Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Κράνος Ασφαλείας Πυροσβεστών VFR2009 TX SICOR

Κράνος Ασφαλείας Πυροσβεστών VFR2009 TX SICOR
Το Κράνος Ασφαλείας Πυροσβεστών VFR2009 TX SICOR έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς σε κτίρια και άλλες δομές, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας που απαιτούνται από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14458.
Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από κράμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου και Kevlar, από ειδικές ίνες υψηλής τεχνολογίας και ρητίνες τα οποία εγγυώνται υψηλό επίπεδο προστασίας.
Απορροφά και διανέμει την ενέργεια από την επίδραση ώστε να μην μεταφέρεται εξ ολοκλήρου και βίαια στο κεφάλι και το λαιμό του χρήστη ενώ για μεγαλύτερη δύναμη στο κράνος έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος και εγκάρσια στρογγυλεμένες ενισχύσεις.
Επίσης προσφέρει μια τέλεια μόνωση μεταξύ του εξωτερικού του κράνους και στο κεφάλι του χρήστη. Διαθέτει σύστημα ρύθμισης προσαρμογής για μεγαλύτερη άνεση στην χρήση ενώ είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας.

Simrad SX90 Fish finding sonar

Simrad SX90 Fish finding sonar
The SX90 is along range, low frequency fish finding sonar. It is specially designed for vessels where long range is criteria No.1.
360° omnidirectional sonar
90° vertical tip mode
20 to 30 KHz operational frequency
Narrow beams

Selectable beam width
Hyperbolic FM
Large dynamic range
High definition
Stabilized beams
Dual beam operation
Easy operation
Store and recall sonar data
Define your own user settings
Clear and easily comprehensible sonar images
On this SX90 screen capture, you can see that the sonar has detected three schools of herring. The skipper has decided to catch the school with highest density, and this is the school closest to the vessel. The sonar is in Automatic Target Tracking mode, and shows the tracks from the school and vessel. In the lower left corner you can see the course, depth and speed of the school; 179 degrees, 350 meters depth and 2,2 knots.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT FP00 ΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ DUAL VHF/UHF

CRT FP00 ΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ DUAL VHF/UHF
ΦΟΡΗΤΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ 5 WATT VHF/UHF DUAL BAND DUAL WATCH CRT
Ο ΠΙΟ ΦΘΗΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ CRT
ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΦΘΗΝΑ ΦΟΡΗΤΑ
ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ
ΤΕΝΙΚΑ ΧΑΡAΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Norm AMATEUR RADIO
Mode VHF / UHF
Frequency range RX/TX : 144-146 Mhz / 430-440 Mhz (Exp 136-174 Mhz/400-480 Mhz)
Power VHF : 1W / 5Watts -- UHF : 1W / 4Watts ERP
Input voltage 7.2V DC ± 20%
Channels 128 channels / memories
Channel spacing 25 KHz wide band - 12.5 KHz narrow band
Step of increment 2.5 / 5 / 6.25 / 10 / 12.5 / 25 Khz
Working UHF-VHF / UHF-UHF / VHF-VHF / VHF-UHF
TONE BURST Yes
CTCSS / DCS (encoder/decoder) 50 CTCSS / 208 DCS : sub-audio code to activate repeater like selective tone
DTMF (encoder) Yes : tones selected to activate repeater, internet gateway and other items
PTT / ID Yes : to program a sequence of different tones for each caller
ANY CODE Yes : ID code + selective call
DOUBLE WATCH function Yes
VOX function Yes : this feature triggers your microphone sound (hands free)
TOT function Yes : time out timer
SCAN function Yes : automatic search of busy channels
BCLO function Yes : busy Channel Lock
REVERSE function Yes : the current channel RX frequency will be switched to TX frequency
ALARM function Yes : the transceiver will sound alarm beep, meanwhile, it start transmitting and send the alarm beep to companions or systems
FM RADIO function Yes : FM radio RX 76-108Mhz
Various functions Key lock + Beep key +Battery save + Flashlight
Bonus 2 colors available : black, yellow
Display LCD display : blue, green, purple
Level display Double display frequency and/or channel
Options Programming cable + software
Programmable by software Yes
Battery Li-ion 1600 mAh
Connection CRT type K
Antenna 20 cm / SMA-Female
Deliver with Desktop charger, battery, antenna, 1 strap for neck, 1 strap for hand and belt clip
Size 122 x 63x 36 mm
Weight 260 g

