Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΜΙΑ ΧΩΡΑ «ΚΟΥΡΕΛΟΥ».

Παρακολουθώντας την επικαιρότητα, τις «φτιαχτές» ειδήσεις, το ρεσιτάλ υποκρισίας που δίνουν οι πολιτικοί και ιδιαίτερα οι «συγκυβερνώντες» με την «παρέα» τους τους Ευρωπαίους, σκέφτομαι ότι πάμε για τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ χειμώνα των τελευταίων δεκαετιών.
Ζούμε σε μια διαλυμένη χώρα, την οποία τσαλαπατούν ΟΛΟΙ, Έλληνες και ξένοι λες και είναι «κουρελού».
Μια χώρα που έτσι όπως πάμε, δεν θα κατορθώσει να μαζέψει ΠΟΤΕ τα κομμάτια της, δεν θα κατορθώσει ΠΟΤΕ να ανασάνει από το αβάσταχτο βάρος που την πιέζει, βάρος που προήρθε, η καλύτερα που «εξασφαλίστηκε» από εκείνους που ΕΜΕΙΣ επιλέξαμε να την κυβερνήσουν.
Όχι μόνο τώρα, αλλά και πολύ παλαιότερα.
Η ανεργία έχει εκτοξευτεί στα ύψη και, τα «ποσοστά» της που δίνουν οι στατιστικές δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.
Η διαφθορά κάνει «περίπατο» και καθημερινά βγαίνουν στη δημοσιότητα σκάνδαλα επί σκανδάλων.
Μιλούν για έναν αριθμό πολιτικών που συμμετείχε σε αυτά…..
Και τι έγινε αν είναι 30 η 300;
Αυτή την κουρελού δεν την τσαλαπάτησαν (και εξακολουθούν να την τσαλαπατούν) μόνο πολιτικοί.
Δυστυχώς και από άλλες συνομοταξίες έχουν επωφεληθεί να ΦΑΝΕ από τα κομμάτια Παραπολιτικοί, παρατρεχάμενοι, εργολάβοι, γραμματείς, φαρισαίοι, μέχρι και απλοί υπάλληλοι, «λειτουργούς» (και καλά τους έχουν χαρακτηρίσει) σε διάφορες υπηρεσίες της.
Οι ΛΙΓΟΙ, κατέστρεψαν τους πολλούς, και τώρα καλούνται οι πολλοί να ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ για όλα εκείνα που έγιναν στις πλάτες τους.
Τα κόμματα για το μόνο που δεν νοιάζονται τελικά είναι για την σωτηρία της χώρας.
Μπλε, πράσινοι, κόκκινοι, κίτρινοι, και όποιο άλλο αναθεματισμένο «χρώμα» που συμμετείχε στην καταστροφή μας, ουσιαστικά εκπροσωπεί «ΤΣΕΠΕΣ και ΚΑΡΕΚΛΕΣ».
Τσέπες και καρέκλες που τραβούν από την «κουρελού» όλες τις «ραφές» της για να την ξηλώσουν τελείως, για να μοιράσουν τα κομμάτια της στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.
Νησιά, λιμάνια, βραχονησίδες, ναυπηγεία, υγεία, τα σπίτια μας στα οποία πλέον πληρώνουμε νοίκι…..
Οι τσέπες αυτές και οι καρέκλες, μας κοροϊδεύουν συνέχεια, προσπαθούν να μας ρίξουν στάχτη στα μάτια με τεχνάσματα, και το κυριότερο;
ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ για την κατάσταση μας αυτοί…
Φταίνε οι «άλλοι», οι προηγούμενοι, προ-προηγούμενοι, …….
Δεν φταίνε αυτοί.
Φταίμε ΕΜΕΙΣ που κατάντησε η χώρα μια «ξηλωμένη κουρελού».
Βασίλης Τσούγκαρης

Η ευρωπαϊκή ποίηση στο μετρό των Βρυξελλών | TRANSPOESIE 2012

Σεμινάριο στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας: Βραχώδεις πλανήτες, Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου

Περάστε την πρώτη νύχτα του γάμου σας στην Αφροδίτη, όπου μια νύχτα διαρκεί αρκετές δεκάδες γήινα μερόνυχτα. Προτιμήστε όμως ξενοδοχείο με καλό κλιματισμό.
Εξετάστε από κοντά την καψαλισμένη επιφάνεια του Ερμή και κάντε ηλιοθεραπεία για 2 μικροδευτερόλεπτα στην όχθη ενός ξεροπόταμου.
Υπάρχει ζωή στον Άρη;
Επισκεφτείτε το μεγαλύτερο ηφαίστειο του Ηλιακού μας Συστήματος, τον Όλυμπο.

