Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

βιβλιοπωλείο Ψαράς

10 Οκτωβρίου 2013 --Ομιλία διάλεξη με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την Ψυχική υγεία. στις 7:00μμ

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας για την Ψυχική υγεία (10 Οκτωβρίου 2013) οι εκδόσεις Brain Matters Institute & το βιβλιοπωλείο Ψαράς σας προσκαλούν στην ανοιχτή ομιλία ? ενημέρωση με τα εξής θέματα:
? Τα οικονομικά της ευτυχίας, Μιχάλης Αρκούδας, PhD, Οικονομολόγος-Συγγραφέας του βιβλίου «Η Κατάκτηση της Ευτυχίας»
? Διαιτολογική αντιμετώπιση της Συναισθηματικής Υπερφαγίας, Κοντοπίδου Ειρήνη, MSc, Κλινική Διαιτολόγος
? 10 Ψυχολογικές Συμβουλές για την Επίτευξη της Ψυχικής Υγείας, Αλεξάνδρα Πενταράκη PhD, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, Διδάκτωρ Πανεπιστημίου του Λονδίνου, King?s College London, Συγγραφέας του βιβλίου «Σπάζοντας τα δεσμά της Γυναικείας Κατάθλιψης».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013 στις 19:00 στο Βιβλιοπωλείο Ψαράς, Φιλικής Εταιρείας 39, Θεσσαλονίκη. Τηλ. 2310265042 & 2310265083 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
http://www.psarasbooks.gr/eshop/detail.php?topic_id=2903
14 Οκτωβρίου 2013 ---Αλλάξτε τη ζωή σας κάντε τη ένα ?θαύμα?στις 6:30 μμ

Το βιβλιοπωλείο Ψαράς σας προσκαλεί στο σεμινάριο: Αλλάξτε τη ζωή σας κάντε τη ένα ?θαύμα?.
Ο Αλέξης Φωτόπουλος θα σας αλλάξει τη ζωή, θα βιώσετε την αγάπη, θα μάθετε πως να απελευθερώνεστε από όλα τα αρνητικά συναισθήματα, να ανοίγετε την καρδιά σας, να συνδέεστε με την Πηγή σας και τότε θα βιώνετε το Θαύμα.
Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013 Αίθουσα εκδηλώσεων Βιβλιοπωλείου Ψαράς Φιλικής Εταιρείας 39 Θεσσαλονίκη Τηλ. 2310265042 & 2310265083 Ώρα 18:30 ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
13 Οκτωβρίου 2013 --- 8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ REIKI

Το βιβλιοπωλείο Ψαράς θα βρίσκεται με πολλά εναλλακτικά βιβλία στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Reiki 8ο Φεστιβάλ Ρέικι ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Φεστιβάλ Εναλλακτικών Θεραπειών, Διαλογισμού & Ανώτερης Συνειδητότητας 8ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ REIKI ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑIΣ Ιερά Οδός και Καστοριάς 34-36 (Στάση Μετρό Κεραμικός) ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ



Καθημερινά έρχονται στο φως γεγονότα σχετικά με το χώρο της υγείας που αν τα χαρακτηρίσουμε «παράλογα», σίγουρα δεν θα περιγράψουμε την ελληνική πραγματικότητα.
Από την υγεία, πλούτισαν και εξακολουθούν να πλουτίζουν πολλά και διάφορα αρπακτικά. και οι εκάστοτε κυβερνήσεις προσπαθώντας να χρυσώσουν το χάπι προς τους αφελείς, δηλαδή όλους εμάς, ΤΩΡΑ ελέγχουν και βρίσκουν πολλά σκάνδαλα, και δηλώνουν και καλά αποφασισμένοι να φτάσουν το μαχαίρι στο κόκαλο.
Βέβαια, σκόπιμα δεν αναφέρουν ότι στα «σκάνδαλα» αυτά, οι πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι.
Και το «μαχαίρι» που θέλουν να βάλουν στο κόκαλο, κανονικά θα πρέπει να το βάλουν στο λαιμό τους και να τον κόψουν γιατί αυτό, και μόνον αυτό τους αξίζει.
Η υποτιθέμενη «κάθαρση» που οι πολιτικοί μας ευαγγελίζονται, το μόνο σίγουρο είναι ότι ΔΕΝ θα επιτευχτεί από εκείνους που είναι βουτηγμένοι στη βρωμιά.
Να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί που προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχουμε μια κυβέρνηση «αγίων» η οποία εργάζεται ακατάπαυστα για να βγάλει τη χώρα από την κρίση.
Δεν έχουμε κυβέρνηση αγίων κύριοι φανατικοί των κομμάτων, οι οποίοι δεν έχετε καλά καλά να  φάτε αλλά οι παρωπίδες σας δεν σας αφήνουν να δείτε ούτε δυο μέτρα πέρα από τη μύτη σας, και για να ακριβολογήσουμε, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Έχουμε «υπαλλήλους» που έχουν την εντολή από τα αφεντικά τους να διαλύσουν τα πάντα.
Όποιος δεν θέλει να δει την πραγματικότητα που ζούμε, η βολεμένος είναι, η ζει σε άλλον πλανήτη.
Στην υγεία λοιπόν, όλα όσα γίνονται είναι ένα άσχημο στημένο παιχνίδι, το οποίο παίζεται τόσο από τους «αρμόδιους» φορείς της, όσο και από όλους εκείνους που ανέφερα πιο πάνω με μια λέξη, «αρπακτικά».
ΟΛΑ τα ασφαλιστικά ταμεία ψάχνουν για χρήματα, έχοντας στα συρτάρια τους αντί για τα χρήματα των ασφαλισμένων, αράχνες.
Ο κόσμος έχει πληρώσει πολύ ακριβά για την υγεία του και το μόνο που του εξασφάλισαν είναι ο θάνατος του.
Πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για «δωράκια» φαρμακευτικών εταιριών προς διάφορες κατευθύνσεις με σκοπό φυσικά το κέρδος των εταιριών αυτών, με όποιες συνέπειες έχει αυτό για τα οικονομικά των ταμείων .
Σε πρόσφατο άρθρο μου, αναφέρθηκα για άλλη μια φορά στα ΚΕΠΑ, στα Κέντρα Παραγραφής Αναπηριών τα οποία πλέον δεν λειτουργούν, και κατά πολλές μαρτυρίες, είναι υπό διάλυση!
Να μια απάντηση – σχόλιο, από τα χιλιάδες που κυκλοφορούν στα διάφορα forum, έτσι, για να δουν οι Έλληνες για ακόμα μια φορά τι γίνεται.
«ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 18 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ 85% ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΗΣ "ΕΔΩΣΑΝ" 59%.(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΣΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ)
ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ (ΤΗΣ ΑΛΗΤΕΙΑΣ) , ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ .
ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΙΛΟΥΜΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΓΗΡΟΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.»
ΜΙΑ από τις πολλές περιπτώσεις παραλογισμού, η οποία δημιουργεί πολλά ερωτηματικά σχετικά με το τι «γραμμή» έχει δοθεί προς τις όποιες επιτροπές υπήρχαν και ίσως ακόμα να υπάρχουν.
Ακόμα ένα σχόλιο από forum.
«βιώνω καθημερινά την αγωνία των συνανθρώπων μας αφού είμαι στις επιτροπές των ΚΕΠΑ και έχω άποψη. Χωρίς να έχω διάθεση να μειώσω στο ελάχιστο το πρόβλημα που υπάρχει, θέλω να τονίσω και μια άλλη παράμετρο, είναι η μόνη φορά που στη χώρα μας παίρνουν σύνταξη αναπηρίας αυτοί που έχουν πραγματικά πρόβλημα, πάρα μα πάρα πολλοί έπαιρναν αναπηρικές συντάξεις μαϊμού ειδικά επιδόματα πρόνοιας, το κακό ξεκιναγε από τις τοπικές επιτροπές υγείας [γνωστοί οι γιατροί γαρ] και έφτανε μέχρι τους ντόπιους πολιτικούς που κανόνιζαν και για αυτό το ρουσφέτι. Ελπίζω να δοθεί σύντομα λύση και να μην περιμένουν τόσο πολύ οι πραγματικά πάσχοντες»
Αυτά που έγραψε ο σχολιαστής, τα φωνάζαμε, μόνο που δεν ανακαλύφθηκαν τώρα οι λάσπες όπως προσπαθεί η κυβέρνηση να μας αποδείξει.
Τα ήξεραν ΟΛΟΙ από την πρώτη στιγμή, αφού ήταν και οι ίδιοι στο παιχνίδι.
Στο όνομα της υποτιθέμενης «κάθαρσης», ουσιαστικά καταδίκασαν σε αφανισμό όλους τους βαριά πάσχοντες ενώ τα παιχνίδια με τα φάρμακα, τις προμήθειες, κλπ, δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό σύμφωνα με καταγγελίες γιατρών.
Η υγεία, έχει πολύ «ψωμί» για όλα τα κοράκια, και το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται σε βάρος των ασφαλισμένων έχει ολέθρια αποτελέσματα.
Η κυβέρνηση αδιαφορεί, κάνοντας περικοπές στην υγεία, οι οποίες ουσιαστικά είναι περικοπές στο «νήμα της ζωής» μας.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Ο Χαρούλης, το χελιδόνι του χειμώνα

