Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΕΛΠΙΔΑΣ"

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/?ui=2&ik=32757241f6&view=att&th=141dfe5daeb0ae08&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_hn30cfv70&safe=1&zw&saduie=AG9B_P_GRHEx34CVxMlFMWnIoqmM&sadet=1382441796718&sads=w9XHn7CfQvu9Sy8mkNS2oGkP6ZE&sadssc=1
 Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013 το βράδυ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Κάρολου Παπούλια, πραγματοποιήθηκε η Επετειακή εκδήλωση για τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την δημιουργία του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο "ΕΛΠΙΔΑ".
Στην εκδήλωση έγινε εκτενής αναφορά στα τέσσερα κύρια επιτεύγματα του Συλλόγου από την πρόεδρό του κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη:

α)Τη δημιουργία της Μονάδας Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών.
β) Τη δημιουργία του Ξενώνα «ΕΛΠΙΔΑ».
γ)Τη δημιουργία της Ογκολογικής Μονάδας Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ».
δ)Την αδελφοποίηση της Ογκολογικής Μονάδας με νοσοκομεία διεθνούς επιστημονικού κύρους.
Επίσης στην συγκινητική τοποθέτησή της η πρόεδρος του Συλλόγου αναφέρθηκε στον καινούριο μεγάλο στόχο της "ΕΛΠΙΔΑΣ" που είναι η δημιουργία τράπεζας μοσχευμάτων μυελού των οστών καθώς και οργάνων που θα παρέχονται δωρεάν στα παιδιά που τα έχουν ανάγκη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Αγγελιοφόρος της «ΕΛΠΙΔΑΣ», Σάκης Ρουβάς, στο ρόλο του αφηγητή «ταξίδεψε» τους παρευρισκόμενους πίσω στο χρόνο, στην αρχή της δεκαετίας του 90, όταν ένα «φωτάκι» ελπίδας άναψε για τα παιδιά που έπασχαν από καρκίνο, με την ίδρυση του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».
Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης ο Σύλλογος "ΕΛΠΙΔΑ" βράβευσε πολλές προσωπικότητες που υποστήριξαν το έργο του στα προηγούμενα χρόνια μεταξύ των οποίων και οι:Estelle Sotirhos , Ζάχος Χατζηφωτίου και η αείμνηστη Νατάσα Δαφέρμου, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, η Μεγάλη Δούκισσα του Λουξεμβούργου Maria Teresa, η Νάνα Μούσχουρη, ο Jean Michel Jarre κ.α.
Τέλος στην εκδήλωση τιμήθηκαν 5 παιδιά - πρωταθλητές ζωής, που όχι μόνο κατάφεραν να νικήσουν τη μάχη ενάντια στον καρκίνο αλλά και να διαπρέψουν με υψηλές επιδόσεις στους τομείς που δραστηριοποιούνται. Τα «Παράσημα ΕΛΠΙΔΑΣ» στα 5 παιδιά, τον Αντώνη Φωτιάδη από τα Ν. Μουδανιά, τη Χριστίνα Φυτιλή, την Έφη Βλάμη, τον Στέλιο Παπαρδέλα και τη Μαρία Μπούσια, απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Κάρολος Παπούλιας ο οποίος απένειμε Αριστείο «ΕΛΠΙΔΑΣ» και στην οικογένεια του κ. Ζαφείρη Φωτιάδη, τον πατέρα του Αντώνη, που από τότε που ο γιος του έγινε καλά, στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις την «ΕΛΠΙΔΑ» και διοργανώνει επί 13 συνεχόμενα χρόνια την ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΠΙΔΑ" με τα παιδιά του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τοποθέτηση του ο κ. Φωτιάδης αφιέρωσε το Αριστείο του σε όλους τους Μουδανιώτες και γενικότερα σε όσους στηρίζουν αυτή την εκδήλωση θεσμό για τα Ν. Μουδανιά.

ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ


Στη χώρα του ΠΟΤΕ όταν μιλούν για «υγεία» τα τελευταία χρόνια, ένα πικρό χαμόγελο διαγράφεται στα χείλη των περισσότερων ιθαγενών γιατί κατάντησε ο Όρος υγεία στη χώρα αυτή, να είναι πλέον ένα κακόγουστο «ανέκδοτο» που το λένε οι πολιτικοί στους αφελείς προσπαθώντας να τους ξεγελάσουν πριν τους πεθάνουν.
Για πάρα πολλά χρόνια στο χώρο της υγείας οι πολιτικοί και οι πολιτικάντηδες, καθώς και ένα σωρό παρατρεχάμενοι έκαναν (και εξακολουθούν να κάνουν) πειράματα που τους έδιναν διάφορα ηχηρά ονόματα ενώ όπως έχω ξαναγράψει ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ, και ΘΑ ΕΙΝΑΙ πειράματα στου κασίδη το κεφάλι από ΑΣΧΕΤΟΥΣ με το αντικείμενο (αλλά σχετικούς με την τσέπη τους) που σαν αποτέλεσμα είχαν ο κόσμος να ΜΗΝ έχει υγεία, και εκείνοι και πολλοί άλλοι να γεμίζουν τις τσέπες τους και τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς κατ’ επέκταση.
Και ενώ οι ιθαγενείς πλήρωναν για να έχουν «ασφαλιστικές παροχές» στα διάφορα ταμεία που υποτίθεται ότι ήταν «ασφαλισμένοι», τα χρήματα έμπαιναν από την πόρτα, και έβγαιναν από το παράθυρο προς άγνωστη (η μάλλον πολύ γνωστή γνωστή, γνωστές, κατεύθυνση).
Και έφτασε η χώρα του ΠΟΤΕ στο σημείο οι ασφαλιστικοί της οργανισμοί να έχουν χρεοκοπήσει παρόλο που οι ιθαγενείς πλήρωναν συνέχεια και πληρώνουν, ενώ εκείνοι που ασχολούνται με την υγεία από απλούς «γραμματείς», διευθυντές, γιατρούς, φαρμακοβιομηχάνους και άλλους να μη ξέρουν από πού να πρωτοαρπάξουν χρήματα, χρήματα ΟΧΙ δικά τους, αλλά των ιθαγενών.
Τα πειράματα από ΑΣΧΕΤΟΥΣ κατάστρεψαν την υγεία και τώρα, μπαίνει και η ταφόπλακα της.
ΑΣΧΕΤΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.
Αυτοί οι χαρακτηρισμοί είναι το λιγότερο για όλους εκείνους που είχαν και έχουν να κάνουν με την υγεία είτε είναι πολιτικοί, είτε «συνδικαλιστές», είτε οτιδήποτε άλλο.
ΟΛΟΙ φέρουν άλλος λίγο άλλος πολύ ευθύνη για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ της υγείας, και για το ΚΛΕΨΙΜΟ που γινόταν και γίνεται, γιατί ρε μάγκα εσύ υπουργέ η γραμματέα η φαρισαίε, δεν μπορεί να ζητάς ξανά και ξανά και ξανά από τον κοσμάκη εκείνα που ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ και εσείς και οι συντεχνίες σας, για να μην πω συμμορίες σας τα κάνατε όπως λέει το τραγούδι σκόνη και θρύψαλα.
Μπήκαν λοιπόν μέσα τα ταμεία στη χώρα του ΠΟΤΕ, και ποιοι θα βγάλουν το φίδι από την τρύπα πάλι;
Τα μόνιμα ΘΥΜΑΤΑ, οι ασφαλισμένοι.
Δεν ξέρουν από πού να πρωτοαρπαξουν και το μόνο που κάνουν είναι να πετούν σαν μπαλάκι τις ευθύνες αλλά και να προσπαθούν να πείσουν ότι ΟΛΟ αυτό το χάλι έγινε από μόνο του.
Να ένα άρθρο :
«Το τελευταίο διάστημα ακούμε για την οικονομική αδυναμία του Υπουργείου Υγείας να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του απέναντι στους Έλληνες φορολογούμενους.
