Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Δελτία Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων

ΑΠΟ : ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 01-09-2014 / 1200 Β
Α.Α. 26 / 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ
ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (01-09-2014) ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ:
1. ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ (01-09-2014) ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ.
2. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (02-09-2014) ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥ 1 ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΤΑ ΕΝΤΟΝΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ, ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
3. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (03-09-2014) ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΗ ΘΡΑΚΗ, ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.
4. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΜΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ www.emy.gr.

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 226 - ΔΕΥΤΕΡΑ 01 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014/0930 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 01-09-14/03 UTC
ΧΑΜΗΛΟ ΜΕ ΚΕΝΤΡΟ 1003 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΜΕΤΩΠΟ
ΒΑΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ 999 ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΙΣ 01/18 UTC.
ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΑΣΙΜΟ ΧΑΜΗΛΟ 1004 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1014
ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 01/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΜΕΛΙΤΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 01/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8


ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

Μετά την πολύ πετυχημένη Ποιητική βραδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου "ο Φάρος" την οποία κάλυψε μουσικά το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στις 12 Ιουλίου στο αίθριο του εμπορικού κέντρου Μουδανιών συμμετείχε αλλά και υποστήριξε διάφορες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο μας.
-Στις 16 Ιουλίου παρουσίασε βραδιά χορού (Μπαλέτο, Σύγχρονο και Hip Hop) στις εκδηλώσεις της πλατείας Μουδανιών.
-Στις 23 Ιουλίου και στις 6 Αυγούστου στηρίζει τις συναυλίες που έγιναν στον ίδιο χώρο του ελπιδοφόρου electro funk συγκροτήματος "That's the spirit" στο οποίο συμμετέχουν δύο μουσικοί, ο Παναγιώτης Μαραγκός (κιθάρα και φωνή) που ξεκίνησε μουσική στη ΣΥΝΘΕΣΗ και ο Αντώνης Φωτιάδης (Σαξόφωνο και φωνή) νυν σπουδαστής της ΣΥΝΘΕΣΗΣ. Επίσης συμμετέχουν Ελπίδα Τσιβιόγλου (τραγούδι), Γιάννης Αποστολίδης (Μπάσο) και Στέλιος Ρωμέλος (Ηλεκτρονικά Ντραμς) που χειροκροτήθηκαν πολύ από την νεολαία που παραβρέθηκε και όχι μόνο.
-Στις 9 Αυγούστου στηρίζει την συναυλία που γίνετε στην Τρίγλια στην μνήμη του νεαρού Γιώργου Καλιατζά (πρώην μαθητή της ΣΥΝΘΕΣΗΣ) και στην οποία συμμετέχουν πολλοί μουσικοί οι οποίοι έχουν φοιτήσει ή συνεχίζουν να φοιτούν στην ΣΥΝΘΕΣΗ. -Στις 11 Αυγούστου μια ξεχωριστή Συναυλία στην Προβλήτα των Μουδανιών με τίτλο "Ταξίδι στο χρόνο με ένα Φλάουτο και μια Κιθάρα". Έπαιξαν οι τελειόφοιτοι σπουδαστές της ΣΥΝΘΕΣΗΣ (Άννα-Μαρία Φωτιάδου Φλάουτο και Γιάννης Χαραράς Κλασική Κιθάρα. Ένα νοερό ταξίδι στο χρόνο μέσα από την μουσική από την Αναγέννηση μέχρι τις μέρες μας.Μετά από όλη αυτή την καλλιτεχνική δράση αποδεικνύεται για άλλη μια φορά πόσο σημαντική είναι η παρουσία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ στον πολιτισμό του τόπου μας και πως σκοπός του δεν είναι μόνο η εκμάθηση μουσικής και χορού στους σπουδαστές του αλλά και η ενεργή συμμετοχή τους στα καλλιτεχνικά πράγματα της περιοχής μας και όχι μόνο.

