Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Μπουφάν εργασίας Nomex Lenzing FB30 Portwest

Υλικό Κατασκευής: Πυρίμαχο Ύφασμα
Προτεινόμενη Χρήση: Για όλες τις εργασίες,Υψηλές Θερμοκρασίες,Πυρόσβεση
Μέγεθος Ρούχων: Small,Medium,Large,XLarge,XXLarge,3XLarge
Περιληψη
Το Μπουφάν εργασίας FB30 της Portwest κατασκευάζεται χρησιμοποιώντας το υψηλής απόδοσης Nomex® / Lenzing® FR Βισκόζης ύφασμα. 
Τα κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα του περιλαμβάνουν ένα γρήγορης απελευθέρωσης φερμουάρ ορείχαλκου.
Επίσης έχει χαμηλές μπροστινές τσέπες με τρούκ για το κράτημα γαντιών.
Το βραδύκαυστο ένδυμα αυτό έχει έχει πλεκτές μανσέτες με βρόγχους- αντίχειρα για να κρατάνε τα μανίκια στη θέση τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ακολουθεί το πρότυπο EN 469 (Level 2).

AUTO EPIRB SMARTFIND E5

AUTO EPIRB SMARTFIND E5

Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo
Συνεχίζοντας την παράδοση πολλών δεκαετιών η McMurdo φέρνει την επόμενη γενιά στη τεχνολογία των EPIRB με το McMurdo Smartfind Ε5. Ο νέος αυτός ραδιόφαρος ένδειξης θέσης κινδύνου, πληροί τις τελευταίες απαιτήσεις του SOLAS και ικανοποιεί τόσο τα εμπορικά πλοία όσο και τα σκάφη αναψυχής. Η έκδοση με τη βάση αυτόματης ενεργοποίησης, ενεργοποιείται από μόνη της και πλέει ελεύθερα (float free) όταν βυθίζεται στη θάλασσα σε βάθος από 2 – 4 μέτρα.
To McMurdo Smartfind Ε5 λειτουργεί στα 406 MHz, και εκπέμπει στο παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα ασφάλειας και διάσωσης COSPAS-SARSAT. 


Συχνότητα εκπομπής 406406.028 MHz ±1 kHz
Ισχύς εκπομπής5 W
ΔιαμόρφωσηΦάσης (16K0GID)
Συχνότητα εκπομπής 121,5121.5 MHz ±3.5 kHz
Τύπος μπαταρίαςLithium manganese dioxide
Τύπος Strobe light2 LED υψηλής έντασης
Ισχύς φωτισμούΤουλάχιστον 0.75 cd
Συχνότητα αναλαμπής23 αναλαμπές/λεπτό
Χρόνος λειτουργίαςΤουλάχιστον 48 ώρες
Χρόνος ζωής μπαταρίας5 χρόνια
Θερμοκρασία λειτουργίας-20 °C to +55 °C
Βάρος770 γραμμάρια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT XENON V3 AM/FM CB RADIO

