Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Συζήτηση Επίκαιρης Ερώτησης σχετικά με την Επανεξέταση των κριτηρίων για τη χορήγηση της προνοιακής σύνταξης του Ο.Γ.Α 24/2/2014

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ



ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Από μεγάλη Τεχνική Εταιρία, ζητείται ΟΔΗΓΟΣ με δίπλωμα Ε’ κατηγορίας από την Χαλκιδική.
Επιθυμητοί τόποι διαμονής  ΝΙΚΗΤΗ, ΟΡΜΥΛΙΑ, ΜΟΥΔΑΝΙΑ.
Για πληροφορίες καλέστε στο 6974808191 (κος Μιχάλης)

"Οι Αλεπούδες" Θέατρο Αυλαία

Logo Avlaia.jpg
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
της Dawn King
από την Ομάδα Νάμα
Στη Θεσσαλονίκη για 10 παραστάσεις
26 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου 201
Trailer
Alepoudes1w.jpg
Για πρώτη φορά εκτός Αθηνών το Θέατρο Επί Κολωνώ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη εγκαινιάζοντας τη συνεργασία του με το Θέατρο Αυλαία. Η Ομάδα Νάμα, μετά από μια συνεχή παρουσία 15 ετών στη θεατρική σκηνή της Αθήνας, ταξιδεύει από το Επί Κολωνώ στο Θέατρο Αυλαία, για να παρουσιάσει τις  «Αλεπούδες»  για  10 μόνο παραστάσεις από 26 Φεβρουαρίου έως 9 Μαρτίου 2014.
Οι Αλεπούδες (αγγλικός τίτλος: Foxfinder) της συγγραφέας Dawn King ανέβηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Ομάδα Νάμα σε σκηνοθεσία Ελένη Σκότη στο θέατρο Επί Κολωνώ τον Οκτώβριο του 2013. Πρόκειται για ένα σύγχρονο βρετανικό κείμενο, για μια καθηλωτική και συνταρακτική παραβολή της Dawn King, μια σκοτεινά κωμική διερεύνηση της πίστης, της επιθυμίας και της ευθύνης που διαδραματίζεται σε ένα κόσμο τόσο ξένο όσο και οικείο. Το έργο βραβεύτηκε το 2011 με το πρώτο βραβείο Papatango στο διαγωνισμό νέων συγγραφέων σε συνεργασία με το θέατρο Finborough στο οποίο πρωτοπαίχτηκε το 2011.
Λίγα λόγια για το έργο:
Ο Ουίλιαμ Μπλόρ, ένας ειδικά εκπαιδευμένος «ανιχνευτής», σταλμένος από την κεντρική εξουσία, φτάνει στο αγρόκτημα του Σαμουήλ και της Ιουδίθ για να διερευνήσει μία υπόνοια προσβολής… από αλεπούδες! Οδηγημένος από την εκπαίδευση του, αλλά και τα πιστεύω του, καλείται να αποκαλύψει και να εξοντώσει το θηρίο «…που απειλεί τον ανθρώπινο πολιτισμό», παραμένοντας ο ίδιος άθικτος και ελεύθερος από την επιρροή του. Όσο προχωράει η έρευνά του, θα συμβούν γεγονότα που θα αλλάξουν την ζωή τους. Για πάντα.
Συντελεστές
Μετάφραση: Γιώργος Χατζηνικολάου
Σκηνοθεσία: Ελένη Σκότη
Σκηνικά/Κοστούμια: Γιώργος Χατζηνικολάου
Φωτισμοί: Αντώνης Παναγιωτόπουλος
Μουσική: Στέλιος Γιαννουλάκης
Φωτογραφίες: Δημήτρης Στουπάκης
