Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΟΤΑΝ ΒΡΟΝΤΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΑ


Κυρίες και κύριοι χαίρετε από μια χώρα που είναι «πεδίο βολής», στο οποίο καθημερινά ακούγονται «ομοβροντίες» κανονιών.
Κανόνια σε επιχειρήσεις, κανόνια σε σπίτια, κανόνια γενικότερα.
Όσοι έφαγαν το κουτόχορτο του πλεονάσματος και της εξόδου μας στις αγορές, συνειδητοποιούν ΤΩΡΑ, πως τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά.
Διαβάστε απόσπασμα από ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο που έχουν τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ.
Είναι θα έλεγα, η «άλλη πλευρά» της ακατάσχετης πολιτικής μπουρδολογιας, η πραγματικότητα, απέναντι στα ατέλειωτα ΨΕΜΑΤΑ και ψεύτικες ελπίδες που σερβίρουν στον κοσμάκη και εκείνος, σε μεγάλο ποσοστό, ακόμα τους πιστεύει.
«Παύση πληρωμών - Εκρηκτική έλλειψη ρευστότητας στην αγορά
Νέο Μνημόνιο «μαγειρεύει» ο Σόιμπλε...
Μια εξουθενωμένη κοινωνία, τη φοροδοτική ικανότητα της οποίας έχουν εξαντλήσει εδώ και καιρό, συνεχίζουν να πιέζουν κυβέρνηση και τρόικα προκειμένου να χαρακτηριστεί επιτυχής η δημοσιονομική προσαρμογή της χώρας.
Οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν φόρους και χαράτσια, ασφαλιστικές εισφορές, δάνεια και πάσης φύσεως υποχρεώσεις προς τις τράπεζες, κι όμως το κράτος, που πλέον δεν εισπράττει, σφυρίζει αδιάφορα μπροστά στο δεδομένο της άτυπης παύσης πληρωμών.
Φαίνεται ότι τα πλασματικά πλεονάσματα, οι θετικοί ρυθμοί ανάπτυξης στα χαρτιά και η ευημερία των αριθμών είναι τα μόνα που απασχολούν το οικονομικό επιτελείο και σε καμιά περίπτωση η πραγματική οικονομία, που καθημερινά βουλιάζει. Ωστόσο, παρ’ όλες τις κυβερνητικές προσπάθειες, την εφαρμοζόμενη πολιτική ακραίας λιτότητας και την πειθήνια προσαρμογή στις απαιτήσεις των τροϊκανών, η «βόμβα» του νέου Μνημονίου, με τη δαμόκλειο σπάθη περί εξόδου από την Ευρωζώνη να επανέρχεται, έπεσε και πάλι, διά στόματος, μάλιστα, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Τα πρόσφατα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων κατέδειξαν το μείζον ζήτημα των ληξιπρόθεσμων χρεών, καθώς το α' τετράμηνο του 2014 οι νέες οφειλές ανήλθαν στα 4,3 δις ευρώ, με αποτέλεσμα το σύνολο των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο να αγγίζει τα 66 δις ευρώ!»
