Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Δηλώσεις Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευ.Βενιζέλου μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup στο Βρότσλαβ της Πολωνίας

Δηλώσεις Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών κ. Ευ.Βενιζέλου μετά την ολοκλήρωση του Eurogroup στο Βρότσλαβ της Πολωνίας                                   http://www.evenizelos.gr/el/statementsgr/2617-poland

Στο Καρφί του Σαββατοκύριακου , Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

H ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΚΔΟΣΗ                                    
ΦΥΛΛΟ 536 ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011                                       
Το σημείωμα του "Κ"                                      
Πώς φτάσαμε στην επιβολή του έκτακτου φόρου στα ακίνητα                                                      
Σοκ στο ΠΑΣΟΚ από το χαράτσι στα ακίνητα                                          
Μεταρρυθμιστές, παραδοσιακοί και… αναμένοντες                                    
στο Πέταλο                                

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΒΟΛΕΑ

Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΕΓΙΝΕ…                                    
Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ δεν είναι ΜΚΟ, δεν είναι κερδοσκοπική εταιρεία αλλά ούτε και μη κερδοσκοπική. Είναι ένα Πολιτιστικό site που λειτουργεί και συντηρείται μόνον από τον ιδιοκτήτη του. Δεν δέχεται διαφημίσεις, ούτε έχει έσοδα. Είναι με λίγα λόγια μια ερασιτεχνική προσπάθεια ενημέρωσης με μόνο λόγο την αγάπη στον πολιτισμό και την στήριξη των προσπαθειών των ανθρώπων του.   Αυτό μας δίνει το δικαίωμα και την ελευθερία να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους και να μη μασάμε τα λόγια μας.                                     
Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ δημιουργήθηκε για να στηρίξει και να προβάλει ιδιαίτερα τις «μικρές» καλλιτεχνικές ομάδες και θιάσους που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στα «μεγάλα» ΜΜΕ. Σε επόχή μάλιστα που ο πολιτισμός δέχεται την πιο ανηλεή επίθεση που δέχτηκε ποτέ από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ                                      
Στηρίξτε μας στέλνοντας τα δικά σας κείμενα και τις εντυπώσεις σας από παραστάσεις που είδατε ή συναυλίες που ακούσατε.                                   
ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ                             
Δ.Σ.Π.

ΕΚΘΕΣΗ - ART EVENT ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗΣ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011