Βοηθός σκηνογράφου: Γιώργος Θεοδοσίο
Διανομή
Σαμουήλ: Δημήτρης Λάλος                 
Ιουδίθ: Ιωάννα Παππά
Ουίλιαμ: Χάρης Χιώτης
Σάρα: Ιωάννα Κολλιοπούλου
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
26 Φεβρουαρίου- 2 Μαρτίου & 5-9 Μαρτίου 2014
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη-Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.00
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Κανονικό 15€, Μειωμένο 12€
Σημείωμα σκηνοθέτη:
Πόσο πραγματικοί είναι οι φόβοι μας; Πόσο στέρεη η λογική μας, σε ποιο βαθμό ο κόσμος μας είναι πραγματικός ή στηρίζεται σε φαντασιώσεις και ιδεοληψίες
Οι Αλεπούδες είναι μια εύστοχη παραβολή για τη σχέση φαντασίας και πραγματικότητας, λογικής και παράλογου, σ’ ένα αυταρχικό καθεστώς που χειρίζεται τις άλογες πλευρές της πραγματικότητας για να διαιωνίσει την κυριαρχία του. Βασίζεται στην υποταγή που φέρνει ο φόβος και στην αδυναμία της λογικής να κυριαρχήσει και να προσφέρει διεξόδους. Στο έργο της Dawn King ακόμη και ο έσχατος ανθρώπινος πόνος, η απώλεια ενός παιδιού, δεν οδηγεί στην χειραφέτηση αλλά στην επικράτηση του φόβου και του παράλογου
Τελικά δεν είναι σαφές τι καθοδηγεί τους ήρωες του έργου: η αυταρχική εξουσία, το παράλογο, ο έρωτας ή το ένστικτο της αυτοσυντήρησης. Το ερώτημα που τίθεται στο θεατή αφορά πολύπλευρα τον κόσμο μας. Η απάντηση όμως παραμένει εναγώνια αμφίσημη
Η συνάφεια του συγκεκριμένου έργου με το σήμερα έγκειται στην αλληγορική απεικόνιση μιας κοινωνίας όπου παράλογες υποθέσεις και αδόκιμες θεωρίες μπορούν τελικά να εξελιχθούν σε μια εφιαλτική πραγματικότητα, συνθλίβοντας τις βασικές ανθρώπινες αξίες.
Βιογραφικό συγγραφέα:
Η Dawn King (Ντων Κινγκ) είναι μια βραβευμένη συγγραφέας που γράφει για το θέατρο, το ραδιόφωνο  και τον κινηματογράφο, ενώ παράλληλα διδάσκει μαθήματα θεατρικής γραφής σε ενήλικες και παιδιά. Είναι μέλος του συγγραφικού φόρουμ του BBC, «BBC Writersroom 10», και μόνιμη συνεργάτης του Finborough Theatre. Έχει υπάρξει ακόμα μέλος των προγραμμάτων Theatre and Royal Court Theatre Young Writers
Το έργο της Foxfinder απέσπασε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό Paratango το 2011 και παρουσιάστηκε στο Finborough Theatre. Κέρδισε ακόμα το Βραβείο του πιο πολλά υποσχόμενου θεατρικού έργου στο Off West End Awards το 2012.Μεταξύ άλλων έργων της είναι τα Water Sculptures/ZOO double bill (Τhe Union Theatre), Face Value (Stephen Joseph Theatre, Scarborough), και Doghead Boy and Sharkmouth Go To Ikea (The Junction, Cambridge).

