Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ Συμμετέχει ο Σπύρος Γραμμένος Παρασκευή 14 Μαίου 2010 Principal Club Theater
Ο Πάνος Μουζουράκης, μετά από έναν χειμώνα γεμάτο ζωντανές εμφανίσεις στην Αθήνα, οργανώνει μαζί με τους “SummerGyra 2010 band” ένα αξέχαστο, καλοκαιρινό “καυτό” party στο Principal Club Theater, την Παρασκευή 14 Μαίου 2010! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης παρουσιάζει, σε ένα πρόγραμμα που κυριαρχεί το χαμόγελο και ο χορός, αγαπημένα του τραγούδια από Έλληνες και ξένους καλλιτέχνες αλλά και κομμάτια από τις δυο προσωπικές δισκογραφικές δουλειές του. Μαζί του, εκτάκτως, ο έκτακτος καλλιτέχνης από τα ‘άγραφα’, Σπύρος Γραμμένος. Rock, reggae, ska, pop σε ένα shaker και αποτέλεσμα βραδιές γεμάτες χορό και ένταση και χιούμορ… Πρωταγωνιστούν οι φίλοι μουσικοί: Κώστας Μαδεμλής : Ηλεκτρική Κιθάρα
Κωστής Βήχος : Ηλεκτρικό Μπάσο
Γιώργος Λειβαδάς: Τύμπανα
Δημήτρης Τσάκας : Σαξόφωνο
Γιάννης Οικονομίδης :Τρομπέτα, Φλικόρνο
Jim Σταρίδας : Τρομπόνι Eπιμέλεια παράστασης: Πάνος Σουρούνης Info: Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 Η συναυλία ξεκινάει στις 22.30 Είσοδος 15€ - Προπώληση: Metropolis www.principalclub.com,
www.myspace.com/principalclub Πληροφορίες & Δωρεάν Μεταφορά: τηλ: 2310-428088 Παραγωγή: Principal Ltd.

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΞΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΜΕ
Η ΦΥΣΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ
Dr. Frank T. Vertosick, Jr.
ISBN: 978-960-436-313-1 Ημν/νία έκδοσης:03/05/2010 Σελίδες:264 Διαστάσεις:17x24
Πρόλογος: Μανώλης Αναστασίου, πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Αλγολογίας,Διευθυντής Αναισθησιολογικού Τμήματος & Μονάδας ΠόνουΓενικού Νοσοκομείου Ελευσίνας «Θριάσιο
Εκλαϊκευμένη επιστήμη
Σειρά ΑΝΤΙ-ΥΛΗ
Ο καταξιωμένος νευροχειρουργός Frank Vertosick καταγράφει τη φυσική ιστορία του πόνου μέσα από ιστορικά, φιλοσοφικά, λογοτεχνικά και θρησκευτικά κείμενα, αναλύει τη βιολογική και ψυχολογική φύση του και παρουσιάζει τις κύριες στρατηγικές αντιμετώπισής του, με επιστημονική ακρίβεια αλλά και με ανθρωπιά.Αν και η Ιατρική έχει σημειώσει θαυμαστή πρόοδο τα τελευταία 100 χρόνια, δεν έχει καταφέρει ακόμα να δαμάσει ή, έστω, να κατανοήσει πλήρως τον πόνο, ένα αίσθημα απολύτως ανεπιθύμητο μα και απολύτως απαραίτητο για την επιβίωσή μας. Ξεκινώντας από τη φράση του C.S. Lewis «ο πόνος είναι ο τηλεβόας του Θεού», ο καταξιωμένος νευροχειρουργός Frank Vertosick καταγράφει τη φυσική ιστορία του πόνου μέσα από κείμενα ιστορικών και φιλοσόφων, αναλύει τη βιολογική και ψυχολογική φύση του και παρουσιάζει τις κύριες στρατηγικές αντιμετώπισής του. Με επιστημονική ακρίβεια αλλά και με ανθρωπιά, ο Δρ. Vertosick μελετά τον πόνο και απαντά σε ένα ερώτημα που μας απασχολεί επί αιώνες: Γιατί πονάμε;
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, ο χρόνιος πόνος προσβάλλει 1 στους 5 ενήλικες σε όλη την Ευρώπη (75 εκατομμύρια ανθρώπους) και το 1/3 όλων των ευρωπαϊκών οικογενειών έχει τουλάχιστον ένα μέλος που υποφέρει από χρόνιο πόνο.Κριτικές • «Συναρπαστικό! Εφάμιλλο των βιβλίων του Oliver Sacks».Newsday• «Ο Vertosick είναι ένας συγγραφέας-αλχημιστής: μεταστοιχειώνει το ζοφερό θέμα του πόνου σε μια αφάνταστα ενδιαφέρουσα πραγματεία».
The New York Times Book Review• «Ο Πόνος του Vertosick ρίχνει φως στο μεγαλύτερο μυστήριο όλων: τι σημαίνει να είσαι άνθρωπος».The Seattle Times• «Η ενσυναίσθηση με την οποία ο Vertosick αντιλαμβάνεται τον πόνο των ασθενών του, το εμφανές συγγραφικό χάρισμά του και οι ζωντανές εικόνες που χρησιμοποιεί για να μας ξεναγήσει στο λαβύρινθο του νευρικού συστήματος καθιστούν αυτό το βιβλίο ένα χρήσιμο και ενδιαφέρον εκλαϊκευτικό ανάγνωσμα».The Lancet

