Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

RS35 VHF/AIS Radio

RS35 VHF/AIS Radio
Δείτε, ακούστε και ακουστείτε με το σταθερού τύπου VHF / AIS RS35 Επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν καθαρά στο σκάφους τους.
Βασικά Χαρακτηριστικά. 
Κατηγορία D DSC.
Δύο κανάλια λήψης AIS.
Εργονομικός σχεδιασμός ενσωματωμένου μικροφώνου.
Προαιρετικό ασύρματο χειριστήριο επικοινωνίας.
Πλήρως αδιάβροχο.
Καταγραφή θέσης, πορείας και ομάδας καλούντων.
Λειτουργία Dual & Tri Watch.
Απεικόνιση συντεταγμένων της θέσης του σκάφους .
Ηχείο τύπου loudspeaker 22Watt.
Συμβατότητα επικοινωνίας ΝΜΕΑ 0183 & ΝΜΕΑ 2000.

Η πρόταση της εβδομάδας! Shadow Polmar UHF 3W - ΑΠΟ ΤΟ RADIO ELEKTRON

Η πρόταση της εβδομάδας!
Shadow Polmar UHF 3W

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ PMR 446. 16ch 8+8 ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ,ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ,ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ,ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.
ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
* MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΣΧΥΗ ΜΕΧΡΙ 2 WATT ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ( OFSET,TONE ENCODER /DECODER /WIDE,NARROW)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ. 
Ultra-small size design Easy to use
Monitor function
3,7V/1200mAh Li-ion battery
PC functions manageable:
- 50 CTCSS and 83 DCS codes
- Squelch treshold level
- TOT (Time-Out-Timer) function
- BCL (busy channel lock) function
Power Save function 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΒΑΣΗΣ, ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ / ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές (με CD)

Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές (με CD)
Συγγραφέας:Μαριλένα Καββαδά
Εικονογράφος:Νέστορας Ξουρής
Μουσική:Νίκος Παπαδογιώργος
Ημερομηνία έκδοσης:9 Νοεμβρίου 2009
Σχήμα:21Χ29
Σελίδες:40
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-25-4
Είναι γεγονός! Οι Πρωτοχρονιάτικες Καλικαντζαροσκανταλιές ξεκίνησαν! Ένα πρωτοχρονιάτικο παραμύθι της Μαριλένας Καββαδά γεμάτο παιχνιδίσματα, εκπλήξεις, ανατροπές και μαγικές εικόνες από τον Νέστορα Ξουρή. Όπως πάντα, από τις εκδόσεις Διάπλαση που ακόμη και σε δύσκολους καιρούς τολμούν μεγάλες παραγωγές με νέους και καταξιωμένους δημιουργούς με φρέσκες και πρωτοποριακές ιδέες. Σ αυτό το παραμύθι Οι βοηθοί του Αι Βασίλη είναι έτοιμοι να «παραιτηθούν» και να φύγουν από το χιονισμένο εργαστήρι των παιχνιδιών για μέρη καλοκαιρινά, θεωρώντας ότι τα παιδιά δεν εκτιμούν τη δουλειά τους όσο πρέπει. ¶ραγε έχουν δίκιο; Θα υπάρξουν φέτος δώρα για τα παιδιά; Τι θα γίνει τελικά; .Ένα βιβλίο για όσους λατρεύουν τις σκανταλιές… Αλλά και για όσους θα αρχίσουν να τις λατρεύουν μετά την ανάγνωσή του! Πάνω απ’ όλα όμως, για όλα τα μικρά και μεγάλα παιδιά που ξέρουν να εκφράζουν ό,τι νιώθουν, δεν ντρέπονται να ζητάνε συγγνώμη και χαίρονται να λένε ευχαριστώ για κάθε δώρο, μεγάλο ή μικρό! Το βιβλίο περιέχει και ένα CD με την αφήγηση του παραμυθιού και τα τραγούδια του σε μουσική του Νίκου Παπαδογιώργου.