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ από τις Εκδόσεις ΑΓΚΥΡΑ

Καλές Απόκριες (με αυτοκόλλητα και πατρόν)

Ένα χαρούμενο και πολύ χρήσιμο βιβλίο για τις Aπόκριες με ήθη, έθιμα, παραδόσεις, πληροφορίες και δραστηριότητες. Το βιβλίο περιέχει αυτοκόλλητα για τις δραστηριότητες και πατρόν με τα οποία οι μικροί μας φίλοι μπορούν μόνοι τους να δημιουργήσουν τα δικά τους αποκριάτικα στολίδια
ΠΑΙΔΙΚΑ
ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ (www.agyra.gr)
ΣΕΙΡΑ: ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
Ακρόποη και θεά Αθηνά Mυθολογία - Ιστορία - Δραστηριότητες / 7+
Αναστασία Μακρή
Εικονογράφηση: Mιχάλης Λουκιανός

Γιατί η Αθηνά ήταν η λατρεμένη θεά των αρχαίων Ελλήνων και θεά της σοφίας; Πώς πήρε η πόλη των Αθηνών το όνομά της; Τι ήταν τα Παναθήναια, πότε και πώς χτίστηκε η πρώτη Ακρόπολη; Ποιος ηγέτης της αρχαίας Αθήνας και πώς πραγματοποίησε το όνειρό του να κάνει την Αθήνα κέντρο πολιτισμού; Γιατί ο Παρθενώνας είχε αυτή την ονομασία; Ποια η σχέση της θεάς Αθηνάς με την Ακρόπολη; Γιατί ο 5ος αιώνας π.Χ. ονομάστηκε χρυσός αιώνας; Ποιος ήταν ο λόρδος Έλγιν; Πόσο και γιατί επηρέασε ο πολιτισμός της κλασικής Ελλάδας όλον τον κόσμο; Πού βρίσκεται και τι μνημεία περιέχει το νέο Μουσείο της Ακρόπολης;... είναι μερικά από τα ερωτήματα για τα οποία δίνονται απαντήσεις σε αυτό το συναρπαστικό βιβλίο των μύθων και της γνώσης. Στο τέλος του βιβλίου περιέχονται επιπλέον χρήσιμες ιστορικές πληροφορίες, καθώς και δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τους νεαρούς αναγνώστες να εμπεδώσουν κάποιες σημαντικές γνώσεις γύρω από αυτή τη σημαντικότατη περίοδο της ελληνικής ιστορίας.
Καλώς ήρθες στην Αρχαία Ελλάδα / 7+
Καζαντζίδη Μαρία
Εικονογράφηση: Εύα Καραντινού

Ένα βιβλίο με πλούσια εικονογράφηση και απλά κείμενα που θα δώσει πολλές πληροφορίες και θα κατατοπίσει τον αναγνώστη γύρω από τον πολιτισμό –κυρίως– της κλασικής περιόδου στην Αρχαία Ελλάδα, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία.
Ο αναγνώστης θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει πώς ζούσαν οι αρχαίοι Έλληνες, τα ήθη και έθιμά τους, πώς λειτουργούσε η κοινωνία τους και κάτω από ποιους θεσμούς, ποιες ήταν οι βασικές αξίες ζωής, γιατί ονομάστηκε ο 5ος αιώνας Χρυσός Αιώνας, πώς χτίστηκε η Ακρόπολη και κάτω από ποιες συνθήκες, ποιοι ήταν οι λόγοι που άνθησε ο πολιτισμός και βελτιώθηκε το επίπεδο ζωής των κατοίκων εκείνη την εποχή. Ακόμη, ποιες ήταν οι σημαντικές προσωπικότητες στις τέχνες, στα γράμματα και στη φιλοσοφία και πόσο επηρέασε εκείνη η περίοδος τον πολιτισμό σε όλον τον κόσμο.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
Οι πρώτες μου 100 δραστηριότητες γνώσης και ψυχαγωγίας ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ
Εικονογράφηση: Άκης Μελάχρης

Οι θεοί των αρχαίων Ελλήνων, οι άθλοι
του Ηρακλή, οι άθλοι του Θησέα,
ο Τρωικός πόλεμος, η Οδύσσεια, ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος, η αρπαγή της Ευρώπης
και ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας,
είναι από τις βασικές ιστορίες της μυθολογίας,
για τις οποίες περιέχονται παιχνίδια
και δραστηριότητες γνώσης σε αυτό το βιβλίο.
Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς αναγνώστες να εμπεδώσουν βασικά στοιχεία της κάθε ιστορίας με ψυχαγωγικό τρόπο
Διασκεδάζω και μαθαίνω με 135 δραστηριότητες και
παιχνίδια με αυτοκόλλητ
Εικόνες - παιχνίδια: Άκης Μελάχρης

Ένα διασκεδαστικό βιβλίο με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες αλλά και να οξύνουν την παρατηρητικότητά τους. Κρυπτόλεξα, εικονόλεξα, διαφορές, παιχνίδια με αριθμούς και πράξεις, ανέκδοτα και άλλα πολλά θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα αλλά και εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
5 Σωματοφύλακες σε αποστολή
Άννα Βερούλη & Νίκος Μιχαλόπουλος
Δραστηριότητες, παιχνίδια, γνώσεις, αινίγματα, παροιμίες
Εικόνες: Άκης Μελάχρης

Ένα μοναδικό βιβλίο από τους γνωστούς αθλητές και εκπαιδευτικούς Άννα Βερούλη και Νίκο Μιχαλόπουλο που θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς αναγνώστες να μάθουν ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τη σωστή διατροφή και την άσκηση.
Μέσα από πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια, δίνεται η ευκαιρία στον μικρό αναγνώστη να εκπαιδευτεί με ψυχαγωγικό τρόπο να τρώει σωστά, να γνωρίσει τις ευεργετικές ιδιότητες των τροφών καθώς και να μάθει να ασκείται..

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ -ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Γενικά και ειδικά θέματα υγείας, διατροφής, ομορφάς, πρόληψης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ

Τα θέματα της εβδομάδας




Kαι από τα ΙΑΤRIKANEA.GR .....

Αποκαλύψεις για τη χημεία των σχέσεων
 
Συστατικά που υπάρχουν στο αγγούρι σύμμαχοι κατά του καρκίνου
 
Το μυστικό που «κρύβει» η ρίγανη
 
Οι καβγάδες φθείρουν την καρδιά
 
Μαύρο εναντίον πράσινου τσαγιού
 
Τι δικαιώματα έχουν άνεργοι σε περίθαλψη και ασφάλιση

"ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ" ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ




Το παιδί από τη Γερμανία της Camilla Lackberg.
Διαβάστε το βιβλίο, δείτε την ταινία,
πάρτε μέρος στον διαγωνισμό.
Το Παιδί από τη Γερμανία, η πολυαναμενόμενη ταινία του Περ Χάνεφγιορντ, βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ τής Camilla Lackberg που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, βγαίνει στις ελληνικές αίθουσες στις 27 Φεβρουαρίου από την Odeon. Μία μέρα πριν, την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η Odeon διοργανώνουν ειδική προβολή της ταινίας, αποκλειστικά για τους αναγνώστες των εκδόσεων, τους φανατικούς θαυμαστές της Lackberg και τα μέλη της Λέσχης Noir. Πενήντα διπλές προσκλήσεις περιμένουν τα μέλη της λέσχης. Αν δεν είστε ακόμη μέλος κάντε την εγγραφή σας τώρα. Για να λάβετε μέρος στην κλήρωση, στείλτε e-mail στο diagonismos@metaixmio.gr με τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) και την ένδειξη "Το παιδί από τη Γερμανία" μέχρι τις 24/2/2014. Η προβολή θα γίνει στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis, αίθουσα 11, στο Μαρούσι, στις 8 μ.μ. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στις 25/2/2014 στον διαδικτυακό τόπο www.metaixmio.gr.
Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό που διοργανώνουν οι εκδόσεις Μεταίχμιο με αφορμή το καινούργιο μυθιστόρημα της Camilla Lackberg Η γοργόνα, ο οποίος, λόγω μεγάλης συμμετοχής, παρατείνεται μέχρι τις 20 Μαρτίου. Εσείς πόσο καλά γνωρίζετε τις ιστορίες της και τους ήρωές της; Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας και κερδίστε πλούσια δώρα! Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό μας απαντώντας σε τρεις ερωτήσεις και μπείτε στην κλήρωση.
Δείτε το trailer.
Περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό ΕΔΩ.
Λίγα λόγια για την ταινία
Η Ερίκα Φαλκ είναι μια επιτυχημένη συγγραφέας. Ο Πάτρικ, ο σύζυγός της, είναι αστυνομικός ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από την ενεργό δράση, με άδεια πατρότητας, ώστε να βοηθήσει την αγαπημένη του σύζυγο να αφοσιωθεί στη συγγραφή του καινούργιου της μυθιστορήματος. Ένα απρόσμενο γεγονός, όμως, θα αναγκάσει την Ερίκα να ερευνήσει το οικογενειακό της παρελθόν και ο Πάτρικ θα βρεθεί μπλεγμένος σε κάποιες περίεργες υποθέσεις φόνων. Σύντομα οι δυο τους θα βυθιστούν σ’ έναν λαβύρινθο οικογενειακών, καλά κρυμμένων μυστικών και ενοχών. Μυστικά που θα τους μεταφέρουν σχεδόν πενήντα χρόνια πίσω, σε μια σκληρή περίοδο – ίσως την πιο σκοτεινή της Ευρώπης του 20ού αιώνα.
Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Περ Χάνεφγιορντ έχει σκηνοθετήσει μέχρι τώρα δέκα ταινίες μικρού μήκους που έχουν βραβευθεί όλες. Με το Παιδί από τη Γερμανία κάνει το ντεμπούτο του στις μεγάλου μήκους ταινίες.
Περισσότερα για το βιβλίο ΕΔΩ.
Η συγγραφέας και η σειρά της
Η σουηδή Camilla Lackberg (Καμίλα Λέκμπεργ), η βασίλισσα των μπεστ σέλερ, δημιούργησε δύο από τους πλέον αγαπητούς ήρωες της αστυνομικής λογοτεχνίας, τον επιθεωρητή Πάτρικ και τη συγγραφέα Ερίκα –alter ego της ίδιας–, που ζουν σ’ ένα ψαροχώρι 140 χλμ. περίπου από το Γέτεμποργ, τη Φιελμπάκα. Παράλληλα με την εξέλιξη της σχέσης τους –ερωτεύονται, κάνουν παιδί, παντρεύονται–, εξιχνιάζουν διάφορες υποθέσεις. Όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε στον ξένο τύπο: Η αγάπη τους λιώνει τον αρκτικό πάγο. Ο Πάτρικ και η Ερίκα είναι δύο από τους πιο ολοκληρωμένους χαρακτήρες της σύγχρονης λογοτεχνίας.
Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν και οι υπόλοιποι τίτλοι της σειράς:
Η παγωμένη πριγκίπισσα
Ο ιεροκήρυκας
Οικογενειακά μυστικά
Σε ζωντανή μετάδοση
Χιονοθύελλα με άρωμα πικραμύγδαλου
Η γοργόνα
Ο φαροφύλακας (φθινόπωρο 2014)

Τα καλύτερα καρναβάλια στον κόσμο. (φωτό)

Δείτε τις πρωτεύουσες του καρναβαλιού: από τη Βενετία μέχρι τη Νέα Ορλεάνη και την Ανδαλουσία. venicekarn.jpg

Επισκευή Laptop από 15€ ΚΑΙ δυνατότητα απόσυρσης για την αγορά νέου Laptop!

Τα οφέλη του πρωινού γεύματος


Τα οφέλη του πρωινού γεύματος
Επαληθεύεται η θεωρία της «υστερίας» του Φρόιντ

Τι μπορεί να συμβεί αν δεν κοιμόμαστε αρκετά

Οι τέλειες επιλογές βραδινών για τη δίαιτα σας

Πενήντα εννιά οι νεκροί από γρίπη

Τα μικρά σνακ απαραίτητα στη διατροφή ενός παιδιού

Τα πράσινα φασολάκια σύμμαχος για την υγεία μας

Αλλάξτε τη ζωή σας με τη δύναμη του μυαλού

Γαμώ την καταδίκη μου - ζωντανά "στην υγειά μας"

Kαθαρά Δευτέρα Πήλιο 3Μέρες 2Ατομα+Παιδί 99�(-51%)


    ¤99 από ¤200
    Έκπτωση : 51%

¤99 
μόνο!  
  Αξία ¤200
  Έκπτωση 51%
  Κέρδος ¤101

Καθαρά Δευτέρα στα Χάνια Πηλίου, 2 χλμ. από το Χιονοδρομικό Κέντρο, στο Χάνι του Ζήση! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 99¤ από 200¤ (Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ξεγνοιασιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καθαρά Δευτέρα στους Δελφούς με 139¤ από 280¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Καθαρά Δευτέρα στους Δελφούς, στο King Iniohos Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στους Δελφούς, στο King Iniohos Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στον Ψαθόπυργο Πάτρας με 129¤ από 260¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+2Παιδιά, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
Καθαρά Δευτέρα στο Ψαθόπυργο Πάτρας, στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 129¤ από 260¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στο Ψαθόπυργο Πάτρας, στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 129¤ από 260¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου στα Καμένα Βούρλα με 189¤ από 380¤ (-50%) για 3 Ημέρες για 2 ¶τομα+2Παιδιά σε Luxury δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο!
Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου στα Καμένα Βούρλα, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο σε Μπουφέ) σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, με 189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, μια χρήση ανά άτομο της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας, ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου στα Καμένα Βούρλα, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Δείπνο σε Μπουφέ) σε πολυτελές δίκλινο δωμάτιο, με 189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Σαρακοστιανός Μπουφές ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας, μια χρήση ανά άτομο της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας, ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στην Κατερίνη Πιερίας με 198¤ από 396¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+ Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
Καθαρά Δευτέρα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 198¤ από 396¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου με Μασκέ party! Για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και πέταγμα του χαρταετού στην παραλία! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 198¤ από 396¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο, ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου καθώς και Ζωντανή Μουσική καθημερινά στο Bar του Ξενοδοχείου με Μασκέ party! Για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και πέταγμα του χαρταετού στην παραλία! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στον Ισθμό Κορίνθου με 109¤ από 218¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
Καθαρά Δευτέρα στον Ισθμό Κορίνθου, μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με 109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στον Ισθμό Κορίνθου, μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με 109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στο Κοκκώνι Κορινθίας, με 75¤ από 150¤ (-50%) για 3 Ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Καθαρά Δευτέρα στο Κοκκώνι Κορινθίας, στο Onar Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στο Κοκκώνι Κορινθίας, στο Onar Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
ALL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα με 299¤ από 598¤ (-50%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε 4* Ξενοδοχείο, σε δίκλινο δωμάτιο!
ΑLL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων, στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με 299¤ από 598¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ, Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα ποτά, καφέδες, αναψυκτικά, κρασί, αφεψήματα και νερό, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια και κρουασάν, κάστανα και καλαμπόκια! Γιορτινό ξεφάντωμα με Αποκριάτικες βραδιές με Ζωντανή Μουσική και Μασκέ Party! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και Εργοστάσιο Σοκολάτας με ομαδικά παιχνίδια! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να γιορτάστε τα κούλουμα απολαμβάνοντας 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
ΑLL INCLUSIVE την Καθαρά Δευτέρα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων, στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με 299¤ από 598¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ, Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα ποτά, καφέδες, αναψυκτικά, κρασί, αφεψήματα και νερό, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια, τσουρέκια και κρουασάν, κάστανα και καλαμπόκια! Γιορτινό ξεφάντωμα με Αποκριάτικες βραδιές με Ζωντανή Μουσική και Μασκέ Party! Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και Εργοστάσιο Σοκολάτας με ομαδικά παιχνίδια! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να γιορτάστε τα κούλουμα απολαμβάνοντας 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στην Κόρινθο με 269¤ από 540¤ (-50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο!