Συγγραφέας: Χρυσηίδα Δημουλίδου
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Έτος: 7 Οκτωβρίου 2013
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-567-018-4  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Τιριμπιμπίμ ο ιππότης των χρωμάτων (με CD)

Συγγραφέας: Γιούλα Μιχαήλ
Εικονογράφος: Ίρις Σαμαρτζή
Μουσική: Γιούλα Μιχαήλ
Τραγούδουν: Γιούλα Μηχαήλ και η παιδική χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Λαγυνών
Έτος:7 Οκτωβρίου 2013
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:40
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-567-015-3  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
Οι κούκλες και ο άνεμος

Συγγραφέας:Έλενα Σταμούλη
Εικονογράφος: Μαρία-Ανδρομάχη Χαρατσάρη
Έτος: 7 Οκτωβρίου 2013
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:32
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-567-017-7  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

“Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ;” - Για 2η θεατρική χρονιά στο ΠΟΛΗΘΕΑΤΡΟ



lembessiart 2013 ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ

Η πολιτική βία στην ελληνική κοινωνίαΗ πολιτική βία στην ελληνική κοινωνία

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗ ΛΑΓΚΑΔΑ

Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ
Το Θέατρο Σκιών του Στάθη Λαγκάδα, παρουσιάζει κάθε Σάββατο μια νέα παράσταση Καραγκιόζη
Ο Καραγκιοζοπαίκτης Στάθης Λαγκάδας και το θέατρο ELIART συναντιούνται μετά από δύο χρόνια για ακόμα μια θεατρική σεζόν και παρουσιάζουν τον ξυπόλητο και καμπουρομακρυχέρη ήρωα σε παλιές αλλά και νέες περιπέτειες από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 17:00.
Κάθε Σάββατο στην σκηνή του Θεάτρου Eliart, ο Καραγκιοζοπαίκτης Στάθης Λαγκάδας θα παρουσιάζει και μια νέα ιστορία του Καραγκιόζη του παλαιότερου αλλά και νεώτερου ρεπερτορίου, καθώς και σε διασκευές του ίδιου.
Ο Καραγκιόζης είναι αγαθός, σκληρός κάποιες φορές στα αστεία του, αλλά και καλόκαρδος στο βάθος. Τον ενδιαφέρει κάθε τι που γίνεται γύρω του, πειράζει και κοροϊδεύει τους πάντες και προ πάντων τον ίδιο τον εαυτό του. Περιστοιχίζεται από την οικογένειά του, το φίλο του Χατζηαβάτη, το θείο του Μπάρμπα-Γιώργο και άλλους χαρακτήρες. Αγαπάει πολύ τα παιδιά, θέλει να τα συμβουλεύει και να τα βλέπει χαρούμενα.
Ο αγαπημένος ήρωας των παιδικών μας χρόνων ζωντανεύει ξανά φέρνοντας μνήμες από το παρελθόν για τους μεγαλύτερους και αστείες ιστορίες για τους μικρότερους. Μια παράσταση, η οποία απευθύνεται σε παιδιά αλλά και σε όσους αισθάνονται παιδιά. . .
Από Σάββατο 12 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο στις 17:00
   Στο Θέατρο «Ελιαρτ», Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός -  Μετρό: Κεραμεικός
Διάρκεια Παράστασης: 60  λεπτά –   Είδος: Παιδικό
Κάθε Σάββατο με διαφορετικό έργο
Τιμή Εισιτηρίου: 5 €
  Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677

