έκλεισε τα σύνορά της με τη Συρία η Τουρκία

Ομόσπονδη Ευρώπη για την επίλυση της κρίσης, προτείνει ισπανός υπουργός

Αμετακίνητος στις θέσεις του ο Ρέσλερ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Η Βανδή γιόρτασε τα 43α γενέθλια της με κόκκινο μπικίνι στην Καβάλα
Στην αναδιαπραγμάτευση … δεν χωράνε χαμόγελα!!!

Επιθεώρηση των εργασιών κατασκευής του φράχτη στον Έβρο από τον Υπουργό Νίκο Δένδια

Όλη η λίστα με τις καταργήσεις - συγχωνεύσεις οργανισμών!

Από τα «λεφτά υπάρχουν» … στο «δουλειές υπάρχουν»! Ο Σαμαράς υπόσχεται τα πάντα στους πάντες

Παράδειγμα προς μίμηση τον καιρό της κρίσης! Δημοτική Επιχείρηση στην Κομοτηνή από ζημιογόνα έγινε κερδοφόρα

Ενημέρωση των κατοίκων του Νέστου για τον ΧΥΤΑ

Κατασκεύασαν τις φυλακές Νικηφόρου στη Δράμα … αλλά δεν θα λειτουργήσουν!

Ανοίγει τις πύλες της η 14η Έκθεση βιβλίου στην Καβάλα

Ομόφωνη άρνηση του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ στον Πάνο Ζαρίτη

Συνεδρίασε το Περιφερειακό Συμβούλιο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης

O παχύτερος Έλληνας είναι ένας ιερέας από την Δαδιά Έβρου

Καβαλιώτης κέρδισε 1,8 εκατμμύρια στο Τζόκερ με 2,5 ευρώ!

Κατασχέθηκαν τριάντα δύο δενδρύλλια κάνναβης στην Ξάνθη

Συντονιστής της κυβέρνησης Σαμαρά … ο θεός!

Ενημερωτική δράση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στο Φεστιβάλ του Άρδα

«Ολυμπιονίκες» στο σεξ οι Έλληνες! Γ@μ@με γιατί χανόμαστε…

Επίσχεση εργασίας στο Νοσοκομείο Καβάλας

Εμφύλιος στην αυλή του Σαμαρά! Φαήλος εναντίον Σταμάτη

Σύλληψη Τούρκου υπηκόου στους Κήπους για σεξουαλικά εγκλήματα

Κλείνουν τα οργανωτικά … ανοίγουν τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ

Τυφλοί εναντίον μονόφθαλμων

Σεμινάριο για τον Τουρισμό στην Καβάλα

Περισσότερα δρομολόγια από το ΚΤΕΛ Έβρου τις ημέρες του Φεστιβάλ στον Άρδα

Οικισμούς του Δήμου Κομοτηνής επισκέφθηκε ο Ευριπίδης Στυλιανίδης

Οι «διαλυμένες» Πολιτείες της Ευρώπης

Οι «διαλυμένες» Πολιτείες της Ευρώπης
Όλοι γνωρίζουν την επιθυμία των ευρωσκεπτικιστών για δημοψήφισμα για το αν η Βρετανία θα πρέπει να παραμείνει ή όχι στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Ο κ. Κάμερον λέει ότι δεν στηρίζει την έξοδο από την Ένωση, αλλά θα ήθελε να επαναδιαπραγματευθεί τους όρους της συμμετοχής σε αυτή, και τότε ίσως να τεθεί το αποτέλεσμα αυτών των συνομιλιών σε μια λαϊκή ψήφο. Εν μέσω της συζήτησης για συγκέντρωση ή εκχώρηση εξουσιών στις χώρες μέλη, ο William Hague, ο υπουργός Εξωτερικών, αυτό το μήνα ξεκίνησε έλεγχο όσο αφορά τις εξουσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Συνέχεια
Ευρώπη – η μάχη για απόλυτο έλεγχο
Πολλά έχουν ακουστεί για το περίφημο ευρωπαϊκό όραμα, κάτι που παραπέμπει στα μέσα του προηγούμενου αιώνα – μια ιδέα ουτοπική, ικανή να δώσει ώθηση σε όλη την ηπείρο. Η Γερμανία εμφανίζεται πλέον ως εκφραστής του οράματος αυτού και ακόμα και ηγέτης των προσπαθειών της γηραιάς ηπείρου να συναντήσει το πεπρωμένο της. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; H Γερμανία υποκινείται από βαθιά πίστη στα ευρωπαϊκά ιδεώδη ή μήπως τελικά τα κίνητρα είναι πολύ πιο πεζά; Συνέχεια