Ξεναγοί σας στους βραχώδεις πλανήτες του Ηλιακού Συστήματος οι Μαρία Κώνστα και Δημήτρης Δαγόπουλος το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία του Ομίλου.
Το πλήρες πρόγραμμα των σεμιναρίων του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Αλεξανδρείας 113, περιοχή Μαρτίου, τηλ: 2310 423133
www.ofa.gr

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ BRAVE! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Μια επική περιπέτεια γεμάτη ψυχή, αξιαγάπητους χαρακτήρες και χιούμορ για κάθε ηλικία με ηρωίδα την ατρόμητη Μέριντα που δε διστάζει να αλλάξει το πεπρωμένο της. Μια ιστορία για την αληθινή γενναιότητα και τη δύναμη της οικογενειακής αγάπης.
Είμαι η Μέριντα, μ’ αρέσει να αισθάνομαι ελεύθερη και να κάνω αυτό που θέλω! Αν κι εσύ είχες την ευκαιρία να αλλάξεις τη μοίρα σου, θα το έκανες; Εγώ πάντως σίγουρα ναι!
Από τα παλιά χρόνια θρύλοι για φοβερές μάχες και μαγικές ιστορίες περνούσαν από γενιά σε γενιά στα άγρια και μυστηριώδη υψίπεδα της Σκοτίας.
Και τώρα μια καινούργια ιστορία έρχεται να προστεθεί όταν η γενναία Μέριντα έρχεται αντιμέτωπη με την παράδοση και τη μοίρα αλλά και με το πιο άγριο θηρίο του βασιλείου. Η κοκκινομάλλα Μέριντα, η παρορμητική και δυναμική κόρη του Βασιλιά Φέργκους και της Βασίλισσας Έλινορ, είναι φοβερή τοξότρια. Αποφασισμένη να χαράξει τον δικό της δρόμο στη ζωή, αψηφά τα πατροπαράδοτα και ιερά για τους ατρόμητους άρχοντες της χώρας έθιμα. Αναπόφευκτα η ανυπάκουη συμπεριφορά της προκαλεί χάος και οργή στη χώρα. Τότε καταφεύγει για βοήθεια στην εκκεντρική μάγισσα του δάσους και εκείνη της κάνει ένα δώρο που κρύβει πολλές παγίδες. Το κακό που παραμονεύει αναγκάζει τη Μέριντα να ανακαλύψει την αληθινή γενναιότητα για να μπορέσει να λύσει μια φοβερή κατάρα πριν να είναι πολύ αργά για την οικογένειά της και το βασίλειο.
«Κάποιοι λένε ότι δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη μοίρα μας. Ότι το πεπρωμένο μας είναι προδιαγεγραμμένο. Αλλά εγώ ξέρω την αλήθεια. Η μοίρα μας ζει μέσα μας. Απλά πρέπει να είσαι αρκετά γενναίος για να τη δεις».
Ακολούθησε τη γενναία Μέριντα σε ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο συγκίνηση και περιπέτεια, μέσα στα πανέμορφα δάση της Σκοτίας. Διάβασε περισσότερα για την κοκκινομάλλα πριγκίπισσα ΕΔΩ.
Τρέξε στους κινηματογράφους και δες την καινούρια ταινία της Disney / Pixar από τη Feelgood. Πάρε μια γεύση από το trailer.
Παίξε στο Disney Pixar Brave: The Video Game ως Μέριντα και ζήσε την πιο συναρπαστική περιπέτεια στο άγριο τοπίο της μυθικής Σκoτίας. Αντιμετώπισε φοβερούς εχθρούς με όπλο την εξυπνάδα και το κουράγιο σου, λύσε τη μαγική κατάρα και σώσε το βασίλειο!
Διάβασε το βιβλίο της Brave που κυκλοφορεί από το ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε δύο εκδόσεις.
BRAVE  

Η γενναία Μέριντα
Σελίδες: 96
Σκληρόδετη έκδοση με πολλές μαγευτικές σκηνές από την ταινία.

BRAVE
Η γενναία Μέριντα

Σελίδες: 32
Με σύντομο κείμενο που διαβάζεται ευχάριστα μέσα σε 15 λεπτά, ιδανικό και για μικρότερες ηλικίες. Για να σου κρατάει συντροφιά όπου και να ’σαι: στο σπίτι, στο ταξίδι, στη βόλτα, στις διακοπές.

Μπες
ΕΔΩ και τύπωσε το σχολικό πρόγραμμα με την Brave για να μην ξεχνάς τα μαθήματά σου.
Περισσότερες ιστορίες της Disney θα βρείτε
ΕΔΩ. Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε τακτικά το www.metaixmio.gr, για να ενημερώνεστε για όλες τις νέες κυκλοφορίες βιβλίων της Disney.
Μόλις κυκλοφόρησε το νέο φθινοπωρινό τεύχος της αγαπημένης σου εφημερίδας Παιδιά, διάλειμμα! Ξεφύλλισέ την
ΕΔΩ.
Τα βιβλία της Brave και όλα τα βιβλία της Disney θα τα βρείτε σε όλα τα βιβλιοπωλεία. Μπορείτε επίσης να τα παραγγείλετε ηλεκτρονικά μέσω του δικτυακού μας τόπου στο Internet (www.metaixmio.gr) ή τηλεφωνικώς (210 3647433, εσωτ. 115) ή με fax (211 3003562). Τα βιβλία θα σας σταλούν με αντικαταβολή. Τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής καταβάλλονται από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, εφόσον η παραγγελία σας υπερβαίνει τα 15,00 €.

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΟΝΟΜΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΒΕΠ στις δύο τελευταίες συνεδριάσεις αποφάσισε ομόφωνα την ενεργοποίηση των Επιτροπών, οι οποίες σύμφωνα και με το καταστατικό της ΕΕΒΕΠ, συνεπικουρούν στο έργο του.
Σύμφωνα με την απόφαση αυτή καλούμε τα μέλη της ΕΕΒΕΠ, καθώς και τους συναδέλφους οι οποίοι δεν έχουν εγγραφή ως μέλη μας, να δηλώσουν συμμετ οχή στις εργασίες των Επιτροπών αυτών, γιατί θεωρούμε πως μόνο μέσα από την συνεργασία, τον γόνιμο διάλογο και την ανταλλαγή/επεξεργασία διαφορετικών θέσεων/απόψεων είναι δυνατόν να εμπλουτίσουμε το έργο της Ένωσής μας προς όφελος όλων των βιβλιοθηκών & των συναδέλφων.
Οι Επιτροπές αυτές έχουν ως εξής:
1.       Επιτροπή Καταστατικού, Συντονίστρια κα Αφ. Φράγκου. Η Επιτροπή αυτή απευθύνεται μόνο στα μέλη της ΕΕΒΕΠ. infoscienceaddict@gmail.com
2.       Επιτροπή Λαϊκών Βιβλιοθηκών, Συντονίστρια κα Χρ. Κυριακοπούλου. xkyriakopoulou@gmail.com
3.       Επιτροπή Επιμόρφωσης και Εκδηλώσεων, συντονιστής κος Δ. Πολίτης. odimpol@gmail.com
4.       Επιτροπή Αρχείου Μελών, συντονιστές κος Γ. Γλωσσιώτης και κα Ρ. Χωρέμη. Η Επιτροπή αυτή απευθύνεται μόνο στα μέλη της ΕΕΒΕΠ. rhoremi@hotmail.com
5.       Επιτροπή Περιοδικού και Εκδόσεων, συντονιστής κος Γ. Γλωσσιώτης. glossiotis@gmail.com
6.       Επιτροπή Σχολικών Βιβλιοθηκών, συντονίστρια  κα Χ. Κυριακοπούλου.
7.       Επιτροπή Ιατρικών/Νοσοκο μειακών Βιβλιοθηκών, συντονιστής  κος Δ. Πολίτης.
8.       Επιτροπή Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών, συντονίστρια  κα Αν. Κατσιρίκου. anthi@unipi.gr, anthi@asmda.com
9.       Επιτροπή Ειδικών Βιβλιοθηκών, συντονίστρια κα Ρ. Γαϊτάνου. rgaitanou@gmail.com
10.   Επιτροπή Μεταφράσεων, συντονίστρια κα Αν. Κατσιρίκου.
11.   Επιτροπή Εργασιακών, συντονιστής κος Γ. Γλωσσιώτης.
12.   Επιτροπή Κώδικα Δ εοντολογίας, συντονίστρια  κα Μ. Αλεξανδράκη. m.alexandraki@yahoo.com
13.   Επιτροπή Νομοθεσίας Βιβλιοθηκών, συντονιστής  κος Γ. Γλωσσιώτης.
Το έργο των Επιτροπών είναι σημαντικό καθώς αυτές θα εισηγούνται στο ΔΣ την χάραξη πολιτικών της ΕΕΒΕΠ σε συγκεκριμένα θέματα, καθώς επίσης και την ανάληψη δράσεων όπου και όταν χρειάζεται.
Η συμμετοχή όσο το δυνατόν περισσοτέρων συναδέλφων κρίνεται αναγκαία καθώς οι εποχές που ζούμε είναι ιδιαίτερα δύσκολες, τόσο για το προσωπικό όσο και για την συλλογική έκφραση ανάμεσα στις βιβλιοθήκες με αποτέλεσμα να βρίσκονται σ΄ ένα κρίσιμο σταυροδρόμι, τόσο εξαιτίας της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας όσο και του νέου ρόλου που καλούνται να διαδραματίσουν.
Πιστεύουμε ότι σ΄αυτές τις συγκυρίες η συλλογική σκέψη & δράση είναι επιβεβλημένη.
Παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την ΕΕΒΕΠ στο mail info@eebep.gr, ή στο τηλέφωνο της Ένωσης (2103302128) κάθε Τρίτη και Πέμπτη 17:30-19:30 για ενημέρωση και δήλωση συμμετοχής.
Με εκτίμηση,
Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος
Γ.Γλωσσιώτης