"Καλαντόφωτα": Αφιέρωμα από την εκπομπή Ρωμανία (Video)

"Καλαντόφωτα": Παρακολουθήστε την εκπομπή Ρωμανία με αφιέρωμα στα έθιμα που λάμβαναν την περίοδο του Δωδεκαημέρου (Video)


"Καλαντόφωτα": Παρακολουθήστε την εκπομπή Ρωμανία με αφιέρωμα στα έθιμα που λάμβαναν την περίοδο του Δωδεκαήμερου (Video).
Μπορείτε να παρακολουθήσετε την εκπομπή, εδώ...
   

Μεταίχμιο και Popaganda: Pocket Party!


Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η POPAGANDA
σε περιμένουν στο πάρτι τους
στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, στις 21 Δεκεμβρίου.
Τα ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ pocket έγιναν 50 + 2. Συναρπαστικές αστυνομικές περιπέτειες, κλασικά που άντεξαν στον χρόνο, έργα καταξιωμένων ελλήνων και ξένων λογοτεχνών και συγκλονιστικές βιογραφίες και μαρτυρίες ξέφυγαν από τα ράφια τους για να σας ακολουθήσουν παντού. Τα αγαπήσατε και τα αγκαλιάσατε με κέφι και ενθουσιασμό.
Για να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που κάνατε τα βιβλία τσέπης ανάρπαστα, οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και η POPAGANDA σας προσκαλούμε στο πιο διασκεδαστικό χριστουγεννιάτικο πάρτι: ελάτε να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη χρονιά που πέρασε και να καλωσορίσουμε τη νέα που φτάνει με pocket διάθεση!
Σας περιμένουμε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ (Ιπποκράτους 118, Αθήνα) τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015, από τις7:30 το βράδυ, με τις υπέροχες μουσικές επιλογές της POPAGANDA, με άφθονο κρασί και νόστιμους μεζέδες και με πολλές μοναδικές εκπλήξεις που ετοιμάζουμε για εσάς! Ελάτε με συνοδό το αγαπημένο σας pocket, φωτογραφηθείτε μαζί του και μοιραστείτε μαζί μας και με άλλους ιστορίες με τις διαφορετικές στιγμές που σας κράτησε συντροφιά. Επωφεληθείτε ακόμα από τις pocket προσφορές που θα ισχύσουν αποκλειστικά για το πάρτι.
Από τις 14 Δεκεμβρίου 2015 έως τις 10 Ιανουαρίου 2016 μπορείτε να συμβάλετε κι εσείς στην πρωτοβουλία των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ #prosferwpocket: Μικρά βιβλία που δίνουν μεγάλη χαρά. Συμπληρώνοντας απλώς τα στοιχεία σας στην ειδική φόρμα που θα αναρτηθεί τη Δευτέρα στο www.metaixmio.gr, μας βοηθάτε να χαρίσουμε πολλά βιβλία σε άπορες οικογένειες και λαμβάνετε μέρος στην κλήρωση που θα αναδείξει έναν μεγάλο τυχερό, ο οποίος θα κερδίσει μία βιβλιοθήκη με όλους τους τίτλους της σειράς pocket!
Εάν μέχρι το πάρτι μας δεν έχετε ακόμη συμπληρώσει τη φόρμα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα έχετε τη δυνατότητα να συμμετέχετε επιτόπου, και εμείς θα είμαστε εδώ, πρόθυμοι να απαντήσουμε σε όλες τις σχετικές ερωτήσεις σας!
It’s pocket party time!

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ 118, 11472 ΑΘΗΝΑ
Τ: 211 3003580, F: 2113003581, E: polychoros@metaixmio.gr
WWW.METAIXMIO.GR/POLYCHOROS
Βρείτε μας στο facebook
ΩΡΑΡΙΟ:
Δευτέρα-Παρασκευή: 9:00-21:00
Σάββατο: 09:00-15:00
Δείτε ΕΔΩ πώς μπορείτε να έρθετε στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ.

ΜΑΡΙΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ - JINGLE BELLS

Tales of Christmas
ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΟΡΤΙΝΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΛΑΣΙΚΟ-CROSSOVER ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ
ΜΑΡΙΟ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ
ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕ 6 ΒΡΑΒΕΙΑ GRAMMY, ΜΑΕΣΤΡΟ JORGE CALANDRELLI
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΣΚΟΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΣΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ MINOS EMI
Ένα ακόμα υπέροχο και εορταστικό δείγμα αυτής της έκδοσης το γνωστό “JINGLE BELLS”. 
Mario Frangoulis
“JINGLE BELLS”
Written by
Philharmonia Orchestra
Conductor: Jorge Calandrelli
Δείτε εδώ το video cliphttps://www.youtube.com/watch?v=CQWsZkU_ObM
Ο Μάριος Φραγκούλης, ο “Best Male Classical Crossover Artist” για το 2011, επανέρχεται με ένα γιορτινό άλμπουμ! Έχοντας κυκλοφορήσει περισσότερα από 15 προσωπικά άλμπουμ, με πωλήσεις ύψους 1,000,000 αντιτύπων σε όλον τον κόσμο, κι έχοντας φτάσει στην κορυφή των Classical Crossover charts, δίπλα σε καλλιτέχνες όπως ο Andrea Bocelli και ο Josh Groban, ο Φραγκούλης ενώνει τις δυνάμεις του με τον κάτοχο 6 βραβείων Grammy, μαέστρο και παραγωγό Jorge Calandrelli (Placido DomingoBarbra StreisandCeline DionTony BennettLady Gaga) για την κυκλοφορία  του πρώτου χριστουγεννιάτικου άλμπουμ του, Tales of Christmas- μιας συλλογής από τραγούδια που μιλούν για τα βασικά θέματα των γιορτών: τη συμπόνια, την  οικογένεια, το θάρρος, τη χαρά και τη δύναμη της αγάπης.
Στο project επίσης συμπράττουν η Philharmonia Orchestra του Λονδίνου, που είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο περιπετειώδεις και προορατικές ορχήστρες του Ηνωμένου Βασιλείου, και τα θρυλικά Abbey Road Studios όπου το άλμπουμ ηχογραφήθηκε. Το άλμπουμ περιέχει τέσσερις εξαιρετικές συνεργασίες, που αναδεικνύουν όλο το εύρος των φωνητικών δυνατοτήτων του Μάριου: το All Creatures of Our God και το King με το διεθνή καλλιτέχνη  George Perris και τη Julie Zorilla στα φωνητικά, το Carpe Diem με τη διεθνούς φήμης σοπράνοSarah Brightman (την πρώτη Christine στο Φάντασμα της Όπερας), και το Have Yourself a Merry Little Christmas με την mezzo-soprano, κάτοχο 4 βραβείων GrammyMarilyn Horne και τη χορωδία των ταλαντούχων «Μικρών Μουσικών» του Ωδείου Αθηνών.
Το Tales of Christmas κυκλοφορεί από τη ΜΙΝΟΣ-EMI. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο στα δισκοπωλεία καθώς και online στα ψηφιακά καταστήματα δίσκων.
Ακούστε τα τραγούδια του άλμπουμ στο YouTube:
Βρείτε το άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες:

Ποντιακά έθιμα των Χριστουγέννων

Ποντιακά έθιμα των Χριστουγέννων


Ποια ήταν τα έθιμα των Χριστουγέννων σε διάφορες περιοχές στον Πόντο;
Ποιες προετοιμασίες γινόταν;
Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα και οι ευχές που έδιναν!
Όλο το αφιέρωμα μπορείτε να το δείτε, εδώ...

Χρόνια πολλά & Καλά Χριστούγεννα! Merry Christmas!