Σαμαράς για Ρεσλερ: Ειναι ανεύθυνος- Δεν ξέρω αν είναι και ανόητος

Η νέα διαφημιστική καμπάνια ελληνικού γιαουρτιού που κάνει θραύση στην Αμερική
Κίνδυνος να κλείσουν δεκάδες ιδρύματα και σωματεία που φιλοξενούν παιδιά
Υπουργείο Εξωτερικών: Προς εκκένωση η ελληνική πρεσβεία στη Δαμασκό
«Ξήλωμα» της πισίνας από τον Κορυδαλλό διατάζει το υπουργείο
Παραιτείται από πρόεδρος της Δημιουργίας Ξανά! ο Θάνος Τζήμερος
Αδειάζει τον Άκη η κόρη του και χαρίζει την περιουσία της
Ποιοι αναλαμβάνουν τη διοίκηση της ΕΡΤ
Σαμαράς για Ρεσλερ: Ειναι ανεύθυνος- Δεν ξέρω αν είναι και ανόητος
«Κατ΄οίκον φροντίδα συνταξιούχων» τον Οκτώβριο
Χαρτοποιία Θράκης: Πήραν τις επιδοτήσεις και μεταφέρθηκαν στη Βουλγαρία

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 15χρονης - Τη σύγχρονη σεισάχθεια παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας

Στο στόχαστρο του Der Spiegel ο ελληνικός στρατός
Τυφλός πάρκαρε το αυτοκίνητό του με δεξιοτεχνία

Ερωτικές στιγμές στην πισίνα

Ανακαλύφθηκαν έξι ναυάγια αρχαίων πλοίων του 4ου αιώνα

800 άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους κάνοντας solarium

Διάτρητα τα συστήματα ασφαλείας στο αεροδρόμιο του Μάντσεστερ

Υπέρ της Ελλάδας τώρα ο Αλμούνια, που το 2009 την καταδίκασε στο σημερινό της μαρτύριο

Η Ελλάδα θα αποφασίσει μόνη της αν θα μείνει ή θα φύγει από την ευρωζώνη

Τα έψαλλε σε κυβέρνηση και Σαμαρά ο Καμμένος

Πήγε για τατουάζ και έφυγε με μόνιμη... στύση

Εκτός ολυμπιακής ομάδας η Παπαχρήστου

Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας της 15χρονη

Συμφώνησαν για τη νέα σύμβαση έμποροι και εμποροϋπάλληλοι

Έτοιμος ο φράκτης στον Έβρο ως τον Οκτώβριο

Σε ρόλο πυροσβέστη ο Μπαρόζο στην Αθήνα

Φράχτες στην Εγνατία για την προστασία οδηγών και άγριων ζώων

Επ΄αόριστον "λουκέτο" στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου Καβάλας

Οι τροϊκανοί είναι φίλοι μας και θέλουν το καλό μας...

