Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Το κράνος VFR2009 έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς σε κτίρια και άλλες δομές, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας που απαιτούνται από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14458: 2006.

Κράνη πυροσβεστών, που παρέχουν απόλυτη προστασία από κτυπήματα και πτώσεις στερεών και υγρών προϊόντων, από χημικά, από θερμική ακτινοβολία, από UV και IR ακτινοβολία, υψηλής μηχανικής αντοχής, με δύο προσωπίδες (ματιών και προσώπου) ενσωματωμένες στο κέλυφος
Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από κράμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου και Kevlar, από ειδικές ίνες υψηλής τεχνολογίας και ρητίνες τα οποία εγγυώνται υψηλό επίπεδο προστασίας.
Απορροφά και διανέμει την ενέργεια από την επίδραση ώστε να μην μεταφέρεται εξ ολοκλήρου και βίαια στο κεφάλι και το λαιμό του χρήστη ενω για μεγαλύτερη δύναμη στο κράνος, έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος και εγκάρσια στρογγυλεμένες ενισχύσεις.
Επίσης προσφέρει μια τέλεια μόνωση μεταξύ του εξωτερικού του κράνους και το κεφάλι του χρήστη.
Διαθέτει σύστημα ρύθμισης προσαρμογής για μεγαλυτερη άνεση στην χρήση ενώ είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας.
Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Διαφανές προστατευτικό κάλυμμα προσώπου VFR V1
Αντανακλαστική ασπίδα προσώπου VFR V2
Διαφανής ασπίδα ματιών VFR V3
Κελυφος από θερμοπλαστικό υλικό
Σύστημα ρύθμισης προσαρμογής
Αφαιρείται γρήγορα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας
EN 14458: 2006

Προτεινόμενη Χρήση:
Κατάλληλο για Πυροσβέστες-Δασοπυροσβέστες-Διασώστες και για εργασίες όπου απαιτείται προστασία από θερμότητα και φωτιά.

PLB FASTFIND 220

PLB FASTFIND 220
Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo
Ο Βρετανικός οίκος McMurdo, που πάντα πρωτοπορεί στις τεχνολογικές εξελίξεις των συσκευών διάσωσης παρουσιάζει το πιο μικρό, αδιάβροχο, δυνατό και οικονομικό PLB (Personal Location Beacon) το Fast Find 220.
Αυτό το μικρό θαύμα σε περίπτωση κινδύνου εκπέμπει σήμα με πληροφορίες για την διάσωση του χρήστη του. Το κωδικοποιημένο σήμα αναφέρει το όνομα του ιδιοκτήτη του μαζί με την ακριβή θέση που βρίσκεται και μέσω του παγκόσμιου δορυφορικού συστήματος διάσωσης που λειτουργεί από τη COSPS SARSAT στη συχνότητα 406ΜHz, γίνεται δυνατός ο ακριβής εντοπισμός του ατόμου σε κίνδυνο. 
Εκείνη τη στιγμή το σήμα μεταφέρεται στους τοπικούς φορείς διασώσεως, την Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας για την Ελλάδα (ΕΜΑΚ κ.λ.), που μπορούν να φτάσουν άμεσα στο σημείο, σε στεριά ή θάλασσα. Η χρήση του Fast Find δεν απαιτεί καμία συνδρομή ή πρόσθετα έξοδα εγγραφής κλ, εκτός από την αρχική αγορά της συσκευής.
Επιπρόσθετές πληροφορίες για το Fast Find είναι ότι λειτουργεί ακόμα και σε θερμοκρασίες κάτω των -20°C, ότι εκπέμπει ασταμάτητα για τουλάχιστον 24 ώρες, έχει SOS LED φως που αναβοσβήνει δίνοντας σήματα Morse και η μπαταρία του αλλάζεται κάθε 6 χρόνια.
Συχνότητα εκπομπής 406.040MHz (alert) / 121.5MHz (homer)
Πλευστότητα Δεν επιπλέει (εκτός αν προστεθεί η προαιρετική θήκη πλευστότητας)
Χρόνος Βύθισης Βύθιση σε 10m (30ft)> 5 λεπτά
Θερμοκρασία λειτουργίας -20 °C to +55 °C
Τύπος μπαταρίας Lithium manganese dioxide
Διάρκεια Ζωής Μπαταρίας 6 χρόνια
Διάρκεια Μετάδοσης >35 ώρες @ +10ºC
Κατανάλωση >5W
Τύπος GPS 50 καναλιών, κεραμική κεραία
Λυχνία Ενδείξεων LED υψηλής φωτεινότητας
SOS λυχνία SOS ακολουθία μορφής κώδικα Morse, 30 επαναλήψεις
Ενεργοποίηση Χειροκίνητη, τριών επιπέδων
Βάρος 150 γραμμάρια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SIRIO TOP ONE

SIRIO TOP ONE
SIRIO TOP ONE
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
- Wide Band Base station antenna
- Omnidirectional
- High power handling capability
- Made of aluminium alloy 6063 T-832 
Electrical Data
- Type: 1/4 λ Ground plane
- Frequency range: 26.5-28.5 MHz @ SWR ≤ 1.5
- Impedance: 50Ω
- Radiation (H-plane): 360° omnidirectional
- Polarization: vertical
- Gain: 0 dBd, 2.15 dBi
- Max. power:
1000 Watts (CW) continuous
3000 Watts (CW) short time
- Feed system / position: Gamma match / base
- Connector: UHF-female
Mechanical Data
- Materials: Aluminium, Steel, Nylon
- Wind load / resistance: 242 N @ 150 Km/h / 130 Km/h
- Wind surface: 0.21 m²
- Height (approx.): 3640 mm
- Weight (approx.): 3900 gr
- Mounting mast: Ø 35-42 mm

Πριν το πέρασμα

Πριν το πέρασμα
Συγγραφέας: Μαρία Σούμπερτ 
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 14 Μαΐου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 280
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-152-5
Ιστορίες είναι η ζωή μας. Μόνο ιστορίες. Κι αν δεν αξίζει να τις αφηγηθείς μετά, δεν ήταν ζωή σωστή για να τη ζήσεις.
Ιστορίες μπλέκονται γύρω από την καθημερινότητα της Βενετίας. Ιστορίες ξένες, μακρινές, που τις ξεχνάει μόλις φύγει ο επισκέπτης. Και κάπου ανάμεσά τους μπλέκονται και δικές της ιστορίες και αναμνήσεις, χωρίς να το ξέρει ούτε και η ίδια. Γιατί η Βενετία δεν έχει παρελθόν, ούτε μέλλον. Στο πέτρινο σπίτι, ένα βήμα πριν το πέρασμα, έχει μόνο το παρόν και τις αφηγήσεις των επισκεπτών του παράξενου εκείνου ξενώνα, στη μέση του πουθενά.
Αυτό το καλοκαίρι όμως κάθε επισκέπτης θα τη φέρνει όλο και πιο κοντά στη δική της μεγάλη απόφαση.
Αυτό το καλοκαίρι θ’ ανοίξει την ντουλάπα που βρίσκεται στη σκονισμένη σοφίτα και θα κοιτάξει μέσα.
Αυτό το καλοκαίρι θ’ αλλάξει τα πάντα.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Διώνη Δημητριάδου, Μια καθαρτήρια πορεία προς το πέρασμα, Fractal, 30/5/2018

ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ RADU ARION [ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ]


Arion, Radu
Σπίτια στο φως
Σχέδια ενός διπλωμάτη στην Αθήνα

ΣΕΛΙΔΕΣ: 248 • ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 24 x 30
ISBN: 978-960-606-050-2 • 35,00€
Δίγλωσση έκδοση Ο Radu ήταν μοναχικός κι ονειροπόλος άνθρωπος. Τα σχέδιά του διακρίνονται για την ευαισθησία και την ειλικρίνειά τους.
Ο Radu Arion, υπηρέτησε τα δύσκολα έτη από το 1938 έως το 1947 ως Επιτετραμμένος της Ρουμανίας στην Αθήνα. Στο τέλος της θητείας του επέλεξε να παραμείνει με την οικογένειά του στη χώρα, κάνοντάς τη δεύτερη πατρίδα του. Τα σχέδιά του, που για πρώτη φορά παρουσιάζονται εδώ, αποτελούν την απόδειξη της αγάπης του για την Ελλάδα. Ο Radu ήταν μοναχικός κι ονειροπόλος άνθρωπος. Τα σχέδιά του διακρίνονται για την ευαισθησία και την ειλικρίνειά τους. Αποτελούν μια πολύτιμη μαρτυρία για μια άλλη Ελλάδα, βγαλμένη σαν από όνειρο, καθώς αποτυπώνουν την αισθητική των μεταπολεμικών ετών, μιας εποχής άγνωστης σε πολλούς νεώτερους, ενώ παράλληλα αποτελούν μια χρήσιμη πηγή για τον ιστορικό, τον αρχιτέκτονα αλλά και τον νοσταλγό εκείνης της εποχής.


Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

Παιδικές Σελίδες - Καλοκαίρι 2018 | Εκδόσεις Παπαδόπουλος


Αγαπητοί μας φίλοι,
Είμαστε βέβαιοι πως την ημέρα που θα πακετάρετε τις βαλίτσες των διακοπών, τα πράγματα που θα πρέπει να πάρετε για τα παιδιά θα σχηματίζουν έναν μικρό λόφο. Κρατήστε χώρο για μια στοίβα από βιβλία, μιας και θα είναι δύσκολο να επιλέξετε –τόσο εσείς όσο και οι μικροί μας αναγνώστες– με ποιον τίτλο από τις νέες παιδικές εκδόσεις μας να ξεκινήσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές:
Η λίστα των εικονογραφημένων βιβλίων έχει εμπλουτιστεί με τίτλους που διαφοροποιούνται τόσο ως προς τη θεματολογία τους όσο και ως προς το στιλ εικονογράφησής τους, ενώ Το πλεξικό της φανταστικής αποτελεί την πιο απρόσμενη και ανατρεπτική πρόταση στην κατηγορία των εγχειριδίων δημιουργικής γραφής.
Το βραβευμένο συγγραφικό δίδυμο Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη επιστρέφουν στις Εκδόσεις Παπαδόπουλος με τον πρώτο τίτλο της νέας σειράς βιβλίων Οι περιπέτειες του μικρού Κοπέρνικου.
Ο Τόμας το Τρενάκι είναι έτοιμος για αναχώρηση με το «βαλιτσάκι» του, ενώ ο Λύκος Ζαχαρίας θέλει να πραγματοποιήσει ένα κοντινό ταξίδι μέχρι το… διάστημα.
Περισσότερες πληροφορίες για τα βιβλία και τις εκδηλώσεις μας μπορείτε να βρείτε στο site αλλά και στο παιδικό blog μας. Για πιο άμεση ενημέρωση μπορείτε να μας βρείτε στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram.
Ακολουθούν αναλυτικά οι προτάσεις μας:
Εικονογραφημένα Βιβλία για Παιδιά

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΠΕΡΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΠΡΩΝ
Άγγελος Αγγέλου και Έμη Σίνη
Εικονογράφηση: Λίλα Καλογερή
Σειρά: Οι περιπέτειες του μικρού Κοπέρνικου
Σχήμα: 14x20,5, Σελίδες: 56,
Σκληρό εξώφυλλο, Τιμή: 9,99€
Κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο μικρός Κοπέρνικος, ο οποίος έχει τρεις πολύ καλούς φίλους: τον Φοίβο, τη Δάφνη και τον Μιχαήλ.
Το πρωινό της ιστορίας μας, ο πρωταγωνιστής μας και η παρέα του πηγαίνουν στο σπίτι του θείου του Κοπέρνικου, του Παντελή, αφού έχουν αναλάβει να το… βάψουν. Και γιατί πρέπει να βάψουν οι τέσσερις μικροί φίλοι το σπίτι του θείου Παντελή; Μα γιατί εκείνος δεν μπορεί να αποφασίσει με τίποτα τι χρώμα να επιλέξει! Ο μικρός Κοπέρνικος και οι φίλοι του όμως έχουν ένα σωρό ιδέες για πολύχρωμους συνδυασμούς.
Ωστόσο, δεν έχουν υπολογίσει πως οι Πιλάφηδες, η αντίπαλη συμμορία και αιώνιοι εχθροί τους, καραδοκούν και είναι έτοιμοι για επίθεση. Παρά το αρχικό ξάφνιασμα, ο Κοπέρνικος και οι φίλοι του αποδεικνύονται έτοιμοι για μάχη και κάπως έτσι ξεκινά αυτό που θα μείνει στην ιστορία ως… Ο Πόλεμος των Άσπρων!
Για αναγνώστες 5+ ετών

ΠΩΣ ΕΓΙΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ
Κείμενο & Εικονογράφηση: Lisa Papp
Μετάφραση: Μάνος Μπονάνος
Σχήμα: 24x28, Σελίδες: 40,
Σκληρό εξώφυλλο, Τιμή: 10,99€
Στη Μαντλίν δεν αρέσει καθόλου να διαβάζει δυνατά. Είναι που δεν μπορεί να βρει τις λέξεις ή νιώθει πως οι προτάσεις κολλάνε μες στο στόμα της και δεν μπορούν να βγουν. Παρόλο που θέλει όσο τίποτα άλλο να κερδίσει ένα αστέρι, αυτό που παίρνει από τη δασκάλα της είναι αυτοκόλλητες καρδιές με το μήνυμα «Προσπάθησε κι άλλο». Η Μαντλίν ξέρει πως τα αστέρια είναι για όσους διαβάζουν καλά. Ωστόσο, τα αστέρια είναι και για να κάνεις ευχές – και η δική της είναι να πάρει ένα αστέρι όλο δικό της. Εκείνο που δεν περιμένει με τίποτα η Μαντλίν είναι πως η ευχή της μπορεί να γίνει πραγματικότητα όταν γνωρίσει τη σκυλίτσα Μπόνι και αρχίσει να της διαβάζει δυνατά!
Το Πώς έγινα αστέρι στην ανάγνωση είναι μια ευαίσθητη ιστορία για τη δύναμη της επιμονής και της υπομονής, αλλά και για τα ευεργετικά αποτελέσματα της διακριτικής, στοχευμένης ενθάρρυνσης και ενίσχυσης.
Για αναγνώστες 4+ ετών

Η ΕΡΜΙΟΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΤΡΟΝΙ
Stephen W. Martin
Εικονογράφηση: Samantha Cotterill
Μετάφραση: Μάνος Μπονάνος
Σχήμα: 24x24, Σελίδες: 40,
Σκληρό εξώφυλλο, Τιμή: 10,99€
Η Ερμιόνη είναι ένα μικρό κορίτσι που επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει το δικό της κατοικίδιο ζωάκι. Έτσι, όταν έρχονται τα γενέθλιά της, οι γονείς της αποφασίζουν να της κάνουν το χατίρι. Όμως, αντί για σκύλο, γάτα ή χάμστερ, της παίρνουν δώρο ένα… κοτρόνι! Μα, αυτό το κατοικίδιο δεν μπορεί ούτε να το χαϊδέψει ούτε να του ζητήσει να της φέρει πίσω το μπαλάκι. Ωστόσο, η Ερμιόνη δεν το βάζει κάτω, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες. Τίποτα δεν θα την εμποδίσει από το να αγαπήσει το κοτρόνι της σαν να ήταν ένα ζωντανό πλάσμα. Τι κρίμα να μην μπορεί να την αγαπήσει και κείνο... Ή μήπως μπορεί;
Η Ερμιόνη και το κοτρόνι είναι μια ξεκαρδιστική και συνάμα τρυφερή ιστορία για τη φιλία, τη δύναμη της θέλησης και την πίστη, που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
Για αναγνώστες 4+ ετών

Ο ΛΥΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ
Orianne Lallemand
Εικονογράφηση: Eleonore Thuillier
Μετάφραση: Σοφία Παλάκη
Σειρά: Ο λύκος Ζαχαρίας
Σχήμα: 21,5x21,5, Σελίδες: 40,
Σκληρό εξώφυλλο, Τιμή: 7,99€
Μια νύχτα, ο λύκος Ζαχαρίας ξυπνάει από ένα μεγάλο ΜΠΑΜ! Ένα διαστημόπλοιο μόλις προσγειώθηκε στον κήπο του! Μα, υπάρχουν εξωγήινοι; Κάπου εκεί έξω, κάποιοι χρειάζονται τον Ζαχαρία για μια... πολύ ασυνήθιστη αποστολή. Ένα βιβλίο για την περιπέτεια, τη φαντασία και την αξία του γέλιου με πρωταγωνιστή τον γλυκό, τρυφερό, ανατρεπτικό λύκο... Ζαχαρία!
Για αναγνώστες 3+ ετών
Βιβλία Γνώσεων

ΤΟ ΠΛΕΞΙΚΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗΣ
Άγγελος Πατσιάς
Σχήμα: 14,5x19, Σελίδες: 128,
Μαλακό εξώφυλλο, Τιμή: 8,99€
Γνωρίζετε, αλήθεια, κανέναν αυληγάτορα; Μήπως τι είναι το σαχλαμάρι; Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες ενός σκονισμένου βιβλίου, ο Άγγελος Πατσιάς βρήκε λέξεις που έβαζε στοίχημα πως τις ήξερε – μα που δεν είχε ξανακούσει ποτέ! Τότε συνέβη κάτι πραγματικά μαγικό: Κάθε φορά που προσπαθούσε να φανταστεί τι μπορεί να σήμαιναν αυτές οι λέξεις, ο κόσμος που έφτιαχνε μες στο μυαλό του ζωντάνευε! Κάπως έτσι συγκέντρωσε όσες περισσότερες λέξεις μπόρεσε να θυμηθεί και δημιούργησε το Πλεξικό της Φανταστικής, ένα πρωτότυπο εγχειρίδιο δημιουργικής σκέψης και γραφής, το οποίο έχει την καινοτομία να αλλάζει ανάλογα με τον άνθρωπο που το κρατάει στα χέρια του! Αυτό το μοναδικό εγχειρίδιο καλεί κάθε παιδί να απελευθερώσει τη φαντασία και τη δημιουργικότητά του, αφού με κάθε σελίδα που θα συμπληρώνει, δίνοντας τη δική του ερμηνεία στις φανταστικές λέξεις του Πλεξικού, θα φτιάχνει και μια ξεχωριστή ιστορία.
Για παιδιά 6+ ετών
Αγαπημένοι Χαρακτήρες

ΤΟΜΑΣ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ: ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ
Σχήμα: 21x28, Σελίδες: 10,
Μαλακό εξώφυλλο με αυτοκόλλητα, Τιμή: 8,99€
Έλα στον φανταστικό κόσμο του Τόμας και των Φίλων του! Το πρώτο μου βαλιτσάκι με ιστορίες, δραστηριότητες και αυτοκόλλητα. Περιέχει:
• Ένα χρωματιστό βιβλίο για να διαβάσεις και να κολλήσεις αυτοκόλλητα.
• Έναν πίνακα με δύο πλευρές γεμάτες αστείες δραστηριότητες.
• Τρεις σελίδες με αυτοκόλλητα των αγαπημένων σου χαρακτήρων, που μπορείς να ξαναχρησιμοποιήσεις.

🎧🎸☀ Ετοιμάσου για διακοπές!

Website
Email
Facebook
YouTube
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.

Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Τα πουλιά της ψυχής μου

Τα πουλιά της ψυχής μου 
Εγώ δεν είμαι κήρυκας να περιγράφω την λουσάτη ζωή της νεόπλουτης κοινωνίας. Ούτε τις αναμνήσεις των καταστροφέων της ζωής. Ό,τι θωρώ μολογώ. Για ό,τι ζούμε, για ό,τι αντιπροσωπεύουμε εμείς και οι φίλοι μας, τα μαύρα πουλιά της δυστυχίας, γράφω.
Όπως τα αντιλαμβάνομαι κι ανάλογα με τις φτωχές μου δυνάμεις. Δεν μου αρέσουν οι γραμμές και οι κατευθύνσεις. Παίζω τα παιγνίδια μου με το φως, στο πέρασμα του χρόνου στο τόπο μας. Δεν είμαι επαγγελματίας, ούτε ψυχρός εκτελεστής παραγγελιών. Το κέφι μου κάνω. Ούτε θέλω να αναπαράγω λαϊκές δεισιδαιμονίες και δοξασίες από το τζάκι της γιαγιάς. Δεν θέλω ο αναγνώστης να σπαταλά το χρόνο του στην παραδοσιολαγνεία. Ψάχνω την ομορφιά της παλιάς εποχής, μα και τα δώρα που προσφέρει στην νέα, χωρίς έτοιμες ιδέες. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής που έχω επιλέξει κι αυτόν προσπαθώ να εκφράσω. Καταγγέλλω ό,τι ασκημίζει τη ζωή και τη ψυχή μας. Μα, πάνω από όλα είμαι ο εαυτός μου, ο ορατός και ο αόρατος, αλλά και ο αυστηρός κριτής του ίδιου του εαυτού μου. Διαλαλώ ότι «Του Γέρου Κόσμου η Καρδιά, Καινούργιο Αίμα Θέλει!»
Τα κείμενα και τα κιτάπια μου, δεν αποτελούν πραμάτειες, στα ράφια της βιομηχανίας. Στις πλάτες κουβαλώ αμαρτίες της ζωής μου. Είμαι ένας πλανόδιος πραματευτής που διαλαλώ ιδέες. Είναι η κραυγή και ο ψίθυρός μου. Καθημερινά τσακώνομαι με τον αόρατο εαυτό μου για να παραμένει νέος και αλητόβιος. Εραστής της ζωής και της τέχνης.
Τα πουλιά της ψυχής μου 
Διηγήματα
περιέχει Cd με τραγούδια-μελοποιημένη ποίηση του Κωστή Μουδάτσου, από το συγκρότημα "Το κάλεσμα της Φύσης"
συγγραφέας:Κωστής Μουδάτσος
Isbn: 978-960-579-075-2
Σελίδες:300
Λιανική Τιμή: 20,00 ευρώ

Κυρία Υπουργέ λάβατε το μήνυμα της "Αντιγόνης";

Χθες (10/07/2018) στο θαυμαστό χώρο του Ηρωδείου εξελίχτηκε μια από
τις ανυπέρβλητες τραγωδίες των αρχαίων προγόνων μας, η "Αντιγόνη" του
Σοφοκλή. Την παράσταση παρακολούθησε και η κυρία Έφη Αχτσιόγλου.
Αλήθεια κα υπουργέ, λάβατε τα συγκλονιστικά μηνύματα των στίχων της
τραγωδίας; Αντιληφθήκατε πώς η αυθαιρεσία της κρατικής εξουσίας
διαχρονικά στρέφεται κατά του δικαίου, καταπατώντας τους νόμους Θεού
και Ανθρώπου;
Νοιώσατε έστω και κατ' ελάχιστο πως είσαστε και εσείς ένα πρόσωπο με
κεντρικό ρόλο στη σκηνή της ελληνικής σύγχρονης τραγωδίας, εσείς που
ασκείτε αυτήν την άδικη κρατική εξουσία, συνθλίβοντας αδιακρίτως
Ανθρώπους με Ειδικές Ανάγκες, Έλληνες πολίτες με δικαιώματα που
προστατεύει η έννομη τάξη, τα οποία εσείς καταπατάτε; Μήπως είναι
καιρός να αλλάξετε πολιτική, να διοικήσετε με δικαιοσύνη και
ταπεινότητα, πριν την "μήνιν" Θεού και Ανθρώπων;
Δείτε το άρθρο στο ιστολόγιο:
http://takisalexandrakis.blogspot.com/2018/07/blog-post_11.html
Δείτε το άρθρο στην σελίδα "Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος":
https://m.facebook.com/profile.php?fc=photo_upload_success&id=824157671057036&_rdr

Αλεξανδράκης Τάκης
skype name: liquid-takis
blog: http://takisalexandrakis.blogspot.gr/
mobile phone: +30-699-22-699-69
Facebook name: takis alexandrakis
Twitter: @talexandrakis

5 ανεμόμυλοι για να περάσετε το καλοκαίρι σας.

ArtTravel

1

 Ελλάδα

5 ανεμόμυλοι για να περάσετε το καλοκαίρι σας.
Πατήστε εδώ
2

Ελλάδα

Ξενοδοχεία με πισίνες στα ελληνικά βουνά.
3

Πελοπόννησος

Οι 18 καλύτερες παραλίες που πρέπει να έχετε κολυμπήσει.
Πατήστε εδώ
Πατήστε εδώ
4

Αθήνα

Τα top παγωτά της.
Πατήστε εδώ