Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Σακίδιο Μεταφοράς Εξοπλισμού Firefly TrueNorth

Σακίδιο Μεταφοράς Εξοπλισμού Firefly TrueNorth
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Το σακίδιο είναι ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών σχεδιασμένο για την ξεκούραστη μεταφορά ενός πλήρους σετ εξοπλισμού πυροσβεστών. Είναι κατασκευασμένο από υλικό το οποίο ξεχωρίζει για την υψηλή ανθεκτικότητα του σε τριβές και άλλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς επίσης είναι αδιάβροχο και διατηρεί τις ιδιότητες του ακόμα και ύστερα από μακρόχρονη χρήση.
Το εξυπνότερο σακίδιο φωτιάς στην αγορά. Με 2200cu χωρητικότητα φορτίου σε τσάντα εξοπλισμού, συνδυασμένο με μεγάλη τσέπη και θηλιές δεσίματος, μπορεί να κουβαλήσει ότι χρειαστείτε στην πράσινη γραμμή. Ξελύνοντας δυο φερμουάρ μπορείτε να αφήσετε την τσάντα εξοπλισμού και να κουβαλήσετε μόνο τα απαραίτητα- 3lt σακίδιο νερού, fire shelter, και όσα χωράτε στην τσέπη των 300cu.
Με σύστημα ανάρτησης SCS.
Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Αφαιρούμενη θήκη για καταφύγιο (Fire Shelter)
Αφαιρούμενη τσάντα υλικών χωρητικότητας 250cu
Αφαιρούμενη τσέπη που κρατά μια φιάλη 1 lt
Προαιρετικά Σύστημα Νερού 3lt
Προτεινόμενη Χρήση:
Kατάλληλο για εξωτερικές εργασίες, πυρόσβεση, διάσωση κλπ.

FURUNO VHF RADIO – FM8900S

FURUNO VHF RADIO – FM8900S

The Furuno FM8900S is a Semi-duplex 25-Watt VHF Radiotelephone with a built-in Class-A DSC and CH70 watch Receiver. It features an easy-to-read, high-contrast 4.3” bright color LCD, enhanced noise reduction and speaker for superb voice quality, and quick-access CH16 key.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

DIAMOND X510N BASE ANTENNA VHF/UHF

DIAMOND X510N BASE ANTENNA VHF/UHF
DIAMOND X510N ANTENNA VHF/UHF ΚΕΡΑΙΑ ΒΑΣΗΣ 
Κεραία υψηλής απολαβής,προσυντονισμένη για την ραδιοερασιτεχνική μπάντα VHF/UHF.
Μία πολύ γνωστή κεραία παγκοσμίως,ίσως η πιό πολυχρησιμοποιημένη στον ραδιοερασιτεχνικό κόσμο.
Κατασκευασμένη απο fiberglass και ανοξείδωτο ατσάλι, με μήκος/ύψος5,20μ.μήκος ράντιαλς 3Χ50εκ
Ο τύπος της κεραίας είναι Collinear με τρια στοιχεία 5/8λ στα 2μ και οκτώ 5/8λ στα 70 εκ.
Made in Japan
ΤΕΧNIKA ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ 
Band: 2m/70cm
Element Phasing: 3-5/8l/8-5/8l
Gain (dB): 8.3/11.7
Watts: 330 (2m) / 250 (70cm)
Connector: N TYPE
Weight: 2 Kg
Length: 5,20Μ
Max Wind Resistance: 90 MPH