Τη σύγχρονη σεισάχθεια παρουσίασε ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αθανασόπουλος στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων

"Χάνει" τις αγορές η Ισπανία

"Σκιές" από το παρελθόν βαραίνουν την κυβέρνηση

Η Ελλάδα και τα παιχνίδια με τις λέξεις

Η Ελλάδα και τα παιχνίδια με τις λέξεις
Η ψευδαίσθηση της Αμερικανικής ευημερίας
Ισπανία : Mετά τους Αγανακτισμένους, εξεγείρονται κι οι Καταλανοί
Η αρχή του τέλους του γερμανικού θαύματος;
Ένα δεύτερο ταραγμένο καλοκαίρι για την Ευρωζώνη
Επιστολή διαμαρτυρίας των ατόμων με αναπηρία στον ΥΠΕΣ για τα προνοιακά επιδόματα
Πρόταση νόμου για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά καταθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ
Αλλαγές στο νόμο για τα ΑΕΙ ζητεί η Δημοκρατική Αριστερά
Άνδρας έπεσε στις γραμμές του Μετρό στα Σεπόλια για να αποφύγει τη σύλληψη
Με τον πρόεδρο της ΠΓΔΜ συναντήθηκε στην Οχρίδα ο Μάθιου Νίμιτς
Συνάντηση της ΚΕΔΕ με τον Ευ.Βενιζέλο για τα οικονομικά των δήμων την Τετάρτη
«Σαφάρι» στα λιμάνια για την πάταξη του παρεμπορίου
Υπήρξε προεκλογική συμφωνία με το ΔΝΤ για επιμήκυνση, καταγγέλλει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ
Διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ της αμερικανικής Lockheed Martin και της ΕΑΒ
Στα «βαθιά νερά» οι διαπραγματεύσεις της τρόικας με την κυπριακή κυβέρνηση
Συνάντηση Γ.Βρούτση με τον πρωθυπουργό εν όψει έλευσης της τρόικας
Η Ελλάδα θα χρειαστεί νέα αναδιάρθρωση χρέους εκτιμούν αξιωματούχοι της ΕΕ
Συνάντηση Στουρνάρα - Προβόπουλου για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών
Σε δεινή θέση η Ισπανία, εκτοξεύεται και το κόστος βραχυπρόθεσμου δανεισμού
Από το ξεσκόνισμα των στοιχείων του Γενικού Λογιστηρίου ξεκίνησε η τρόικα
Στην Ελλάδα μετά από 3 χρόνια ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζ.Μπαρόζο
ΕΛΠΕ: Σε λειτουργία φωτοβολταϊκός σταθμός
Μινωικές: Μεταβίβαση δύο πλοίων σε θυγατρική
ΕΑΒ: Νέες συμφωνίες με τη Lockheed Martin
Q&R: Σύμβαση 1,1 εκατ. ευρώ με Ευρωπαϊκή Επιτροπή
Νέα oικονομικά προγράμματα από την COSMOTE
Interamerican: Συνεργασία με Greek Flying Doctors
ΕΤΕΜ: Λήξη ειδικής διαπραγμάτευσης από Merit
ΔΕΗ: Στο 36% η μέση μείωση μισθολογικής δαπάνης

Ένα δεύτερο ταραγμένο καλοκαίρι για την Ευρωζώνη

Ένα δεύτερο ταραγμένο καλοκαίρι για την Ευρωζώνη
Αρχαία ελληνική οικονομία για αρχάριους
H φαρμακευτική δαπάνη και οι στρεβλώσεις της ελληνικής αγοράς
Η ευρωζώνη και οι πολλαπλές εστίες κρίσης…
Η Ελλάδα δοκιμάζεται εκ νέου
Στα όρια κοινωνικής έκρηξης η Ελλάδα, προειδοποιεί διεθνές συνδικαλιστικό όργανο
Στα σκαριά τρία νομοσχέδια για το σωφρονιστικό σύστημα
Στάσεις εργασίας της ΑΔΕΔΥ και της ΠΟΕ-ΟΤΑ το μεσημέρι της Τρίτης
Σύσκεψη στο υπουργείο Υγείας για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Άσυλο Ανιάτων
Παραιτήθηκε βουλευτής της Χρυσής Αυγής
Σύλληψη σωφρονιστικού υπαλλήλου για διακίνηση ναρκωτικών στις φυλακές
Σχεδόν 90.000 στρέμματα αποτέφρωσαν οι φωτιές των τελευταίων εβδομάδων
Προτάσεις από την Κοιλάδα του Αχελώου για την ανάπτυξη της Ελλάδας
Εντείνεται η παγκόσμια ανησυχία για την κατάσταση στην Ευρώπη λέει ο Π.Λαμί
Επίσκεψη αξιωματούχου των ΗΠΑ σε Αθήνα και Ρώμη για διαβουλεύσεις σχετικά με την κρίση
Άπλετο φως στο σκάνδαλο με το Libor ζητεί από την Deutsche Bank το Βερολίνο
Δεν υπάρχει σκέψη για αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ επανέλαβε ο υφυπουργός ΠΕΚΑ
Ξεκινά η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων από τον ΟΑΕΔ
«Πράσινο φως» από το ΣτΕ για συνέχιση των έργων στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική
Αναπροσαρμογή τιμολογίων της ΔΕΗ ανά εξάμηνο εισηγείται η ΡΑΕ
Μέχρι τις 27 Ιουλίου το κλιμάκιο της τρόικας στη Λευκωσία
Η Ολυμπιακή Ομάδα πέταξε για Λονδίνο με την Ο.Α.
Cyprus PB: Έκδοση τροποποιητικού διατάγματος
Σάνυο: Πώληση του 100% της Τρόπαια
Intralot: Νέα διαδραστικά προϊόντα στην Ιταλία
Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας από ΟΤΕ
Ψύξη με ηλιακή ενέργεια από τη Frigoglass
Διάκριση της MISKO στα Famous Brands
ΑΒ Βασιλόπουλος: Νέο κατάστημα στον Ωρωπό

Η αρχή του τέλους για τη Μέρκελ

Η αρχή του τέλους για τη Μέρκελ
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη πήρε ο (αμερικανικών συμφερόντων) Οίκος Αξιολόγησης Moody’s, που υποβάθμισε την προοπτική του δημοσίου χρέους της Γερμανίας, της Ολλανδίας και του Λουξεμβούργου, από σταθερή σε αρνητική. [...]
Στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων ο Αθανασόπουλος

Θα είναι ο διάδοχος του Κώστα Μητρόπουλο στη θέση του επικεφαλής του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων, αναλαμβάνοντας να σηκώσει το βαρύ φορτίο του... ξεμπλοκαρίσματος των ιδιωτικοποιήσεων. [...]

Real.gr

Συνωστισμός αξιωματούχων στην Αθήνα
Με αίτημα για δέσμευση στις αλλαγές κατεβαίνει ο Μπαρόζο

«Πορτοκαλί» τηλέφωνο για Βενιζέλο – Κουβέλη

Από «κόσκινο» ο προϋπολογισμός

Το πρώτο «κύμα» καταργήσεων-συγχωνεύσεων

Με... ερωτηματολόγια η «ανασύσταση» του ΠΑΣΟΚ

Δεν βγαίνει ο λογαριασμός...

Υστερική η Demi Moore

Οι φετινές τάσεις στα μαγιό

Γκάνα: Απεβίωσε ο πρόεδρος της χώρας Τζον 'Ατα Μιλς

Ρωσία: Προειδοποίηση στη Συρία για τη χρήση χημικών όπλων

Επί τάπητος τα ανοιχτά μέτωπα του υπουργείου Εργασίας

Ηλεκτρονική διασύνδεση ΙΚΑ-ΣΕΠΕ-ΟΑΕΔ

Σέρβιρε… απάτη

Χαμηλότερα του αναμενόμενου τα κέρδη της Apple

Tο νέο βίντεο κλιπ της JLo

Το νέο "κούρεμα" και η... δραχμή

Το νέο “κούρεμα” και η… δραχμή
Απ΄την άλλη ωστόσο, μια νέα αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, το βάρος της οποίας θα έχει κληθεί να σηκώσει σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα η ευρωζώνη, θα διαγράψει... δια βίου τα σενάρια χρεοκοπίας της Αθήνας. [...]
Μια “πληρωμένη” απάντηση στην τρόικα

