Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Νέο βιβλίο από την Χρυσηίδα Δημουλίδου και πασχαλινές προτάσεις!

Οι λαμπάδες που επαναστάτησαν
Συγγραφέας: Χρυσηίδα Δημουλίδου
Εικονογράφος: Ναταλία Καπατσούλια.
Έτος: 21 Μαρτίου 2014.
Σχήμα: 21Χ29.
Σελίδες: 32.
Εξώφυλλο: Σκληρό.
ISBN: 978-960-567-024-5.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ  
ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
Το αυγό που μισούσε το κόκκινο χρώμα
Συγγραφέας: Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος:Νέστορας Ξουρής
Έτος: 2007.
Σχήμα: 21x29.
Σελίδες: 32.
Εξώφυλλο: Σκληρό.
ISBN: 978-960-6638-34-3.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Ο λαγός που μισούσε τα κόκκινα αυγά
Συγγραφέας: Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής.
Έτος: 21 Μαρτίου 2011.
Σχήμα: 21Χ29.
Σελίδες: 32.
Εξώφυλλο: Σκληρό.
ISBN: 978-960-6864-81-0.  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


31 Μαρτίου 2014
Παρουσίαση του βιβλίου των Θέμη Πάνου και Θανάση Δήμου Vita brevis τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ. στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής. Το βιβλίο θα παρουσιάσει στο κοινό ο δημοσιογράφος Γιώργος Βιδάλης.
Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγίας Παρασκευής
Αλέκου Κοντόπουλου 13
Αγία Παρασκευή
Τηλ.: 210 6395335 


1 Απριλίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Επί λέξει με αφορμή την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου Μικρά Αγγλία σας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη την Τρίτη 1 Απριλίου 2014 και ώρα 7 μ.μ.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Βιβλιοπωλείο «ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ»
Ακαδημίας 32
Αθήνα
Τηλ. 210-33.88.054 


3 Απριλίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Ρότα Art Coffee Community σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Αλέξη Σταμάτη Χαμαιλέοντες την Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 και ώρα 8 μ.μ.
Με τον Αλέξη Σταμάτη θα συνομιλήσει ο ιδρυτής του bookia.gr Παναγιώτης Σιδηρόπουλος.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η ηθοποιός Εύα Σιμάτου.
Ρότα Art Coffee Community
Σόλωνος 124
Αθήνα
Τηλ. 210-38.01.033 


5 Απριλίου 2014
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη και τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου σάς προσκαλούν να συναντήσετε την Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου Θάνατος με χείλη κόκκινα το Σάββατο 5 Απριλίου 2014 και ώρα 1 μ.μ.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Πανεπιστημίου 37
Αθήνα
τηλ. 210-3253232

Physical Theater Summer School 2014

Physical Theater Summer School 2014
Several scholarships are announced for July programme 2014.

Performers of different genres and techniques -
dancers, actors, directors and choreographers from different countries are welcome to apply for participation.
Participants can receive the Certificate of Participation.
The working language is English.
The Lab will take place in Styria region, in southeast of Austria.
Accommodation and meals are organized for participants.
The summer school is a great chance to approach a unique methodological and practical material that will enrich professional skills and will offer participants the possibility to share an intense creative experience at a global level.
To receive information about the summer school programme and application procedure,
 
please write to
: 
theatreanddance@yahoo.co.uk

Ντε Σαντ. Στη Ζυστίν. Θέατρο Αυλαία

Logo Avlaia.jpg
Δελτίο τύπου
του Cezaris Graužinis
Με την Μάρω Παπαδοπούλου
2-6 & 9-13 Απριλίου 2014
De_Sant_Sti_Justin3l.jpg
Η παράσταση που λάτρεψαν κοινό και κριτικοί “Ντε Σαντ. Στη Ζυστίν.” του Cezaris Graužinis, με την Μάρω Παπαδοπούλου, έρχεται στο Θέατρο Αυλαία για 10 μόνο παραστάσεις, τις μέρες 2-6, 9-13 Απριλίου 2014.
Το «ΝΤΕ ΣΑΝΤ. ΣΤΗ ΖΥΣΤΙΝ» είναι ένας κωμικός μονόλογος βασισμένος σε μοτίβα από το «La Nouvelle Justine» καθώς και σε αποσπάσματα από τα πιο γνωστά κείμενα του Μαρκήσιου Ντε Σαντ. To «La Nouvelle Justine» είναι ένα από τα πρώτα έργα του Μαρκήσιου ντε Σαντ και παρακολουθεί τη ζωή της Ζυστίν, μιας δωδεκάχρονης παρθένας, άπορης και κατατρεγμένης, μέχρι την ηλικία των είκοσι έξι ετών.
Στην αναζήτησή της για εργασία και καταφύγιο, η Ζυστίν πέφτει συνεχώς στα χέρια διεστραμμένων και αγυρτών, απ’ όλες τις κοινωνικές τάξεις και τα αξιώματα, οι οποίοι προσπαθούν να την διαφθείρουν. Μεταξύ αυτών και η έκφυλη, ακραία Μαντάμ Ντελμόνζ η οποία προσκαλεί τη Ζυστίν να την ακολουθήσει στο δικό της φιλοσοφικό και ηθικό δρόμο ζωής και επιβίωσης. Η Μαντάμ Ντελμόνζ γίνεται το κυρίαρχο πρόσωπο στο μονόλογο «Ντε Σαντ. Στη Ζυστίν». Όσο για την αθώα, παρθένα Ζυστίν, που δανείζει το όνομα της στο έργο, εμφανίζεται «μαγικά» καθώς ανοίγει η αυλαία…
Το έργο πρωτοπαρουσιάστηκε στην Αθήνα το 2010 στο ΘΕΑΤΡΟ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ και συνέχισε την διαδρομή του το 2011 στο ΘΕΑΤΡΟ ΦΟΥΡΝΟΣ. Ακόμη, συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Μονολόγων «Monobaltija» στο Kάουνας της Λιθουανίας το 2012, όπου έλαβε διθυραμβικές κριτικές από τον τύπο. Τελευταία φιλοξενήθηκε στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας το Νοέμβριο του 2013. 
Η σατανική Μαντάμ Ντελμόνς έρχεται να γαργαλήσει τα ταμπού σας. Θα το αντέξετε;
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο – Σκηνοθεσία – Φωτισμοί: Cezaris Graužinis
Μετάφραση: Αλεξάνδρα Ιωαννίδου
Κοστούμια: Vilma Galeckaite- Dabkiene
Ηχητικό Περιβάλλον: Martynas Bialobžeskis
Ερμηνεύει: Μάρω Παπαδοπούλου
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 2-6, 9-13 Απριλίου 2014
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Τετάρτη-Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Κανονικό 15€, Μειωμένο 10€
ΘΕΑΤΡΟ ΑΥΛΑΙΑ
Κτίριο ΧΑΝΘ, πλευρά Τσιμισκή,
Γραμματεία-Δημόσιες Σχέσεις:
Αγγελίνα Σοφιανοπούλου, τηλ.-φαξ: 2310278354, e-mail: pr@avlaiatheatre.gr

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΚΗ ΖΕΗ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