CRT XENON V3 AM/FM CB RADIO
CRT XENON V3
O ΝΕΟΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ CB ΑΠΟ ΤΗΝ CRT ,ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΤAΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΑΣΙ -ΨΥΚΤΡΑ DIECAST ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ,ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ !. ΜΕΓΑΛΟ DISPLAY ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ -ΚΑΝΑΛΙΟΥ& S-METER, 7ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ ΟΘΟΝΗΣ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:AUTO RF GAIN ,AUTO SQUELCH,ΦΙΛΤΡΑ HI CUT,NB ,ROGER BEEP,MIC GAIN.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ -5Khz ME ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΠΛΗΚΤΡΟΥ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΚΑΝΑΛΙΑ (EMERGENCY η HOME CHANNEL) ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΤΟΥ 9&19
ΑΝΑΒΑΘMΙΣΜΕΝΟ BY SOFTWEAR (ΜΟΝΟ ΑΠ΄ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ) ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΗ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΕ FM (DEVIATION) KAI AM %!
(ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ EXPO MODE ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ ΕΚΠΟΜΠΗ- ΛΗΨΗ 24.7-30.1 ΜΗΖ 20W)*
ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΑΣ
ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Norm CITIZEN BAND/(HAM BANDS*)
Mode AM / FM European Multinorms
Power 4 Watts AM / 4 Watts FM ( 10W/20W*)AM/FM
Channels 40 (600*)
S-METER Yes
SQUELCH Manual or Automatic (ASQ)
ROGER BEEP Yes : TX beep end (5 tones choices)
RF GAIN Yes : adjust sensibility on RX
Filters NB/HI CUT Yes : noise filters
SCAN function Yes : automatic search of busy channels
Various functions Direct access to channel 9/19 + Keypad lock + Key Beep on/off
Bonus Detachable power cord with connector + plug cigarette lighter solder - External speaker jack 3.5mm
Mike Touches UP/DOWN
Display Large LCD display 7 colors available : red, green, blue, cyan, yellow, purple, white - Backlight brighless
Level display Channels and frequencies
Includ Bracket, hardware kits, fixed microphone, fuse 5A, product manual in French and English
Size 124x101x36 mm
Weight 428 g
Guaranty 2 years

Ως την άκρη του ονείρου

Ως την άκρη του ονείρου
Κέλλυ Σταμουλάκη
Ελίζα Βαβούρη
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Σκληρό

📚 Νέες κυκλοφορίες | Προσκλήσεις - 📆 Πρόγραμμα εκδηλώσεων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ

Επικίνδυνοι συγγραφείς
Κώστας Αρκουδέας
ISBN: 978-960-03-6610-5
Τιμή: 18,00 €
Από την πληθώρα των απαγορευμένων βιβλίων που εμφανίστηκαν τους τελευταίους δύο αιώνες νιώθει κανείς πως κάτι έχει αλλάξει. Λες και μια ομάδα προικισμένων με εξαιρετικές ικανότητες ανθρώπων έβγαλε ξαφνικά γλώσσα, αμφισβητώντας θέματα τα οποία μέχρι πρότινος θεωρούνταν ταμπού. Συγγραφείς που κρίθηκαν επικίνδυνοι και τιμωρήθηκαν από τους φύλακες της μιας και μοναδικής αλήθειας – της σιωπής των τυράννων. Αναιδείς Ρώσοι σαν τον Λέοντα Τολστόι και τον Μιχαήλ Μπουλγκάκοφ, αθυρόστομοι Ιρλανδοί σαν τον Όσκαρ Ουάιλντ και τον Τζέιμς Τζόυς, Λατινοαμερικάνοι αντάρτες σαν τον Πάμπλο Νερούδα και τον Χούλιο Κορτάσαρ, Νοτιοαφρικάνοι ακτιβιστές σαν τον Αντρέ Μπρινκ και τη Ναντίν Γκόρντιμερ, διαβόητοι αιρετικοί σαν τον Φραντς Κάφκα και τον Σαλμάν Ρούσντι, ασύδοτοι πορνογράφοι σαν τον Ντ. Χ. Λώρενς και τον Βλαντίμιρ Ναμπόκοφ, ψευδοπροφήτες του μέλλοντος σαν τον Άλντους Χάξλεϋ και τον Ρέυ Μπράντμπερυ, γνωστοί εξωμότες σαν τον Ηλία Πετρόπουλο.
Πέντε ήπειροι, τέσσερα είδη λογοκρισίας, τρεις χρόνοι, δύο αντίθετοι πόλοι και μια αρμαθιά από λογοτέχνες συνθέτουν αυτό το ευρηματικό παζλ. Η τέχνη συγχωνεύεται με την πραγματικότητα σε έναν απέραντο κυματισμό. Οι ζωές των συγγραφέων εμφιλοχωρούν στα κείμενά τους σχηματίζοντας διαφορετικές στρώσεις ανάγνωσης, με συνέπεια να έχει κανείς την αίσθηση ότι διαβάζει όχι ένα αλλά πολλά βιβλία συγχρόνως.

