Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ ΑΜΕΣΟ
Ελληνικό, 12-11-2014/1300 B
Α.Α. 35/2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (12-11-2014) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (13-11-2014) ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (14-11-2014) ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
1. ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (13-11-2014) ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ) ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΤΙΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
2. ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (14-11-2014) ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ


ΑΚΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ;
ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ, γιατί ΕΣΥ θα φταις αν πεθάνεις.  ΕΓΩ, το «κράτος», ΔΕΝ έχω καμία υποχρέωση να σε γιατρέψω, γι αυτό και διαλύω τα νοσοκομεία και το σύστημα υγείας, μη τυχόν και μπεις στον πειρασμό να αρρωστήσεις.
Φίλοι μου καλοί, τα πιο πάνω δεν είναι κάποιο φανταστικό σενάριο, είναι η σκληρή πραγματικότητα, ο καθρέφτης των όσων συμβαίνουν στη χώρα μας με την ΥΓΕΙΑ.
Αυτά, και πολλά χειρότερα ακόμα.
Πρόσφατα είχαμε καταγγελίες νοσοκομειακών γιατρών, κραυγές απόγνωσης, που έλεγαν για νοσοκομεία χωρίς φάρμακα, χωρίς γιατρούς στις εφημερίες (;), για χειρουργεία που ΔΕΝ είναι δυνατόν να γίνουν λόγο πολλών ελλείψεων, για πάρα πολλά άσχημα, τα οποία θα υποστούμε ΟΛΟΙ εμείς αν το φέρει η κατάρα και αρρωστήσουμε.
Είπα όλοι; ΛΑΘΟΣ. Κάποιοι που έχουν τη δυνατότητα θα στραφούν στον ιδιωτικό τομέα.
Οι λίγοι «τυχεροί».
Οι υπόλοιποι, θα κλαίνε τη μοίρα τους, και όπως έλεγαν στην ταινία «ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ», «η θα γίνουν καλά, η θα πεθάνουν».
Στην Ελλάδα του μνημονίου, των τροικανών και των κουστουμαρισμένων υπηρετών, εκείνοι που συστήνονται ως «κυβέρνηση», βρήκαν το πιο απάνθρωπο παιχνίδι.
Παίζουν με τις ζωές του κοσμάκη ανενόχλητοι.
Να θυμηθούμε λίγο ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε πέρσι, τέτοιο μήνα!
«ΟΟΣΑ: Καταδικάζονται στην αρρώστια οι 'Έλληνες από τις περικοπές στην Υγεία
Φτωχοί, κοινωνικά ευάλωτοι και χωρίς περίθαλψη και με την «σφραγίδα» του ΟΟΣΑ είναι πλέον οι έλληνες, αφού οι δαπάνες υγείας σύμφωνα με τον Οργανισμό μειώθηκαν δραματικά την διετία 2009-2011 στην Ελλάδα.
Στην Ελλάδα της κρίσης οι κατά κεφαλή δαπάνες για την υγεία, μειώθηκαν κατά 11,1% ενώ στην Ιρλανδία 6,6%. Μόνο στην Ιαπωνία και στο Ισραήλ ο ρυθμός αύξησης των δαπανών για την υγεία αυξήθηκε από το 2009, σε σύγκριση με την προηγούμενη δεκαετία.
Ο Οργανισμός εκπέμπει SOS για το γεγονός ότι υπάρχει κίνδυνος σταδιακά οι πολίτες να περάσουν σε ένα πολύ χαμηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών υγείας, το οποίο δεν θα αφορά μόνο την περίθαλψή τους αλλά και τα αναγκαία τους φάρμακα. Το γεγονός αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα επιπλέον, οι πολίτες να αποκτήσουν χρόνια προβλήματα υγείας.
Οι δαπάνες υγείας όμως,  μειώθηκαν σημαντικά και σε άλλες μεγάλες οικονομίες, όπως είναι οι ΗΠΑ με 1,3% και ο Καναδάς με 0,8%.
