Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΝΑΥΤΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑ
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΕΚΔΟΣΗΣ 27-03-2013 /0800 UTC

ΜΕΡΟΣ 1
ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

ΜΕΡΟΣ 2
ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ 270300 UTC
ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΟ ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΑ 1002 ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΠΛΗΡΟΥΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1008 ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΙΣ 272100 UTC.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1012 ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ 24ΩΡΟ ΑΠΟ 271000 UTC ΜΕΧΡΙ 281000 UTC

ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 3 ΤΟΠΙΚΑ 4. ΚΑΛΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 3 ΤΟΠΙΚΑ 4. ΚΑΛΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3. ΚΑΛΗ.
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 3. ΚΑΛΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ
5. ΜΕΤΡΙΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 3 ΤΟΠΙΚΑ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5. ΜΕΤΡΙΑ
ΣΙΔΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 3 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 4
ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 5. ΜΕΤΡΙΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3.
ΜΕΤΡΙΑ.
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ.
ΜΕΤΡΙΑ.
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΜΕΤΡΙΑ.
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΤΟΠΙΚΑ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΜΕΤΡΙΑ.
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ Α 3 ΤΟΠΙΚΑ 4. ΚΑΛΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΜΕΤΡΙΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3.
ΜΕΤΡΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΤΟΠΙΚΑ 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5. ΜΕΤΡΙΑ.
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 ΤΟΠΙΚΑ 4. ΜΕΤΡΙΑ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5.
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5. ΚΑΛΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 3.
ΚΑΛΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5. ΚΑΛΗ.
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΤΟΠΙΚΑ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΚΑΛΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΤΟΠΙΚΑ 4. ΚΑΛΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΤΟΠΙΚΑ 6. ΜΕΤΡΙΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5. ΜΕΤΡΙΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4. ΚΑΛΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΤΟΠΙΚΑ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ . ΚΑΛΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΚΑΛΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΧΡΙ 6. ΚΑΛΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΚΑΛΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5. ΚΑΛΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6. ΚΑΛΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5. ΚΑΛΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΤΟΠΙΚΑ 4. ΜΕΤΡΙΑ.

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΜΕΤΡΙΑ.
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΤΟΠΙΚΑ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5. ΜΕΤΡΙΑ.
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4 ΤΟΠΙΚΑ 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ 12ΩΡΟ ΑΠΟ 281000 UTC ΜΕΧΡΙ 282200 UTC
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ

Ενημέρωση από Disabled.GR και περιοδικό Αυτονομία (ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ)

Λοιπόν παίδες, κάπου εδώ τελειώνουν τα ψέματα: Η Κύπρος ήταν η αφορμή για να αποκαλυφθεί ένα νέο σύστημα αξιών. η αρχή της προσωπικής ευθύνης για κάθε λάθος. Έχουν πρόβλημα οι τράπεζες; Τα χρήματα θα βρεθούν από τους μετόχους και εάν δεν επαρκούν τα χρήματα των μετοχών τότε αναζητούνται από τους καταθέτες. Πριν από αυτό είχαμε το πρόβλημα με τα ασφαλιστικά ταμεία: Τα ασφαλιστικά ταμεία χρεοκόπησαν, για δικούς τους λόγους και η ευθύνη μετατοπίστηκε στους ασφαλισμένους. Πρακτικά, το λάθος, το όποιο λάθος, δεν έχει σημασία εάν το λάθος είναι των διαχειριστών ή των πολιτικών στο τέλος το επιβαρύνεται ή ενδέχεται να το επιβαρυνθεί ο τελικός αποδέκτης που είναι ο πολίτης, ο χρήστης, ο καταναλωτής, ο πελάτης, ο ασφαλισμένος που όπως φαίνεται έχει προσωπική ευθύνη για κάθε λάθος των διαχειριστών.
Η εποχή της συλλογικής αυταπάτης κάπου εδώ τελειώνει και ίσως ανοίγει ο δρόμος της προσωπικής ευθύνης.
Τα ασφαλιστικά ταμεία, το σύστημα υγείας και το σύστημα εκπαίδευσης κατάρρευσαν. Έχουμε πλέον προσωπική ευθύνη για τη δημιουργία των δομών εκείνων που θα υποκαταστήσουν το σύστημα. Δεν φαίνεται άλλη διέξοδος εκτός από την αυτοδιαχείριση των αναγκών μας. Όταν το κράτος (το όποιο κράτος) δεν μπορεί να εγγυηθεί τις καταθέσεις πως θα εγγυηθεί την κοινωνική πρόνοια, την υγεία, την ειδική εκπαίδευση και την υποστήριξη των αναπήρων και των ανικάνων;
Κάποιοι ενδεχομένως να φαντασιώνουν την οργάνωση πολιτικών αντιστάσεων και κινημάτων που θα ανατρέψουν την κακή εξουσία, χωρίς όμως να παίρνουν στα σοβαρά την πραγματικότητα: Το ότι δηλαδή η εξουσία εξακολουθεί και είναι εξουσία, επειδή δεν υπάρχει αυτό που θα την αντικαταστήσει. Κανείς δεν θέλει (αυτή) την καταρρέουσα εξουσία αλλά εξακολουθεί να την υφίσταται επειδή δεν υπάρχει τίποτα για να πάρει τη θέση της.
Ίσως μελλοντικά να υπάρξει μια πρωτοπορία που να αμφισβητήσει και να αντικαταστήσει αυτό που πλέον δεν υφίσταται. Αλλά μέχρι να υπάρξει είμαστε υποχρεωμένοι να επιβιώσουμε και όταν δεν υπάρχει καμιάς μορφής υποστηρικτικό δίκτυο πρέπει να το φτιάξουμε από την αρχή. Δεν μπορούμε να περιμένουμε ούτε από τα ασφαλιστικά ταμεία ούτε από το ΕΟΠΥΥ ούτε από τα κάθε λογής «βοήθεια στο σπίτι». Ούτε μπορούμε να περιμένουμε τους επαναστάτες του μέλλοντος που θα αλλάξουν τις κοινωνίες. Πρέπει να ξεκινήσουμε τώρα τις νέες δομές που πάνω τους θα μπορέσουμε να στηρίξουμε την επιβίωσή μας.
Για να το κάνουμε χρειάζεται αυτενέργεια, σοβαρότητα, ρεαλισμός και αποτελεσματικότητα. Πρέπει να σταματήσουμε να κρυβόμαστε πίσω από το πληκτρολόγιό μας και να αναλάβουμε δράση που να έχει αποτελέσματα.
Το http://www.disabled.gr/ και το περιοδικό Αυτονομία είναι όλο αυτιά για να ακούσει και όλο μάτια για να διαβάσει τις ιδέες σας με e-mail στο admin@disabled.gr ή και στην νέα σελίδα του Facebook που http://www.disabled.gr/lib/?p=50175 όπου χρειάζεται ένα like συμπαράστασης και συνενοχής.
Στο http://www.disabled.gr/lib/?p=50231 θα βρείτε το έντυπο που χρειάζεται να συμπληρώσετε για την αίτηση αξιολόγησης από τα ΚΕΠΑ. Το έντυπο είναι το ίδιο και για τους ασφαλισμένους αλλά και για τους ανασφάλιστους πολίτες.
Στη Θεσσαλονίκη γίνεται μια ημερίδα για την βαρηκοΐα και για τα κοχλιακά εμφυτεύματα http://www.disabled.gr/lib/?p=50198 και εάν σας ενδιαφέρει το αντικείμενο και βρίσκεστε κοντά στη Θεσσαλονίκη καλό είναι να την παρακολουθήσετε επειδή ο σύλλογος που την διοργανώνει είναι από τους πιο αξιόπιστους συλλόγους για την βαρηκοΐα στην Ελλάδα.
Στο http://www.disabled.gr/lib/?p=50214 θα βρείτε μια έξυπνη θήκη για κινητά τηλέφωνα στο παντελόνι με πληροφοριακό βίντεο και εξίσου πληροφοριακές φωτογραφίες.
Και μια και μιλάμε για προσαρμογή ενδυμάτων στο http://www.disabled.gr/lib/?p=50180 θα βρείτε ένα νέο τύπο προσαρμοσμένου παντελονιού για παραπληγικούς και τετραπληγικούς που κάθονται σε αναπηρικό κάθισμα. Τα συγκεκριμένα προσαρμοσμένα ρούχα παράγονται εξ ολοκλήρου στην Ελλάδα και στο τέλος του κειμένου θα βρείτε βίντεο του κατασκευαστή και της βιοτεχνίας που τα κατασκευάζει.
Από την Τρίτη 26 Μαρτίου αλλάζει ο τρόπος κοστολόγησης των φαρμάκων και πλέον γίνεται πιο ακριβός για τους ασφαλισμένους. Μάθετε περισσότερα για τον νέο τρόπο κοστολόγησης στο http://news.disabled.gr/?p=49178
Ο Γιώργος Κουβίδης στο http://news.disabled.gr/?p=49174 αναφέρεται στον παραλογισμό του συστήματος. Πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε το κείμενο. Είναι τόσο αληθινό που δεν περιγράφεται.
Μπορεί να μην υπάρχουν λεφτά στον ΕΟΠΥΥ για τους ασφαλισμένους άλλα λεφτά για την συντήρηση του πλουτισμού των απατεώνων υπάρχουν πάντα στον ΕΟΠΥΥ http://news.disabled.gr/?p=49158 και όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να σταματήσουν αφού σε μεγάλο βαθμό ο ΕΟΠΥΥ φαίνεται να λειτουργεί για την οικονομική στήριξη των απατεώνων και όχι για την υποστήριξη των ασφαλισμένων. Απόδειξη το κύκλωμα που εξαρθρώθηκε http://news.disabled.gr/?p=49131 και εξαπατούσε ασφαλισμένους που ήθελαν να αποκατασταθούν σε κέντρα αποκατάστασης του εξωτερικού.
Έχει βγει νέα έκδοση του Dragon Dictation για iPhone και για iPad http://www.disabled.gr/lib/?p=50160 και έχω μείνει κατάπληκτος από την ακρίβεια της αναγνώρισης της φωνής στην ελληνική γλώσσα. Αυτή η νέα έκδοση είναι πολύ καλύτερη από όλες τις προηγούμενες τόσο που σκέφτομαι να πάρω iPad. Όμως δεν έχω βρει καμιά επιλογή για την βελτίωση της αναγνώρισης της φωνής. Όποιος ξέρει από Dragon Dictation σε iPhone και iPad ας μου πει και σε εμένα επειδή ψάχνομαι εδώ και πολλά χρόνια για τη φωνητική υπαγόρευση στην ελληνική γλώσσα. Λίγο μεγαλύτερο να ήταν το iPhone και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί παραγωγικά και από ανθρώπους με σοβαρές τετραπληγίες.