ENTΥΠΩΣΙΑΚΟ ART EVENT ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΙΡΗΝΗΣ                             
Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Ειρήνης στις 21 Σεπτεμβρίου 2011, διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά η ετήσια εικαστική έκθεση - Art Event με τη συμμετοχή πολύ αξιόλογων καλλιτεχνών, αποφοίτων της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών καθώς και άλλων αναγνωρισμένων εργαστηρίων τέχνης, σε καλλιτεχνική επιμέλεια του εικαστικού - επιμελητή εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανού.                                    
Συγκεκριμένα, η έκθεση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά το Σεπτέμβριο του 2009, υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων με τίτλο "Ελληνικά χρώματα - Ειρηνικά χρώματα" στο Πολιτιστικό Κέντρο "ΜΕΛΙΝΑ" στο Θησείο και κατόπιν το 2010 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στην Ακαδημίας 50, θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Αίθουσα Τέχνης του ιστορικού Ελληνογαλλικού Συνδέσμου στο Κολωνάκι.                                             
Ο επιμελητής και καλλιτεχνικός διευθυντής της εκθέσεως Μιχαήλ Ρωμανός, αναφέρει: "Η Ειρήνη υπήρξε πάντοτε προϋπόθεση της πολιτιστικής δημιουργίας.                           
Στην έκθεση με τίτλο "Καλλιτέχνες δημιουργούν για την Ειρήνη" οι καλλιτέχνες παρουσιάζουν έργα τους εμπνευσμένα από την αρμονία της φύσης, την ιστορία και τον πολιτισμό της πατρίδας μας, καταφέρνοντας να διαπεράσουν τα ουσιώδη μηνύματα για οικουμενική Ειρήνη, φιλία και συναδέρφωση των λαών.                                      
Η έκθεση αυτή σκοπό έχει να παρουσιάσει τις ειρηνικές δημιουργίες των νέων καλλιτεχνών και να μας μεταφέρει το αισιόδοξο μήνυμα της κατεξοχήν έκφρασης του ιδεώδους αυτού της Ειρηνικής συνύπαρξης και του αλληλοσεβασμού των λαών. Η έκθεση είναι αφιερωμένη στην Ειρήνη..."                                                 
Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:                                         
Ειρήνη Ανδρούτσου, Παναγής Αντύπας, Iωάννα Αργυρίου, Αγγελική Βαϊανού, Ερασμία Βασιλοπούλου, Ναυσικά Βασιλείου, Γιώργος Βασιλείου, Ελένη Γραφάκου, Ρίκα Διαλυνά, Μάρια Κάββου - Βλατάκη, Βιβή Κακαρίκου, Εύη Καμινάρη, Σπύρος Κανάκης, Σταματία Καππέ, Τρισεύγενη Κουμερτά, Στέλιος Κουτρούλης, Ευτυχία Κουκουζέλη - Δημακοπούλου, Νίκος Λαμπρινός, Θάνα Λυκουρέση, Εύη Μανίκα, Αντωνία Μαντζούκα, Meglio, Σταύρος Μοσχόπουλος, Κάλλη Μπέλλου, Βούλα Παναγιώτου, Ασπασία Παντζιάλα, Xρήστος Πασλίδης, Μιχαήλ Ρωμανός, Βασιλική Σαργολόγου, Αικατερίνη Τζίτζιρα, Χρυσούλα Σκεπετζή, Βάσω Τσόνογλου, Αγαθή Τσορώνη, Άννα Τσιβδάρη, Θωμαϊς Φέκα, Βάσια Χαρίση                                     
Στην έκθεση θα παρουσιαστούν επίσης τα έργα των ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ καλλιτεχνών για τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ που θεσπίζει από φέτος το Φεστιβάλ Εικαστικών Τεχνών της Αθήνας, που επιμελείται ο Μιχαήλ Ρωμανός και είχαν παρουσιαστεί αρχές του καλοκαιριού στην έκθεση "ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ 2011" στο Μουσείο Γουναρόπουλου, δίνοντας την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να τα θαυμάσει για άλλη μία φορά.                                     
Tη βραδιά των εγκαινίων θα παρουσιαστεί performance με εντυπωσιακές δημιουργίες hair styling & body painting των σπουδαστών της σχολής "Νίκου Αμάραντου" σε επιμέλεια Χλόης Ν. Αμαράντου.                                         
Επιμέλεια έκθεσης: Μιχαήλ Ρωμανός                                        
http://mromanos.blogspot.com                                   
Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος                                        
πλατεία Κολωνακίου 2, 4ος όροφος, Κολωνάκι, Aθήνα                            
τηλ: 210 3606231                                
Διάρκεια: 21 - 22 - 23 Σεπτεμβρίου 2011                                         
Ώρες λειτουργίας:                             
Τετάρτη: 20.00 - 23.00  Πέμπτη-Παρασκευή: 18.00 - 22.00                                   
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:                                             
Σχολή κομμωτικής τέχνης και αισθητικής "Νίκος Αμάραντος"                                 
www.amarantos.gr                                  
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ                                         
ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΕΧΝΗΣ                                           
ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΕΛΙΑΣ                                          
ROMANOS & FRIENDS                                  
ΑΡΘΡΑ ΣΧΌΛΙΑ                                   
ΜΟΥΣΙΚΗ - ΘΕΑΤΡΟ - ΒΙΒΛΙΟ - ΤΕΧΝΕΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ                            
EIΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μεσογειακό Φεστιβαλ με τους Κωστή Μαραβέγια και Maraveyas Ilegal 17/9/2011


Μεσογειακό Φεστιβαλ με τους Κωστή Μαραβέγια και Maraveyas Ilegal 17/9/2011
Διοργάνωση : ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ
Τόπος : Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 18.15 Είσοδος : Προπώληση 10 € - Είσοδος 15 €
Κωστής Μαραβέγιας και Maraveyas Ilegal στα Χανιά το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου
H σκηνική του παρουσία σπανίζει και οι μουσικοί που τον συνοδεύουν δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μαγική και ρυθμούς ξέφρενούς σε ένα σετ που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε παρασύρει από τα πρώτα κιόλας λεπτά.
Κυρίες και κύριοι ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό πάρτυ με τον Κωστή Μαραβέγια και την μπάντα του Maraveyas Ilegal το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου στα πλαίσια του Μεσογειακού Φεστιβάλ 2011.
Μαζί του εμφανίζονται τα χανιώτικα μουσικά συγκροτήματα zero-project, SunFistic, Pejot, Tinkerbell, Psycho
Οι πόρτες ανοίγουν στις 6:30 μμ
Είσοδος 15 ευρώ. Προπώληση 10 ευρώ / studio 2000, La Si Do, Κιόσκι Δημοτική Αγορά
Ο Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegal) γεννήθηκε το 1974 στο Αγρίνιο. Τραγουδοποιός και πολυοργανίστας που αναδεικνύει τους παραδοσιακούς ήχους της μεσογειακής Ευρώπης, ο Μαραβέγιας ερμηνεύει τραγούδια στα ελληνικά, τα αγγλικά, τα ιταλικά και τα ισπανικά. Ξεκίνησε τη μουσική του πορεία στην Ιταλία, όπου εκτός από τις σπουδές του στη Στατιστική, φοίτησε και στο ωδείο Niccolo Piccini του Bari (σπούδασε αρμονία, αντίστιξη και φούγκα.)
Ο πρώτος του δίσκος με το συγκρότημα X-darawish κυκλοφόρησε το 1998 στην Ιταλία. Η μουσική του Κωστή Μαραβέγια είναι ακροβατεί ανάμεσα σε μεσογειακές και βαλκανικές αναφορές, με πλούσιες ενορχηστρώσεις και jazz και bossa nova στοιχεία.
Το 2003, το πρώτο κεφάλαιο στη σόλο δισκογραφία του Κωστή Μαραβέγια με τίτλο Ραδιοπειρατής σηματοδότησε την άφιξη ενός νέου συναρπαστικού ταλέντου στην ελληνική μουσική σκηνή. Το δεύτερο άλμπουμ του, Maraveyas Ilegal ,ακολούθησε το 2007 με τεράστια απήχηση σε κοινό και κριτικούς, ενώ το τρίτο και πιο πρόσφατο άλμπουμ Welcome To Greece κυκλοφόρησε το 2009 με ανάλογη επιτυχία από τη νεοσύστατη Ilegal Productions.
Οι Maraveyas Ilegal έχουν παίξει ζωντανά σε διάφορα φεστιβάλ σε χώρες όπως η Αυστρία, η Ιταλία και το Βέλγιο, ενώ στην Αθήνα έδωσαν μεγάλες συναυλίες στο Θέατρο Βράχων και στο sold out Ark Festival το 2010. Ο Κωστής Μαραβέγιας έχει συμμετάσχει σε ευρωπαϊκές αναμεταδόσεις, όπως στην πρώτη σε ακροματικότητα γαλλική ραδιοφωνική εκπομπή “Le Fou Du Roi” του Radio France (που έφτασε στα αυτιά ακροατών της Γαλλίας και της Γερμανίας) και στην έναρξη του Prix Europa, του Διεθνούς Φεστιβάλ Τηλεόασης, Ραδιοφώνου και Νέων Τεχνολογιών στο Βερολίνο. Η συναυλία αυτή πραγματοποιήθηκε στο Ραδιομέγαρο Μουσικής του Βερολίνου και μεταδόθηκε ζωντανά στα μεγαλύτερα ραδιοτηλεοπτικά και ιντερνετικά δίκτυα της Ευρώπης, ενώ σύντομα η ηχογραφημένη της εκδοχή θα κυκλοφορήσει και δισκογραφικά.