Μιλώντας με την υπουργό Εργασίας της κυβέρνησης Χριστόφια, επανέλαβε… αυτά που βιώνουν η Ελλάδα, η Πορτογαλία και η Ιρλανδία, δηλαδή την αναγκαιότητα περικοπών σε μισθούς και συντάξεις. [...]
Όλη η Ελλάδα… μια Χαλυβουργία

Την περασμένη εβδομάδα, και μετά από μια… μικρή καθυστέρηση οκτώ μηνών, παρουσιάστηκε το κράτος στη Χαλυβουργία. Μη ρωτήσετε που ήταν κρυμμένο αυτούς τους μήνες, γιατί ούτε και το ίδιο γνωρίζει. Που ήταν, όταν μερικές δεκάδες άτομα εμπόδιζαν μερικές εκατοντάδες να … [...]

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ομάδας Δράσης Ε.Ο.Δ. - Μονάδας Εφέδρων Καταδρομών Μ.Ε.Κ.
Εμ, βέβαια. Μην τυχόν και φέρει κανένα μετάλλιο στην “διεφθαρμένη και μιαρή” Ελλάδα η Βούλα Παπαχρήστου…

Life with Goldman sucks (song "inspired by" goldman sachs)

Οι Αδιόρθωτοι...

ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΣΤΟΙΧΙΖΕΙ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…;;; ΠΡΩΤΑ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ…

Δημοσθένης

Φασισμός, Ξενοφοβία, Ρατσισμός και άλλα ανέκδοτα

Θύμιος Δεδούσης - ο σταυραετός της Ρούμελης μέρος γ'

Σ. Αραβία προς ξένους: Δεν θα πίνετε, τρώτε ή καπνίζετε κατά το Ραμαζάνι ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΕΛΑΣΗ - ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ: ΣΦΑΞΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΔΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ

ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ.ΝΤΡΟΠΗ – ΒΙΝΤΕΟ: Στο έλεος του ΟΓΑ…. η μικρή Αγγελική – Συγκλονίζει η μητέρα της

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ

ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΣ... ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

Αυτοκτονία ή οικονομική καταστροφή, εξαθλίωση & ζητιανιά;

Πρώτες συγχωνεύσεις και καταργήσεις φορέων

www.marketbeast.gr
Πρώτες συγχω
«Στο κόκκινο» τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
Φάιμαν: Ανυπολόγιστες οι ζημιές αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ
Σαφάρι του ΙΚΑ στα τουριστικά θέρετρα
Αρχίζουν οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα – Τι θα παρουσιάσει η ελληνική πλευρά