6 ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑΣΟΥΛΑ ΤΣΙΛΙΜΕΝΗ, ΡΟΥΛΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΣΓΟΥΡΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο Λαλού θα πάει σχολείο της Σγουρής Γεωργιάδη

Εικονογράφηση : Κωνσταντίνα Ζαφείρη
«Πρώτη φορά σχολείο; Αποκλείεται!»
Ο Λαλού, το μικρό ρακούν, κατάφερνε με χίλιες πονηριές να μην αποχωρίζεται το σπίτι, τα παιχνίδια και τη μαμά του. Πώς όμως ήταν να είναι το μοναδικό ζωάκι που δεν πήγαινε στο σχολείο; Ο χρόνος περνούσε όλο και πιο δύσκολα χωρίς φίλους, χωρίς παρέα. Αφήστε που όλα τα ζωάκια μάθαιναν τόσα καινούργια πράγματα εκεί, και ο Λαλού δεν μπορούσε να συμμετέχει στα παιχνίδια τους.
Τι λέτε, τελικά θα αποφασίσει ο Λαλού να πάει σχολείο;
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
Τα αινίγματα της αλφαβήτας της Ρούλας Παπανικολάου

Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Τα αινίγματα της αλφαβήτας είναι 24 ποιηματάκια. Από κάθε ποιηματάκι λείπει μια λέξη που είναι και η λύση του αινίγματος. Προσπαθώντας τα παιδιά να βρουν τη λύση, συνδέουν εικόνες και λέξεις, ανακαλύπτουν τα γράμματα, αναγνωρίζουν τις «φωνούλες» των γραμμάτων.
Ένας ευχάριστος και πρωτότυπος τρόπος για να εξοικειωθούν τα παιδιά με τον γραπτό λόγο, την ανάγνωση και τη γραφή.
Κέρδισε τον λαγό
σε σπουδαίο αγώνα η...

Για παιδιά προσχολικής και πρωτοσχολικής ηλικίας.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
Ο κύριος ΜΠΟΥ στον παιδικό σταθμό της Τασούλας Τσιλιμένη

Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Η κατάκτηση της γνώσης σε αυτή την ηλικία του παιδιού είναι σημαντικό να γίνεται μέσω του παιχνιδιού. Γι’ αυτό και το βιβλίο αυτό σχεδιάστηκε με τρόπο αφηγηματικό. Ο Μπου είναι ο ήρωας που θα ξεναγήσει το παιδί στο βιβλίο και θα το οδηγήσει να ανακαλύψει και να μάθει τις βασικές έννοιες και γνώσεις που θα πρέπει να κατέχει στην ηλικία του. Έμφαση δίνεται στην καλλιέργεια της προφορικής έκφρασης του παιδιού, στην κατάκτηση του λεξιλογίου και στην εξάσκηση της παρατηρητικότητας και της κριτικής ικανότητάς του. Κάθε δραστηριότητα έχει τον χαρακτήρα του παιχνιδιού και προσφέρει ερεθίσματα ώστε το παιδί να κατακτήσει γνώσεις για:
• τα χρώματα
• τα σχήματα
• τους αριθμούς
• τον προσανατολισμό στον χώρο
• τη διατροφή
• το ζωικό βασίλειο
• τις εποχές
• τη σωστή συμπεριφορά
• τον κοινωνικό περίγυρο.
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
Ο κύριος ΜΠΟΥ στα προνήπια της Τασούλας Τσιλιμένη

Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Ο καλύτερος τρόπος για να ανταποκριθεί ένα παιδί σε προσκλήσεις συμμετοχής του σε δραστηριότητες είναι το παιχνίδι. Το παρόν βιβλίο είναι σχεδιασμένο με τρόπο ώστε να δημιουργεί ένα πνεύμα αδημονίας και ενδιαφέροντος για να ασχοληθεί το παιδί με τις δραστηριότητες. Η ιστορία που προηγείται αποτελεί το ερέθισμα για αυτόνομη και ενδιαφέρουσα συμμετοχή. Είναι αυτή που αποτελεί το κέντρο προσωπικού ενδιαφέροντος του παιδιού και το νόημα για να ασχοληθεί με τις εφαρμογές που προτείνονται. Όλες οι προτάσεις είναι σχεδιασμένες με βάση τις σύγχρονες παιδαγωγικές και επιστημονικές μεθόδους, ώστε να αναπτύσσεται η κριτική σκέψη του παιδιού και η γνώση να οικοδομείται με τακτικές και πρακτικές δοκιμασμένες και κυρίως μέσα σε ένα πνεύμα ψυχαγωγίας.
Κάθε δραστηριότητα έχει νόημα και οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης. Αφορούν δε σε όλα τα μαθησιακά πεδία και κινούνται στον άξονα της διαθεματικότητας. Τα παιδιά ζωγραφίζουν, χρωματίζουν, μετρούν, κατανοούν έννοιες αιτιότητας, γνωρίζουν το κοινωνικό και φυσικό περιβάλλον, γνωρίζουν συμπεριφορές, αναπτύσσουν την αυτοεκτίμησή τους, ευαισθητοποιούνται σε σύγχρονα ζητήματα, εντάσσονται ομαλά στο κοινωνικό περιβάλλον και μαθαίνουν τις συνεργατικές διαδικασίας. Επίσης, μαθαίνουν να ενεργοποιούν και να αξιοποιούν τους μηχανισμούς μάθησης, να ρωτούν το «πώς» και το «γιατί».
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
Ο κύριος ΜΠΟΥ στο νηπιαγωγείο της Τασούλας Τσιλιμένη

Εικονογράφηση Διατσέντα Παρίση
Το βιβλίο αυτό, βασισμένο σε σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, αποτελεί ένα ευχάριστο εκπαιδευτικό βοήθημα για τα παιδιά του νηπιαγωγείου. Όλες οι δραστηριότητες έχουν ένα νόημα για τα παιδιά που δουλεύουν διασκεδάζοντας άλλοτε μόνα τους άλλοτε με τη βοήθεια του ενήλικα. Οδηγός και εμψυχωτής τους ο κύριος Μπου, ήρωας που έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα τα παιδιά.
Περιλαμβάνει:
• ιστορίες, εικόνες που βοηθούν τα παιδιά στην ανάπτυξη του προφορικού και γραπτού λόγου
• δραστηριότητες εισαγωγής στην ανάγνωση και γραφή
• δραστηριότητες ώστε να αναπτύξουν τη βιβλιοφιλία
• δραστηριότητες για την κατάκτηση των πρώτων εννοιών σχετικά με τους αριθμούς και τα μαθηματικά
• δραστηριότητες γνωριμίας και εισαγωγής σε βασικές δομές της κοινωνίας
• ασκήσεις για να αναπτύξουν την κριτική τους ικανότητα
• ασκήσεις ζωγραφικής
• παιχνίδια μνήμης, παρατήρησης και αυτοαντίληψης.
Είναι σημαντικό ο ενήλικας, ως διαμεσολαβητής, να έχει υπόψη του ότι κάθε παιδί έχει τις δικές του δυνατότητες και τους δικούς του ρυθμούς, γεγονός που επιβάλλει σεβασμό προς το παιδί.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
Ο κύριος ΜΠΟΥ μαθαίνει να γράφει και να διαβάζει της Τασούλας Τσιλιμένη