Στη συναυλία αυτή έκανε την πρεμιέρα του το τραγούδι “Rue Madame”, για το video clip του οποίου διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Dailymotion ο πρώτος παγκόσμιος διαγωνισμός σκηνοθεσίας με πρωταγωνιστή Έλληνα καλλιτέχνη.
Την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν (2011-2012) θα ξεκινήσει να προβάλλεται από την ΕΡΤ η εκπομπή “Μεσόγειος”, ένα μουσικό ντοκιμαντέρ-road trip με παρουσιαστή τον Κωστή Μαραβέγια ο οποίος ταξιδεύει σε μεσογειακές πόλεις, συλλέγει ιστορίες και ήχους και παίζει μαζί με μουσικούς ανταλλάσσοντας ιδέες και τραγούδια.
Οι Maraveyas Ilegal είναι οι :
Κωστής Μαραβέγιας – φωνή, ακορντεόν, πιάνο, κιθάρες Νίκος Παπαβρανούσης – ντραμς Ίλαν Μανουάχ – σαξόφωνο Άγγελος Παπαδάτος – μπάσο Γρηγόρης Ντανής – ηλεκτρική κιθάρα
Και τα Χανιώτικα συγκροτήματα …
zero-project
Οι zero-project είναι μια μαθητική μπάντα που ξεκίνησε πριν από 3,5 χρόνια. Αφορμή αλλά και σκοπός η διάθεση για μουσική έκφραση των συντελεστών της μπάντας. Ξεκίνησαν με punk μουσικές, στην πορεία άλλαξαν ήχο εντάσσοντας και τον ελληνικό στίχο στο ρεπερτόριο τους.
Οι zero-project έχουν εμφανιστεί στο Twofestival 2009,2010 και 2011, στο αντιπολεμικό φεστιβάλ του 2010, στις Αναιρέσεις 2010 και 2011 και σε πολλά άλλα Live.
Οι zero-project είναι οι :
Γιώργος Μουλούδης (κιθάρα) Στέφανις Ζυμβραγουδάκης ( κιθάρα – φωνή) Σπύρος Κουράκης ( Μπάσο – φωνή) Νίκος Αναστασάκης ( ντραμς)
SunFistic
Οι SunFistic,είναι ένα μουσικό σχήμα που δημιουργήθηκε πριν από περίπου δύο χρόνια. Υποστηρίζουν την ελληνική ροκ σκηνή προσθέτοντας την προσωπική τους πινελιά γράφοντας δικά τους κομμάτια.
Οι SunFistic είναι οι :
Λιλικάκης Σταύρος (Φωνή) Βλαχάκης Γιώργος (Μπάσο) Τσιβουράκης Μάνος (Ντράμς) Κορκίδης Γιώργος (Κιθάρα) Βουρλάκης Δημήτρης (Κιθάρα)
Pejot
Είμαστε συγκρότημα εδώ και 2 χρόνια!
Οι διασκευές που προτιμάμε να παίζουμε είναι κυρίως από συγκροτήματα όπως Led Zeppelin, Lynyrd Skynyrd, Pink Floyd και άλλα συγκροτήματα της δεκαετία του 60 και 70.
Έχουμε γράψει 3 δικά μας κομμάτια τα οποία θυμίζουν progressive rock και psychedelic. Έχουμε παίξει στα εξής live : Twofestival 2010 και 2011, Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ 2010 και 2011, live στο 1ο γυμνάσιο στην αγορά (17 Νοέμβρη), στο μαγαζί 4 Εποχές, στο Green Teen Festival 2010 και στο Bang your Head festival.
Οι Pejot είναι οι :
Γιάννης Παυλιουδάκης (Μπάσο) Ροσσέτος Ιάσονας (Κιθάρα) Φουντουλάκης Ευτύχης (Κιθάρα) Μανιουδάκης Γιώργος (Ντράμς) Κουσουνής Κοσμάς (Φωνή) Μαλινάκης Γιάννης (Φωνή)
Tinkerbell
Οι Tinkerbell «γεννήθηκαν» το Μάιο του 2010. Μετά από ένα πειραματισμό με διάφορα είδη μουσικής το συγκρότημα πλέον εκφράζεται με μουσικές punk με κυρίως κοινωνικό-πολιτικούς στίχους.
Όσον αφορά τις επιρροές; Οτιδήποτε δουν, ακούσουν, ζήσουν μπορεί να επηρεάσει σε αυτά που θα γράψουν.

Οι Tinkerbell είναι:
Σύλλας(Κιθάρα,Φωνή) Βαρδής(Μπάσο,Φωνή) Μάνος(Τύμπανα)
Psycho
Ξεκίνησε στα Χανιά γράφοντας στίχους, κάνοντας τις πρώτες του εμφανίσεις στα τέλη του 2007, με αρκετά μεγάλη ανταπόκριση απ' το χανιώτικο κοινό.
Έχει λάβει μέρος σε πολλά φεστιβάλ: Twofestival 2008-2011, Φιλανθρωπικό, Open Arena, Rethpresent, Against All, Green Teen, Αντιρατσιστικό καθώς και σε πολλές άλλες συναυλίες.
Αρκετά αργότερα ασχολήθηκε και με τον τομέα των μουσικών παραγωγών.

Έχει πολλά ακυκλοφόρητα κομμάτια αν και πρόσφατα(Μάης 2011) κυκλοφόρησε ένα αλμπουμάκι με μουσικές του Διχασμένου(πρώην Χ-UP-C)

Το καλοκαίρι έφυγε αλλά οι προσφορές συνεχίζονται

Το καλοκαίρι έφυγε, αλλά

Με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο για το Champions League!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις.                                     
Mid East Travel & Tourism Ltd.                                      
www.mideast.gr                                   
105-107 Βασ. Σοφίας, 115 21 Αθήνα                                            
τηλ: 210 645 1881 / 211 211 8888 - fax: 210 642 6147                                     
Ε-mail: mideast@mideast.gr - website: www.mideast.gr                                        
ISO 9001:2000                                            
Αρ. Ειδικού Σήματος Λειτουργίας ΕΟΤ: 0206Ε61000259300                                        
Ανακαλύψτε την Ελλάδα “πατήστε εδώ”                                          
Ανακαλύψτε τον κόσμο “πατήστε εδώ”

Ποια είναι η λύση για το στρες και το χρόνιο άγχος;

medicalnews.gr                                               
Ποια είναι η λύση για το στρες και το χρόνιο άγχος;                                              
Καφές: η θέση του στη διατροφή μας                                              
Μυηθείτε δωρεάν στα μυστικά της ρεφλεξολογίας                                                           
Θεραπεία από το στόμα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας                                                
Άνοιξε ο δρόμος για την καταπολέμηση του Αλτσχάιμερ                                                 
Καρκίνος του παχέος εντέρου                                             
Αυξήθηκαν 33% οι δωρητές οργάνων                                                   
Μειώθηκε το ποσοστό παιδικής θνησιμότητας παγκοσμίως

Γιάννης Πουλόπουλος - Θα πιω απόψε το φεγγάρι

Μικρές πόλεις, μεγάλες ιδέες!

Μικρές πόλεις, μεγάλες ιδέες!                                       
Read more: http://www.i-diadromi.com/2011/09/blog-post_8046.html                                             
www.i-diadromi.com

Γιατί τρώμε ποπ-κορν στο σινεμά;

Γιατί τρώμε ποπ-κορν στο σινεμά;                                                
Πες μου πως περπατάς να σου πω πόσο θα ζήσεις…                                           
Γυναίκες: Ελιξίριο υγείας λίγο αλκοόλ την ημέρα                                                     
Παχύσαρκα τα Ελληνόπουλα, λόγω ανεπαρκούς σωματικής άσκησης                                            
Ανακαλύφθηκαν γονίδια που προδιαθέτουν στην συσσώρευση λίπους

Τεχνικά και παράτυπα διόγκωσαν το έλλειμμα του 2009 για να οδηγηθούμε στη λήψη σκληρών μέτρων

Έτσι διόγκωσαν πλασματικά το έλλειμμα του 2009                                          
Νέες μειώσεις μισθών ζητά ο Ρεν                                         
Υπογράφεται σήμερα στη Μόσχα η συμφωνία για την κατασκευή του αγωγού South stream που θα διασχίζει την Βόρεια Ελλάδα                                             
Αυστρία: "Προτιμότερη λύση η χρεοκοπία από μία ευρωβόρα διάσωση"                                       
Οκτώ στους δέκα Γερμανούς δεν εμπιστεύονται την Μέρκελ                                                
Η μαφία στο Μεξικό σκότωσε δύο χρήστες του Facebook που την επέκριναν
Οκτώ άτομα προμήθευαν call girls στο Μπερλουσκόνι για τα "μπούγκα μπούγκα" πάρτι του
                              
Ακόμη και πόλεμο βλέπει ο υπουργός Οικονομικών της Πολωνίας                                                
Διάτρητο το σύστημα ασφαλείας του αεροδρομίου Σαρλ Ντε Γκωλ στο Παρίσι

Τέλος τα αυτοκίνητα χλιδής για τους βουλευτές

Αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων από 1/1/2012                                        
Θα κόβεται το ρεύμα ακόμη κι αν αυτό έχει πληρωθεί!                                           
Αναστολή θανατικής ποινής 90 λεπτά πριν την εκτέλεση                                          
«Στο κόκκινο» οι σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας για το Καστελόριζο                                            
Πάνω από 2,5 εκατομμύρια οι ασθενείς από σκλήρυνση κατά πλάκας                                                   
Κίνδυνος να χαθεί η εξεταστική για χιλιάδες φοιτητές                                             
Με έμφαση επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου στη ΔΕΘ ο Σαμαράς                                         
Αυτά είναι τα κριτήρια και προσόντα των “έφεδρων” για επανένταξη στο Δημόσιο                                  
Ανακάλυψαν γαλαξία τύπου «Star Wars»                                           
Νέα μεγάλη μείωση των πάγων στην Αρκτική                                               
Οι ΗΠΑ καλούν τους πολίτες τους να εγκαταλείψουν άμεσα τη Συρία                                        
«Μαύρη» επέτειος… με κέρδη στην Wall                                                        
Τέλος τα αυτοκίνητα χλιδής για τους βουλευτές με… πλαφόν στα κυβικά                                       
Συνελήφθη ο Μάκης Ψωμιάδης                                              
«Καθοριστική μάχη για το μέλλον μας»                                             
ΙΚΑ: Αναστολή μέτρων αναγκαστικής είσπραξης                                       
Από κόσκινο αναπηρικές και επιδόματα                                            
Ενδέχεται να αυξηθεί η στρατιωτική θητεία                                          
Νέα υπόθεση «επιδομάτων μαϊμού» στη Θεσσαλονίκη                                       
Καμία ανησυχία για Κ.Στεφανόπουλο                                               
Ανοίγει η «αυλαία» του Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας                                              
Στην Αναστασία Δούκα το βραβείο ΔΕΣΤΕ για νέους καλλιτέχνες

Δήλωση Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών από το Eurogroup στην Πολωνία

Δήλωση Αντιπρόεδρου της Κυβέρνησης και Υπουργού Οικονομικών από το Eurogroup στην Πολωνία                                               
http://www.evenizelos.gr/el/statementsgr/2616-statement                                   
[Φήμες, διαρροές και σχόλια που θέτουν σε αμφισβήτηση τις αποφάσεις της 21ης Ιουλίου και την πορεία της Ελλάδας στο πλαίσιο των αποφάσεων αυτών, είναι βλαπτικές, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την Ευρωζώνη συνολικά, για τη διεθνή οικονομία. ]                                     
[Δεν συγχωρείται ούτε άγνοια κινδύνου, ούτε συγκυριακή, μικροκομματική ή προσωπική θεώρηση των πραγμάτων. Αυτό που έχει σημασία είναι μόνο η σωτηρία των μεταπολεμικών επιτευγμάτων της χώρας για τα οποία μόχθησαν γενιές Ελλήνων και Ελληνίδων.]                                        
Δήλωση Ευ. Βενιζέλου κατά την άφιξη στο Eurogroup                                               
http://www.evenizelos.gr/el/statementsgr/2614-eurogroup

αρθρα -video

Αρθρα                                   
Νέα οπτική εμπειρία.                                  
2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ "Κ.Ο.Θ. UNDERGROUND"                                     
Video                                                   
"ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΟ" ΕΠEI.2                                        
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΑΘΗΝΑΣ 2011

Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Η ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ                                           
Πολιτική με δόσεις...                                          
Οι θερμοκέφαλοι Γερμανοί κοντεύουν να καταστρέψουν το ευρώ                                      
Ανοδικά τα χρηματιστήρια πλην ΧΑ

Greek Alert

Greek Alert                                               
Μπείτε η διαδώστε την ομάδα του greekalert                                            
ΙΕΡΑ ΣΥΜΜΜΑΧΙΑ                                             
ΤΟ ΣΠΑΡΤΙΑΤΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ                                        
Ισλαμικό πρόγραμμα σπουδών...(Σκληρό βίντεο)                                           
Γιατί τα'σκιαζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά                                      
Nigel Farage Έχετε σκοτώσει τη δημοκρατία στην Ελλάδα.                                          
ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ                                       
ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΡΝΗΣΗ                                      
Μπείτε η διαδώστε την ομάδα του greekalert

Το μεγάλο φιάσκο με το ΕΤΑΚ

ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ                                 
Το μεγάλο φιάσκο με το ΕΤΑΚ                                                
Ο φόρος στα ακίνητα που θα απέφερε 1,5 δισ. ευρώ βάλτωσε στη γραφειοκρατία                                 
ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΛΕΝΑ ΛΑΣΚΑΡΗ                                  
Στον κυκεώνα της ελληνικής γραφειοκρατίας παλινδρομούν 1,5 δισ. ευρώ φορολογικών εσόδων από το Ενιαίο Τέλος Ακινήτων 2009 και τον Φόρο Ακίνητης Περιουσίας 2010 και 2011, τα οποία παραμένουν ανείσπρακτα.                            
Αν είχαν εισπραχθεί θα μπορούσε για παράδειγμα να είχε αποφευχθεί η μείωση του αφορολογήτου από τα 12.000 στα 8.000 ευρώ που έφερε επιβαρύνσεις 400 ευρώ σε κάθε φορολογούμενο και να μην είχε «ζεματιστεί» με ΦΠΑ 23% ο κλάδος της εστίασης.                                 
Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ.

Αυξάνει το νέο χαράτσι μέσω αντικειμενικών αξιών

www.marketbeast.gr                                     
Αυξάνει το νέο χαράτσι μέσω αντικειμενικών αξιών                                     
Περισσότερες από 100 χιλιάδες οι ακάλυπτες επιταγές                                 
O.O.Σ.Α.: Έκθεση- φωτιά για την ανεργία                                     
Έρχονται προβλήματα στις αεροπορικές πτήσεις                               
Δάνεια σε επιχειρήσεις με εγγύηση Δημοσίου                                       
ΕΕ: Επιβεβλημένη η στήριξη της συμπαραγωγής                                             
Σε ποιους τομείς θα ρίξει βάρος η Task Force                                     
ΕΡΓΟΣΕ: Άδικη η υπαγωγή στην εργασιακή εφεδρεία                                      
Το κλείσιμο της ΕΤ1 αποφάσισε το υπουργικό                                                                        
Το ζήτημα των εγγυήσεων δεν θα λυθεί στο Ecofin

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics                                                             
Έντονα διαβήματα της Ελλάδας προς την Άγκυρα και το Όσλο .Η Τουρκία «αγγίζει» το Καστελόριζο                                              
Η Θράκη και το Ισλάμ των Νεο-οθωμανών                                                        
Ισραήλ: Μπουναμάς εκατό δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα αερίου!                                                  
Τι γίνεται στον αέρα και στη θάλασσα -Παραβιάσεις και παρενοχλήσεις                                   
Η Τουρκία βολιδοσκοπεί την Αίγυπτο για κοινές γεωτρήσεις                                             
Ισραήλ-Ελλάδα συντονίζονται κατά των τουρκικών απειλών                                             
«ΚΑΝΟΝΙΕΣ» ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ                                               
Ιστορική η επίσκεψη Σαρκοζί-Κάμερον στη Λιβύη                                                  
Με οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας με τα Κατεχόμενα απειλεί η Άγκυρα                                            
Χαμένοι στο Μέτρημα (2)                                     
Η προδοσία των Μεγάλων Δυνάμεων προκάλεσε την Καταστροφή της Σμύρνης και τη Γενοκτονία των Χριστιανών της Μικράς Ασίας                                              
X - Files                                   
Σε επιφυλακή η Ε.Φ., λόγω τουρκικών απειλών                                       
ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΟΥ Μας ήρθε η πλατφόρμα της Noble                                   
Στο Κόσοβο ο γγ του ΝΑΤΟ, Ράσμουσεν Νέες εντάσεις στην περιοχή.                                             
Το ψυχικό απόθεμα του Ελληνα                                                   
Για τα περί στρατιωτικής συμμαχίας με το Ισραήλ                                         
Τρυπούν την υπομονή μας οι Τούρκοι                                            
Τα στρατιωτικά σχέδια της Β. Κορέας θέλουν να «μάθουν» οι ΗΠΑ                                       
ΗΠΑ: «Στηρίζουμε το όνομα Δημοκρατία της Μακεδονίας για την ΠΓΔΜ»                                             
Η Τουρκία καθορίζει σήμερα τις κινήσεις της Σύσκεψη στο Υπ.Εξωτερικών για το φυσικό αέριο της Κύπρου                                          
Διαδήλωση στην Ιορδανία κατά αμερικανικής ''ανάμιξης'' στα εσωτερικά της χώρας-Απομάκρυνση Ισραηλινού Πρεσβευτή στην Ιορδανία                                       
ΗΠΑ: Πώληση 18 αεροσκαφών F16 στο Ιράκ                                      
Πολιτική σπέκουλα Τουρκίας για διαφορά ΔΕΠΑ-ΒΟΤAS                                                      
Μετά τον Στρατό το μεταπτυχιακό

Έρευνα για πετρέλαιο νοτίως του Καστελόριζου, ξεκινά η Τουρκία!!! - Ενεργοποιήθηκε η στρατιωτική συμφωνία Ελλάδας- Ισραήλ

Αυστηρότερος ο πειθαρχικός κώδικας των δημοσίων υπαλλήλων                                              
Έρευνα για πετρέλαιο νοτίως του Καστελόριζου, ξεκινά η Τουρκία!!!                                         
Ελλάδα και Ισραήλ ενεργοποίησαν την μεταξύ τους αμυντική συμφωνία, αναμένοντας εχθρικές ενέργειες της Τουρκίας                                          
Η Τουρκία απειλεί με οριοθέτηση υφαλοκρηπίδας με το ψευδοκράτος                                      
Xορστ Ράιχενμπαχ: "Λεφτά υπάρχουν"                                            
Έφθασε στην Κύπρο το γεωτρύπανο "Όμηρος"                                      
Ασφυξία από ακάλυπτες επιταγές ύψους 1,5 δισ. ευρώ!!!                                                   
Οι τράπεζες έπαθαν. Έμαθαν;                                         
Το ευρώ φέρνει πλούτο στην Γερμανία                                         
Δια ασήμαντον αφορμή...                                                  
Πρωτοφανής παραδοχή Βενιζέλου. «Δεν πιστεύω στους φόρους μέσω ΔΕΗ, αλλά θέλουμε άμεσο αποτέλεσμα»                                                 
Βούλγαροι: "μακριά από μας το ευρώ"                                                  
Ανακαλύφθηκε πλανήτης με δύο ήλιους, που όμως επικρατούν πολιτικές θερμοκρασίες                                     
Περίσσεψαν οι ανάπηροι και στη Θεσσαλονίκη                                              
Ζώδια