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

ΚΑΡΑΜΑΝΙΤΕΣ. ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ
ΕΙΔΟΣ: ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ
ΣΕΙΡΑ: ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
ΣΧΗΜΑ: 14x20.5
ISBN: 978-960-05-1458-2
Eπίκεντρο της δράσης του βιβλίου είναι ένα μικρό χωριό, η Kελμίρα, με τους τουρκόφωνους Έλληνες κατοίκους του.
Ο συγγραφέας, ωστόσο, κατορθώνει να μας μεταφέρει και σε πολλές άλλες περιοχές του Mικρασιατικού Eλληνισμού, με τρόπο ώστε η μοίρα του μικρού χωριού της Kαππαδοκίας να προβάλλει, έστω και σε μικρογραφία, σαν μοίρα ολόκληρου του Mικρασιατικού Eλληνισμού.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Αγαπητοί αναγνώστες, Αυτόν το μήνα μοιραζόμαστε ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΣΙΓΑΡΟ με τη Λένα Μαντά και καλωσορίζουμε δύο αγαπημένες συγγραφείς στις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ με δύο βιβλία που ξεζωρίζουν: την Καίτη Οικονόμου με τη ΛΕΥΚΗ ΟΡΧΙΔΕΑ και τη Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη με το ΑΓΑΠΩ ΘΑ ΠΕΙ ΧΑΝΟΜΑΙ. Υποδεχόμαστε δύο έγκριτους ξένους συγγραφείς στη χώρα μας (Κρις Ίμπι, Χανς Κινγκ) διαβάζοντας τα σημαντικά βιβλία γνώσεων ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΣΥΜΠΑΝ και Η ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους: Τηλέμαχο Κώτσια, Γιάννη Ρεμούνδο και Κυριάκο Μαργαρίτη για την υποψηφιότητά τους στα Λογοτεχνικά Βραβεία του Περιοδικού ΔΙΑΒΑΖΩ με τα βιβλία τους ΣΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΧΘΗ, ΤΟ ΑΙΝΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ CD PLAYER και ΜΙΑ ΣΟΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΓΝΑΤΙΟ αντίστοιχα.
Αποτίουμε φόρο τιμής στον Ντενί Γκετζ μέσα από την ανάγνωση των μοναδικών σε σύλληψη βιβλίων του ΜΗΔΕΝ, ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΕΝΙΚΗΣ και Η ΕΠΑΥΛΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, όπου η καλή λογοτεχνία σμίγει δεξιοτεχνικά με τη σοφία των μαθηματικών.
Καθώς ο καιρός ανοίγει, ονειρευόμαστε ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ και θαλασσινά ταξίδια παρέα με το γλάρο Νικόλα Θαλασσάκη, για να ανακαλύψουμε ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ κόντρα στους ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, και μπλέκουμε σε νέες υποθαλάσσιες περιπέτειες με τη Γοργόνα Έμιλι Γ., τα κορίτσια, και με το νεαρό ντετέκτιβ ΑΛΕΞ ΡΑΪΝΤΕΡ, τα αγόρια!
Και δεν υπάρχει πιο κατάλληλη εποχή για να ζήσουμε νέους έρωτες, άλλοτε ηλεκτρονικούς, όπως στο E-LOVE, και άλλοτε νεανικούς, όπως στο ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΚΑΙ...ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΕΣ!
Οι μικρότεροι από εμάς ΧΡΩΜΑΤΙΖΟΥΜΕ, ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΜΕ και ΚΟΛΛΑΜΕ, μα πάνω από όλα ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ με τον αγαπημένο μας GUMMY BEAR! Με αφορμή τις παγκόσμιες ημέρες, επιλέγουμε αναγνώσματα ταιριαστά στην επικαιρότητα: 1/5: Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου
26/6: Διεθνής Ημέρα Συμπαράστασης στα Θύματα Βασανιστηρίων Τέλος, ευχόμαστε χρόνια πολλά στην Πασχαλία Τραυλού, στην Πένυ Παπαδάκη και στη Μαρία Ρουσάκη, που έχουν τα γενέθλιά τους μέσα στο μήνα αυτό, αλλά και στους: Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ, Έλενα Αρτζανίδου, Ειρήνη Καμαράτου-Γιαλλούση, Ελένη Δαφνίδη, Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη, Κώστα Καρακάση, Ιρένα Καραφύλλη, Ντίνο Κουμπάτη, Λένα Μαντά, Λένα Μερίκα, Γαλάτεια Γρηγοριάδου-Σουρέλη , Έλενα Στανιού, Ελένη Τσαμαδού για την ονομαστική τους εορτή.
Σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση και καλή ξεκούραση!
ΓΡΑΦΕΙΑ: ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 FAX: 210 28 19 550

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΞΥΛΟΥΡΗ

Συγγραφέας: Νίτσα Λουλέ
Έτος: 10 Μαίου 2010
Σχήμα:14Χ21
Σελίδες:120
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN:978-960-6864-50-6
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Ζωοδόχου Πηγής 2-4 106 79 Αθήνα
Τηλ: 210 38 08 445

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΥΛΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

Flora Graeca - Υπέροχη Ελληνική Χλωρίδα
Συγγραφέας : Stephen Harris
Μεταφραστής : Σοφία Ριζοπούλου
Επιμελητής : Μαρία Αντωνάκη
Κατηγορία : Ειδικές Εκδόσεις
ISBN : 978-960-531-257-2
Κυκλοφορία :12/2009
Σελίδες :192
Σχήμα : 24,5 x 22,2
Χρώμα :Τετράχρωμο
Έκδοση :Πρώτη
Ο Άγγλος John Sibthorp, καθηγητής Βοτανικής στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης -εμπνευστής της Flora Graeca Sibthοrpiana- μαζί με τον Αυστριακό καλλιτέχνη Ferdinand Bauer περιηγήθηκαν στα τέλη του 18ου αιώνα στην προεπαναστατική Ελλάδα.
Όνειρο ζωής, σκοπός και αποτέλεσμα: η συλλογή φυτών (που ο Sibthorp γνώριζε από το έργο του Θεοφράστου και του Διοσκουρίδη), οι εξαιρετικές υδατογραφίες 966 φυτών και οι θαυμάσιες τοπιογραφίες. Όλο το πρωτότυπο υλικό συντηρείται σήμερα στη βιβλιοθήκη του Τμήματος Plant Sciences, στο Πανεπιστημίο της Οξφόρδης, όπου το κοινό δεν έχει πρόσβαση.
Ο John Sibthorp πέθανε νέος και δεν είδε ποτέ το έργο του δημοσιευμένο. Συνάδελφοι και φίλοι του, εκπληρώνοντας τη διαθήκη του, ολοκλήρωσαν την πρώτη έκδοση του δεκάτομου έργου (Λονδίνο 1806-1840) σε 25 πανάκριβα αντίτυπα.
Στο βιβλίο του Stephen Harris περιγράφονται οι περιπέτειες που οδήγησαν στη δημιουργία της Flora Graeca Sibthorpiana και αναδεικνύονται οι υπέροχες υδατογραφίες του Ferdinand Bauer.

