Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Σελίδες (Φθινοπωρινή Έκδοση - Εκδόσεις Παπαδόπουλος)


…στου Κόσμου την άκρη

Ενημερωτικό Δελτίο ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ

The Met Live in HD : Peter Ilyich Tchaikovsky «Eugene Onegin» Σάββατο, 05 Οκτωβρίου 2013 19:55
MET Eugene OneginH ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ του Δήμου Χανίων με χαρά υποδέχεται στα Χανιά, για μια ακόμα φορά την METROPOLITAN OPERA και σε συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΑΝΤΕΝΝΑ παρουσιάζουν το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD».
Η μεγάλη αυτή συνεργασία με τη Μetropolitan Opera της Νέας Υόρκης που εξασφάλισε ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για μια τριετία για την Ελλάδα και την Κύπρο θα προσφέρει στους φίλους της όπερας ένα ξεχωριστό πολιτιστικό θέαμα, με την υπογραφή των πιο καταξιωμένων καλλιτεχνών της παγκόσμιας λυρικής σκηνής.
Η αποδοχή του κόσμου για το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD», την πρώτη και τη δεύτερη σεζόν προβολής ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αποδεικνύοντας πως το ελληνικό φιλόμουσο κοινό αγαπά και εκτιμά μία από τις πιο εκλεπτυσμένες μορφές τέχνης και έκφρασης. Αξίζει να σημειωθεί πως το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τις παραστάσεις του βραβευμένου προγράμματος «The Met: Live in HD», εξάντλησε τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων στις περισσότερες παραστάσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες χρονιές.
Η σεζόν για το βραβευμένο πρόγραμμα «The Met: Live in HD» κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 ώρα 19.55, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, με μια νέα παραγωγή.
Πρόκειται για την εντυπωσιακή παράσταση «Eugene Onegin» του Peter Ilyich Tchaikovsky.
Η Anna Netrebko και ο Mariusz Kwiecien πρωταγωνιστούν στους ρόλους της ερωτευμένης Τατιάνας και του επιβλητικού Ονιέγκιν στο μοιραίο ρομάντζο του Tchaikovsky.
Η νέα παραγωγή της Deborah Warner σε σκηνοθεσία Fiona Shaw, τοποθετείται στο τέλος του 19ου αιώνα και “συλλαμβάνει” τη λάμψη και το πάθος της όπερας του Tchaikovsky.
Ο Piotr Beczala είναι ο Λένσκι, ο φίλος του Ονιέγκιν που γίνεται αντίπαλός του. Διευθυντής Ορχήστρας: Valery Gergiev.
Γενική είσοδος : 18 € - Μαθητικό Φοιτητικό Ανέργων Πολυτέκτων Τριτέκνων : 13 €
Προπώληση εισιτηρίων θα γίνεται από την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013, στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής της Μεσογείου, ώρες 09.30 - 14.30 και 18.00 - 21.00
Η συγκεκριμένη παράσταση θα μεταδοθεί ταυτόχρονα σε : Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή, Λουτράκι, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Λαμία, Μυτιλήνη, Βέροια, Καστοριά, Ρόδο, Ρέθυμνο και Χανιά.
----------------------------------------------------- Εκδήλωση για την "Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας"
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2013 12:00
afisa ag varvaraΗ ΚΕΠΠΕΔΗΧ - ΚΑΜ του Δήμου Χανίων, τα προγράμματα "Βοήθεια στο Σπίτι" και το ΚΗΦΗ διοργανώνουν εκδήλωση με αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας", την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 12.00. στον Ι.Ν. Αγίας Βαρβάρας Μουρνιών.
Στην εκδήλωση συμμετέχουν :  Ανδρεαδάκης Μπάμπης, λύρα - τραγούδι Κοκοτσάκης Χρήστος, λαούτο Παραδοσιακός Σύλλογος «Γηγενής» Λαογραφικός Όμιλος Χανίων Παραδοσιακός Σύλλογος «Το Μετερίζι» Σχολή χορού «Χορότεχνο
Θα προσφερθεί παραδοσιακό κέρασμα
Είσοδος ελεύθερη

Ο ΣΙΣΥΦωΣ Εικαστική ομάδα ΕΝ-ΦΛΩ

29 Σεπτεμβριος Κυριακη
Ώρα: 12:00 Πλατεία Αριστοτέλους
Ελεύθερη προσέλευση
Ο ΣΙΣΥΦωΣ
Εικαστική ομάδα ΕΝ-ΦΛΩ
Διαδραστική performance
Ο Σαίξπηρ στον Ερρίκο τον IV, τονίζει τη συντομία της ανθρώπινης ζωής και τη σκοπιμότητα αυτής της συντομίας στην αντίσταση και ανάδειξη του ανθρώπου, πατώντας στα κεφάλια των βασιλιάδων. Ποιος είναι ο βασιλιάς; Μήπως ο χρόνος; 
Ο άνθρωπος είναι ταυτόσημος με το χρόνο. Ο εν-χρονισμός του ανθρώπου συντελείται με τον εξ-ανθρωπισμό του χρόνου. Το ασυνείδητο της  πορείας του χρόνου εκδηλώνεται και καθίσταται αληθές εντός της ιστορικής συνείδησης. Μια τεχνική και γλωσσική κοινωνία κατέχει την ιστορική συνείδηση του παρόντος, αλλά για να φτάσει στη συνείδηση του χρόνου θα πρέπει να τον βλέπει, όχι σαν αυτό που παρέρχεται, αλλά σαν αυτό που επανέρχεται. Η ολοσχερής άρνηση της στατικότητας του χρόνου ως περίφρακτη μορφή ενός χώρου/ δωματίου, ως ερείπιος χώρος ή ερείπιος χρόνος, ανάγκασε τους ανθρώπους να αντιληφθούν ευρύτερα τον χρόνο στην κυκλική ή σπειροειδή του κίνηση, σαν αέναη δηλαδή επανάληψη, νομαδικότητα, εποχικότητα.
Στις καπιταλιστικές κοινωνικές μορφές, αυτή η κίνηση συνδέεται με την εργασία ως μόχθο. Ο μόχθος ως κοινωνική οικειοποίηση του χρόνου –η παραγωγή δηλαδή και αναπαραγωγή του ανθρώπου διά της ανθρώπινης εργασίας μέσα στην κοινωνική σχέση του κεφαλαίου– αναπτύσσεται εντός μιας κοινωνίας διαχωρισμένης σε τάξεις. Εδώ μιλάμε για την εξουσία του χρόνου, την επανάληψη του Σισύφειου μόχθου, σε ένα μη αναστρέψιμο χρόνο του ζώντος, ως μια επιβλαβή εμπειρία. Αυτός που κατέχει το προνόμιο της απόλαυσης βιωμένων γεγονότων είναι αυτός που κοιτά και παρατηρεί το θέαμα του χρόνου, της ταυτοτικής επανάληψης του βιώματος, ως ρωμαϊκό θέαμα. Ο χρόνος, έτσι, στην κίνησή του παραμένει ένα κλειστό πεδίο αδυνατότητας, ομογενοποιείται, γίνεται κενός χρόνος.
Κι ενώ οι άνθρωποι αρχικά πίστευαν ότι μέσα στην κενή/ ομοιογενή ιστορική επανάληψη θα κατάφερναν να είναι προφυλαγμένοι, ανέδειξαν, τελικώς, την Ιστορία ως αλλότρια συνθήκη. Έτσι, ο καθησυχαστικός κυκλικός τρόπος σύνταξης της ζωής γίνεται ανήσυχος και φτάνει να είναι συγκρουσιακός στον πυρήνα του. Ο χρόνος της σύγκρουσης είναι ο γεμάτος χρόνος που αναδεικνύει την ιστορία ως ανοιχτό πεδίο δυνατοτήτων, ο σισύφειος αγώνας μετατρέπεται έτσι (από επαναληπτική υποταγή) σε ροή αντίστασης.
Αυτή την αντίφαση, ως ιστορική συνθήκη του σημερινού ανθρώπου, πραγματεύεται το έργο. Οι ΕΝ-ΦΛΩ, αφού αντλήσουν ιστορικό χρόνο από το σπρώξιμο ενός μαρτυρικού βάρους, στα όρια της πυρίκαυστης Θεσσαλονίκης του 1917, συνοδευόμενοι από το φιλοθεάμον κοινό θα οδηγήσουν το βαρύ φορτίο σ’ έναν χώρο θεάματος και συν-τροφής, στον χώρο της κοινωνίας που συντροφεύει, συντρώγει. Ο φοβικός εκπεσμός θα φανερωθεί με το «βολονταριστικό» ρίξιμο του χρόνου-φορτίου με το παράδοξο βάρος στην θάλασσα, σαν μια κατάρρευση, το αντίθετο δηλαδή της ανέλκυσης- μια καθέλκυση στον βυθό, ώστε να σβηστούν όλα τα ίχνη ακόμα και αυτό της προγενέστερης βύθισης.
Ομάδα ΕΝ-ΦΛΩ
Καληάνθη Βογδοπούλου
Γεωργία Δαμιανού
Ειρήνη Μνατσακανιάν
Eυαγγελία Καραστέργιου
Γιώτα Καρβουνιάρη
Γιώργος Κεβρεκίδης
Χάρης Κοντοσφύρης
Ελένη Νίσκα
Άννα Πιάτου
‘Ελενα Προβατά
Άννα Μαρία Σαμαρά
Δήμητρα Σιατερλή
Γαβριήλ Φτελκόπουλος
Μάγδα Χριστοπούλου

Γιατί κάνει τόσο κρύο στο δωμάτιό σου;

Γιατί κάνει τόσο κρύο στο δωμάτιό σου;
Διηγήματα

Μαρία Κουγιουμτζή

Φωτογραφία εξωφύλλου: Γιώργος Μαυρόπουλος
ISBN: 978-960-03-5603-8
σελ. 216
14 Ιουνίου 2013

Περίληψη
Η ηδονή του πόνου. Η βεβήλωση του σώματος. Η παραφορά και το πάθος. Η επαφή με το ενδότερο «είναι» μας. Η απώλεια. Η είσοδος στη μοναξιά. Ο έρωτας προς ένα βιαστή και δολοφόνο. Η επιστροφή από τον πόλεμο. Η ανυπαρξία. Η κατάργηση της ατομικότητας. Η εγκατάλειψη. Η έλξη και η απώθηση για τον ίδιο άντρα. Το διαζύγιο. Η προδοσία. Η φθορά του σώματος. Η δειλία. Τα αγκάθια της ψυχικής αναλγησίας. Ο έρωτας που χάνεται και μέσω της τέχνης ανακτάται. Το φάντασμα μιας αδικοχαμένης δασκάλας. Ο δραπέτης ενός γηροκομείου. Ο άντρας που γοητεύει και μετά το θάνατό του. Η δολοφονία μιας γλύπτριας. Ο μπαμπάς που δεν πετάει.
Το Γιατί κάνει τόσο κρύο στο δωμάτιό σου; διεισδύει στο λαβύρινθο του ενστίκτου, που, άλλοτε ζωώδες και άλλοτε αθώο κι ανυπεράσπιστο, κυριεύει τον άνθρωπο και τις κινήσεις του, στιγματίζοντας τις σχέσεις του και τη ζωή του.
Από τη συγγραφέα του βιβλίου Άγριο βελούδο (Βραβεία διηγήματος του περιοδικού Διαβάζω και του Ιδρύματος Κώστα και Ελένης Ουράνη της Ακαδημίας Αθηνών).

Zαγοροχώρια Junior Suite με Τζάκι 3Μερες -50%

Π
    ¤149 από ¤300
    Έκπτωση : 50%
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελή Junior Suite 50 τ.μ. με Τζάκι και θέα στο βουνό, στο εντυπωσιακό συγκρότημα Πλήρως Εξοπλισμένων Πολυτελών Κατοικιών ZAGORI SUITES, στα Ζαγοροχώρια! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό με τοπικά χειροποίητα προϊόντα, λικέρ και Γιαννιώτικα σιροπιαστά κατά την άφιξή σας, χειροποίητη πίτα για την εξόρμησή σας στη φύση, ξύλα για το Τζάκι καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Απολαύστε μια φθινοπωρινή απόδραση αναψυχής σε ένα ατμοσφαιρικό συγκρότημα για τους λάτρεις του ευ ζην!

¤149 
μόνο!  
  Αξία ¤300
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤151

149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελή Junior Suite 50 τ.μ. με Τζάκι και θέα στο βουνό, στο εντυπωσιακό συγκρότημα Πλήρως Εξοπλισμένων Πολυτελών Κατοικιών ZAGORI SUITES, στα Ζαγοροχώρια! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό με τοπικά χειροποίητα προϊόντα, λικέρ και Γιαννιώτικα σιροπιαστά κατά την άφιξή σας, χειροποίητη πίτα για την εξόρμησή σας στη φύση, ξύλα για το Τζάκι καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Απολαύστε μια φθινοπωρινή απόδραση αναψυχής σε ένα ατμοσφαιρικό συγκρότημα για τους λάτρεις του ευ ζην!

Πορταριά με 194¤ από 390¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή +Iαματική Πισίνα+Massage+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
194¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Παρέχεται Late check out στις 14:00! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
194¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο! Παρέχεται Late check out στις 14:00! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Κορινθία με 98¤ από 196¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
98¤ από 196¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Αρκαδία με 175¤ από 370¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε Executive Villa με Ημιδιατροφή!
175¤ από 370¤ ( Έκπτωση 53%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 15 ετών σε Executive Villa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) στο Nefeles Mainalon Resort, στην Ορεινή Αρκαδία με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχονται 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια και επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
175¤ από 370¤ ( Έκπτωση 53%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 15 ετών σε Executive Villa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) στο Nefeles Mainalon Resort, στην Ορεινή Αρκαδία με θέα το Ελατόδασος! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχονται 2 εισιτήρια για τα Σπήλαια του Κάψια και επίσκεψη σε τοπικό Βιολογικό Οινοποιείο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 159¤ από 398¤ (-60%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε Ξενοδοχείο 5*!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό!
Καστοριά με 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
99¤ από 198¤ (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Καστοριά, στο Ανδρομέδα Boutique Hotel βραβευμένο ως το τρίτο καλύτερο Boutique Hotel πανελλαδικά σε ψηφοφορία κοινού στο περιοδικό Traveller, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 198¤ (Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Καστοριά, στο Ανδρομέδα Boutique Hotel βραβευμένο ως το τρίτο καλύτερο Boutique Hotel πανελλαδικά σε ψηφοφορία κοινού στο περιοδικό Traveller, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βόλος με 188¤ από 400¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
188¤ από 400¤ (Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο και μεζές για καλωσόρισμα, 2 Αntistress Massage 20 λεπτών το καθένα και στη συνέχεια Hamam,  Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
188¤ από 400¤ (Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο και μεζές για καλωσόρισμα, 2 Αntistress Massage 20 λεπτών το καθένα και στη συνέχεια Hamam, Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ναύπλιο με 108¤ από 245¤ (-56%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ!
108¤ από 245¤ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
108¤ από 245¤ ( Έκπτωση 56%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια πιατέλα με τυριά και αλλαντικά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Τρίκαλα Κορινθίας με 95¤ από 190¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό + Sauna!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Αρχοντικό Φιαμέγκου στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Αρχοντικό Φιαμέγκου στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Αρκαδία με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπούφε και Βραδινό) στην Ορεινή Αρκαδία, στο Lagadia 4 Seasons Hotel του Ομίλου Maniatis Hotels & Resorts σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση ποδηλάτων βουνού καθημερινά, καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπούφε και Βραδινό) στην Ορεινή Αρκαδία, στο Lagadia 4 Seasons Hotel του Ομίλου Maniatis Hotels & Resorts σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται ελεύθερη χρήση ποδηλάτων βουνού καθημερινά, καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πλατύστομο Φθιώτιδας με 198¤ από 396¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή+Iαματική Πισίνα+Massage, σε 4* Ξενοδοχείο!
198¤ από 396¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Πλήρη διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται δυο χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών και Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ , Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
198¤ από 396¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Πλήρη διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται δυο χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών και Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ , Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καλάβρυτα με 75¤ από 150¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ και Spa!
75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Καλάβρυτα, στο Filoxenia Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση ανά άτομο και για κάθε ημέρα διαμονής της Sauna ή του Jacuzzi ή του Hammam καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν!
75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Καλάβρυτα, στο Filoxenia Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση ανά άτομο και για κάθε ημέρα διαμονής της Sauna ή του Jacuzzi ή του Hammam καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν!
Κύμη με 65¤ από 130¤ (-50%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
65¤ από 130¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο Kymi Palace σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, στην Κύμη Ευβοίας! Για ένα Παιδί έως 6 χρονών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να ταξιδέψτε 2 γεμάτες ημέρες στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου!
65¤ από 130¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) στο Kymi Palace σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, στην Κύμη Ευβοίας! Για ένα Παιδί έως 6 χρονών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να ταξιδέψτε 2 γεμάτες ημέρες στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου!
Αριδαία με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ, Χαμάμ και Πρωινό μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στην Καρδίτσα με 295¤ από 590¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Massage + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
28η Οκτωβρίου 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, στην Καρδίτσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα, με 295¤ από 590¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τοπικός Οίνος και μια Πιατέλα με Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa, στην Καρδίτσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα, με 295¤ από 590¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τοπικός Οίνος και μια Πιατέλα με Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Σάουνας, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!