ΑΛΚΗ ΖΕΗ
Το παραμύθι της ζωής της
Το ηλεκτρονικό περιοδικό για το βιβλίο Ο Αναγνώστης (www.oanagnostis.gr) σε συνεργασία με το Megaron Plus και τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ παρουσιάζουν στον κύκλο εκδηλώσεων «Πρόσωπα της Λογοτεχνίας» την «πρύτανη» της παιδικής λογοτεχνίας ΑΛΚΗ ΖΕΗ.
Για το έργο της που αφορά τα παιδιά θα μιλήσει η συγγραφέας Λίλα Κονομάρα, ενώ για το έργο της που αφορά τους ενηλίκους ο κριτικός λογοτεχνίας Βαγγέλης Χατζηβασιλείου.
Με την Άλκη Ζέη συνομιλεί η κριτικός παιδικής λογοτεχνίας Μαρίζα Ντεκάστρο,ενώ παρεμβαίνει ο παιδικός της φίλος, ποιητής Τίτος Πατρίκιος.
Αποσπάσματα από έργα της διαβάζουν οι ηθοποιοί Ξένια Καλογεροπούλου και Σοφία Κόκκαλη.
Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014, στις 7 μ.μ.,στο Μέγαρο Μουσικής (Βασ. Σοφίας και Κόκκαλη).
Ελεύθερη είσοδος με δελτία προτεραιότητας.
Η διανομή των δελτίων αρχίζει στις 5:30 μ.μ.
«Από τα μικρά μου χρόνια ως σήμερα, ας μην πω με ακρίβεια πόσα είναι γιατί θα τρομάξω κι εγώ η ίδια, έζησα έναν πόλεμο, δύο εμφύλιους πολέμους, δύο δικτατορίες και δύο προσφυγιές. Δεν τα έζησα σαν απλός παρατηρητής, αλλά παίρνοντας ενεργό μέρος κάθε φορά κι έτσι και να ήθελα δεν θα μπορούσε το συγγραφικό μου έργο να μην επηρεαστεί από τα γεγονότα αυτά που συγκλόνισαν τον τόπο μας. Άθελά μου η ζωή μου μπλέχτηκε μέσα στην ιστορία κι έγινα κι εγώ ένα κομμάτι της. Το συγγραφικό μου λοιπόν έργο, θέλω δεν θέλω είναι γεμάτο ιστορία… Αν πέτυχα να κάνω τα παιδιά να την ακούσουν τουλάχιστον, το μέλλον θα δείξει».
Α.Ζ.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΚΗ ΖΕΗ
Η Άλκη Ζέη γεννήθηκε στην Αθήνα. Παντρεύτηκε τον θεατρικό συγγραφέα και σκηνοθέτη Γιώργο Σεβαστίκογλου, που πέθανε το 1991. Απέκτησαν δύο παιδιά. Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στη Δραματική Σχολή του Ωδείου Αθηνών και στο Κινηματογραφικό Ινστιτούτο της Μόσχας, στο τμήμα σεναριογραφίας. Από το 1954 έως το 1964 ήταν πολιτική πρόσφυγας στη Σοβιετική Ένωση. Το 1964 επιστρέφει οικογενειακώς στην Ελλάδα, για να ξαναφύγουν πάλι όλοι μαζί με τον ερχομό της Χούντας το 1967, για το Παρίσι, απ’ όπου επιστρέφουν μετά τη δικτατορία. Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με το γράψιμο. Στις πρώτες ακόμη τάξεις του Γυμνασίου άρχισε να γράφει κείμενα για το κουκλοθέατρο. Ένας από τους χαρακτήρες που δημιούργησε, ο Κλούβιος, έγινε κατοπινά ο ήρωας του γνωστού κουκλοθέατρου «Μπαρμπα-Μυτούσης», εμπνεύστρια του οποίου ήταν η Ελένη Θεοχάρη-Περάκη. Πρώτο της μυθιστόρημα είναι Το καπλάνι της βιτρίνας (1963), που το έχει εμπνευστεί από τα πρώτα παιδικά της χρόνια στη Σάμο και είναι σχεδόν αυτοβιογραφικό. Ακολουθεί μια σειρά μυθιστορημάτων για παιδιά, και το 1987 κυκλοφορεί το πρώτο της βιβλίο για μεγάλους Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα. Έχει τιμηθεί με πλήθος βραβείων, τόσο στη χώρα μας όσο και στο εξωτερικό, ενώ τα βιβλία της έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες. Το 2010 τιμήθηκε με το Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών για το σύνολο του έργου της. Το 2012 αναγορεύτηκε επίτιμη διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Κύπρου. Το 2013 κυκλοφόρησε το αυτοβιογραφικό της βιβλίο Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο.
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα βιβλία της:
Το καπλάνι της βιτρίνας, Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου, Κοντά στις ράγιες, Η Κωνσταντίνα και οι αράχνες της, Η μωβ ομπρέλα, Θέατρο για παιδιά, Η Αλίκη στη χώρα των μαρμάρων, Αρβυλάκια και γόβες, Ο θείος Πλάτων, Τα παπούτσια του Αννίβα, Μια Κυριακή του Απρίλη, Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα, Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο.
ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΚΗ ΖΕΗ
«Η Άλκη Ζέη πρέπει, νομίζω, να χαιρετισθεί σαν συγγραφικό φαινόμενο».
Έλλη Αλεξίου
«Χωρίς να χρησιμοποιεί ποτέ λεκτικά και φιλολογικά πυροτεχνήματα, η συγγραφέας συναρπάζει το κοινό της με την απαράμιλλη δύναμη της παρατήρησής της, με τον διακριτικό αλλά υποβλητικό της στοχασμό, με το αβίαστο χιούμορ. Τα βιβλία της είναι από τα πιο μεστά κείμενα που φτάνουν στα χέρια των παιδιών αλλά και των μεγάλων».
Ζωή Βαλάση
«Η Άλκη Ζέη έχει συμβάλει καθοριστικά στην ανανέωση του παιδικού βιβλίου τόσο με την αισθητική όσο και με την κοινωνική και παιδαγωγική αξία των έργων της».
Άντα Κατσίκη-Γκίβαλου
«Η Ζέη αποδεικνύει πως γνωρίζει τους τρόπους να κρατά τους αναγνώστες της δεμένους στην αφηγηματική τεχνική της… είναι ένας αληθινός ταλαντούχος εργάτης της τέχνης του λόγου και τα βιβλία της δικαίως όχι μόνο αγαπιούνται από τα παιδιά και τους μεγάλους, αλλά έχουν ήδη καταγραφεί στα σημαντικά έργα της νεοελληνικής γραμματείας».
Μάνος Κοντολέων
«Η Άλκη Ζέη δεν ξεχνάει ποτέ το παιδί. Δεν ξεχνάει ποτέ να είναι η ίδια παιδί. Τόσο μάλιστα που πολλές είναι οι στιγμές που μας προκαλείται η έκπληξη για το πώς πιάνει την όραση του παιδιού. Γιατί υπάρχει στη συγγραφέα η ταύτιση με την ψυχολογία του παιδιού και όχι ο μιμητισμός της παιδικής συμπεριφοράς... Η λογοτεχνία για το παιδί στην Άλκη Ζέη έχει βρει τον συγγραφέα της».
Γιάννης Νεγρεπόντης

Νέος τίτλος: ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΝΗΜΑΤΟΣ, της Σωτηρίας Περβανά


Τα πιο όμορφα χωριά της Ιταλίας. (φωτό)

Γυρίζουμε την Ιταλία, από τη Σικελία ως το Πορτοφίνο και ανακαλύπτουμε τα πιο γραφικά χωριά της δίπλα στο κύμα.

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-03-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-03-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΣΤΡΕΦΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΕ ΝΟΤΙΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 27-03-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ, ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΠΥΚΝΩΣΟΥΝ. ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 7 ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΣΕΩΝ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΤΙΑ.

PC System: HP DC7700 SFF από 135€ μόνο στην Alfanet!


Ο καιξης - Χατζηχρηστος- Βαμβακαρης

Οι 15 50 ροκάρουν στο Κολωνάκι για 3 ακόμα Τετάρτες!

 
15 50
Live Τετάρτες στο BigApple!
 Οι 15 50 ροκάρουν στο Κολωνάκι για τρεις ακόμα Τετάρτες!
Οι εκρηκτικοί 15 50 , πιστοί πάντα στην rock φύση τους, έχουν δικαίως πλέον αποκτήσει το δικό τους φανατικό κοινό που τους ακολουθεί σε κάθε τους live εμφάνιση!
Όπως ήταν αναμενόμενο, οι sold out live εμφανίσεις τους στο Κολωνάκι παίρνουν για δεύτερη φορά παράταση και το ραντεβού ανανεώνεται για τρεις ακόμα Τετάρτες!
Το αγαπημένο συγκρότημα, δίνει ραντεβού με το Αθηναϊκό κοινό τις Τετάρτες 26/3, 2/4 και 9/4 στα πιο ξέφρενα live rock party στο hottest στέκι του κέντρου, στο BIGAPPLE στο Κολωνάκι!
Παράλληλα η πρόσφατη διασκευή των 15 50,  "Εγώ Είμαι Για Σενα", στο διεθνώς αγαπημένο “When We Stand Together” των Nickelback, έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού αμέσως μετά την κυκλοφορία του από την Platinum Records!
Το ''Εγώ Είμαι Για Σένα'' θα εμπεριέχεται στην επερχόμενη νέα ιδιαίτερη συλλογή των 15 50, που θα ονομάζεται “Super Market Rock Music Ltd” και θα παρουσιάζει αγαπημένες all time classic διασκευές της μπάντας (“Θεός Αν Είναι”, “Σαν Σταρ Του Σινεμά”), που έχουν αγαπηθεί μέσα από τα θρυλικά τους live sessions ανά τα χρόνια!
  Watch Official Video Clip on YouTube!
 
Artist Official Facebook Pages https://www.facebook.com/1550band http://www.youtube.com/user/The1550band http://twitter.com/#!/1550band http://myspace.com/1550band Εγώ Είμαι Για Σενα - 15 50
Στίχοι: Ρουσσέτος Δημητρόγλου, Μηνάς Τσίγκος
Μουσική: Nickelback
Ηχογράφηση: Studio Odeon
Ηχοληψία: Ηλίας Λάκκας
Μέρος της ηχογράφησης: Studio 222
Ηχοληψία: Δημήτρης Ντελής
Εγώ Είμαι για Σένα | Οfficial Video Clip
Σκηνοθεσία: Μάιρα Στυλιανού
Cinematography - Μοντάζ : Βασίλης Σταυρόπουλος
Make Up Artist & Hair Stylist: Marilena Noodle
 Cover photo shot by Marilena Noodle
2013 Platinum Records Facebook: http://www.facebook.com/PlatinumRecordsGR Website: www.platinumrecords.gr YouTube: www.youtube.com/PlatinumRecordsTube Contact: info@platinumrecords.gr

Σαντορίνη Πάσχα|Ημιδιατροφή 4Μέρες+Παιδί (-53%)


    €279 από €590
    Έκπτωση : 53%
279€ από 590€ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στη Σαντορίνη, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο De Sol Hotel! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα και προσφέρεται Ανήμερα Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€279 
μόνο!  
  Αξία €590
  Έκπτωση 53%
  Κέρδος €311

279€ από 590€ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στη Σαντορίνη, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στο De Sol Hotel! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα και προσφέρεται Ανήμερα Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!

Πάσχα στη Φοινικούντα 129€ από 260€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
Πάσχα στη Φοινικούντα, στο Paradise Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly ckeck in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Φοινικούντα, στο Paradise Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly ckeck in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Καρδίτσα με 359€ από 720€ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στην Καρδίτσα, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 359€ από 720€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Μπουκάλια Κρασί τοπικής παραγωγής, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος-Νερού διάρκειας 30 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Sauna και του Γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Τσιπουράκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Καρδίτσα, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 359€ από 720€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Μπουκάλια Κρασί τοπικής παραγωγής, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος-Νερού διάρκειας 30 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Sauna και του Γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Τσιπουράκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ναύπλιο με 99€ από 210€ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99€ από 210€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα Άρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Καρπενήσι με 280€ από 560€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό & Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel! Απολαύστε 4 Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, με 280€ από 560€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη Χρήση του Fitness Spa, που περιλαμβάνει Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ, Υδρομασάζ και Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες γιορτινές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel! Απολαύστε 4 Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, με 280€ από 560€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη Χρήση του Fitness Spa, που περιλαμβάνει Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, Σάουνα, Χαμάμ, Υδρομασάζ και Γυμναστήριο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες γιορτινές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Μύκονο με 369€ από 740€ (-50%) για 4 Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στο 4 αστέρων Porto Mykonos Hotel, στο κέντρο της Μυκόνου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (American Buffet Breakfast και Βραδινό) σε Superior Sea View Room, με 369€ από 740€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πασχαλινές Λαμπάδες, Αυγά και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο 4 αστέρων Porto Mykonos Hotel, στο κέντρο της Μυκόνου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (American Buffet Breakfast και Βραδινό) σε Superior Sea View Room, με 369€ από 740€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πασχαλινές Λαμπάδες, Αυγά και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Μέτσοβο με 199€ από 410€ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Δείπνο+Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
199€ από 410€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό a la carte, στο Μέτσοβο! Προσφέρεται ένα Ρομαντικό Δείπνο a la carte, 2 Θεραπείες Spa επιλογής σας μεταξύ των Body Peeling Massage, Αρωματοθεραπεία ή Χαλαρωτικό Massage στο Κέντρο Ευεξίας του Ξενοδοχείου και ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi, του Hamam και της Sauna! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και πολυτέλειας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
199€ από 410€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Forest Metsovo σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό a la carte, στο Μέτσοβο! Προσφέρεται ένα Ρομαντικό Δείπνο a la carte, 2 Θεραπείες Spa επιλογής σας μεταξύ των Body Peeling Massage, Αρωματοθεραπεία ή Χαλαρωτικό Massage στο Κέντρο Ευεξίας του Ξενοδοχείου και ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, του Jacuzzi, του Hamam και της Sauna! Παρέχεται Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης και πολυτέλειας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
3-5 Πηγάδια με 119€ από 240€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 Άτομα + 2 Παιδιά σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα στο Remos Villas! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Προσφέρονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα στο Remos Villas! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Προσφέρονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Καστοριά με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
99€ από 198€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Καστοριά, στο Ανδρομέδα Boutique Hotel βραβευμένο ως το τρίτο καλύτερο Boutique Hotel πανελλαδικά σε ψηφοφορία κοινού στο περιοδικό Traveller, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
99€ από 198€ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Καστοριά, στο Ανδρομέδα Boutique Hotel βραβευμένο ως το τρίτο καλύτερο Boutique Hotel πανελλαδικά σε ψηφοφορία κοινού στο περιοδικό Traveller, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Πάσχα στην Κατερίνη με 268€ από 560€ (-52%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στην Κατερίνη, στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 268€ από 560€ ( Έκπτωση 52%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και Ανήμερα του Πάσχα προσφέρονται Τσουρέκια και Αυγά στo δωμάτιo, Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα και συνοδεία Μουσικής! Την Κυριακή του Πάσχα παρέχεται ΚΑΙ βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Κατερίνη, στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 268€ από 560€ ( Έκπτωση 52%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και Ανήμερα του Πάσχα προσφέρονται Τσουρέκια και Αυγά στo δωμάτιo, Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα και συνοδεία Μουσικής! Την Κυριακή του Πάσχα παρέχεται ΚΑΙ βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πλατύστομο Φθιώτιδας με 168€ από 345€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Iαματική Πισίνα, σε 4* Ξενοδοχείο!
168€ από 345€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
168€ από 345€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Τριχωνίδα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι+Πρωινό!
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για το Πάσχα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Πάσχα στη Σκόπελο με 109€ από 302€ (-64%) για 3 Ημέρες για 2 Άτομα+2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
Πάσχα στη Σκόπελο στο Rigas Hotel, του Ομίλου Σπύρου! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 109€ από 302€ (Έκπτωση 64%)! Προσφέρονται 2 Welcome Drinks στην πισίνα του Ξενοδοχείου καθώς και Πασχαλινή λαμπάδα, Τσουρέκι και Κόκκινα αυγά! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής, στο χώρο της πισίνας! Παρέχεται  Εarly check in στις 09:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Σκόπελο στο Rigas Hotel, του Ομίλου Σπύρου! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 109€ από 302€ (Έκπτωση 64%)! Προσφέρονται 2 Welcome Drinks στην πισίνα του Ξενοδοχείου καθώς και Πασχαλινή λαμπάδα, Τσουρέκι και Κόκκινα αυγά! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικό Γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής, στο χώρο της πισίνας! Παρέχεται Εarly check in στις 09:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από την απέραντη ομορφιά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Σύρο με 99€ από 198€ (-50%) για 4 Ημέρες για 2 Άτομα+Παιδί σε Studio!
Πάσχα στη Σύρο, στο Γλαύκη Studios and Appartments μια ανάσα από τη Θάλασσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με 99€ από 198€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Σύρο, στο Γλαύκη Studios and Appartments μια ανάσα από τη Θάλασσα! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio με 99€ από 198€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Κέρκυρα με 131€ από 264€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Πάσχα στην Δασιά της Κέρκυρας, στο Paloma Blanca Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 131€ από 264€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαρείτε το εντυπωσιακό και θορυβώδες έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης!
Πάσχα στην Δασιά της Κέρκυρας, στο Paloma Blanca Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 131€ από 264€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Χαρείτε το εντυπωσιακό και θορυβώδες έθιμο με τους Μπότηδες που λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο στην καρδιά της όμορφης πόλης!