Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑΞΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ


Σαν να λέμε, τρέχα γύρευε, άρμεγε και κούρευε (για να μη πω το γνωμικό όπως το έλεγαν οι παλιοί και κοκκινίσουν όλοι οι υπολογιστές).
Καθημερινά φίλοι μου διαβάζουμε για «πράματα και θάματα» της κυβέρνησης των «φωστήρων» και οι μεν έχοντες μαλλιά, τα χάνουν, οι δε μη έχοντες, ως εκ θαύματος αποκτούν τεράστιο πρόβλημα τριχοφυΐας.
Εδώ και χρόνια, όπως έγραψα σε προηγούμενο άρθρο , καταθέτω τις απόψεις μου για διάφορα θέματα της καθημερινότητας, και σχολιάζω ίσως «προκλητικά» (για πολλούς) τόσο την επικαιρότητα, όσο και διάφορες καταγγελίες που παίρνω από εσάς!
Αυτό, πειράζει πάρα πολλούς, αλλά δε μου καίγεται καρφί, αν κάποια κομματόσκυλα, και κάποια λαμόγια ενοχλούνται.
Αυτό, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων το επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά για ΟΛΟΥΣ εκείνους που απειλούν άμεσα και έμμεσα.
Πάμε τώρα στο σημερινό!
Λέει η είδηση:
«Το ΙΚΑ παίρνει δάνειο για να πληρώσει τις συντάξεις Δεκεμβρίου»
ΤΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ! Σας θυμίζει κάτι μήπως; Το ΙΚΑ, ο ΕΟΠΥΥ δηλαδή, ως συνήθως, ζορίζεται να πληρώσει συντάξεις, και άλλα, ΓΙΑΤΙ;
ΜΑ θα τα ξανάλεμε; Τα έχουμε πει χιλιάδες φορές, αλλά ας τα επαναλάβουμε ΜΗΠΩΣ κάποια στιγμή ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, πράγμα που δε συμφέρει σε καμία περίπτωση την κυβέρνηση, την ΟΠΟΙΑ κυβέρνηση. Η απάντηση , οι απαντήσεις στα ΓΙΑΤΙ, είναι απλές, μόνο που δεν κάνει κανείς κάτι.
ΟΛΑ τα ταμεία μπήκαν «μέσα» από το φαγοπότι χρόνων.
Οι ασφαλισμένοι πλήρωναν κανονικά τις εισφορές τους, και τα ΛΑΜΟΓΙΑ έτρωγαν με χρυσά κουτάλια, υπέγραφαν χωρίς να ελέγχουν ΤΙ υπογράφουν, όταν ήταν να ελέγξουν, δε πατούσαν το πόδι τους στην υπηρεσία τους παρά απολάμβαναν τον καφέ τους εκτός αυτής (δεν τα λέω εγώ αυτά, υπάρχουν σε καταγγελίες σε εισαγγελείς, σε διοικητές, ακόμα και στο αρμόδιο υπουργείο) χόρια οι διάφορες «συμφωνίες» κάτω από το τραπέζι με φαρμακευτικές εταιρίες και με κλινικές.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ΟΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ «ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ».
Θέλετε να δείτε «ομορφιές»;
Απόσπασμα από ΜΙΑ καταγγελία. Έχει πολύ «ζουμί»
« σας καταγγέλλω τα ακόλουθα μεμπτά στην Υπηρεσία μου, που είναι ο ΕΟΠΥΥ ……, τα οποία υπέπεσαν στην αντίληψη μου, για τα οποία απόλυτα υπεύθυνος είναι – κατά κοινή ομολογία υπαλλήλων και πολιτών (από καταγγελίες τους) - ο κ. ….. (Προϊστάμενος Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΟΠΥΥ Θεσσαλονίκης), ο οποίος επιτρέπει στην υπηρεσία του να γίνονται όλα τα κατωτέρω, αλλά τον οποίο επιμένουν – παρόλο που γνωρίζουν την παράνομη συμπεριφορά του – να διατηρούν στη θέση του Προϊσταμένου Διεύθυνσης οι κ. Πρόεδρος ΕΟΠΥΥ , ο κ. Αντιπρόεδρος ΕΟΠΥΥ   : 
1.- Κατά τη νοσηλεία συγγενών πολιτών σε Παθολογικές, Νευρολογικές και Ψυχιατρικές  κλινικές, υποχρεώνονται αυτοί να πληρώσουν εκτός από την συμμετοχή τους στον ΕΟΠΥΥ και επιπλέον από 300 έως 700 ευρώ – το οποίο είναι παράνομο.
2.- Ορισμένες κλινικές με άδεια λειτουργίας Παθολογικών ή Νευρολογικών Κλινικών λειτουργούν σαν χρονίων παθήσεων και πληρώνονται από τον ΕΟΠΥΥ σαν χρονίων παθήσεων. Αυτό σαφώς και δεν είναι σύννομο διότι δεν δόθηκε ακόμη άδεια λειτουργίας για κλινικές χρονίων παθήσεων σε όλη την Ελλάδα. Δεν μπορεί η άδεια λειτουργίας να είναι για παθολογική κλινική και να λειτουργεί σαν χρονίων παθήσεων, δεδομένου ότι σύμφωνα με τη σύμβαση στην παθολογική κλινική ο ασθενής παραμένει έως ότου γίνει καλά, ενώ στην χρονίων παθήσεων παραμένει έως ότου πεθάνει. Ακόμη η σύμβαση που υπογράφεται αναφέρει ρητά ότι η κλινική λειτουργεί σύμφωνα με την άδεια λειτουργίας της. Αυτό έχει σαν συνέπεια να πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ νοσήλιο χρονίων παθήσεων και έτσι να ζημιώνεται τόσο ο ΕΟΠΥΥ όσο και ο ασθενής αλλά να κερδίζει εις βάρος όλων μόνο η κλινική.
Το γεγονός αυτό το ανέφερα επανειλημμένα στον κ. ….. όπως και στον κ. …., τόσο εγώ όσο και ο κ. ….. με αναφορές του (ελεγκτής ΕΟΠΥΥ)  αλλά κωφεύουν παραδειγματικά και οι δύο, πιθανολογώ ότι έχουν το λόγο τους γι’ αυτό.
Η κεντρική Υπηρεσία του ΕΟΠΥΥ απήντησε ότι οι Κλινικές έχουν άδεια ως Παθολογικές και ως Νευρολογικές, εντούτοις αυτές πληρώνονται ακόμη ως χρονίων παθήσεων και μάλιστα τηρούν την διαδικασία εισαγωγής χρονίων παθήσεων με απόφαση κοινωνικής λειτουργού από το Νοσοκομείο κλπ, δηλαδή τηρείται μία διαδικασία εντελώς παράνομα.
3.- Κατόπιν αναφορών συναδέλφων μου, που ελέγχουν τα Νοσοκομεία διαπίστωσα τα εξής :
Με εντολή του κ……..  οι φάκελοι πρέπει να μην ελέγχονται και να πρωτοκολλείται η αίτηση και να οριστικοποιούνται με αυτό τον τρόπο. Ορισμένοι συνάδελφοι αρνήθηκαν την εντολή αυτή και μου το ανέφεραν και έτσι με εντολή δική μου προέβησαν σε εξονυχιστικό έλεγχο των φακέλων. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκαν τιμολόγια με πολύ διαφορετικά ποσά και τεράστιες αποκλίσεις από 10.000 ευρώ έως 50.000 ευρώ. Τα τιμολόγια αυτά με εντολή μου ……..  επιστρέφονταν και ως ΕΟΠΥΥ ζητούσαμε το πραγματικό ποσό. Στην περίπτωση αυτή διαπιστώνουμε ότι επειδή δεν έγινε εξαρχής εξονυχιστικός έλεγχος σε όλους τους φακέλους κατόπιν εντολής του κ. …………. , πολλοί φάκελοι οριστικοποιήθηκαν με υπερτιμολογήσεις και έτσι ζημιώθηκε ο ΕΟΠΥΥ και το Δημόσιο σε σημαντικό βαθμό, όπως το ίδιο συνέβη και στις κλινικές.
Μία ακόμη διαπίστωση είναι ότι ακόμη κι όταν ο ασθενής έφευγε ή απεβίωνε, ο ΕΟΠΥΥ συνέχιζε να πληρώνει όσο έλεγε το ΚΕΝ – γεγονός που προκαλεί ζημία για το Δημόσιο.»
ΑΥΤΟ, είναι ΜΟΝΟ ένα ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ από καταγγελία Δημοσίου Λειτουργού προς τον ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, και υπάρχουν ανάλογες καταγγελίες προς ΚΑΘΕ κατεύθυνση που τις ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΠΟΥΝ.
Το ακούς αυτό Έλληνα ασφαλισμένε; Εσύ που σήμερα ΤΡΕΜΕΙΣ μη σου κοπεί η σύνταξη, μη πεθάνεις γιατί δεν μπορείς να πάρεις φάρμακα, γιατί το ταμείο σου δεν μπορεί να πληρώσει τα ΧΡΕΗ του προς τους «προμηθευτές» του, ΓΙΑΤΙ……..
Και έχουν το ΘΡΑΣΟΣ να μιλούν για πάταξη της διαφθοράς, όταν ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ.
Όχι δανεικά θα πάρει το ΙΚΑ για συντάξεις, αλλά…..
Είμαστε ΑΞΙΟΙ της μοίρας μας.

Βασίλης Τσούγκαρης

ANDROID PC TV BOX GO CLEVER NANODROID X2 - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ANDROID PC TV BOX GO CLEVER NANODROID X2
Τιμή Τιμοκαταλόγου: €95.00
ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ANDROID ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ!! ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ MEDIA CENTER ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΒΙΝΤΕΟ ΗΧΟ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ. ΔΕΙΤΕ ONLINE ΤΑΙΝΙΕΣ Η ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΣΑΣ
NanoDROID το οποίο μετατρέπει οποιαδήποτε τηλεόραση σε media player και Android PC. Προσφέρει ότι ακριβώς και μια συσκευή Android OS, όπως smartphones και tablets.
ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!!!

- Επεξεργαστής: RockChip RK3066 Cortex A9 1.6GHz DualCore (GPU: Mali 400 2D/3D)
- Λειτουργικό σύστημα: OS, Android 4.1
- Μνήμη: RAM 1GB DDR3
Flash 4GB flash
- Market: Google Play
- Συνδέσεις:
Bluetooth: Όχι
Δίκτυο: Wi-Fi (802.11 b / g / n)
- Υποστηριζόμενα αρχεία
Βίντεο: AVI/3GP/MP4/RM/RMVB/FLV/MKV/MOV/WMV/DiVX
Φωτογραφιών: JPEG / BMP / GIF (στατικές) / PNG
Ήχου: MP3/WMA/WAV/OGG/FLAC/AAC
eBook: PDF/EPUB/TXT/FB2/PDB/RTF
- Θύρες εισόδου / εξόδου: HDMI, miniHDMI, USB, 2x microUSB, USB 2.0, microSD HC μέχρι 32GB

Περιεχόμενα συσκευασίας:
- Αξεσουάρ
- Φορτιστή
- Καλώδιο HDMI
- microUSB καλώδιο με επιπλέον θύρα USB
- Διαστάσεις: 82x 50x 10mm
- Βάρος: 100gr

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 

 

Πρόσκληση | Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης: Η αληθινή σου ιστορία;

Επιστροφή της Ορθοδοξίας στην Σαμψούντα του Πόντου!




Τρεις ελληνορθόδοξες εκκλησίες και ένα ιστορικό αγίασμα έρχονται ξανά στην επικαιρότητα, στην περιοχή του Tekkeköy, στην Σαμψούντα του Πόντου, μια περιοχή που πριν από την ανταλλαγή των πληθυσμών είχε πυκνό ελληνορθόδοξο πληθυσμό ενώ ήταν από τις περιοχές που υπέστη τα πάνδεινα στην Ποντιακή γενοκτονία από τους Οθωμανούς Τσέτες και τα κεμαλικά στρατιωτικά τμήματα.
Μπορείτε να διαβάσετε όλο το ρεπορτάζ εδώ...
Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...

Επιστροφή της Ορθοδοξίας στην Σαμψούντα του Πόντου!




Τρεις ελληνορθόδοξες εκκλησίες και ένα ιστορικό αγίασμα έρχονται ξανά στην επικαιρότητα, στην περιοχή του Tekkeköy, στην Σαμψούντα του Πόντου, μια περιοχή που πριν από την ανταλλαγή των πληθυσμών είχε πυκνό ελληνορθόδοξο πληθυσμό ενώ ήταν από τις περιοχές που υπέστη τα πάνδεινα στην Ποντιακή γενοκτονία από τους Οθωμανούς Τσέτες και τα κεμαλικά στρατιωτικά τμήματα.
Μπορείτε να διαβάσετε όλο το ρεπορτάζ εδώ...

Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...

Απολογισμός της Εβδομάδας Γυναικείας Επιχειρηματικότητας


ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ - Ο ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΑΚΤΗ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - GUANTANAMO CLUB

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ
GUANTANAMO CLUB
ΠΑΡΑΤΑΣΗ! ΟΙ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ
  Σύντροφοι καταναλωτές, ο συμπαγής καλλιτέχνης Τζίμης Πανούσης παρουσιάζει το Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο στο Guantanamo Club στην Ακτή Πειραιώς (Πειραιώς 178 & Λαμίας). Τηλέφωνο κρατήσεων για κρατούμενους 210.3418020.

ΔΙΔΥΜΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ

Book cover
Συγγραφέας: Δανάη Τασιούλη
Σχήμα: 14 Χ 21
Εξώφυλλο: Mαλακό
Τιμή: 14 €
Σελίδες: 224
Είδος: Μυθιστόρημα
Κατηγορία: Ελληνική Λογοτεχνία ISBN: 978-618-509-3136

Λίγα λόγια για το βιβλίο 

Υπάρχουμε και πάλι.
Είμαστε γύρω σου, δίπλα σου,
κοντά σου. Και θα είμαστε για πάντα!
Αρκεί μονάχα να μας αφήσεις,
και αν καταφέρεις να μας δεις,
τότε θα σε φέρουμε σε έναν κόσμο μαγικό.
Στον δικό μας κόσμο.
Στον κόσμο της Φέυμπλαντ...
 
Με τον ερχομό της νύχτας οι Υάδες ξεπροβάλλουν στον ουρανό και τραγουδούν για να κάνουν όλοι ύπνο γαλήνιο. Πιο πολύ όμως τραγουδούν για την Κυρά της Θάλασσας... Κανείς τους δεν θέλει να ξυπνήσει. Η σελήνη εκεί δεν είναι όπως εδώ. Εκεί έχει μορφή. Είναι μια μορφή που χορεύει στα αστέρια, σκορπίζει ασημόσκονη στα χιονισμένα βουνά και κολυμπάει γυμνή στη θάλασσα. Κάνει βουτιές από τον καταρράκτη και δεν φοβάται τίποτα. Είναι σαν μωρό παιδί που δεν φοβάται τίποτα. Μόνο ο ήλιος τη μαλώνει το πρωί για τις αταξίες της και εκείνη κρύβεται. Αλλά δεν του κρατάει κακία γιατί τον αγαπάει πολύ.

Απόσπασμα βιβλίου 

«Χρόνια πολλά πριν, αδέρφια δυο ολόιδια, σε καυγά βρεθήκαν αντιμέτωπα. Όλη η κακία και η αχαριστία βγήκε από μέσα τους και βλασφημίες ξεστόμιζαν χωρίς εγκράτεια να έχουν. Συνέπειες κανείς τους δεν λογάριαζε και ο καυγάς όλο και φούντωνε. Ακούγοντας τη βοή, εταίρα μάγισσα τους πλησίασε και τους κοίταζε χωρίς να τους χωρίσει. Και εκείνοι το αλόγιστο να έχουν. Ιερό και όσιο δεν υπολόγιζαν και για σταματημό λόγο δεν έκαναν. Τότε η μάγισσα τα πνεύματα γύρω της δεν μπόρεσε να ηρεμήσει και εξαγριώθηκαν μαζί τους. Του πάνω και του κάτω κόσμου πνεύματα, κατάρα έριξαν στους δυο τους. Μάρτυράς τους η μάγισσα, πως γενιές καταραμένων διδύμων θα ’ρθουν. Ο καλός πάντα να υποφέρει από τον ολόιδιο κακό του. Ο ένας να γκρεμίζει αυτά που ο άλλος με κόπο χτίζει. Σε δώδεκα χρόνους διαφορετικούς οι εκλεκτοί θα έρθουν και το τέλος τους θα γράψουν. Την υπεροχή ένας από τους δυο θα έχει, και τη μοίρα τους πλάσματα από παντού θα υποφέρουν. Τη μοίρα όλων, στα χέρια τους οι εκλεκτοί κρατούν. Αν ο κακός επικρατήσει, τη μοίρα όλων να λυπάστε. Καταστροφές, αλληλοσπαραγμός, τη θέση της λογικής η παράνοια θα πάρει και τρέλα θα επικρατήσει στους κόσμους, στους λαούς, στα πλάσματα παντού τριγύρω. Αφανισμός των όλων και γέννηση της πιο καταραμένης κόλασης θα έρθουν. Ευχή και κατάρα σας το καλό να επικρατήσει, και οι θυσίες σας γι’ αυτό βαριές ας είναι γιατί αξίζει. Πόνο και αν νιώσετε αβάσταχτο, μαχαίρια να στρίβουν μέσα σας, αλάτι σε πληγές να υποστείτε για το καλό που θα ’ρθει. Διαφορετικά, αυτό που θα σας περιμένει λογική δεν θα ’χει και ούτε γυρισμό».
Βιογραφικό συγγραφέα
Danai Tasiouli

Η Δανάη Τασιούλη είναι πτυχιούχος μηχανικός έργων υποδομής του ΤΕΙ Λάρισας. Δεν έχει σταθερή δουλειά και έχει κάνει πολλές διαφορετικές εργασίες. Της αρέσουν
πολύ τα ταξίδια, γιατί θέλει να γνωρίζει ανθρώπους από όλα τα μέρη της Γης, ο κινηματογράφος, η μουσική και η λογοτεχνία. Στον ελεύθερο χρόνο της γράφει ιστορίες και ασχολείται με τη μαγειρική. Το μυθιστόρημα «ΔΙΔΥΜΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ – Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΜΟΙΡΑ» είναι το πρώτο που εκδίδεται.




 
----------ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ----------
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ: ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΙΒΙΣΚΟΣΜακεδονίας 21, 145 61 Κηφισιά
Tηλ : 210 8021333, fax: 211 0135560, e-mail: info@iviskospublications.gr

Ποια χώρα έχει τα πιο όμορφα χωριουδάκια;

Παραμυθένια σκηνικά
​​​​
Κουκλίστικοι οικισμοί διάσπαρτοι στις αλπικές πλαγιές καθρεφτίζονται σε παραδεισένιες λίμνες. Δείτε τους...
​​​​​​​​
Πήλιο: Πρωινά σε βοτσαλωτές αυλές.
​​​​​​
NASA: 5 μέρη για να δείτε εξωγήινους. 

 ​​​​
Φθιώτιδα: Η άλλη πλευρά του Παρνασσού.
​​​​​​
Βόρειο Σέλας: Πότε μπορείτε να το δείτε στα καλύτερα του; ​​​
Δημητσάνα: 48 ώρες για να την ανακαλυψετε.

Νέος Διαγωνισμός. Υπέροχη Βιέννη και Μαγικά Χριστούγεννα στην Πράγα

ArtTravel

Βιέννη: Αποκάλυψη τώρα!!!
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​viena
​​​​​​​​​​​​​​​​elati
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​me
 
​​​​​​​​​​​​​albe
 
​​​​​​​​​​thes
 
​​​​​​​​​​​​​​​plazas

Επώνυμες οθόνες σε ποικιλία διαστάσεων και τιμών!


ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ (Άγγελος Σέμπος - Κώστας Κινδύνης) 1969

►Λουτρά Πόζαρ Lidra Hotel|3Μέρες 2Ατομα 89€|-51%


Lidra Hotel - Αριδαία

Αριδαία με 89€ από 180€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

89€ από 180€ (Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Υδρομασάζ - Χαμάμ και Πρωινό στην Αριδαία μια ανάσα από τα Λουτρά Πόζαρ, στο Lidra Hotel! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Late check out στις 20:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
€89 από €180 Κέρδος €91 Έκπτωση 51%
Lidra Hotel - Αριδαία
Αριδαία


Περισσότερες Προσφορές

Μουζάκι με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
Μουζάκι Καρδίτσας
199€ από 400€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Relax Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού, μια Περιποίηση Προσώπου, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, του Υδρομασάζ, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Βόλος με 239€ από 478€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€239 από €478 -50%
5* Domotel Xenia Volou - Βόλος
Βόλος
239€ από 478€ (Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 5 αστέρων Domotel Xenia Volou, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Για ένα παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται καλωσόρισμα στο δωμάτιο κατά την άφιξη και ένα Massage πλάτης ή ποδιών διάρκειας 10 λεπτών! Ελεύθερη πρόσβαση στο βραβευμένο Elxis Spa το οποίο περιλαμβάνει χρήση της Υδροτονικής Πισίνας, Sauna, Hamam, Event Shower, Jacuzzi και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να απολαύσετε 3 ημέρες χαλάρωσης, ξεκούρασης και πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα!

Καρπενήσι με 199€ από 510€ (-61%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 61%)

€199 από €510 -61%
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
199€ από 510€ ( Έκπτωση 61%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, στο 5 αστέρων AVARIS Hotel στο Καρπενήσι, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Ρίο με 159€ από 320€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€159 από €320 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
159€ από 320€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Παρέχεται Early check in κατόπιν διαθεσιμότητας και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα!

Ζαγοροχώρια με 98€ από 196€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πρωινό σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Αρκτούρος Hotel - Ζαγοροχώρια
Ζαγοροχώρια
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στα Ζαγοροχώρια, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό σε Μπουφέ, στο Αρκτούρος Hotel! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λίμνη Τριχωνίδα με 99€ από 200€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε Πέτρινο Σαλέ με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€99 από €200 -51%
Θέρμιος Απόλλων - Λίμνη Τριχωνίδα
Λίμνη Τριχωνίδα
99€ από 200€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Εορταστική Περίοδο!

Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο Καλαμάκι Κορινθίας με 278€ από 556€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά σε Sea View δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€278 από €556 -50%
4* Kalamaki Beach Hotel - Καλαμάκι Κορινθίας
Καλαμάκι Κορινθίας
Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στο 4 αστέρων Kalamaki Beach Hotel μια ανάσα από την Αθήνα, στο Καλαμάκι Κορινθίας! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα Θάλασσα, μόνο με 278€ από 556€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρονται Παραδοσιακές Χριστουγεννιάτικες Λιχουδιές! Παραμονή και Ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Την Πρωτοχρονιά πραγματοποείται κοπή Βασιλόπιτας με φλουρί! Για τους μικρούς μας φίλους παρέχεται καθημερινή απασχόληση με παιδικό ψυχαγωγικό πρόγραμμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χριστούγεννα στην Αρχαία Ολυμπία με 285€ από 570€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€285 από €570 -50%
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
Χριστούγεννα στο 5 αστέρων Arty Grand Hotel, στην Αρχαία Ολυμπία! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 285€ από 570€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή Χριστουγέννων παρέχεται Eορταστικό Gala με Μουσική DJ! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi! Προσφέρεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας για να χαρείτε κάθε ομορφιά στον ιστορικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθενται ειδικές προσφορές ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα!

Κατερίνη Πιερίας με 199€ από 398€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Superior δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
5* Mediterranean Village Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
Κατερίνη Πιερίας
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους Παιδότοπος και Καθημερινή Προβολή Ταινιών! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για τα Φώτα! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα!

Ορεινή Κορινθία με 169€ από 338€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€169 από €338 -50%
Ξενώνας Αρμονία - Ορεινή Κορινθία
Ορεινή Κορινθία
169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα σε Σουίτα με Υδρομασάζ και Πλούσιο Πρωινό, στην Ορεινή Κορινθία στο Ξενώνα Αρμονία! Παρέχεται Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πορταριά Πηλίου με 159€ από 318€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

€159 από €318 -50%
4* Pelion Resort - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά Πηλίου
159€ από 318€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στο 4* Pelion Resort, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στην Πορταριά Πηλίου! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα στο δωμάτιο κατά την άφιξη! Παρέχεται καθημερινή χρήση της Sauna και Jacuzzi για 45 λεπτά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στoν μαγευτικό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Λουτρά Πόζαρ με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε Superior Studio με Τζάκι