Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2014

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 06-02-2014 / 0945 Β
Α.Α. 06 / 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ (6-2-2014).
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
1. ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ (06-02-2014) ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ. ΧΙΟΝΙΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΟΙ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΚΑΙ Η ΚΡΗΤΗ.
2. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (07-02-2014) ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 1 ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

Το Χαμόγελο του Παιδιού


Ιανουάριος 2014
Για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη την Ελλάδα ο Ιανουάριος ήταν ένας μήνας με σημαντικά γεγονότα σε πολλά επίπεδα.  Περιηγηθείτε στις σελίδες μας, ενημερωθείτε και ζήστε ό,τι καθημερινά βιώνει «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
Σε τελική ευθεία η ίδρυση Ευρωπαϊκού Δικτύου
κατά του Σχολικού Εκφοβισμού
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε συνεργασία με 16 φορείς από 12 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης τάσσεται δυναμικά κατά του εκφοβισμού στο πλαίσιο μιας σημαντικής ευρωπαϊκής πρωτοβουλίας.
17 σημαντικοί φορείς στο πεδίο του Σχολικού Εκφοβισμού από 12 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης πραγματοποίησαν, στις 21-23 Ιανουαρίου στη Στουτγκάρδη, την τελευταία τους συνάντηση πριν την ίδρυση του πρώτου «Ευρωπαϊκού Δικτύου κατά του Σχολικού Εκφοβισμού» που θα ανακοινωθεί στη διάρκεια πανηγυρικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα υπό την αιγίδα της ελληνικής Προεδρίας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου τον Ιούνιο του 2014.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.
Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην καμπάνια «Μια Ημέρα για την Ευρώπη, κάθε Ημέρα για τα παιδιά» με στόχο την καθιέρωση μιας Πανευρωπαϊκής Ημέρας κατά του σχολικού εκφοβισμού. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.antibullying.eu υπογράψτε ηλεκτρονικά αυτήν την πρωτοβουλία  και γίνετε μέρος αυτής της εκστρατείας κατά του εκφοβισμού. Μοιραστείτε την πρωτοβουλία μας με τους φίλους σας και την οικογένεια σας. Κάντε tweet χρησιμοποιώντας το hashtag #antibullying_day και κάντε like στην ιστοσελίδα μας στο facebook.


Σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ του Οργανισμού

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Τμήματος Ψυχιατροδικαστικής

Την Πέμπτη 19/12/2013 στη Β Ψυχιατρική κλινική του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου  «Αττικόν» ο κ. Αθανάσιος Δουζένης  ψυχίατρος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ψυχιατροδικαστικής και υπεύθυνος του Τμήματος Ψυχιατροδικαστικής καθώς και ο Γιαννόπουλος Κωνσταντίνος, πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων.

Το Τμήμα Ψυχιατροδικαστικής ξεκίνησε την λειτουργία του το 2010 κι αποτελεί Ειδικό Ιατρείο της Β Πανεπιστημιακής Κλινικής ΕΚΠΑ του Π.Γ.Ν Αττικόν, με Διευθυντή, τον Καθηγητή Ψυχιατρικής, Χ. Παπαγεωργίου. Ο επιστημονικός κλάδος της Ψυχιατροδικαστικής έχει άμεση σχέση με τα φαινόμενα της βίας και κακοποίησης, φαινόμενα με τα οποία ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ασχολείται  από το 1996.
Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Το νέο μέλος του σπιτιού μας!
Τον λένε Ρόκυ και ήρθε να μείνει μαζί μας στο σπίτι μας στο Μοσχάτο!
Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη και για εμάς αλλά και για τα παιδιά μας. Ήταν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από μια κυρία. Όλη η καθημερινότητα του σπιτιού μας άλλαξε προς το καλύτερο και κυρίως αυτή των παιδιών.
Ο ερχομός του Ρόκυ έκανε τα παιδιά πιο υπεύθυνα και προστατευτικά γιατί πέρα από τα χάδια, τις αγκαλιές και τα φιλιά, ένα σκυλάκι έχει και ευθύνες!
Ευτυχώς όλα τα παιδιά μας είναι πρόθυμα να τον πάνε βόλτα, να καθαρίσουν τις ζημιές του ακόμα και μην γκρινιάζουν όταν βρίσκουν.... κάποιο παπούτσι τους φαγωμένο!!


Σύμφωνο συνεργασίας του Υπουργείου Παιδείας με
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» και την
«Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου».

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων με θέμα το «Παρατηρητήριο για την Πρόληψη της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού - Από την Καταγραφή στη Δράση».
Ο υφυπουργός κ. Σ. Κεδίκογλου παρουσίασε τη νέα Συντονιστική Επιτροπή του Παρατηρητηρίου και την εγκύκλιο για τη δράση του Παρατηρητηρίου, ανέφερε ότι τροποποιείται το Τεχνικό Δελτίο στο πλαίσιο μιας περισσότερο μαθητοκεντρικής προσέγγισης και υπέγραψε σύμφωνα συνεργασίας με το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.