Ballade des dames

Ballade des dames 
Συγγραφέας: Τούλα Τίγκα
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-163-1
Τώρα πια είχαν μεγαλώσει αρκετά οι πέντε φίλες, τα κορίτσια, ξοδεύοντας πολύ από το αίμα τους κάθε μήνα. Αίμα που είχε παρασύρει χρόνια και μυστικά, γέλια και κλάματα, κραυγές οργής, χαράς, οργασμών και αναστεναγμούς ερωτικής απογοήτευσης. Μέχρι που έφτασε ο καιρός που τα μυστικά, τα συναισθήματα, τα λάθη τους και τα σωστά τους, φόρεσαν τις πρώτες και δεύτερες ρυτίδες τους κι αυτές την άχαρη ταμπέλα της τρίτης ηλικίας. Κι εκείνο το αίμα το θαυματουργό είχε στερέψει πια. Είχε επιστρέψει πίσω στις πηγές του. Κι αυτές είχαν επιστρέψει στη μόνη αστείρευτη βεβαιότητα: ότι η φιλία τους είναι πιο δυνατή κι απ’ τον καιρό που περνάει γρήγορα και σπρώχνει όσα πέρασαν πίσω στο παρελθόν...
Πέντε φίλες που σκόρπισαν η κάθε μια και σε άλλη πόλη αφού πέρασαν μαζί όλα τα δεινά της ενηλικίωσης. Η φιλία τους και οι αγαπημένοι της ζωής τους. Γυναίκες ενός άλλου καιρού που συναντιούνται στη γενέτειρα κάθε φθινόπωρο για να θυμηθούν όσα δεν θέλουν να ξεχάσουν και επιμένουν να λένε «σ’ αγαπώ» και «ευχαριστώ», έστω κι αν είναι σίγουρες ότι θα πάνε χαμένα. Πέντε χαρακτήρες διαφορετικοί σ’ αυτή την ηλικία που τη βαφτίσαμε τρίτη, λες και πρέπει να γίνεται σαφές ότι μια πρώτη και μια δεύτερη έμειναν πίσω, στην εποχή των τακτικών αριθμητικών και των άτακτων αναζητήσεων. Πέντε γυναίκες που εξακολουθούν να νιώθουν νέες, ν’ αγαπούν και ν’ αγαπιούνται μεταξύ τους, όπως τα παιδιά όταν ξεχνούν να μεγαλώσουν.

Νέα κυκλοφορία "Η πρακτική του κοινωνιολόγου. Στοιχεία για την αναστοχαστική ανθρωπολογία του Πιερ Μπουρντιέ" του Νίκου Παναγιωτόπουλου

Νίκος Παναγιωτόπουλος

Η πρακτική του κοινωνιολόγου
Στοιχεία για την αναστοχαστική ανθρωπολογία του Πιερ Μπουρντιέ
 

Πρόλογος, επιστημονική επιμέλεια:
Θεόδωρος Β. Θάνος

Σειρά: Κοινοί Τόποι
 ISBN 978-960-221-783-2, σχ. 21x14,
 σελ. 512, α΄ έκδ. Σεπτέμβριος 2018,
τιμή:24,00€ (χωρίς Φ.Π.Α.)
Στον παρόντα συλλογικό τόμο περιλαμβάνονται κείμενα του Καθηγητή Κοινωνιολογίας Ν. Παναγιωτόπουλου, με τα οποία έχει εισαγάγει στο ελληνικό κοινωνιολογικό πεδίο το έργο του P. Bourdieu, του πιο πολυμεταφρασμένου κοινωνικού επιστήμονα σ’ όλο τον κόσμο.
Προτρέποντάς μας να διαχειριστούμε το έργο του μεγάλου Γάλλου κοινωνιολόγου στην προοπτική μιας ενεργού χρήσης μέσα στην ίδια την επιστημονική πρακτική, τα κείμενα αυτά αποσκοπούν, παράλληλα, να διαχύσουν τις αρχές ενός νέου τρόπου παραγωγής της κοινωνιολογίας, μιας κοινωνιολογίας δημόσιας, θεωρητικά θεμελιωμένης και εμπειρικά επιβεβαιωμένης.
Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος είναι καθηγητής Κοινωνιολογίας του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, επιστημονικός συνεργάτης ερευνητικών κέντρων και πανεπιστημίων της Ελλάδας και του εξωτερικού, Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος Bourdieu (Ελβετία), μέλος συντακτικών επιτροπών διεθνών επιστημονικών περιοδικών και επιθεωρήσεων, και Διευθυντής της ετήσιας τρίγλωσσης επιθεώρησης κοινωνικών ερευνών Κοινωνικές Επιστήμες.