Μπορώ να γίνω ο σκύλος σου;

Μπορώ να γίνω ο σκύλος σου; 
Τρόι Κάμινκγς
Εικονογράφος: Τρόι Κάμινκγς
Μετάφραση: Χρυσάνθη Καραΐσκου
Σχήμα: 26Χ26
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-213-3

ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ, ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019

 
Εκδόσεις Επίκεντρο,
Καμβουνίων 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621
τηλ 2310-256146, Fax 2310-256148
books@epikentro.gr
www.epikentro.gr
ΝΕΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2019
10 ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΑΙΡΕΣΕΩΝ
Οι διαιρετικές τομές στην Ελλάδα την περίοδο 1910-2017
8ο τεύχος – Η αδιαμφισβήτητη Δημοκρατία. Η πρώιμη Μεταπολίτευση (1974-1981) και η μάχη της Ηγεμονίας.
Θανάσης Διαμαντόπουλος
Με τη συνεργασία του Ιάσωνα Ζαρίκου
Επίμετρο – Σχόλια: Ανδρέας Ανδριανόπουλος, Παρασκευάς Αυγερινός
Στο όγδοο τομίδιο της σειράς «10 και μία δεκαετίες πολιτικών διαιρέσεων: Οι διαιρετικές τομές στην Ελλάδα την περίοδο 1910-2017», ο καθηγητής Θανάσης Διαμαντόπουλος «ακτινοσκοπεί» και αναλύει την πρώτη φάση της 3ης Ελληνικής Δημοκρατίας, την «πρώιμη Μεταπολίτευση», εκ των πραγμάτων κυοφορούσα όλα τα χαρακτηριστικά των επόμενων δεκαετιών.
Η κατάρρευση της στρατιωτικής δικτατορίας σήμανε το κλείσιμο μιας εξηντάχρονης πολλαπλά έκρυθμης πολιτικής περιόδου, στη διάρκεια της οποίας η ελληνική Δημοκρατία –όταν λειτουργούσε– ήταν ελλειμματική, ασθμαίνουσα, «καχεκτική», διωκτική για τους αντικυβερνητικούς, αενάως διακοπτόμενη.
Η Μεταπολίτευση του 1974 σήμανε την ανατολή μιας νέας φάσης με πρωτόγνωρες πολιτικοκοινωνικές συναινέσεις: καθολική αποδοχή του δημοκρατικού πολιτεύματος ως αδιαπραγμάτευτης αυταξίας, «εθνική αντιδικτατορική ενότητα», διάχυτη «σοσιαλμανία», μη αμφισβήτηση ακόμη και της αβασίλευτης πολιτευματικής μορφής κλπ. Αλλά και με ισχυρές αντιπαραθέσεις: για τις προεδρικές αρμοδιότητες, για τον διεθνοπολιτικό προσανατολισμό της χώρας, για τη συμβατότητα κάποιων διεθνών διασυνδέσεων, αλλά ακόμη και του κεφαλαιοκρατικού συστήματος, με την «ολοκληρωμένη» δημοκρατία κοκ.
Παράλληλα, όμως, εμφανίστηκε και ο σπόρος των μεταγενέστερων πολιτικοκοινωνικών παθογενειών: ό,τι ο καθηγητής Διαμαντόπουλος ονομάζει «λαολείχια», δηλαδή η διαρκής θωπεία από πολιτικούς και επικοινωνιοκράτες του «άσπιλου», «άμωμου», πάντα αδικημένου και υπονομευόμενου από ξένα κέντρα ελληνικού λαού.
Ο Θανάσης Διαμαντόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώτο αριστείο Νομικής Αθηνών), στη συνέχεια Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσιο Δίκαιο στην ίδια σχολή και Φιλοσοφία-Παιδαγωγική-Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή. Λαμβάνοντας διαδοχικές υποτροφίες της γαλλικής κυβερνήσεως και του Ιδρύματος Στασινοπούλου, έκανε μεταπτυχιακές σπουδές, με επιβλέποντα καθηγητή τον Μωρίς Ντυβερζέ, και έλαβε διδακτορικό δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο της Σορβόννης, ενώ αργότερα πραγματοποίησε μεταδιδακτορικές έρευνες στην Οξφόρδη. Διδάσκει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει διδάξει στο Ινστιτούτο Πολιτικών Επιστημών της Λίλλης. Είναι συγγραφέας 25 επιστημονικών και δύο λογοτεχνικών έργων.
O Ιάσωνας Ζαρίκος γεννήθηκε στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το τμήμα Ιστορίας - Αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Νεώτερη Ιστορία στο King’s College του Πανεπιστημίου του Λονδίνου λαμβάνοντας υποτροφία από το Ίδρυμα Παπαδάκη. Εκπονεί την διδακτορική του διατριβή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα την ιδεολογική εξέλιξη του ελληνικού φιλελευθερισμού στην Μεταπολίτευση. ISBN: 9789604589173
Τιμή: 6,00 €
Σελίδες: 128
Περισσότερα...
ΤΟ WOODSTOCK ΚΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ
Κώστας Δ. Μπλιάτκας, Στέφανος Σακελλαρίδης
Σχόλιο: Διονύσης Σαββόπουλος
Το βιβλίο προσφέρει στους φίλους της μουσικής, για πρώτη φορά στην ελληνική γλώσσα, ένα ολοκληρωμένο χρονικό του φεστιβάλ, καλύπτοντας μία προς μία όλες τις συμμετοχές με τη σειρά που πραγματοποιήθηκαν, με σχόλια, φωτογραφίες, πληροφορίες για τους καλλιτέχνες και πλήρη κατάλογο των κομματιών που ακούστηκαν.
Τότε που το ροκ ήταν επικίνδυνο…
Τον Αύγουστο του 1969, 400.000 νέοι άνθρωποι μαζεύτηκαν σε ένα λασπωμένο χωράφι στην πολιτεία της Νέας Υόρκης, σ’ ένα φεστιβάλ για την Ειρήνη, την Αγάπη και τη Μουσική, που άλλαξε την πορεία του ροκ και έμεινε μέχρι τις μέρες μας ανεξίτηλο σύμβολο του ιδεαλισμού της δεκαετίας του εξήντα. Οι Σαντάνα, η Τζάνις Τζόπλιν, ο Τζίμι Χέντριξ, η Τζόαν Μπαέζ, o Τζο Κόκερ, ο Ρίτσι Χέιβενς και πολλοί άλλοι ήταν οι πρωταγωνιστές αυτής της απογείωσης. Πώς μπορείς όμως να κατανοήσεις και να εξηγήσεις τον μύθο του Γούντστοκ, όταν δεν ήσουν εκεί;
Σε αυτό το ερώτημα προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι συγγραφείς αυτού του βιβλίου, παιδιά ακόμα το 1969, αλλά ήδη γεμάτοι περιέργεια για τους καινούργιους ήχους και τρόπους ζωής που έρχονταν από την Ευρώπη και την Αμερική. Παράλληλα με τη σύνδεση που επιδιώκουν με το γενικότερο μουσικό και πολιτικοκοινωνικό πλαίσιο της εποχής, επιχειρείται μια εξερεύνηση της επίδρασης που είχε ο απόηχος του φεστιβάλ και στην Ελλάδα των αρχών του ’70 πάνω στα μουσικά και πολιτικά πράγματα, αλλά και στον τρόπο ζωής.
Το βιβλίο αυτό τελικά είναι προϊόν μιας ουτοπικής νοσταλγίας δύο δωδεκάχρονων του 1969 για εκείνο το καλοκαίρι, που ο άνθρωπος πάτησε στο φεγγάρι και το ροκ ήταν ακόμα επικίνδυνο, δείχνοντας απατηλά πως μπορεί να κληρονομήσει τον κόσμο…
ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ
«Ύστερα από χρόνια που πέρασαν, σκέφτομαι ότι το Γούντστοκ ήταν κάτι πολύ δυνατό από κάθε άποψη. Δικαιολογημένα έγινε σημείο αναφοράς. Δικαιολογημένα θεωρήθηκε μια μικρή αναγέννηση. Ήταν ένας χείμαρρος. Τα νερά βέβαια μετά τραβήχτηκαν, αλλά το σημάδι που έφτασε η στάθμη τους, ψηλά στον βράχο, υπάρχει πάντοτε για να μας θυμίζει ότι η αληθινή τέχνη οφείλει να εκφράζει πάντα την αξεδίψαστη δίψα μας».
[Από το Σχόλιο του Διονύση Σαββόπουλου]
Ο Κώστας Μπλιάτκας είναι δημοσιογράφος, συγγραφέας και σεναριογράφος. Πτυχιούχος Βιολογίας του ΑΠΘ. Σπούδασε διοίκηση και οργάνωση ΜΜΕ. Έχει γράψει βιογραφίες και δοκίμια, καθώς και κείμενα για παραστάσεις. Εργάζεται στον ημερήσιο Τύπο, στο ραδιόφωνο και την τηλεόραση ως παρουσιαστής ενημερωτικών και πολιτιστικών εκπομπών, μεταξύ των οποίων η βραβευμένη εκπομπή της Δημόσιας Τηλεόρασης Με μια Τρίτη Ματιά (1995-2006), και οι εκπομπές Εκ του Πλησίον (2006-2008 και 2016-2017), Οι παρέες της Θεσσαλονίκης (2006-2011). Σχεδίασε και επιμελήθηκε την παραγωγή της βραβευμένης σειράς 32 ντοκιμαντέρ Ο Αιώνας της Θεσσαλονίκης της ΕΡΤ3. Έχει συνεργαστεί με το ΒΒC και με ξένα έντυπα. Διετέλεσε γενικός διευθυντής της ΕΡΤ3 (2010-2013), γενικός διευθυντής της Πολιτιστικής Εταιρείας Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος, αρχισυντάκτης των εφημερίδων Θεσσαλονίκη και Μακεδονία, διευθυντής του 102fm της ΕΡΤ3, υποδιευθυντής Διεθνών Προγραμμάτων και Συνεργασιών της ΕΡΤ3 και διευθυντής του περιοδικού Θεσσαλονικέων Πόλις.?Έχει βραβευθεί στην Ελλάδα (Ίδρυμα Μπότση) και στο εξωτερικό (CIRCOM – Ένωση Δημοσίων Περιφερειακών Τηλεοράσεων της Ευρώπης). Είναι παντρεμένος με τη Χιονία Βλάχου και έχει δύο παιδιά, την Ήρα και τον Δημήτρη.
Ο Στέφανος Σακελλαρίδης γεννήθηκε στη Νάουσα το 1957. Είναι πτυχιούχος Χημικός Μηχανικός του A.Π.Θ., κάτοχος Διδακτορικού με ειδίκευση στην Τεχνολογία Πολυμερών από το τμήμα Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου του Ιλινόις (ΗΠΑ). Ζει στην Αμερική, όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια στη Χημική Βιομηχανία και τη Βιομηχανία Πλαστικών ως ερευνητής νέων υλικών και εφαρμογών. Έχει συγγράψει επιστημονικά και τεχνικά άρθρα. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο μη τεχνικού περιεχομένου. Παράλληλα με τις επαγγελματικές του δραστηριότητες, είχε από τα χρόνια του Γυμνασίου έντονο ενδιαφέρον και αγάπη για την τέχνη και τη μουσική. Ο ενθουσιασμός του για το φεστιβάλ του Γούντστοκ συνεχίζεται ακατάσβεστος από το 1971, όταν, μαθητής της Β΄ Γυμνασίου, είδε για πρώτη φορά το ντοκιμαντέρ του Μάικλ Γουάντλι όταν πρωτοπροβλήθηκε πετσοκομμένο στην Ελλάδα της Δικτατορίας. Παράλληλα επισκέφτηκε δύο φορές και το ίδιο το Woodstock, τον χώρο του φεστιβάλ και το σχετικό μουσείο στην Bethel. Έγινε συλλέκτης βιβλίων, δίσκων και πληροφοριών σχετικών με το φεστιβάλ. Ως αποτέλεσμα, δέχτηκε με ενθουσιασμό την πρόταση του παιδικού φίλου, δημοσιογράφου και συγγραφέα Κ. Μπλιάτκα, να συμμετάσχει στη συγγραφή του βιβλίου που κρατάτε στα χέρια σας! ISBN: 9789604589371
Τιμή: 16,00 €
Σελίδες: 224
Περισσότερα...

Γιώργης Ψιλάκης "Καπετάν Δημοσθένης" του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μακεδονίας



Το βιβλίο-μαρτυρία του Γιώργη Ν. Ψιλάκη έχει μια ιδιαίτερη σημασία και μοναδική αξία, γιατί αναφέρεται στον αγώνα της Εθνικής Αντίστασης κατά την Κατοχή και στον προσωπικό του αγώνα στις τάξεις του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μακεδονίας, “οικεία βουλήσει”.
Η περίπτωσή του, με το αγωνιστικό ψευδώνυμο “καπετάν Δημοσθένης”, είναι επίσης ιδιάζουσα, επειδή αγωνίστηκε στην τριπλά κατεχόμενη Μακεδονία, από Γερμανούς, Ιταλούς και Βούλγαρους, συνεχίζοντας τη μακραίωνη αγωνιστική παράδοση της Κρήτης, για τον συγκεκριμένο τόπο.
Με το 30ό Σύνταγμα του ΕΛΑΣ έλαβε μέρος σε πολλές μάχες. Ανέβαζε, ταυτοχρόνως, “Θέατρο του βουνού”, σε συνεργασία με τον Βασίλη Ρώτα, ως ηθοποιός και σεναριογράφος. Και πάνω από όλα, με την προσφορά του αίματός του, ως τραυματίας σε μάχη.
Οι αφηγήσεις του, επίσης, για το ενωτικό πνεύμα της Κρήτης και το δικό του, κατά τη διάρκεια του Εμφυλίου, είναι χαρακτηριστικές. Η άποψή του ότι στην Κασταμονίτσα Ηρακλείου οι ιδεολογικά αντίθετοί του βενιζελικοί, όπως λέει, “όλοι οι χωριανοί μού συμπαραστάθηκαν, όλοι ανεξαιρέτως”, την περίοδο αυτή, έχει και πολιτική σημασία, στη μέχρι και σήμερα διχογνωμούσα Ελλάδα.
Ο ίδιος αποτελεί πρότυπο ήθους, δεν εξαργύρωσε τους αγώνες και το αίμα του, καθώς και τα παιδιά του, όπως εξακολουθητικά πράττουν διάφοροι επίγονοι.
Η μαρτυρία, επιπροσθέτως, του Γιώργη Ψιλάκη είναι από τις καλύτερες του είδους για την Ιστορία, προφορική και ακαδημαϊκή, σε μια εποχή της μετα-αλήθειας και κρίσης και του πολιτικού λόγου.

Γιώργης Ψιλάκης "Καπετάν Δημοσθένης" του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ Μακεδονίαςσυγγραφέας: Αντώνης Σανουδάκης-Σανούδος
Σειρά:Μαρτυρίες αριθ.32
Isbn: 978-960-579-092-9
Διαστάσεις: 17 Χ 24 cm
Σελίδες: 154

Θεσσαλονίκη: Τα πιο νόστιμα τραπέζια της

Θεσσαλονίκη: Τα πιο νόστιμα τραπέζια της

Σημειώστε...

Κις Λορέν
Ραγού πάπιας με σπιτικές παπαρδέλες
Παρίσι: Τα 8 καλύτερα bistrot

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΡΑΓΙΑ-ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ

-36% τριήμερο 28ης Οκτωβρίου 4*Porto Rio Hotel με ημιδιατροφή+ποτά & παιδί Δωρεάν!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο-36%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή + Ποτά
 28η Οκτωβρίου (25/10 - 28/10/2019)
 Παιδική δημιουργική απασχόληση με Ελληνίδα παιδαγωγό!
✔ Παιδική Χαρά ✔ Late check out στις 16:00 ✔ Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους ✔ Free WiFi στα δωμάτια ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking
★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Απασχόληση παιδιών ★ Bar ★ Παιδική Χαρά
€210 από €330Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα KAI 1 παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 25/04/2020
 Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις και Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου!
€162 από €325Δες το Τώρα!
Αέτωμα Suites - Τρίκαλα Κορινθίας
Αέτωμα Suites - Τρίκαλα Κορινθίας
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 3 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€279Δες το Τώρα!
Η Τεύθις  - Δημητσάνα
Η Τεύθις - Δημητσάνα- 30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 12/10 έως 20/12 και 06/01 έως 30/03
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€65 από €93Δες το Τώρα!
Αρχοντικό Αγκωνάρι - 3/5 Πηγάδια Νάουσας
Αρχοντικό Αγκωνάρι - 3/5 Πηγάδια Νάουσας- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Πρωινό
 έως 30/05/2020
 Δίωρη δραστηριότητα ποδηλασίας και Late check out στις 17:00!
€119 από €240Δες το Τώρα!
Oniropetra Boutique Hotel - Καρπενήσι
Oniropetra Boutique Hotel - Καρπενήσι
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (26/10 - 28/10/2019)
 Χώρος στάθμευσης
€539Δες το Τώρα!
5* ViP Chalet 4 Season - Αράχωβα
5* ViP Chalet 4 Season - Αράχωβα
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 2 ετών
 Πρωινό
 28η Οκτωβρίου (26/10/2019 έως 28/10/2019)
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€501Δες το Τώρα!
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά 1 έως 12 ετών και 1 έως 2 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/11/2019 έως 30/04/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€220 από €440Δες το Τώρα!
Ξενώνας Δημάτη - Όλυμπος
Ξενώνας Δημάτη - Όλυμπος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 10 ετών
 Πρωινό
 έως 18/12/2019
 Free WiFi
€57Δες το Τώρα!
Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» - Δροσοπηγή Μάνης
Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» - Δροσοπηγή Μάνης- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 Έως 5 άτομα
 Χωρίς Πρωινό
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00!
€249 από €498Δες το Τώρα!
5* Anastasia Resort & Spa - Χαλκιδική, Νέα Σκιώνη
5* Anastasia Resort & Spa - Χαλκιδική, Νέα Σκιώνη
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 All Inclusive
 έως 28/10/2019
 Ομπρέλες & Ξαπλώστρες Παραλίας
€207Δες το Τώρα!
4* Airotel Achaia Beach Hotel - Πάτρα
4* Airotel Achaia Beach Hotel - Πάτρα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 All Inclusive
 έως 31/10/2019
 Ξαπλώστρες και ομπρέλες πισίνας
€120Δες το Τώρα!
4* Domotel Arni - Καρδίτσα
4* Domotel Arni - Καρδίτσα- 37%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Χωρίς Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€122 από €195Δες το Τώρα!
4* SAZ City Life Hotel Ioannina - Ιωάννινα
4* SAZ City Life Hotel Ioannina - Ιωάννινα- 20%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/04/2020
 Δωρεάν είσοδος στο ιστορικό μουσείο Ιωαννίνων στο κάστρο
€220 από €275Δες το Τώρα!
4* Danai Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
4* Danai Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/10/2019
 Δωρεάν χρήση Υδρομασάζ, Sauna και Γυμναστήριο!
€129 από €258Δες το Τώρα!
Hotel Kalloni - Αλυκές Βόλου
Hotel Kalloni - Αλυκές Βόλου- 26%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 28/10/2019)
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00!
€89 από €120Δες το Τώρα!
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο- 40%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα (+5 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/06/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€59 από €99Δες το Τώρα!
Mediterranee Hotel - Πάτρα
Mediterranee Hotel - Πάτρα- 53%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/09/2020
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 19:00 κατόπιν διαθεσιμότητας!
€46 από €98Δες το Τώρα!
Το Σπίτι του Ορέστη - Άνω Πεδινά Ζαγοροχώρια
Το Σπίτι του Ορέστη - Άνω Πεδινά Ζαγοροχώρια- 38%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 6 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/05/2020
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00!
€99 από €160Δες το Τώρα!
footer