Εικονογράφηση: Διατσέντα Παρίση
Ο τρόπος με τον οποίο το παιδί θα έρθει σε επαφή με δραστηριότητες ανάγνωσης και γραφής είναι σπουδαίας σημασίας. Το παρόν βιβλίο έχει σχεδιαστεί με τις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές αρχές, ώστε να βοηθήσει τα παιδιά να κάνουν με σωστό τρόπο τα πρώτα τους βήματα στην ανάγνωση και στη γραφή. Η διαδικασία είναι ευχάριστη και προκαλεί το ενδιαφέρον του ίδιου του παιδιού για να συνεχίσει, καθώς σελίδα τη σελίδα εξελίσσεται μια νέα περιπέτεια του αγαπημένου τους ήρωα, του κύριου Μπου. Το βιβλίο έχει σχεδιαστεί και βασίζεται στις πλέον σύγχρονες παιδαγωγικές απόψεις για τον εγγραμματισμό των παιδιών της Προσχολικής Εκπαίδευσης.
Μέσα από τις δραστηριότητες το παιδί:
• εξασκεί αρχικά τη λεπτή κινητικότητα του χεριού με γραμμές και σχήματα
• συνδέει φωνήματα/γράμματα
• ευαισθητοποιείται φωνολογικά
• μαθαίνει να γράφει τα γράμματα με τη σωστή φορά σε περιορισμένο χώρο
• διασκεδάζει με τις περιπέτειες του Μπου
• αποκτά τα κατάλληλα εφόδια ώστε να ενταχθεί με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο στο Δημοτικό.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΞΕΦΥΛΛΙΣΤΕ ΤΟ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Alinco DR-638HE VHF/UHF FULL DUBLEX CROSS BAND - RADIO ELEKTRON ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Alinco DR-638HE VHF/UHF FULL DUBLEX CROSS BAND [Επικοινωνήστε μαζί μας για μια Προσφορά]
ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΗΣ ALINCO MOBILE DR-638HE V/U ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ FULL DUBLEX ΚΑΙ CROSS BAND REPEATER ΓΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΤΗ. ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ MIL-STD-810G ΓΙΑ ΣΚΛΗΡΗ ΧΡΗΣΗ.
ΕΝΑ ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ALINCO. ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΣΥΝΩΝΥΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 2W ΗΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.
50WATT ΣΤΑ VHF ΚΑΙ 40WATT ΣΤΑ UHF ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΙΣΧΥΟΣ
Frequency range TX (transmitter) 144-145 / 430-440 MHz (expandable)
Frequency range RX (receiver) 144-145 / 430-440 MHz (expandable)
Transmission power 50W / 25W / 10W / 5W (VHF) 40W / 25W / 10W / 5W (VHF)
Modes FM (TX / RX) AM (RX only)
Channel spacing 2.5 / 5 / 25.6 / 10 / 12.5 / 15/20/25/30/50 kHz
Memory channels 758
Key Features Display and keypad with backlight, various colors availableSchmallband / broadband operation selectable (Wide / Narrow)
Integrated duplexer various scan modes (incl. CTCCS & DCS Scan, Dual Watch, etc.)
Front control panel removable and sold mountable (EDS-28 option)
numerous selective process integrated (2-tone / 5 Tone / CTCSS / DCS / DTMF)
Selectable ring tone 1000 Hz / 1450 Hz / 1750 Hz / 2100 Hz
programmable repeater offset
Voice compander alphanumeric marking of memory locations
Keyboard lock programmable programmable via PC
Cloning function Theft alarm function
Display of the operating voltage in the display
Monitor function APO function
Time-Out Timer function BCLO function
Password function Reset function
two jacks (3.5mm) for external speakers (mono or stereo possible)
Microphone connector 8-pin
Antenna connector PL-259 connector
Power supply 13.8 VDC +/- 15%
Dimensions in mm (WxHxD) 139 x 40 x 212
Weight approximately 1.14 kg