Η αστυνόμος
Ανδρέας Μήτσου
ISBN: 978-960-03-6621-1
Τιμή: 14,00 €
Η αστυνόμος Λένα Στρατήγη δεν είναι καθόλου ικανοποιημένη από τη ζωή της. Για να την αλλάξει, παρέχει υλικό από διάφορα εγκλήματα στο συγγραφέα πατέρα της, ωθώντας τον να εμπλακεί προσωπικά στην κάθε περίπτωση, ώστε να την καταγράψει αργότερα σε μυθιστόρημα. Δόλια τον κατευθύνει, του αποκαλύπτει ή του αποκρύπτει στοιχεία και γεγονότα, αστυνομεύει την παραμικρή του κίνηση.
Φαίνεται να πιστεύει πως, έτσι, γίνεται εκείνη ο πραγματικός συγγραφέας κάθε καινούργιου βιβλίου του. Με αυτό τον τρόπο μεταπλάθει την πραγματικότητά της και ζει μιαν άλλη ζωή.
Δεν έχει υπολογίσει όμως το ενδεχόμενο ο ηλικιωμένος πατέρας της να εμπλακεί τόσο βαθιά στην ιστορία, ώστε να παρασύρει και την ίδια στην παγίδα που του έχει στήσει.
Ούτε μπορεί να φανταστεί τη σκληρή τιμωρία που θα υποστούν και οι δύο από αυτό το παιχνίδι.

Κέρμα στον αέρα
Τασούλα Επτακοίλη
ISBN: 978-960-03-6625-9
Τιμή: 12,00 €
Οι λέξεις έχουν τη δύναμη να ανοίγουν δρόμους στο χρόνο, να ανασύρουν γεγονότα, συναισθήματα. Με τις λέξεις περιγράφεις τους ανθρώπους που συνάντησες. Τις κινήσεις τους, τη σπίθα στο βλέμμα τους, ό,τι θυμάσαι από την αύρα τους. Αλλά και τον τρόπο που πορεύτηκαν, μερικές από τις αποφάσεις που πήραν, την κατεύθυνση που διάλεξαν μπροστά σε κάποια σταυροδρόμια. Ένα βιβλίο είναι σαν φωτογραφία, σαν πολαρόιντ. Κάτι πασχίζεις να κρατήσεις μ’ ένα «κλικ»· έστω μια στιγμή, πριν σβηστεί οριστικά από τη μνήμη σου. Και κάτι ακόμα: μέσα από ένα βιβλίο λες ένα «Σ’ αγαπώ» ή μια «Συγγνώμη» που παρέλειψες, δεν πρόλαβες, ή δεν τόλμησες να πεις.
Από τα βουνά της Αλβανίας, στη Σάμο του Εμφυλίου και της Χούντας, στον Πειραιά και στην Αυστραλία. Από τις προσδοκίες της Μεταπολίτευσης στις διαψεύσεις της κρίσης και στη νέα μετανάστευση. Η ελπίδα όμως δεν χάνεται. Ούτε η αγάπη.
Οκτώ δεκαετίες. Δέκα πρόσωπα.
Μια μέρα στη ζωή καθενός.
Στιγμές από την ιστορία μιας οικογένειας.
Θα μπορούσε να είναι η δική μου.
Θα μπορούσε να είναι η δική σου.