Με τη φοροδιαφυγή ανεξέλεγκτη και τα ΄΄μεγάλα΄΄ συμφέροντα να θέλουν να εξαφανίσουν τα ΄΄μικρά΄΄ μικροβιολογικά και ακτινολογικά εργαστήρια, οι δυνατότητες της πολιτικής ηγεσίας μειώνονται αισθητά. Για να επιτευχθεί ισορροπία στην αγορά της Υγείας, θα πρέπει να αυξηθεί η συμμετοχή των ασθενών στο 25%, για να περιοριστεί στο ελάχιστο η υπερσυνταγογράφηση, η κατευθυνόμενη συνταγογράφηση, οι μίζες και η διαφθορά από τα μεγάλα ιδιωτικά κέντρα υγείας. Έτσι θα μπορέσουν  να επιβιώσουν τα μικρά μικροβιολογικά και ακτινολογικά εργαστήρια και το κράτος θα έχει όφελος πολλών εκατομμυρίων ευρώ.
Η υγεία είναι χώρος ιδιαίτερης προσοχής και ευαισθησίας. Οι πολιτικές που θα εφαρμοσθούν θα πρέπει να έχουν κοινωνικές και επιχειρηματικές διαστάσεις. Η μεταρρύθμιση στην υγεία θα αναδείξει το σύγχρονο πρόσωπο της Ελλάδος.
Μπορεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να ξεφύγει από την πεπατημένη του κλεισίματος των νοσοκομείων και τις απολύσεις του προσωπικού, αρκεί να τολμήσει να δημιουργήσει νέες πηγές εσόδων και να κυνηγήσει τη φοροδιαφυγή στο χώρο του φαρμάκου.
Ο έλεγχος σε γιατρούς και διαγνωστικά-ιατρικά κέντρα να εντατικοποιηθεί και να δοθεί βαρύτητα στην αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες.
Οι ιατρικοί επισκέπτες, που τα χρόνια της ΄΄ευδαιμονίας΄΄ παρότρυναν και συνδιαμόρφωναν με τους γιατρούς τις πολιτικές στο φάρμακο, σήμερα έχουν μετεξελιχτεί σε ΄΄courier΄΄ των μεγάλων ιατρικών κέντρων, πέρα από το φάρμακο και για τις εργαστηριακές εξετάσεις.
Αλλάζουν τα δεδομένα και η κοινωνία απαιτεί νέους ρυθμούς σε στέρεες βάσεις. Η υγεία δεν είναι χώρος για κερδοσκόπους. Το κράτος οφείλει να σεβαστεί τις υψηλές κρατήσεις των ασφαλισμένων και να διασφαλίσει όρους υγιούς ανταγωνισμού στην αγορά της υγείας.»
ΤΩΡΑ ανακάλυψαν τις «μίζες» την υπερσυνταγογράφηση» και όλα τα άλλα.
ΔΕΝ τα ήξεραν και ΔΕΝ συμμετείχαν……
Και ΠΟΙΟΣ θα την πληρώσει τη νύφη πάλι;
Τα ΚΟΡΟΙΔΑ οι ασφαλισμένοι,.
Φαίνεται το 25, είναι ο τυχερός αριθμός της υποτιθέμενης κυβέρνησης της χώρας του ΠΟΤΕ, αφού θέλουν 25 για εισαγωγή σε νοσοκομείο, τώρα προτείνουν 25% συμμετοχή των ασφαλισμένων στα φάρμακα και αυτό όχι για τις μπούρδες (για να μην τις χαρακτηρίσω αλλιώς) που λέει ο συντάκτης ότι και καλά Νοιάζονται για τα μικρά και τρίχες κατσαρές εργαστήρια, και φοροδιαφυγές και άλλα.
Όλο το «πακέτο» γίνεται για να καλύψουν τις βρωμιές τους που έκαναν τόσα χρόνια, και να τα πληρώσει όλα ο λαός.
Μόνο που θέλω να μου πουν αυτοί οι «ειδικοί», ΟΛΟΙ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ ΕΙΣΚΟΣΙΠΕΝΤΆΡΙΑ ΣΑΣ;
ΕΔΩ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΨΕΙ.
ΞΕΦΤΙΛΕΣ Ε ΞΕΦΤΙΛΕΣ.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Η μάγισσα Τσαπατσούλα και οι καλικάντζαροι