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ - ΝΕΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Νέο φθινοπωρινό πρόγραμμα με πολλές δράσεις www.metaixmio.gr/polychoros
Περισσότερες ιδέες, περισσότερες δράσεις στο νέο φθινοπωρινό πρόγραμμα του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ πιστός στο ραντεβού του, όπως κάθε χρόνο, έχει ετοιμάσει για τη νέα σεζόν ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων για μικρούς και μεγάλους που περιλαμβάνει σεμινάρια για ενηλίκους, ενημερωτικές ημερίδες για γονείς και εκπαιδευτικούς, διαδραστικά εργαστήρια για γονείς που τους βοηθούν στη δημιουργία αρμονικής σχέσης με τα παιδιά τους, νέες θεματικές cinema therapy, Λέσχες Ανάγνωσης για μικρούς και μεγάλους, αφιερώματα σε συγγραφείς και ενδιαφέρουσες συζητήσεις, πρωτότυπα εργαστήρια για παιδιά και πολλές παιδικές εκδηλώσεις. Ενημερωθείτε για το νέο μας πρόγραμμα ΕΔΩ και δείτε τα συνημμένα αρχεία.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Αεροπλάνα 2: Ιπτάμενοι πυροσβέστες
Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
O παγκοσμίου πλέον φήμης πρωταθλητής εναέριων αγώνων ταχύτητας Ντάστι μαθαίνει τα κακά μαντάτα. Η μηχανή του έχει καταστραφεί ολοσχερώς και όλα δείχνουν ότι μπορεί να μην αγωνιστεί ξανά. Η λύση είναι μία: πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει και να μετατραπεί σε πυροσβεστικό αεροσκάφος. Με τους νέους του συντρόφους θα ριχτεί με τα μούτρα στην πυρόσβεση μιας επικού μεγέθους πυρκαγιάς. Μήπως ήρθε η ώρα ο Ντάστι να αναδειχτεί σε πραγματικό ήρωα;
Ελάτε να γνωρίσετε την απίθανη παρέα που πετάει και να παίξετε κι εσείς σε ένα… αεροπλανικό περιπετειώδες σενάριο, με τη βοήθεια της ηθοποιού Μαρίας Τερζάκη.
Η ομώνυμη ταινία της Disney κυκλοφορεί από σήμερα, 28 Αυγούστου, στους κινηματογράφους σε 3D από τη Feelgood, ενώ η απίθανη ιστορία από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.

Η απίθανη παρέα των Στρουμφ επιστρέφει!
Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 4 ετών
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ γιορτάζουν την επιστροφή της απίθανης παρέας των ΣΤΡΟΥΜΦ!
Τα θρυλικά μπλε πλασματάκια έρχονται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ και ο ηθοποιός Δημήτρης Παπαδάτος αφηγείται με διαδραστικά παιχνίδια τις διασκεδαστικές τους ιστορίες από τα νέα εικονογραφημένα βιβλία που θα ξετρελάνουν τα παιδιά!
Θα βρείτε ΕΔΩ όλες τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες των ΣΤΡΟΥΜΦ που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, αλλά και φανταστικά στρουμφοβιβλία δραστηριοτήτων για να παίξετε ατέλειωτες ώρες μαζί τους, βρίσκοντας διαφορές, ζωγραφίζοντας, σκιτσάροντας,
κολλώντας αμέτρητα αυτοκόλλητα κ.ά.