Το πιο σοβαρό όμως θέμα είναι ότι ο ΟΟΣΑ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για την χώρα μας ιδιαίτερα, τονίζοντας, ότι τα βραχυπρόθεσμα δημοσιονομικά οφέλη πιθανόν να είναι πολύ μικρότερα από τις μακροπρόθεσμες επιπτώσεις για την υγεία και τις δαπάνες για την υγεία.
Αναλυτικά, οι συνολικές δαπάνες για την υγεία μειώθηκαν την περίοδο από το 2009 ως το 2011 στις 11 από τις 33 χώρες-μέλη του Οργανισμού Οικονομικών Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), με τους φτωχούς πολίτες στις χώρες οι οποίες έχουν πληγεί περισσότερο από την οικονομική κρίση, να αντιμετωπίζουν τον σοβαρότερο κίνδυνο να αποκτήσουν χρόνια προβλήματα υγείας λόγω της μειωμένης πρόσβασης σε φάρμακα και σε ιατρικές εξετάσεις, όπως επισημαίνει ο Οργανισμός σε έκθεσή του η οποία δίνεται στην δημοσιότητα σήμερα.
Πολλές χώρες μέλη του ΟΟΣΑ, μεσούσης της κρίσης, επιδίωξαν να μειώσουν τις δαπάνες τους περικόπτοντας  τα έξοδά τους για ιατρικά και παραϊατρικά προϊόντα -ιδίως φαρμακευτικά-, περικόπτοντας τους προϋπολογισμούς τους για την υγεία και μειώνοντας τους μισθούς των εργαζομένων στα νοσοκομεία και στα εθνικά συστήματα υγείας.
Πάνω από τα τρία τέταρτα των χωρών μελών του ΟΟΣΑ ανέφεραν μείωση σε πραγματικές τιμές των δαπανών τους σε προγράμματα πρόληψης το 2011 σε  σχέση με το 2010, ενώ οι μισές δαπάνησαν λιγότερα σε τέτοια προγράμματα το 2011 από ότι το 2008.
Οι περικοπές στις δαπάνες σε οικονομικά αποδοτικά προγράμματα πρόληψης της παχυσαρκίας, της κατάχρησης αλκοόλ και του καπνίσματος εγείρουν ανησυχίες, σύμφωνα με την έκθεση του Οργανισμού.
Μετά από χρόνια βελτίωσης, ο χρόνος αναμονής για πολλά είδη επεμβάσεων σε χώρες όπως η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Αγγλία και η Ιρλανδία πλέον αυξάνεται πάλι, υπογράμμισε ο Οργανισμός.
Πολλές είναι οι φωνές πάντως τον τελευταίο καιρό στην χώρα μας (τόσο καθηγητές Οικονομικών της Υγείας, εκπρόσωποι Ιατρικών και Φαρμακευτικών Ενώσεων αλλά και Ενώσεων Ασθενών) που εκτιμούν ότι η Ελλάδα βιώνει όχι μόνο οικονομική και κοινωνική κρίση, αλλά και ανθρωπιστική, με απρόβλεπτες συνέπειες. Οι δαπάνες για την υγεία είναι ανελαστικές, επομένως δεν μπορούν να μειωθούν άλλο, φωνάζουν. Ειδικότερα οι εκπρόσωποι της φαρμακοβιομηχανίας εκτιμούν ότι η εξωνοσοκομειακή δαπάνη για το 2014 δεν μπορεί να πέσει κάτω από 2,25 δις ευρώ , διότι θα σηματοδοτήσει σοβαρό πρόβλημα δημόσια υγείας.»
ΠΗΓΗ: .onmed.gr
ΑΥΤΑ, πέρσι το Νοέμβρη.
Φέτος, ετοιμάζονται ΚΑΙ άλλες περικοπές στην υγεία, ΑΝ μπορούμε ακόμα να μιλήσουμε για αυτήν.
Καμπανάκια κινδύνου, ακούγονται από παντού, μόνο που ΚΑΝΕΙΣ δε δίνει σημασία στον πένθιμο χτύπο τους.
Νοεμβρης 2014, και είναι πάρα πολλοί οι Έλληνες που ΔΕΝ παίρνουν πλέον τα φάρμακα τους, ΔΕΝ έχουν γιατρούς, φάρμακα, γάζες, κλπ στο νοσοκομείο που νοσηλεύονται, επίσης πάρα πολλοί είναι εκείνοι με τα χρόνια νοσήματα που λόγο των όποιων «περικοπών», τους πήρε για καλά η «κάτω βόλτα».
Και τα παιχνίδια, αλλά και τα πειράματα με την υγεία και τις ζωές μας συνεχίζονται.
Μέχρι ΠΟΤΕ;