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ - Το ράκος

Ερεβώδες το μέλλον αν εφαρμοσθούν τα μέτρα - Το Curiosity ανακάλυψε το υδάτινο παρελθόν του πλανήτη Άρη - Έδωσα φακελάκι...

Έδωσα φακελάκι...
Ερεβώδες το μέλλον αν εφαρμοσθούν τα μέτρα

Συνέλαβαν τον σκηνοθέτη της αντι- ισλαμικής ταινίας

Σίμος Κεδίκογλου: Η λίστα των 36 είναι αληθινή

Αγωγή κατά του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρη Κυριαζίδη, υπέβαλε η Χρυσή Αυγή

Η δίαιτα που ρυθμίζει την αρτηριακή πίεση

Το Curiosity ανακάλυψε το υδάτινο παρελθόν του πλανήτη Άρη

Η κρίση, κρίση, αλλά η παραοικονομία αντιστέκεται καλύπτοντας το 24% του ΑΕΠ!!!

Ειρηνοδικείο διέγραψε τα χρέη στεγαστικού δανείου από τον ΟΕΚ στην Καβάλα

Θα "σώζουμε" ες αεί δεδομένα σε μία γυάλινη επιφάνεια

Τί θες ρε μεγάλε και πετάγεσαι.., μη μιλάς

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Πούστηδες και παλικάρια … γίνανε (ΚΑΙ ΠΑΛΙ) μαλλιά κουβάρια στη ΝΔ
Αιώνες μπροστά ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των αρχηγών με συμφωνία για τα μέτρα

Φτάνει πια η προπαγάνδα των «πατριωτών»!...

Αυτός είναι ο «γέρων Παστίτσιος» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Νοσηλεία στο Σπίτι» για τον Βόρειο Έβρο

Κοινοβουλευτική ερώτηση Ουζουνίδη για την Εγνατία Οδό

Όταν η Χρυσή Αυγή υμνούσε τον εγκληματία πολέμου Ρούντολφ Ες

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αλεξανδρούπολης για τα Χρυσωρυχεία

Αίσιο τέλος για την επένδυση στον Πρίνο;

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στηρίζει το αντιρατσιστικό – μεταναστευτικό φεστιβάλ Ορεστιάδας

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας στο μαθητικό «μπλόκο» της εθνικής οδού Δράμας – Ξάνθης

«Πατριωτικές» γκλοπιές στα ΑμεΑ!!! Τα ΜΑΤ χτύπησαν άτομα με αναπηρία και τους συνοδούς τους

Η Ξάνθη συμπαραστέκεται στους απεργούς πείνας στο Στρατόπεδο Συγκέντρωσης Μεταναστών

Συλλήψεις στον Έβρο για λαθρεμπόριο φυτοφαρμάκων από Τουρκία

Παραδοσιακά φαγητά θα παρουσιαστούν στην Καβάλα

Διάλεξη για την Δυσλεξία στην Δράμα

Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο ΑΜ-Θ

Έκκληση για βοήθεια στη Φιλοζωική Κομοτηνής

Γιορτή Βιολογικής Γεωργίας στην Αλεξανδρούπολη

Νέα αρχή στο ΤΕΙ Καβάλας

Ένα βήμα πριν την έξοδο του τούνελ της οικονομικής κρίσης

Επιστολή Γιαννακίδη στον Σαμαρά για την επαναλειτουργία της Αστυνομικής Σχολής Ξάνθης

Ποιος γέροντας Παστίτσιος;;; Γραφείο Τύπου ΔΗΜΑΡ Δράμας και τα μυαλά στα κάγκελα

Γιάννης Βαρουφάκης:«Βελούδινο διαζύγιο» είναι ίσως η μόνη λύση - Προϋπολογισμός ύφεσης και ανέχειας για το 2013 - Στο 80% η εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης. Μεγάλο ποσοστό πολιτών εκτός της διαδικασίας επιστροφής του ειδικού φόρου

Ένεση ρευστότητας στις ΑΠΕ
Συγκέντρωση άθεων υπέρ του 27χρονου για τον Παστίτσιο

Μιλάτε ελληνικά, αλλά δεν ... το γνωρίζετε

Μεϊμαράκης προς Ρουπακιώτη: Να δημοσιοποιηθεί επίσημα η λίστα του ΣΔΟΕ

Γιάννης Βαρουφάκης:«Βελούδινο διαζύγιο» είναι ίσως η μόνη λύση

Κρατά στον καταψύκτη τον νεκρό γιό του τα τελευταία έξι χρόνια!

Προϋπολογισμός ύφεσης και ανέχειας για το 2013

Νέα ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία

Οι δικαστικοί ζητούν τα ίδια προνόμια με τους βουλευτές

Λουκέτο στα "γραφεία ευρέσεως εργασίας" της Χρυσής Αυγής αν αυτά λειτουργούν δίχως να πληρούν το νόμο

Στο 80% η εξίσωση του πετρελαίου θέρμανσης. Μεγάλο ποσοστό πολιτών εκτός της διαδικασίας επιστροφής του ειδικού φόρου

Νάκος εναντίον Μεϊμαράκη

Η λίστα με τα ονόματα των πολιτικών | Τα τελικά μέτρα-σοκ | Βιβλίο-φωτιά του Π. Ρουμελιώτη | Κατάρρευση ΕΟΠΠΥ | Golden Boys Τραπεζών | Aρση ασυλίας

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη διαρροή της λίστας με τα ονόματα πολιτικών
περισσότερα

Τα μέτρα που συμφώνησε η κυβέρνηση για το πακέτο των 13,5 δισ. ευρώ
περισσότερα

Βιβλίο-φωτιά του Π. Ρουμελιώτη για τις ευθύνες αυτών που έφεραν το Μνημόνιο
περισσότερα

«Η Ευρώπη χρειάζεται ένα νέο σχέδιο Μάρσαλ» λέει ο Τσίπρας στην Ευρώπη

περισσότερα

Διαδικτυακό κίνημα ενάντια στη διαφθορά, στο site «Έδωσα Φακελάκι»
περισσότερα

Έρχονται ανατιμήσεις σε βασικά είδη διατροφής παρά την οικονομική κρίση
περισσότερα

Επερώτηση των 59 του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή για την κατάρρευση του ΕΟΠΠΥ

περισσότερα

Άρση ασυλίας για δύο βουλευτές, κατά για έναν, τρεις περιμένουν στη σειρά...
περισσότερα

ΔΗΜΑΡ: Έλεγχος του Δημοσίου στα προνόμια των golden boys των Τραπεζών
περισσότερα

Παναγούλης - Αθανασίου: Γιατί δεν συλλαμβάνεται ο φυγόδικος Καρούζος;
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Η Ευρώπη ξεθωριάζει...