Για περισσότερα σχετικά με το άρθρο αυτό δεν έχετε παρά να διαβάσετε τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ.
Βέβαια, δεν περιμέναμε τα διάφορα δημοσιεύματα για να δούμε την πραγματικότητα, να δούμε τι μαγειρεύουν πίσω από τις πλάτες μας η υποτιθέμενη κυβέρνηση και τα αφεντικά της.
Είχα αναφερθεί και σε παλαιότερο άρθρο μου για τα «παιχνίδια των αριθμών», για τον κοπανιστό αέρα που μας σέρβιραν.
Η χώρα κατά τα λεγόμενα του πρωθυπουργού και των λοιπών «βγήκε στις αγορές», η ανάπτυξη, έρχεται (είναι στο τελωνείο για κάτι διατυπώσεις), ΔΕΝ μπαίνουν πλέον άλλα μέτρα (τα χαστούκια που μας έρχονται ΔΕΝ είναι μέτρα) και κατά τα λεγόμενα πάντα των κυβερνώντων, πήραμε την … «πάνω βόλτα»…. προς τα κάτω.
Η όποια «σταθερότητα» την οποία επικαλούνται οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος, ΔΕΝ είναι ουσιαστικά για τη χώρα, είναι για να κρατηθούν στην κυβέρνηση, γιατί ΞΕΡΟΥΝ ότι πολιτικά έχουν ξωφλησει, έτσι και πάμε σε Εθνικές εκλογές, θα φύγουν νύχτα από τη χώρα.
Έχουμε τις δηλώσεις τους για ανάπτυξη, σταθερότητα, και κολοκύθια τούμπανα (που λέγαν και οι παλιοί) από την μια, και από την άλλη, την «άλλη ανάπτυξη», εκείνη των καθημερινών λουκέτων στην αγορά, εκείνη της καθημερινής αύξησης της ανεργίας, εκείνη της ολοκληρωτικής έλλειψης χρημάτων από τον κόσμο.
ΤΙ να πιστέψουμε κύριοι τις κυβέρνησης;
Αυτά που λέτε ΕΣΕΙΣ, η εκείνα που βλέπουμε, και ζούμε ΕΜΕΙΣ καθημερινά;
Αδέλφια, δυστυχώς, με τους «κυρίους» αυτούς και τους προηγούμενους (αυτούς δηλαδή) έχουμε πτωχεύσει εδώ και χρόνια.
Εμείς όμως τι κάνουμε;
Περιμένουμε ανάπτυξη από εκείνους που μας διέλυσαν, που μας ξεπούλησαν, τους ξαναψηφίσαμε, και τους αφήνουμε να μας την λένε και από πάνω.
Τέτοια κορόιδα είμαστε, και ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.

Βασίλης Τσούγκαρης

VHF / UHF ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ







 

ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΣΑΪ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ
Καλλιτέχνες στην ταράτσα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διαβάζουν, απαγγέλλουν, τραγουδούν, με αφορμή τη λογοτεχνία, την ποίηση και την πρόζα!
Πέμπτη 5 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ.
Οι ηθοποιοί Κόρα Καρβούνη και Γιώργος Νανούρης στον έβδομο ουρανό.
Η Κόρα Καρβούνη διαλέγει χαρακτηριστικά αποσπάσματα από μυθιστορήματα που τη συγκίνησαν και ο Γιώργος Νανούρης της «απαντά» με ποιήματα που υμνούν τον έρωτα, με φόντο την Αθήνα, όπως αναδεικνύεται καθώς την αντικρίζεις από ψηλά, τη νύχτα:
συναρπαστική, μυστηριώδης, ερωτική.
Συναντήστε τους ψηλά, πάνω απ’ την πόλη, την ώρα που δύει ο ήλιος στη δροσερή ταράτσα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα, 6ος όροφος).
Ελεύθερη είσοδος. Κερνάμε παγωμένο τσάι, κρασάκι και θεϊκό παγωτό από τη Δωδώνη που μας δροσίζει κάθε καλοκαίρι.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Σεβόμαστε το περιβάλλον. Ανακαλύπτουμε τη φύση και τα μυστικά της με οδηγό τον Γουίνι το Αρκουδάκι
Σάββατο 7 Ιουνίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σεβόμαστε το περιβάλλον και ανακαλύπτουμε τη φύση και τα μυστικά της με οδηγό τον Γουίνι το αρκουδάκι.
• Τι είναι τα χνάρια;
• Ποια ζώα ζουν στο δάσος;
• Πώς φτιάχνονται οι φωλιές των πουλιών;
Ο εμψυχωτής Γιώργος Λυμπέρης σας περιμένει για να λύσετε όλες τις απορίες σας και για να βρείτε απαντήσεις για τον κόσμο που μας περιβάλλει!
Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τη σειρά της Disney «Ανακαλύπτω τη φύση με τον Γουίνι το Αρκουδάκι». Στη σειρά κυκλοφορούν τα βιβλία: Η Κουκουβάγια και τα ζώα του δάσους, Ο Γουίνι και τα δέντρα του δάσους, Ο κήπος του Λαγού, Ρω ο εξερευνητής.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ
Σε σωστή ώρα νυχτώνει της Σοφίας Δημοπούλου
Τετάρτη 11 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ.
Με αφορμή το νέο μυθιστόρημα της Σοφίας Δημοπούλου που μόλις κυκλοφόρησε, σας προσκαλούμε στην όμορφη ταράτσα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ, σε μια γιορτινή βραδιά με τη συγγραφέα για ποτό και κουβέντα.

ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΤΣΑΪ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ
Καλλιτέχνες στην ταράτσα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διαβάζουν, απαγγέλλουν, τραγουδούν, με αφορμή τη λογοτεχνία, την ποίηση και την πρόζα!
Πέμπτη 12 Ιουνίου, στις 8:30 μ.μ.
Από τη λογοτεχνία στο θέατρο για παιδιά
Η θεατρολόγος-συγγραφέας Μαρία Παπαλέξη και η ηθοποιός-σκηνοθέτης Βαλεντίνα Παπαδημητράκη θυμούνται και μοιράζονται στιγμές, παιδικά αναγνώσματα και τραγούδια, που κάποτε τους άνοιξαν τον δρόμο για έναν από τους πιο γοητευτικούς προορισμούς της ενήλικης ζωής τους: το θέατρο για παιδιά.
Θα παρευρεθεί η αγαπημένη τους συγγραφέας Άλκη Ζέη.
Συνοδεύει μουσικά ο Ηλίας Μαρκαντώνης.
Ελεύθερη είσοδος. Κερνάμε παγωμένο τσάι, κρασάκι και θεϊκό παγωτό από τη Δωδώνη που μας δροσίζει κάθε καλοκαίρι.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP
Θερινά προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά που έχουν τελειώσει την Α΄, Β΄ και Γ΄ Δημοτικού
Με σεβασμό στην ιδιαιτερότητα και την ηλικία τους τα παιδιά συμμετέχουν σε ολιγάριθμες ομάδες και μοιράζονται όμορφες εμπειρίες με παλιούς και καινούργιους φίλους. Στόχος είναι τα παιδιά να αναπτύξουν τις προσωπικές τους δεξιότητες μέσα από το παιχνίδι, την τέχνη και την κίνηση, απολαμβάνοντας ένα χαρούμενο καλοκαίρι στην πόλη της Αθήνας.
«Καλοκαιρινά απογεύματα στον κήπο των βιβλίων!»
Είστε έτοιμοι για ένα αξέχαστο καλοκαίρι στην πόλη; Αυτόν τον Ιούνιο δεν χρειάζεται να αποδράσουμε σε κάποια μακρινή παραλία για να απολαύσουμε τη δροσιά, να παίξουμε χαρούμενα παιχνίδια και να πάρουμε μέρος σε συναρπαστικές δραστηριότητες παρέα με φίλους. Παίρνουμε μια βαθιά ανάσα και κάνουμε το πιο δημιουργικό μας μακροβούτι στον κήπο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στο κέντρο της Αθήνας! Για δύο εβδομάδες (τέσσερις ή και οχτώ ολόκληρες ημέρες), από τις 16 έως τις 26 Ιουνίου, γινόμαστε μια δεκαπενταμελής ομάδα φίλων και κάθε απόγευμα συναντιόμαστε για να φτιάξουμε τα δικά μας κόμικς, να εξιχνιάσουμε δύσκολα μυστήρια, να γνωρίσουμε τους ήρωες της μυθολογίας και να εξερευνήσουμε την πόλη μας, έχοντας πλάι μας έμπειρους εκπαιδευτικούς και διασκεδαστικούς εμψυχωτές. Αυτό το καλοκαίρι τίποτα δεν θα είναι ίδιο! Θα χορτάσουμε περιπέτεια, εξερεύνηση και παιχνίδι. Φέρτε τη φαντασία και το κέφι σας!
1η εβδομάδα: Δευτέρα-Πέμπτη 16-19 Ιουνίου 2014, 6-8 μ.μ.
2η εβδομάδα: Δευτέρα-Πέμπτη 23-26 Ιουνίου 2014, 6-8 μ.μ.
Περισσότερα για τις δραστηριότητες κάθε εβδομάδας θα βρείτε ΕΔΩ.
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Τα εργαστήρια πραγματοποιούνται στον κήπο του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ. Όταν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν, οι συναντήσεις διεξάγονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου ορόφου. Μεταξύ των εργαστηρίων γίνεται σύντομο διάλειμμα (5-10 λεπτών), κατά το οποίο προσφέρονται στα παιδιά μπισκότα και δροσεροί χυμοί. Καλό είναι να έχουν μαζί τους ένα μπουκαλάκι νερό. Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργαστηρίων, οι γονείς μπορούν να παραμείνουν στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ, όπου μπορούν να πιουν τον καφέ ή το τσάι τους, να σερφάρουν στο Internet (και ασύρματο – Wi-Fi) ή να επιστρέψουν μετά τη λήξη και του δεύτερου εργαστηρίου για να παραλάβουν το παιδί τους.
Κάθε παιδί θα πάρει δώρο ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με δραστηριότητες για τις καλοκαιρινές διακοπές.
ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ανά εβδομάδα έως 15 παιδιά.
Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail polychoros@metaixmio.gr. Στο μήνυμά σας θα πρέπει να σημειώνονται το ονοματεπώνυμο και η ηλικία του παιδιού, τα στοιχεία επικοινωνίας του κηδεμόνα (ονοματεπώνυμο, επαγγελματική ιδιότητα, διεύθυνση, τηλέφωνο και e-mail), ο τίτλος ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ CAMP και απαραιτήτως σε ποια εβδομάδα επιθυμεί να συμμετάσχει.
ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1η εβδομάδα: 60 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 50 ευρώ
2η εβδομάδα: 60 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 50 ευρώ
1η και 2η εβδομάδα: 100 ευρώ. Ειδική τιμή για αδέρφια: 90 ευρώ
Η ειδική τιμή για τη συμμετοχή και στις δύο εβδομάδες ισχύει μόνο εάν υπάρξει προκαταβολή και για τις δύο πριν από την έναρξη των εργαστηρίων.

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

Καινούριο βιβλίο

Εμφάνιση 978-960-03-5753-0b.jpg
Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Με μεγάλη μου χαρά σας ενημερώνω ότι μόλις κυκλοφόρησε το νέο μου βιβλίο, το "Ημερολόγιο ενός ανέργου", από τις εκδόσεις Καστανιώτη.
Πρόκειται για έργο συλλογικό, που περιλαμβάνει 155 αληθινές ιστορίες, αλλά επίσης το απόσταγμα από εκατοντάδες άλλες, όπως δημοσιεύθηκαν στο imerologioanergou.gr, μαζί με 20 δικά μου συνδετικά κείμενα γραμμένα ειδικά για το βιβλίο.
Λεπτομέρειες εδώ: http://www.kastaniotis.com/book/978-960-03-5762-2.
Σύντομα θα σας ενημερώσω και για την παρουσίασή του, που θα γίνει στα μέσα του μηνός.
Καλή ανάγνωση,
Χριστόφορος

ΕΛ/ΛΑΚ Νέα | Μάιος 2014

ΕΛΛΑΚ ΝΕΑ

ΕΛ/ΛΑΚ

Creative Commons

Mycontent

πλανήτης ελληνικής κοινότητας Ελεύθερου Λογισμικού

Ομάδα εργασίας για τις Ανοιχτές Τεχνολογίες

Δράσεις - Εκδηλώσεις

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΕΞΙ ΗΜΕΡΩΝ [5-10 ΙΟΥΝΙΟΥ 1967]

Τι θα λέγατε για ένα Ποντιακό λεξικό στο κινητό σας;

Τι θα λέγατε για ένα Ποντιακό λεξικό στο κινητό σας με πάνω από 3700 λέξεις;
Βρείτε εύκολα τις Ποντιακές λέξεις που δεν ξέρετε!
Μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες και που μπορείτε να κατεβάσετε το λεξικό, εδώ...

Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...

08 Ιουνίου - Πορεία διαμαρτυρίας στις Σκουριές

Διαβάστε στα ανανεωμένα και αποκαλυπτικά «Επίκαιρα»:

Αποκλειστικές προ-δημοσιεύσεις
μόνο στα epikaira.gr
ΘΡΑΚΗ: Εκλογικά και γεωπολιτικά παιχνίδια με τους Πομάκους

Οι πιο εντυπωσιακές παραλίες του πλανήτη.

Ποιες ελληνικές ακρογιαλιές βρίσκονται στη λίστα του Trip Advisor;






Μόνο 124€ ΟΚΙ ML3320 Ένας από τους πιο διαδεδομένους Dot Μatrix εκτυπωτές!


Η δίαιτα είναι «γραμμένη» στα γονίδιά μας


Η δίαιτα είναι «γραμμένη» στα γονίδιά μας
Σύμμαχος στην αντιοξειδωτική μας προστασία
ο στιγμιαίος καφές

Δεκατέσσερις αιτίες που προκαλούν αφυδάτωση

Τα οφέλη του kickboxing για το σώμα και το μυαλό

Μικροτσίπ σταματάει την επιθυμία για φαγητό

Γνωρίστε τα αντικαρκινικά τρόφιμα

Γονίδια και υπερβολική αύξηση βάρους

Μην ξεφλουδίζετε τα φρούτα και τα λαχανικά

Η πορεία της ιατρικής τεχνολογίας στην Ευρώπη

Να διώξω τα σύννεφα

Preveza Beach με Ημιδιατροφή|2Ατομα+2Παιδιά|-50%

Ekdromi.gr

Preveza Sunset Beach Hotel & Waterfun Park - Πρέβεζα

189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), στο Preveza Sunset Beach Hotel & Waterfun Park, σε δίκλινο δωμάτιο στην Πρέβεζα! Για τους μικρούς μας φίλους καθημερινά παρέχεται είσοδος 2 ωρών στο Waterfun Park 934τμ, παιδική απασχόληση στο Mini Club από εξειδικευμένους Έλληνες παιδαγωγούς με πολλές δραστηριότητες, θερινό παιδικό σινεμά καθώς και Παιδότοπος με φουσκωτά ξηράς! Προσφέρονται μαθήματα γυμναστικής pilates, yoga, aqua aerobic κ.α και παιχνίδια στην άμμο για όλες τις ηλικίες από έμπειρο γυμναστή καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Μία φορά την εβδομάδα Ζωντανή Μουσική με έντεχνο ρεπερτόριο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€189 από €380 Κέρδος €191 Έκπτωση 50%
Preveza Sunset Beach Hotel & Waterfun Park - Πρέβεζα
Πρέβεζα