Βασίλης Τσούγκαρης

Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης Engel RT5200 S.D. - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

Επίγειος Ψηφιακός Δέκτης Engel RT5200 S.D.
Τιμή: €30.00

Dέκτης επίγειας ψηφιακής λήψεως OFDM 2k / 8k
LED DISPLAY ΟΘΟΝΗ

Δυνατότητα εγγραφής προγραμμάτων για προσωπική χρήση σε εξωτερική μονάδα αποθήκευσης
Λειτουργία Timeshift: παύση παρακολούθησης προγράμματος και συνέχιση αναπαραγωγής του προγράμματος από το σημείο παύσης σε οποιαδήποτε μετέπειτα στιγμή
2.0 USB σύνδεση διπλής κατευθύνσεως και ψηφιακό coaxial SPDIF
Αναπαραγωγή αρχείων μουσικής MP3, φωτογραφιών JPEG και βίντεο MPEG4
Υψηλής ευαισθησίας tuner και demodulator
Ηλεκτρονικός οδηγός προγράμματος (EPG) και Teletext VBI
Πολύγλωσσο μενού και υπότιτλοι
Αυτόματη και χειροκίνητη ανίχνευση όλων των καναλιών
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Rosetta mission: Η αποκρυπτογράφηση ενός κομήτη από έναν Έλληνα συντελεστή της διαστημικής αποστολής

oikonomou

Rosetta mission: Η αποκρυπτογράφηση ενός κομήτη από έναν Έλληνα συντελεστή της διαστημικής αποστολής

