Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Α. ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEMA

Ευάγγελος Α. Παπαστράτος
Η Δουλειά και ο Κόπος της
Από τη ζωή μου

Αυτοβιογραφία
Σχήμα: 14x21, Σελ: 302, Τιμή: 15 ευρώ
ISBN: 978-960-6893-15-5
Εκδόσεις GEMA
Με τον τίτλο «Η Δουλειά και ο Κόπος της - Από τη ζωή μου» κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις GEMA η αυτοβιογραφία του Ευάγγελου Α. Παπαστράτου, ενός από τους γνωστότερους και σημαντικότερους Έλληνες επιχειρηματίες.
Με γλώσσα απλή και κατανοητή, αφηγείται το πως ένας δωδεκάχρονος που ξεκίνησε σαν «κράχτης» στο μαγαζί του Παναγόπουλου στο Αγρίνιο έφτασε να έχει σημαντική διεθνή παρουσία στις καπνικές αγορές, δημιουργώντας καπνοβιομηχανίες στην Αθήνα, τη Γερμανία και την Αίγυπτο.

Στα Δεκεμβριανά βρέθηκε, αναγκαστικά καθηλωμένος στο διαμέρισμα του και σε απόλυτη απραξία και, αναπολώντας τη ζωή του, θέλησε να καταγράψει τις προσωπικές του αναμνήσεις, τα γεγονότα και τις προσπάθειες που κατέβαλε για να πραγματοποιήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες του.
Διαβάζοντας κανείς το βιβλίο διαπιστώνει αμέσως ότι η πορεία του Ευάγγελου Παπαστράτου μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα και πηγή αισιοδοξίας και έμπνευσης για τους νέους.
Ο Ευάγγελος Παπαστράτος ήταν ένας άνθρωπος απλός, δραστήριος, διορατικός, με βαθιές ανθρώπινες και ηθικές αξίες. Πίστευε στην οικογένεια, την εργασία και την πρόοδο και το απέδειξε εμπράκτως με όλη του τη ζωή. Παράλληλα με την επιχειρηματική του δράση συμμετείχε ενεργά και ουσιαστικά άλλοτε ως πρόεδρος ή μέλος-σύμβουλος διοίκησης πλείστων κοινωφελών και φιλανθρωπικών ιδρυμάτων καθώς και ιερών ναών τόσο στην Αθήνα, τον Πειραία όσο και στην ιδιαίτερη πατρίδα του το Αγρίνιο.
Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα δοθούν στο Εργαστήρι ειδικής επαγγελματικής Αγωγής και αποκαταστάσεως για νέους με νοητική υστέρηση “Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο.

ΚΘΒΕ: ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ σε θεάτρα της Αττικής

Μετά από μια θριαμβευτική πρεμιέρα στο κατάμεστο Θέατρο Δάσους της Θεσ- σαλονίκης & σε περιφερειακά θέατρα σε όλη την Ελλάδα η παράσταση «Το Μεγάλο μας Τσίρκο» παρουσιάζεται σε θέατρα της Αττικής.
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο Ακροπόλ, παρουσιάζει για τη θερινή θεατρική περίοδο 2011-2012, την παραγωγή «ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΤΣΙΡΚΟ», τoυ Ιάκωβου Καμπανέλλη, σε μουσική & διεύθυνση ορχήστρας επί σκηνής Σταύρου Ξαρχάκου. Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης. Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Αρμένης, Τάσος Νούσιας, Μαρίνα Ασλάνογλου.
Διαβάστε περισσότερα
εδώ

ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ: Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΠΟΛΗΣ [ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ 16/7/2012

ΚΘΒΕ: ΙΠΠΗΣ στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου

Η ξεκαρδιστική κι επίκαιρη κωμωδία μετά από μια πολύ επιτυχημένη πρεμιέρα στο Θέατρο Δάσους της Θεσσαλονίκης, αλλά και σε πολλά περιφερειακά θέατρα της Βόρειας Ελλάδας, παρουσιάζεται στις 20 & 21 Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, σε συμπαραγωγή με το Θέατρο Ακροπόλ, παρουσιάζει για τη θερινή θεατρική περίοδο 2011-2012, την παραγωγή «Ιππής», του Αριστοφάνη, σε απόδοση-σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Πρωταγωνιστούν: ο Πέτρος Φιλιππίδης Αλλαντοπώλης και ο Γιάννης Ζουγανέλης Παφλαγόνας, που συναντιούνται για πρώτη φορά στη σκηνή.
Διαβάστε περισσότερα
εδώ

ARCTUROS

Επίσκεψη του Πατριάρχη στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ
Διαβάστε περισσότερα
Συνεχίζεται η αποθεραπεία του τραυματισμένου λύκου

Διαβάστε περισσότερα

Δασικά μονοπάτια στο Νυμφαίο ως αντίδοτο στην τεχνολογία

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ προτείνει έκτακτα μέτρα για τις προσεγγίσεις αρκούδων σε κατοικημένους οικισμούς

Διαβάστε τις προτάσεις του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Νεκρή βίδρα στην Καστοριά

Διαβάστε περισσότερα

Ενημέρωσέ μας για τροχαία ατυχήματα με θύματα άγρια ζώα

Διαβάστε περισσότερα

Δεν τα κατάφερε το ορφανό αρκουδάκι

Διαβάστε περισσότερα

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ θα βρίσκεται στις «Γιορτές της Γης» στη Βλάστη!

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ πηγαίνει στο River Party

Διαβάστε περισσότερα για το River Party

Θήκες για iPhone από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ

Αγοράστε τη θήκη!

Ανατολικός και Δυτικός Πόντος

ΧΟΡΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ & ΡΥΘΜΟΣ στο Μουσικό Χωριό 2012

Διεθνής Μουσική Κοινότητα
www.music-village.gr

Αγαπητοί φίλοι του Μουσικού Χωριού, καθώς οδεύουμε προς την τελευταία φάση των αιτήσεων συμμετοχής για τα μουσικά εργαστήρια του Μουσικού Χωριού 2012, σας αποστέλλουμε σταδιακά μία τελευταία σειρά ενημερώσεων για όλες τις κατευθύνσεις που θα λειτουργήσουν φέτος.
ΣΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ «ΧΟΡΟΣ / ΘΕΑΤΡΟ / ΡΥΘΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ & ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ»
ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ:
NO℗POSITIONS - LET YOUR BODY SING ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΕΥΘΥΜΙΑ∆ΟΥ
18 - 24 ΑΥΓ
Το ανθρώπινο σώμα κινείται συνεχώς.
Ακόμη κι όταν φαίνεται ακίνητο στο χώρο, εσωτερικά το σώμα κινείται ασταμάτητα.
Παρατήρησε και συνδέσου με τη ροή της ενέργειας στο σώμα.
Επέτρεψε σ’ αυτή την εσωτερική κίνηση της ενέργειας να οδηγήσει το σώμα σου μέσα στο χώρο, ανάμεσα στους ανθρώπους γύρω σου νιώσε την κίνηση της αναπνοής, της σκέψης, των ονείρων, των αναμνήσεων του σώματος σου.
Επέτρεψε σε εξωτερικά ερεθίσματα να γίνουν κίνηση στο δικό σου σώμα.
Αντιθέσεις.
Αντιλαμβανόμαστε το πάνω επειδή υπάρχει το κάτω.
Το φως της ημέρας υπάρχει μονό σε σχέση με το σκοτάδι της νύχτας.
Ο πρωινός κύκλος θα είναι μια έρευνα της κίνησης με βάση τις αντιθέσεις
Ξεκινώντας από ακινησία και φτάνοντας στο μέγιστο της κίνησης σε σχέση με το χώρο, την ενέργεια, την ταχύτητα, την περιπλοκότητα της κίνησης.
Αυτοσχεδιασμός και έτοιμο κινητικό υλικό θα είναι τα εργαλεία.
Ο απογευματινός κύκλος θα εστιάζει στην ομαδική δουλειά σε σχέση με τον περιβάλλοντα χώρο χρησιμοποιώντας την πρωινή εμπειρία.
Ένα παιχνίδι αυτοσχεδιασμού μέσα στην ομάδα.
Το σεμινάριο γίνεται σε ανοιχτό χώρο.
Αθλητικά παπούτσια και επιγονατίδες είναι απαραίτητα για τους συμμετέχοντες!
«Τα Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα» - Εργαστήριο θεάτρου μετά μουσικής
ΜΑΡΘΑ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑ - ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΝΤΖΟΥΚΗΣ
18 - 24 ΑΥΓ
Το εργαστήριο απευθύνεται σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες μουσικούς και ηθοποιούς.
Με αφετηρία τα «Επτά Θανάσιμα Αμαρτήματα» σχεδιάζουμε ένα λαϊκό δρώμενο με τραγούδια, αναπαραστάσεις και ευτράπελα στο απερίγραπτο τοπίο του Αγίου Λαυρεντίου.
Τα επτά θανάσιμα αμαρτήματα, ταξινομημένα κατά αύξουσα σοβαρότητα είναι:
Οκνηρία (acedia), δαίμονας ο Βηλφεγώρ
Αλαζονεία (superbia), δαίμονας ο Εωσφόρος
Λαιμαργία (gula), δαίμονας ο Βελζεβούλ
Λαγνεία (luxuria), δαίμονας ο Ασμοδαίος
Απληστία (avaritia), δαίμονας ο Μαμμωνάς
Οργή (ira), δαίμονας ο Σατανάς
Ζηλοφθονία (invidia), δαίμονας ο Λεβιάθαν
Τα αμαρτήματα ονομάζονται «θανάσιμα» γιατί σύμφωνα με την εκκλησία μπορούν να στερήσουν τη θεία χάρη και να οδηγήσουν στην αιώνια καταδίκη της ψυχής του ανθρώπου, εκτός αν συγχωρεθούν με την εξομολόγηση. Σύμφωνα με την παράδοση, κάθε αμάρτημα εκπροσωπείται και από ένα δαίμονα. Αυτούς λοιπόν τους δαιμόνους θα «ενσαρκώσουν» οι συμμετέχοντες στο εργαστήριο προς «τέρψιν» και συμμόρφωση.
Το εργαστήριο περιλαμβάνει μουσική και θεατρική αγωγή, δραματοποίηση, μελοποίηση και σχεδιασμό παράστασης και είναι ανοικτό σε όλους τους δαιμονισμένους θεατρόφιλους και μουσικούς.
Στο τέλος της εργασίας παρουσιάζουμε στο κοινό το ιδιότυπό μας μουσικοθεατρικό δρώμενο με πάντα αμφίβολο αποτέλεσμα.
Η Aρμονία του Ρυθμού ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ
18 - 24 ΑΥΓ
Αυτός ο κύκλος μαθημάτων θέτει μία πρωτότυπη βάση στον τρόπο εκμάθησης και εξοικείωσης με τον κόσμο του ρυθμού. O Kώστας Αναστασιάδης, αξιοποιώντας το πΑρωτογενές ρυθμικό υλικό από ετερόκλητα μουσικά συστήματα (Νότια Βαλκάνια, Πόντος, Ινδικά Τalas, σύγχρονη jazz), προσφέρει μία ευρεία παλέτα γνώσεων και πρακτικών που θα βοηθήσουν όχι μόνο αυτούς που ήδη ασχολούνται με την δεξιοτεχνική εκτέλεση των μεμβρανόφωνων κρουστών και των drums, αλλά και τους μουσικούς που επιθυμούν να εξετάσουν σε βάθος τις ρυθμικές/ηχοχρωματικές δομές και τον ρυθμικό αυτοσχεδιασμό, χρησιμοποιώντας σαν εργαλείο το σώμα και το μυαλό τους.
Για έκτη συνεχή χρονιά, θα χρησιμοποιηθούν επιλεγμένοι θεματικοί κύκλοι που αφορούν τη σύνθεση μικτών μέτρων, τους ρυθμικούς κύκλους (tychai), τη ρυθμική ενορχήστρωση, την τέχνη του off-beat και άλλα πολλά που θα καθοριστούν από το επίπεδο και τις προτεραιότητες των σπουδαστών.
Το εργαστήριο είναι ανοικτό σε όλους τους εκτελεστές κρουστών οργάνων (άσχετα με την προέλευση τους),
σε μουσικούς κάθε είδους, σε αυτοσχεδιαστές, χορευτές, performers και σε κάθε σπουδαστή ή επαγγελματία που θέλει να διευρύνει τους ρυθμικούς του ορίζοντες.
∆έρμα, Ξύλο & ΠηλόςΕργαστήρι μελέτης και ενορχήστρωσης ανατολικών κρουστών
ΛΟΥΚΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ - ∆ΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ
26 ΑΥΓ - 1 ΣΕΠΤ
Ο Λουκάς Μεταξάς και ο ∆ημήτρης Παναγούλιας συνδυάζουν δέρμα – ξύλο – πηλό σ’ ένα πρωτότυπο εργαστήριο ρυθμολογίας και ενορχήστρωσης κρουστών οργάνων, για πρώτη φορά στο Μουσικό Χωριό.
Ο κύκλος του εργαστηρίου ομαδικής δράσης θα μελετήσει ρυθμικά ιδιώματα της Ανατολής, των Βαλκανίων και του Αραβικού κόσμου, με έμφαση στη συνοδεία και τη συνεργασία δύο ή και περισσότερων κρουστών.
Εξερευνώντας τις κοινές καταβολές και τις τοπικές ιδιομορφίες, το εργαστήριο θα ιχνογραφήσει τη διαδρομή από τα αρχέγονα μουσικά σχήματα ως το σήμερα και τις εφαρμογές των κρουστών στη σύγχρονη παραγωγή.
Το εργαστήριο είναι ανοικτό σε σπουδαστές κρουστών κάθε κατεύθυνσης.

Απίστευτο! Διακοπές σε όλη την Ελλάδα με περίπου 140€ τα 2 άτομα!

Νάξος: 149€ για ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα στον Αμπραμ
Νάξος: 149€ για ένα 6ήμερο για 2 - 3 άτομα στον Αμπραμ, προσφορά για ολόκληρο το καλοκαίρι! Μια μοναδική προσφορά σε εκπληκτική τιμή δίπλα στην παραλία στο υπέροχο νησί των Κυκλάδων!
Παραλία Κριθαριάς - Βόλος: 412€ για ένα 8ήμερο για 4 άτομα σε πολυτελή διαμερίσματα

Παραλία Κριθαριάς - Βόλος: 412€ για ένα 8ήμερο για 4 άτομα σε πολυτελή διαμερίσματα, προσφορά Αυγούστου. Περάστε τις πιο όμορφες, τις πιο άνετες, τις πιο ξεκούραστες διακοπές, δίπλα στον μαγευτικό Βόλο και δίπλα στην παραλία!

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 395€ για 7ήμερο για 2-4 άτομα για Αύγουστο

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 395€ για 7ήμερο για 2-4 άτομα για Αύγουστο. Παραλίες που κόβουν την ανάσα, φιλόξενοι κάτοικοι και εξαιρετικό φαγητό, τι άλλο να ζητήσει κανείς;

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 820€ για 8ήμερο για 2-5 άτομα για τον Αύγουστο

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 820€ για 8ήμερο για 2-5 άτομα για όλο τον Αύγουστο. Super εξοπλισμένες μεζονέτες με ξύλινο πατάρι περιμένουν εσάς και την οικογένεια σας να χαρείτε της διακοπές σας στην όμορφη Λευκάδα!

Μάνη: 89€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Κάστρο της Βάθειας

Μάνη: 89€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Κάστρο της Βάθειας. Αποκτήστε ένα μοναδικό πακέτο προσφοράς για διαμονή, σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο με όλες τις ανέσεις, δίπλα στις ομορφότερες παραλίες της Πελοποννήσου!

Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για τον Ιούλιο

Σαντορίνη, Καμάρι: 99€ για 3ήμερο για 2 άτομα για ολόκληρο τον Ιούλιο σε ξενοδοχείο 3 αστέρων στο όμορφο Καμάρι με πισίνα, πρωινό και ένα γεύμα 2 άτομων στο πιο ατμοσφαιρικό εστιατόριο του νησιού! Φύγαμε τώρα!

Πάρος: 225€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Νάουσα

Πάρος: 225€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα στην υπέροχη Νάουσα. Μια καταπληκτική προσφορά για την πανέμορφη Πάρο σε καταπληκτική τιμή , περπατήστε στα πλακόστρωτα σοκάκια, απολαύστε την τοπική κουζίνα, διασκεδάστε μέχρι πρωίας και χαλαρώστε στις ομορφότερες παραλίες!

Μήλος:244€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή

Μήλος:244€ για ένα 7ήμερο για 2 άτομα στην Αγία Κυριακή, προσφορά Αυγούστου. Αποκτήστε τώρα μια καταπληκτική προσφορά για μια εβδομάδα διακοπών σε ένα από τα ομορφότερα νησιά, σε άνετα και καλαίσθητα δωμάτια δίπλα στην θάλασσα!

Γρηγόρης Μπιθικώτσης - μ' ένα παράπονο / Δ. Μούτσης

Πόσο μας κοστίζει ο κάθε βουλευτής;

Ψάξτε τις γυναίκες και άλλων πολιτικών
Ο Σάλλας τα βάζει με το Reuters

Θηλυκή εταιρεία θα γέμιζε με ηρωίνη τη Θεσσαλονίκη

Τρεις μήνες επιπλέον η στρατιωτική θητεία

Ο κύβος ερρίφθη, η Ελλάδα θα βγει από την ευρωζώνη

Όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο

Τι προκαλεί μια σταγόνα από δηλητήριο φιδιού στο αίμα (Video)

Χίλιοι πολιτικοί στο μικροσκόπιο του ΣΔΟΕ

Πόσο μας κοστίζει ο κάθε βουλευτής;

Ο καλύτερος εραστής του κόσμου

H Vodafone κοντά στους εθελοντές ποδηλάτες για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS

Τροφές για δίαιτα και εντυπωσιακή εμφάνιση στη παραλία

Ο φαύλος κύκλος δανειστή και δανειζόμενου

Ο φαύλος κύκλος δανειστή και δανειζόμενου
Ο κύκλος της κρίσης – Ένα πακέτο διάσωσης ανά 6 μήνες
Βάσει Συντάγματος το ειδικό μισθολόγιο των δικαστικών, είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο όρος Μπέλες
Το ΚΚΕ αναγνωρίζει καθυστερημένα το δίλημμα για το μνημόνιο, σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ
Από 16 έως 27 Ιουλίου η κατάθεση δικαιολογητικών για αναπληρωτές καθηγητές
Σε κλοιό καύσωνα η χώρα μέχρι και τη Δευτέρα, ανάσα δροσιάς από την Τρίτη
Προσλήψεις συμβασιούχων για την κάλυψη έκτακτων αναγκών στους ΟΤΑ
Για παράνομη σύσταση νομικής εταιρείας κατηγορείται ο Ευάγγελος Καλούσης
Με κινητοποιήσεις απειλούν οι δάσκαλοι ενάντια στην αξιολόγηση των εκπαιδευτικών
Το μέλλον της απασχόλησης στο επίκεντρο άτυπης συνόδου υπουργών Εργασίας της ΕΕ
Ενδιαφέρον για τις αποκρατικοποιήσεις εκδήλωσαν Ιάπωνες αξιωματούχοι στον Γ.Στουρνάρα
Προτάσεις κατασκευαστών για την άμεση ενεργοποίηση της οικοδομικής δραστηριότητας
Αντιδρούν Ρώμη, Κομισιόν στην υποβάθμιση της Ιταλίας από τη Moodys
Περιμένουμε την έκθεση της τρόικας, απαντούν Βρυξέλλες και Βερολίνο στα περί αποκλίσεων
Προτεραιότητα για την ΕΕ η έρευνα για τη χειραγώγηση των επιτοκίων, λέει ο Αλμούνια
Οι ιδιοκτήτες φωτοβολταϊκών ζητούν παρέμβαση Στουρνάρα για την εξόφληση τους
Ζημία-μαμούθ 4,4 δισ. δολαρίων ανακοίνωσε η JPMorgan
3Ε:Ενημερωτικό Δελτίο ομολόγων της CC HBC Finance
Οριστικό λουκέτο για τη χαρτοβιομηχανία Diana
ΟΤΕ: Το κουτί της… ρύθμισης ανοίγει η Κομισιόν
Aegean: Βράβευση στα World Airline Awards
Frigoglass: Στις 2/8 τα αποτελέσματα α΄ εξαμήνου
ΔΟΛ: Κατά 30% υψηλότερο το τίμημα της Δ.Π.
ΔΕΗ: Τέλος του 2012 η λειτουργία του ΥΗΣ Ιλαρίωνα
Νέος Πρόεδρος και Μέλη στα Δ.Σ. της ERGO Ελλάδος

Η κοινωνία δεν θέλει νέες εκλογές

Η κοινωνία δεν θέλει νέες εκλογές
Μια ερώτηση στην οποία το 55,6% των πολιτών απαντά ότι η κυβέρνηση Σαμαρά θα πρέπει να εξαντλήσεις την τετραετία, αποφεύγοντας τις πρόωρες εκλογές, ενώ το 40,6% τάσσεται υπέρ της προσφυγής στις κάλπες. [...]
Παρέμβαση από Κακλαμάνη

Να γίνει ο συνδετικός κρίκος μεταξύ κυβέρνησης και λαού. Να συζητάει με τα στελέχη του, να προετοιμαστεί για τις τριπλές εκλογές, περιφερειακές, δημοτικές και ευρωεκλογές, το 2014. [...]

Ο Λιάρος ετοιμάζει μεταγραφή

Ο Λιάρος ετοιμάζει μεταγραφή
Στις δυο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, της 6ης Μαϊου και της 17ης Ιουνίου ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με το ΠΑΣΟΚ, πετυχαίνοντας να συγκεντρώσει έναν σημαντικό αριθμό ψήφων. [...]
Η ρύθμιση να μην κάνει διακρίσεις

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε γιατί γίνεται αυτός ο διαχωρισμός, αφού πέρα από άδικος δεν θα αποφέρει έσοδα στα κρατικά ταμεία. [...]

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Μαλαματένια λόγια
ΗΠΑ: Απόσυρση «καλής θέλησης» δύο αεροπλανοφόρων από τον Περσικό Προβλέπεται στο πλαίσιο του νέου στρατηγικού δογματος
15η Ιουλίου 1974: ένα κενό στο Χρόνο, μία πληγή στη Μνήμη
Μεγάλες εκστρατείες του Πολεμικού Ναυτικού της Ρωσίας: ήρθε η ώρα να τις συνηθίσουν
«Υπό υιοθεσία της Τουρκίας η Βοσνία»
Θα παραμείνει τρεις μέρες Στη Ρόδο το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο «Eisenhower»
Πολεμικό κλίμα ανοιχτά της Κύπρου
Η Χεζμπολάχ πίσω από τα σχέδια τρομοκρατίας
Συρία: Φονικές μάχες ανταρτών – στρατιωτών στην τουρκική μεθόριο
The Guardian: The Syrian opposition: who's doing the talking?
Στρατηγός (ΕΑ) Stanley McChrystal : "Ώρα να επαναφέρουμε τη στρατιωτική θητεία "
Γκέρχαρντ Σρέντερ: «Θα ήταν λάθος να πούμε “όχι” στην ένταξη της Ελλάδας στο ευρώ»
ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ
Ρωσία: Επτά νεκροί σε συγκρούσεις στο Νταγκεστάν
Πιέσεις: Μετά και το δημοσίευμα ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει εφαρμόσει έως τώρα 210 από 300 μέτρα λιτότητας
Israel-infos: Ισραήλ, Μεγάλη Βρετανία, Τουρκία, η ένταση κλιμακώνεται στη Μεσόγειο
Περί πάρτης!

Να πάνε να γ... οι άνεργοι!

Ισπανίδα βουλευτής: Να πάνε να γ... οι άνεργοι!
Α. Τσίπρας: Απέτυχαν οι ιδιωτικοποιήσεις πριν ξεκινήσουν

Κατασχέθηκαν 75 χιλιάδες πακέτα τσιγάρων!

Επτά νεκροί σε συγκρούσεις στη Ρωσία

Μυτιλήνη: Εξαρθρώθηκε τριμελής σπείρα που είχε διαπράξει 9 κλοπές!

Σκότωσαν ανθρώπους για να φάνε τον εγκέφαλό τους!

Το μεγαλύτερο δεντρόσπιτο στον κόσμο (Video)

Ο πρώτος κινητήρας boxer με άμεσο ψεκασμό

Η Τουρκία αποκτά "μίνι" αεροπλανοφόρο

Γιούνκερ: Μέχρι τον Σεπτέμβριο κρίνεται η παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη
Επιτέλους μία αντίδραση με επιχειρήματα

Ο Δούκας και η Δούκισσα σε "προσωπικές στιγμές"

So sexy...

Ο Νικήτας Κακλαμάνης "πυροβολεί" τον Στουρνάρα

Η Τουρκία αποκτά "μίνι" αεροπλανοφόρο

Τσίπρας: "Το μνημόνιο δεν βγαίνει"

Καταιγισμός πυροβολισμών στην Βοιωτία μεταξύ αστυνομικών και αλλοδαπών

Τέσσερις μαρίνες θα αγοράσει ο τουρκικός όμιλος DOGUS Holding A.S

Χατζηδάκης: "Θα συγκρουσθούμε με όσους αντιδρούν στις αποκρατικοποιήσεις"

Συνέλαβαν ειδικό φρουρό για ναρκωτικά

Πρώτη η Νέα Δημοκρατία, αλλά και η απογοήτευση των πολιτών

Η Ινδική κυβέρνηση χάρισε αντίγραφο της ασπίδας του Μ. Αλεξάνδρου στους Σκοπιανούς!!!

Μεγάλο το πελατολόγιο του ντετέκτιβ που πουλούσε μηχανήματα παρακολούθησης

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
Πολιτιστικές Εκδηλώσεις Αγία Μαρίνα 2012 στην Λευκόβρυση Κοζάνης
ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ-ΣΥΚΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΟΚΩΜΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ "ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΧΩΡΑΦΑΣ"