Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΠΕΡΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ


Διάβασα τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην αυστριακή εφημερίδα «Kurier» με τίτλο «Κόκκινο χαλί στους επενδυτές», και αναρωτιέμαι ΠΟΣΗ υποκρισία  ΨΕΥΤΙΑ και ΒΛΑΚΕΙΑ διαχειρίζονται τελικά οι πολιτικοί μας.
Με πόση ευκολία και θράσος μας κοροϊδεύουν, μας πετούν σταχτή στα μάτια προκειμένου να κρύψουν πίσω από το δάχτυλο τους πόσο ΑΝΙΚΑΝΟΙ είναι για τη θέση που κατέχουν, είτε αυτή είναι πρωθυπουργού, είτε υπουργού, είτε βουλευτή, είτε γραμματέα είτε φαρισαίου.
Δεν θα πάω στις παλαιότερες δηλώσεις και στα κροκοδείλια δάκρυα γιατί είναι ένα σωρό, θα σταθώ στα τωρινά, τώρα που οι «ξεβράκωτοι» ανέλαβαν και την «προεδρεία της  Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όλα τα είχαμε, η προεδρεία μας έλειπε.
Διόρθωσαν τη χώρα, και τώρα θα διορθώσουν και την Ευρώπη.
Τι είπε λοιπόν ο πρωθυπουργός, και μάλιστα για την ΑΝΕΡΓΙΑ;
«“Το σημαντικότερο μέλημά μας είναι να φροντίσουμε να υπάρξει ανάπτυξη, οικονομική ανάκαμψη και νέες θέσεις εργασίας και αυτό αποτελεί επίσης προτεραιότητα ολόκληρης της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Η ανεργία είναι το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας, με το ποσοστό της να ανέρχεται στο 27% και στους νέους στο 60%, ενώ ένα επίσης σημαντικό ζήτημα είναι η μετανάστευση.
Η ανεργία των νέων είναι όπως η αγωνία του θανάτου, μια ολόκληρη γενιά πλήττεται από αυτή και για την αντιμετώπισή της επιδοτούνται «Start-ups» για νέους στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας, για τις εφευρέσεις των οποίων διεθνείς επιχειρήσεις δείχνουν ενδιαφέρον, ενώ ανάλογα συμβαίνουν και στον τομέα του τουρισμού. Γι’ αυτό και ο νέος επενδυτικός νόμος στρώνει κόκκινο χαλί στους επενδυτές.
Ο αριθμός των ανέργων στην Ελλάδα είναι τόσο μεγάλος όσο και εκείνος των παράνομων μεταναστών. Και τα δύο μαζί μπορούν να σχηματίσουν ένα εκρηκτικό μείγμα που θα μπορούσε να απειλήσει την κοινωνική συνοχή, και προβλήματα στην κοινωνική συνοχή επιτείνουν τα πολιτικά προβλήματα και όλα αυτά αποσταθεροποιούν τη χώρα –και μια τέτοια εξέλιξη πρέπει οπωσδήποτε να αποτραπεί.
Έπειτα από 6 χρόνια ύφεσης, αυξανόμενης ανεργίας και μεγάλων θυσιών, μέσα στο 2013 τα έσοδα ήταν περισσότερα από τα έξοδα, ενώ κατά τη διάρκεια της κρίσης η απόδοση της οικονομίας έχει μειωθεί κατά 25%, υπήρξαν απώλειες φορολογικών εσόδων, οι πολίτες έχασαν το 38% του εισοδήματός τους και όταν, κάτω από τέτοιες συνθήκες, κάποιος επιτυγχάνει ένα πρωτογενές πλεόνασμα, τότε σημαίνει πως έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του”, σημειώνει μεταξύ άλλων με τη συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα “Kourier” ο Αντώνης Σαμαράς.»
Πολλά τα κόκκινα χαλιά κύριε πρωθυπουργέ, πολλές και οι «επενδύσεις» που ΘΑ έρθουν ΟΛΑ στα λόγια όμως.
ΕΣΕΙΣ ήσαστε εκείνος που τα παρουσιάζατε όλα ρόδινα, που μιλούσατε για «τροχιές ανάπτυξης», για «πρωτογενή πλεονάσματα» και η πραγματικότητα σας διέψευδε πανηγυρικά.
ΕΣΕΙΣ «αφουγκραζόσασταν» την κοινωνία που στέναζε και φροντίζετε να στενάζει ακόμα πιο πολύ.
Για ποια ανεργία μιλάτε;
Ξέρετε τι σας γίνεται;
Με ΨΕΥΤΙΚΑ νούμερα πάτε να βγείτε λάδι τη στιγμή που η ανεργία στους νέους είναι Πάνω από 60% και το ξέρετε πολύ καλά, ενώ η ανεργία στους μεγαλύτερους, στους σαραντάρηδες και πενηντάρηδες κτυπάει το 75% άνετα.
Και αναφέρομαι στη δεύτερη αυτή κατηγορία, γιατί βγάζετε «προγράμματα» για νέους, αλλά ξεχνάτε σκόπιμα, η δεν γνωρίζετε ότι υπάρχουν και οι άλλοι, οι μεγαλύτεροι, οι απολυμένοι, οι …..
Με αυτούς ΤΙ θα κάνετε;
Να σας απαντήσω;
ΤΙΠΟΤΑ.
Μόνο αυτό ως κυβέρνηση καταφέρνετε για τη χώρα.
Το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΑ ωραία λόγια και οι συνεντεύξεις εύκολα λέγονται.
Η ΠΡΑΞΗ όμως, και τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, μένουν στα ΘΑ και τίποτα παραπάνω.
Και το «εκρηκτικό μείγμα» που μπορεί να απειλήσει την κοινωνική συνοχή, αν δεν το έχετε καταλάβει, ΕΣΕΙΣ και οι επιλογές σας το παρασκευάσατε, και να είστε σίγουροι, ότι χωρίς να το καταλάβετε, ΕΣΕΙΣ θα το πυροδοτήσετε.
Για ΠΟΙΑ ανεργία λοιπόν μιλάτε;
Δεν το σωνετε με τίποτα κύριοι.