feature-image
11 περίπου χρόνια μετά την εκτόξευσή του και ταξιδεύοντας 1 δισεκατομμύριο χιλιόμετρα μέσα στο Ηλιακό Σύστημα, το διαστημικό σκάφος Rosetta (Ροζέτα) του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος (ESA), έφτασε στον προορισμό του, τον κομήτη 67P/Churyumov-Gerasimenko.
Όπως η Στήλη της Ροζέτας υπήρξε το κλειδί για την αποκρυπτογράφηση των αιγυπτιακών ιερογλυφικών έτσι και το διαστημόπλοιο Rosetta θα προσπαθήσει να ξεκλειδώσει τα μυστικά του κομήτη και, κατ’ επέκταση, όλων των αρχεγόνων σωμάτων.
Τα 15 επιστημονικά όργανα της Rosetta και τα 9 της διαστημικής συσκευής Philae (Φιλαί – από το όνομα ενός οβελίσκου στο ομώνυμο νησί του Νείλου), η οποία θα προσεδαφισθεί στον κομήτη, θα εκτελούν, όσο καιρό αντέξουν, παρατηρήσεις που θα βοηθήσουν να γίνει κατανοητή η προέλευση και η εξέλιξη του Ηλιακού Συστήματος. Όλα αυτά συμβαίνουν σε απόσταση 3 Αστρονομικών Μονάδων, δηλαδή 450 εκατομμυρίων χιλιομέτρων.
Comet on 4 November NavCam
Οι συνθήκες πάνω και γύρω από τον κομήτη, συνεχώς θα επιδεινώνονται, λόγω των αναμενόμενων εκτινάξεων αερίων και ύλης, καθώς ο κομήτης πλησιάζει τον Ήλιο και θερμαίνεται!
Για τα πρώτα αδημοσίευτα αποτελέσματα από την επικείμενη προσεδάφιση της διαστημικής συσκευής “Philae” πάνω στον κομήτη, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, θα ενημερωθούν οι φοιτητές του Τμήματος Φυσικής του Α.Π.Θ. από τον Senior Scientist του Εργαστηρίου Αστροφυσικής και Διαστημικής Έρευνας του Πανεπιστημίου του Σικάγο, Θανάση Οικονόμου.
Ο Θανάσης Οικονόμου, σημαίνων συντελεστής της διαστημικής αποστολής, θα πραγματοποιήσει ομιλία, με τίτλο: «Rosetta Mission: Η αποκρυπτογράφηση ενός κομήτη από ένα Έλληνα συντελεστή της αποστολής – Πρώτα αποτελέσματα» στο πλαίσιο του Γενικού Σεμιναρίου του Τμήματος Φυσικής.
Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 12.30, στην Αίθουσα Α31 του Τμήματος Φυσικής.
Ο Θανάσης Οικονόμου γεννήθηκε στο Ζιάκα του νομού Γρεβενών, σπούδασε Φυσική στη Τσεχία και την Αμερική και εργάζεται από το 1981 στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Έχει διεξάγει βασική έρευνα στην Πυρηνική Φυσική, ειδικά σε φασματόμετρα σωματιδίων άλφα και ακτίνων-Χ. Πειραματικές συσκευές του λειτουργούν επί τόπου ή έχουν κάνει μετρήσεις σε διάφορα σώματα του Ηλιακού Συστήματος (Σελήνη, Άρης, Κρόνος, αστεροειδείς και κομήτες) σε ρωσικές, αμερικανικές, ευρωπαϊκές καθώς και ιαπωνικές διαστημικές αποστολές, όπως Surveyor, Apollo, Viking στη Σελήνη, Pathfinder, Spirit και Opportunity στον Άρη, Cassini/Huygens στον Κρόνο και Stardust και Rosetta σε κομήτες.
Έχει βραβευθεί πολλές φορές, διεθνώς, για τη συμβολή του στη μελέτη του Ηλιακού Συστήματος και τη συμμετοχή του σε διαστημικές αποστολές.
***
1456646 10152449531019212 7544871551780019550 n
Ζωντανή μετάδοση από το κέντρο ελέγχου της ESA, της διαδικασίας προσεδάφισης του Φίλαι, Τετάρτη απόγευμα: www.ofa.gr/rosetta
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ www.ofa.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ 'ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΤΕΡΙΑΝΤ' ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 στις 19.00 μ.μ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΙΟΣ

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Οι Κυνηγοί του Θησαυρού - Ετοιμάσου να σαλπάρεις!

Οι κυνηγοί του θησαυρού - Ετοιμάσου να σαλπάρεις!
Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ - www.psichogios.gr
Νέα σειρά περιπέτειας γεμάτη δράση και χιούμορ!
Για τα τέσσερα αδέλφια της οικογένειας Κιντ κάθε μέρα ήταν και μια περιπέτεια...
Τζέϊμς Πάτερσον - από τον συγγραφέα με το ρεκόρ Γκίνες για τις περισσότερες φορές που βρέθηκαν βιβλία του στη λίστα των ευπώλητων της εφημερίδας Νιου Γιορκ Τάιμς
Γνώρισε το πλήρωμα - Μπίκφορντ Κιντ/Ρεμπέκα Κιντ
Γνώρισε το πλήρωμα - Στέφανι κιντ/Τόμι Κιντ
Οι κυνηγοί του θησαυρού - Ετοιμάσου να σαλπάρεις!

Επανέκδοση: Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΤΕΙΑ, του Νίκου Μπακόλα

Tα πιο παραμυθένια κάστρα στον κόσμο.


Ελάτε να νοιώσουμε πρίγκιπες και βασιλοπούλες στα πιο όμορφα παλάτια-κάστρα του πλανήτη.