Γραφείο αστυνομικών ερευνών Ηρακλή Πουαντιγιέ της Ιωάννας Μπουλντούμη
Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου, στις 12:30 το μεσημέρι
Για παιδιά από 7 ετών
Κι αν μια μέρα ερχόταν αυτοπροσώπως ο Ηρακλής Πουαντιγιέ και ζητούσε τη βοήθειά σας για μία από τις υποθέσεις του; Μήπως διαθέτετε ταλέντο στην εξιχνίαση μεγάλων μυστηρίων και δεν το ξέρετε; Δεν έχουμε λοιπόν παρά να το ανακαλύψουμε παρέα μέσα από μια σειρά δοκιμασιών, πειραμάτων και… πειραγμάτων που το δίδυμο Ηρακλής-Αγαθή έχουν σχεδιάσει αποκλειστικά για σας! Ακονίστε την παρατηρητικότητα και την όρεξή σας για παιχνίδι κι ελάτε να μπούμε σε μεγάλες περιπέτειες!
Με χαρά σας συστήνουμε τον Ηρακλή Πουαντιγιέ, έναν όχι και τόσο συνηθισμένο σκύλο Δαλματίας, πρώην αστυνομικό και νυν ιδιωτικό ντετέκτιβ, με λαμπρή καριέρα και αμέτρητες επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Η συγγραφέας Ιωάννα Μπουλντούμη σας περιμένει για να ζήσετε μαζί του μυστηριώδεις περιπέτειες.
Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε μήνυμα στο polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τον τίτλο της εκδήλωσης και τα στοιχεία του παιδιού (ονοματεπώνυμο και ηλικία) και του κηδεμόνα του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
Γίνε κι εσύ ένας μικρός φιλόσοφος
Ένα βιωματικό εργαστήρι τριών συναντήσεων για παιδιά 4-6 ετών με την εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού-παιγνιοθεραπεύτρια Ειρήνη Ζέρη.
Ημερομηνίες: Παρασκευή 12, 19 και 26 Σεπτεμβρίου 2014
Κόστος: 30 € για κάθε παιδί -25 € για αδέρφια- οι γονείς συμμετέχουν δωρεάν (και για τις τρεις συναντήσεις)
Διάρκεια κάθε συνάντησης: 1 ώρα, από τις 18:30 έως τις 19:30
Ο μικρός Πίκολο μας διηγείται τις μικρές καθημερινές του ιστορίες. Ιστορίες που μπορεί να μοιάζουν με τις δικές σας. Στήνει το φιλοσοφικό του εργαστήρι και μας καλεί να παίξουμε και να αναρωτηθούμε:
• Μπορεί κανείς να απαγορεύσει τον πόνο;
• Μπορούμε να ξεχωρίσουμε το πραγματικό από το φανταστικό;
• Αν κάνουμε «σαν μεγάλοι», σημαίνει πως είμαστε κιόλας;
Ένα βιωματικό εργαστήρι που καλεί τα παιδιά να γίνουν «μικροί φιλόσοφοι»! Μέσα από την αφήγηση, το ομαδικό παιχνίδι και τη δράση τούς δίνεται η ευκαιρία να απαντήσουν με τον δικό τους τρόπο σε ορισμένα καθημερινά, αλλά γνήσια φιλοσοφικά ερωτήματα.
Κάθε παιδί θα πάρει δώρο με την εγγραφή ένα από τα βιβλία της σειράς Ο μικρός φιλόσοφος.
Απαραίτητη η προεγγραφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 15 παιδιά)
Προσφορά «Φέρε και τον φίλο σου»: Φέρε δύο ή περισσότερους φίλους σου μαζί και θα ισχύσει για όλους η ειδική τιμή των 25 ευρώ. Για να ισχύσει η προσφορά, ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ θα πρέπει να ενημερωθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής λαμβάνοντας ηλεκτρονικά το ακόλουθο κείμενο συμπληρωμένο: «Επιθυμώ να συμμετάσχω στο εργαστήρι (ΟΝΟΜΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ) και να χρησιμοποιήσω την προσφορά Φέρε και τον φίλο σου για εμένα (ΟΝΟΜΑ ΠΑΙΔΙΟΥ και ΗΛΙΚΙΑ) και τους (ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΙΛΩΝ και ΗΛΙΚΙΕΣ). Οι κηδεμόνες μας είναι κατά σειρά (ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ και ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ, ΚΙΝΗΤΟ και ΣΤΑΘΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, E-MAIL)».

