Πέμπτη 20 Αυγούστου 2009

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR

Η Διεθνής Ειδησεογραφία Σήμερα

ΑΠΟ ΤΟ http://www.foreignpress-gr.comΕυρωπαϊκή Οικονομία : Τα σύννεφα την εγκατέλειψαν Όσοι αναζητούσαν την ζεστασιά του ήλιου, αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες για να βρουν έστω και μία ακτίνα του φέτος το καλοκαίρι. Και όχι μόνο λόγω των καιρικών συνθηκών.
Ο οικονομικός «καιρός» της Ευρώπης ήταν αρκετά περίεργος, με κάποιες αχτίδες ήλιου να βγαίνουν δειλά πίσω από τα σύννεφα. Όμως η τελευταία έρευνα «FT Economic Weather Map» -στην οποία συμβάλλουν όλοι οι ανταποκριτές των «F.T.» ανά την Ευρώπη και δημοσιεύεται για έκτη διαδοχική φορά- εμφανίζει περισσότερο φωτεινές ενδείξεις απ’ ότι η αντίστοιχη Μαΐου. Η ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας ότι γερμανική και γαλλική οικονομία εμφάνισαν θετική πορεία στο β’ τρίμηνο, έκανε αρκετά σύννεφα να εξαφανιστούν.
Η αναπάντεχη ανάπτυξη 0,3% και για τις δύο οικονομίες υπέδειξε ότι, αν και οι ΗΠΑ ακολουθούν κατά γράμμα τις προβλέψεις, η Ευρώπη μοιάζει να έχει την δυνατότητα να μας εκπλήξει θετικά. Ελεύθερος ο βομβιστής της Pan Am στο Λόκερμπι Ελεύθερος για λόγους υγείας είναι ο Αμπντέλ Μπασέτ αλ Μεγκράχι, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για την ανατίναξη του αεροσκάφους της Pan Am, στο Λόκερμπι της Σκωτίας.
Την απόφαση ανακοίνωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης της Σκωτίας σε συνέντευξη Τύπου πριν από λίγο.
Ο Κένι Μακάσκιλ τόνισε χαρακτηριστικά ότι οι μέρες του αλ Μεγκράχι είναι "μετρημένες". Οι γιατροί δεν του δίνουν περισσότερο από τρεις μήνες, είπε ο υπουργός και πρόσθεσε: "Του επιτρέπουμε να επιστρέψει στην Λιβύη για να πεθάνει". UPDATE 18.30: Φωτογραφίες του αλ Μεγκράχι στο αεροδρόμιο της Γλασκόβης Έκλεισαν οι κάλπες στο Αφγανιστάν χωρίς κρούσματα βίας Έκλεισαν οι κάλπες στο Αφγανιστάν, χωρίς να σημειωθούν σοβαρά κρούσματα βίας. Η συμμετοχή στην ψηφοφορία κρίνεται ικανοποιητική , αλλά δύσκολα θα κυμανθεί στα υψηλά επίπεδα των εκλογών του 2004, όταν έφθασε το 75%.
Στις κάλπες κλήθηκαν περίπου 17 εκατομμύρια Αφγανοί σε 6.000 εκλογικά τμήματα, φρουρούμενα από 300.000 στρατιώτες των αφγανικών και των ξένων στρατιωτικών δυνάμεων."Οι πρώτες αναφορές είναι ενθαρρυντικές. Άνοιξαν περισσότερα εκλογικά τμήματα απ΄ό,τι νομίζαμε. Αυτό είναι ξεκάθαρη απόδειξη ότι ο αφγανικός λαός θέλει τη δημοκρατία, θέλει την ελευθερία και απορρίπτει την τρομοκρατία", δήλωσε ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Άντερς Φογκ Ράσμουσεν. Οι ισχυρότερες γυναίκες του κόσμου
Για τέταρτη φορά η Καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα των πιο ισχυρών γυναικών του κόσμου του Forbes.
Το περιοδικό επισημαίνει ότι η Μέρκελ πέτυχε να βγάλει την Γερμανία από την οικονομική ύφεση "νωρίτερα από το αναμενόμενο". Στην λίστα κυριαρχούν οι Αμερικανίδες και οι γυναίκες σε ανώτατες διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες επιχειρήσεις και τράπεζες.
Στο νούμερο 40 τοποθετήθηκε η σύζυγος του Αμερικανού προέδρου, Μισέλ Ομπάμα που κάνει το "ντεμπούτο" της στην λίστα.

Χρειάζεται την υποστήριξη όλων μας

ΑΠΟ ΤΟ FATSA-TVΑς βοηθήσουμε όλοι όσο και όπως μπορούμε αυτό το παιδί

"El Caminito del Rey" (Ο Βασιλιάς της διόδου)

ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΣΤΕΚΙΒάδισμα... Θανάτου!! (Δείτε το βίντεο) "El Caminito del Rey" (Ο Βασιλιάς της διόδου)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ EPIRUSGATE

Στο δόκανο των αρχών τα «ανθρωπόμορφα κτήνη» της Άρτας Με «λυμένα τα χέρια» η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή πιάνει δουλειά από σήμερα Η... δεξιά επανίδρυση του Νομού Θεσπρωτίας Πρέβεζα: Κατεβαίνοντας στον... Άδη Ο Βαγγέλης Αργύρης και ο...πονηρός πολιτευτής!

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

ΑΠΟ ΤΟ Ινφογνώμων Πολιτικά
Το Νομικό Καθεστώς που επικρατεί στο Αιγαίο Αρχιπέλαγος "Η Ρωσία είναι έτοιμη να εξετάσει δυνατότητα προμήθειας αεροσκαφών στο Ιράν" Ο Καναδάς παλεύει για την αναγνώριση της κυριαρχίας του στην αρκτική ζώνη «Οχι ασφάλιση στους φτωχούς!»Ο πρόεδρος της Τουρκίας Αμντουλάχ Γκιουλ απέρριψε εκ των προτέρων το ειρηνευτικό σχέδιο Οτσαλάν Τουρκία: Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για την κατασκευή του πρώτου πυρηνικού σταθμού Πήραμε το «πάνω χέρι» στο Αιγαίο Διάβημα της Αθήνας στο Ισραήλ.«Βάφτισαν» τουρκική ελληνική θαλάσσια περιοχή νότια του Καστελλόριζου οι Ισραηλινοί Οι προτάσεις Οτσαλάν για το κουρδικό Στρατηγική έναντι της Ρωσίας Θητεία... Διδυμότειχο μπλουζ Νέα πτήση Τουρκικών Μαχητικών πάνω από το Φαρμακονήσι Εγκλημα πολέμου η εκτέλεσή τους Απειλή Στρατηγικού Βατερλώ Ελλάδας-Κύπρου: Ιστορικά πρωτοφανής η απομόνωση της Ελλάδας Δεν δίνει τα σχέδια πτήσεων η Τουρκία Τεράστια κοιτάσματα φυσικού αερίου μεταξύ Πάφου - Ρόδου 398 Τ.Π. & Τζιάος για πρώτη φορά (3)… Στην Τουρκία όλη η ευθύνη των εκτελέσεων Πλυντήριο για τις αμαρτίες του Χένρι Κίσινγκερ Οταν κάποιοι διαβάζουν λάθος τα μηνύματα 650,000 Ευρώ για μνημείο Ατατούρκ στα Σκόπια! Έρογλου: Όχι σε λύση στη βάση Αναν Τα γεγονότα που έφεραν την Ανοιξη της Πράγας Αποκατάσταση ύστερα από 18 χρόνια Πράγα και Μόσχα απελαύνουν κατασκόπους !

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΟ ΤΟ Ε-PONTOS

Τι τρέλα κουβαλάει ο κόσμος...

ΑΠΟ ΤΟ FATSA-TVΤι τρέλα κουβαλάει ο κόσμος...

"Πρόβατα, LEDs και κάμερες"

ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΣΤΕΚΙ"Πρόβατα, LEDs και κάμερες"