Τα πιο ισχυρά Workstations, στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς


Γιατί ο «κ. Facebook» φορά κάθε μέρα την ίδια μπλούζα

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡ' ΜΕΝΤΙΟΥ - ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 311 - ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014/0400 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 11-11-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 1004 ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1004
ΣΤΙΣ 12/12 UTC ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1024 ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ, ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.30
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 12/10 UTC
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 311
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 11-11-14/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 1004 ΣΤΗ ΣΙΚΕΛΙΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΑΡΓΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1004
ΣΤΙΣ 12/12 UTC ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΤΑΛΙΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1024 ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 13 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 H 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 H 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΣΙΔΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.30 7 Η 8 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΜΕΤΡΙΑ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΟΠΙΚΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΤΡΙΑ.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΜΕΤΡΙΑ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΑΥΡΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5. ΗΡΕΜΗ.
ΜΕΤΡΙΑ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ.
ΜΕΤΡΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΜΕΤΡΙΑ.
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΜΕΤΡΙΑ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
TΗ ΤΕΤΑΡΤΗ 12-11-2014 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 12-11-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΕΥΝΟΕΙΤΑΙ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΟΙ ΒΡΟΧΕΣ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ,ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΜΕΧΡΙ 7 Η 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 23 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 2 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΟΜΙΧΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ,
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΝΑΤΟΛΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 13-11-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΙΣΧΥΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

Bυτίνα Luxury|3 Γεμάτες Ημέρες με (-50%)


Aiora Suites - Βυτίνα

Βυτίνα με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Βυτίνα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό στο Aiora Suites! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον γραφικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€149 από €298 Κέρδος €149 Έκπτωση 50%
Aiora Suites - Βυτίνα
Βυτίνα


Περισσότερες Προσφορές

Ναύπλιο με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Amfitriti Palazzo Luxury Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο Ναύπλιο, στο Βραβευμένο Amfitriti Palazzo Luxury Hotel σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, δηλαδή 4 ημέρες στο μοναδικής ομορφιάς Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Αριδαία με 89€ από 180€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€89 από €180 -51%
Lidra Hotel - Αριδαία
Αριδαία
89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Τρίκαλα Κορινθίας με 149€ από 298€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Γεύμα

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Αρχοντικό Φιαμέγκου - Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στα Μεσαία Τρίκαλα Κορινθίας, στο Αρχοντικό Φιαμέγκου σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ένα Πλήρες Γεύμα για το σύνολο της διαμονής και χρήση της Sauna και του Γυμναστηρίου καθημερινά! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ρίο με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας ! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πορταριά Πηλίου με 119€ από 238€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€119 από €238 -50%
4* Pelion Resort - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
119€ από 238€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4* Pelion Resort στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται καθημερινά χρήση της Sauna και Jacuzzi για 45 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στoν μαγευτικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Πλαστήρα με 156€ από 312€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€156 από €312 -50%
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
156€ από 312€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Naiades Hotel στη Λίμνη Πλαστήρα, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λουτρά Πόζαρ με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε Superior Studio με Τζάκι

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Morfeas Guest House - Λουτρά Πόζαρ
Λουτρά Πόζαρ
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών στα Λουτρά Πόζαρ, σε Superior Studio με Τζάκι στο Morfeas Guest House! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται Πρωινό και Ξύλα για το Τζάκι Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κατερίνη Πιερίας με 199€ από 398€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους Παιδότοπος και Καθημερινή Προβολή Ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα!

Ζαγοροχώρια με 95€ από 190€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€95 από €190 -50%
Αρχοντικό Ζαρκάδα - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
95€ από 190€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ με Παραδοσιακά Εδέσματα στο Αρχοντικό Ζαρκάδα, στα Ζαγοροχώρια! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Καραφάκι Τσίπουρο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 16:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στα πανέμορφα και γραφικά Ζαγοροχώρια! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Χαλκίδα με 57€ από 114€ (-50%) για 2 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€57 από €114 -50%
4* Best Western Lucy Hotel - Χαλκίδα
Χαλκίδα
57€ από 114€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ορεινή Ναυπακτία με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας - Ορεινή Ναυπακτία
Ορεινή Ναυπακτία
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στα Σπιτάκια της Ιφιγένειας! Προσφέρεται Παραδοσιακή Πίτα και ένα Μπουκάλι Κρασί κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες το φυσικό τοπίο! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Βόλος με 188€ από 400€ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 53%)