Τετάρτη 11 Απριλίου 2018

Κράνος Διασωστικό-Δασοπυροσβεστικό της Vallfirest

Κράνος Διασωστικό-Δασοπυροσβεστικό της Vallfirest
Χαρακτηριστηκά – Πλεονεκτήματα
Ελαφρύ, συμπαγές και άνετο, ειναι κατάλληλο και για βιομηχανικές ναυτηλιακές και στρατιωτικές δραστηριότητες.
Προδιαγραφές
* Οπές Αερισμού
* Διηλεκτρική Αντοχή και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.
* Εσωτερικές μετωπίδες από μαλακά πυρίμαχα υλικά για μεγαλύτερη άνεση.
* Ειδικό εύκολο ανοιγμα-κλείσιμο του υποσιάγωνου
* Ειδικοί αντάπτορες σε διάφορα σημεία για εφαρμογή μεγάλης γκάμας φακών, μασκών αναπνοής, προσωπίδες και γυαλιά.
* Σύμφωνο με ΕΝ 397:2001, EN443:199
Προτεινόμενη Χρήση
Κατάλληλο για Πυροσβέστες-Δασοπυροσβέστες-Διασώστες και για εργασίες οπου απαιτείται προστασία απο θερμότητα και φωτιά κλπ.

FURUNO FR8065

FURUNO FR8065 
6kW, 72NM UHD Radar System with 12.1" Color Display, Less antenna 
Antenna Size4 ft or 6 ft
Antenna TypeOpen Array
BandX-Band
Display Size12.1 inches
Display TypeColor LCD
Beam Width1.9 degrees or 1.4 degrees
Power Usage24 VDC
Power Output6 kW
Range72 nm

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΝΙΣΧYΤΗΣ RF LINEAR RM RF KL-203

ΕΝΙΣΧYΤΗΣ RF LINEAR RM RF KL-203
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ / RF LINEAR AMPLIFIER RM RF KL-203 
ANEBAZEI THN ΙΣΧΥ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΕΩΣ 100W AM/FM ΚΑΙ 200W SSB
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :18-30 MHz
ΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: 12-14V
ΡΕΥΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ :10A
ΙΣΧΥΣ ΕΙΣΟΔΟΥ :0,5-10W AM/FM/1W- 20W SSB
ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ:AM FM 100W MAX /200W SSB
ΜΕΓΕΘΟΣ:¨109Χ125Χ35 mm

Το χαμένο άλλοθι

Το χαμένο άλλοθι
Συγγραφέας: Μαίρη Βασάλου
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Ημερομηνία έκδοσης: 15 Νοεμβρίου 2017
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 352
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-138-9
Όταν ο ιατρός Ιάσων Ρώμας, τρελός από αγωνία, ανεβαίνει τα σκαλοπάτια του γειτονικού σπιτιού, δεν ξέρει τι θα αντικρίσει. Ανάμεσα στα θύματα είναι και η αγαπημένη του Ρέα;
Καλοκαίρι του 1924. Το έγκλημα της οδού Περικλέους συγκλονίζει την Αθήνα. Το άκουσμα της είδησης σημαδεύει καίρια τη ζωή των αδελφών Ρώμα, της Καλλιρρόης, του Ιάσονα και του Πιέρου, αφήνοντάς τους έκθετους στη δίνη μιας αδιανόητης περιπέτειας.
Χειμώνας του 1928. Η εκτέλεση της ποινής πλησιάζει… Κατηγορούμενη, η όμορφη κόρη Ρώσων εμιγκρέ: η «ξένη» για τους πολλούς, Όλγα Μιλιόσοβα για τους λίγους. Η φωνή της ακόμη αντηχεί – δεν έπαψε ποτέ να δηλώνει αθώα. Η ετυμηγορία; Τρις εις θάνατον.
Θανάσιμες σιωπές, άκαμπτες πεποιθήσεις και τα προσωπικά όνειρα μιας κοινωνίας που δεν είναι ακόμη έτοιμη να απαλλαγεί από τα ήθη και τις προκαταλήψεις του παρελθόντος καθορίζουν τις τύχες των ηρώων του βιβλίου. Θα βρεθεί αυτός που έσπειρε τον θάνατο; Ποιοι οι συνεργοί και οι συνένοχοι; Υπάρχει ελπίδα, φως στο τέλος του δρόμου; Ποιοι θα φθάσουν στην επόμενη στροφή; Οι υπαίτιοι, οι ένοχοι, και μαζί τους οι αθώοι;
Κοινωνικό μυθιστόρημα με αστυνομικές, υπαρξιακές και φιλοσοφικές αναφορές. Η συγγραφέας υφαίνει μια εντυπωσιακή πλοκή, χρησιμοποιώντας συνεχή φλας-μπακ και αριστοτεχνική γλώσσα για να αναπτύξει χαρακτήρες που ξαφνιάζουν, θύτες και θύματα του περιβάλλοντός τους. Η ολοζώντανη απεικόνιση μιας αθηναϊκής εποχής που βρισκόταν όπως και η δική μας σε κρίση, στο μεταίχμιο.