Βασίλης Τσούγκαρης

Ευχές και εικόνες από το Μουσικό Χωριό

Διεθνής Μουσική Κοινότητα
www.music-village.gr
Η ομάδα εργασίας του Μουσικού Χωριού εύχεται ολόψυχα μία δημιουργική χρονιά, γεμάτη με όση μουσική χρειάζεται και, κυρίως, γεμάτη με αγάπη για τον άνθρωπο, καθαρούς στόχους και δροσερό νου!
Με την ευκαιρία ενός ακόμη κύκλου που κλείνει, σας κοινοποιούμε το εξαιρετικό φωτογραφικό άλμπουμ του Νικόλα Χρυσού, το οποίο καλύπτει 7 χρόνια δράσης στο Μουσικό Χωριό. Απολαύστε το ΕΔΩ!
Music Village 2006-2012
Ο φωτογράφος Νικόλας Χρυσός συνοδεύει με το φακό του κάθε προγραμματισμένη και αυθόρμητη δράση του Μουσικού Χωριού, από το 2006 μέχρι σήμερα.
Τα αντιπροσωπευτικότερα δείγματα της δουλειάς του μέχρι το 2012, παρουσιάζονται σε ψηφιακή προβολή ενώ παράλληλα ακούγεται το soundscape που δημιούργησε ο μουσικός Αντώνης Μαράτος, μετά τις επιτόπου ηχογραφήσεις του στο Μουσικό Χωριό.
Η συγκεκριμένη εργασία δημιουργήθηκε για να παρουσιαστεί από τις 25 εώς τις 27 Ιανουαρίου 2013 στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών, στα πλαίσια του τριημέρου «Το Μουσικό Χωριό στη Στέγη».
Τον Αύγουστο του ίδιου έτους προβλήθηκε σε μορφή εγκατάστασης στον φυσικό της χώρο, κατά τη διάρκεια του Μουσικού Χωριού 2013.

O ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΤΙΝΑ

Μήπως είστε εσείς ο πρώτος μεγάλος τυχερός για το 2014 του Art Travel;arcadiaresort.jpg