ΜΑΝΟΣ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΖΟΚΟΝΤΑΣ» ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚH ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΝΟS ΕΜΙ


ΜΑΝΟΣ  ΧΑΤΖΙΔΑΚΙΣ
«ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΗΣ ΤΖΟΚΟΝΤΑΣ»
ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚH ΕΚΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΝΟS ΕΜΙ
To μυθικό «Χαμόγελο της Τζοκόντας» του Μάνου Χατζιδάκι συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια από την έκδοση του. Η ΜΙΝΟS-ΕΜΙ γιορτάζει την επέτειο με την κυκλοφορία  ενός συλλεκτικού BOX που θα περιλαμβάνει την στερεοφωνική μορφή του έργου ,όπως είχε αποτυπωθεί μόνο στην αμερικάνικη έκδοση του το 1965 από το original stereo master που εστάλη πρόσφατα από την Αμερική, καθώς και ένα ψηφιακό ανέκδοτο  δίσκο από το αρχείο του συνθέτη με τον ίδιο στο πιάνο να παίζει τα έξη θέματα του έργου.
Η εορταστική αυτή χρονιά ολοκληρώθηκε με δυο σημαντικές συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 27 και 28 Νοεμβρίου 2015 με τη ζωντανή παρουσίαση του έργου με τη σύμπραξη της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ υπό την διεύθυνση του Λουκά Καρυτινού . 
Βρείτε το άλμπουμ σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και σε όλες τις streaming υπηρεσίες: 
🎧 iTunes: http://bit.ly/ToHamogeloTisTzokodasiTunes

Σελίδες Δεκεμβρίου | Εκδόσεις Παπαδόπουλος


Δείτε όλα τα βιβλία ενηλίκων
Δείτε όλα τα παιδικά βιβλία
Εκδηλώσεις
Αγαπητοί μας φίλοι,
Οι ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά έχουν ξεκινήσει δυναμικά και τα τελευταία, για φέτος, νέα βιβλία μας έφτασαν στα ράφια των βιβλιοπωλείων! Χριστουγεννιάτικα βιβλία για παιδιά, ημερολόγια για το 2016 αλλά και μελέτες για την οικονομία, είναι κοντά σας για να τα ξεφυλλίσετε, να τα διαβάσετε και να τα δωρήσετε στους αγαπημένους σας. Παρακάτω διαβάστε περισσότερα για όλες τις νέες μας κυκλοφορίες,, αλλά μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ενημερώνεστε τακτικά μέσα από το website μας αλλά και την σελίδα μας στο facebook.
Χριστουγεννιάτικα βιβλία

Η Γέννηση του Χριστού
Φίλιππος Μανδηλαράς
Εικονογράφηση : Ναταλία Καπατσούλια
Σχήμα : 20x20, Σελίδες : 36, Τιμή: 7,99 €
Για παιδιά ηλικίας 4+ ετών
Η Γέννηση του Χριστού, δοσμένη σαν παραμύθι! Ο βραβευμένος συγγραφέας Φίλιππος Μανδηλαράς γράφει απλά, κατανοητά στιχάκια και η Ναταλία Καπατσούλια πλαισιώνει το κείμενο με ευχάριστες εικόνες για να γνωρίσουν τα μικρά παιδιά τη μορφή και το έργο του Χριστού.

Τα Χριστούγεννα του λύκου Ζαχαρία
Orianne Lallemand
Εικονογράφηση: Elleonore Thuiller
Σχήμα:21,5x21,5, Σελίδες: 40, Τιμή: 6,50 €
Για παιδιά ηλικίας 3+ ετώ
Στον λύκο Ζαχαρία δεν αρέσουν καθόλου τα Χριστούγεννα! Τριγυρίζει μουτρωμένος ψάχνοντας παρέα για να παίξει χιονοπόλεμο. Όλοι όμως είναι απασχολημένοι με τις προετοιμασίες των γιορτών. Ευτυχώς, οι φίλοι του θα τον βοηθήσουν να μπει κι αυτός στο γιορτινό κλίμα. Φυσικά, στο τέλος τον περιμένει μια υπέροχη έκπληξη!