Πολλούς χαιρετισμούς http://www.disabled.gr/ και περιοδικό Αυτονομία

υνέντευξη του Γιώργου Ψυχογιού στη Μίνα Μαύρου στο "Μουσικόραμα"

Μουσικόραμα
Το Μουσικόραμα είναι κοντά σας

Ψυχογιός Γιώργος - Συνέντευξη
Πολλοί τον χαρακτηρίζουν ως τον Έλληνα Keith Jarrett, άλλοι σπεύδουν να τον απολαύσουν επί σκηνής να παίζει πιάνο ή hammond, ενώ υπάρχουν κι αυτοί που τον αγκαλιάζουν στο δρόμο, λέγοντάς του πως η μουσική του έχει λειτουργήσει λυτρωτικά για την ίδια τους τη ζωή. Λάτρης του αυτοσχεδιασμού, ο Γιώργος Ψυχογιός, αυτή τη φορά επιλέγει να πάρει αγκαλιά το ακορντεόν του και, μέσα από την καινούργια του δισκογραφική δουλειά, «Yiorgos Psihoyios in Paris», να μας ταξιδέψει στο μαγικό καιρό των δεκαετιών του ’50 και ’60 τότε που, όπως λέει και ο ίδιος, υπήρχε κάτι που δεν υπάρχει δυστυχώς σήμερα…. ο έρωτας!
Συνέντευξη του Γιώργου Ψυχογιού στη Μίνα Μαύρου στο "Μουσικόραμα"
Περισσότερα... 

___________________________
Επισκεφτείτε το «Μουσικόραμα»  

Το "Μουσικόραμα" προτείνει για την έξοδό σας και είναι χορηγός επικοινωνίας στις εκδηλώσεις..

Τζαμάικα... με ρούμι και ρέγκε

Τζαμάικα... με ρούμι και ρέγκε Μερικές από τις συναρπαστικότερες παραλίες της υφηλίου, πολυτελή Resort με εξειδίκευση στην φιλοξενία νεόνυμφων, καταρράκτες και τροπικά δάση… τι άλλο να ζητήσετε για να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία ενός εξωτικού προορισμού?
 

Δείτε και άλλες προσφορές...


Λουτρά Πόζαρ - Όρμα Αριδαίας - Πάσχα: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι
Λουτρά Πόζαρ - Όρμα Αριδαίας - Πάσχα: 119€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δωμάτιο με τζάκι. Μια μοναδική εμπειρία στα ομορφότερα φυσικά λουτρά , αποκτήστε την καταπληκτική προσφορά μας και απολαύστε τα στην καλύτερη περίοδο, το Πάσχα!
 
Κατάκολο - Πάσχα: 139€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Κατάκολο - Πάσχα: 139€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Σε μια πανέμορφη τοποθεσία στον ομφαλό της Ηλιακής Γης που συνδυάζει την φυσική ομορφιά με την ιστορία , ηρεμία και ξεκούραση σε όμορφα, καλαίσθητα δωμάτια και δεκάδες δραστηριότητες στην γύρω περιοχή για ένα αξέχαστο Πάσχα!
 
Νάουσα - Άγιος Παύλος - Πάσχα: 139€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό
Νάουσα - Άγιος Παύλος - Πάσχα: 139€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Το πιο όμορφο, το πιο παραδοσιακό Πάσχα σας περιμένει στην πανέμορφη Νάουσα. Μια προσφορά σε απίστευτη τιμή !
 
Μπάνσκο: 249€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα στο Narcis Hotel με ημιδιατροφή
Μπάνσκο: 249€ ένα 6ήμερο για 2 άτομα στο Narcis Hotel με ημιδιατροφή. Μια καταπληκτική προσφορά για να επισκεφθείτε το πανέμορφο χιονοδρομικό κέντρο οικονομικά όσο ποτέ! Αποκτήστε την τώρα!
 

Δείτε και άλλα άρθρα...


Μαλαισία - Λανγκάουι... στον τροπικό του Ινδικού
Ένας αληθινός παράδεισος με τροπική βλάστηση, χρυσές παραλίες και πολυτελή ξενοδοχεία. Με παρελθόν γεμάτο μύθους με νεράιδες και πολεμιστές το « Νησί του καφεκόκκινου Αετού» , όπως σημαίνει στη γλώσσα των ιθαγενών, είναι ένα πανέμορφο μέρος που θα σας μείνει αξέχαστο.
 
Ζανζιβάρη, η χώρα των κοραλλιών
Ξεπροβάλει στα ζεστά νερά απέναντι από τις ακτές της Τανζανίας με την Πέτρινη Πόλη να θυμίζει παραμύθι. Η ακτή των Νέγρων (από την περσική λέξη Zangh που σημαίνει νέγρος και το bar που σημαίνει ακτή) σας περιμένει…
 
Σρι Λάνκα... το κόσμημα της Ασίας
Υπέροχη Γη!!! Αυτή είναι η μετάφραση του ονόματος ενός νησιού τροπικού, που το αγκαλιάζει ο Ινδικός ωκεανός. Αμμώδεις παραλίες ατελείωτες, εξωτικά πουλιά, σπήλαια, καταρράκτες, φυτείες τσαγιού, μπαχαρικά και πολύτιμοι λίθοι σε έναν μαγευτικό συνδυασμό που θα σας συνεπάρει.
 
Μπαχάμες ... το σύμπλεγμα του ονείρου
Ένα μαγικό σύμπλεγμα από 700 περίπου νησάκια και ατόλες, ροζ παραλίες, διάφανα καταπράσινα νερά, δροσιστικά κοκτέιλ, πολυτελή ξενοδοχεία και βραδινή ζωή με την αύρα του ωκεανού! Αυτό είναι οι Μπαχάμες!

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-03-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 27-03-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 06 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΔΥΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 06 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 21 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΙΘΑΝΟΝ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 14 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 20 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΞΕΙ ΤΟΠΙΚΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 09 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 28-03-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ. ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ

ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ "το γράμμα και η φωτογραφία" Γ.ΖΑΜΠΕΤΑΣ

Δεν θέλω καν να σκεφτώ πως θα ήμασταν χωρίς την συμφωνία, είπε ο Αναστασιάδης - in.gr

Δεσμεύθηκε για απόδοση ευθυνών
Δεν θέλω καν να σκεφτώ πως θα ήμασταν χωρίς την συμφωνία, είπε ο Αναστασιάδης
Δεν θελω καν να σκέφτομαι πως θα ήμασταν χωρίς την συμφωνία, ανέφερε στο διάγγελμά του προς τον κυπριακό λαό ο Νίκος Αναστασιάδης. Είπε ότι δεν θεωρεί την αποστασιοποίηση από το ευρώ απάντηση στην λύση υπό τις παρούσες συνθήκες, ενώ ανακοίνωσε ποινική διαδικασία για την απόδοση ευθυνών κατά όσων οδήγησαν την Κύπρο μια ανάσα πριν από την κατάρρευση. Παράλληλα, ανακοίνωσε την εφαρμογή περιοριστικών μέτρων στις τράπεζες και δεσμεύθηκε για στήριξη των Ταμείων πρόνοιας των τραπεζών που θα πληγούν.

Δεν θέλω καν να σκεφτώ πως θα ήμασταν χωρίς την συμφωνία, είπε ο Αναστασιάδης
Επώδυνη η απόφαση για τους Κύπριους, θα τους στηρίξουμε, λέει η Αθήνα
Αναστάτωση στον ΣΥΡΙΖΑ για Καμμένο και Κύπρο
Απαγχονισμένος βρέθηκε ο Μπερεζόφκσι, λέει η βρετανική αστυνομία
«Μας ζηλεύουν λίγο, όπως τους καλούς μαθητές» λέει ο Βόλφκανγκ Σόιμπλε
Πιέσεις Μπερλουσκόνι για κυβέρνηση ευρείας συμμετοχής στην Ιταλία
Την Πέμπτη ξανανοίγουν όλες οι τράπεζες στην Κύπρο
Τα μαζεύει ο Ντάισελμπλουμ μετά την βόμβα για το μοντέλο Κύπρου
Ως υποκαστήματα της Πειραιώς ανοίγουν οι κυπριακές τράπεζες στην Ελλάδα
Τι προκάλεσε τη μαζική εξαφάνιση που άνοιξε το δρόμο στους δεινόσαυρους
«Καμία διαφορά» στα παιδιά που μεγαλώνουν με γκέι γονείς
Υπό διερεύνηση τα «αυστηρά συμβόλαια» για το iPhone με τα δίκτυα στην Ευρώπη
Η Τιμή της Αδελφής, μια μουσικοθεατρική παράσταση που θυμίζει παλιό σινεμά
Οι γελοιογραφίες του Μποστ στον Τύπο στο Μουσείο Μπενάκη
Η ελληνική επαρχία θριάμβευσε στο 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης
Κατέρρευσε πυλώνας του «Γεντί Κουλέ» εξαιτίας των ανέμων
Σε υπέρηχο θα υποβληθεί ο Άντιτς μετά τον τραυματισμό του
Αμπράμοβιτς και FBI διέψευσαν τα περί σύλληψης του μεγιστάνα

Ποιο είναι το «μυστικό» της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ;
Τί γιορτάζει η Κίρα Νάιτλι σήμερα;
Γκόραν Μπρέγκοβιτς: O εκπρόσωπος του βαλκανικού ήχου γιορτάζει!
Χάρης Ρώμας: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός...
Θεατρικές Πρεμιέρες με άρωμα άνοιξης!
Την 25η Μαρτίου το Μουσείο Ακρόπολης γιορτάζει με ελεύθερη είσοδο
Χρόνια πολλά στη βραβευμένη με Όσκαρ Ρις Γουίδερσπουν!
Τι παίζει εναλλακτικά των παρελάσεων στην πόλη;
Κρυφοκοιτάξτε τους "Θεατές" του Εθνικού
«Ιπτάμενη», «παθιάρικη», «ντοκιμαντερίστικη» κινηματογραφική εβδομάδα! Από 21 έως 27/3
Νέες αφίξεις και αγαπημένες ταινίες για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου
Σαν Σήμερα 24/3 η Έλλη Στάη πόσα κεράκια σβήνει;
Η "Φαντασμαγορία της Ήττας" μέσα από τα μάτια της Τέχνης!
GP Μαλαισίας 2013: Νίκη για τον S.Vettel, βάθρο για Webber και Hamilton
smart fortwo σε συνεργασία με τη Βίκος από 8.990 ευρώ
ΒΜW Σειρά 5 2014: Παιχνίδι εντυπώσεων
Ύδρα, το στολίδι του Αργοσαρωνικού
Ο όρκος της ελευθερίας στη Σκιάθο!
Απόδραση στον Παρνασσό
Ψαρά, ελευθερία ή θάνατος!
25η Μαρτίου στο Kinsterna Hotel & Spa
Μπακαλιάρος: 4 εναλλακτικές συνταγές... χωρίς σκορδαλιά
Οι δαντελένιες μπότες της Chanel
Σε ποια ηλικία είμαστε πιο όμορφες;
Οι top 10 στιλίστες του Χόλιγουντ
Το τέλειο μακιγιάζ για τα λευκά της άνοιξης
Mad Men: Όλο το red carpet από την πρεμιέρα της 6ης σεζόν
Τα low budget γοβάκια του Karl Lagerfeld για τη Melissa
Πολλαπλή Σκλήρυνση: Υπό έγκριση δύο νέα χάπια
Η γυμναστική αντίδοτο στην επιθυμία για αλκοόλ
Εσείς, πόσο αλάτι καταναλώνετε καθημερινά;
Τα βιταμινούχα συμπληρώματα βοηθούν τα ασθματικά παιδιά;
Ανοσο-θεραπεία αναχαιτίζει την οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία
Παιδικό άσθμα προκαλεί η ρύπανση από την κίνηση των οχημάτων
doctors.in.gr: Η πύλη των ιατρών
Hollywood: Είναι τρελές ΑΥΤΕΣ οι μαμάδες!
Νέα τάση: Η μητρότητα της προσκόλλησης!
Τι να προσέξετε όταν δίνετε φάρμακα στο παιδί
10+1 τρόποι να επιβιώσετε από μια επίσκεψη στην πεθερά σας
Πες μου ποια εποχή γεννήθηκε να σου πω τι χαρακτήρας είναι!
Βότανα στην εγκυμοσύνη: Πόσο ακίνδυνα είναι;
Ξεχάστε τα αυτοκόλλητα πολύχρωμα χαρτάκια, λέει η Google, έχετε το keep
Δεκάδες χιλιάδες «λαγωνικά» ζητούν πρόσβαση στα συρτάρια της Microsoft
Στο Ίντερνετ, όλοι ξέρουν ότι «Είσαι ό,τι κάνεις Like»
Σε... εφτάψυχη γάτα θα μετατρέψει τo iPhone η Apple
Smartwatch φέρεται να ετοιμάζει και η Google
Υπό διερεύνηση τα «αυστηρά συμβόλαια» για το iPhone με τα δίκτυα στην Ευρώπη
«Εσύ, πόσο γρήγορα τρέχεις στο Ίντερνετ;» Κάντε το Τεστ Υπερίων
Τι κάνουν τα έξυπνα ρολόγια, όταν τους μιλάνε τα έξυπνα τηλέφωνα
Μπείτε στην κλήρωση για ένα smartphone Sony Xperia Z, αξίας 700 ευρώ
Regina Yacht: Μια «ανατολίτισσα» βασίλισσα στην υπηρεσία του Τζέιμς Μποντ
Bavaria Vision 46: Ριζική ανανέωση