Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ infognomonpolitics Καταγγελία εναντίον της Τουρκίας για παρεμβάσεις στο FIR Κύπρου Η Κύπρος έχει υποβάλει καταγγελία εναντίον της Τουρκίας για τις συνεχιζόμενες παράνομες παρεμβάσεις της στην Περιοχή Πληροφοριών Πτήσεων Λευκωσίας (FIR), μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου.
O διευθυντής της Πολιτικής Αεροπορίας Λεωνίδας Λεωνίδου δήλωσε ότι η καταγγελία αφορά άρνηση της Τουρκίας να συνεργασθεί με το κέντρο ελέγχου πτήσεων Λευκωσίας και παρεμβάσεις που γίνονται από το αυτοαποκαλούμενο κέντρο ελέγχου στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.
Διαβάστε όλο το άρθρο και πολλά ακόμη εδώ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ E-PONTOS ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΙΖΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ Ο ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΙΖΟΥ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΜΙΜΗΣ" ΣΤΗ ΣΚΥΔΡΑ. ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΡΙΖΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΡΙΖΟ ΣΚΥΔΡΑΣ Τ.Κ. 58100 ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Η ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ "ΟΝΕΙΡΩΝ ΖΕΥΞΗΣ". ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΛΑΤΕΙΑ Ν. ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ Τ.Κ. 58100 ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ Τηλ: 2382029584

Παίζοντας με τον κίνδυνο

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ
Οι παιδίατροι συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή για τις ηλικίες έως τριών ετών, ενώ θεωρούν απαραίτητη την επίβλεψη του παιδιού όταν ασχολείται με ένα καινούργιο παιχνίδι
Ακόμη και τα φαινομενικά «αθώα» παιχνίδια μπορεί να προκαλέσουν ατυχήματα ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά είναι κατ΄ εξοχήν γιορτές των παιδιών.
Τα παιχνίδια είναι σε πρώτη ζήτηση, όμως μπορεί να γίνουν επικίνδυνα.
Πώς μπορούμε άραγε να επιλέξουμε τα κατάλληλα παιχνίδια για τα βλαστάρια μας;
Oι γιορτές είναι περίοδος αιχμής για τις πρώτες βοήθειες των παιδιατρικών νοσοκομείων.
Τα παιδιά καταφθάνουν, μαζί με τους γονείς τους, εξαιτίας των παιχνιδιών που βρήκαν κάτω από το χριστουγεννιάτικο δένδρο:
το καινούργιο ρομπότ πάνω στο οποίο ο μικρός έκοψε το δακτυλάκι του, το αρκουδάκι με το μάτι που το παιδί έβαλε στο στόμα του.
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.