Δωροβροχή
Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη
Εικονογράφηση : Πέτρος Μπουλούμπασης
Σχήμα : 22x22, Σελίδες : 24, Τιμή: 3,99 €
Για παιδιά ηλικίας 4+ ετών
Τι θα συμβεί όταν τα Χριστούγεννα αρχίσει να βρέχει δώρα; Δώρα που πέφτουν από τον ουρανό κατευθείαν στο κεφάλι του Μάρκου; Κι αν ο Μάρκος θέλει να κρατήσει όλα τα δώρα για τον εαυτό του; Τα υπόλοιπα παιδάκια τι θα κάνουν;

Η μπουγάδα του Αϊ-Βασίλη
Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη
Εικονογράφηση: Ελίζα Βαβούρη
Σχήμα:22x22, Σελίδες: 24, Τιμή: 3,99 €
Για παιδιά ηλικίας 4+ ετών
Ο Αϊ-Βασίλης έβαλε μπουγάδα... Κι έμεινε χωρίς ρούχα! Όλα μίκρυναν και δεν τον χωράνε.Τί θα κάνει τώρα; Ποιος θα τον βοηθήσει να βρει ρούχα για να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά;
Ακόμα περισσότερα Χριστουγεννιάτικα βιβλία μπορείτε να δείτε πατώντας ΕΔΩ
Ημερολόγια 2016

Το Ημερολόγιο της νέας μαμάς - 2016
Πελιώ Παπαδιά
Ζωγραφιές: Σάντρα Ελευθερίου
Σχήμα: 10,5x13,5, Σελίδες:352
Μαλακό Εξώφυλλο, Τιμή: 5,99 €
Το Ημερολόγιο της νέας μαμάς γράφτηκε από μια παλιά «νέα μαμά», που επιδίωξε να μιλήσει γι' αυτή και σε αυτή με χιούμορ. Στις σελίδες του θα διαβάστε οικουμενικές αλήθειες για τη μητρότητα με τις οποίες οι μητέρες θα ταυτιστούν, σε μικρό ή μεγαλύτερο βαθμό. Εκτός από τις καθημερινές πρακτικές συμβουλές, το ημερολόγιο περιλαμβάνει και 12 σύντομα άρθρα για την ανατροφή των παιδιών που απαντούν στις αγωνίες κάθε νέας μαμάς!

Ημερολόγιο θετικής σκέψης - 2016
Ζωγραφιές: Μυρτώ Δεληβοριά
Σχήμα:10,5x13,5, Σελίδες: 352
Μαλακό εξώφυλλο, Τιμή: 5,99
Μια νέα χρονιά έρχεται και εμείς θα εστιάσουμε στις πλευρές της ζωής που συχνά παραμελούμε: στα ευχάριστα συναισθήματα, στην καλή μας υγεία, σε αυτούς που αγαπάμε, σε αυτούς που μας αγαπάνε, στις μικρές καθημερινές στιγμές ευτυχίας που μας περιτριγυρίζουν κάθε στιγμή,αρκεί να σηκώσουμε το κεφάλι και να τις δούμε.

Τα παιδία... λέγει - Ημερολόγιο 2016
Ζωγραφιές: Έλλη Γρίβα
Σχήμα: 12x16,5, Σελίδες: 224
Σκληρό εξώφυλλο, Τιμή: 7,99 €
Αυθεντικές, δροσερές ατάκες μικρών παιδιών, οι οποίες συγκεντρώθηκαν σε συνεργασία με το www.eimaimama.gr θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο το 2016 μέσα από ένα εύχρηστο ημερολόγιο και θα προσθέσουν ένα ακόμα χαμόγελο στην κάθε μέρα που έρχεται!
Οικονομία

Από το μεγάλο πάρτι στη χρεοκοπία 2009-2015: Δημαγωγία και μοιρές επιλογές
Γιάννης Παπαδογιάννης
Πρόλογος: Αλέξης Παπαχελάς
Σχήμα:14,5x20,5, Σελίδες:288, Τιμή: 13,99 €
Για πολλά χρόνια η ζωή στην Ελλάδα κυλούσε αμέριμνα. Ή σχεδόν αμέριμνα. Αλλά το 2009, λίγα χρόνια μετά τη θριαμβευτική ένταξή μας στην ευρωζώνη, ήρθε η κρίση. Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε στην αρχή. Όμως αυτό που ακολούθησε δεν ήταν απλώς μια οικονομική κρίση, αλλά μια άνευ προηγουμένου κοινωνικοοικονομική καταστροφή. Τι ακριβώς συνέβη; Γιατί δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε την κρίση; Γιατί η χώρα βρέθηκε εκτός ελέγχου; 2009-2015: εφτά χρόνια άρνησης της πραγματικότητας, εφτά χρόνια τυφλής δημαγωγίας, εφτά χρόνια αστάθειας και αβεβαιότητας που έφεραν την Ελλάδα ένα βήμα πριν την ταπεινωτική εκδίωξη της από την Ευρώπη. Ένα βιβλίο που εξηγεί πώς η Ελλάδα έφτασε στην οικονομική κατάρρευση και καταδεικνύει τις μεγάλες ευθύνες του πολιτικού προσωπικού της χώρας αλλά και τις μοιραίες επιλογές της ηγεσίας.

