Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ


Και η «μουσική» που παίζουν, μόνο ευχάριστα δεν ακούγεται στα αυτιά των κυβερνώντων.
Οι έλληνες αντιδρούν (του εξωτερικού για την ώρα) στο χάλι της χώρας, και όπου δουν πολιτικό και  δη υπουργό, είναι να τον φάνε ζωντανό, για να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους.
Να μια φρέσκια είδηση….
«Κόλαση στο Imperial College του Λονδίνου με τον Άδωνι - Τον γιουχάισαν και πιάστηκε στα χέρια με Έλληνα φοιτητή (στο διαδίκτυο υπάρχουν οι φωτογραφίες και το βίντεο, όλα αυτά που τα ελληνικά ΜΜΕ αποφεύγουν να δείξουν δείτε τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.invitromagazine.gr/2014/03/16/kolasi-sto-imperial-college-tou-londinou-me-ton-adoni-georgiadi-ton-giouchaisan-ke-piastike-ke-sta-cheria-me-ellina-fititi-vinteo-ke-foto/).
Με γιουχαΐσματα, φωνές, ειρωνείες και υποτίμηση υποδέχτηκαν τον Αδωνι Γεωργιάδη, οι Έλληνες φοιτητές του Imperial College του Λονδίνου, στους οποίους ο Έλληνας Υπουργός Υγείας, έδωσε διάλεξη για την … Υγεία στα Χρόνια της Κρίσης.
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο ειδικεύεται στην τεχνολογία, την ιατρική, τις θετικές και τις χρηματοοικονομικές επιστήμες.»
Όπως είπα και πιο πάνω, άρχισαν τα όργανα από το εξωτερικό, και είναι θέμα χρόνου, ελάχιστου, να αρχίσουν και στην Ελλάδα και τότε…..
Το θέμα της διάλεξης πολύ ενδιαφέρον, μόνο που στη χώρα μας η ΥΓΕΙΑ, πήγε περίπατο.
Την έστειλαν οι κατά καιρούς υπουργοί, οι γραμματείς και φαρισαίοι, οι «προμηθευτές», οι φαρμακοβιομήχανοι, οι….
Είναι πάρα πολλοί εκείνοι που ευθύνονται, και να είναι σίγουροι ότι ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ, δεν θα τη γλυτώσουν.
Θα πληρώσουν για ΟΛΑ μαζεμένα.
Για τις κομπίνες στην υγεία με τις «προμήθειες» τις υπερχρεώσεις  και τα «δωράκια» προς τους αρμοδίους, αλλά και τους αναρμόδιους τους παρατρεχάμενους τα κοράκια, θα πληρώσουν  για ΟΛΑ.
Και το κυριότερο, θα πληρώσουν για τη διάλυση της υγείας, για τη θυσία της στο βωμό των όποιων μνημονίων, της όποιας τρόικας.
Ο κόσμος δεν πρόκειται να συγχωρέσει ΤΙΠΟΤΑ, ούτε να δώσει πλέον άλλες ευκαιρίες.
Άλλωστε, είναι γνωστά σε όλους τα παιχνίδια που παίζονται τα τελευταία σαράντα χρόνια και κοστίζουν δισεκατομμύρια στον κοσμάκη.
Παιχνίδια που έχουν να κάνουν με…. «προδιαγραφές» (άλλη πονεμένη ιστορία που γι αυτήν θα φρεσκάρουμε τη μνήμη μας αργότερα) σε προμήθειες υλικών για τα σώματα ασφαλείας, το στρατό, κλπ.
Όλοι θυμάστε τις κατά καιρούς καταγγελίες με στοιχεία από τους καταγγέλλοντες, οι οποίες θάβονται σε χρόνο μηδέν, όπως θάφτηκε και ότι απέμεινε από το «Εθνικό Σύστημα Υγείας».
Είναι το λιγότερο εξοργιστικό, να βλέπεις να βγαίνουν δημόσια οι «καταστροφείς» και να μιλούν , ενώ θα έπρεπε να έχουν αλλάξει χώρα.
Ακόμα και ΤΩΡΑ, πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για παιχνίδια «πλεονάσματος» το οποίο προηλθε από την διάλυση της υγείας και των ασφαλιστικών ταμείων.
Σίγουρα είναι γνώστες του θέματος, και δεν βγήκε και ΚΑΝΕΙΣ να τους διαψεύσει.
Περιμένουμε τη «συνέχεια» των αντιδράσεων που δε θα αργήσει.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΙΔΑΣ ΔΗΜΟΥΛΙΔΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΣΗ ΝΑΤΑΛΙΑΣ ΚΑΠΑΤΣΟΥΛΙΑ!


Αρκεί να θέλεις… - ΒΙΒΛΙΟΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ

Ο Δημήτρης Νικολαΐδης, στο πρώτο του μυθιστόρημα σκιτσάρει τις ανθρώπινες σχέσεις. Χωρίς «παραβάν», ελεύθερα, ειλικρινά, όπως ακριβώς πρέπει να ορίζονται οι άνθρωποι κι οι σχέσεις τους.
Γιατί αλλιώς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό που θα ‘ρθει μαζί με την αλήθεια…
Το πρόβλημα: Οι ανθρώπινες σχέσεις. Τι άλλο; Δύσκολες από χέρι. Έχουν πάντα γελαστή αρχή και σίγουρα θλιμμένο τέλος. Η πορεία τους μοιάζει αναπότρεπτη, σαντη μοίρα. Είναι όμως;
Ο χωρισμός: Πάντα η άλλη πλευρά φταίει για όλα. Νόμος απαράβατος.Τελευταία είναι και θέμα μόδας. Κάποιοι το γιορτάζουν κιόλας. Η αντιστροφή στις δόξες της. Σε λίγο θ’ αντικαταστήσει και τις εθνικές γιορτές.
Ο εχθρός: Μας αρέσει, δε μας αρέσει, πάντα κι αποκλειστικά, είναι μόνο μέσα μας. Θέλει θάρρος, για να σκύψεις και να δεις. Συνήθως του φοράμε μάσκα φιλίας και δηλώνουμε πολύ περήφανοι για το κατόρθωμά μας.
Ο έρωτας: Υπάρχει τελικά; Πρέπει να υπάρχει; Το σύστημα πάντως θέλει να τον θάψει. «Δεν ταιριάζει σ’ ανώτερους ανθρώπους. Μόνο στα ζώα». Χαρίσαμε τα ένστικτα στα ζώα. Τόσο ανόητα.
Η λύση: Αφού δεν πιστεύεις πως υπάρχει πρόβλημα, τότε τι ψάχνεις; Ψύλλους στ’ άχυρα; Γιατί όχι; Ποτέ δεν ξέρεις. Αρκεί να θέλεις και ν’ αντέχεις. Όλο και κάτι θα πετύχεις. Ακόμη και οι ψευδαισθήσεις μπορούν να νικηθούν.
Δεύτερη φορά δεν έχει: «Γι’ αλλού ξεκίνησα κι έπεσα πάνω σου…Ευλογημένη ώρα…Μέχρι του δρόμου τα μισά ήμουν άλλη κι όχι εγώ…Έφτασε η ώρα να το πω…Ποτέ δεν είναι αργά…Σε λατρεύω…Για πάντα».
Έρωτας που δεν κράτησε ποτέ του δεν υπήρξε: Χωρίς σχόλια.
Αρκεί να θέλεις…
Συγγραφέας: Δημήτρης Νικολαΐδης
Isbn:978-960-9692-32-8 

Σελίδες: 477

16th Thessaloniki Documentary Festival

 
 
FestivalNews #449
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώνεται το πρώτο τριήμερο προβολών του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης - Εικόνες του 21ου Αιώνα. Το κοινό της Θεσσαλονίκης, με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, στηρίζει και φέτος τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ, πλημμυρίζοντας τις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ συζητά με ενθουσιασμό με τους σκηνοθέτες, έλληνες και ξένους. Από αύριο Δευτέρα, εκατοντάδες μαθητές κάθε ηλικίας αναμένονται στις αίθουσες του Λιμανιού προκειμένου να παρακολουθήσουν τα Docs for Kids, μικρού μήκους ταινίες τεκμηρίωσης που θα καλλιεργήσουν το ενδιαφέρον τους για το ντοκιμαντέρ και θα τους εξοικειώσουν με το συγκεκριμένο αφηγηματικό είδος. Το ίδιο βράδυ ξεκινά και το πρωτοποριακό εγχείρημα Ταυτόχρονης Ψηφιακής Μετάδοσης Ντοκιμαντέρ από την αίθουσα του Ολύμπιον σε 5 πόλεις της Ελλάδας -Ρέθυμνο, Λάρισα, Πάτρα, Κόρινθο και Ρόδο-, καθώς και στη Λευκωσία της Κύπρου, σε συνεργασία με τα κατά τόπους Πανεπιστημιακά Ιδρύματα.
 
 
Έλληνες και ξένοι σκηνοθέτες μιλούν για τις ταινίες τους 

Ο κύκλος των συνεντεύξεων Τύπου του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης άνοιξε την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, με τους σκηνοθέτες Νάστια Ταράσοβα (Λίναρ) και Κρίστοφ Σάουμπ (Εκατομμύρια μπορούν να περπατήσουν).

περισσότερα... 
 
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, οι σκηνοθέτες Έμιλυ Γιαννούκου και Αλέξανδρος Παπανικολάου (Στο νήμα), Στάθης Γαλαζούλας (Ο άλλος άνθρωπος), Αλεξάνδρα Άνθονυ (Lost in the Bewilderness) και Κώστας Πλιάκος (Yusef’s Song).

περισσότερα...
 
Συνέντευξη Τύπου παραχώρησαν την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης, οι σκηνοθέτες Ίβα Ραντιβόγιεβιτς (Εξατμιζόμενα σύνορα), Νοθέμ Κογιάδο (Η γυναίκα και το νερό), Άξελ Σαλβατόρι–Σινς (Οι Σεμπάμπ του Γιαρμούκ), Οράθιο Αλκαλά (Ακουμπώντας τον ουρανό) και Σόνι Κόεν (Η έπαυλη).

περισσότερα...
 
 
 
 
Μη χάσετε το Πρώτο Πλάνο
Έλληνες και ξένοι σκηνοθέτες μιλούν στο νέο τεύχος της εφημερίδας του Φεστιβάλ "Πρώτο Πλάνο". Θα το βρείτε στους χώρους του Φεστιβάλ, σε επιλεγμένα σημεία της Θεσσαλονίκης και βέβαια στην ιστοσελίδα μας www.filmfestival.gr 
Ντοκιμαντέρ για παιδιά
Αίθουσα Σταύρος Τορνές (Αποθήκη 1, Λιμάνι)
17-21 Mαρτίου, 9:00-11:00 & 11:00-13:00
Το Φεστιβάλ παρουσιάζει και φέτος μικρού μήκους ταινίες τεκμηρίωσης, που έχουν γυριστεί ειδικά για παιδιά και εφήβους. Οι ταινίες προέρχονται από τη Σουηδία, την Ελλάδα, την Δανία, τη Μεγάλη Βρετανία, τη Γαλλία, την Πολωνία και τη Ρωσία. Τα ντοκιμαντέρ θα παιχτούν σε ειδικές προβολές για σχολεία με ελεύθερη είσοδο.
 
Ταυτόχρονη Ψηφιακή Μετάδοση
Το επιτυχημένο πρωτοποριακό εγχείρημα του Streaming Project - Ντοκιμαντέρ σε Ταυτόχρονη Ψηφιακή Μετάδοση συνεχίζεται να εφαρμόζεται και φέτος, σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ηλεκτρακουστικής και Τηλεοπτικών Συστημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, υπό την επίβλεψη του καθηγητή Γιώργου Παπανικολάου. Η πρώτη προβολή γίνεται τη Δευτέρα 17 Μαρτίου (Ολύμπιον, 20:30) με την ταινία Δρομείς της ερήμου. 
 
Παρουσίαση βιβλίου 
Οι εκδόσεις Καστανιώτη, το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και ο IANOS διοργανώνουν την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παύλου Θ. Κάγιου Μη μ'αφήσεις να χαθώ τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 στις 19:00 στο βιβλιοπωλείο IANOS. Στο πλαίσιο της βιβλιοπαρουσίασης θα προβληθεί και το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με τίτλο Μη μ'αφήσεις να χαθώ, βασισμένο σε ιστορικο-κοινωνικο-πολιτικά γεγονός και αγαπημένες ταινίες που διατρέχουν τα 40 χρόνια (1973-2013) της ιστορίας των ηρώων του βιβλίου. 

Επανάσταση στον νου

Επανάσταση στον νου
Η δημιουργία της ψυχανάλυσης

George Makari
μετάφραση: Ελένη Αστερίου

Καινοτόμο, προϊόν βαθιάς γνώσης, συναρπαστικό, το Επανάσταση στον νου: Η δημιουργία της ψυχανάλυσης του Makari προχωρά πέρα από τον μύθο και την πολεμική και μας παρουσιάζει την ιστορία εvόs από τα πιο αμφιλεγόμενα και σημαντικότερα πνευματικά εγχειρήματα του 20ού αιώνα. Σε αυτή την αριστοτεχνική ιστορία ο George Makari δείχνει πως διαμορφώθηκε ένας νέος τρόπος σκέψης για την εσωτερική ζωή του ανθρώπου και πως κέρδισε υποστηρικτές οι οποίοι διέδωσαν αυτό το ρεύ­μα σκέψης σε όλη τη Δύση. Αφηγούμενος αυτή την ιστορία, ο Makari παρουσιάζει στον αναγνώστη σαγηνευτικούς ανθρώπους, πολλοί από τους οποίους είτε ήταν παραγνωρισμένοι είτε είχαν ξεχαστεί εδώ και καιρό.
Το πνευματώδες, γοητευτικό και ριζοσπαστικό έργο του Makari Επανάσταση στον νου: Η δημιουργία της ψυχανάλυσης είναι το πρώτο που αναλύει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο δημιουργήθηκε η ψυχανάλυση.
Προλογίζει ο Ακαδημαϊκός και Ομότιμος Καθηγητής Ψυχιατρικής Κώστας Στεφανής.
Ο George Makari είναι διευθυντής του Ινστιτούτου για την Ιστορία της Ψυχανάλυσής του Πανεπιστημίου Κορνέλ, αναπληρωτής καθηγητής Ψυχιατρικής στην Ιατρική Σχολή Γουέιλ, έκτακτος αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Ροκφέλερ και μέλος του Ψυχαναλυτικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Κολούμπια. Τα έργα του για την ιστορία της ψυχανάλυσής έχουν κερδίσει πολυάριθμα Βραβεία. Ζει στη Νέα Υόρκη.
«Ο Makari έγραψε στην ουσία την ιστορία του σύγχρονου νου». Paul Auster
«Εξαιρετική ιστορία... Αντί να γράψει μία ακόμη βιογραφία του Φρόυντ, ο Makari χαρτογραφεί το οικογενειακό δέντρο του Φρόυντ με όλα τα ακανθώδη κλαδιά του, τους μαθητές και τους διαφωνούντες του... Το Βι­βλίο του Makari βάζει μια ευχάριστη τάξη σε μια μπερδεμένη ιστορία».
The New York Times Book Review Σχήμα: 14 x 21
Σελ.: 833
ISBN: 978-960-6893-23-0

Οι 12 πιο εντυπωσιακές γέφυρες στον κόσμο.(φωτό)

Κατασκευασμένες από πέτρα, ξύλο ή ατσάλι, υπερσύγχρονες ή παμπάλαιες.

Κερδίστε ένα τριήμερο στο Κατώγι Αβέρωφ

Το Art Travel σας χαρίζει δωρεάν διαμονή σε ένα από τα πιο ατμοσφαιρικά καταλύματα της χώρας, το Κατώγι Αβέρωφ, στο Μέτσοβο.



Επισκευή Laptop από 15€ ΚΑΙ δυνατότητα απόσυρσης για την αγορά νέου Laptop!


PC System: Dell Optiplex 755 sff από 149€ μόνο στην Alfanet!


Κοντραμπάσο με τον Κώστα Γακίδη - Θέατρο Αυλαία


ΚΟΝΤΡΑΜΠΑΣΣΟ
του Πάτρικ Ζισκιντ
Με τον Κώστα Γακίδη
17 Μαρτίου έως και 8 Απριλίου 2014
Κάθε Δευτέρα και Τρίτη
 


Το Θέατρο Αυλαία υποδέχεται την παράσταση «Κοντραμπάσο» με τον ηθοποιό του Κ.Θ.Β.Ε., Κώστα Γακίδη σε σκηνοθεσία Πάνου Χαρίτογλου. Μετά από την πετυχημένη πορεία της παράστασης σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, με κορυφαίους σταθμούς την Πολωνία, το Λουξεμβούργο και τις Βρυξέλλες φιλοξενείται και πάλι στη Θεσσαλονίκη, για 8 μόνο παραστάσεις στις 17-18, 24-25,31 Μαρτίου και 1, 7-8 Απριλίου 2014.
Πρόκειται για μια παράσταση σχοινοβασία ανάμεσα στο τραγικό και το κωμικό, στην αλήθεια και το ψέμα, στο μεγαλείο και την παρακμή, στον θρίαμβο και την αποτυχία, στην αγάπη και το μίσος, στον έρωτα και την φαντασίωση. Μια απελπισμένη κραυγή διαμαρτυρίας ενάντια στην μοναξιά, την αποξένωση και την κοινωνική απομόνωση. Ένας καθρέφτης του σημερινού ανθρώπου που ζει τρομοκρατημένος μέσα σε πλήρη εξασφάλιση.
Ο ήρωας του Ζüskind μέσα στην σχέση έρωτα κι εξάρτησης που έχει με το κοντραμπάσσο, το βλέπει ως «Το βασικό όργανο της ορχήστρας», «…ο θεμέλιος λίθος της ορχηστικής μουσικής», «…το μεγαλύτερο θηλυκό όργανο», «…εμπόδιο», «…το πιο ακαλαίσθητο, το πιο κακόμορφο όργανο που επινόησε ο άνθρωπος», αλλά ακόμα και ως γκρινιάρη, αδιάκριτο και ηδονοβλεψία. Για τον ίδιο τον Ζüskind το κοντραμπάσο είναι ένα έξυπνο εργαλείο που συνδυάζει το μεγαλείο της μουσικής με την πίκρα του περιθωρίου και που το χρησιμοποιεί αριστοτεχνικά για να δημιουργήσει μια μαγική εικόνα όπου το ατομικό γίνεται κοινωνικό, το ξένο οικείο, και εγώ ο άλλος.
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Σκηνοθεσία: Πάνος Χαρίτογλου
Μουσική Διδασκαλία: Γιώργος Γραλίστας
Ηθοποιός: Κώστας Γακίδης
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ: 17-18, 24-25,31 Μαρτίου και 1, 7-8 Απριλίου 2014
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Δευτέρα- Τρίτη 21.00ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: Κανονικό 12€, Μειωμένο 10€

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΑΡΤΥ



ΠΑΙΔΙΚΑ  ΠΑΡΤΥ
Στο Πολυθέαμα θα βρείτε

Κλόουν –εμψυχωτές                               Παιδικούς ήρωες
Ταχυδακτυλουργούς                               facepainting
Ζογκλέρ                                                      Ξυλοπόδαρους
Φουσκωτά                                                 Πυροτεχνήματα
Μηχανή Ποπ Κορν                                 Μηχανή Μαλλί της γριάς
D.J.s                                                            Ηχητικά - φωτιστικά

ΣΟΧΟΥ 12 – ΠΟΛΙΧΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Τηλ.: 2310 6023266937 540044
www.polytheama.gr    -   info@polytheama.gr

Mάνη Boutique Hotel+2 Massage|2 Aτομα (-50%)


    ¤149 από ¤300
    Έκπτωση : 50%
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για το Πάσχα!!!