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΝΔΙΚΤΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΣΩΤΗΡΗΣ ΧΑΛΙΚΙΑΣ
Σελίδες: 520
ISBN: 978-960-518-321-9
H μυθοπλαστική απεικόνιση της πολιτικής και προσωπικής πορείας μιας μικρής ομάδας νεαρών Eλλήνων αντιστασιακών στην Eυρώπη, στην διάρκεια της δικτατορίας. Παρίσι, Pώμη, Aμβούργο, λίγο μετά τον Mάη του '68, το πλαίσιο των αντιπαραθέσεων και των ενεργειών τους για να υποστηριχθεί το έργο μιας χούφτας συντρόφων τους στην Eλλάδα.
Mε άξονα την τελευταία του συνάντηση με την Mαρί -που πλήρωσε όσο κανένα απ' τ' άλλα πρόσωπα του βιβλίου την συντριβc του οράματος που ενέπνευσε τη δράση τους- ο αφηγητcς ξεδιπλώνει το ιστορικό της συνάντησής του με την ίδια και τους άλλους ξένους συντρόφους, τον Ζαν Mισέλ, τον Kριστόφ, τον Σάντρο, τον Pομπέρτο.
Πρόσωπα που εξέφραζαν μαχητικά και δημιουργικά την σαγηνευτική πεποίθηση -κυρίαρχη εκείνους τους καιρούς- πως ήταν δυνατόν ν' αλλάξει ριζικά ο κόσμος, αλλά και την προσπάθεια του καθένα να τα ζήσει όλα αυτά με το μυαλό και το κορμί του. Iστορικό που είναι ταυτόχρονα και το συγκεκριμένο χρονικό των ερωτημάτων, των ιδεών, της πορείας που επέτρεψαν στον αφηγητή, όταν χρειάστηκε, να βγεί αλώβητος απ' τα διλήμματα που έθεσε η μεταπολίτευση σε ανθρώπους σαν κι αυτόν.
Nα μην συντριβεί, τέλος, όπως η Mαρί και κάποιοι άλλοι, απ' την κατάρρευση του Mύθου που τους στήριξε τα δύσκολα εκείνα χρόνια.

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΑΛΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΦΕ
Συγγραφέας : Χρηστος Μανουσίδης
Κατηγορία : ΚΡΑΣΙ, ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ & ΠΟΤΑ
Σελίδες : 214
Σχήμα : 15*24
Χρώμα : ΝΑΙ
ISBN : 9789608455658
Στο Εγχειρίδιο του Καφέ θα μάθετε ότι θα θέλατε να γνωρίζετε γύρω από το αγαπημένο σας προϊόν. Από τα μυστικά της καλλιέργειας του, την επεξεργασία του μέχρι τον τρόπο σερβιρίσματος και τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου café.Το βιβλίο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες στο χώρο του καφέ όσο και σε καταναλωτές που είναι λάτρεις του καλού καφέ. Το βιβλίο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων Ιστορία του καφέΚαλλιέργεια-συγκομιδή-επεξεργασία-διαλογήΤρόποι παρασκευής όλων των ειδών καφέ Ειδικό αφιέρωμα στον Espresso
Η τέχνη του BaristaLatte art
Μηχανές καφέ
Συμβουλές για καταστήματα café
Συμβουλές για bar

ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ

GREAT BATTLES OF THE WORLD
KURSK 1943 The greatest tank battle in history (Συλλογικό) Κωδικός : 320-007 ISBN : 978-089747569-3 Αριθμός σελίδων : 140
In the summer of 1943, after two years of total war on the Eastern Front, the Germans were ready to meet the Soviets on the decisive battlefield. The greatest tank battle of all time proved to be the beginning of the end for the Third Reich. The elite panzer formations were decimated and would never again regain their former strength. Nothing could turn the fortunes of the war for the Axis and their Soviet flood was not to be stopped until the ruins of Berlin. Illustrated with color and b/w photographs, color maps, 12 aircraft and 18 armor profiles, and 12 color uniform plates.
Kampouris, Zouridis, Theodoratos, Stavropoulos, Varsamis, Vourliotis, Gedeon, Valmas.

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑΜικρότερες συντάξειςπερισσότερη δουλειά Ο φόβος του κραχ ξυπνάει την Ευρώπη Ας παίρναμε από πέρυσι το καλοκαίρι τα σωστά μέτρα κι ας μας ρίχνανε!.. Οι σταρ πρόδωσαν τον Ολυμπιακό «Ναι σε αμοιβαία μείωση των εξοπλισμών» Πού πάμε... Λουκάνικος, ο σκύλος-διαδηλωτής Μαθητές ρεπόρτερ και με βραβείο 2.100 θέσεις εποχικού προσωπικού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ E-PONTOS

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ Ν. ΑΤΤΙΚΗΣ «Μνήμες του Πόντου» ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ LUDENSCHEID "ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ"

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ: "ΝΑΙ" ΣΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Διαβαστε στο Διαδικτυακό τόπο της Αυτοδιοίκησης www.aftodioikisi.gr>> ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΟΝΟ 2 ΣΤΟΥΣ 100 ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΙ Η ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
1) ΘΕΣΣΑΛΙΑ: "ΟΔΗΓΟΣ" ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ Ο Α. ΠΑΠΑΤΟΛΙΑΣ
2) ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΧΥΤΑ ΜΑΥΡΟΡΑΧΗΣ
3) ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
Και δεκάδες άλλα θέματα στο πλαίσιο της συνεχούς ροής ενημέρωσης από την αυτοδιοίκηση gr
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Τουρκικοί επικοινωνιακοί ελιγμοί με τον Πατριάρχη Ο πραγματικός κίνδυνος των βομβών Νέα συμφωνία Ρωσίας - ΗΠΑ Οι στόχοι και το μέλλον του ελβετικού στρατού

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ

Μονόδρομος ή διαπραγμάτευση; Τι δεν κατάλαβε η κυβέρνηση
ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΚΟΤΖΙΑ

κ.Γαλάνη και κα Γραμμέλη δεν ντρέπεστε λίγο;;;

Επιτέλους κύριοι! Πότε θα αφήσε στην ηρεμία τους τα blogs;; http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/05/blogs.html 11 χρονών το άτυχο παιδί στο χθεσινό τροχαίο στην Αργυρούπολη! http://apolitistosteki.blogspot.com/2010/05/11.html Απολίτιστο Στέκι

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΦΤΕΡΙ

Η ηφαιστειακή τέφρα στην Ελλάδα Βίντεο ΣΟΚ από την Χιλή!Παλάτι καθώς πέφτει από τον σεισμό! Χρόνια πολλά στις μαμάδες! Τεχνητή παραλία στην Ιαπωνία με ελληνικό όνομα! Λουκέτο στο γυμνό!!! Ποινή φυλάκισης στη μητέρα του Άλεξ για το ξέσπασμα