Ο Θεόδωρος Β. Θάνος είναι αναπληρωτής καθηγητής Κοινωνιολογίας της εκπαίδευσης στο Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα εστιάζονται σε θέματα κοινωνικοποίησης του παιδιού, κοινωνικών ανισοτήτων, μετάβασης πτυχιούχων στην αγορά εργασίας, φύλου, ετερότητας, σχολικής βίας και σχολικής διαμεσολάβησης.

THOMAS ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ | ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ

HASS JOEL, HEIL CHRISTOPHER, WEIR MAURICE D.,

THOMAS ΑΠΕΙΡΟΣΤΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΟΣ
Ο Απειροστικός Λογισμός του Thomas αποτελεί ένα από τα πιο καταξιωμένα διεθνώς συγγράμματα σε προπτυχιακό επίπεδο. Στην πλήρως αναθεωρημένη αυτή έκδοση, οι συγγραφείς παρουσιάζουν μια σύγχρονη εισαγωγή στον απειροστικό λογισμό, παραμένοντας ωστόσο πιστοί στην παραδοσιακή «συνταγή» της διεθνούς επιτυχίας του βιβλίου: μαθηματικά σωστά ζυγισμένα ανάμεσα στην αυστηρότητα και την ποιοτική κατανόηση των εννοιών, παρουσιασμένα με τρόπο που υποστηρίζει την ανάπτυξη της μαθηματικής ωριμότητας, χωρίς την ανάγκη απομνημόνευσης τύπων και επαναλαμβανόμενων διαδικασιών.
Η ύλη παρουσιάζεται μέσα από στοχευμένα παραδείγματα με λεπτομερείς επεξηγήσεις τα οποία συνοδεύονται από πολυάριθμες ασκήσεις διαβαθμισμένης δυσκολίας. Πολλές από τις ασκήσεις και τα προβλήματα απαιτούν τη χρήση υπολογιστή για τη διερεύνηση και επίλυσή τους. Κύριο χαρακτηριστικό του βιβλίου είναι τα εφαρμοσμένα προβλήματα, τα οποία συνεχώς αναθεωρούνται και εμπλουτίζονται κατά τις τελευταίες εκδόσεις, αντλώντας θέματα από τη φυσική και τις επιστήμες μηχανικών, από τη χημεία και τη βιολογία, από τις οικονομικές και κοινωνικές επιστήμες.
Στη νέα αυτή έκδοση περιλαμβάνεται ένα ξεχωριστό κεφάλαιο για τις διαφορικές εξισώσεις δεύτερης τάξης, το οποίο αποτελεί μέρος του ηλεκτρονικού συμπληρώματος του βιβλίου (www.cup.gr). Με τον πλούτο της ύλης και την ευελιξία που παρέχει η διάρθρωσή της, ο Απειροστικός Λογισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα διαφορετικών πανεπιστημιακών μαθημάτων, από τα πιο θεωρητικά μέχρι τα πιο εφαρμοσμένα. Ο διδάσκων μπορεί να επιλέξει σε ποιον βαθμό θα ενσωματώσει τις προαιρετικές –αλλά ουσιαστικές– υπολογιστικές εφαρμογές στο μάθημα. Σε κάθε περίπτωση, ο αναγνώστης δεν μπορεί παρά να εκτιμήσει τον Λογισμό ως ένα αξιοθαύμαστο διανοητικό εργαλείο ερμηνείας, κατανόησης και διαχείρισης του κόσμου που μας περιβάλλει.
ΣΕΙΡΑ | ΜΑΘΗΜΑΤΚΑ
ISBN 978-960-524-515-3,
σελ.1280, σχήμα 21Χ28, τιμή 110 ευρώ

www.cup.gr

Σεμινάρια στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας

12289505 10206834928623487 8374260249941424633 n

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι 
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας θα ήθελε να σας ενημερώσει πως ο κύκλος των σεμιναρίων της περιόδου 2018-2019 θα ξεκινήσει το Σάββατο 29/9/2018.
Ακολουθώντας τις δικές σας προτροπές και προτάσεις τα φετινά σεμινάρια έχουν οργανωθεί σε θεματικές ενότητες, με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συνοχή μεταξύ τους. Αναλυτικό πρόγραμμα σεμιναρίων θα ανακοινωθεί σε λίγες μέρες στην ιστοσελίδα του ομίλου μας.
Παράλληλα με τα σεμινάρια αναμένεται εντός του Οκτωβρίου η έναρξη πρακτικών μαθημάτων αστροφωτογραφίας κάθε Τετάρτη στα γραφεία μας. Στα μαθήματα αυτά μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται για τη λήψη φωτογραφιών του έναστρου ουρανού, πλανητών, γαλαξιών και νεφελωμάτων.
Αναλυτική ανακοίνωση με τις ακριβείς ημερομηνίες έναρξης των μαθημάτων θα ακολουθήσει σύντομα.
Ο κύκλος ντοκιμαντέρ που προβάλονταν την περασμένη χρονιά τις Τετάρτες, δεν θα πραγματοποιηθεί.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε προκαταβολικά όλους τους ομιλητές που αφιλοκερδώς προσφέρουν από τον ελεύθερο χρόνο τους.
Ευχόμαστε σε όλους υγεία, καλή σχολική χρονιά και καθαρούς ουρανούς.
Εκ μέρους του ΔΣ του ΟΦΑ,
Σταύρος Κουκιόγλου

Σεμινάρια στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας


***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Bullying στο ελληνικό σχολείο Τα παιδιά μιλούν..

Bullying στο ελληνικό σχολείο
Τα παιδιά μιλούν...

Βάνα Νίκα
Ταξιδευτής, 2016
192 σελ.
ISBN 978-960-579-066-0,
Το φαινόμενο bullying αποτελεί πραγματικότητα στην κοινωνική ζωή των μαθητών που φοιτούν στα σχολεία της χώρας μας, αναγνωριζόμενο πλέον ως το φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού. Όμως η έννοιά του τυλιγμένη σε ασάφεια και σύγχυση επιφέρει ακόμα προβληματισμούς σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς και ερευνητές του χώρου των κοινωνικών επιστημών.
Προωθώντας τις φωνές μιας ομάδας μαθητών και μαθητριών ηλικίας 11-12 χρόνων που συμμετείχαν σε περιστατικά ανάλογα με αυτά που χαρακτηρίζονται ως περιστατικά bullying το παρόν βιβλίο έχει στόχο να κατανοήσει και να αποτυπώσει τις απόψεις τους για το φαινόμενο, όταν αυτό εκτυλίσσεται μέσα στην δική τους κοινωνική ζωή, αλλά και έξω από αυτήν.
Οι μαθητές και μαθήτριες μιλούν για τις εμπειρίες τους, τις χαρακτηρίζουν, δίνουν εξηγήσεις για την εμφάνισή τους, μιλούν για τις αντιδράσεις τους σ' αυτές και ταυτόχρονα εξηγούν τους λόγους των συγκεκριμένων επιλογών αντίδρασής τους. Όσα τα παιδιά 'καταμαρτυρούν' μοιάζουν ως μία διαρκή προσπάθεια εξασφάλισης των κοινωνικά αποδεκτών προσωπικών τους ταυτοτήτων συμμορφούμενα με τα επικρατούντα κοινωνικο-πολιτισμικά στερεότυπα της τοπικής αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας μέσα στην οποία ζουν και κοινωνικοποιούνται. Μέσα στο παρόν βιβλίο μεταφέρονται μηνύματα προσωπικά, κοινωνικά, πολιτισμικά, εκπαιδευτικά, οργανωτικά τα οποία πρέπει να λαμβάνονται υπ' όψη από όλους όσους ενδιαφέρονται για την ψυχοσωματική υγεία των παιδιών σε μια σύγχρονη, δημοκρατική κοινωνία που σέβεται τα ανθρώπινα δικαιώματα και υιοθετεί τις πανανθρώπινες ηθικές αξίες.

Θεσσαλονίκη: Πού θα φάτε τα καλύτερα μαγειρευτά.


Θεσσαλονίκη: Πού θα φάτε τα καλύτερα μαγειρευτά.

Σημειώστε...

Tυρόπιτα με ντομάτα και πιπεριές.
Μοσχάρι στην κατσαρόλα με μπύρα.
Tρουφάκια με ξερά σύκα και κακάο.

Αντιλαλούνε τα βουνά Σωτηρία Μπέλλου-Σούλα Δάκη

-60% Arcadia Suites Γαλατάς 3Μέρες+1Μέρα Δώρο 2Ατομα ΚΑΙ Παιδί Δωρεάν μόνο 99€!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
Eurobank
Arcadia Suites & Spa - Γαλατάς Πόρου
Arcadia Suites & Spa - Γαλατάς Πόρου-60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 15/07/2019
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
✔ Free WiFi ✔ Δωρεάν Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης ✔ Jacuzzi ✔ Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας ✔ Early check in στις 10:00 ✔ Late check out στις 18:00
★ WiFi ★ Εσωτερική Πισίνα ★ Γυμναστήριο
€99 από €245Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
5* Premier Luxury Mountain Resort - Μπάνσκο
5* Premier Luxury Mountain Resort - Μπάνσκο- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 16/12/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και 5% €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 20/09!
€138 από €345Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 έως 31/10/2018
 Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας!
€189 από €317Δες το Τώρα!
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι- 70%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€189 από €640Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/05/2019
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και 5% €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 20/09!
€199 από €500Δες το Τώρα!
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών (+8 επιλογές)
 All Inclusive
 ΄Έως 10/10/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€159 από €399Δες το Τώρα!
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ- 54%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 Έως 01/10/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€136 από €298Δες το Τώρα!
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα- 52%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 23/09/2018 έως 31/10/2018
 Για τους μικρούς μας φίλους Tasty Corner για το Γεύμα τους καθώς και Πλούσιοι Μπουφέδες με snack!
€199 από €414Δες το Τώρα!
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα- 55%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2018
 Για διαμονή 3 διανυκτερεύσειων δίδεται ένα Massage διάρκειας 30 λεπτών και μία Θεραπεία Προσώπου!
€99 από €220Δες το Τώρα!
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας
Ionian Beach Hotel - Λακόπετρα Αχαΐας- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 25/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με Πρωινό και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€158 από €399Δες το Τώρα!
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 30/09/2018
 Free WiFi!
€219 από €438Δες το Τώρα!
Altamar Hotel - Πευκί Ευβοίας
Altamar Hotel - Πευκί Ευβοίας- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και 5% €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 20/09!
€139 από €350Δες το Τώρα!
Platinum Cruises - Κρουαζιέρα
Platinum Cruises - Κρουαζιέρα- 45%
 1 ημέρες (0 Διανυκτερεύσεις)
 Ένα Άτομο ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών (+2 επιλογές)
 Ένα Γεύμα
 Έως 30/09/2018
 Ζωντανή Μουσική!
€55 από €100Δες το Τώρα!
Ξενοδοχείο Ταξιάρχες - Αρίστη Ζαγοροχώρια
Ξενοδοχείο Ταξιάρχες - Αρίστη Ζαγοροχώρια- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και 5% €πιστροφή Eurobank για αγορές έως 20/09!
€139 από €280Δες το Τώρα!
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο- 49%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2018
 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ!
€244 από €480Δες το Τώρα!
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα- 52%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/09/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€212 από €440Δες το Τώρα!
Lidra Hotel - Αριδαία
Lidra Hotel - Αριδαία- 51%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/05/2019
 Late check out στις 20:00
€79 από €160Δες το Τώρα!
Ξενώνας Μύθος - Ελατοχώρι Πιερίας
Ξενώνας Μύθος - Ελατοχώρι Πιερίας- 46%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/10/2018 έως 25/04/2019
 Χρήση των Spa, Sauna και Υδρομασάζ!
€179 από €334Δες το Τώρα!
Apollo Hotel - Αίγινα