¤149 
μόνο!  
  Αξία ¤300
  Έκπτωση 50%
  Κέρδος ¤151

149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Μάνη, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Areos Polis Boutique Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρoνται 2 Χαλαρωτικά Massage 30 λεπτών το καθένα και μία πιατέλα με Τοπικά Εδέσματα φτιαγμένα από αγνά προϊόντα Μάνης συνοδεία Τοπικού Οίνου, για κάθε ημέρα διαμονής στο Τζάκι του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00! Με την αγορά 2 κουπονιών δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Αποδράστε και απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πλατύστομο Φθιώτιδας με 168¤ από 345¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Iαματική Πισίνα, σε 4* Ξενοδοχείο!
168¤ από 345¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
168¤ από 345¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στη Μάνη με 199¤ από 398¤ (-50%) για 4 Ημέρες για έως KAI 5 ¶τομα σε Παραδοσιακές, Πέτρινες κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι και απέραντη Θέα στη Θάλασσα!
25η Μαρτίου στη Δροσοπηγή Μάνης στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 ¶τομα, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα, με 199¤ από 398¤ (-50%)! Απολαύστε 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας, με θέα το απέραντο γαλάζιο και μόλις 8 λεπτά από την Παραλία του Σκουταρίου!
25η Μαρτίου στη Δροσοπηγή Μάνης στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 ¶τομα, σε Παραδοσιακές, Αυτόνομες και Αυτοεξυπηρετούμενες Πέτρινες Κατοικίες με Jacuzzi, Τζάκι με ξύλα και απέραντη Θέα στη θάλασσα, με 199¤ από 398¤ (-50%)! Απολαύστε 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας, με θέα το απέραντο γαλάζιο και μόλις 8 λεπτά από την Παραλία του Σκουταρίου!
3-5 Πηγάδια με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 ¶τομα + 2 Παιδιά σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι και Υλικά για Πρωινό!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα στο Remos Villas! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Προσφέρονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών, στα 3-5 Πηγάδια της Νάουσας, σε Δίχωρη Πέτρινη Κατοικία με Τζάκι ή Σοφίτα στο Remos Villas! Παρέχονται Mountain Bikes, εξάσκηση στην Τοξοβολία και μία βόλτα με ATV Γουρούνα! Προσφέρονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
25η Μαρτίου στη Λίμνη Πλαστήρα με 199¤ από 398¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι και Πρωινό!
25η Μαρτίου στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Υψίβατον Mountain Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι, με 199¤ από 398¤ ( Έκπτωση 50%)! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στη Λίμνη Πλαστήρα, στο Υψίβατον Mountain Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior Full Lake View Room με Τζάκι, με 199¤ από 398¤ ( Έκπτωση 50%)! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες με φόντο το τοπίο της λίμνης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Κατερίνη Πιερίας με 195¤ από 390¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+ Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας!  Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Μέτσοβο με 109¤ από 218¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, σε 4* Ξενοδοχείο!
109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων Hotel La Munte Mountain Resort σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται μία χρήση της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων Hotel La Munte Mountain Resort σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται μία χρήση της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Καλάβρυτα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ναύπλιο με 99¤ από 210¤ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα ¶ρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα ¶ρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Αριδαία με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ, Χαμάμ και Πρωινό μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Νάουσα με 95¤ από 190¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Νάουσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Vermion Hotel μέσα στο αιωνόβιο Πλατανόδασος και στις όχθες της Αράπιτσας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την φυσική ομορφιά του τόπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Νάουσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Vermion Hotel μέσα στο αιωνόβιο Πλατανόδασος και στις όχθες της Αράπιτσας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την φυσική ομορφιά του τόπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Πορταριά Πηλίου με 79¤ από 160¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
79¤ από 160¤ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Πορταριά Πηλίου, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό στο Karavos Hotel! Για ένα παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink κατά την άφιξη! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στη Ζαχάρω Ηλείας με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 Ημέρες για έως KAI 4 ¶τομα σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα!
25η Μαρτίου στη Ζαχάρω Ηλείας στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 ¶τομα σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα με 119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στη Ζαχάρω Ηλείας στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 ¶τομα σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα με 119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Μετέωρα με 75¤ από 150¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
75¤ από 150¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στo Καστράκι των Μετεώρων, στο Meteoritis Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Απολαύστε για 3 ημέρες την επιβλητική ομορφιά των Μετεώρων! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Πάσχα στην Καρδίτσα με 359¤ από 720¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 4* Ξενοδοχείο!
Πάσχα στην Καρδίτσα, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 359¤ από 720¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Μπουκάλια Κρασί τοπικής παραγωγής, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος-Νερού διάρκειας 30 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Sauna και του Γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Τσιπουράκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Πάσχα στην Καρδίτσα, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 359¤ από 720¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται 2 Μπουκάλια Κρασί τοπικής παραγωγής, 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος-Νερού διάρκειας 30 λεπτών, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας καθώς και της Sauna και του Γυμναστηρίου! Ανήμερα του Πάσχα προσφέρεται Ουζάκι και Τσιπουράκι με Μεζεδάκια κατά το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και Πλούσιος Εορταστικός Μπουφές με Ζωντανή Μουσική! Απολαύστε 4 ημέρες ξεκούρασης και αναζωογόνησης και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!