Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Φορείο Α’ Βοηθειών τύπου Καλάθι Διαιρούμενο PhAPOLLO2


Φορείο Α’ Βοηθειών τύπου Καλάθι Διαιρούμενο PhAPOLLO2 
Φορείο Α’ Βοηθειών τύπου Καλάθι Διαιρούμενο PhAPOLLO2
Είναι κατασκευασμένο από μεγάλης αντοχής πολυαιθυλένιο υποστηριζόμενο με ανοξείδωτο ατσαλένιο εξωτερικό μεταλλικό κάγκελο ούτως ώστε να μη ραγίζει ή σπάει.
Ανθεκτικό σε αντίξοες συνθήκες. Είναι κατάλληλο και πρακτικό για διάσωση από βουνό ή θάλασσα.
Ιδανικό για γρήγορη και ασφαλή μεταφορά ατόμου ακόμα και από δύσβατα σημεία, χρησιμοποιείται για οριζόντια και κάθετη ανύψωση.
Συνοδεύεται από τέσσερεις (4) ζώνες πρόσδεσης και ρυθμιζόμενο σύστημα στήριξης των ποδιών του ασθενή, για κάθετη ανύψωση.
Έχει μαλακό ,μη απορροφητικό αφρώδες στρώμα.

R2009 w/ 3G™ BB Radar kit

R2009 w/ 3G™ BB Radar kit

Simrad R2009 3G™ kit is a dedicated 9" portrait Radar Control Unit and 3G Broadband Radar. The kit includes R2009 radar control unit, 3G Broadband Radar, RI-10 interface, Interconnection cable 20m (66 ft), 1.8 m (6 ft) Ethernet cable.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Το σταυροδρόμι των ηρώων

Το σταυροδρόμι των ηρώων 
Νίκος Παργινός
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 536
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-175-4 

Θεματολογία:
Οι Τούρκοι προελαύνουν προς την Ιταλία και την Κεντρική Ευρώπη. Ο οθωμανικός στόλος αποβιβάζει πολυάριθμα στρατεύματα στο νησί της Κέρκυρας και πολιορκεί την πόλη της. Ο αδίστακτος πασάς Τζάνουμ Κότζα ετοιμάζεται να αναμετρηθεί με τον Σάξονα στρατάρχη Ματθία Σχολεμβούργο σε μία από τις πιο άγριες και άνισες μάχες της εποχής. Οι γενναίοι πολεμιστές στέκονται στα χαλάσματα του αλλοτινού απόρθητου φρουρίου αποφασισμένοι να υπερασπιστούν με πάθος την πόλη και να πεθάνουν μαχόμενοι.
Στο μεταξύ στο νησί έχουν βρει καταφύγιο τρεις περίεργοι φυγάδες από την Πόλη: ο Νικολός, ένας φονιάς και τυχοδιώκτης κάποτε στην υπηρεσία του Κότζα, η Ναζλή, μια χανούμισσα του χαρεμιού σημαδεμένη από μια αρχαία κατάρα, και ο Μεχμέτ, ένας βασανισμένος ευνούχος. Τα ένοχα μυστικά που κουβαλούν συνδέονται άρρηκτα με ένα μυστηριώδες χειρόγραφο που δημιουργήθηκε πέντε αιώνες νωρίτερα και θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ιστορία.
Καθώς οι τύχες τους διασταυρώνονται και αλληλοδιαπλέκονται, οι ήρωές μας παρασύρονται αμείλικτα στη δίνη μιας σύγκρουσης που θα κρίνει το μέλλον ολόκληρης της Ευρώπης…

Μικροί μείκτες... για μεγάλες ιδέες!

Notepad-5
Απαράμιλλη ποιότητα ήχου. Η παράδοση της Soundcraft.
Για περισσότερα από 40 χρόνια, οι επαγγελματίες του ήχου, εμπιστεύονται τις λύσεις της Soundcraft για την ασύγκριτη ποιότητα στον ήχο, αλλά και την αξιοπιστία στην απόδοση. Η σειρά Notepad  συνεχίζει την παράδοση με προενισχυτές μικροφώνου επαγγελματικού επιπέδου, αξιόπιστες συνδέσεις με βύσματα XLR και 1/4″ και ανθεκτικό μεταλλικό σασί, κατασκευασμένο για να αντέξει στην δοκιμασία του χρόνου.
Γνώριμο περιβάλλον. Απίστευτες δυνατότητες.
Με την παραδοσιακή διάταξη των καναλιών του Notepad θα νιώσετε…σαν στο σπίτι σας. Δύο EQ για κάθε κανάλι σας δίνουν την άνεση που συχνά συναντάμε στις μεγαλύτερες κονσόλες. Με περιστρεφόμενο ποτενσιόμετρο ελέγχου έντασης ακουστικών δίνεται η δυνατότητα ρύθμισης του προσωπικού επίπεδου ακρόασης με χαρακτηριστική ευκολία, ενώ ένα master fader με διαβάθμιση  φωτεινής ένδειξης LED, παρέχει άμεσο και αποτελεσματικό έλεγχο του συνολικού σήματος εξόδου. Σχεδιασμένη για τραγουδιστές- τραγουδοποιούς, αλλά και διαδικτυακούς εκφωνητές-παραγωγούς, η σειρά Notepad, διαθέτει έναν σχεδιασμό γνώριμο για τους επαγγελματίες αλλά και πολύ εύκολο και εύχρηστο για τους αρχάριους.
Δούλεψε αδιάκοπα με το Mac ή το PC σου. 
Ηχογράφηση, επεξεργασία και αναπαραγωγή αρχείων στο  περιβάλλον του αγαπημένου σας λογισμικού χάρη στην ενσωματωμένη USB διεπαφή της σειράς Notepad. Συνδυάζοντας την θρυλική ποιότητα Soundcraft με την επεξεργασία σήματος του HARMAN και με μία θύρα USB για τον Η/Υ σου, η Notepad προσφέρει το καλύτερο, από τον αναλογικό και ψηφιακό κόσμο του ήχου, σε μία λύση χωρίς συμβιβασμούς!
Notepad-8FX
Ιδανική για πρόβες και ζωντανές εμφανίσεις.
Το Notepad, με το εξαιρετικά συμπαγές μέγεθος που σε ξεγελά, χωράει άνετα σε μία μικρή τσάντα μεταφοράς εξοπλισμού, ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες στην ηχογράφηση, στις πρόβες, αλλά και στις ζωντανές εμφανίσεις. Οι κονσόλες της σειράς Notepad έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την θρυλική απόδοση της Soundcraft ενώ σου επιτρέπουν να συνδέσεις τον αγαπημένο σου εξοπλισμό, όπως μικρόφωνα, κιθάρες, πλήκτρα και άλλα. Με τρία διαθέσιμα μοντέλα (Notepad-5, -FX και -12FX), υπάρχει τουλάχιστον μία κονσόλα μίξης Notepad που είναι η ιδανική λύση, είτε πρόκειται για έναν τραγουδιστή- τραγουδοποιό, είτε πρόκειται για ένα μικρό rock σχήμα.
Μία ολοκληρωμένη λύση για διαδικτυακή μετάδοση (podcasting).
Ο συνδυασμός των ανώτερων, ποιοτικά, ηλεκτρονικών εξαρτημάτων της Soundcraft με την ενσωματωμένη διεπαφή USB, καθιστούν την Notepad το σημαντικότερο κομμάτι του podcasting εξοπλισμού σας. HNotepad-8FX , με την ψηφιακή μονάδα εφέ  της Lexicon, που διαθέτει, ανεβάζει την παραγωγή σας στο επίπεδο που συνήθως πετυχαίνεται με τα μεγάλα studios ηχογραφήσεων. Από την ηχογράφηση μονολόγων μέχρι και συνεντεύξεων με πολλούς ομιλητές, οι κονσόλες μίξης της σειράς Notepad, έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να μοιράσετε τις ιδέες σας με τον κόσμο!
Εμβληματικά ψηφιακά εφέ από την Lexicon
Η Notepad-8FX διαθέτει ανώτερης ποιότητας, studio, ψηφιακά εφέ, από την Lexicon, τα οποία σας βοηθούν να πετύχετε, πραγματικά, επαγγελματικό ήχο χωρίς πρόσθετα plug-insή άλλον εξοπλισμό. Εμπλουτίστε τα projects σας με reverb, chorusή delay, με λειτουργία taptempo, εφέ που υποστηρίζονται από την ηγετική τεχνολογία επεξεργασίας σήματος η οποία ενσωματώνεται στην μηχανή DSP της Notepad.
Website
Email
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ | Η ΓΝΩΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΥΡΗΝΑΪΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Πέμπτη 6 Ιουνίου, στον κήπο των εκδόσεων,
Θουκυδίδου 4, Πλάκα, στις 19:30 
Παρουσίαση του βιβλίου 
Η γνωσιολογία της κυρηναϊκής σχολής
της Βούλας Τσούνα

Μιλούν:
Παύλος Καλλιγάς
Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών
Χλόη Μπάλλα
Αναπ. Καθηγήτρια Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Κρήτης
Ελένη Περδικούρη
 Επίκ. Καθηγήτρια Φιλοσοφίας, Πανεπιστήμιο Πατρών
Μαρία Πρωτοπαπά-Μαρνέλη, Διευθύντρια Ερευνών
Κέντρο Ερεύνης της Ελληνικής Φιλοσοφίας, Ακαδημία Αθηνών
Σπύρος Ράγκος
 Αναπ. Καθηγητής, Τμήμα Φιλολογίας, Πανεπιστήμιο Πατρών
ΒούλαΤσούνα
Distinguished Professor of Philosophy,
University of California Santa Barbara, συγγραφέας του βιβλίου


*Είσοδος ελεύθερη

Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση

Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση 
Ο «Ένοπλος Δωσιλογισμός» αποτελεί την κορυφαία εκδήλωση του «δωσιλογισμού» στην Ελλάδα και αγγίζει χιλιάδες Έλληνες πολίτες που στελέχωσαν τις (παρα)στρατιωτικές οργανώσεις που ιδρύθηκαν ή υποστηρίχθηκαν απόλυτα από τις Γερμανικές Αρχές και εντάχθηκαν στους ναζιστικούς μηχανισμούς καταστολής της Αντίστασης.
Ο «Ένοπλος Δωσιλογισμός», με όλες τις «εθνικιστικές» ομάδες και τις κρατικές δομές ασφαλείας (Τάγματα Ασφαλείας, Ειδική Ασφάλεια, Μηχανοκίνητο Αστυνομίας Πόλεων και οργανώσεις τύπου «Χ») που συνέπραξαν σ’ αυτόν, αποτέλεσε αφενός μεν τη «χρυσή εφεδρεία» των γερμανικών στρατιωτικών δυνάμεων και Αρχών, στην προσπάθεια της αναίμακτης απαγκίστρωσής τους από την Ελλάδα, κι αφετέρου την «προφυλακή» για τους επερχόμενους Βρετανούς.
Το «Κάψιμο του Κορωπίου» στις 9/10/1944 με τους 47 νεκρούς άμαχους και την πυρπόληση 400 οικιών και καταστημάτων, εντάσσεται στη χρονική περίοδο της Απελευθέρωσης αλλά και στις «επιχειρησιακές δραστηριότητες» του «ένοπλου δωσιλογισμού». Το ότι μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει ευρύτερα γνωστό, σημαίνει πως η συγκάλυψη –από πολλές μεριές– είναι πλήρης και αριστοτεχνικά μεθοδευμένη.
Αυτήν τη μεθόδευση επιχειρούν να αποκωδικοποιήσουν οι ιστορικές έρευνες στις οποίες έχουν αποδυθεί τοπικοί ερευνητές τα τελευταία χρόνια. Σ’ αυτούς προστέθηκε και η «Ομάδα Ιστορικής Έρευνας» του Κορωπίου που πρωτοεμφανίστηκε με ένα, μάλλον, ατυχές «μανιφέστο» κι ακολούθως στη «δημοτική Ημερίδα» της 8/10/2017, όπου και κατέθεσε τα πορίσματα των ερευνών της.
Η Ιστορία όμως δεν έχει καμία σχέση με τα «θέλω» και τα «νομίζω» του καθένα. Η Ιστορία είναι γεγονότα και ερμηνεία τους. Όχι κατά το δοκούν αλλά όπως αυτά αποκαλύπτονται από τις διαθέσιμες πηγές. Είναι η δική μας συνείδηση, ο δικός μας καθρέπτης. Και θέλουμε, όταν κοιτάζουμε μέσα σε αυτόν, το είδωλό μας να μας κοιτάζει κατευθείαν στα μάτια και να μην αποστρέφει το βλέμμα του.
Ο Ένοπλος Δωσιλογισμός και η “Αναίμακτη” Απελευθέρωση
Τα γεγονότα του Κορωπίου 9/10/1944 

συγγραφείς: Μ. Π. Λυμπεράτος – Θ. Σ. Πρόφης
Isbn:978-960-579-099-8
Διαστάσεις: 17 X 24
Σελίδες: 320
Λιανική Τιμή: 22,00 ευρώ

Γλυφάδα: 10 must στέκια για φαγητό


Γλυφάδα: 10 must στέκια για φαγητό

Σημειώστε...

Διάσημοι σεφ: Χοιρινό φιλέτο με μπέικον
     
       Τάρτα λεμονιού
Τα πιο λαχταριστά σάντουιτς του κόσμου

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) Σε Ισχύ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)
ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ Ε.Δ.Ε.Κ ΜΕ Α.Α. 10/2019, ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ
ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ: 

1. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (03-06-2019) 

ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ,
ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ
ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
2. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (04-06-2019) ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (05-06-2019)
ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. 
3. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ Ο ΑΣΤΑΤΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ (06-06-2019) ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ
ΒΟΡΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ (www.emy.gr).

Άλκηστις Πρωτοψάλτη - Πάμε Χαβάη | Pame Havai (It's A Pity) | (Official Music Video HD)

-60% All Inclusive Siagas Beach Άγιοι Θεόδωροι + 1Μέρα Δώρο και παιδί Δωρεάν!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι-60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 All Inclusive
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με COSMOTE DEALS for YOU!
✔ Υπέροχη Τοποθεσία ✔ Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους ✔ Μπροστά στην παραλία ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking
★ Bar ★ Εστιατόριο
€169 από €420Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Nafsika Palace Hotel - Ιτέα
4* Nafsika Palace Hotel - Ιτέα- 43%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00!
€199 από €350Δες το Τώρα!
Koukounari Apartments - Αγκίστρι
Koukounari Apartments - Αγκίστρι
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών
 Χωρίς Πρωινό
 Κοντά σε Παραλία!
€40Δες το Τώρα!
Platinum Cruises - Κρουαζιέρα
Platinum Cruises - Κρουαζιέρα- 45%
 1 ημέρες (0 Διανυκτερεύσεις)
 Ένα Άτομο ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών (+2 επιλογές)
 Ένα Γεύμα
 Ζωντανή Μουσική!
€55 από €100Δες το Τώρα!
5* Wyndham Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Wyndham Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
€136 από €272Δες το Τώρα!
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο
4* Long Beach Resort Hotel - Αίγιο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
€199 από €398Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας!
€198 από €362Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας!
€199 από €398Δες το Τώρα!
Irene Studios - Πευκί Ευβοίας
Irene Studios - Πευκί Ευβοίας- 63%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€89 από €240Δες το Τώρα!
4* Ramada Attica Riviera Hotel - Μάτι Αττικής
4* Ramada Attica Riviera Hotel - Μάτι Αττικής- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών
 Πλήρης Διατροφή
 Free WiFi!
€88 από €176Δες το Τώρα!
4* Keri Village - Ζάκυνθος
4* Keri Village - Ζάκυνθος- 43%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους!
€169 από €298Δες το Τώρα!
Panellinion Luxury Rooms - Καλαμάτα
Panellinion Luxury Rooms - Καλαμάτα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Free WiFi
€99Δες το Τώρα!
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€279 από €558Δες το Τώρα!
4* Golden Coast Hotel & Bungalows - Νέα Μάκρη
4* Golden Coast Hotel & Bungalows - Νέα Μάκρη- 30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών
 All Inclusive
 Μπροστά στην Παραλία!
€110 από €158Δες το Τώρα!
4* Naxos Island Escape - Νάξος
4* Naxos Island Escape - Νάξος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών
 Πρωινό
 Μπροστά στην Παραλία!
€126Δες το Τώρα!
4* Mr. and Mrs. White Tinos Boutique Resort - Τήνος
4* Mr. and Mrs. White Tinos Boutique Resort - Τήνος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα
 Πρωινό
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€50Δες το Τώρα!
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ!
€169 από €340Δες το Τώρα!
4* AAR Hotel & Spa - Ιωάννινα
4* AAR Hotel & Spa - Ιωάννινα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών
 Πρωινό
 Free Wi Fi
€57Δες το Τώρα!
Elios Holidays Hotel - Σκόπελος
Elios Holidays Hotel - Σκόπελος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 30% έκπτωση για οποιαδήποτε θεραπεία στο Κέντρο Ευεξίας και Spa στο ξενοδοχείο του Ομίλου ''Skopelos Holidays Hotel & Spa''!
€110 από €220Δες το Τώρα!
footer