Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

ΣΤΑ ΚΕΠΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ 2

ΣΤΑ ΚΕΠΑ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΣΤΕΝΑΖΕΙ 2

Εδώ είμαστε και πάλι με το θέμα (ανάθεμα) των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηριών, τα χαρακτηρισμένα από τους ασθενείς σαν «Κέντρα Επιδιόρθωσης Παθήσεων και Αναπηριών», γιατί, όπως έχουμε πει πολλές φορές, οι ασθενείς που πηγαίνουν σε αυτά, σε πολλές περιπτώσεις, «Θεραπεύονται» ως εκ θαύματος της συγκεκριμένης επιτροπής.
Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ σε όλο της το μεγαλείο.
Έχω αναφέρει πολλά παραδείγματα, και οι καταγγελίες των ασθενών πέφτουν βροχή στην προσπάθεια να βρουν το δίκιο τους.
Θα επαναλάβω ότι ΕΥΤΥΧΩΣ, τα καραγκιοζλίκια δεν γίνονται παντού, αλλά σε ορισμένα ΚΕΠΑ, θα επαναλάβω, πως στο μεγαλύτερο ποσοστό τους οι επιτροπές αποτελούνται από ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ πρώτα απ’ όλα, ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙ όπως κάνουν ορισμένοι.
Στις περισσότερες επιτροπές οι γιατροί ασκούν ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ, και όχι ΑΓΓΑΡΕΙΑ όπως κάνουν ορισμένοι εκθέτοντας τον κλάδο.
Πάμε να δούμε ακόμα μια καταγγελία ασθενή που πέρασε πρόσφατα ΚΕΠΑ.
«Σήμερα πέρασα επιτροπή ΚΕΠΑ. Απαράδεκτοι .
Μπήκα μέσα, με ρώτησαν τι έχω τους είπα, δεν με εξέτασαν όπως έπρεπε.
Η όλη συνάντηση διήρκεσε 2 λεπτά το πολύ.
Τους είπα αν μπορώ να τους δώσω ένα χαρτί που έλειπε όταν πάρω την απόφαση κ μ είπαν Όχι άλλα αν θέλω να ξαναπεράσω τότε μόνο.
Τους ρώτησα αν η σκλήρυνση είναι στις μη αναστρέψιμες και γιατί να ξαναπεράσω και μου είπαν με στόμφο ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΚΟΎΣ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΕΣ γελώντας κ κοιτώντας με υποτιμητικά.
Και τους λέω μα αφού μπήκε. Κ μετά με έδιωξαν λέγοντας μου ΑΝΤΙΟ ΑΝΤΙΟ .
Τι να κάνω; μπορώ να κάνω κάτι;;;;;»
Αποτέλεσμα μετά την επιτροπή;
ΑΠΟΓΝΩΣΗ. Μπαίνεις, σε ξεπετάνε, και άντε στο σπίτι σου. Που μου θέλεις κι ποσοστό αναπηρίας, αλλά και την πάθηση σου στις ΜΗ αναστρέψιμες.
ΠΟΙΟΣ είσαι ρε φίλε;
Θα σε «στείλουμε», και τραβά να βρεις το δίκιο σου.
Έχω γράψει πολλές φορές, πως οι ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας είναι αν όχι οι πιο αδικημένοι, από τους πιο αδικημένους στα ΚΕΠΑ.
Είναι τα εύκολα θύματα προς σφαγή από τις περισσότερες επιτροπές. Όσο για την «λίστα» παθήσεων, και το άλλο ΜΠΑΚΑΛΟΤΕΦΤΕΡΟ με τα ποσοστά αναπηρίας, τους ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΚΤΕΟ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ, ερμηνεύεται ποικιλοτρόπως από τις επιτροπές, οι οποίες είναι ΑΝΩΝΥΜΕΣ.
Βέβαια, την ανωνυμία αυτή άρχισαν οι ασθενείς να την σπάζουν με τη βοήθεια της δικαιοσύνης.
Πολλοί πλέον προσφεύγουν σε εισαγγελείς προκειμένου να μάθουν τα ονόματα εκείνων που υπέγραψαν την τύχη της υγείας τους, της ζωής τους.
Να σημειώσω, να υπενθυμίσω καλύτερα, και κάτι ακόμα.
Είχαν πει οι «αρμόδιοι», πως οι Δευτεροβάθμιες επιτροπές ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ κάτι το οποίο όπως αποδεικνύεται, ΔΕΝ εφαρμόζεται. Ένα είναι σίγουρο.
Το «τοπίο» με την αναπηρία στη χώρα μας, ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ, και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΟΛΟ, γιατί έτσι βολεύει κάποιους. Πολλοί ασθενείς χαρακτηρίζουν τα ΚΕΠΑ σαν ΣΦΑΓΕΙΑ.
Μαύρη εικόνα επιτροπών ΥΓΕΙΑΣ, εξαιτίας ΛΙΓΩΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΕΥΤΥΧΩΣ που υπάρχουν και οι άλλοι, οι ΣΩΣΤΟΙ που προανέφερα, και δεν μας πήρε ακόμα να μας σηκώσει.
Θα επανέλθω, γιατί η καθημερινότητα των ΚΕΠΑ, του ΕΦΙΑΛΤΗ των Αναπήρων και χρόνια πασχόντων δεν σταματά.