Αφιερωμένο στους γονείς των παιδιών που νοσούν…
«Δεν είναι άδικο;», «Αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να συμβαίνει», «Γιατί να αρρωστήσει το παιδί μου;», «ποιος φταίει;», «τι φταίει;», «Τα παιδιά πρέπει να παίζουν και να χαίρονται τη ζωή! Όχι να πονούν»....

Πρόκειται για ερωτήματα ανθρώπων που πονούν, αγωνιούν, μάχονται και θυμώνουν! Είναι οι γονείς των παιδιών που νοσούν από σοβαρά προβλήματα υγείας. Άλλοι αποδίδουν το πρόβλημα στις αμαρτίες τους και άλλοι στη βιολογία και το γενεαλογικό τους δέντρο. Μερικοί ψάχνουν να βρουν τις απαντήσεις στον εαυτό τους, άλλοι στην επιστήμη και άλλοι στο Θεό. Άνθρωποι πληγωμένοι, που πάντα βρίσκουν τη δύναμη να πέφτουν απότομα στη μάχη της ζωής για να διδάξουν πολύ πρόωρα στα παιδιά τους αυτό που λέγεται «αξία της ζωής».

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εξέτασε 322 παιδιά
στην Σκύρο και στα Εξάρχεια!
Η κινητή Οδοντιατρική και η κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» βρέθηκε στα Εξάρχεια στις 13 Ιανουαρίου όπου σε συνεργασία με το Ελληνικό Συμβούλιο Προσφύγων  GCR, εξέτασε 38 παιδιά πραγματοποιώντας οδοντιατρικές και οφθαλμολογικές εξετάσεις. Το τμήμα Κοινωνικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης Παιδιών με Προβλήματα Υγείας του Οργανισμού σε συνεργασία με το GCR ανέλαβε την οδοντιατρική θεραπεία και την εύρεση οπτικών σε όσα παιδιά είχαν ανάγκη.

Κατά το διάστημα 15 – 23 Ιανουαρίου η κινητή Οδοντιατρική Μονάδα επισκέφτηκε την  Σκύρο, όπου σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Ευβοίας και το Κέντρο Υγείας Σκύρου πραγματοποίησε οδοντιατρικές εξετάσεις σε 284 παιδιά του νησιού.

Το πρόγραμμα Προληπτικής Ιατρικής συνεχίζεται και τον Φεβρουάριο με το κινητό πολυϊατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» να επισκέπτεται την Πάτρα, τον Πύργο, τη Μεσσήνη, την Καλαμάτα και το Γύθειο, πραγματοποιώντας προληπτικές ιατρικές και οδοντιατρικές εξετάσεις σε παιδιά διαφόρων ηλικιών.

Παράλληλα, η κινητή Οδοντιατρική Μονάδα θα βρίσκεται στο Μαρούσι μέχρι και τα τέλη του Φεβρουαρίου πραγματοποιώντας οδοντιατρικές εξετάσεις στα παιδιά του Δήμου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της Προληπτικής Ιατρικής εδώ.
   

Thessaloniki International Film Festival

FestivalNews #442
«Να τιμάς ό,τι σε εμπνέει», είχε πει κάποτε ο Πίτερ Ουιντόνικ.  Το 16ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Εικόνες του 21ου Αιώνα, τιμά φέτος στα αφιερώματά του δυο δημιουργούς που ενέπνευσαν και εμπνέουν τον κόσμο του ντοκιμαντέρ: Τον πρόωρα χαμένο καναδό κινηματογραφιστή και φίλο του φεστιβάλ, Πίτερ Ουιντόνικ (1953-2013) στη μνήμη του οποίου ο θεσμός καθιερώνει ως ελάχιστο φόρο τιμής το Βραβείο Κοινού Πίτερ Ουιντόνικ, το οποίο θα απονέμεται στο καλύτερο ξένο ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους. Στα αφιερώματά του το 16ο Φεστιβάλ προβάλλει επίσης το έργο του γάλλου σκηνοθέτη Νικολά Φιλιμπέρ, ενός βιρτουόζου της τέχνης της παρατήρησης, ο οποίος θα δώσει το παρών στη διοργάνωση.
 
  Δείτε αυτή την κινηματογραφική εβδομάδα (6/2/2014 - 12/2/2014)
NYMPHOMANIAC: ΜΕΡΟΣ Α΄
Λαρς φον Τρίερ
Δανία - Γερμανία, 2013
  OH BOY
Γιαν Όλε Γκέρστερ
Γερμανία, 2012
 
NEBRASKA

Αλεξάντερ Πέιν
ΗΠΑ, 2013
 
 
 
Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης
Ο Σύγχρονος Ισπανικός Κινηματογράφος, μια οξυδερκής κινηματογραφία με διεθνή απήχηση, βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου αφιερώματος της Ταινιοθήκης Θεσσαλονίκης, από τις 6/2 έως τις 9/2/2014, στην αίθουσα Τάκης Κανελλόπουλος (Μουσείο Κινηματογράφου – Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης, Αποθήκη Α΄, Λιμάνι).
 
Μια 'ματιά' στα κινηματογραφικά χνάρια του Άρθουρ Μίλερ 
Το Μουσείο Κινηματογράφου-Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης συμμετέχει στις θεματικές εκδηλώσεις «Big Days» του ΚΘΒΕ διοργανώνοντας την εκδήλωση με τίτλο Μια ματιά στα κινηματογραφικά χνάρια του Arthur Miller την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, στο θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών. Οι δράσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
 
Κινηματογραφικές εκδόσεις στα Πωλητήρια του ΦΚΘ
Επισκεφτείτε τα πωλητήρια του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Ολύμπιον και στο Μουσείο Κινηματογράφου και βρείτε ενδιαφέρουσες εκδόσεις από παλαιότερες διοργανώσεις, μονογραφίες ελλήνων και ξένων σκηνοθετών, αναμνηστικά και δώρα!

EΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΟΡΟ με την Αθανασία Κανελλοπούλου

EΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΧΟΡΟ με την Αθανασία Κανελλοπούλου
ΤΟ ΑΒΓΟ του μουσικού χωριού
Βαλαωρίτου 4 // 8ος όροφος // θεσσαλονίκη
Εισηγήτρια: Αθανασία Κανελλοπούλου
Σάββατο 8 -  Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 // 8 ώρες Ωράριο: 12.00 - 16.00
Eγγραφές: συνεχώς
Εισφορά μέλους: €80

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩAITΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΔΩ

Εγγραφές και Πληροφορίες
www.music-village.gr
avgo@music-village.gr και στο
6973 578 422 (ώρες λειτουργίας Δευτέρα – Παρασκευή // 17:00 – 20:00)
Η Αθανασία Κανελλοπούλου, η διεθνής ελληνίδα χορεύτρια και performer που εργάστηκε δίπλα στην Pina Bausch για 7 συνεχή χρόνια προσφέρει στο «αβγό» ένα εργαστήριο επάνω στο πώς κινείται ο χορευτής σε μια παράσταση και στο πως αυτός αλληλεπιδρά με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.
Στο πρώτο μέρος του σεμιναρίου θα εστιάσουμε στο τεχνικό μέρος της κίνησης, όπου με διάφορες ασκήσεις και συνδυασμούς , χρησιμοποιώντας τη βαρύτητα του σώματός μας και την αναπνοή, θα κινηθούμε στο χώρο δυναμικά, εμπλουτίζοντας την κίνηση με διαφορετικές δυναμικές και ποιότητες.
Θα συνεχίσουμε κάνοντας προτάσεις για αυτοσχεδιασμούς με σκοπό να δημιουργήσουμε έναν κοινό χώρο. Συνδυάζοντας το σώμα, τη φωνή και το λόγο θα οδηγηθούμε σε μια μετάβαση πάνω σε ένα δομημένο θέμα και στο πώς εξελίσσεται με βάση τα προσωπικά βιώματα και τις εμπειρίες των συμμετεχόντων.
Σκοπός μας είναι να σπάσουμε τις οικείες φόρμες που είναι εντελώς δικές μας και να ψάξουμε λίγο πιο βαθειά.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να είναι ανοιχτοί στη δημιουργία αυτοσχεδιαστικών συνθέσεων και προτάσεων.
Tα σεμινάρια απευθύνονται σε επαγγελματίες χορευτές , ηθοποιούς και περφόρμερς καθώς και σε ερασιτέχνες με προχωρημένο επίπεδο.



Αθανασία Κανελλοπούλου
Η Αθανασία Κανελλοπούλου έχει σπουδάσει με υποτροφία κλασσικό και σύγχρονο χορό στη Rambert School of Ballet and Contemporary dance στο Λονδίνο (1996-1999).Το 2000 έλαβε την υποτροφία για 'καλλιτεχνική τελειότητα' στη σχολή της Martha Graham στη Ν.Υόρκη.
Έχει συνεργαστεί με διάφορες ομάδες σύγχρονου χορού στη Γερμανία, όπως το χοροθέατρο του Hagen ( Renate Killman) το χοροθέατρο του Osnabrueck ( Gregor Zoellig), με την ομάδα του Lior Lev , Zeynep Tanguy Company ( Istanbul) και με την Injung Jun- Βlue Εlephant Company ( Korea). Από το 2002 μέχρι το 2008 ήταν guest χορεύτρια του χοροθεάτρου Wuppertal Pina Bausch. Με την ομάδα του χοροθεάτρου Wuppertal, η Αθανασία χόρεψε στο θέατρο Sadlers Wells του Λονδίνου, στο Εθνικό Θέατρο της Ιαπωνίας, στο Κέντρο Τεχνών της Κορέας, στο Κρατικό Θέατρο του Πεκίνου, στο Cirque Royal στις Βρυξέλλες, στο Theatre de la Ville στο Παρίσι κ.α. Το 2006 συνεργάστηκε με τη Jasmin Vardimon στη χοροθεατρική παραγωγή 'Justitia'. Έχει επίσης δουλέψει και με άλλους ισραηλινούς χορογράφους, όπως τον Jossi Berg, τoν Rami Levi, τoν Guy Weissman και τη Roni Haver, χορευτές της ομάδας Batseva. Από το 2008 και για δύο χρόνια συνεργάστηκε με τα "Ballets C de la Β" και τον χορογράφο Koen Augustihnen στην παράσταση "Ashes". Από το Μάρτιο του 2010 συνεργάζεται με την ομάδα της Βόννης "CocoonDance" και τη χορογράφο Rafaelle Gionavola. Το 2010 έλαβε μέρος στην Βαγκνερική Όπερα Τannhauzer, όπου παρουσιάστηκε στην Royal Opera House, στο Λονδίνο , σε χορογραφία Jasmin Vardimon . Από το 2012 συνεργάζεται με την χορογράφο Alexandra Waierstall, στο NRW Tanzhaus Dusseldorf.