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΕΙΚΟΣΤΟΣ ΑΙΩΝΑΣ

Στο σπίτι του πατέρα
Σμουέλ Γιοσέφ Αγκνόν
Μετάφραση: Χρυσούλα Κ. Παπαδοπούλου
ISBN: 978-960-03-6615-0
Τιμή: 12,00 €
O άρχοντας Αχιέζερ καταφθάνει από τη Διασπορά στην Αγία Πόλη της Ιερουσαλήμ. Αναζητεί τον ιδανικό σύντροφο για τη μονάκριβη θυγατέρα του και παράλληλα χτίζει έναν οίκο για τον Κύριο αλλά και τον μελλοντικό του γαμπρό, έναν ραβίνο από την Πολωνία. Όμως ο μάστορας που φιλοτεχνεί την εντυπωσιακή κιβωτό της συναγωγής, έρχεται να αποκαλύψει την ψυχική απόσταση που χωρίζει τους νεόνυμφους. Στη Βιέννη, μετά τον Α ́ Παγκόσμιο πόλεμο, ένας γιατρός παντρεύεται μια όμορφη νοσοκόμα η οποία του έχει κλέψει την καρδιά. Ωστόσο η σχέση τους δηλητηριάζεται απρόσμενα από το παρελθόν, ο δεσμός τους γίνεται τοξικός και η αμοιβαία θλίψη διαβρώνει σιγά σιγά την αγάπη τους. Ένας μάλλον άσωτος γιος, την παραμονή του Πέσαχ, επιστρέφει στη γενέτειρά του με σκοπό να συναντήσει τον πατέρα του ύστερα από πολλά χρόνια. Το αγωνιώδες πρόβλημα είναι ότι δεν θυμάται πού βρίσκεται το σπίτι του. Ο τόμος αυτός περιλαμβάνει έντεκα χαρακτηριστικά διηγήματα του νομπελίστα συγγραφέα Σμουέλ Γιοσέφ Αγκνόν, ενός αριστοτέχνη του μεταφυσικού μετεωρισμού και της υπαρξιακής αμφισημίας. Υπήρξε ο θεμελιωτής της σύγχρονης εβραϊκής λογοτεχνίας και μεταφράζεται για πρώτη φορά στα ελληνικά.
«Τον Σμουέλ Γιοσέφ Αγκνόν, τον πατριάρχη της σύγχρονης εβραϊκής πεζογραφίας, τον θεωρώ έναν από τους λογοτεχνικούς μου μέντορες. Η σοφή, λεπταίσθητη, υποδόρια, ειρωνική φωνή του με βοήθησε, όταν ακόμη διαμορφωνόμουν ως συγγραφέας, να βρω τη δική μου φωνή, εν μέρει παλεύοντας να απελευθερωθώ ακριβώς από τα γλωσσικά του μάγια».
Άμος Οζ

ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Το φωτάκι
Αντόνιο Μορέσκο
Μετάφραση: Μαρία Φραγκούλη
ISBN: 978-960-03-6593-1
Τιμή: 14,00 €
Μακριά από τα πάντα, σ' έναν εγκαταλελειμμένο ορεινό οικισμό, ένας άνδρας ζει στη μοναξιά. Ένα μυστήριο όμως ταράζει την απομόνωσή του: Κάθε νύχτα, την ίδια ώρα, το πυκνό σκοτάδι διακόπτεται από ένα φωτάκι που εμφανίζεται πάνω στο βουνό, ακριβώς απέναντι από το πέτρινο σπίτι του. Τι να είναι; Ο κάτοικος ενός άλλου ακατοίκητου χωριού; Μια ξεχασμένη λάμπα δρόμου που ανάβει από κάποια ηλεκτρική ώθηση; Κάποιος εξωγήινος μήπως; Μια μέρα ο άνδρας φτάνει στο σημείο απ' όπου προέρχεται το φως. Εκεί βρίσκει να τον περιμένει ένα παιδί που ζει κι αυτό μόνο του σ' ένα κατάλυμα μες στο δάσος και μοιάζει να έρχεται από μιαν άλλη εποχή – ή ίσως από έναν άλλο κόσμο. Καινούργια ερωτήματα κατακλύζουν το μυαλό του άνδρα: Ποιο είναι στ' αλήθεια αυτό το παιδί; Και ποια σχέση τούς ενώνει; Θα το ανακαλύψουμε σταδιακά, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο στον μυστικό πυρήνα αυτής της αλλόκοτης και τρομερής ιστορίας, μέχρι το απρόσμενο τέλος της. Το Φωτάκι του Αντόνιο Μορέσκο είναι ένα βιβλίο αινιγματικό, έντονο και βαθύ, που προκαλεί ταραχή, προορισμένο να σημαδεύσει την ψυχή των αναγνωστών.
«Το έργο του Αντόνιο Μορέσκο είναι μεγαλειώδες, εξαιρετικά συμπαγές και ασυνήθιστο. Είναι ένας λογοτέχνης που δεν μοιάζει με κανέναν άλλο. Τον χαρακτηρίζει ένα είδος αφηγηματικής αθωότητας, όχι με την παιδική έννοια της λέξης, αλλά μια αθωότητα αληθινή, μεταφυσική, με την έννοια της καθαρότητας».
Ντανιέλ Πενάκ
«Αφηγείται το όριο μεταξύ ζωής και θανάτου μ' έναν τρόπο θαυμαστό».
Νταβίντ Γκρόσμαν
«Ένας συγγραφέας-κληρονομιά, ένας συγγραφέας που, όταν τον διαβάσεις, δεν μπορείς πια να βγεις από εκεί μέσα».
Ρομπέρτο Σαβιάνο
«Μόνο ο Μορέσκο μπορεί να μας σώσει από την απόγνωση»
Μασιμιλιάνο Παρέντε

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ - ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η οικογένεια της καμήλας
Νίμερ Γεωργίου Σαχίν
ISBN: 978-960-03-6608-2
Τιμή: 12,00 €
Από το μικρό χωριό στη μεγάλη πόλη της Συρίας και από εκεί στην Ελλάδα και, αργότερα, σε άλλες χώρες. Οι πρωτόγνωρες και αντίξοες συνθήκες κάθε εποχής. Τα όνειρα που κυνήγησα ως παιδί. Η πολιτική, η θρησκευτική, η κοινωνική αλλά και η οικονομική κατάσταση, όπως τις έζησα στα μέρη όπου γεννήθηκα. Οι δυσκολίες προσαρμογής στους άγνωστους τόπους της περιπλάνησής μου.
Τίποτε δε στάθηκε εμπόδιο. Γιατί από μικρή ηλικία άρχισα να «ζωγραφίζω» τη ζωή μου. Δεν ξέρω αν ήμουν καλός ή μέτριος ζωγράφος ή αν κατείχα όλα τα χρώματα. Γνωρίζω όμως ότι ποτέ δε ζωγράφισα μια κόλαση.
Το βιβλίο αυτό είναι οι αναμνήσεις μου, οι ιστορίες μου, οι σχέσεις μου με αφανείς αλλά και σπουδαίους ανθρώπους. Γεγονότα αληθινά, σε ένα διαρκές ταξίδι από το όνειρο στην πραγματικότητα και αντίστροφα.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΙΣΤΟΡΙΑ

Άνομος κόσμος
Γιάννης Λούλης
ISBN: 978-960-03-6603-7
Τιμή: 15,00 €
Ένας σκοτεινός πρωταγωνιστής και ένα σκοτεινό φαινόμενο σφραγίζουν την εποχή μας. Ο πρωταγωνιστής είναι ο πρόεδρος της μοναδικής πλέον υπερδύναμης και ηγέτιδας του δημοκρατικού στρατοπέδου, Ντόναλντ Τραμπ. Το φαινόμενο είναι η δυναμική του ακροδεξιού λαϊκισμού που επικράτησε στην Αμερική και κερδίζει έδαφος στην Ευρώπη.
Το 1989 έδινε την εντύπωση πως οι δημοκρατίες θα πολλαπλασιάζονταν. Πως οι αξίες τους θα κυριαρχούσαν. Όμως η κρίση της πολιτικής παγκοσμίως, ο κλυδωνισμός των καπιταλιστικών οικονομιών το 2008, οι βαθιές ανισότητες αλλά και η αυθαιρεσία των ισχυρών οδήγησαν σε έναν άνομο κόσμο. Από εκεί θα ξεπηδούσαν οι τοξίνες της «εποχής Τραμπ».
Ο Τραμπ βρήκε στρωμένο χαλί. Μέσα από το ράγισμα των φιλελεύθερων αξιών, ελέω των προκατόχων του. Μέσα από την κρίση των πολιτικών συστημάτων της Αμερικής και της Ευρώπης. Τη συσσωρευμένη οργή των «ξεχασμένων» της κοινωνίας. Με τα ατομικά δικαιώματα να υποχωρούν παντού. Με τον ιό της ανομίας να εκτρέφει τους ποικιλόμορφους «Τραμπ» της εποχής μας.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

Ο κακός ο λύκος είναι άρρωστος!
Ζαν Λερουά,
Λορέν Σιμόν
Μετάφραση: Μυρτώ Ρασινιέ
ISBN: 978-960-03-6601-3
Τιμή: 12,00 €
«ΑΨΟΥ!» Ο κακός ο λύκος είναι χάλια.
Πρέπει οπωσδήποτε να πάει στο γιατρό.
Αλλά πώς να πάρεις φάρμακα όταν είναι ΜΠΛΙΑΧ;
Ένα βιβλίο-μαριονέτα για να παίξεις τρομάζοντας και «κοροϊδεύοντας» τον κακό το λύκο!









Νίκος Χρυσός

9 Οκτωβρίου 2019
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Little Tree Books & Coffee, σε συνεργασία με την Εταιρεία Συγγραφέων και το European Union Prize for Literature (EUPL), σας προσκαλούν την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στην παρουσίαση του μυθιστορήματος του Νίκου Χρυσού Καινούργια μέρα, που βραβεύτηκε με το EUPL 2019.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Ερασμία-Λουίζα Σταυροπούλου, oμότιμη καθηγήτρια Νεοελληνικής Φιλολογίας του ΕΚΠΑ, μέλος της κριτικής επιτροπής για το EUPL
Κωνσταντίνος Τζαμιώτης, συγγραφέας
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και ο Νίκος Χρυσός θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.
Little Tree Books & Coffee
Καβαλλότι 2
Κουκάκι , 92.43.762




Ελένη Πριοβόλου

14 Οκτωβρίου 2019
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Έκφραση» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ελένης Πριοβόλου Στη ζωή νωρίς νυχτώνει τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 8 μ.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
Με την Ελένη Πριοβόλου θα συνομιλήσει η φιλόλογος Κατερίνα Δημόκα.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Έκφραση»
Δημάρχου Ι. Ανδρεαδάκη 49
Λιβαδειά , 2261023136




Φώτος Λαμπρινός

16 Οκτωβρίου 2019
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο «Επί λέξει» σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Φώτου Λαμπρινού Παλαμηδίου 10 την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Γιώργος Κοροπούλης.
Αποσπάσματα θα διαβάσει η παραγωγός κινηματογράφου Αντιγόνη Ρώτα.
Θα συντονίσει ο Φώτος Λαμπρινός.
Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Βιβλιοπωλείο «Επί λέξει»
Ακαδημίας 32
Αθήνα , 210–33.88.054




Δάφνη Νικήτα

17 Οκτωβρίου 2019
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, το Σπίτι της Κύπρου και το Public Συντάγματος σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας ποιητικής συλλογής της Δάφνης Νικήτα Το δέντρο που ανατέλλει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Public.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Γιώργος Γεωργής, Καθηγητής Νεότερης Ιστορίας Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, πρώην Πρέσβης της Κύπρου στην Ελλάδα
Δημοσθένης Δαββέτας, Καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης, ποιητής και εικαστικός
Γιώργος Ταξιαρχόπουλος, εικαστικός
Ποιήματα θα διαβάσουν ο ηθοποιός Παναγιώτη Μπουγιούρης και η Δάφνη Νικήτα.
Public Συντάγματος (αίθουσα εκδηλώσεων 5ος όροφος)
Καραγεώργη Σερβίας 1
Αθήνα




Ελένη Πριοβόλου

18 Οκτωβρίου 2019
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Monogram στον Χολαργό σας προσκαλούν να συναντήσετε την Ελένη Πριοβόλου με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της μυθιστορήματος Στη ζωή νωρίς νυχτώνει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 7 μ.μ. στον χώρο του βιβλιοπωλείου.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Βιβλιοπωλείο Monogram
Υμηττού 17
Χολαργός , 210-65.23.515