Today at InfognomonPolitics

ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ… ΡΩΣΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ «ΕΙΔΙΚΩΝ» Αλλάζουν τους χάρτες και τα σύνορα
Βιγλατορες τση Λευτεριάς
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΕΖΗΣΑΝ ΤΗΝ Ο ΟΜΟΡΦΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ Ζωντανεύουν ερημικό στρατιωτικό φυλάκιο στα σύνορα με την Βουλγαρία
Δελτίο τύπου Ομόνοιας: Άρχισε η καταγραφή των Βορειοηπειρωτών
Les Kurdes du PKK à l'offensive contre le régime de Damas
ΕΑΒ: Ενισχύει τη συνεργασία της με την Lockheed Martin
"Δεν θα επιτρέψουμε αλλαγή καθεστώτος στη Συρία", λέει Ιρανός στρατηγός
Εκτη Πόλη στα χέρια των Κούρδων στο Δυτικό Κουρδιστάν
ΔΙΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΠΥΡΑΥΛΟΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ
Η Άγκυρα ασκεί πρωτόγνωρες πιέσεις στην τουρκοκυπριακή ηγεσία Η Τουρκία δεν είναι ευχαριστημένη από τα πρώτα αποτελέσματα του οικονομικού πακέτου.
Αντίθετη η ΕΕ για ένταξη της Χεζμπολάχ στη λίστα της τρομοκρατίας Το Ισραήλ απειλεί με πόλεμο αν η οργάνωση αποκτήσει χημικά όπλα της Συρίας
Special Report: In Greek crisis, lessons in a shrimp farm's travails
Η ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
Στην Αθήνα ο Πέρες για αναβάθμιση συνεργασίας Προχωρούν, πάντως παρασκηνιακά οι δύο χώρες
Επιτάχυνση το εξοπλιστικού προγράμματος της πολεμικής αεροπορίας του Ιράκ
James Stavridis: How NATO's Supreme Commander thinks about global security
Νότιος Ευρωπαϊκός Διάδρομος Μέσω Βαλκανίων ή Αδριατικής
Τα Κόλπα των Εμπόρων Ιρανικού Πετρελαίου
ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ: ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ!
EπιΚΥΡότητα
O χάρτης δείχνει τον πραγματικό ένοχο για την τραγωδία της Κύπρου
38 χρόνια «Αττίλας»
Συμμετοχή στους Ολυμπιακούς ζητούν οι Τουρκοκύπριοι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Όλα όσα οι δανειστές γνωρίζουν περισσότερα…
Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα
Τηλ. 210-3643601

"Ξέρω ότι η Τσέκου ήθελε να εκμηδενίσει τον Ζαχόπουλο" - Κασιδιάρης, Κανέλλη και Δούρου θα διασταυρώνουν τα "σπαθιά" τους στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας

Με ερωτηματολόγια απαντά ο Βενιζέλος για την διαμόρφωση της νέας ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ
Στην Ελλάδα επιρρίπτει τις ευθύνες για τη μη λύση του Σκοπιανού ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ

Ηλεκτροκίνητο αεροσκάφος με 326 χιλιόμετρα την ώρα

Αποδείξεις τέλος

Κοτόπουλο με μανιτάρια

Πλαστές τραπεζικές εγγυητικές για αληθινές επιδοτήσεις δεκάδων εκατομμυρίων ευρ

Μηλιός: "η επιμήκυνση είχε συμφωνηθεί από τον Μάρτιο"

"Καλά" λόγια από την Κομισιόν, αλλά και προτάσεις για λήψη μέτρων

"Άνοιγμα" του Ισραήλ στην Τουρκία ενόψει επέμβασης στη Συρί

Έξοδο από την κρίση σε τρία χρόνια, βλέπει ο Αντώναρος

Νέο κούρεμα του χρέος προαναγγέλλει το Reuters

"Ξέρω ότι η Τσέκου ήθελε να εκμηδενίσει τον Ζαχόπουλο"

Συγχωνεύονται 21 φορείς με 213 νομικά πρόσωπα!!!

Έχασε το τριπλό Α και το ταμείο διάσωσης!!!

Κασιδιάρης, Κανέλλη και Δούρου θα διασταυρώνουν τα "σπαθιά" τους στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας

Το χρηματιστήριο των αμοιβών για την κατάκτηση ενός χρυσού ολυμπιακού μετάλλιο

Τα παχύσαρκα παιδιά κινδυνεύουν από καρδιοπάθεια

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
"ΤΣΙΜΕΡΙΤΚΑ 2012"
Η ΠΑΕ Ποντίων Θρυλορίου και φέτος χόρεψε ποντιακά!

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΕΥΚΑΔΙΩΝ "ΤΑ ΑΝΘΕΜΙΑ"

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΤΣΑΚΩΝΩΝ ΑΡΙΔΑΙΑΣ