Lowrance March

Don’t delay - update your software today!
Lowrance is pleased to announce latest software update for HDS Carbon, Gen3 and Elite-Ti displays. The update is completely free, it includes sonar enhancements and improvements for C-MAP® charting. At the heart of the release is FishReveal™, an exciting new sonar feature that makes fish easier to see on DownScan Imaging™. The upgrade also includes significant enhancements to StructureScan® 3D and StructureScan HD; plus, a new, easy-to-interpret C-MAP navigation palette.

 

Download the new software today!
Free CMAP chart with any new Hook2, Elite Ti or HDS Carbon

Lowrance are pleased to be working in partnership with C-MAP offering you a free chart with selected fishfinders** up until the 31st May 2018*. Whether you are upgrading your existing unit, expanding your electronics, or are totally new to Lowrance, be sure not to miss this promotion!

**The offer is only available on selected units and charts.
* For Norway, Finland and Sweden the offer is available from 1st April to 30th June 2018.

Free Chart Webpage
World Predator Classic: Team Lowrance Announced
Lowrance are excited to announce that Ulf Stuermer, Robin Grompe,Tom Heyer & Christian Wienecke are entering the World Predator Classic 2018 as part of the official “Team Lowrance”.

Now in its 5th year, the 2018 event will take place from the 11th - 16th June in Hellevoetsluis, Netherlands. With the event now well established on the professional angling calendar it is sure to be an exciting tournament - check out the highlights from 2017 for a taste of the action.

The 2018 team will have a hard act to follow, with last year’s Team Lowrance Europe claiming the prize for catching the longest zander!  However, with years of experience between them Team Lowrance are feeling confident and looking to win big. Be sure to follow their journey via the Lowrance facebook page.

Find out more about the WPC
Share your BIGGEST catch and WIN a Lowrance jacket

If you have an image of your biggest catch, we want to hear from you! Have you recently won big in a competition? Have you got a fishing trip coming up where you plan to catch bigger than ever before?



If you want to be in with a chance of winning a Lowrance jacket worth over €100 simply email EMEA.marketing@navico.com with an image of your biggest catch featuring the electronics you used to catch it. Don’t forget to include the weight, length and a bit about yourself on the email. The winner will be judged on the size of the fish, the story behind it, and the quality of the image. We look forward to seeing your photos - Good luck!

**The winner will be chosen by 31st May**
 
Enter today!
Upcoming Events
LAS LureFair - 21st April 2018, Rickmansworth, UK
Predatortour - 26th - 28th April, Amal, Sweden
Oltremare Exposition 2018 - 28th - 30th April 2018, Santo Stefano al Mare, Italy
Palma Boat Show - 27th April - 1st May 2018, Palma, Mallorca
Lowrance Heritage
 
Lowrance has been a leader in marine electronics since it invented the first consumer sonar device in 1957.

www.lowrance.com

Οι ποιητές Μ. Γκανάς και Δ. Κοσμόπουλος στο Τελλόγλειο_Πέμπτη 12 Απριλίου

Οι ποιητές Μιχάλης  Γκανάς και Δημήτρης Κοσμόπουλος είναι οι προσκεκλημένοι ομιλητές σε εκδήλωση που θα γίνει την Πέμπτη 12 Απριλίου 2018, στις 19.30,  στο Τελλόγλειο Ίδρυμα. 
Πρόκειται για μία ακόμη εκδήλωση του κύκλου «Διάλογοι με τον Σωτήρη Σόρογκα», που διοργανώνεται με την ευκαιρία της έκθεσης έργων του μεγάλου ζωγράφου «Κατά βάθος είναι ζήτημα φωτός» στο Τελλόγλειο.
Το έργο του Σωτήρη Σόρογκα, ο ποιητικός λόγος και οι συγγένειές του με τη ζωγραφική, έννοιες όπως το φως και το σκοτάδι, η φθορά και η αιωνιότητα, συγκαταλέγονται στα θέματα που θα συζητήσουν οι δύο ποιητές με τον προσωπικό φίλο και συνομιλητή τους ζωγράφο.
Στην ομιλία του με τίτλο  «Μικρή αναδρομή στο φως», ο Μιχάλης Γκανάς θα αναφερθεί στις ομοιότητες που παρουσιάζει το ποιητικό του έργο με τη δουλειά του Σωτήρη Σόρογκα και θα σταθεί στη σημασία του φωτός στη ζωγραφική και στο θέμα της φθοράς και της δύναμης της παρηγορίας στα έργα του. 
Ο Δημήτρης Κοσμόπουλος θα μιλήσει με θέμα «Η τιμή της σκουριάς και της πέτρας» και θα εστιάσει σε θέματα όπως η σχέση του Σόρογκα με την ελληνική παράδοση,  τα υλικά της φθοράς και οι δυνάμεις της αφθαρσίας που εμπεριέχονται στο έργο του, καθώς και η σύνδεση ζωγραφικής και ποίησης.
Ο Μιχάλης Γκανάς γεννήθηκε στον Τσαμαντά Θεσπρωτίας το 1944. Βιβλιοπώλης για μια δεκαπενταετία, συνεργάστηκε με την κρατική τηλεόραση ως επιμελητής λογοτεχνικών εκπομπών και σεναριογράφος. Από το 1989 είναι κειμενογράφος σε διαφημιστική εταιρεία. Έχει εκδώσει δέκα ποιητικές συλλογές, δύο πεζά και μεταφράσεις αρχαίων κειμένων σε διάστημα περίπου τριών δεκαετιών. Ποιήματά του έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες, ενώ στίχοι του έχουν μελοποιηθεί από γνωστούς Έλληνες και ξένους συνθέτες, όπως οι Μ. Θεοδωράκης, Ν. Μαμαγκάκης, Ν. Ξυδάκης, Δ. Παπαδημητρίου, Ν. Κυπουργός, G. Bregovic, A. Dinkjian. Μετέφρασε τις «Νεφέλες» του Αριστοφάνη για το Θέατρο Τέχνης και τους «Επτά επί Θήβας» του Αισχύλου για το ΔΗΠΕΘΕ Πατρών. Το 1994 τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο Ποίησης για το βιβλίο του «Παραλογή» και το 2011 με το Βραβείο Ποίησης του Ιδρύματος Πέτρου Χάρη της Ακαδημίας Αθηνών για το σύνολο του έργου του. Το 2016 κυκλοφόρησε το βιβλίο του «Ομήρου Οδύσσεια», μετάφραση - διασκευή του ομηρικού έπους για την οποία τιμήθηκε το 2017 με Ειδική Μνεία του περιδικού «Αναγνώστης».
Ο Δημήτρης Κοσμόπουλος γεννήθηκε στο Kοντογόνι  Mεσσηνίας το 1964 και μεγάλωσε στην Καλαμάτα. Σπούδασε Νομικά και Θεολογία. Είναι ποιητής, δοκιμιογράφος, μεταφραστής. Επί σειρά ετών είναι παραγωγός λογοτεχνικών εκπομπών στο ραδιόφωνο. Έχει εκδώσει οκτώ ποιητικά βιβλία και τρία βιβλία δοκιμίων για θέματα λογοτεχνίας και κριτικής. Δοκίμια, μεταφράσεις και κριτικά κείμενά του έχουν δημοσιευτεί σε λογοτεχνικά περιοδικά και εφημερίδες. Ποιήματά του έχουν μεταφραστεί σε πολλές ευρωπαϊκές γλώσσες και στα αραβικά, και έχουν συμπεριληφθεί σε ελληνικές και ξένες ανθολογίες.  Το 2015, κυκλοφόρησαν στα Αλβανικά, στα Ρωσικά και στα Ιταλικά βιβλία με ανθολόγηση ποιημάτων του.  Διευθύνει το λογοτεχνικό περιοδικό Νέα Ευθύνη. Το 2005 τιμήθηκε με το Βραβείο Έλληνα Λυρικού ποιητή «Λάμπρος Πορφύρας» της Ακαδημίας Αθηνών και το 2013 με το Διεθνές Βραβείο Κ. Π. Καβάφη για το σύνολο του ποιητικού του έργου.
Για τη συμμετοχή στην εκδήλωση αρκεί το εισιτήριο εισόδου (5 ευρώ). Απαραίτητη η κράτηση θέσης στο τηλ. 2310 247111.

Ευγενία Φακίνου «Νυχτερινή ακρόαση»

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ / ΠΕΖΟΓΡΑΦΙΑ
             
Νυχτερινή ακρόαση
Ευγενία Φακίνου
ISBN: 978-960-03-6386-9
Τιμή: 16,00 €
Το νέο βιβλίο της Ευγενίας Φακίνου κυκλοφορεί σε σκληρόδετη έκδοση στις 11 Απριλίου. Αποκτήστε το πρώτοι με την υπογραφή της συγγραφέως
Ένα χωριό, όπου οι παππούδες μεταδίδουν στα εγγόνια τους τη μελαγχολία και τη θλίψη. Η Φεοδώρα με φι, που μεγαλώνει με αλήτικα ζώα. Η νεαρή Ελένη με τη γατίσια όραση και τη σκυλίσια ακοή. Ο Μάξιμος, που της αφηγείται υπέροχες ιστορίες φαροφυλάκων με αντίδωρο ερωτικά χάδια. Ο βίαιος χωρισμός τους. Οι δίδυμες μοδίστρες Σία και Σία με τις εμμονές τους. Ο Λουκάς, τζογαδόρος ολκής, δάσκαλος οδήγησης αλλά και ερωτικών μαθημάτων. Η Αθήνα αποκλεισμένη από τα χιόνια. Η Αμαλίτσα, ορφανή εξήντα ετών, και ο αρτοποιός «Κοσμάς ο Αιτωλός». Η νοσοκόμα «η Αντ’ αυτής» και ο «Ιώβ ο υπομονετικός» με τα δελτία καιρού από τα ημερομήνια. Η παροπλισμένη λαϊκή τραγουδίστρια, που λέει πάντα το ίδιο ρεφρέν. Ο νταλικέρης «Άρχοντας της Εθνικής» και ο ερημίτης με το σκύλο του που έχει όνομα πόλης.
Άνθρωποι με ματαιωμένες ελπίδες και ακυρωμένα πάθη, στωικοί αλλά όχι παραιτημένοι, που τους συνδέει το ραδιόφωνο και οι νυχτερινές εκπομπές, στις οποίες βρίσκουν ένα αντίδοτο στη μοναξιά, μια ελπίδα για την επόμενη μέρα και την προσδοκία μιας φωτεινής ανατροπής. Η Νυχτερινή ακρόαση είναι ένα εγκώμιο στο όνειρο, στους αφηγητές φανταστικών ιστοριών και στις αγάπες που κρατάνε μια ζωή.

Ο άνθρωπος που έχασε το είδωλό του

Ο άνθρωπος που έχασε το είδωλό του 
Το είδωλο ενός ανθρώπου ξεριζώνεται μέσα από τον καθρέφτη και εμφανίζεται μπρος του.
Το πλασματικό είδωλο, το άλλο εγώ, το επιθυμητό, το ιδανικά πλασμένο.
Το παράδοξο ξενίζει αλλά γίνεται αποδεκτό ως φυσιολογικό, όμως το είδωλο, που ξεκινάει να γνωρίζει την ζωή, θέλει περισσότερα, γίνεται άπληστο και θέλει να αποκτήσει με κάθε κόστος την θέση του στην πραγματικότητα.
Ένας έρωτας όμως έρχεται να ανατρέψει την ιστορία, όλα ξαφνικά αλλάζουν, οι χαρακτήρες, οι άνθρωποι, η ιστορία.
Η διεκδίκηση της ζωής, αυτής που σαν δώρο μας έχει δοθεί, γίνεται δυνατή μόνον όταν συνειδητοποιηθεί το γεγονός πως μπορεί να χαθεί.
Μέσα από αυτό το κοινωνικό θρίλερ και τους συμβολισμούς του αναδεικνύεται η καλά κρυμμένη δύναμη της ψυχής του καθενός. Κι αυτή η δύναμη πολλαπλασιάζεται από τον έρωτα που λειτουργεί σαν μοχλός ανακίνησης της σκέψης, της απόφασης, της ανθρώπινης άμυνας και λειτουργίας. 

Ο άνθρωπος που έχασε το είδωλό του
συγγραφέας:Γιώργος Φράγκος
Isbn: 978-960-579-077-6
Διαστάσεις: 14X21
Σελίδες: 320

Όλες οι κουζίνες του κόσμου στο Σύνταγμα.

Όλες οι κουζίνες του κόσμου στο Σύνταγμα.

Σημειώστε...

Πατατομπιφτέκια με τυρί και αρακά.
Μπριζόλες φούρνου με μπύρα.
Τάρτα σοκολάτα με μασκαρπόνε.

Έρευνα: Γιατί δεν πρέπει να φοράμε τα παπούτσια μας μέσα στο σπίτι


Φάλτσα Μενεξεδιά - Λάκης Παπαδόπουλος

-60% Φοινικούντα για 3 Ημέρες + 1 Ημέρα Δώρο ΚΑΙ τα 2Ατομα+Παιδί Δωρεάν μόνο 99€

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
☛ Αγόρασε από το ekdromi.gr και πάρε πίσω ΟΛΑ τα χρήματά σου! ☚
Golden Sun Hotel - Φοινικούντα
Golden Sun Hotel - Φοινικούντα-60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 21/05/2018 και 11/09 έως 30/09
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ για όσους αγοράσουνε από τις 10/04 έως και τις 20/04!
♦ Μπροστά στην παραλία ♦ Free WiFi ♦ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ♦ Επιτρέπονται τα Κατοικίδια κατόπιν αιτήματος ♦ Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi ★ Spa
€99 από €245Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/06/2018 και 01/09 έως 31/10
 Ελεύθερη Χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά!
€189 από €270Δες το Τώρα!
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία
5* Arty Grand Hotel - Αρχαία Ολυμπία- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Έως 31/05/2018 και 01/10 έως 30/10
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Πισίνας, της Sauna, του Ηamam και του Jacuzzi!
€239 από €478Δες το Τώρα!
5* Valis Resort Hotel - Βόλος
5* Valis Resort Hotel - Βόλος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Έως 30/06/2018
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!
€199 από €398Δες το Τώρα!
4* Aristoteles Beach Hotel - Χαλκιδική
4* Aristoteles Beach Hotel - Χαλκιδική- 60%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών(+4 επιλογές)
 All Inclusive
 Αγίου Πνεύματος (26/05 - 28/05/2018)
 Κοντά σε Παραλία!
€85 από €210Δες το Τώρα!
Zante Plaza Hotel  - Ζάκυνθος Λαγανάς
Zante Plaza Hotel - Ζάκυνθος Λαγανάς- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
 All Inclusive
 14/05 έως 30/06 και 01/09 έως 31/10
 Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους
€139 από €278Δες το Τώρα!
5* Sivota Diamond Spa Resort - Σύβοτα
5* Sivota Diamond Spa Resort - Σύβοτα- 41%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 26/04/2018
 Δωρεάν 2 θεραπείες back massage στο Diamond Spa Center!
€299 από €510Δες το Τώρα!
5* Cronwell Platamon Resort - Πλαταμώνας Πιερίας
5* Cronwell Platamon Resort - Πλαταμώνας Πιερίας- 35%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 16 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Πρωτομαγιά (27/04 - 01/05/2018)
 Ελεύθερη χρήση της εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας
€190 από €292Δες το Τώρα!
Marathon Beach Resort - Νέα Μάκρη Αττικής
Marathon Beach Resort - Νέα Μάκρη Αττικής- 56%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 26/04/2018 και 24/09 έως 08/11
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό!
€79 από €180Δες το Τώρα!
4* Alas Resort & Spa - Μονεμβασιά
4* Alas Resort & Spa - Μονεμβασιά- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+4 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 28/04/2018
 Θεραπεία 20 λεπτών και Ελεύθερη χρήση της Πισίνας, της Sauna, του Hamam, του Jacuzzi και του Γυμναστηρίου!
€179 από €298Δες το Τώρα!
Sunshine Inn Hotel - Λευκάδα
Sunshine Inn Hotel - Λευκάδα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 16/04 έως 30/04 και 26/09 έως 31/10
 Free WiFi στα δωμάτια!
€79 από €158Δες το Τώρα!
4* Kythea Resort - Αγία Πελαγία, Κύθηρα
4* Kythea Resort - Αγία Πελαγία, Κύθηρα- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/05/2018 έως 31/05/2018
 15% έκπτωση στο φαγητό και στα ποτά!
€135 από €270Δες το Τώρα!
4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία
4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 24/04/2018 έως 30/09/2018
 Μία ελεύθερη είσοδος στο κέντρο SPA με Jacuzzi, Ηamam, Sauna ανά άτομο!
€199 από €398Δες το Τώρα!
4* LABRANDA Blue Bay Resort - Ρόδος
4* LABRANDA Blue Bay Resort - Ρόδος- 22%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+20 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 21/04/2018
 Δωρεάν είσοδος στο Αqua Park μια φορά ανα διαμονή
€180 από €230Δες το Τώρα!
Paradise Art Hotel - Άνδρος
Paradise Art Hotel - Άνδρος
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+0 επιλογές)
 Πρωινό
 14/07 έως 17/07 και 24/07 έως 29/08
 Για διαμονή από 24/07 έως 05/08 και 24/08 έως 29/08 μια διανυκτέρευση ΔΩΡΟ με Πρωινό!
€399Δες το Τώρα!
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι- 62%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 27/04/2018 έως 30/09/2018
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, Ηamam, Sauna, Solarium και του Γυμναστηρίου!
€189 από €496Δες το Τώρα!
Irene Studios - Πευκί Ευβοίας
Irene Studios - Πευκί Ευβοίας- 51%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 27/04 έως 30/06 και 01/09 έως 30/09
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00!
€79 από €160Δες το Τώρα!
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο
5* Dion Palace Luxury Resort & Spa - Λιτόχωρο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+6 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Αγίου Πνεύματος (25/05 - 28/05/2018)
 Μία χρήση του “ACQUAZONE” με 45’ χρήση της εσωτερικής πισίνας, της Sauna και του Hamam!
€239 από €478Δες το Τώρα!
Verde & Mare Bungalows - Κοκκώνι Κορινθίας