Καθαρά Δευτέρα στην Κόρινθο, στο 4 αστέρων King Saron  Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 269¤ από 540¤ ( Έκπτωση 50%)!  Προσφέρονται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα! Διασκεδάστε το Σαββατόβραδο με Ζωντανή Μουσική, την Κυριακή ξεφαντώστε με τους Prestige Band στο Αποκριάτικο party και ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας παρέχεται Σαρακοστιανός Μπουφές & γλέντι με Ζωντανή Μουσική!!! Αθλητικό Παιδικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και Mini club με δημιουργική απασχόληση υπό την επίβλεψη παιδαγωγών, για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στην Κόρινθο, στο 4 αστέρων King Saron Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 269¤ από 540¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα! Διασκεδάστε το Σαββατόβραδο με Ζωντανή Μουσική, την Κυριακή ξεφαντώστε με τους Prestige Band στο Αποκριάτικο party και ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας παρέχεται Σαρακοστιανός Μπουφές & γλέντι με Ζωντανή Μουσική!!! Αθλητικό Παιδικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και Mini club με δημιουργική απασχόληση υπό την επίβλεψη παιδαγωγών, για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στα Ιωάννινα με 290¤ από 580¤ (-50%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο!
Καθαρά Δευτέρα στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive Δίκλινο Δωμάτιο, με 290¤ από 580¤ (Έκπτωση 50%)! Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας παρέχεται Σαρακοστιανός Μπουφές! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα, μία Υδροθεραπεία κατ΄άτομο και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στα Ιωάννινα, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive Δίκλινο Δωμάτιο, με 290¤ από 580¤ (Έκπτωση 50%)! Ανήμερα της Καθαράς Δευτέρας παρέχεται Σαρακοστιανός Μπουφές! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα, μία Υδροθεραπεία κατ΄άτομο και ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου στο Νέο Οίτυλο Μάνης με 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό!
Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου στο Νέο Οίτυλο Μάνης στον Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό, με 99¤ από 198¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα και 25η Μαρτίου στο Νέο Οίτυλο Μάνης στον Παραδοσιακό Πέτρινο Ξενώνα Πλαγιάκι! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα με Πρωινό, με 99¤ από 198¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Γλυκό του κουταλιού στη σάλα του ξενώνα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στη Λευκάδα με 179¤ από 360¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Spa σε Ξενοδοχείο 5*!
Καθαρά Δευτέρα στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 179¤ από 360¤ ( Έκπτωση 50%)! Διασκεδάστε και ξεφαντώστε στο Μασκέ Πάρτυ με συνοδεία Μουσικής και απολαύστε τον Σαρακοστιανό Μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna για κάθε ημέρα διαμονής και μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 179¤ από 360¤ ( Έκπτωση 50%)! Διασκεδάστε και ξεφαντώστε στο Μασκέ Πάρτυ με συνοδεία Μουσικής και απολαύστε τον Σαρακοστιανό Μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna για κάθε ημέρα διαμονής και μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καθαρά Δευτέρα στον Όλυμπο, με 149¤ από 298¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Σοφίτα με Τζάκι+Πρωινό!
Καθαρά Δευτέρα στον Όλυμπο, στο Ξενώνα Δημάτη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Σοφίτα με Τζάκι και Πλούσιο Χωριάτικο Πρωινό, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την ¶γρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου!
Καθαρά Δευτέρα στον Όλυμπο, στο Ξενώνα Δημάτη! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Σοφίτα με Τζάκι και Πλούσιο Χωριάτικο Πρωινό, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την ¶γρια Ομορφιά των κορφών του Ολύμπου!
Καθαρά Δευτέρα στη Λίμνη Τριχωνίδα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jaccuzi+Πρωινό!
Καθαρά Δευτέρα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό, με 149¤ από 300¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε τα κούλουμα για 4 γεμάτες ημέρες!
Καθαρά Δευτέρα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό, με 149¤ από 300¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε τα κούλουμα για 4 γεμάτες ημέρες!
Μακρινίτσα με 89¤ από 180¤ (-51%) για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
89¤ από 180¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Μακρινίτσα Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό στο Αρχοντικό Θεοδώρα! Προσφέρoνται τα απογευματινά ροφήματα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Μακρινίτσα Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό στο Αρχοντικό Θεοδώρα! Προσφέρoνται τα απογευματινά ροφήματα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!