Περισσότερες Προσφορές

€129 από €260 -50%
Dolphin Studios - Καστράκι Νάξου
Νάξος
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 5 ετών στο Καστράκι της Νάξου, σε Studio με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό στο Dolphin Studios! Προσφέρεται Welcome Drink και Ποικιλία Παραδοσιακών προϊόντων κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 17:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€119 από €240 -50%
Zefyros Ecoresort Hotel - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζάκυνθο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ), σε δίκλινο δωμάτιο στο Zefyros Ecoresort Hotel! Παρέχεται ένα χαλαρωτικό Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 20 λεπτών και μία συνεδρία Hammam για το σύνολο της διαμονής! Προσφέρεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο υπέροχο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€129 από €260 -50%
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξείδι
Γαλαξείδι
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στο Γαλαξείδι, στο 4 αστέρων Europa Beach Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της πισίνας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 14:00! Απολαύστε 3 ημέρες σε ένα τόπο που η αρχοντική ομορφιά σας ταξιδεύει! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€99 από €200 -51%
Strada Marina Hotel - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στη Ζάκυνθο, στο Strada Marina Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, με 99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στο καταπράσινο νησί του Ιονίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€213 από €430 -50%
Aegea Blue Cycladic Resort - Άνδρος
Άνδρος
213€ από 430€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών στην Άνδρο, σε Σουίτα με Πρωινό στο Aegea Blue Cycladic Resort! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 3 ημέρες την Κυκλαδίτικη ομορφιά του νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει KΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€220 από €470 -53%
Vigla Village - Κυλλήνη
Κυλλήνη
220€ από 470€ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στην Κυλλήνη, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), σε Ανεξάρτητη Κατοικία 80τμ στο VIGLA VILLAGE! Παρέχεται γνωριμία με τα άλογα για μικρούς και μεγάλους καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€99 από €198 -50%
Grand Bleu Sea Resort Hotel - Ερέτρια
Ερέτρια
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στην Ερέτρια, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στο Grand Bleu Sea Resort Hotel! Παρέχεται χρήση του Jacuzzi διάρκειας 20 λεπτών και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 καλοκαιρινές ημέρες χαλάρωσης δίπλα στη θάλασσα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€129 από €260 -50%
4* Naiades Hotel - Λίμνη Πλαστήρα
Λίμνη Πλαστήρα
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Naiades Hotel στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Ελεύθερη χρήση της Sauna, του Γυμναστηρίου, των γηπέδων Τέννις και Ποδοσφαίρου 5Χ5! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Τριήμερο του Αγίου Πνεύματος!

€139 από €360 -61%
Anamar Boutique Hotel - Μύκονος
Μύκονος
139€ από 360€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στη Μύκονο, σε Superior Double Sea View Room με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο Anamar Boutique Hotel! Προσφέρονται 2 Spa Treatment 30 λεπτών το καθένα και μεταφορά από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στο νησί των ανέμων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€169 από €340 -50%
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Πρέβεζα, στο Margarona Royal Hotel του Ομίλου Amalia Hotels! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο, με 169€ από 340€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στην Πρέβεζα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€159 από €320 -50%
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στην Αρχαία Ολυμπία, στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, με 159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€298 από €596 -50%
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
Λευκάδα
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος στη Λευκάδα, στο 5 αστέρων Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη θάλασσα, με 298€ από 596€ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Hamam και της Εξωτερικής Πισίνας! Για τους μικρούς μας φίλους μοναδικές Cine Βραδιές με προβολή κινούμενων σχεδίων, Παιδότοπος σε εσωτερικό χώρο και Παιδική Χαρά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας στη Λευκάδα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€69 από €140 -51%
Karavos Hotel - Πορταριά Πηλίου
Πήλιο
69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

€129 από €320 -60%
Alexandros Boutique Hotel - Ναύπλιο
Ναύπλιο
129€ από 320€ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα, μια ανάσα από το Ναύπλιο στην παραλιακή οδό Ναυπλίου Ν.Κίου για ολο το Καλοκαίρι, σε Superior Suite με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Alexandros Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και ελεύθερη πρόσβαση στο Blue Health Club για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές στο Jacuzzi τη Sauna και να κάνετε απεριόριστη χρήση του γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν την διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύσετε 4 ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

footer