Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

RADIO ELEKTRON ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Νέος τίτλος: ΑΧΝΑ, του Στρατή Χαβιαρά

Σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε το νέο μυθιστόρημα του Στρατή Χαβιαρά με τίτλο ΑΧΝΑ. Μια ερωτική περιπέτεια μύησης στη ζωή και την τέχνη από τον συγγραφέα τον οποίο οι New York Times επαίνεσαν για την «επιβλητική λυρική φωνή, το αφηγηματικό ταλέντο και τη συναισθηματική απήχηση» της γραφής του.

"Πέρσες" σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Δούκα - Θερινή Αυλαία

logo_therini_avlaia.jpg
Πέρσες
σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Δούκα
Θερινή Αυλαία
Τετάρτη  9 Ιουλίου 2014 στις 21.30
Poster_Perses_Therini_Avlaia_w.jpg
YouTrailer
Η παράσταση “Πέρσες”, σε σκηνοθεσία Βαρβάρας Δούκα, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Διεθνές Φεστιβάλ  ΙΙFUT, στα φαρσί, έρχεται στη Θερινή Αυλαία για μία μόνο παράσταση στις 9 Ιουλίου 2014, στις 21.30. Στη φετινή εκδοχή, έξι νέοι άντρες ηθοποιοί, 5 Έλληνες και ένας Ιρανός, υποδύονται όλους τους ρόλους στο επικό έργο του Αισχύλου, Πέρσες, στην ιστορική μετάφραση του Παναγιώτη Μουλλά.
Η ΑΤΟΣΣΑ ερμηνεύεται από τον ηθοποιό Κώστα Μητρόπουλο , ο οποίος επωμίζεται και τον ρόλο του Ξέρξη. Στη θέση του φαντάσματος του ΔΑΡΕΙΟΥ  ο Ιρανός ηθοποιός Αράς Χαμεντιάν, αποδίδει το ρόλο του στα φαρσί.
Η πρώτη εκδοχή της παράστασης ανέβηκε στην Τεχεράνη, τον Μάιο του 2011,  με 14 Ιρανούς ηθοποιούς στο Διεθνές Φεστιβάλ  ΙΙFUT, στα φαρσί, στην μετάφραση του πέρση ποιητή Fuad Rouhani. Ελληνική της εκδοχή παίχτηκε με επιτυχία στην Αθήνα, στο θέατρο ‘ Εν Αθήναις’ από τον Σεπτέμβριο ως το Δεκέμβριο του 2012.
Η τραγωδία «Πέρσες», το σπουδαιότερο αντιπολεμικό έργο του Αισχύλου, θεωρείται η παλαιότερη σωζόμενη τραγωδία και είναι επίσης είναι η πρώτη που αντλεί τη θεματολογία της από ιστορικά γεγονότα και πραγματεύεται την οδύνη των Περσών όταν πληροφορούνται για τη συντριπτική ήττα.
Το μέγεθος της δύναμης που χρησιμοποίησε ο Ξέρξης για αυτή την εκστρατεία, καθώς και η ευφυής λύση που επινόησε προκειμένου να περάσει τα στενά του Ελλήσποντου το πολυπληθές στράτευμα, την προέλευση του οποίου παραθέτει με κάθε λεπτομέρεια ο χορός των γερόντων, μοιάζει τη μια στιγμή να τον κάνει υπερήφανο για την ελληνική νίκη, ενώ την άλλη να τον τρομάζει και να τον προβληματίζει. Ο Αισχύλος φαίνεται προβληματισμένος και επιφυλακτικός απέναντι σε ό,τι συνδέεται με την υπερβολή και την αλαζονεία, χαρακτηριστικά τόσο του Ξέρξη όσο και των ενεργειών του, καθώς γνωρίζει ότι η άτη παγιδεύει τον άνθρωπο και τον ωθεί στην τιμωρία
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Μετάφραση: Παναγιώτης Μουλλάς
Σκηνοθεσία: Βαρβάρα Δούκα
Δραματουργία: Τζωρτζίνα Κακουδάκη
Μουσική Επιμέλεια: Μάκης Φάρος
Σκηνογραφία- Κοστούμια: Αννα Μαχαιριανάκη
Φωτισμοί: Κυριάκος Ελευθεριάδης
Βοηθός Σκηνογράφου: Γεωργία Τοουλάκου
Φωτογραφίες: Αγγελική-Ειρήνη Μήτση , Ηλίας Φλωράκης
Αφίσα: Sugahtank Γιάννης Ρουμπάνης
Παίζουν: Κλεάνθης Βαρσαμούλης, Απόστολος Κουτσιανικούλης, Γιώργος Πέππας, Πέτρος Τσαπαλιάρης, Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, Αράς Χαμεντιά
ΘΕΡΙΝΗ ΑΥΛΑΙΑ
Εγκαταστάσεις ΔΕΘ, πλησίον περιπτέρου 16
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
9 Ιουλίου 2014
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
Τετάρτη, 21.30
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Γενική είσοδος: 10 ευρώ
Φοιτητικό-Ανέργων- ΑΜΕΑ : 5 Ευρώ
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Θέατρο Αυλαία
Πλατεία ΧΑΝΘ (Πλευρά Τσιμισκή)
τηλ.: 2310 237700
Σκηνοθετικό Σημείωμα
“Η παράσταση αυτή των Περσών, ξεκίνησε από την Περσία, στα φαρσί….και συγκεκριμένα από το Διεθνές Φεστιβάλ της Τεχεράνης IIFUT . Ξεκίνησε όπως και οι Πέρσες πριν από χιλιάδες χρόνια, με …κατακτητικές διαθέσεις, μιας ελληνίδας σκηνοθέτιδας σε ένα ‘θεοκρατικό’ σύστημα, που δεν ευνοεί ιδιαίτερα το θέατρο και τις γυναίκες. Όπως πάντα συμβαίνει, ο ‘δυτικός’ κατακτητής στο τέλος κατακτιέται από αυτό που επιπόλαια ονομάζουμε ‘μαγεία της ανατολής’ γιατί η Περσία μας κέρδισε με τον πλούτο της γλώσσας, με την αφοπλιστική κουλτούρα του θρήνου που έχει συντηρηθεί ατόφια, με τις ικανότητες των ηθοποιών και τη μουσικότητα του λόγου. Αυτή η μουσικότητα ταίριαξε υπέροχα  στην παλαιά μετάφραση του Παναγιώτη Μουλλά, από την ιστορική παράσταση των Περσών από τον Κουν και μας επέτρεψε να καταθέσουμε μία καινούρια δοκιμή, στα ελληνικά αυτή τη φορά , με εντελώς νέους ηθοποιούς , μαθητές μου όλοι, απόφοιτοι από τη σχολή Πρώτη Πράξη του Τάσου Χαλκιά , και με έναν εκπρόσωπο μόνο από την Περσία, τον νεαρό ηθοποιό , Αράς Χαμεντιάν.  Οχτώ άντρες ερμηνεύουν όλους τους ρόλους. Σε αυτή την πρώτη και τελευταία πράξη ,το έργο ενοποιείται σε έναν ατελείωτο εσωτερικό θρήνο πολέμου. Ο θρήνος πλέον στις μέρες μας δεν είναι εξωστρεφής. Μετά από τόσους πολέμους και τόσο αίμα στον κόσμο, έχει ενσωματωθεί η μοιραία πεποίθηση ότι δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Απλά ο χρόνος προχωρεί και γιατρεύει τις πληγές μέχρι να εμφανιστούν άλλες, και η Ιστορία αποδεικνύεται ένα ατελείωτο και επαναλαμβανόμενο ονοματολόγιο πολέμων , όπως το θλιβερό συναξάρισμα των χαμένων αρχηγών του στρατού των Περσών που μπορεί να το ακούσεις και να το καταλάβεις και στα ελληνικά και στα φαρσί. Οι δύο γλώσσες μοιάζουν όπως μοιάζει ο όλεθρος του πολέμου, χιλιάδες χρόνια τώρα….Ο Δαρείος δεν έρχεται ποτέ να ανακουφίσει τους γέροντες Πέρσες, που και εκείνοι με τη σειρά τους είχαν κάποτε πολεμήσει, γιατί όπως αποφαίνεται ο θρήνος  τίποτα δε μας διδάσκει, και ο άνθρωπος παραμένει ανεπανόρθωτα ίδιος στην αυτοκαταστροφή.”
Βαρβάρα Δούκα
Σημείωμα Δραματουργού
H συλλογική μνήμη ως παρόν
1. ...όχι, δεν πιστεύω στα φαντάσματα. Έχω μεγαλώσει στον αιώνα του σώματος, σε έναν κόσμο που αναγνωρίζει μόνο την ύλη ως πραγματικότητα.
Γυρίζουν πίσω μόνο οι ζωντανοί…. Oι απώλειες πολέμου στους αιώνες που ζω είναι μόνο στατιστικοί αριθμοί και σπανιότερα αναπόδοτα ποσά αποζημίωσης του ενός λαού προς τον άλλο.
...και έτσι αποδείξαμε ότι οι ψυχές των ανθρώπων δεν παραμένουν πουθενά στον εδώ μας κόσμο αλλά χάνονται μέσα στους ομαδικούς τάφους, μένουν ανώνυμες, αβοήθητες και ανεπιβεβαίωτες, μένουν αποτυπώματα πάνω στους τοίχους της Χιροσίμα...
Αλλά ακόμα και στους χριστιανικούς μας αιώνες, όπου όλα επιτρέπονται, εξακολουθούν να εισχωρούν -αδιάκριτα και υποδηλωτικά- ιδέες άλλων,  αρχέγονων μετρήσεων για το τίμημα του δικαίου.
2.
Στην αυλή του σχολείου, όπου τα παιδιά παίζουν με τανκς, εισβάλλουν ξανά και ξανά οι Πέρσες, όχι οι Πέρσες των σχολικών βιβλίων της ιστορίας, αλλά ως θύματα πολέμου, στο τότε και στο τώρα, ως αδικαίωτες ψυχές άλλων εποχών,  άλλων θεών θύματα και ανθρώπων αδικήματα, όντα πλέον του μύθου της επικράτησης εκείνης της Ελλάδας, αυτής της Δύσης στον πολιτισμό μετά τη μάχη του Μαραθώνα.
Φωνές του παρελθόντος, σώματα άκλαφτα με πρόσωπα παρόντα, απόηχος του θρήνου για την χαμένη πιθανότητα της αλληλεγγύης των λαών, το γεφύρωμα των πανάρχαιων καταγωγών μας και την αποδοχή της μακραίωνης ιστορίας της ανθρωπότητας ως κατάστασης ειρήνης στο παρόν.
Ο Δαρείος, το φάντασμα, ως υπενθύμιση του παλιού κόσμου, στέρεου στην κρίση, άυλου στην πραγματικότητα , στην παράστασή μας δεν υπάρχει πια. Τον αφαιρέσαμε, όπως ο πολιτισμός μας αφαίρεσε τη μνήμη, απαλλοτρίωσε την ευθύνη με το χρήμα, ξέχασε το πώς διδάσκει η ιστορία [αλλά δίδαξε ποτέ κάτι η ιστορία;]
Έμειναν οι απλοί πολίτες, ακέφαλοι και μόνοι, ρακένδυτοι και παραλυμμένοι να οικτίρονται για τα λάθη τους και ούτε καν να ακούγονται.
Εμείς ελπίζουμε ακόμα να τους ακούσουμε μαζί.

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


Λουκ Χάρντινγκ

9 Ιουλίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το Public με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου του Λουκ Χάρντινγκ Φάκελος Σνόουντεν - Η ιστορία του Νο 1 καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο σας προσκαλούν την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. στο Public Café στην Πλατεία Συντάγματος σε μια «ανήσυχη» συζήτηση με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Μικέλα Χαρτουλάρη και τους:
Άγγελο Βλάχο, ιστορικό με θητεία εμπειρογνώμονα στον κρατικό μηχανισμό, συνεργάτη του ηλεκτρονικού περιοδικού www.chronosmag.eu
Θοδωρή Γεωργακόπουλο, συγγραφέα και blogger, συνιδρυτή της εταιρείας ψηφιακών μέσων «Nest Media»
Στέλιο Κούλογλου, δημοσιογράφο, ιδρυτή και διευθυντή του ψηφιακού ενημερωτικού ιστότοπου «TVXS – TV χωρίς σύνορα», δημιουργό του ντοκιμαντέρ «Whistleblowers: αυτοί που γνώριζαν μυστικά»
Δημήτρη Χριστόπουλο, πολιτικό επιστήμονα, καθηγητή στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, αντιπρόεδρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
Θα προβληθεί απόσπασμα από το ντοκιμαντέρ «Whistleblowers: αυτοί που γνώριζαν μυστικά» του Στέλιου Κούλογλου.

Καραγεώργη Σερβίας 1,
Πλατεία Συντάγματος
Τηλ. 210 324 6210

Οι πιο πολύχρωμες παραλίες της γης.


Που μπορείτε να βουτήξετε σε πράσινες, ροζ, μαύρες ή πορτοκαλί ακρογιαλιές;

HP Blade Server από 80€!


ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ - ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ

3 YEARS PANIK EVENT | Talk of the town έγινε το μεγάλο PANIK party!

PANIK
ENTERTAINMENT

GROUP
3 YEARS EVENT

 THE ULTIMATE PARTY
Η Panik Entertainment Group γιόρτασε τα 3 πλέον επιτυχημένα χρόνια στο χώρο της ελληνικής δισκογραφίας και το γιόρτασε και φέτος μαζί με όλους τους αγαπημένους φίλους, συνεργάτες και καλλιτέχνες!
H εταιρεία που κατάφερε στα τρία χρόνια παρουσίας της στο χώρο της ελληνικής μουσικής πραγματικότητας να αλλάξει τα μουσικά δεδομένα, να αναδείξει νέους αξιόλογους καλλιτέχνες και να συνεχίσει τη λαμπρή πορεία κάποιων από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της χώρας, γιόρτασε την 1η Ιουλίου τα γενέθλια της και συνεχίζει δυναμικά έχοντας στο ενεργητικό της: 7 Record Labels
35 καλλιτέχνες
22 Νο1 Hits
40 top20 Hits
12 Βραβεία MAD VMA’s
Περισσότερα από 130 New Releases
Περισσότερα από 50 Remix/Remakes
4 Πλατινένιοι Δίσκοι
4 Χρυσοί δίσκοι και συλλογές
Περισσότερες από 2000 Panik Live Εμφανίσεις
Περισσότερα από 60 Video Clips
1.000.000 Social Media Fans
70.000.000 Youtube views

Χθες το βράδυ η «εορταστική» Panik Entertainment Group και το BACARDI, διοργάνωσαν ένα φαντασμαγορικό party στο Private House του Island με εκλεκτούς καλεσμένους που διασκέδασαν μέχρι το πρωί.
Βασικά συστατικά της εορταστικής ατμόσφαιρας ήταν η μουσική και τα απολαυστικά BACARDI cocktails!
Oι δημιουργοί του Panik Entertainment Group, Πάρις Κασιδόκωστας και Γιώργος Αρσενάκος έκοψαν την επετειακή "PANIK" τούρτα by Fresh και το πάρτυ απογειώθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!H οικογένεια του Panik Entertainment Group, σας ευχαριστεί από καρδιάς για την αγάπη και τη στήριξη!!!
Ο 4ος χρόνος PANIK θα είναι γεμάτος από νέα δυνατά hits των καλλιτεχνών που αγαπήσατε, νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες που έρχονται να σας ξεσηκώσουν, event που θα μείνουν αξέχαστα και πολλές νέες ξεχωριστές εμπειρίες που θα ζήσουμε μαζί!The PANIK World is spreading! 

Ευχαριστούμε πολύ το Bacardi, τη Fresh, την Art Of Sound για την εξαιρετική συνεργασία στην υλοποίηση του Amazing Panik Party! DOWNLOAD MORE PHOTOS HERE! Γιώργος Αρσενάκος, Μαριάννα Λάτση, Πάρις Κασιδόκωστας
 Γιώργος Αρσενάκος - Πάρις Κασιδόκωστας, δημιουργοί Panik Entertainment Group
            

4*Tinos Beach Αύγουστος|Πλήρης Διατροφή|-50%

Ekdromi.gr

4* Tinos Beach Hotel - Τήνος

Τήνος με 550€ από 1100€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

550€ από 1100€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 4 αστέρων Tinos Beach Hotel με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στην Τήνο! Παρέχονται Κρασί και Αναψυκτικά κατά τη διάρκεια όλων των γευμάτων και ξαπλώστρες και πετσέτες στην Πισίνα του Ξενοδοχείου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€550 από €1.100 Κέρδος €550 Έκπτωση 50%
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος
Τήνος


Περισσότερες Προσφορές

All Inclusive στη Ζάκυνθο με 699€ από 1398€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

€699 από €1.398 -50%
4* Palazzo di Zante - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Palazzo di Zante ΚΑΙ για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Ζάκυνθο, με 699€ από 1398€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές με σνακ και Απεριόριστη Κατανάλωση σε καφέ μηχανής, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο, animateur για την ψυχαγωγία και επίβλεψη των Παιδιών σας καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Απολαύστε 6 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

All Inclusive στο Πόρτο Χέλι με 678€ από 1356€ (-50%) για 6 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

€678 από €1.356 -50%
4* AKS Porto Heli - Πόρτο Χέλι
Πόρτο Χέλι
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων AKS PORTO HELI KAI για τις 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο, με 678€ από 1356€ (Έκπτωση 50%), στο Πόρτο Χέλι! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ με "Show Cooking", Απεριόριστη Κατανάλωση σε Αναψυκτικά, Χυμούς, Βαρελίσια Μπύρα, Κρασί, Καφέδες, Αφεψήματα, Παγωτά, κρύα και ζεστά Snack! Ελεύθερη είσοδος στο Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, στο Θαλάσσιο Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια και στο Παιδικό Αθλητικό Πάρκο με φουσκωτά παιχνίδια ξηράς! Προσφέρεται δωρεάν μεταφορά στην παραλία της Χινίτσας με Shuttle Bus και χρήση ομπρέλας και 2 ξαπλωστρών στην παραλία του Ξενοδοχείου! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αρχαία Ολυμπία με 199€ από 398€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

€199 από €398 -50%
4* Amalia Olympia Hotel - Αρχαία Ολυμπία
Αρχαία Ολυμπία
199€ από 398€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο 4 αστέρων Amalia Olympia Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στην Αρχαία Ολυμπία! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Ρίο με 245€ από 490€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Πλήρη Διατροφή+Κρασί σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

€245 από €490 -50%
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
Ρίο
245€ από 490€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 11 ετών, στο 4 αστέρων Porto Rio Hotel & Casino μέλος των STAR HOTELS, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ) ΚΑΙ Κρασί σε όλα τα γεύματα, σε δίκλινο δωμάτιο στο Ρίο! Aπολαύστε 4 ημέρες πολυτέλειας δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καμένα Βούρλα με 295€ από 590€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

€295 από €590 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
295€ από 590€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες πολυτέλειας! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πρέβεζα με 219€ από 438€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δικλινο δωμάτιο!

(Έκπτωση 50%)

€219 από €438 -50%
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Πρέβεζα, στο Margarona Royal Hotel του Ομίλου Amalia με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στην Πρέβεζα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Αθήνα με 75€ από 150€ (-50%) για 2 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό!

(Έκπτωση 50%)

€75 από €150 -50%
BEST WESTERN PLUS Embassy Hotel - Αθήνα
Αθήνα
75€ από 150€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στην Αθήνα, στο 4* BEST WESTERN PLUS Embassy Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in στις 11:00 και Late check out στις 17:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Μουζάκι Καρδίτσας με 169€ από 340€ (-50%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

€169 από €340 -50%
4* Mouzaki Palace Hotel & Spa - Καρδίτσα
Μουζάκι Καρδίτσας
169€ από 340€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 8 ετών, στο 4 αστέρων Mouzaki Palace Hotel & Spa για όλο το Καλοκαίρι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Bραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο, στο Μουζάκι Καρδίτσας! Προσφέρονται 2 Massage σε στρώμα Αέρος και Νερού διάρκειας 20 λεπτών, 2 συνεδρίες Solarium, ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Εξωτερικής Πισίνας, της Sauna, του Υδρομασάζ και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πορταριά με 264€ από 528€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

€264 από €528 -50%
4* Portaria Hotel & Spa - Πορταριά
Πορταριά
264€ από 528€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στο 4 αστέρων Portaria Hotel & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) στην Πορταριά Πηλίου σε δίκλινο δωμάτιο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες χαλάρωσης στην μαγευτική Πορταριά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Φοινικούντα με 279€ από 560€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή σε Διαμέρισμα!

(Έκπτωση 50%)

€279 από €560 -50%
Panorama Resort - Φοινικούντα Μεσσηνίας
Φοινικούντα
279€ από 560€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών στη Φοινικούντα Μεσσηνίας, με Ημιδιατροφή (Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό a la carte) σε Διαμέρισμα 45τμ, στο Panorama Resort! Απολαύστε 4 ημέρες στον όμορφο προορισμό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πλατύστομο με 199€ από 400€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με All Inclusive Πρόγραμμα σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο!

(Έκπτωση 50%)

€199 από €400 -50%
4* Thermae Platystomou Resort & Spa - Πλατύστομο
Πλατύστομο
ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa για όλο το Καλοκαίρι ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 5 και ένα έως 2 ετών, σε δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, με 199€ από 400€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πρωινό σε Μπουφέ, Μεσημεριανό και Βραδινό, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Κρασί τοπικής Βιολογικής Καλλιέργειας, Μπύρες και Αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων καθώς και Καφέ φίλτρου, Τσάι, Χυμούς και Βουτήματα καθημερινά! Προσφέρεται Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πισίνας με σύστημα Υδρομασάζ και Υδρογυμναστικής! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μία διανυκτέρευση Δωρεάν με All Inclusive πρόγραμμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Βόλος με 279€ από 590€ (-53%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+Παιδί με Ημιδιατροφή+Spa σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο!