Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΩΝ ΑΝΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

Πριν από λίγο ο υποψηφιος των ΑΝ.ΕΛ στην Α΄Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος πολιτικού σχεδιασμού του κινήματος  κ.Θ.ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ μας αποκάλυψε μια είδηση-βόμβα:
Ο κ.ΤΟΣΟΥΝΙΔΗΣ ως δημοσιογράφος μας έδωσε την αποκλειστική είδηση για τα μελλούμενα στην ΝΔ την επομένη των εκλογών.
Επικαλούμενος πληροφορίες μέσα απο την ΝΔ και κυρίως από στελέχη που ανήκουν στον ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ και ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟ μπλόκ,αλλά εκφράζοντας και την προσωπική του πολιτική άποψη,ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ ήδη προγραμματίζει και σχεδιάζει την διάσπαση της ΝΔ την επομένη των εκλογών μετά από την βέβαιη εκλογική ήττα όπως διαφαίνεται πλέον στον ορίζοντα.
Αυτό θα συμβεί γιατί εδώ και μήνες υποβόσκει γκρίνια και φαγωμάρα για τις επιλογές ΣΑΜΑΡΑ τόσο σε επίπεδο συγκυβέρνησης αλλά και ότι η ΝΔ έχει απολέσει το πραγματικό της προφίλ ως ένα κοινωνικό φιλελευθερο κόμμα.
Η κίνηση αυτή μετά την ήττα που προδιαγράφεται στις 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ θα γίνει διότι ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ είναι σίγουρο ότι με τις επιλογές του μετά το φθινόπωρο του 2011 δεν χωράει πλέον στο πολιτικό τοπίο της ΝΔ!!!
Ηδη ο κ. ΣΑΜΑΡΑΣ προσανατολίζεται μετά την εκλογική ήττα της ΝΔ να βρεθεί στο επόμενο κοινοβούλιο με δικιά του κοινοβουλευτική ομάδα εκτός φυσικά της ΝΔ!!!Αυτό σημαίνει κατ' ουσίαν ότι ο κ.ΣΑΜΑΡΑΣ κάνει μια διαχείρηση ήττας και μια προσπάθεια να υπάρξει στο πολιτικό τοπίο εκτος ΝΔ.

ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ


Αυτό το πανηγύρι του παραλογισμού που συμβαίνει στη χώρα μας, δεν έχει προηγούμενο. Τέτοιες καταστάσεις, ούτε στη Ουγκάντα δε συμβαίνουν και έχουμε κάποιους που ακόμα μιλούν για… «τρίτο κόσμο»…
Ρε καρντάσια, ακόμα δεν το πήρατε χαμπάρι;

ΕΔΩ είναι ο τρίτος κόσμος, και καλά θα κάνετε να μην τον ψάχνετε αλλού.

Ζούμε σε μια χώρα, που ενώ ο κόσμος ΔΕΝ έχει έσοδα λόγο ανεργίας, λόγο ληστρικών πολιτικών, λόγο…. Χιλίων δυό, σε μια χώρα που ΤΙΠΟΤΑ δεν κινείται και ας είναι καλά οι φωστήρες που λένε πως κυβερνούν, το «κράτος» θέλει πάντα να εισπράττει, να γεμίζει τα ταμεία του.

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε;

Διάβασα μια είδηση που λέει για «υστέρηση εσόδων», και αξίζει να τη δούμε ΟΛΟΙ…

«Τα 4 δισ. ευρώ αγγίζει η υστέρηση εσόδων το 2014

Στα 1,929 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού το 2014, με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα Τετάρτη το υπουργείο Οικονομικών να δείχνουν σημαντικές αποκλίσεις ειδικά στο σκέλος των εσόδων.

Σύμφωνα με τα προσωρινά στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση για το 12μηνο Ιανουαρίου – Δεκεμβρίου 2014, το πρωτογενές πλεόνασμα του κρατικού προϋπολογισμού διαμορφώθηκε στα 1,929 δισ. ευρώ, έναντι πρωτογενούς πλεονάσματος 603 εκατ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2013 και στόχου του προϋπολογισμού 2015 για πρωτογενές πλεόνασμα 4,93 δισ. ευρώ.

Το δημοσιονομικό έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 3,64 δισ. ευρώ, έναντι ελλείμματος 5,44 δισ. ευρώ στο αντίστοιχο διάστημα του 2013. Πρέπει να σημειωθεί πως είναι αισθητά υψηλότερο από τον επικαιροποιημένο στόχο που είχε περιληφθεί στην εισηγητική έκθεση του προϋπολογισμού 2015 για έλλειμμα 761 εκατ. ευρώ.

Το ύψος των καθαρών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθε σε 51,32 δισ. ευρώ παρουσιάζοντας υστέρηση κατά 3,95 δισ. ευρώ ή 7,2 %  έναντι του στόχου του Προϋπολογισμού 2015, εκ των οποίων ποσό ύψους 1,9 δις ευρώ αφορά στα έσοδα από τα ομόλογα SMP's που διακρατούν οι κεντρικές τράπεζες του Ευρωσυστήματος και τα οποία δεν εισπράχθηκαν στο 2014.

Τα καθαρά έσοδα του τακτικού προϋπολογισμού ανήλθαν σε 46,62 δισ. ευρώ, μειωμένα κατά 3,52 δισ. ευρώ ή 7% χαμηλότερα έναντι του Προϋπολογισμού 2015. Οι επιστροφές εσόδων ανήλθαν σε 3,37 δισ. ευρώ, σημειώνοντας  αύξηση κατά 234 εκατ. ευρώ  έναντι του στόχου (3,13 δισ. ευρώ).

Οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού ανήλθαν στα 54,967 δισ. ευρώ και παρουσιάζονται μειωμένες κατά 1,07 δισ. ευρώ έναντι του στόχου του προϋπολογισμού 2015 (56,04 δισ. ευρώ)…….»

ΠΗΓΗ IN.GR

Λέει και άλλα το άρθρο, αλλά ρε αδέλφια αυτοί θα μας τρελάνουν, και απορώ που ακόμα δεν αρχίσαμε να τους κυνηγάμε.

Καλά ρε πυροβολημένοι, ΑΠΟ ΠΟΥ θέλετε να εισπράξετε; Από τους ξεβράκωτους; Από τους σκοτωμένους; ΑΠΟ ΠΟΥ μωρέ γελοίοι;

Νούμερα, νούμερα ένα σωρό, και τόσο το…. «πρωτογενές πλεόνασμα» (κοιτάξτε που έχει και τέτοιο), ΑΛΛΑ, δεν τα αρπάξαμε όπως υπολογίζαμε, τα κορόιδα δεν πλήρωσαν, και το ταμείο είναι μείον.

Έγραψα πολλές φορές, πως πρέπει να παίρνουν «ληγμένα» και πολλοί με κατηγόρησαν για ασέβεια.

Αλλά πείτε μου ρε αδέλφια, λέω ψέματα; Είμαι υπερβολικός; Ποιος θα περιμένει να εισπράξει δισεκατομμύρια από άφραγκους αν δεν έχει καταναλώσει ληγμένα;

Και μιλούν για «αποκλίσεις στον κρατικό προϋπολογισμό» και τον κακό τους το καιρό.

ΕΚΟΨΑΝ από παντού, από μισθούς, συντάξεις, ΥΓΕΙΑ για να εμφανίσουν το «πρωτογενές (κατά τα άλλα) πλεόνασμα», και ήθελαν και από πάνω να εισπράξουν….

ΑΝΤΕ να μη πω ΤΙ θα εισπράξουν… Θα το εισπράξουν μαζεμένο στις εκλογές.

Βασίλης Τσούγκαρης

ALINCO DJ-500 - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband IP54&MIL-STD810G


ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Nεο στην αγορά το DJ-500  με προηγμένα χαρακτηριστικά και προδιαγραφες MILITARY STANDARD IP54&MIL-STD810G  ,προσφέρει ποιότητα
και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ,
μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση.
Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας
ευκολία. Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο με τέλεια απόδοση λήψης και ήχου ιδιαίτερα στην ραδιοφωνική μπάντα FM
σε προσιτή τιμή ALINCO!

ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

Κλικαρετε για να κατεβασετε το manual σε PDF
SPECIFICATIONS
General
Frequency range: [T: TX] 144 - 148MHz, 420 - 450MHz
[T: RX] 136 - 174MHz, 400 - 480MHz 88-108 FM wide
[E: TX/RX] 144 - 146MHz, 430 - 440MHz
Modulation: F3E (FM)
Frequency step: 2.5, 5, 6.25, 8.33, 10, 12.5, 20, 25, 30 and 50KHz
Memory channel: 200 memory channels in total
Antenna impedance: 50ohm unbalanced
Frequency stability: +/- 2.5ppm
Supply voltage: DC 7.4V (Battery)
Current consumption:
(Typical value)
1400mA TX / 300mA receive at Max audio output
70mA squelched
Battery-save ON: average 27mA
Temperature range: Unit -20 ~ +55digC (-4 ~ 131digF) / Battery packs: -10digC to +45digC (+14 to +113digF)
Ground: Negative
Dimensions: 59.0W~98.0H~35.0D mm or 2.32W~3.86H~1.38D inches w/o projection
Weight: approx.227g or 8.01oz inclusive of battery pack and antenna
Transmitter
Power output:
(Approx.value)
Approx.5 / 2.5 / 1W
Modulation: Variable reactance FM
Spurious emission: -60dB or less
Max. deviation: FM : +/- 5KHz NFM: +/- 2.5KHz
Receiver
System: Direct-conversion
Sensitivity: Wide -12dBu / Narrow -9dBu
Intermediate frequency: 1st IF 38.85MHz 2nd IF 450kHz
Selectivity: -6dB : Wide 12kHz /Narrow 10kHz or more
-60dB :Wide 30kHz / Narrow 24kHz or less 
AF output: 1W (10% distortion)

Athens Video Art Festival Presents #AddNoise


Athens Video Art Festival Presents #AddNoise



Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών και Νέων Μέσων την Ελλάδας, Athens Video Art Festival, συνεχίζοντας τη δεκαετή πορεία του συστήνει στο κοινό το νέο project #AddNoise, ένα χώρο συνάντησης καλλιτεχνών και κοινού στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Ίχνη Εμπορίου ΙΙ», Δημιουργικές Ανταλλακτικές Κυψέλες στη Στοά Εμπόρων.

Μέσα από ένα πρόγραμμα ομιλιών, εργαστηρίων και προβολών, το #AddNoise θέτει ερωτήματα σχετικά με τη διαμόρφωση του δημόσιου χώρου μέσα από το πρίσμα των τεχνολογικών εξελίξεων. Οι δράσεις αυτές θα αποτελούν το ερέθισμα για μια διαρκή συζήτηση με τα υπόλοιπα μέλη της κοινότητας στοχεύοντας στη διερεύνηση θεμάτων σε σχέση με το δημόσιο χώρο καθώς και στην εξοικείωση με καλλιτεχνικές πρακτικές που αξιοποιούν ψηφιακά μέσα.

Παράλληλα με τις δράσεις, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται το χώρο καθημερινά (εκτός Δευτέρας) από τις 14:00 έως τις 18:00 και κάθε Σάββατο από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, όπου μπορεί να περιηγηθεί σε μία ανοιχτή βιβλιοθήκη για τις ψηφιακές τέχνες, τα νέα μέσα, την τεχνολογία και την αρχιτεκτονική με βιβλία από ελληνικούς εκδοτικούς οίκους: Αλεξάνδρεια, Ίων, Καστανιώτης, Πατάκης, Παπαζήσης, Φωτοχώρος και τους καταλόγους του Athens Video Art Festival.

Ιανουάριος 2015

Προβολή
Την Πέμπτη 22 Ιανουαρίου στις 20.30 σας προσκαλούμε στην προβολή του ντοκυμαντέρ "The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz" (2014) του Brian Knappenberger για τη ζωή και το έργο του προγραμματιστή και ακτιβιστή Aaron Swartz, ένας από τους σημαντικότερους οραματιστές του διαδικτύου και των ανοιχτών δεδομένων.

Εργαστήριο
Το Σάββατο, 31 Ιανουαρίου, πραγματοποιείται το πρώτο εργαστήριο του AddNoise με τίτλο Circuit Bending. Με εισηγητή τον ηχητικό καλλιτέχνη Τάσο Στάμου, οι συμμετέχοντες θα μεταποιήσουν ηλεκτρονικά ηχητικά παιχνίδια σε πειραματικά μουσικά όργανα στοχεύοντας στη δημιουργία μιας ηχητικής εγκατάστασης στο κέντρο της πόλης.
Το εργαστήριο είναι δωρεάν. Απαραίτητη δήλωση συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου στο info@athensvideoartfestival.gr
. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015 Προβολή ντοκυμαντέρ στις 20.30 Σάββατο, 31 Ιανουαρίου 2015 Ώρες εργαστηρίου: 12:00 - 17:00 Στοά Εμπόρων, Βουλής 8-10, Σύνταγμα Περισσότερες πληροφορίες:
#AddNoise: addnoiseinthecity.tumblr.com
Ίχνη Εμπορίου II: http://www.tracesofcommerce.com/2/

Τhe International Festival of Digital Arts and New Media, Athens Video Art Festival, following its tenth anniversary, presents its new project #AddNoise, a creative and cultural meeting point between artists and the public in the context of “Traces of Commerce II”, New Creative Cells of Exchange in the Arcade of Merchants.

Through a programme of talks, workshops and screenings, #AddNoise raises questions about the reconfiguration of public space in the light of recent technological developments. These events will act as a stimulus for a continuous debate with members of the community aiming to explore issues related to public space and familiarise with artistic activities that utilise digital media.

Parallel to the program, the audience can visit the space of AddNoise and explore an open library including books about digital arts, new media, technology and architecture from acclaimed greek publishing houses: Alexandria, Iwn, Kastaniotis, Patakis, Papazisis, Fotohoros and past catalogues of Athens Video Art Festival. The space is open daily (except for Mondays) from 14:00 to 18.00 and every Saturday from 12:00 to 16:00.

January 2015

Screening
On Thursday, January 22 at 20.30, we invite you at the documentary screening «The Internet's Own Boy: The Story of Aaron Swartz» (2014) directed by Brian Knappenberger about the life and work of programmer and activist Aaron Swartz, one of the leading figures of the Internet and open data.

Workshop
The first #AddNoise workshop entitled “Circuit Bending” takes place on Saturday, January 31st. Under the guidance of sound artist Tasos Stamou, participants will modify electronic game devices into musical instruments with the aim of creating a sound installation at the city centre.
The workshop is free. Please RSVP until 27/01 at info@athensvideoartfestival.gr
.
Thursday, January 22, 2015
Screening at 20.30
Saturday, January 31, 2015
Workshop: 12:00 - 17:00
Arcade of Merchants, Voulis 8-10, Syntagma
More Info:
#AddNoise: addnoiseinthecity.tumblr.com
Ίχνη Εμπορίου II: http://www.tracesofcommerce.com/2/

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΧΑΤΖΗ



ΑΘΗΝΑ ΧΑΤΖΗ
Η θάλασσα έφυγε
Απρόθυμοι ήρωες μιας αντιηρωικής εποχής.
Μια απλή ιστορία για μια πόλη, μια χώρα και ένα ερωτικό τρίγωνο
που, όπως όλα τα ερωτικά τρίγωνα, υπήρξε κατ’ ουσίαν πολύγωνο.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και το Polis Art Café σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Αθηνάς Χατζή
Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΦΥΓΕ
την Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015, στις 7:30 μ.μ.,
στο Polis Art Café
(Πεσμαζόγλου 5, στη Στοά του Βιβλίου, Αθήνα).
Για το βιβλίο θα μιλήσουν
η Γαλάτεια Λασκαράκη, δημοσιογράφος,
και ο Γιάννης Πλιώτας, συγγραφέας.
Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν
οι ηθοποιοί Κοσμάς Χατζής, Γιάννης Ποιμενίδης και Παναγιώτης Μπενέκος.
Την εκδήλωση πλαισιώνουν μουσικές επιλεγμένες από τη συγγραφέα και τραγούδια που θα ερμηνεύσει ο Κοσμάς Χατζής.
Στη διάρκεια της βραδιάς θα προβληθεί η ταινία μικρού μήκους «Η θάλασσα έφυγε» σε σκηνοθεσία Πέτρου Γιασεμή.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Η ιστορία του Γιάννη που του άρεσε να φοράει την κουκούλα του και να περιφέρεται στα βουνά και στο αθηναϊκό άστυ και που δήλωνε εισοδηματίας, ενώ ήταν αισθηματίας.
Της Νταίζης που ήταν Αλικολόγος, αλλά τον «Λευτέρη» τον παραδεχόταν μόνο απ’ τη Μοσχολιού.
Του Σίμου που έκρυβε ξυραφάκια σε νεράντζια και ζωγράφιζε νεράιδες σε τοίχους.
Της Άννας που είχε ξεχάσει πως υπήρχε και ζούσε λάθρα και καταχρηστικά ανάμεσα στους ανθρώπους.
Του Τάκη, εξ ορισμού μοιραίου και γόη και εκ του αποτελέσματος αχάριστου.
Και κάμποσων άλλων που βρέθηκαν στη δίνη της Ιστορίας η οποία γράφτηκε στις πλάτες τους χωρίς να τους ρωτήσει αν επιθυμούσαν να γίνουν ήρωες και χωρίς να έχει πρόθεση να τους ηρωοποιήσει έτσι κι αλλιώς.
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ
Η Αθηνά Χατζή είναι Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Berkeley των ΗΠΑ. Το διδακτικό, ερευνητικό και εν γένει επιστημονικό της έργο αφορά τα αντικείμενα της Αρχαιολογίας, της Ανθρωπολογίας και της Ιστορίας της Τέχνης. Πριν το Η θάλασσα έφυγε, έγραψε την Ελεγεία της Σαπουνόφουσκας (2005) και τη Σαγράδα Φαμίλια (2009). Γεννήθηκε στο Θέρμο Αιτωλίας στις 25 Νοεμβρίου του 1975. Ζει κυρίως στην Αθήνα, εργάζεται δε σε αρκετά πιθανά και ορισμένα απίθανα μέρη του κόσμου. Το τελευταίο της εγχείρημα είναι το www.athenadivina.com.
Διαβάστε ΕΔΩ συνεντεύξεις που έχει δώσει η συγγραφέας με αφορμή το βιβλίο.

Το Μουσικό Χωριό στη Στέγη

To Mουσικό Χωριό στη Στέγη
23-24 Ιανουαρίου 2015
Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών - Μικρή Σκηνή
Λεωφόρος Συγγρού 107-109, Αθήνα 11745
Εισιτήρια: 210 900 5 800
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΕΔΩ
ΤΟ TRAILER ΕΔΩ
facebook event ΕΔΩ