Η Ευρώπη ξεθωριάζει...
Γιατί η έξοδος είναι μια επιλογή για τη Γερμανία
Iδού το δίλημμα: Χρεοκοπία ή πληθωρισμός
Οι γεωτρήσεις πετρελαίου στην Αρκτική
O ακήρυχτος πόλεμος ΔΝΤ – Ευρώπης
Σκουρλέτης: Σκληρό και βάρβαρο το πακέτο νέων μέτρων
Ευρωπαϊκή διάσκεψη για το ελληνικό χρέος ζητά ο Τσίπρας
Αγωγή Παπακωνσταντίνου στη Σοφία Βούλτεψη
ΠΑΣΟΚ: Πρώτα διαπραγμάτευση και μετά τα μέτρα
Άνοιγμα των λογαριασμών του θα ζητήσει ο Β. Μεϊμαράκης
Με γκρίζες ζώνες η συμφωνία των τριών
ΚΚΕ: Κανένα όφελος για το λαό από επιμήκυνση ή νέα διαπραγμάτευση
Αίρεται η ασυλία της Ντόρας Μπακογιάννη
Πρωτογενές πλεόνασμα στον προϋπολογισμό του 2012 βλέπει πολύ πιθανό η Alpha Bank
Σε οριστική λύση για τα αυθαίρετα έως τα τέλη Ιανουαρίου προχωρά το ΥΠΕΚΑ
Σε χαμηλό διετίας ο δείκτης οικονομικού κλίματος στην Ευρωζώνη τον Σεπτέμβριο
Απουσία μέτρων ανάσχεσης της ύφεσης βλέπει ο Κ. Μίχαλος
Με τον πρωθυπουργό θα συναντηθεί στις 18:00 ο διοικητής της ΤτΕ Γ. Προβόπουλος
Ολιγοήμερη αναβολή της υποβολής αιτήσεων στη δράση digi-mobile για τις επιχειρήσεις της Αττικής
Μείωση 4,8% στα τραπεζικά δάνεια τον Αύγουστο
Συνεχίζεται η δυναμική ανάπτυξη του κλάδου των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας
CPI: Στα 817 χιλ. ευρώ οι ζημιές στο εξάμηνο
Siemens: Κατασκευή αιολικού πάρκου στην ΠΓΔΜ
Ειδικές προσφορές για φορτηγά από τη Γέφυρα
CPI: Στις 28/12 η γενική συνέλευση
Παγκόσμια διάκριση για το Ιατρικό Αθηνών
Νέος υπεύθυνος μετόχων στην ΕΥΑΘ
Αλλαγές στο δ.σ. της Royal FrieslandCampina
Προσφορά από την Olympic Air

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR

Geopolitics-GR
Πρόσκληση
Τουρκία Η αποκάλυψη του «πραιτοριανού κράτους»

Πρόθυμος για συνομιλίες με το ΡΚΚ

Τελεσίγραφο Νετανιάχου στο Ιράν

Μέχρι και 700.000 οι Σύροι πρόσφυγες έως τα τέλη του έτους

«Οραμα» Αχμεντινετζάντ για μια νέα παγκόσμια τάξη

Το Πεκίνο ακυρώνει την τελετή της επετείου εξομάλυνσης των σχέσεων με το Τόκιο

Οι αντάρτες ετοιμάζονται να εξαπολύσουν μεγάλη επίθεση στο Χαλέπι

Turkey's 'Sledgehammer' Verdicts Take Military Down a Peg

Ντ.Αγιαλόν: Το Ιράν συνεχίζει το πυρηνικό του πρόγραμμα αν και είναι «στα πρόθυρα πτώχευσης»

Ράσμουσεν: Το Μαυροβούνιο μπορεί να υπολογίζει σε στήριξη από το ΝΑΤΟ

ME THN ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ... ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΗΣ "ΕΛΕΝΗΣ"

O Ερντογάν για τις συγκρούσεις με το PKK

Συμφωνία για την επανάληψη των εξαγωγών πετρελαίου μεταξύ Σουδάν και Ν. Σουδάν

Ο Γκιουλ πιο δημοφιλής από τον Eρντογάν σε δημοσκόπηση

Επίθεση αυτοκτονίας στο Αφγανιστάν

Oι Τουρκόφωνες χώρες θα χρησιμοποιούν Κοινή Σημαία;

Η Τουρκική εκδοχή της Ηθικής του Πολέμου

Is Turkey Losing Iraq?

Real.gr

Και στη λίστα του ΣΔΟΕ ο Μεϊμαράκης
Αποκαλύψεις από τη μία - Ύβρεις από την άλλη

Επιστολή Λιβανού στο γραφείο Μεϊμαράκη

Κομισιόν: Ψηφίστε - εφαρμόστε και περάστε στις 12/11 από το ταμείο

Αλλαγή πλάνων μετά τη συμφωνία με Βενιζέλο και Κουβέλη

Σοκάρουν τα μέτρα των 13,5 δισ. ευρώ

Στο στόχαστρο ο κατώτατος μισθός

«Πρωτοφανή» μέτρα λιτότητας στην Ισπανία

Μακιγιάζ ανάλογα με το χρώμα μαλλιών σας

Η απάντηση της Μαρίνας Χρυσοβελώνη

Συρία: Έκρηξη σε αγωγό μεταφοράς αργού πετρελαίου

Νέες αποχωρήσεις Αμερικανών αξιωματούχων στη Λιβύη

Πορεία διαμαρτυρίας συνοριοφυλάκων στην Αλεξανδρούπολη

ΤτΕ: Συνεχίζεται η εκροή καταθέσεων

Συνάντηση Αβραμόπουλου- Νταβούτογλου στη Νέα Υόρκη

Τέρμα η τηλεόραση για την Ευγενία Μανωλίδου

"Τον άντρα μου τον βάζω πάνω από μένα..."

Το Βερολίνο αναμένει την ετυμηγορία της Τρόικα

Το Βερολίνο αναμένει την ετυμηγορία της Τρόικα
Το πόρισμα της Τρόικας για την πορεία των μεταρρυθμίσεων στην Ελλάδα, καθώς και ο τρόπος αντίδρασης της ελληνικής κυβέρνησης, θα κρίνει την περαιτέρω στάση της Γερμανίας ως προς το αίτημα για επιμήκυνση του προγράμματος βοήθειας. 
Συνέχεια

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Αρχαία ιατρική
ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟΣ

Εκκλησία Ρωσίας: Να μην είναι υποχρεωτική η παραλαβή και χρήση των νέων ταυτοτήτων - Όχι στην εμφύτευση microchips και βιοτατουάζ.

ΞΥΠΝΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΠΑΚΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΛΑΘΡΟ...Αλλος ενα εφαγε της..χρονιας του

Συνέντευξη στον Βαξεβάνη: "Εγώ είμαι ο Γέρων Παστίτσιος"!!! (Ο Βαξεβάνης νομίζει πως ο δημοσιογράφος είναι δικηγόρος και υποβολέας...)

Σκέφτεσαι ελεύθερα; Αποτελείς ιό για την κοινωνία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ελληνικό νησί θέλουν να αγοράσουν οι Αλβανοί!

Η συμφωνία των αρχηγών | Τα μέτρα | Η δίκη των CDS | Οι γερμανικές αποζημιώσεις | Ο καυγάς για τη λίστα των 32 | Νέο «επεισόδιο» Πάγκαλου...

Έκλεισε η συμφωνία στους «βασικούς άξονες» για τα μέτρα από τους 3 αρχηγούς
περισσότερα

Τι περιλαμβάνει το πακέτο μέτρων 13,5 δισ. ευρώ
περισσότερα

Συντελεστής 35% και χωρίς αφορολόγητο για τους ελεύθερους επαγγελματίες
περισσότερα

Νέα αναβολή στη δίκη για τα CDS - Π. Καμμένος κατά Ανδρίκου Παπανδρέου!
περισσότερα

Τσίπρας: Ζητά σύσταση Διακομματικής Επιτροπής για γερμανικές αποζημιώσεις
περισσότερα

Κατηγορώ Μεϊμαράκη σε Χατζηνικολάου - Επίθεση Κακλαμάνη σε Στουρνάρα
περισσότερα

Ευρωβουλευτές ΝΔ: Να παρέμβει η Κομισιόν για το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι
περισσότερα

Ο Θ. Πάγκαλος διόρισε στη Βουλή τον επιμελητή του «Μαζί τα φάγαμε»...
περισσότερα

Σ. Βούλτεψη: Επανέλαβε τα περί «ρουφιανομάγαζου» αναφερόμενη στο ΣΔΟΕ
περισσότερα

eklogika.gr: Ειδήσεις, αρθρογραφία, Τράπεζα Πληροφοριών
περισσότερα

www.eklogika.gr : το πιο ενημερωμένο portal για την πολιτική, την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τις εκλογές

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Mapping Drone Proliferation: UAVs in 76 Countries

Όλα τα ονόματα πολιτικών που ελέγχονται από το ΣΔΟΕ

Η επιστολή του Λιβανού στον πρωθυπουργό για τον Μεϊμαράκη

Ενοικιάζοναι πολύτιμες νησίδες: η φυσική μας κληρονομιά σε τιμή ευκαιρίας

Μεϊμαράκης σε Παυλόπουλο: ''Αντί να γλείφεις του Χατζηνικολάου, έλα να γλείψεις τον δικό μου είναι πιο ωραίος''

Εικόνες ντροπής: ΜΑΤ απώθησαν με τις ασπίδες τα ΑμεΑ

Σχόλιο - επίθεση υψηλής "πολιτικής" μέσω facebook από βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας

Ισπανία: "Μα... ξέρει κανείς πώς είναι ο Μωάμεθ;"

Διαφωνούν ΔΝΤ και Ευρώπη για Ελλάδα μεταδίδει ιταλικό δίκτυο

Τουρκία: Τους Αρμένιους να γυρίσουν στη γη τους κάλεσε κούρδος δήμαρχος

Βοσνία- Ερζεγοβίνη: Οι αρχές απέλασαν πρώην μέλος του τάγματος "Ελ Μουτζαχεντίν"

Ραγδαία ανάπτυξη για την αγορά των μη επανδρωμένων αεροσκαφών

Επιχείρηση ανακατάληψης της πόλης Σεμντινλί στη ΝΑ Τουρκία

Ερωτηματικά προκαλεί η δήλωση Ομπάμα για την Τουρκία

Πάρτε το Κουρδιστάν με τη βούλα των The New York Times

Reuters : Greece's other debt problem - Τα χρέη των κομμάτων

Συμφωνία στους βασικούς άξονες για τα μέτρα της διετίας 2013-2014

Xαριστική βολή στον ΓΑΠ από Ρουμελιώτη

Περί Δεξιάς και Αριστεράς

Ο πιο φτωχός πρόεδρος του πλανήτη

LE GOUVERNEMENT TURC À NOUVEAU DANS LE PIÈGE DU CONFLIT KURDE

Απέλαση για αυτούς που απειλούν την ελευθερία!

300 δισεκατομμύρια χρωστά η Γερμανία στην Ελλάδα

Ερντογάν: Πιθανή η έναρξη ειρηνευτικών συνομιλιών με το PKK

Κόβουν το αφορολόγητο για τα παιδιά!!! - Νέα "λίστα" με 36 ονόματα πολιτικών. Πραγματική ή κατασκευασμένη; - Η ευτυχία να είσαι μόνιμος υπάλληλος του ΟΠΑΠ

Διαγραφή χρέους, προτείνει η Ernst & Young
Η ευτυχία να είσαι μόνιμος υπάλληλος του ΟΠΑΠ

Θύμα κλοπής δεδομένων, έπεσε η υπηρεσία πληροφοριών της Ελβετίας

Κόβουν το αφορολόγητο για τα παιδιά!!

Δεινός επενδυτής ο Σμπώκος, επένδυσε 40 εκ. ευρώ και τα διπλασίασε!!!

Καθηγητής έφυγε με 15χρονη μαθήτριά του!!!

Ο Λιβανός έστειλε επιστολή και στον Πρωθυπουργό

Επιβεβαιώνεται από τα γραφεία τύπου της Βουλής και του πρωθυπουργού η αποστολή επιστολής από τον Ιωσήφ Λιβανό

Κινητοποιήσεις ετοιμάζουν οι δικηγόροι των Αθηνών λόγω φορολογικού

Ο Αβραμόπουλος συναντήθηκε με τον Νταβούτογλου

Νέα "λίστα" με 36 ονόματα πολιτικών. Πραγματική ή κατασκευασμένη;

Γυμνή φωτογράφιση για να τιμήσουν τον φίλο τους

Η Συνατσάκη εξομολογείται για την πρώτη της φορ

Ποιοι δικαιούνται επιδοτούμενα δάνεια για ενεργειακή αναβάθμιση κατοικιών

Δίχως ασφάλιση 500.000 ελεύθεροι επαγγελματίες

"Εγώ γλύφω, εσύ γλύφεις" Παυλόπουλος και Μεϊμαράκης

Αποκαλυπτικός ο Παναγιώτης Ρουμελιώτης στο βιβλίο του

Οικονομική κρίση για το ΠΑΣΟΚ και τη Νέα Δημοκρατί

Άρση της βουλευτικής ασυλίας του Μπαρμπαρούση προ των πυλώ

Το πρόγραμμα δεν βγαίνει, τόνισε στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου ο Αλέξης Τσίπρας

Εγώ είμαι ο Παστίτσιος...

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΖΩΝΗ

Διαβάστε σήμερα στην καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα «Ελεύθερη Ζώνη» (www.elzoni.gr):
Χωρίς σχόλια περισσότερα…

Ελεύθερη Ζώνη

Καθημερινή Ηλεκτρονική Εφημερίδα.
Βησσαρίωνος 3-5, Αθήνα

Τηλ. 210-3643601

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ
"Πολιτιστικές Παρουσίες 2012 -''Δυτικά...στη Νικόπολη''

ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΕΥΡΩΠΗΣ