Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Διαβάστε στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν

Διαβάστε στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν: ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ
Κόμματα, κομμάτια, εφεδρείες, μετεγγραφές
Ο σχεδιασμός των πρωταγωνιστών

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΡΕΚΛΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ


Χρεοκοπημένη Ελλάδα, η καλύτερα, καταχρεωμένοι Έλληνες έτος 2014.
Σε ένα μήνα, έρχονται εκλογές, ευρωεκλογές, δημοτικές, περιφερειακές, και δεν συμμαζεύεται και όπως πάνε τα πράγματα, ίσως και για βουλευτικές.
Τα κόμματα έχουν τον «νταλγκά» τους, να ανεβάσουν τα ποσοστά που έχουν, εκείνα που υποτίθεται ότι κυβερνούν να σιγουρέψουν τις καρέκλες τους,, τα άλλα, να αποκτήσουν, οι μεν κατηγορούν τους δε, οι κοκορομαχίες και οι πολιτικές μπουρδολογίες σπάνε κάθε ρεκόρ, με εξόδους στις αγορές, με τροχιές ανάπτυξης, με σκάνδαλα επί σκανδάλων.
Γενικά, είναι μια κατάσταση μάχης για την καρέκλα, το ΜΟΝΟ ζητούμενο.
Άλλωστε μας το έχουν αποδείξει πολλές φορές, πως για το ΜΟΝΟ που δεν ενδιαφέρονται (άσχετα με τα ψεύτικα δάκρυα), είναι η χώρα, και εμείς, ο λαουτζίκος, ο…. «βοιδολαός» όπως έλεγε ένας αξέχαστος φίλος.
Αυτοί, δίνουν τη μάχη της καρέκλας, της «πάρτης» τους λοιπόν.
Υπάρχουν και οι «άλλοι», που δίνουν τη μάχη της ζωής, της ζωής που καθημερινά οι «κυβερνώντες» τους την στερούν.
Γιατί το λέω αυτό;
Διαβάστε τι γράφει σε ένα forum από τα εκατοντάδες του διαδικτύου άτομο που πάσχει από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και φωτογραφίζει για πολλοστή φορά το ΧΑΛΙ στην υγεία της χώρας.
«Απευθύνομαι σε όλους τους πάσχοντες ΣΚΠ και στο φόρουμ...
Μετά από τηλ. από το γενικό κρατικό Γεννηματά για την προκαθορισμένη θεραπεία μου με το φάρμακο tysabri ,είχα την ενημέρωση ότι δεν υπάρχει το φάρμακο για την θεραπεία μου.
Η καινούργια διαδικασία είναι........
Πρέπει να πάμε στο νοσοκομείο..........να μας γράψει ηλεκτρονικά ο γιατρός το φάρμακο ......
να πάς σε άλλο κτίριο για σφραγίδα .............να πας σε άλλο τμήμα αποθήκης φαρμάκων του νοσοκομείου ,να σου βάλουν σφραγίδα ότι δεν υπάρχει το φάρμακο στο νοσοκομείο......να πάρεις βεβαίωση από τον γιατρό ότι πάσχεις από ΣΚΠ για να πάς στο φαρμακείο στην αγίου Κωνσταντίνου στο κέντρο της Αθήνας να πάρεις το φάρμακο.......αυτά τα ολίγα για ασθενείς που είναι πιθανόν να έχουν σοβαρά προβλήματα ή να μην κατοικούν στην Αθήνα και να έρχονται από την επαρχία για να κάνουν την θεραπεία τους.
Συγγνώμη για την κατάθεση της εμπειρίας μου με επιθετικό ειρμό της ,,αλλά ακόμα δεν έχω ηρεμήσει και ούτε έχω καταφέρει να πάρω το φάρμακο.........για την θεραπεία μου.
καλή τύχη μας εύχομαι (στο τέλος σε αυτό θα βασιζόμαστε)».
Πως σας φάνηκε;
ΕΟΠΥΥ, ΠΕΔΥ  ΠΑΠΠΟΥΣ, ΠΑΤΕΡΑΣ και ΟΛΑ τα μεγαλοπνοα κατασκευασματα ΑΣΧΕΤΩΝ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ πολιτικών που παίζουν με τις ζωές μας, και δεν βρίσκεται κάποιος εισαγγελέας να τους καθίσει στο σκαμνί.
Κατά τα άλλα, έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να εμφανίζονται στα κανάλια τους και να λένε ότι τους κατέβει , και μάλιστα να έχουν την απαίτηση να τους πιστέψουμε.
Ας το πάρουμε χαμπάρι, ότι η υγεία έχει διαλυθεί (ότι είχε απομείνει δηλαδή).
Οι πολιτικοί δίνουν μάχες για τις καρέκλες τους και ο κόσμος δίνει μάχη , χωρίς ελπίδα, για τη ζωή του.
Κάθε μέρα όλο και κάτι νέο έρχεται στο φως, όπως για τον συνάνθρωπο μας που αναγκάστηκε να κουβαλήσει τη μητέρα του στο νοσοκομείο μέσα στο πορτ μπαγκαζ του αυτοκινήτου του γιατί δεν υπήρχε ασθενοφόρο (και χιλιάδες άλλα μικρά και μεγάλα περιστατικά) , επειδή ο φωτισμένος υπουργός έβαλε ουσιαστικά «λουκέτο στην υγεία» μόνο που κανείς δεν δίνει σημασία.
Και δε μιλώ μόνο για τους πολιτικούς, που τους φτύνεις και νομίζουν ότι βρέχει, μιλώ και για όλους ΕΜΑΣ, που δείχνουμε την όποια ευαισθησία, το όποιο ενδιαφέρον μόνο όταν το κακό φτάσει στην πόρτα μας.
Μόνο που τότε αδέλφια, είναι πολύ αργά.
Θέλω να δω μέχρι πότε θα κυκλοφορούν ανενόχλητοι οι ΧΑΣΑΠΗΔΕΣ που με τις ενέργειες τους μας σφάζουν κανονικά.
Το ΤΕΛΟΣ τους είναι κοντά.
Πολύ κοντά.
Να τους δω που θα κρυφτούν.

Βασίλης Τσούγκαρης

Τα πρώτα ελληνικά πλάνα από τα όρια του διαστήματος

Τα πρώτα ελληνικά πλάνα από τα όρια του διαστήματος
Μια εκπληκτική από πολλές απόψεις φωτογραφία δόθηκε στη δημοσιότητα από το ερευνητικό πρόγραμμα SlaRos, εμπνευστής και επικεφαλής του οποίου είναι ο 29χρονος Κώστας Ταματέας, απόφοιτος του ΤΕΙ Πληροφορικής της Θεσσαλονίκης και μέλος του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας.
Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί μπαλόνια που ταξιδεύουν στα υψηλότερα στρώματα της ατμόσφαιρας ή και έξω από αυτή στα σύνορα Γης και Διαστήματος. Τα μπαλόνια συλλέγουν ατμοσφαιρικά και άλλα δεδομένα ενώ είναι εφοδιασμένα με κάμερες για να καταγράφουν εικόνες. Στην εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα, ένα από τα μπαλόνια αυτά σκάει σε ύψος 33.923 μέτρων πάνω από τη Βόρεια Ελλάδα. Κάτω από το μπαλόνι εμφανίζεται ο Ολυμπος και το Αιγαίο Πέλαγος.
Η τρίτη και τελευταία αποστολή θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2014 από την Θεσσαλονίκη. Επόμενες αποστολές θα πραγματοποιηθούν σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα ή άλλους φορείς

Δείτε το HD βίντεο διάρκειας 9 λεπτών, με την στιγμή της έκρηξης του μπαλονιού, καθώς βρισκόταν πάνω από την Θεσσαλία: https://www.youtube.com/watch?v=8VpqiTus9P4 Η σελίδα του SlaRos Project στο Facebook
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Το απολαυστικό μυθιστόρημα «Η συζυγική ευτυχία» του πολύ σημαντικού συγγραφέα Ταχάρ Μπεν Ζελλούν

Ταχάρ Μπεν Ζελλούν
Η συζυγική ευτυχία
Μετάφραση: Μήνα Πατεράκη-Γαρέφη
Σελ.: 367, 

ISBN: 978-960-6893-24-7
ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA

Από τις εκδόσεις GEMA, κυκλοφόρησε το απολαυστικό μυθιστόρημα «Η συζυγική ευτυχία» του πολύ σημαντικού συγγραφέα Ταχάρ Μπεν Ζελλούν.
Καζαμπλάνκα, αρχές του 21ου αιώνα. Ένας ζωγράφος, στο ζενίθ της δόξας του, βρίσκεται απ’ τη μια μέρα στην άλλη καθηλωμένος σε αναπηρική πολυθρόνα, παράλυτος από εγκεφαλική προσβολή. Η καριέρα του συντρίβεται και η λαμπερή ζωή του, γεμάτη εκθέσεις, ταξίδια και ελευθερία, διαλύεται κεραυνοβόλα.
Φυλακισμένος στην αρρώστια, μηρυκάζει την ήττα του, σίγουρος ότι ο γάμος του ευθύνεται για την κατάρρευσή του. Για να ξεφύγει απ’ την κατάθλιψη που τον παραμονεύει, αποφασίζει να γράψει κρυφά ένα βιβλίο, όπου θα αφηγείται την κόλαση της συζυγικής του ζωής. Μια διαδικασία αυτοανάλυσης που θα τον βοηθήσει να βρει το θάρρος να απελευθερωθεί από τη διαστροφική και καταστροφική του σχέση. Αλλά η γυναίκα του ανακαλύπτει το χειρόγραφο, κρυμμένο στο χρηματοκιβώτιο του ατελιέ, και αποφασίζει να καταθέσει τη δική της εκδοχή των γεγονότων, απαντώντας σημείο προς σημείο στις κατηγορίες του άντρα της.
Τι είναι άραγε η συζυγική ευτυχία σε μια κοινωνία όπου ο γάμος αποτελεί θεσμό; Συχνά τίποτε περισσότερο από μια πρόσοψη, μια ψευδαίσθηση που συντηρείται από δειλία ή από σεβασμό στις κοινωνικές συμβάσεις. Αυτό αφηγείται το ανά χείρας μυθιστόρημα αντιπαραθέτοντας δυο όψεις της ίδιας ιστορίας.
Ο Ταχάρ Μπεν Ζελλούν γεννήθηκε στη Φες, το 1944. Κέρδισε το βραβείο Γκονκούρ το 1987 για το μυθιστόρημά του «Η ιερή νύχτα». Στις Εκδόσεις Γκαλλιμάρ έχει δημοσιεύσει μυθιστορήματα, αφηγήματα και μια συλλογή ποιημάτων.
ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA: Σπευσίππου 1, 106 75 Αθήνα, τηλ.: 210- 7258350, fax: 210- 7222072, e-mail: info@gemapublicatios.gr, www.gemapublications.gr

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


8 Απριλίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Επί λέξει σάς προσκαλούν σε μια «Συνάντηση στον Ακάλυπτο»την Τρίτη 8 Απριλίου 2014 και ώρα 7 μ.μ.
Για τη νέα ποιητική συλλογή του Παναγιώτη Ιωαννίδη Ακάλυπτος θα μιλήσουν και θα διαβάσουν αποσπάσματα οι ποιήτριες Κατερίνα Ηλιοπούλου, Παυλίνα Μάρβιν, Αλεξάνδρα Πλαστήρα και Μαρία Τοπάλη, καθώς και ο Παναγιώτης Ιωαννίδης.
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ «ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ»
Ακαδημίας 32
Αθήνα
Τηλ. 210-33.88.054 


9 Απριλίου 2014
Στον Πολυχώρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού - Ανοιχτή Πόλη, την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 8 μ.μ. παρουσιάζονται τα έργα δυο δημιουργών. Το νέο μυθιστόρημα του Παύλου Θ. Κάγιου Μη μ’ αφήσεις να χαθώ και το μουσικό έργο της Ειρήνης Χηράτου «Ώρα επτάμιση Ελλάδος». Θα προβληθεί το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Μη μ’ αφήσεις να χαθώ», βασισμένο σε ιστορικο-κοινωνικο-πολιτικά γεγονότα και αγαπημένες ταινίες που διατρέχουν τα 40 χρόνια (1973-2013) της ιστορίας των ηρώων του βιβλίου. Στην ταινία αποσπάσματα του βιβλίου διαβάζουν οι Λάκης Λαζόπουλος, Δημήτρης Καταλειφός, Γιώτα Φέστα και Αλίκη Παπαχελά. Η Ειρήνη Χηράτου θα παρουσιάσει αποσπάσματα από το έργο της. Θα τραγουδήσει ο Γιάννης Θωμόπουλος και θα παίξουν οι μουσικοί Βιβή Γκέκα (μαντολίνο), Κώστας Γιώτης (μπάσο), Σπύρος Κωστής (ακορντεόν) και η συνθέτρια βιολί, με ταυτόχρονη προβολή φωτογραφιών του Νίκου Γράβαρη. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Κώστας Αρβανίτης (διευθυντής του «105,5 στο Κόκκινο»), ενώ, για το έργο «Ώρα επτάμιση Ελλάδος», θα μιλήσει η Γιώτα Στελλάκη (εκπαιδευτικός, θεολόγος - MSc Bυζ. Φιλολογίας, τ. διευθύντρια 11ου Γυμνασίου Ιλίου).
Πολυχώρος Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού «Ανοιχτή Πόλη»
Μέγαρο Ερμής-Πανεπιστημίου 56
Εμμ. Μπενάκη 9
Γαμβέτα 1
Αθήνα
210 380 2055 


12 Απριλίου 2014
Οι Eκδόσεις και τα βιβλιοπωλεία Παπασωτηρίου σάς προσκαλούν να συναντήσετε την Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου Θάνατος με χείλη κόκκινα το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 1 μ.μ.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Εμπορικό Κέντρο The Mall (επίπεδο 0)
Α. Παπανδρέου 35
Μαρούσι
210-61.00.266


12 Απριλίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου και ο πολιτιστικός σύλλογος «Ο Μακρυγιάννης» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μάρδα Η γοητεία μιας συντριβής το Σάββατο 12 Απριλίου 2014 και ώρα 8 μ.μ. στην αίθουσα του συλλόγου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Άρης Ράβανος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Το Βήμα»
Νίκος Στάμος, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Ηχώ της Άρτας»
Την εκδήλωση συντονίζει η Βανέζα Πανταζή μέλος του συλλόγου «Ο Μακρυγιάννης».


Ο λαγός του Ό,τι νά 'ναι ...


Νέος τίτλος


Αντιδημ. Κοινωνικής Προστασίας Δήμου Θερμαικου: Δράση για την ενίσχυση της παιδικής βιβλιοθήκης του ελληνικού δημοτικού σχολείου της Ιμβρου


Τα 15 πιο εντυπωσιακά κτίρια του πλανήτη. (φωτό)

Ο γύρος του κόσμου μέσα από 15 κτίρια-πραγματικά έργα τέχνης.

Κερδίστε δωρεάν διαμονή στην Αρχαία Επίδαυρο την Μ. Εβδομάδα.


Κερδίστε ένα υπέροχο ανοιξιάτικο διήμερο μέσα στην Μ.Εβδομάδα στο Saronis Hotel.


PC System: Hp DC5700 sff με 124€ μόνο στην Alfanet!


Ανοιξιάτικα ταξίδια στο εξωτερικό!
















Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε ξενοδοχεία 4* ή 5*, Ημιδιατροφή, Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν, Ξεναγήσεις










Βερολίνο, 4 μέρες Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*, Πρωινό, Φόροι αεροδρομίου

Ρώμη, 4 μέρες Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*, Πρωινό, Φόροι αεροδρομίου







Μιλάνο, 4 μέρες
Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*, Πρωινό, Φόροι αεροδρομίου


Μόναχο, 4 μέρες
Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*, Πρωινό, Φόροι αεροδρομίου








Βουδαπέστη, 4 μέρες
Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*, Πρωινό, Φόροι αεροδρομίου


Άμστερνταμ, 4 μέρες
Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*, Πρωινό, Φόροι αεροδρομίου








Βενετία, 4 μέρες
Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε κεντρικό ξενοδοχείο 3*, Πρωινό, Φόροι αεροδρομίου

Βουκουρέστι, 4 μέρες
Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε ξενοδοχεία 3* ή 4*, Πρωινό, Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, Ολοήμερη εκδρομή στα Καρπάθια, Ξεναγήσεις, Είσοδοι σε μουσεία







Τρανσυλβανία-Βουκουρέστι, 5 μέρες
Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, Ημιδιατροφή, Μεταφορές από/προς το αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, Ολοήμερη εκδρομή στα Καρπάθια, Επίσκεψη στον Πύργο του Κόμη Δράκουλα, Ξεναγήσεις

Κεράλα, Ινδία, 8 μέρες
Αεροπορικά εισιτήρια, Διαμονή σε ξενοδοχεία 3*, 4* ή 5*, Ημιδιατροφή, Πλήρης διατροφή στο Πλωτό Ξενοδοχείο, Μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν, Είσοδοι σε μουσεία, 1 βόλτα με πλοίο στη λίμνη Puriyar, Ξεναγήσεις









ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΟΙ ΧΑΝΤΡΕΣ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΟΡΝ

Zάκυνθος Πάσχα|4Μέρες Ημιδιατροφή+Παιδί (-50%)


    ¤207 από ¤414
    Έκπτωση : 50%

¤207 
μόνο!  
  Αξία ¤414
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤207

Πάσχα στη Ζάκυνθο, στο Strada Marina Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Superior δίκλινο δωμάτιο, με 207¤ από 414¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο καταπράσινο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πάσχα στην Τήνο με 108¤ από 216¤ (Έκπτωση 50%) για 4 ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Πάσχα στο κέντρο της Τήνου, στο Theoxenia Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 108¤ από 216¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την κράτησή τους έως 12/04 παρέχεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!
Πάσχα στο κέντρο της Τήνου, στο Theoxenia Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 108¤ από 216¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την κράτησή τους έως 12/04 παρέχεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!
Πάσχα στη Μονεμβασιά με 139¤ από 280¤ (-51%) για 4 Ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Πάσχα στη Μονεμβασιά, στο Petrino Guest House! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες  εορταστικές ημέρες   στη γραφική Μονεμβασιά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Μονεμβασιά, στο Petrino Guest House! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, με 139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες στη γραφική Μονεμβασιά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Πάρο με 139¤ από 278¤ (-50%) για 4 Ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο Studio με Πρωινό!
Πάσχα στην Πάρο, στο Sea View Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, σε δίκλινο Studio με Πρωινό, με 139¤ από 278¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να περάσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί του Αιγαίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Πάρο, στο Sea View Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, σε δίκλινο Studio με Πρωινό, με 139¤ από 278¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να περάσετε 4 γεμάτες ημέρες στο όμορφο νησί του Αιγαίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Μεσσηνία με 129¤ από 260¤ (Έκπτωση 50%) για 4 ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε Studio με Πρωινό!
Πάσχα στη Μεσσηνία, 50m από τη Θάλασσα στο Theoxenia Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πρωινό, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio, με 129¤ από 260¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Μεσσηνία, 50m από τη Θάλασσα στο Theoxenia Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Πρωινό, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Studio, με 129¤ από 260¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας με 259¤ από 520¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, στο 4 αστέρων Regina Mare Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα τη Θάλασσα, με 259¤ από 520¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Κόκκινα Αυγά και κουλούρια και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα με συνοδεία Παραδοσιακής Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Πέρδικα Θεσπρωτίας, στο 4 αστέρων Regina Mare Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα τη Θάλασσα, με 259¤ από 520¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Κόκκινα Αυγά και κουλούρια και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα με συνοδεία Παραδοσιακής Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Κατερίνη με 268¤ από 560¤ (-52%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στην Κατερίνη, στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 268¤ από 560¤ ( Έκπτωση 52%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και Ανήμερα του Πάσχα προσφέρονται Τσουρέκια και Αυγά στo δωμάτιo, Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα και συνοδεία Μουσικής! Την Κυριακή του Πάσχα προσφέρεται ΚΑΙ βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Κατερίνη, στο 4 αστέρων Mediterranean Princess Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 268¤ από 560¤ ( Έκπτωση 52%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο και Ανήμερα του Πάσχα προσφέρονται Τσουρέκια και Αυγά στo δωμάτιo, Ουζάκι και Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Πασχαλινά Εδέσματα και συνοδεία Μουσικής! Την Κυριακή του Πάσχα προσφέρεται ΚΑΙ βραδινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Καρδίτσα με 359¤ από 720¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στην Καρδίτσα, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 359¤ από 720¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Μπουκάλια Κρασί τοπικής παραγωγής, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος-Νερού διάρκειας 30 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Sauna και του Γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Τσιπουράκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Καρδίτσα, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 359¤ από 720¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Μπουκάλια Κρασί τοπικής παραγωγής, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος-Νερού διάρκειας 30 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Sauna και του Γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Τσιπουράκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Σαντορίνη με 339¤ από 890¤ (-62%) για 4 Ημέρες για τα 2 ¶τομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Superior Double Caldera View Room σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στη Σαντορίνη, στο 4 αστέρων Volcano View Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior Double Caldera View Room, με 339¤ από 890¤ (Έκπτωση 62%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Σαντορίνη, στο 4 αστέρων Volcano View Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Superior Double Caldera View Room, με 339¤ από 890¤ (Έκπτωση 62%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Μύκονο με 369¤ από 740¤ (-50%) για 4 Ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στο 4 αστέρων Porto Mykonos Hotel, στο κέντρο της Μυκόνου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (American Buffet Breakfast και Βραδινό) σε Superior Sea View Room, με 369¤ από 740¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πασχαλινές Λαμπάδες, Αυγά και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο 4 αστέρων Porto Mykonos Hotel, στο κέντρο της Μυκόνου! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (American Buffet Breakfast και Βραδινό) σε Superior Sea View Room, με 369¤ από 740¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Πασχαλινές Λαμπάδες, Αυγά και Ανήμερα του Πάσχα παρέχεται Εορταστικό Γεύμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 εορταστικές ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στον Ισθμό Κορίνθου με 109¤ από 218¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
Πάσχα στον Ισθμό Κορίνθου, μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται  Εορταστικός Μπουφές! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στον Ισθμό Κορίνθου, μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%)! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Εορταστικός Μπουφές! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Ναύπλιο 179¤ από 358¤ (-50%) για 5 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ!
Πάσχα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 179¤ από 358¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 5 ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο!
Πάσχα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 179¤ από 358¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύσετε 5 ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο!
Πάσχα στο Καρπενήσι με 436¤ από 875¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα + 2 Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa!
Πάσχα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 436¤ από 875¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική και παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών! παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στο Καρπενήσι, στο 5 αστέρων Montana Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 436¤ από 875¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Ημερησίως μια χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Hamam, της Sauna και του γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική και παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχονται Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων και ελεύθερη χρήση του παιδότοπου, της αίθουσας μπιλιάρδου & Πινγκ Πονγκ και των επιτραπέζιων παιχνιδιών! παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Λίμνη Τριχωνίδα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό!
Πάσχα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό, με 149¤ από 300¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Λίμνη Τριχωνίδα, στο Θέρμιος Απόλλων! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό, με 149¤ από 300¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και Ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Νάουσα με 149¤ από 298¤ (-50%)για 4 Ημέρες ΚΑΙ τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
Πάσχα στη Νάουσα, στο Asteras Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί Ναούσης και Πασχαλινές Λαμπάδες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στη Νάουσα, στο Asteras Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ σε δίκλινο δωμάτιο, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί Ναούσης και Πασχαλινές Λαμπάδες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!