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η διεθνής καλλιτεχνική κοινότητα του Μουσικού Χωριού φιλοξενείται από τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών παρουσιάζοντας ένα διήμερο μουσικών παραστάσεων και παράλληλων δράσεων από την παλαιά μουσική μέχρι την ευρωπαϊκή πρωτοπορία.
Φέτος, το ιδιαίτερο στίγμα τους θα αφήσουν τα μικρά οργανικά σύνολα και η σολιστική μουσική πράξη, καλύπτοντας ένα φάσμα γραμμένης και αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής με υψηλές ερμηνευτικές απαιτήσεις, τόσο από το χθες και το σήμερα, όσο και από τα πειραματικά πεδία δράσης και στοχασμού όπου διαγράφεται η μουσική του αύριο. Έτσι, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ένα από τα σημαντικότερα duos σύγχρονης μουσικής στην Ευρώπη, τους Ελβετούς “UMS’n JIP” όσο και έναν ιδιαίτερο διεθνή Έλληνα, πολυβραβευμένο σολίστα, με βάση το Sao Paolo της Βραζιλίας που ακροβατεί στα όρια της δεξιοτεχνίας του μπαρόκ τσέλου και της βραζιλιάνικης avant-garde, το Δήμο Γκουνταρούλη. Στην άλλη όχθη, της ευρωπαϊκής πρωτοπορίας, ο νομάδας Νεοζηλανδός σαξοφωνίστας, συνθέτης και παραγωγός Hayden Chisholm, μαζί με την Εύη Φιλίππου στα κρουστά, θα παρουσιάσει μία μουσική παράσταση όπου το σαξόφωνο αποκτά τις πιο ασυνήθιστες ερμηνευτικές υποστάσεις: η ακολουθία Fibonacci και ο Πυθαγόρας συναντούν την ινδική ράγκα, τις τεχνικές microtonal overtone και τη μουσική του Ιάννη Ξενάκη.
Ο πολυταλαντούχος Ουρουγουανός Camilo Betancor, ηθοποιός, σκηνοθέτης, ακροβάτης και μουσικός θα παρουσιάσει με την ομάδα του ένα νέο έργο comedia del arte, γεμάτο με ζωντανή μουσική, ενώ η Μαρία Θωίδου με τη φωνή και ο Κώστας Ράπτης με το μπαγιάν θα συνταιριάξουν τραγούδια από το Μεγάλο Ερωτικό του Μάνου Χατζιδάκι με τραγούδια άλλων δημιουργών κοντινών ή μακρινών εποχών και τόπων. Αμέσως μετά, ο κιθαριστής Κώστας Μακρυγιαννάκης και ο σαξοφωνίστας Θεόφιλος Σωτηριάδης, μαζί με τον drummer Χρήστο Γερμένογλου και τον ηθοποιό Αχιλλέα Αναστασιάδη, θα παρουσιάσουν τη μουσική παράσταση “on lacrimae” το οποίο και “κυλιέται” μεταξύ εσωστρέφειας και θορύβου και φλερτάρει προκλητικά με το kitch, την ποπ και τον αυτοσχεδιασμό.
Τέλος, κατά τη διάρκεια του διημέρου θα συναντηθούν εννέα σολίστες μουσικοί με ιδιαίτερο στίγμα οι οποίοι συνεργάζονται, για πρώτη φορά, σε δύο ντουέτα και ένα σεξτέτο. Έτσι, ο διεθνής πιανίστας της τζαζ Γιώργος Κοντραφούρης συναντά έναν από τους πιο χαρισματικούς Έλληνες ντράμερ, τον Κώστα Αναστασιάδη, ενώ ο Μιχάλης Κουλουμής, ένας από τους δυναμικότερους νέους βιολιστές της ανατολικής μουσικής, έρχεται από το Λονδίνο για να συμπράξει για πρώτη φορά με τον Ισπανό πολυοργανίστα, συνθέτη και παραγωγό Efren Lopez. Tέλος, ο Θύμιος Ατζακάς θα παρουσιάσει σε πρώτη εκτέλεση το έργο του «Udopia» με όχημα ένα κουιντέτο που συνδιαλέγεται με ένα ούτι. Μαζί του ο James Wylie στο σαξόφωνο και την πολίτικη λύρα, ο Νίκος Παραουλάκης στο νέυ, ο Κώστας Αναστασιάδης στα κρουστά, η Ηλέκτρα Μηλιάδου στο τσέλο και τη βιόλα ντα γκάμπα και ο Δημήτρης Ζαχαράκης στη μαρίμπα και τα κρουστά.

Η πιο άγνωστη και απομονωμένη πρωτεύουσα του κόσμου (βίντεο).

ArtTravel
Όνειρα στο βουνό...  
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​2
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​3
 
​​​​​​​​​​​​​4
 
​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​ ​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Networking: Πλήρης γκάμα επώνυμων Switch & Router από την Alfanet!


Πώς να πας τουαλέτα στο σινεμά χωρίς να χάσεις την ταινία

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Πώς να πας τουαλέτα στο σινεμά χωρίς να χάσεις την ταινία
Ο «έξυπνος» καθρέπτης που αλλάζει την εμπειρία του shopping

Δείτε μέσα από έναν αλγόριθμο αν θα ερωτευτείτε

415 εκ. δολάρια θα καταβάλλουν οι Apple, Google, Intel και Adobe για εξωδικαστικό συμβιβασμό

Ελληνική μέθοδος διόρθωσης της πρεσβυωπίας εγκρίθηκε από τα Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ

Ενα laptop-«πούπουλο»: Το ελαφρύτερο στον κόσμο – Ζυγίζει 980 γραμμάρια

Γιατί πρέπει να σηκώνετε βάρη


Γιατί πρέπει να σηκώνετε βάρη
Το περπάτημα με παρέα κάνει καλό

Νέα συσκευή θα επιτρέπει σε κωφούς να ακούν με τη γλώσσα

Τα τακούνια-στιλέτο «γερνούν» τις αρθρώσεις

Τι προσφέρει ένα 20λεπτο περπάτημα τη μέρα

Πώς θα ενισχύσετε τη μνήμη σας στο λεπτό

Οι γυναίκες με μεγάλη περιφέρεια κάνουν πιο έξυπνα παιδιά

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 060 - ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015/0330 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 20-01-15/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 1008 ΣΤΟ ΜΠΟΥΤ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1011
ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΙΣ 21/12 UTC. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 21/07 UTC
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 21/07 UTC
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

Τζίμης Πανούσης - Νεοέλληνας

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 60
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 20-01-15/21 UTC
ΧΑΜΗΛΟ 1008 ΣΤΟ ΜΠΟΥΤ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 1011
ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΙΣ 21/12 UTC. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1020 ΣΤΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΠΟΥΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΤΙΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ
ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 6 Η 7
ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.30 7 Η 8 ΠΟΛΥ
ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.00
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25.10 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-01-2015 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 21-01-2015
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΑΝΕΜΟΙ ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΟΙ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ. Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 06 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ. Η ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 07 ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΟΠΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΣΘΕΝΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 11 ΕΩΣ 19 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 12 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ

ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΠΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΣΕ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 09 ΕΩΣ 18 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ Η ΟΜΙΧΛΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 22-01-2015
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ
ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ. ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ, ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ
ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ
ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΕΝΩ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ. ΟΙ
ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΠΕΛΑΓΗ 7 ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

4*Καλαμπάκα|Ημιδιατροφή 2Ατομα+Παιδί 148€|-50%

Ekdromi.gr

4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα

Καλαμπάκα με 148€ από 296€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή

(Έκπτωση 50%)

148€ από 296€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), στο 4 αστέρων Amalia Kalambaka Hotel σε δίκλινο δωμάτιο στην Καλαμπάκα, στη σκιά των Ιερών Βράχων των Μετεώρων! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!
€148 από €296 Κέρδος €148 Έκπτωση 50%
4* Amalia Kalambaka Hotel - Μετέωρα
Μετέωρα


Περισσότερες Προσφορές

Πλατύστομο με 189€ από 380€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€189 από €380 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Λουτρά Πλατυστόμου
Λουτρά Πλατυστόμου
189€ από 380€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Πλατύστομο Φθιώτιδος μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Παρέχονται 2 Χαλαρωτικά Massage διάρκειας 30 λεπτών το καθένα, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Αερομασάζ και μια χρήση της Ιαματικής Πηγής! Για τους μικρούς μας φίλους Ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών & του Παιδότοπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την γιορτή των ερωτευμένων!

Πορταριά με 197€ από 395€ (-50%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Πλήρη Διατροφή σε Standard δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€197 από €395 -50%
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου
Πορταριά
197€ από 395€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό), στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται μία χρήση της Εσωτερικής Υδροτονικής Πισίνας με Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi, Hamam, Sauna, Event Shower και Γυμναστήριο καθώς και Late check out! Απολαύστε 3 ημέρες χαλάρωσης στη μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καρπενήσι με 119€ από 365€ (-67%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 67%)

€119 από €365 -67%
Hellas Country Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
119€ από 365€ ( Έκπτωση 67%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο Καρπενήσι, στο Hellas Country Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στο πανέμορφο Καρπενήσι! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καστοριά με 99€ από 198€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€99 από €198 -50%
Andromeda Boutique Hotel - Καστοριά
Καστοριά
99€ από 198€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών στην Καστοριά, στο Ανδρομέδα Boutique Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί και Φρούτα για καλωσόρισμα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης στην όμορφη αρχοντική πόλη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πάτρα με 39€ από 80€ (-51%) για 2 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 51%)

€39 από €80 -51%
Mediterranee Hotel - Πάτρα
Πάτρα
39€ από 80€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών στην Πάτρα, στο Mediterranee Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 19:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες στην Πανέμορφη Πόλη! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Λουτρά Πόζαρ με 69€ από 140€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για 2 Άτομα+Παιδί σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα

(Έκπτωση 51%)

€69 από €140 -51%
Santa Marina Guesthouse - Λουτρά Πόζαρ
Λουτρά Πόζαρ
69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα στα Λουτρά Πόζαρ, στο Santa Marina Guesthouse! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Χαλκίδα με 57€ από 114€ (-50%) για 2 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€57 από €114 -50%
4* Best Western Lucy Hotel - Χαλκίδα
Χαλκίδα
57€ από 114€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα και Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ, στο 4 αστέρων BEST WESTERN LUCY HOTEL στην Χαλκίδα, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρονται 2 Ποτήρια Κρασί για καλωσόρισμα και Ποικιλία Ούζου στο Bar του ξενοδοχείου με θέα τον Ευβοϊκό! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 20:00! Απολαύστε 2 γεμάτες ημέρες στο ωραιότερο σημείο της Χαλκίδας, με θέα τον Πορθμό του Ευρίπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καϊμακτσαλάν με 179€ από 360€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Spa, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€179 από €360 -50%
4* Domotel Neve Mountain Resort - Καϊμακτσαλάν
Καϊμακτσαλάν
179€ από 360€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στο 4 αστέρων Domotel Neve Mountain Resort, στο Καϊμακτσαλάν σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Παραδοσιακό Πρωινό σε Μπουφέ! Παρέχεται ένα Βack Μassage 10 λεπτών καθώς και ελεύθερη χρήση του Spa & Fitness Centre για να χαλαρώσετε στην Εσωτερική Θερμαινόμενη Πισίνα, στη Sauna, στο Hammam, στο Jacuzzi, στο Θερμαινόμενο Ποδόλουτρο καθώς και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Καλάβρυτα με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Ξενώνας Φαράγγι - Ζαχλωρού Καλαβρύτων
Ζαχλωρού Καλαβρύτων
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Ζαχλωρού Καλαβρύτων, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Ξενώνα Φαράγγι! Παρέχονται τα Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Ορεινή Κορινθία με 98€ από 196€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€98 από €196 -50%
Ξενώνας Γκούρα - Ορεινή Κορινθία
Ορεινή Κορινθία
98€ από 196€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών στην Ορεινή Κορινθία σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στον Ξενώνα Γκούρα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες ζεστασιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Νέα Αγχίαλος Βόλου με 69€ από 140€ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Spa

(Έκπτωση 51%)

€69 από €140 -51%
Tokalis Boutique Hotel & Spa - Νέα Αγχίαλος Βόλου
Νέα Αγχίαλος Βόλου
69€ από 140€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στη Νέα Αγχίαλο Βόλου, στο Tokalis Boutique Hotel & Spa σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Παρέχεται Welcome drink, xρήση της Sauna και του Hammam καθημερινά, καθώς και Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 3 ημέρες στoν όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! H προσφορά ισχύει ΚΑΙ για την Καθαρά Δευτέρα!

Λίμνη Πλαστήρα με 89€ από 178€ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 50%)