Συγγραφέας: - Χαρά Κατσαρή
Εικονογράφος: Κατερίνα Βερούτσου
Έτος: 30 Οκτωβρίου 2012
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:32
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-96-4

Μελομακάρονα και κουραμπιέδες εν δράσει (με CD)

Συγγραφέας: Μάρω Θεοδωράκη
Εικονογράφος: Ίρις Σαμαρτζή
Μουσική: Μάρω Θεοδωράκη
Έτος:24 Νοέμβριου 2008
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:40
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6638-92-3

Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές (με CD)

Συγγραφέας:Μαριλένα Καββαδά
Εικονογράφος: Νέστορας Ξουρής
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Έτος:9 Νοεμβρίου 2009
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:40
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-25-4

Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια τόμος Δ'

Συγγραφέας:Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος: Μιχάλης Κασάπης
Έτος:2007 Νοέμβριος
Σχήμα:21x29
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN 978:-960-6638-54-1

Χριστουγεννιάτικα παραμύθια για παιδιά

Συγγραφέας:Φωτεινή Τσάμπρα - Ζωή Σκαλίδη
Εικονογράφος: Νέστορα Ξουρή
Έτος:2004
Σχήμα:21x29
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:960-88377-0-7

Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια τόμος γ'

Συγγραφέας:Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος: Μιχάλης Κασάπης
Έτος:2007 Ιούνιος
Σχήμα:21x29
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN 978:-960-6638-43-5

Ελληνικά Παραδοσιακά Παραμύθια Τόμος Α

Συγγραφέας:Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος: Μιχάλης Κασάπης
Έτος:2004
Σχήμα:21x29
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:960-88377-3-1

Ελληνικά Παραδοσιακά Παραμύθια Τόμος Β΄

Συγγραφέας:Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος: Μιχάλης Κασάπης
Έτος:2006
Σχήμα:21x29
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:960-6638-09-X

Η κυρα-Καλή και οι δώδεκα μήνες

Συγγραφέας:Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος: Κωνσταντίνος Χαρίτος
Έτος:2006
Σχήμα:21x29
Σελίδες:32
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:960-88377-14-6

Πρωτοχρονιά με τις τρείς νεράιδες αδερφές

Συγγραφέας:Λίλα Δρούτσα
Εικονογράφος: Έλλη Γρίβα
Έτος:2005
Σχήμα:21x29
Σελίδες:32
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:960-6638-10-3

Ελληνικά παραδοσιακά παραμύθια τόμος γ'

Συγγραφέας:Χρυσάνθη Καραΐσκου
Εικονογράφος: Μιχάλης Κασάπης
Έτος:2007 Ιούνιος
Σχήμα:21x29
Σελίδες:48
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN 978:-960-6638-43-5

ΤΕΧΝΟΧΩΡΟΣ_ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ_GAGIK ALTUNYAN

CR Radio- exit to your radio (Διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός)

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων

22 Οκτωβρίου 2013
Βραδιά ανάγνωσης-παρουσίασης με θέμα «Στις μητροπόλεις των εκδόσεων» την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7.00 μ.μ.
Συμμετέχουν οι συγγραφείς:
Άρης Φιορέτος, ο οποίος διαβάζει από το Die halbe Sonne/ Ο μισός ήλιος (2012)
Annett Gröschner, η οποία διαβάζει από το Walburgisnacht/ Βαλπούργεια ημέρα (2012)
Nino Haratischwili η οποία διαβάζει από το Mein sanfter Zwilling/ Κοφτερή αγάπη (2011)
Κρίστοφ Χάιν, ο οποίος διαβάζει από το Vor der Zeit/ Πίσω από το χρόνο(2013)
Kristof Magnusson, ο οποίος διαβάζει από το Das war ich nicht/ Δεν ήμουν εγώ (2010)
Anne Weber, η οποία διαβάζει από το Tal der Herrlichkeit/ Η υπέροχη κοιλάδα (2012)
Συντονίζει ο Σπύρος Μοσκόβου, διευθυντής της ελληνικής εκπομπής της Deutsche Welle
Γερμανικά/Ελληνικά με ταυτόχρονη μετάφραση
Βιβλία των Άρη Φιορέτου και Κρίστοφ Χάιν κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.
Goethe Institut Athen
Ομήρου 14-16
Αθήνα , 210 3661000

22 Οκτωβρίου 2013
Παρουσίαση του βιβλίου της Ιωάννας Φραγκιά Ο ράφτης του Ποσειδώνα την Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8.00 μ.μ.
Την εκδήλωση θα συντονίσει ο συγγραφέας Πάνος Σταθόγιαννης.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ευρώπης του παλαιού εορτολογίου κ.κ. Αλέξιος.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Κώστας Πουλέτσος. Την εκδήλωση θα πλαισιώσει μουσικά το κουαρτέτο εγχόρδων Piu Mosso.
Πολυχώρος Αίτιον
Τζιραίων 8-10, Μακρυγιάννη
Αθήνα , 213 0256666

23 Οκτωβρίου 2013
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σάς προσκαλούν την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 6.00 μ.μ. σε μια βραδιά αφιερωμένη στην Κατερίνα Γώγου (1940-1993) με αφορμή την έκδοση του τόμου με τα άπαντά της Τώρα να δούμε εσείς τι θα κάνετε και την παράσταση «Στο μυαλό είναι ο στόχος» που σκηνοθετεί ο Γιώργος Κορδέλλας.
Για το βιβλίο θα μιλήσει ο συγγραφέας Γιώργος-Ίκαρος Μπαμπασάκης.
Η Μυρτώ Αλικάκη, η Νανά Μπινοπούλου και ο Κώστας Χαριτάτος θα παρουσιάσουν ένα απόσπασμα της παράστασης με τη συμμετοχή των μουσικών Γιάννη Τσόλκα, πιάνο και Γιάννη Ζερβού, κιθάρα. Θα προβλήθεί οπτικοακουστικό υλικό.
Σταδίου 24
Αθήνα
Τηλ. 210-32.17.917

23 Οκτωβρίου 2013
Η λέσχη ανάγνωσης του Κέντρου Λόγους & Τέχνης «Διέξοδος» παρουσιάζει την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7.30 μ.μ. το βιβλίο της Λένας Διβάνη Ένα πεινασμένο στόμα.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Κέντρο Λόγου & Τέχνης «Διέξοδος»
Αθ. Ραζή-Κότσικα 25
Μεσολόγγι , 26310 51260

23 Οκτωβρίου 2013
Συζήτηση με θέμα «Η γνώση της λογοτεχνίας» την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 8.30 μ.μ.
Συμμετέχουν οι συγγραφείς:
Άρης Φιορέτος, συγγραφέας με καταγωγή από Σουηδία, Αυστρία και Ελλάδα
Annett Gröschner, συγγραφέας, ιστορικός και δημοσιογράφος
Κρίστοφ Χάιν, διεθνώς καταξιωμένος γερμανός θεατρικός συγγραφέας και μυθιστοριογράφος
συζητούν με τους:
Νατάσσα Χασιώτη, δημοσιογράφο και χορογράφο
Poka Yo, καλλιτέχνη και συνδιευθυντή της Μπιενάλε της Αθήνας.
Συνοντίζει ο Σπύρος Μοσκόβου, διευθυντής της ελληνικής εκπομπής της Deutsche Welle.
Βιβλία των Άρη Φιορέτου και Κρίστοφ Χάιν κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Καστανιώτη.
Σταδίου 24
Αθήνα
Τηλ. 210-32.17.917

Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΝΙΚΟ



Τελικα ηταν παρα πολλοι εκεινοι που παρακολουθησαν την εκπομπη του Νικου Χατζηνικολάου το βράδυ της δευτέρας 21/10.
Καλεσμένος του ήταν ο Υπουργός «υγείας» και κοινό εκπρόσωποι γιατρών, φαρμακοποιών, και λοιπών φορέων.
Ο κόσμος, περίμενε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ και όχι αοριστολογίες και παινέματα του υποτιθέμενου «κυβερνητικού έργου», αλλά δυστυχώς, όχι μόνο δεν πήρε απαντήσεις, όχι μόνο δεν ξεκαθάρισε το μονιμως θολό τοπίο της υγείας, μπερδεύτηκε, απογοητεύθηκε, και εξοργίστηκε ακόμα περισσότερο κάτι που φάνηκε από το ίδιο βράδυ τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που βομβάρδισαν στην κυριολεξία με ερωτήσεις προς τον υπουργό τη σελίδα της εκπομπής, όσο και από τα διάφορα topics στη συνέχεια.
Ακούσαμε πολλά τρελά, που μόνο σε αυτή τη χώρα συμβαίνουν.
Ούτε στην Ουγκάντα.
Την ώρα της συζήτησης περί «γενόσημων» φαρμάκων, το τι οργισμένες αντιδράσεις καταγράφηκαν από χρόνια πάσχοντες ασθενείς μέσα στο face book δεν περιγράφεται.
Ναι ένα ελάχιστο δείγμα.
«απ το τίποτα έγινες υπουργός και μάλιστα Υγειας,δεν μου επιτρέπει η ανθρωπιά μου να σου ρίξω κατάρα να πάθει κάτι κάποιος απ την οικογένεια σου η ακόμη και συ.....μη προσπαθείς όμως να μου περασεις,οτι το γεννοσημο είναι που θα μου σώσει την ζωή.....ΣΚΑΣΕ!! εμείς που έχουμε χρόνιες παθήσεις, τα χουμε συζητήσει με τους γιατρούς μας και ΞΕΡΟΥΜΕ.......ΣΚΑΣΕΕΕΕ»
Δεν βάζω την «αρχή» του σχολίου, σας αφήνω να την φανταστείτε.
Ένα είναι σίγουρο.
Ότι ο κόσμος δεν ξέρει ΠΟΙΟΝ να πιστέψει, ΤΙ ισχύει και ΠΟΙΟΣ πειραματίζεται με τις ζωές μας γιατί αλλιώς τα λέει ο Ε.Ο.Φ, αλλιώς οι γιατροί, αλλιώς το υπουργείο και οι φαρμακοβιομήχανοι, και τέλος, αλλιώς οι φαρμακοποιοί.
Η παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο.
Και φυσικά, όλο ΘΡΑΣΟΣ για ακόμα μια φορά μίλησαν και για τις γνωστές και αυξανόμενες περικοπές στην υγεία.
Μέσα σε όλα τα άλλα που εξόργισαν τον κόσμο, και που για να βγουν ερωτηματολόγια στην εκπομπή θα έπρεπε να διαρκέσει για κανένα μήνα και ΑΝ έφτανε ο χρόνος, ήταν και το θέμα των αναπήρων, και των ΚΕΠΑ.
Τα ΚΕΠΑ λοιπόν, όπως μάθαμε από τον υπουργό, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Ρε αυτοί δεν πάνε καθόλου καλά.
Δεν παίρνουν απλά ληγμένα, αλλά όπως φαίνεται παίρνουν …. «γενοσημα ληγμένων».
Ουσιαστική ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ δόθηκε για τα ΚΕΠΑ, και αν περιμένουμε να εφαρμοστούν τα «σχέδια», οι διαδικασίες, και άλλα πολλά, ένα είναι σίγουρο, ότι οι ανάπηροι, θα περάσουν από επιτροπές (ΑΝ περάσουν) μετά από τρία χρόνια.
Σε ένα είχε δίκιο, και τον παραδέχτηκα μερικώς τον υπουργό.
Στο ότι «ντρέπεται»,στο συναίσθημα, όταν απευθυνόταν στον εκπρόσωπο των παραπληγικών.
Ναι, ΠΡΕΠΕΙ να ντρέπεται όχι μόνον αυτός αλλά και ΟΛΗ η κυβέρνηση για το χάλι των ανθρώπων, για το ότι παίζουν με τις ζωές του κοσμάκη.
Στην Ιαπωνία όσοι ντρέπονται, κάνουν «χαρακίρι» ακόμα και σήμερα.
Στην Ελλάδα, οι ΕΝΟΧΟΙ υποχρεώνουν το λαό να κάνει χαρακίρι.
Παίζουν στα φανερά με τις ζωές ΟΛΩΝ με ήσυχη τη συνείδηση και χωρίς κανέναν ενδοιασμό γιατί παρόλο που είναι υπεύθυνοι για πολλά, μένουν, και θα μείνουν ατιμώρητοι.
Ο Θεός να βάλει το χέρι του.