Η Αθανασία Κανελλοπούλου έχει παρουσιάσει τη χορογραφική της δουλειά 'In (n)ever loverland' ( 2008) στο φεστιβάλ Arc for Dance στο θέατρο Δίπυλον, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, στο ΝRW International Festival of Pina Bausch, στο 14th Solo Tanz Festival Stuttgard, στο Φεστιβάλ της Βόννης, στο Ramallah Contemporary Dance Festival , Gdansk Festival Poland κ.α. Έχει χορογραφήσει για την επαγγελματική σχολή της Νίκης Κονταξάκη, για την ακαδημία SEAD, για την ομάδα σύγχρονου χορού της Μάλτας ' Wireless Dance.' και για την ομάδα Dance Council Ensemble της Μάλτας. Έχει διδάξει σύγχρονο χορό στην ομάδα της Jasmin Vardimon, στο Greenwich Dance Agency, στο SEAD, στην ομάδα "Cocoondance" και παραδίδει κατά καιρούς σεμινάρια σε επαγγελματικές σχολές χορού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Η νέα της χορογραφική δουλειά σε συνεργασία με την Μαλτέζικη κολεκτίβα Rubberbodies, 'Penelope' έχει επιχορηγηθεί από το Arts Council της Μάλτας και έχει παρουσιαστεί σε διάφορα φεστιβάλ.

Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Ισπανικής Γλώσσας και Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου της Πάτρας.

6-11 Φεβρουαρίου: Βυζαντινή και Δημοτική μουσική / Συναυλία Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου / Θεατρική παράσταση για παιδιά

Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής 
Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος "Λίλιαν Βουδούρη"
Eλεύθερο Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας
2ος Κύκλος Ιανουάριος-Μάρτιος 2014
Ολοκληρώθηκε το πρώτο σεμινάριο του εργαστηρίου με τίτλο Όπερα και αρχαίοι μύθοι και εισηγήτρια την Εύη Νίκα-Σαμψών.
Δείτε τα βίντεο του σεμιναρίου εδώΤην Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος του δεύτερου σεμιναρίου του εργαστηρίου με τίτλο Μουσική για τον Κινηματογράφο από τον Χρήστο Γούσιο. Το δεύτερο και τελευταίο μέρος του σεμιναρίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 17:00.
Οι εγγραφές θα συνεχίζονται καθ' όλη τη διάρκεια του κύκλου και εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις.
Αδράξτε την ευκαιρία και παρακολουθήστε δύο μοναδικές ομιλίες με θέμα την Βυζαντινή και την δημοτική μουσική
Περισσότερες πληροφορίες

 

Βυζαντινή Μουσική
Αχιλλέας Χαλδαιάκης
(19, 26 Φεβρουαρίου & 5 Μαρτίου 2014)
Το δίπολο θεωρίας - πράξης (19/02)
Η "φωνή" της Ιστορίας (26/02)
Η Μελοποιία μεταξύ παράδοσης και νεωτερισμού (05/03)
Στις διαλέξεις θα συμμετέχει επίλεκτο κλιμάκιο του χορού ψαλτών "Οι Μαϊστορες της Ψαλτικής Τέχνης" που θα ερμηνεύει ζωντανά τα προσφερόμενα μουσικά παραδείγματα.
Περισσότερες πληροφορίες και
δήλωση συμμετοχής εδώ
Eισαγωγή στην Ελληνική Δημοτική Μουσική
Λάμπρος Λιάβας (12, 19 & 26 Μαρτίου 2014)
Ο κύκλος των τριών διαλέξεων προτείνει μια γενική γνωριμία με την ιστορική πορεία, τη δομή, το περιεχόμενο και τις λειτουργίες
της ελληνικής δημοτικής μουσικής.
Περισσότερες πληροφορίες και
δήλωση συμμετοχής εδώ

Παρασκευή στις 3: Συναυλίες στη Βιβλιοθήκη
Παρασκευή 7 Ιανουαρίου
15:00
Εθνικό Ωδείο Χαλανδρίου
Έργα αναγεννησιακών, Κλασικών και Σύγχρονων συνθετών
Συμμετέχουν οι σπουδαστές του ωδείου:
Έλλη-Ασπασία Παπαδιαμάντη(τραγούδι), Ροζίν Σαμπαγιατί(τραγούδι), Χρήστος Σέλα( κιθάρα) και
το Σύνολο Εγχόρδων του Εθνικού Ωδείου Χαλανδρίου
υπό τη διεύθυνση του Σπύρου Στεργίου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Μαρία Θωμά
Αίθουσα Διδασκαλίας
Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη»
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Είσοδος Ελεύθερη
Διαβάστε περισσότερα

Θεατρική παράσταση για παιδιά
"Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή"
Αυτή την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου στις 11:30 , η πρωτότυπη θεατρική παράσταση της ομάδας κοπέρνικος "Τα μεγάλα ψέματα του μικρού Ερμή" θα δώσει την ευκαιρία σε παιδιά 5-9 ετών να εξοικειωθούν με τις έννοιες της Βιβλιοθήκης και της φιλαναγνωσίας, μέσα από πολλές εκπλήξεις και έντονη διαδραστικότητα, μα πάνω απ όλα μέσα από τα ψέματα των ηρώων της!
Τιμές εισιτηρίων: 8 ευρώ (παιδικό), 10 ευρώ
Αγορά εισιτηρίων: 210-7234567, Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πασμαζόγλου), και στο χώρο της Μουσικής Βιβλιοθήκης "Λίλιαν Βουδούρη" (Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-16:00)
Κλείστε ηλεκτρονικά το εισιτήριό σας εδώΔείτε φωτογραφίες της παράστασης εδώΑίθουσα Διδασκαλίας
Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη "Λίλιαν Βουδούρη"
Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
Περισσότερες πληροφορίες

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

ΠΑΙΔΙΑ
Νέες κυκλοφορίες
5 Σωματοφύλακες σε αποστολή
Άννα Βερούλη - Νίκος Μιχαλόπουλος
Δραστηριότητες, παιχνίδια, γνώσεις, αινίγματα, παροιμίες
Εικόνες: Άκης Μελάχρης

Ένα μοναδικό βιβλίο από τους γνωστούς αθλητές και εκπαιδευτικούς Άννα Βερούλη και Νίκο Μιχαλόπουλο που θα δώσει την ευκαιρία στους μικρούς αναγνώστες να μάθουν ένα σωρό χρήσιμες πληροφορίες γύρω από τη σωστή διατροφή και την άσκηση.
Μέσα από πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια, δίνεται η ευκαιρία στον μικρό αναγνώστη να εκπαιδευτεί με ψυχαγωγικό τρόπο να τρώει σωστά, να γνωρίσει τις ευεργετικές ιδιότητες των τροφών καθώς και να μάθει να ασκείται
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ 17η χιλιάδα με Δώρο CD Με Τα Τραγούδια Της Παράστασης
Πέντε Σωματοφύλακες Κλεισμένοι Στο Ψυγείο / Δώρο CD Με Τα Τραγούδια Της Παράστασης
Βερούλη Άννα - Μιχαλόπουλος Νίκος
Εικονογράφηση: Ιούλιος Μαρουλάκης
Eίναι ποτέ δυνατόν να χωρέσουν πέντε σωματοφύλακες σ’ ένα ψυγείο; Eίναι ποτέ δυνατόν μέσα στη νύχτα να ακούγεται μουσική από το ίδιο αυτό ψυγείο; Aκολουθήστε το περιπετειώδες ταξίδι του Mάνου στο πάρτι του ψυγείου του, στο πάρτι της ζωής του, και γνωρίστε μαζί του τους σημαντικότερους φύλακες του σώματός μας και της υγείας μας. Aνακαλύψτε την ενέργεια που κρύβεται σε κάθε επιλογή της διατροφής μας και μετατρέψτε το καθημερινό ταξίδι της τροφής σε ταξίδι γνώσης, εμπειρίας, νοστιμιάς, δύναμης και υγείας.

Διασκεδάζω και μαθαίνω με 135 δραστηριότητες και παιχνίδια με αυτοκόλλητα 6+

Εικόνες - παιχνίδια: Άκης Μελάχρης
Ένα διασκεδαστικό βιβλίο με πολλά παιχνίδια και δραστηριότητες που βοηθούν τα παιδιά να αναπτύξουν τις γλωσσικές τους δεξιότητες αλλά και να οξύνουν την παρατηρητικότητά τους. Κρυπτόλεξα, εικονόλεξα, διαφορές, παιχνίδια με αριθμούς και πράξεις, ανέκδοτα και άλλα πολλά θα δώσουν την ευκαιρία στα παιδιά να περάσουν ευχάριστα αλλά και εποικοδομητικά τον ελεύθερο χρόνο τους.
Ακρόπολη και θεά Αθηνά Mυθολογία - Ιστορία - Δραστηριότητες 7+
Αναστασία Μακρή
Εικονογράφηση: Mιχάλης Λουκιανός

Γιατί η Αθηνά ήταν η λατρεμένη θεά των αρχαίων Ελλήνων και θεά της σοφίας; Πώς πήρε η πόλη των Αθηνών το όνομά της; Τι ήταν τα Παναθήναια, πότε και πώς χτίστηκε η πρώτη Ακρόπολη;
Περιέχονται επιπλέον χρήσιμες ιστορικές πληροφορίες, καθώς και δραστηριότητες που θα βοηθήσουν τους νεαρούς αναγνώστες να εμπεδώσουν κάποιες σημαντικές γνώσεις γύρω από αυτή τη σημαντικότατη περίοδο της ελληνικής ιστορίας. ΛΙΑΝΙΚΗ ΤΙΜΗ: 5,50€
Καλώς ήρθες στην Αρχαία Ελλάδα 7+
Καζαντζίδη Μαρία
Εικονογράφηση: Εύα Καραντινού

Ένα βιβλίο με πλούσια εικονογράφηση και απλά κείμενα που θα δώσει πολλές πληροφορίες και θα κατατοπίσει τον αναγνώστη γύρω από τον πολιτισμό –κυρίως– της κλασικής περιόδου στην Αρχαία Ελλάδα, στη χώρα που γεννήθηκε η δημοκρατία.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ
Οι πρώτες μου 100 δραστηριότητες γνώσης και ψυχαγωγίας ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ 7+
Εικονογράφηση: Άκης Μελάχρης

Οι θεοί των αρχαίων Ελλήνων, οι άθλοι
του Ηρακλή, οι άθλοι του Θησέα, ο Τρωικός πόλεμος, η Οδύσσεια, ο Δαίδαλος και ο Ίκαρος, η αρπαγή της Ευρώπης
και ο Ιάσονας και το χρυσόμαλλο δέρας,
είναι από τις βασικές ιστορίες της μυθολογίας,
για τις οποίες περιέχονται παιχνίδια και δραστηριότητες γνώσης σε αυτό το βιβλίο.
Έτσι, δίνεται η ευκαιρία στους μικρούς αναγνώστες να εμπεδώσουν βασικά στοιχεία της κάθε ιστορίας με ψυχαγωγικό τρόπο.
ΕΝΗΛΙΚΕΣ
Νέες κυκλοφορίες
NIKOΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
18 ιστορίες θετικής σκέψης και μια πραγματική ιστορία προσωπικής υπέρβασης
«Οδοιπόρε, δεν υπάρχει δρόμος.
Ο δρόμος ανοίγει προχωρώντας»

«Οι κορυφές μέσα μας» θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα ή η εξιστόρηση μιας προσωπικής εμπειρίας. Θα μπορούσε να είναι η αφήγηση μιας πραγματικής ιστορίας.
Όμως, πάνω απ’ όλα είναι ένα βιβλίο θετικής σκέψης και ώθησης με 18 ακόμα ιστορίες, 18 ακόμα αλληγορίες πίστης και ελπίδας, τοποθετημένες ακριβώς στα σημεία εκείνα που ο δρόμος πάει να κλείσει και εσύ πρέπει να βρεις τη δύναμη να τον ανοίξεις.
Όπως ακριβώς και στην ίδια τη ζωή.
Εκεί, δηλαδή, που όσο ψηλά και αν φτάσει κάποιος, στο τέλος συνειδητοποιεί πως η μεγαλύτερη κορυφή βρίσκεται πάντα μέσα του!!!

Νέα έκδοση Ι.ΣΙΔΕΡΗΣ

Ο εκδοτικός οίκος Ι. ΣΙΔΕΡΗΣ σάς ενημερώνει για τη νέα του έκδοση με τίτλο:
Η ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ
Επιλέγω τη ζωή που θέλω να ζήσω
Θεωρία (Τόμος Α’)
Ευγενία Καρυώτη, Georges Philips
Οι αναμνήσεις είναι το «δακτυλικό αποτύπωμα» του παρελθόντος στην ταυτότητα της σημερινής μας πραγματικότητας.
Οι αναμνήσεις που έχουμε από το σύνολο των εμπειριών της παιδικής ηλικίας αποτελούν τη βάση πάνω στην οποία χαράσσουμε την πορεία της ζωής μας. Τα συναισθήματα που συνοδεύουν τις αναμνήσεις μας, αποκαλύπτουν τον υποκειμενικό τρόπο που βιώσαμε ένα γεγονός, καθώς και τα συμπεράσματα στα οποία καταλήξαμε για τον εαυτό μας, τους άλλους, τη ζωή. Τα πρώτα συμπεράσματα-ερμηνείες των βιωμάτων μας αποτελούν την πρώτη ύλη των πεποιθήσεών μας. «Είμαστε φυλακισμένοι στις πεποιθήσεις μας». Οι πεποιθήσεις μας είναι τα νοητικά φίλτρα μέσα από τα οποία αξιολογούμε κάθε νέα εμπειρία. Μας οδηγούν ασυνείδητα στην ανακύκλωση εμπειριών παρόμοιων με όσα έχουμε ζήσει. Οι αυτόματες αρνητικές σκέψεις, τα συναισθήματα φόβου, θυμού, πόνου, ντροπής, οι δυσλειτουργικές σχέσεις, η υποτίμηση του εαυτού μας, ακόμη και τα σωματικά συμπτώματα μπορεί να απορρέουν από το πεποιθησιακό μας σύστημα και να έχουν τη ρίζα τους σε αρνητικές εμπειρίες που ζήσαμε ως παιδιά. (από το οπισθόφυλλο
Η ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ
Επιλέγω τη ζωή που θέλω να ζήσω
Εφαρμογή (Τόμος Β’)
Αν η πραγματικότητά μας δεν μας αρέσει, μπορούμε να την αλλάξουμε, αλλάζοντας τον τρόπο που σκεπτόμαστε.
Μία από τις θαυμαστές ιδιότητες του νου είναι ότι μπορεί να κάνει νέους συσχετισμούς. Οι νευροεπιστήμονες ανακάλυψαν ότι ο εγκέφαλος έχει «νευροπλαστικότητα». Αυτό σημαίνει ότι, μέσα από νέα μάθηση και εμπειρία, έχουμε τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από πιστεύω, τα οποία μας εμποδίζουν να ζήσουμε τη ζωή που θέλουμε και μας ταιριάζει. Το GOLD Counselling θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε εμπειρίες του παρελθόντος, να αναγνωρίσετε τις «τοξικές» πεποιθήσεις που έχουν εγκατασταθεί στο μυαλό σας και να τις αντικαταστήσετε με «υγιείς». Η μέθοδος GOLD, βασισμένη σε πολυετή κλινική πρακτική, είναι ένας οδηγός αυτοβελτίωσης και, ταυτόχρονα, αποτελεί ένα άριστο εργαλείο βοήθειας προς τους άλλους. (από το οπισθόφυλλο)
 Σειρά: Θέματα Σύγχρονης ΨυχολογίαςΕπιμέλεια: Ιουλία Κατσαΐτη

Κερδίστε ένα τριήμερο σε ιγκλού στα Τζουμέρκα

Το Art Travel σας χαρίζει δωρεάν διαμονή στο Theasis Igloo. tsoumerka.jpg

Τουρκία: 10 μυστικά μέρη που πρέπει να ανακαλύψετε (φωτό)

Όχι, δεν είναι μόνο η Κωνσταντινούπολη.cappadokiabal.jpg

ΈΚΘΕΣΗ-ΒΟΜΒΑ


Διαβάστε στα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν:ΈΚΘΕΣΗ-ΒΟΜΒΑ
ΔΕΝ "ΚΟΥΡΕΨΑΝ" 80 ΔΙΣ ΧΡΕΟΣ ΕΝΩ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ
Θα ήταν βιώσιμο από το 2012
Τι λένε οι νομικοί σύμβουλοι που είχε προσλάβει το ελληνικό κράτος για το PSI

Η αίσθηση αδυναμίας «αυξάνει» το βάρος


Η αίσθηση αδυναμίας «αυξάνει» το βάρος
Ασκήσεις που διώχνουν το στρες

«Η ψυχική υγεία οδηγείται σε υποβάθμιση και οπισθοδρόμηση»

Κέντρα πρόληψης υγείας με εθελοντές γιατρούς σε 14 δήμους

Περίθαλψη στους οφειλέτες του ΟΑΕΕ ζητούν οι ασφαλισμένοι

Τα βάρη περιορίζουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη

Πώς τα γονίδια μας λένε ποια δίαιτα να ακολουθήσουμε

Νικόλας Άσιμος - Το πανηγύρι /Ζωντανή εκτέλεση

Γιατί το facebook είναι μπλε;

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

4*Λίμνη Πλαστήρα Spa+Τζάκι 3ή4Μέρες 2Ατομα 99�


    ¤99 από ¤200
    Έκπτωση : 51%
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!

¤99 
μόνο!  
  Αξία ¤200
  Έκπτωση 51%
  Κέρδος ¤101

99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα, στη Λίμνη Πλαστήρα στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna και Hamam με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν, με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!

Μέτσοβο με 109¤ από 218¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, σε 4* Ξενοδοχείο!
109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων Hotel La Munte Mountain Resort σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται μία χρήση της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων Hotel La Munte Mountain Resort σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται μία χρήση της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Νάουσα με 95¤ από 190¤ (-50%) για 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Νάουσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Vermion Hotel μέσα στο αιωνόβιο Πλατανόδασος και στις όχθες της Αράπιτσας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την φυσική ομορφιά του τόπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Νάουσα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ στο Vermion Hotel μέσα στο αιωνόβιο Πλατανόδασος και στις όχθες της Αράπιτσας! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Εarly check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε για 4 ημέρες την φυσική ομορφιά του τόπου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λίμνη Τριχωνίδα με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jaccuzi+Πρωινό!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Γρεβενά με 119¤ από 238¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι + Ημιδιατροφή!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), στο Τυμφαία Hotel στα Γρεβενά! Παρέχεται έκπτωση 50% στον εξοπλισμό για ΣΚΙ και έκπτωση 25% στα Lift για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες σε ένα τόπο με φυσικά τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte), στο Τυμφαία Hotel στα Γρεβενά! Παρέχεται έκπτωση 50% στον εξοπλισμό για ΣΚΙ και έκπτωση 25% στα Lift για το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες σε ένα τόπο με φυσικά τοπία ιδιαίτερης ομορφιάς! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καρπενήσι με 79¤ από 168¤ (-53%) για Rafting, Ξενάγηση, Πεζοπορία και 2 Διανυκτερεύσεις για 1 ¶τομo με Πρωινό σε Μπουφέ!
79¤ από 168¤ (Έκπτωση 53%) για Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση και Περιήγηση στο Μοναστήρι Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, Via Ferratta και 2 διανυκτερεύσεις για 1 άτομo σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται τσίπουρο και προσιούτο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
79¤ από 168¤ (Έκπτωση 53%) για Rafting στον ποταμό Ταυρωπό, Ξενάγηση και Περιήγηση στο Μοναστήρι Προυσσού, Πεζοπορία στο όμορφο Φαράγγι της Μαύρης Σπηλιάς, Via Ferratta και 2 διανυκτερεύσεις για 1 άτομo σε δίκλινο δωμάτιο στο Καρπενήσι στον Ξενώνα Σεμέλη με Πρωινό σε Μπουφέ! Προσφέρεται τσίπουρο και προσιούτο στην Μαύρη Σπηλιά! Διασχίστε το Αλπικό τοπίο, θαυμάστε το ζωντανό μνημείο της φύσης και απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή!
Κατερίνη Πιερίας με 195¤ από 390¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+ Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας!  Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Αρκαδία με 139¤ από 280¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπούφε και Βραδινό a la carte) στα Λαγκάδια Αρκαδίας, στο Kentrikon Hotel του Ομίλου Maniatis Hotels & Resorts σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση ποδηλάτων βουνού καθημερινά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
139¤ από 280¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπούφε και Βραδινό a la carte) στα Λαγκάδια Αρκαδίας, στο Kentrikon Hotel του Ομίλου Maniatis Hotels & Resorts σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται ελεύθερη χρήση ποδηλάτων βουνού καθημερινά καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Βόλος με 188¤ από 400¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
188¤ από 400¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
188¤ από 400¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Mύλοι Αργολίδας με 89¤ από 180¤ (-51%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο Studio ή Διαμέρισμα, μια ανάσα από το Ναύπλιο!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο Studio ή Διαμέρισμα με Πρωινό στο Palataki  Apartments, στους Μύλους Αργολίδας μια ανάσα από το Ναύπλιο! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
89¤ από 180¤ (Έκπτωση 51%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο Studio ή Διαμέρισμα με Πρωινό στο Palataki Apartments, στους Μύλους Αργολίδας μια ανάσα από το Ναύπλιο! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Δελφοί με 99¤ από 220¤ (-55%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό+Spa!
99¤ από 220¤ ( Έκπτωση 55%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Delphi Palace! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
99¤ από 220¤ ( Έκπτωση 55%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Delphi Palace! Παρέχεται ελεύθερη χρήση του Hamam και της Sauna καθημερινά, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!
Ισθμός Κορίνθου με 39¤ από 90¤ (-57%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή!
39¤ από 90¤ ( Έκπτωση 57%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 ¶τομα στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Isthmia Prime Hotel! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
39¤ από 90¤ ( Έκπτωση 57%) KAI για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση KAI για τα 2 ¶τομα στον Ισθμό Κορίνθου μια ανάσα από το Λουτράκι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στο Isthmia Prime Hotel! Για ένα Παιδί έως 6 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 2 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Για την Καθαρά Δευτέρα διατίθεται ειδική εκπτωτική προσφορά!
Ζαγοροχώρια με 119¤ από 238¤ (-50%) για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα με Ημιδιατροφή, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, με Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό και Μεσημεριανό ή Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, στο Σπίτι του Ορέστη! Παρέχεται Early check in και Late check out για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον πανέμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 238¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στα Ζαγοροχώρια, με Ημιδιατροφή (Παραδοσιακό Πρωινό και Μεσημεριανό ή Βραδινό), σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, στο Σπίτι του Ορέστη! Παρέχεται Early check in και Late check out για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στον πανέμορφο χειμερινό προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ορεινή Ναυπακτία με 67¤ από 150¤ (-55%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!
67¤ από 150¤ ( Έκπτωση 55%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Ξενοδοχείο «H Ελατού»! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες το όμορφο φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
67¤ από 150¤ ( Έκπτωση 55%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Ναυπακτία, σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό, στο Ξενοδοχείο «H Ελατού»! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00, για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες το όμορφο φυσικό τοπίο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Καλάβρυτα με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στα Καλάβρυτα, σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό στον πρωτότυπο κινηματογραφικό Ξενώνα Montage Suites! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό, για να απολαύστε 4 γεμάτες ημέρες στα όμορφα Καλάβρυτα και χαρείτε τη φύση με νότες cinema!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!