Το μεγάλο σορτάρισμα
Ποντάροντας στην οικονομική καταστροφή
Michael Lewis
Μετάφραση: Νίκος Ρούσσος
Σχήμα: 14,5x20,5, Σελίδες: 352, Τιμή: 16,50 €
Το διεθνές best seller του Michael Lewis «Το μεγάλο σορτάρισμα: Ποντάροντας στην οικονομική καταστροφή» μεταφέρθηκε στον κινηματογράφο από τον Άνταμ ΜακΚέι (σκηνοθέτη της ταινίας Anchorman) και κυκλοφορεί με εξώφυλλο με το εικαστικό της ταινίας. Με πρωταγωνιστές τους Κρίστιαν Μπέιλ, Στιβ Καρέλ, Μπραντ Πιτ και Ράιαν Γκόσλινγκ «Το μεγάλο σορτάρισμα» θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 7 Ιανουαρίου 2016 από την UIP. Το Μεγάλο Σορτάρισμα αφηγείται πώς τέσσερις μη «ειδήμονες» στα υψηλά χρηματοοικονομικά προέβλεψαν την φούσκα της αγοράς ακινήτων στην Αμερική πριν από οποιονδήποτε άλλο. Και βγήκαν κερδισμένοι...
ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ

40+1 προτάσεις βιβλίων για δώρα κάτω από 15€ !


WEBSITE  |  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  |  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι γιορτές πλησιάζουν και το βιβλίο είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε!

Ξεχωρίσαμε 40+1 προτάσεις βιβλίων κάτω από 15€ για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα! Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι γεμάτα απολαυστικές αναγνώσεις παρέα με τα βιβλία των εκδόσεων Μίνωας!
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

7,50€
Περισσότερες πληροφορίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
12,00€
Περισσότερες πληροφορίες

14,00€
Περισσότερες πληροφορίες

12,00€
Περισσότερες πληροφορίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
15,00€
Περισσότερες πληροφορίες

9,90€
Περισσότερες πληροφορίες

10,90€
Περισσότερες πληροφορίες

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΙΝΩΑΣ
10,90€
Περισσότερες πληροφορίες

12,90€
Περισσότερες πληροφορίες

9,90€
Περισσότερες πληροφορίες

ΚΟΥΤΙ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
14,90€
Περισσότερες πληροφορίες

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

14,90€
Περισσότερες πληροφορίες

14,90€
Περισσότερες πληροφορίες

13,00€
Περισσότερες πληροφορίες

13,70€
Περισσότερες πληροφορίες

13,70€
Περισσότερες πληροφορίες

11,90€
Περισσότερες πληροφορίες

10,90€
Περισσότερες πληροφορίες

9,90€
Περισσότερες πληροφορίες

12,00€
Περισσότερες πληροφορίες

10,90€
Περισσότερες πληροφορίες

10,90€
Περισσότερες πληροφορίες

9,90€
Περισσότερες πληροφορίες

10,90€
Περισσότερες πληροφορίες

12,00€
Περισσότερες πληροφορίες

13,50€
Περισσότερες πληροφορίες

10,90€
Περισσότερες πληροφορίες

10,90€
Περισσότερες πληροφορίες

9,90€
Περισσότερες πληροφορίες

9,90€
Περισσότερες πληροφορίες

ΚΟΥΤΙ ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΔΕΛΤΑ
14,90€
Περισσότερες πληροφορίες