Βασίλης Τσούγκαρης

Από την αντίσταση στη διάψευση

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Από την αντίσταση στη διάψευση»
του Στρατή Αναστασιάδη
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη, Εθνικής Αμύνης 27, Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013, στις 7:30 μ.μ.
Εκδόσεις Επίκεντρο,
Καμβουνίων 9, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54621
τηλ 2310-256146, Fax 2310-256148
books@epikentro.gr
www.epikentro.gr

5*Ionian Blue 28η Λευκάδα|Ημιδιατροφή+2Παιδιά


    ¤180 από ¤360
    Έκπτωση : 50%
28η Οκτωβρίου στην Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 180¤ από 360¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το γαλαζοπράσινο τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

¤180 
μόνο!  
  Αξία ¤360
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤180

28η Οκτωβρίου στην Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 180¤ από 360¤ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας και της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες και να μαγευτείτε από το γαλαζοπράσινο τοπίο της Λευκάδας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Τριχωνίδα με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jaccuzi+Πρωινό!
99¤ από ¤200 ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στην Ερέτρια με 175¤ από 350¤ (-50%) για 3 Ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή!
28η Οκτωβρίου στην Ερέτρια, στο Malaconda Beach Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 175¤ από 350¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ελεύθερη κατανάλωση σε Κρασί κατά τη διάρκεια των γευμάτων, Ζωντανό Μουσικό Πρόγραμμα το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ καθώς και εξειδικευμένος παιδαγωγός για την απασχόληση των μικρών μας φίλων! Παρέχεται Late check out στις 17:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στην Ερέτρια, στο Malaconda Beach Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 175¤ από 350¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ελεύθερη κατανάλωση σε Κρασί κατά τη διάρκεια των γευμάτων, Ζωντανό Μουσικό Πρόγραμμα το Σάββατο και την Κυριακή το βράδυ καθώς και εξειδικευμένος παιδαγωγός για την απασχόληση των μικρών μας φίλων! Παρέχεται Late check out στις 17:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στα Καμένα Βούρλα με 279¤ από 560¤ (-50%) για 4 Ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε Luxury δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 5* Ξενοδοχείο!
28η Οκτωβρίου στα Καμένα Βούρλα, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Luxury δίκλινο δωμάτιο, με 279¤ από 560¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 χρήσεις της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής σας και 2 χρήσεις της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας!
28η Οκτωβρίου στα Καμένα Βούρλα, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Luxury δίκλινο δωμάτιο, με 279¤ από 560¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 χρήσεις της Εσωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής σας και 2 χρήσεις της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας!
28η Οκτωβρίου στη Ζάκυνθο με 93¤ από 190¤ (-51%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα, σε Superior δίκλινο δωμάτιο+ Πρωινό σε Μπουφέ!
28η Οκτωβρίου στη Ζάκυνθο, στο Strada Marina Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 93¤ από 190¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες!
28η Οκτωβρίου στη Ζάκυνθο, στο Strada Marina Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 93¤ από 190¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες!
Κάντια Αργολίδας με 60¤ από 120¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Ανεξάρτητο Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα!
60¤ από 120¤ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Κάντια Αργολίδας 15χλμ από το Ναύπλιο, σε Ανεξάρτητο Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα στο Casa Al Mare! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!!!
60¤ από 120¤ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Κάντια Αργολίδας 15χλμ από το Ναύπλιο, σε Ανεξάρτητο Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα στο Casa Al Mare! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει και για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου!!!
Καλάβρυτα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Αράχωβα με 115¤ από 250¤ (-54%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
115¤ από 250¤ (Έκπτωση 54%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με μοναδική θέα στις βουνοκορφές του Παρνασσού και Oικολογικό Πρωινό, στο Skamnos Boutique Hotel! Για κάθε ημέρα διαμονής παρέχεται απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Γυμναστηρίου και χρήση της Σάουνας για μία ημέρα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στο δάσος του Παρνασσού στην Αράχωβα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
115¤ από 250¤ (Έκπτωση 54%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με μοναδική θέα στις βουνοκορφές του Παρνασσού και Oικολογικό Πρωινό, στο Skamnos Boutique Hotel! Για κάθε ημέρα διαμονής παρέχεται απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Γυμναστηρίου και χρήση της Σάουνας για μία ημέρα! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στο δάσος του Παρνασσού στην Αράχωβα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στον Ψαθόπυργο Πάτρας με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ+Massage!
28η Οκτωβρίου στο Ψαθόπυργο Πάτρας, στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 79¤ από 160¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται 1 Massage διάρκειας 20 λεπτών καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στο Ψαθόπυργο Πάτρας, στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 79¤ από 160¤ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται 1 Massage διάρκειας 20 λεπτών καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βόλος με 189¤ από 380¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, στον Βόλο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
189¤ από 380¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Volos Palace Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό με ποτά και αναψυκτικά) σε δίκλινο δωμάτιο με θέα στη θάλασσα, στον Βόλο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα στο δωμάτιο για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στη Λευκάδα με 88¤ από 176¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
28η Οκτωβρίου στην Λευκάδα, στο Hotel Lefkas! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό American Buffet, με 88¤ από 176¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται welcome drink στο Navi Bar και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στην Λευκάδα, στο Hotel Lefkas! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό American Buffet, με 88¤ από 176¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται welcome drink στο Navi Bar και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Αρεόπολη Μάνης με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δώρεαν, με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δώρεαν, με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Αριδαία με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ, Χαμάμ και Πρωινό μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στη Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, με 115¤ από 230¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί, σε 4* Ξενοδοχείο!
28η Οκτωβρίου στη Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 115¤ από 230¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00! Απολαύστε 3 ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
28η Οκτωβρίου στη Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, με 115¤ από 230¤ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και παρέχεται Early check in στις 10:00! Απολαύστε 3 ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Πλαστήρα με 156¤ από 312¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
156¤ από 312¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Naiades Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
156¤ από 312¤ (Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Naiades Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις, Ποδοσφαίρου 5Χ5, Βόλεϊ και του Μπιλιάρδου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον κορυφαίο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!