Βασίλης Τσούγκαρης

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Το κράνος VFR2009 έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς σε κτίρια και άλλες δομές, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας που απαιτούνται από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14458: 2006.

Κράνη πυροσβεστών, που παρέχουν απόλυτη προστασία από κτυπήματα και πτώσεις στερεών και υγρών προϊόντων, από χημικά, από θερμική ακτινοβολία, από UV και IR ακτινοβολία, υψηλής μηχανικής αντοχής, με δύο προσωπίδες (ματιών και προσώπου) ενσωματωμένες στο κέλυφος
Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από κράμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου και Kevlar, από ειδικές ίνες υψηλής τεχνολογίας και ρητίνες τα οποία εγγυώνται υψηλό επίπεδο προστασίας.
Απορροφά και διανέμει την ενέργεια από την επίδραση ώστε να μην μεταφέρεται εξ ολοκλήρου και βίαια στο κεφάλι και το λαιμό του χρήστη ενω για μεγαλύτερη δύναμη στο κράνος, έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος και εγκάρσια στρογγυλεμένες ενισχύσεις.
Επίσης προσφέρει μια τέλεια μόνωση μεταξύ του εξωτερικού του κράνους και το κεφάλι του χρήστη.
Διαθέτει σύστημα ρύθμισης προσαρμογής για μεγαλυτερη άνεση στην χρήση ενώ είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας.
Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Διαφανές προστατευτικό κάλυμμα προσώπου VFR V1
Αντανακλαστική ασπίδα προσώπου VFR V2
Διαφανής ασπίδα ματιών VFR V3
Κελυφος από θερμοπλαστικό υλικό
Σύστημα ρύθμισης προσαρμογής
Αφαιρείται γρήγορα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας
EN 14458: 2006

Προτεινόμενη Χρήση:
Κατάλληλο για Πυροσβέστες-Δασοπυροσβέστες-Διασώστες και για εργασίες όπου απαιτείται προστασία από θερμότητα και φωτιά.

Ραντάρ ICOM MXR-5000R 36NM


Black Box type Marine Rader (Radome 4KW)
To μοντέλο MXR-5000R marine radar, παρέχει σαφήνεια στη διάκριση στόχων. Τα σημεία αναφοράς καθώς και οι στόχοι AIS, μπορούν να τεθούν στην οθόνη του ραντάρ.
Το marine radar συντελεί στην αποφυγή συγκρούσεων και αυξάνει την ασφάλεια σας στη θάλασσα.
Οι εικόνες του ραντάρ μπορούν να τοποθετηθούν στην οθόνη του plotter στην ίδια κλίμακα, γεγονός που βοηθά την ανίχνευση επικίνδυνων αντικειμένων.
Simplified ATA (Automatic Tracking Aid)
Η απλοποιημένη λειτουργία ΑΤΑ σας επιτρέπει την παρακολούθηση έως και 10 στόχων. και το ραντάρ συνεχίζει να παρακολουθεί τους στόχους αυτόματα
Ο στόχοι ΑΤΑ μπορεί να επικαλύπτονται στην οθόνη plotter.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Το τελευταίο αντίο

Το τελευταίο αντίο 
Συγγραφέας: Βασίλης Βασιλικός
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 120
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-162-4
Ήρθες και ξάπλωσες στα πόδια μου, το τελευταίο εκείνο μεσημέρι, ήσυχα, αδιαμαρτύρητα, τρυφερά. Μου είπες χωρίς φωνή το τελευταίο αντίο. Μ’ αποχαιρέτησες, με το σώμα σου. Μόνο που εγώ δεν το κατάλαβα τότε. Κοιμήθηκες λίγο απ’ την άλλη μεριά της καρδιάς σου. Αυτό ήταν το τελευταίο μας αγκάλιασμα. Η τελευταία φορά που τα σώματά μας αγγιχτήκαν. Δεν είπες τίποτα. Μ’ αποχαιρέτησες με τον τρόπο σου, ευγενικά, ωραία. Το λογικό σου δεν έπιανε το μήνυμα για να μου το εκφράσεις. Μα ούτε σου άρεσαν οι μελοδραματισμοί. Ένα βαθύ ευχαριστώ μου είπε το κορμί σου, που είκοσι χρόνια άλλη δεν γνώρισε απ’ την αγκαλιά μου.

ΕΛΛΑΔΑ 1915-1917 - ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΡΩΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ, ΤΟΥ HEINZ RICHTER


Richter, Heinz
Ελλάδα 1915-1917 - Μέσα από τα ρωσικά αρχεία

ΣΕΛΙΔΕΣ: 176 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 17 x 24
ISBN: 978-960-606-040-3 • 11,00€
Το βιβλίο αυτό είναι μια ιστορική μελέτη αναφορικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ των ετών 1915 και 1917 υπό το φως άγνωστου μέχρι σήμερα ρωσικού αρχειακού υλικού.
Το βιβλίο αυτό είναι μια ιστορική μελέτη αναφορικά με τη συμμετοχή της Ελλάδας στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ των ετών 1915 και 1917 υπό το φως άγνωστου μέχρι σήμερα ρωσικού αρχειακού υλικού. Περιέχει πολλά παντελώς άγνωστα μέχρι σήμερα στοιχεία, συμπληρώνει και διευρύνει τις όποιες γνώσεις μας, ενώ μας επιτρέπει να προσθέσουμε μια ολόκληρη διάσταση στο ζήτημα της συμμετοχής της Ελλάδας στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Περιλαμβάνει τηλεγραφήματα που απεστάλησαν στην Αγία Πετρούπολη μεταξύ των ετών 1915 και 1917 από τους Ρώσους διπλωματικούς απεσταλμένους στην Αθήνα, τη Ρώμη, το Παρίσι και το Λονδίνο. Τα τηλεγραφήματα αυτά αναφέρονται κατά κύριο λόγο στην πολιτική των δυνάμεων της Αντάντ έναντι της Ελλάδας, αποτελούν δε ένα τμήμα του αρχειακού υλικού που αφορούσε την τσαρική πολιτική πριν από την Οκτωβριανή Επανάσταση και δημοσιοποιήθηκε από τους Σοβιετικούς μετά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Υψίστης προτεραιότητας είναι ασφαλώς τα τηλεγραφήματα που απεστάλησαν από την Αθήνα. Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα ήταν τότε ο πρίγκιπας E. Demidow, ο οποίος παρακολουθούσε προσεκτικά όχι μόνον τον ελληνικό πολιτικό βίο και την ελληνική εξωτερική πολιτική, αλλά και τους πολιτικούς ελιγμούς των αντιπροσώπων της Αντάντ, προπάντων βεβαίως εκείνους των Γάλλων αντιπροσώπων.  


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

 
Αμάντα Μιχαλοπούλου

31 Οκτωβρίου 2018
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Booktalks σας προσκαλούν σε μια αναπάντεχη διαδρομή «ανηλικίωσης» με αφορμή το νέο μυθιστόρημα της Αμάντας Μιχαλοπούλου Μπαρόκ την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 7.30 μ.μ.
Με την Αμάντα Μιχαλοπούλου θα συνομιλήσει ο συγγραφέας Βαγγέλης Προβιάς.
Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Booktalks
Αρτέμιδος 47 & Αγίου Αλεξάνδρου 58
Παλαιό Φάληρο , 210-98.02.520



 
Λένα Διβάνη

2 Νοεμβρίου 2018
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου - Λέσχη Ανάγνωσης Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίου Δημητρίου σας προσκαλούν σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, σε μια βραδιά αφιερωμένη στο βιβλίο της Λένας Διβάνη Τι έμαθα περπατώντας στον κόσμο την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 8 μ.μ.
Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσουν μέλη της Λέσχης Ανάγνωσης Αγίου Δημητρίου.
Δημοτική βιβλιοθήκη Αγίου Δημητρίου
Αγίου Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17
Άγιος Δημήτριος , 210-97.19.423



 
Τασούλα Επτακοίλη

3 Νοεμβρίου 2018
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Πλειάδες σας προσκαλούν στην παρουσίαση της ποιητικής συλλογής της Τασούλας Επτακοίλη Η γυναίκα στο ασανσέρ το Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 7.30 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Λίνα Νικολακοπούλου, στιχουργός, ποιήτρια
Παυλίνα Βουλγαράκη, τραγουδοποιός.
Ποιήματα θα διαβάσει η ηθοποιός Κοραλία Καράντη.
Η Παυλίνα Βουλγαράκη θα κλείσει μουσικά τη βραδιά.
Βιβλιoπωλείο «Πλειάδες»
Σπύρου Μερκούρη 62
Αθήνα , 210-72.49.604

Εκδηλώσεις και νέα της Μουσικής Βιβλιοθήκης


 
Ελεύθερο Εργαστήρι Μουσικής Παιδείας
1ος Κύκλος 2018 - 2019


Το Ελληνικό τραγούδι


Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, 18:00 - 20:00

Κώστας Μυλωνάς
«1960-1970» Το έντεχνο - λαϊκό τραγούδι στις δεκατίες 1960-1970: Μάνος Χατζιδάκις, Μίκης Θεοδωράκης και άλλοι αξιόλογοι συνθέτες.

Δηλώστε συμμετοχή και παρακολουθήστε
τις ομιλίες του εργαστηρίου

Φόρμα εγγραφής

Διάλεξη στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Έλληνες μουσουργοί των Βαλκανίων
17ος - 20ός αι.  


Διάλεξη Θωμά Ταμβάκου

Συναυλία με έργα για πιάνο
Ερμηνεύει η Αγγέλικα Παπανικολάου 


Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, 19:00
Πολυχώρος

Είσοδος ελεύθερη

 
Κυριακάτικα Προγράμματα για παιδιά 

Αυτή τη Κυριακή 28 Οκτωβρίου ημέρα της εθνικής επετείου του ΟΧΙ δεν θα πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα Κυριακάτικα προγράμματα της Βιβλιοθήκης

Σας περιμένουμε και πάλι την
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 

 
Κλείστε το εισιτήριό σας για τις επόμενες δράσεις της Βιβλιοθήκης

 
Θέατρο στη Βιβλιοθήκη

Μεταξύ Πειραιώς και Νεαπόλεως
Γεωργίου Βιζυηνού


Δευτέρα 29 & Τρίτη 30 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα & Τρίτη στις 21:00
στη Μουσική Βιβλιοθήκη

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκίνησε

 

«ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΡΧΟΜΑΙ...»
CAFÉ AMAN ISTANBUL
21 & 22 Νοεμβρίου 2018
στο Μέγαρο 


Μια ιδιαίτερη μουσικοχορευτική παράσταση του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής που αναβιώνει την πλούσια παράδοση του πολίτικου τραγουδιού.

Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε 

 
Υποτροφίες Κυβέλη - Χορν

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής προκηρύσσει τις νέες Υποτροφίες Κυβέλη–Χορν

Θα απονεμηθούν:
2 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές σε ελληνικό πανεπιστήμιο στις ειδικότητες 

1)Μουσικολογία 
2)Μουσική Εκπαίδευση & Νέες Τεχνολογίες

και
3 ειδικές χορηγίες για
 εκπόνηση μελετών στα αρχεία και τη συλλογή της Μουσικής Βιβλιοθήκης

Η ιστορία στη μεγάλη οθόνη

     Η ιστορία στη μεγάλη οθόνη


Η κινηματογραφική εικόνα αποτελεί προνομιακό πεδίο έρευνας και εφαρμογής του σύγχρονου επιστημονικού κλάδου της δημόσιας ιστορίας.
Χάρη στη στενή σύνδεση μεταξύ κινηματογράφου και εθνικού κράτους, στις πολλαπλές δυνατότητες του συγκεκριμένου μέσου και στην ευρεία αξιοποίησή του από κρατικούς και μη φορείς για την αποτύπωση εκδοχών του ιστορικού παρελθόντος, ο τομέας αυτός θεωρείται εξαιρετικά σημαντικός για τη μελέτη της πρόσληψης του παρελθόντος και της διαμόρφωσης της επίσημης και συλλογικής μνήμης από τις αρχές του 20ού αιώνα και μέχρι τις μέρες μας. Παράλληλα, η εκπαίδευση των νέων στην κριτική θέαση και ερμηνεία της κινηματογραφικής εικόνας θεωρείται πλέον αναπόσπαστο μέρος της διαδικασίας οπτικού γραμματισμού, που συμπληρώνει τις παραδοσιακές μορφές διδασκαλίας στη βάση των συνθηκών και των απαιτήσεων του σύγχρονου κόσμου.
Η Έλλη Λεμονίδου, ιστορικός με πλούσια ερευνητική και διδακτική εμπειρία στον τομέα της σχέσης ιστορίας και κινηματογράφου, μελετά στο βιβλίο τις ενδεικτικές περιπτώσεις τεσσάρων χωρών (Γαλλία, Πολωνία, Ιταλία και Ελλάδα) και παρουσιάζει τους τρόπους αποτύπωσης σημαντικών σελίδων του ιστορικού παρελθόντος στις χώρες αυτές, καθώς και πολιτικοκοινωνικούς μηχανισμούς που επιδρούν καθοριστικά σε αυτόν τον τομέα. Το βιβλίο πλαισιώνεται από εκτενή εισαγωγή για τις θεωρητικές βάσεις του θέματος, καθώς και από παράρτημα για τη διδακτική αξιοποίηση της κινηματογραφικής εικόνας στη σχολική τάξη, μέσα από το επιλεγμένο παράδειγμα του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.
Η ιστορία στη μεγάλη οθόνη
Ιστορία, κινηματογράφος και εθνικές ταυτότητεςΣΕΙΡΑ: ΕΚΚΕΝΤΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ (αρ.7) 
συγγραφέας: Έλλη Λεμονίδου
Isbn: 978-960-579-081-3
Διαστάσεις: 17X24
Σελίδες: 284
Λιανική Τιμή: 22.00 ευρώ

Αθήνα: 5 στέκια για όσους αγαπούν το spicy φαγητό.

Αθήνα: 5 στέκια για όσους αγαπούν το spicy φαγητό.

Σημειώστε...

Σκωτσέζικα αυγά.
Χοιρινό ψητό με κρούστα μουστάρδας.
Πάβλοβα με ρόδια.

Η Μηχανή του χρόνου - Η Μάχη της Κρήτης

-50% Πόρτο Χέλι Nautica Bay 28η Οκτωβρίου με Ημιδιατροφή ΚΑΙ Παιδί Δωρεάν!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι-50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (26/10 έως 29/10/2018)
 Μουσική διασκέδαση με ορχήστρα για το βράδυ του Σαββάτου στις 27/10/2018
✔ Free WiFi ✔ Επιτρέπονται τα Κατοικίδια κατόπιν αιτήματος ✔ Δωρεάν Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης ✔ Παιδική Χαρά
★ WiFi ★ Bar ★ Παιδική Χαρά
€170 από €340Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα- 52%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 28/10/2018
 Για τους μικρούς μας φίλους Tasty Corner για το Γεύμα τους καθώς και Πλούσιοι Μπουφέδες με snack!
€199 από €414Δες το Τώρα!
4* Cezaria Hotel - Ιωάννινα
4* Cezaria Hotel - Ιωάννινα- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Έως 22/12/2019
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€49 από €98Δες το Τώρα!
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι- 54%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (26/10 έως 28/10/2018)
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, Ηamam, Sauna και του Γυμναστηρίου!
€219 από €478Δες το Τώρα!
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο- 52%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/10/2018
 Μία χρήση του “ACQUAZONE” με 45’ χρήση της εσωτερικής πισίνας, της Sauna και του Hamam!
€188 από €390Δες το Τώρα!
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά Πηλίου- 31%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (25/10 έως 29/10/2018)
 Ελεύθερη χρήση του SPA για 45 λεπτά συνεδρία υδροθεραπείας στην υδροτονική πισίνα
€298 από €430Δες το Τώρα!
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
4* Olympus Thea Boutique Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (26/10 - 28/10/2018)
 Early Check in & Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€169 από €338Δες το Τώρα!
Casa Di Neve - Καρπενήσι
Casa Di Neve - Καρπενήσι- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (26/10 έως 29/10/2018)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€219 από €438Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 33%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/10/2018
 Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας!
€189 από €280Δες το Τώρα!
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (26/10 - 29/10/2018)
 Free Wi Fi
€189 από €315Δες το Τώρα!
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης
5* Sentido Mediterranean Village Hotel & Spa - Παραλία Κατερίνης- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 3 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 25/04/2019
 Ελεύθερη πρόσβαση στο κέντρο Ευεξίας Spa Venus!
€198 από €396Δες το Τώρα!
5* Porto Carras Meliton - Χαλκιδική
5* Porto Carras Meliton - Χαλκιδική- 30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών
 Πρωινό
 28η Οκτωβρίου (26/10 έως 29/10/2018)
 Δωρεάν αναβάθμιση σε Ημιδιατροφή για ενήλικες άνω των 12 ετών
€125 από €178Δες το Τώρα!
Δασικό Χωριό
Δασικό Χωριό "Λιβαδάκι" - Καρπενήσι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Έως 30/05/2019
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν!
€99 από €198Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (26/10 έως 29/10/2018)
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας + 2 Αyurveda Massage
€199 από €400Δες το Τώρα!
Ξενώνας Ανδρομέδα - Λίμνη Πλαστήρα
Ξενώνας Ανδρομέδα - Λίμνη Πλαστήρα- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Έως 31/05/2019
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€89 από €220Δες το Τώρα!
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα- 48%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 6 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 25/04/2019
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ
€239 από €460Δες το Τώρα!
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Poseidon Palace - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 31/10/2018
 Free WiFi!
€219 από €438Δες το Τώρα!
Ξενοδοχείο Ταξιάρχες - Αρίστη Ζαγοροχώρια
Ξενοδοχείο Ταξιάρχες - Αρίστη Ζαγοροχώρια- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/09/2019
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 16:00!
€119 από €170Δες το Τώρα!
Anastassiou Hotel - Καστοριά
Anastassiou Hotel - Καστοριά- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών (+3 επιλογές)