Κυκλοφόρησε το Ποιητικό Ημερολόγιο 2014 των εκδόσεων Ιωλκός




Κορίδης Γιάννης

ΠΟΙΗΤΙΚΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014
Ημερολόγιο, Ελληνική Ποίηση, Ανθολογία
Πιστό στις αρχές της παράδοσης και τις απαιτήσεις του αναγνωστικού κοινού κυκλοφόρησε, για δέκατη ένατη συνεχόμενη χρονιά, το Ποιητικό Ημερολόγιο με επιμέλεια-ανθολόγηση του Γιάννη Κορίδη. Κοσμείται με 4 έργα του Παναγιώτη Στάθη.
Κάθε μέρα (ολοσέλιδη) περιέχει τις απαραίτητες ημερολογιακές πληροφορίες και ένα αντιπροσωπευτικό ποίημα. Ανθολογούνται ποιήματα όλων των τάσεων και όλων των εποχών, από την αρχαιότητα έως τις ημέρες μας, από τον Σιμωνίδη τον Κείο στον Σολωμό, από τον Κ. Π. Καβάφη στον Νικηφόρο Βρεττάκο. Περιέχει ακόμα ποιήματα επετειακά, ποιήματα για καθημερινή ανάγνωση.
Το Ποιητικό Ημερολόγιο είναι μια καινούργια ανθολογία ποίησης που κυκλοφορεί κάθε χρόνο. Δεν επαναλαμβάνονται τα ίδια ποιήματα και δεν προβάλλονται μόνο κλασικοί δημιουργοί, αλλά και σύγχρονα ονόματα που επιβεβαιώνουν την εξελικτική πορεία της ελληνικής Ποίησης.
Σελίδες: 392 - Σκληρό εξώφυλλο | Τιμή: 15,00 ευρώ | ISBN: 978-960-426-758-3

Οι 10 πιο παγωμένες εμπειρίες στον κόσμο (φωτό)

Σας ταξιδεύουμε από φεστιβάλ πάγου στην Κίνα μέχρι σε πάρκα στην καρδιά του Μανχάταν. 36565656565.jpg

LEON SEGKA live !! & Djing ( reminder )

L   E  O  N    S  E  G  K  A 
Live & Dj set
Feat.  MZ SUNDAY LUV & VIOLET LOUISE
SERAFIM TSOTSONIS ( DJ )

Photography by Panos Kostouros Eυχες σε ολους  !!
 O Leon Segka παρρουσιαζει το πρωτο του dancefloor. live act  !! Τραγουδια οπως το Inside you , το Mosanto,  Paraket,  Kude, καθως και remixes για τον Μιχαλη Δελτα, τους Mary & The Boy ,τους Aphrodite Child αλλα και ακυκλοφορητα ακομα, απο το επερχομενο προσωπικο του e.p  ‘ Last Train To Pain ‘. Ενα 60λεπτο hardware live μαζι με τις περφορμερ Violet Louise & Mz Sunday Luv.
Mετα το λαιβ ακολουθει 3ωρο !  Leon Segka dj set .
Mαζι του επισης και ο dj /  παραγωγος  Serafim Tsotsonis.
Δωρο στους πρωτους 30 που θα ερθουν στο 6 D.o.g.s ενα βινυλιο της Ntrop recordings.
Εδω κατεβαζεις δωρεαν το edit του Leon Segka στο θρυλικο γκρουπ των Bαγγελη Παπαθανασιου και Ντεμη Ρουσσου,
Aphrodite's Child " Loud Loud Loud "  https://soundcloud.com/leonsegka

Fb event at https://www.facebook.com/events/1444544689091293/
Just Beat it !!  www.leonsegka.com
Σαββατο 4 Ιανουαριου 2014
Η εισοδος θα ειναι ελευθερη και οι πορτες ανοιγουν στις 12¨00.
Six D.o.g.s,  Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι Αθήνα
T: +30 210 3210510 W: http://sixdogs.gr/

Φάτε αργά, χάστε κιλά


Φάτε αργά, χάστε κιλά
Δυνατοί πόνοι στην κοιλιά

Τροφές ενάντια στη γήρανση

Παράγοντες κινδύνου εμφάνισης καρδιακών ασθενειών

Καφές μετά το φαγητό

Κόψτε το αποσμητικό για να γίνετε… αρεστοί

Γιατί πρέπει να αποφεύγουμε τις δίαιτες-αστραπή

Σφεντόνα - Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Πέντε προβλέψεις για τα social media το 2014

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

4* Δελφοί τα Φώτα|Δείπνο+2Παιδιά 159� (-50%)


    ¤159 από ¤320
    Έκπτωση : 50%

¤159 
μόνο!  
  Αξία ¤320
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤161

Φώτα στους Δελφούς, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi μια ανάσα από την Αράχωβα! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών με Πρωινό σε Μπουφέ, σε δίκλινο δωμάτιο με 159¤ από 320¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Δείπνο σε Μπουφέ και παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Φώτα στο Ναύπλιο με 299¤ από 598¤ (-50%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή, σε δίκλινο δωμάτιο!
Φώτα στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 299¤ από 598¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα καθώς και κάστανα και καλαμπόκια που ψήνει Καστανάς! Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με μοναδικές δραστηριότητες και Παραμύθια με Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο Τζάκι! Παρέχεται είσοδος στο Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια, Γιορτινό τρενάκι 14 θέσεων με ράγες και Late Check Out στις 18:00! Χαλαρώστε οικογενειακά και γιορτάστε τα Φώτα απολαμβάνοντας 3 ημέρες στο Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 299¤ από 598¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται κρασί, μπύρες και αναψυκτικά σε όλα τα γεύματα καθώς και κάστανα και καλαμπόκια που ψήνει Καστανάς! Οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με μοναδικές δραστηριότητες και Παραμύθια με Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο Τζάκι! Παρέχεται είσοδος στο Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια, Γιορτινό τρενάκι 14 θέσεων με ράγες και Late Check Out στις 18:00! Χαλαρώστε οικογενειακά και γιορτάστε τα Φώτα απολαμβάνοντας 3 ημέρες στο Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στον Ισθμό Κορίνθου με 109¤ από 218¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Eορταστικό Gala!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στον Ισθμό Κορίνθου, μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με 109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Μουσικό Πρόγραμμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στον Ισθμό Κορίνθου, μια ανάσα από το Λουτράκι, στο Isthmia Prime Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο με 109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Gala με Πλούσιο Μουσικό Πρόγραμμα! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στη Λευκάδα με 169¤ από 340¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Spa σε Ξενοδοχείο 5*!
Φώτα στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 169¤ από 340¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink στο Lounge Bar Scorpios, 1 Θεραπεία Προσώπου ή ένα Massage 25 λεπτών και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 169¤ από 340¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Welcome drink στο Lounge Bar Scorpios, 1 Θεραπεία Προσώπου ή ένα Massage 25 λεπτών και ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου για κάθε ημέρα διαμονής! Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στην Κατερίνη Πιερίας με 198¤ από 396¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+ Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
Φώτα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 198¤ από 396¤ ( Έκπτωση 50%)!  Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Διασκεδάστε με ζωντανή Μουσική το Σάββατο το βράδυ στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στην Κατερίνη Πιερίας, στο 5 αστέρων Mediterranean Village! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 198¤ από 396¤ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Διασκεδάστε με ζωντανή Μουσική το Σάββατο το βράδυ στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος υπό επίβλεψη και προβολή ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
ALL INCLUSIVE τα Φώτα στην Καλαμπάκα με 285¤ από 570¤ (-50%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε 4* Ξενοδοχείο, σε δίκλινο δωμάτιο!
ΑLL INCLUSIVE τα Φώτα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων, στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 285¤ από 570¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα ποτά, καφέδες, αναψυκτικά, κρασί, αφεψήματα και νερό, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια και κρουασάν, κάστανα και καλαμπόκια!
Εορταστική ατμόσφαιρα με Παραμύθια και Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο Τζάκι και ένα μοναδικό Εργοστάσιο Σοκολάτας με σκηνικά, θεάματα, κατασκευές και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια και Late Check Out στις 18:00! Χαλαρώστε οικογενειακά και γιορτάστε τα Φώτα απολαμβάνοντας 3 ημέρες με φόντο το επιβλητικό τοπίο!
Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
ΑLL INCLUSIVE τα Φώτα στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων, στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο με 285¤ από 570¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Απεριόριστη κατανάλωση σε αλκοολούχα ποτά, καφέδες, αναψυκτικά, κρασί, αφεψήματα και νερό, καθώς και ζεστά και κρύα σνακ, πίτες, σάντουιτς, ποικιλία από γλυκά, κουλουράκια και κρουασάν, κάστανα και καλαμπόκια! Εορταστική ατμόσφαιρα με Παραμύθια και Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στο Τζάκι και ένα μοναδικό Εργοστάσιο Σοκολάτας με σκηνικά, θεάματα, κατασκευές και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους! Μini Club με εξειδικευμένες παιδαγωγούς και φουσκωτά παιχνίδια και Late Check Out στις 18:00! Χαλαρώστε οικογενειακά και γιορτάστε τα Φώτα απολαμβάνοντας 3 ημέρες με φόντο το επιβλητικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στη Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί, σε 4* Ξενοδοχείο!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί, Κουραμπιέδες και Μελομακάρονα για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στη Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί, Κουραμπιέδες και Μελομακάρονα για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στη Mάνη με 109¤ από 220¤ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στην Αρεόπολη της Μάνης, στο ITILO Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και μια Πιατέλα με Tυριά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στην Αρεόπολη της Μάνης, στο ITILO Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 109¤ από 220¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Τσίπουρο και μια Πιατέλα με Tυριά για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στους Δελφούς με 249¤ από 510¤ (-51%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Spa!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στους Δελφούς μια ανάσα από την Αράχωβα, στο Delphi Palace! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 249¤ από 510¤ ( Έκπτωση 51%)! Προσφέρονται γλυκά για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στους Δελφούς μια ανάσα από την Αράχωβα, στο Delphi Palace! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Μεσημεριανό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 249¤ από 510¤ ( Έκπτωση 51%)! Προσφέρονται γλυκά για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στο Διακοπτό με 160¤ από 320¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε Διαμέρισμα με Ημιδιατροφή+Eορταστικό Τραπέζι!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στον Ελαιώνα Διακοπτού, στο Dimitropoulos Apartments! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Διαμέρισμα, με 160¤ από 320¤ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Τραπέζι με ζωντανή μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 14:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στον Ελαιώνα Διακοπτού, στο Dimitropoulos Apartments! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Διαμέρισμα, με 160¤ από 320¤ (Έκπτωση 50%)! Παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Τραπέζι με ζωντανή μουσική! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 14:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Παράλιο ¶στρος 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Αυτόνομο διαμέρισμα με Τζάκι+Πρωινό!
99¤ από 200¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 Ημέρες / 2 διανυκτερεύση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών σε Αυτόνομες Κατοικίες με Τζάκι, στο Παράλιο ¶στρος Αρκαδίας στο Foufas Houses! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!
99¤ από 200¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 Ημέρες / 2 διανυκτερεύση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά έως 12 ετών σε Αυτόνομες Κατοικίες με Τζάκι, στο Παράλιο ¶στρος Αρκαδίας στο Foufas Houses! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα!
Φώτα στην Κύμη με 149¤ από 298¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή και Θέα στη Θάλασσα!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στο Kymi Palace Hotel, στην Κύμη Ευβοίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παραμονή Πρωτοχρονιάς και Φώτων παρέχεται Εορταστικός Μπουφές με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες στην όμορφη Κύμη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στο Kymi Palace Hotel, στην Κύμη Ευβοίας! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα, με 149¤ από 298¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παραμονή Πρωτοχρονιάς και Φώτων παρέχεται Εορταστικός Μπουφές με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες στην όμορφη Κύμη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στο Ναύπλιο 99¤ από 198¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, με 99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Ignatia Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό σε Μπουφέ, με 99¤ από 198¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και οι απογευματινοί καφέδες! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο κοσμοπολίτικο Ναύπλιο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στη Μάνη με 199¤ από 398¤ (-50%) για 4 Ημέρες για έως KAI 5 ¶τομα σε παραδοσιακές, πέτρινες κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι και απέραντη Θέα στη Θάλασσα!
Πρωτοχρονιά και Φώτα στη Δροσοπηγή Μάνης, στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Aπολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 ¶τομα σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα, με 199¤ από 398¤ ( Έκπτωση 50%)! Χαλαρώστε για 4 εορταστικές ημέρες και απολαύστε την γαλήνη του φυσικού Μανιάτικου τοπίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στη Δροσοπηγή Μάνης, στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Aπολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 ¶τομα σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα, με 199¤ από 398¤ ( Έκπτωση 50%)! Χαλαρώστε για 4 εορταστικές ημέρες και απολαύστε την γαλήνη του φυσικού Μανιάτικου τοπίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα στο Ναύπλιο με 219¤ από 440¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ!
Πρωτοχρονιά και Φώτα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Alexandros Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 219¤ από 440¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια ποικιλία αλλαντικών για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση στο Blue Health Club για Jacuzzi, Sauna και Γυμναστήριο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Φώτα μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου, στο Alexandros Boutique Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 219¤ από 440¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί και μια ποικιλία αλλαντικών για καλωσόρισμα! Παρέχεται ελεύθερη χρήση στο Blue Health Club για Jacuzzi, Sauna και Γυμναστήριο καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!