Scholarship for professional perfomers

International Physical Theatre Lab
is inviting dancers, choreographers, actors and directors inspired by Physical Theatre as a bold, vibrant and multidimensional approach to contemporary theatre performance and interested to be part of the international performing arts network and find new collaboration projects.
December 14 - 21, 2013
Retzhof Castle - Leitring bei Leibnitz, Austria 
Several scholarships available - only for professional performers.
The working language is English.
For scholarship application candidates should send CV/resume with photo and a cover letter stating the Lab dates to iugte.projects@gmail.com
Each scholarship grant is 300 EUR and it partially covers the participation fee.
Special registration conditions for groups of three perfomers and more are also available.
The working language is English.
Accommodation and meals
Accommodation and meals are organized for the group. Accommodation in shared twin room (two persons share one room) is 38 EUR per person day including meals - breakfast, lunch, dinner. Discounts for students are available (student identity document must be presented) - for students the fee is 33 EUR per day in shared twin room including meals. Single room is extra 7 EUR per day. Upon arrival you will have opportunity to choose the preferred meals (the reception will provide the menu plan for the week; vegetarian meals are also available). The nearest international airports are Graz and Vienna.
More details about venue, accommodation, photos: http://www.iugte.com/documents/retzhof

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ: Κερδίστε ένα τρίημερο στο Καρπενήσι



Κερδίστε ένα φθινοπωρινό 3ήμερο στο  Country Club Hotel.

country.jpg

Δημητσάνα: Οι καλύτεροι ξενώνες από €20

  Δημητσάνα: Πού να μεινετε από €20 το άτομο στην αρχόντισσα της Αρκαδίας;35924.jpg

Μη χάνετε ευκαιρία! 28η Οκτωβρίου στο Εξωτερικό!





top menu


-





-

-

-






phone Τηλ.: 211 211 8888 | Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21 Αθήνα



MidEast Travel
www.mideast.gr
> Ξεφυλλίστε
τα έντυπά μας!


Ε-mail: mideast@mideast.gr, fax: +30 210 642 6147 ISO 9001:2008 Αρ. Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ΕΟΤ: 0206Ε61000259300

ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΙΑ

Προγνωστικός Χάρτης Ύψους και Διεύθυνσης Κύματος για 2013-10-10 12:00:00

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 09 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013 / 2200 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 09-10-13/15 UTC
ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ 1018 ΣΤΟ ΓΚΑΜΠΕΣ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1028 ΣΤΗ
ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 22 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ.
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΛΙΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΣΙΔΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ.
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ.
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΗΡΕΜΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΗΡΕΜΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4.ΗΡΕΜΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 10-10-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

MΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ 10-10-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 16 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΜΙΚΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΠΟΡΑΔΙΚΩΝ ΚΑΤΑΙΓΙΔΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 26 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 24 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 13 ΕΩΣ 25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΠΙΟ ΠΥΚΝΕΣ.
ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 15 EΩΣ 22 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11-10-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4
ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ.

Ακόμα και εσχάτη προδοσία βλέπουν οι ανακριτές στο έγγραφο για τη ΧΑ - in.gr

Προς άρση της ασυλίας άλλων 3 βουλευτών
Καταπέλτης για τη Χρυσή Αυγή και τους βουλευτές της είναι το διαβιβαστικό έγγραφο που απέστειλαν οι ανακριτές στη Βουλή για την άρση της βουλευτικής ασυλίας των Π.Ηλιόπουλου, Γ.Γερμενή και Στ.Μπούκουρα. Τα εγκλήματα που περιγράφουν -από εσχάτη προδοσία έως σωματικές βλάβες- σχεδόν καλύπτουν τον Ποινικό Κώδικα.  
Την Πέμπτη ενώπιον του ανακριτή ο Γιώργος Ρουπακιάς
Προ των πυλών σε οκτώ ΑΕΙ οι εισαγγελείς για τις λίστες διαθεσιμότητας
Έφοδος των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. στο αστυνομικό τμήμα της Ομόνοιας
Νέα πολύνεκρη πυρκαγιά σε εργοστάσιο υφασμάτων στο Μπανγκλαντές
«Ανοίξτε το κράτος και συζητάμε» λέει ο Ομπάμα στους Ρεπουμπλικάνους
Κυκλοφόρησε σε όλο τον κόσμο η αυτοβιογραφία της νεαρής Μαλάλα
Τα τεκμήρια φεύγουν, το περιουσιολόγιο έρχεται για μισθωτούς-συνταξιούχους
Μακροπρόθεση συνεργασία με το Ισραήλ στην ενέργεια προσδοκά η Αθήνα
«Τρύπα» στα έσοδα από τη φορολογία στο οκτάμηνο
Νόμπελ Φυσικής για το μποζόνιο του Χιγκς
Ελπίδες για εμβόλιο κατά της ελονοσίας το 2015
Αυστηρά μέτρα κατά του καπνίσματος ενέκρινε το Ευρωκοινοβούλιο
Επετειακό αφιέρωμα στις «Ματιές στα Βαλκάνια»
«O Λέων Καραπαναγιώτης και η πρόκληση της είδησης» στο Megaron Plus
Δεύτερη φορά πιο σέξι γυναίκα η Σκάρλετ Γιόχανσον, κατά το Esquire
Χωρίς εγγυητική ΠΑΟ, Αρης, ΟΦΗ, Πανιώνιος και Εργοτέλης
Βίαιη προσαγωγή Δαλούκα και Κύρκου ζήτησε η εισαγγελέας
Ολοκληρώθηκε η προπόνηση της Εθνικής, περιμένει «Παπα» ο Σάντος

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας μιλάει στο in.gr με αφορμή τις εμφανίσεις του και όχι μόνο...
O Κριστιάν Μπολτάνσκι καταγράφει το βλέμμα και τα χτυποκάρδια των Αθηναίων
Απόδραση στην Πάρνηθα με διπλή πεζοπορική βόλτα
Σκάρλετ Γιόχανσον: τολμηρή και πιο sexy παρά ποτέ
Δοκιμάζουμε στην Ελλάδα το νέο Mitsubishi Space Star
Έναρξη παραγωγής για τη McLaren P1 του ενός εκατομμυρίου ευρώ
Mercedes-Benz GLK 2015: Σε άλλη διάσταση
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο εικόνες και γεύσεις στο πανέμορφο Πάικο!
9+1 λόγοι για να παντρευτείτε στη Μονεμβασιά!
Βεγορίτιδα, θα ξανάρθουμε!
Τα 15 κομμάτια που φοριούνται μια ολόκληρη ζωή
Είναι πραγματικά καλύτερα να δουλεύεις από το σπίτι;
Τα εμπριμέ στους δρόμους του Μιλάνου
Τι είναι η μεταβολικά «υγιής παχυσαρκίας»;
Κιρσοκήλη: Η θεραπεία βελτιώνει το σπέρμα
Γλιτώστε τα πόδια σας απ' την ορθοστασία
Μεταμόσχευση νεφρού: Το everolimus αποτρέπει την απόρριψη
ΧΑΠ: Ασφαλές & αποτελεσματικό το τιοτρόπιο
Κάντε δωρεάν εξετάσεις για την Οστεοαρθρίτιδα
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
Η δίαιτα που επιταχύνει το μεταβολισμό μας!
5 μύθοι για τη γονιμότητα
Τα μυστικά που κάνουν την ζωή μιας μαμάς ευκολότερη!
Το iPhone 6 θα έχει οθόνη 4,8 ιντσών, εκτιμά αναλυτής της Apple
Οθόνες που... τυλίγονται και διπλώνουν βλέπει η LG Display
Συνασπισμός δυνάμεων για να μειωθεί το κόστος της πρόσβασης στο Ίντερνετ
Nέο ενιαίο σκάφος για όλες τις ομάδες του Volvo Ocean Race, στον επόμενο αγώνα του 2014-2015
Η Oracle Team Usa νικήτρια του 34oυ America' s Cup