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ – ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ
1001 δραστηριότητες για να αγαπήσω το βιβλίο
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ.
Δημιουργικό εργαστήριο φιλαναγνωσίας με την εκπαιδευτικό Μαρέττα Σιδηροπούλου
Για εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής, νηπιαγωγούς και δασκάλους
Το εργαστήρι αυτό έχει στόχο να επανεξετάσει τη σχέση με τα βιβλία και την αναγνωστική δραστηριότητα με αφορμή ένα βιβλίο που αγαπάει την ανάγνωση, αγαπήθηκε πολύ από τους αναγνώστες του και διαβάζεται ξανά και ξανά με περισσότερους από 1.000 διαφορετικούς τρόπους.
Με αφετηρία ευφάνταστες δραστηριότητες, μετατοπίζουμε το κέντρο βάρους από τη μάθηση στην ψυχαγωγία. Από τη θέση του εκπαιδευτικού το να εμπνεύσουμε τη χαρά της ενασχόλησης με τα βιβλία στα παιδιά είναι ο πιο πετυχημένος τρόπος να αναπτύξουμε μια καλή και σταθερή σχέση με την ανάγνωση. Στο πλαίσιο αυτό:
• συζητάμε για το βιβλίο ως αντικείμενο με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά
• εξερευνούμε πολλαπλές χρήσεις και αναγνώσεις των βιβλίων
• μαθαίνουμε πώς να δημιουργούμε ευνοϊκό κλίμα για ανάγνωση
• ανακαλύπτουμε πώς να διαβάζουμε με τα παιδιά ώστε να το απολαμβάνουμε
• προεκτείνουμε και σχεδιάζουμε συνδυασμούς με αφορμή τις δραστηριότητες που προτείνει ο συγγραφέας
Διαβάζω σημαίνει δημιουργώ, ανακαλύπτω, παίζω και απολαμβάνω. Μαζί θα δούμε πώς μπορούμε να τροφοδοτήσουμε και να διευκολύνουμε ως εκπαιδευτικοί αυτή τη σχέση, γιατί διαβάζω σημαίνει επίσης μοιράζομαι.
Το εργαστήρι απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς προσχολικής αγωγής, νηπιαγωγούς και δασκάλους. Οι συμμετέχοντες θα τροφοδοτηθούν με ιδέες που καλλιεργούν μορφές δημιουργικής ανάγνωσης και θα φύγουν με υλικό και τεχνικές για να εμπνεύσουν την αγάπη για το διάβασμα στους μαθητές τους.
Αντί εισιτηρίου απαιτείται κατά την προσέλευση των συμμετεχόντων η αγορά του βιβλίου 1001 δραστηριότητες για να αγαπήσω το βιβλίο του Φιλίπ Μπρασέρ (λιανική τιμή: 12,20 ευρώ).
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail, επάγγελμα και ειδικότητα) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΦΙΛΑΝΑΓΝΩΣΙΑΣ). Όσοι ειδοποιηθούν ηλεκτρονικά για τη συμμετοχή τους θα πρέπει να μας επιβεβαιώσουν την κράτηση της θέσης έως την ημερομηνία που θα τους ανακοινωθεί. Στο τέλος του εργαστηρίου θα δοθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευτικούς, εφόσον ζητηθεί κατά τη δήλωση συμμετοχής.

Τα φιλολογικά μαθήματα στο Λύκειο σήμερα
Το νέο πλαίσιο διδασκαλίας και αξιολόγησης – Η Τράπεζα Θεμάτων – Η διδακτική πρακτική
Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου, στις 6:30 μ.μ.
Ενημερωτική συνάντηση για φιλολόγους
Από το 2011 έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές στα Προγράμματα Σπουδών της Α΄ Λυκείου για τα φιλολογικά μαθήματα, κυρίως στα Αρχαία, στη Γλώσσα και τη Λογοτεχνία, καθώς και στον τρόπο αξιολόγησής τους. Το 2012 υπήρξαν τροποποιήσεις και δόθηκαν νέες οδηγίες στα Αρχαία και τη Λογοτεχνία, ενώ από το 2013 καθιερώθηκε νέος τρόπος αξιολόγησης με βάση Τράπεζα Θεμάτων, η οποία εφαρμόστηκε για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2014.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση για τους φιλολόγους με στόχο την ενημέρωσή τους για τους νέους τρόπους διδακτικής και αξιολόγησης και με βασικούς άξονες:
• το νέο πλαίσιο διδασκαλίας και αξιολόγησης των φιλολογικών μαθημάτων,
• τις προδιαγραφές και απαιτήσεις της Τράπεζας Θεμάτων,
• μεθοδολογικές οδηγίες και εργαλεία, νέες διδακτικές πρακτικές και κριτήρια αξιολόγησης για εκπαιδευτικούς και μαθητές σε όλα τα φιλολογικά μαθήματα.
Την ενημέρωση θα κάνουν οι φιλόλογοι Αγάθη Γεωργιάδου, Κική Δεμερτζή, Γαβρίλης Λαμπάτος και Δημήτρης Λάππας, συγγραφείς των νέων εκπαιδευτικών βοηθημάτων για την Α΄ Λυκείου.
Σας περιμένουμε για να συζητήσουμε για τα παραπάνω ζητήματα, να προβληματιστούμε και να ανταλλάξουμε απόψεις.
Θα δοθούν στους εκπαιδευτικούς δωρεάν εκπαιδευτικά βοηθήματα Λυκείου.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ - ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ
Όσοι ενδιαφέρεστε να παρακολουθήσετε, δηλώστε συμμετοχή στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, e-mail) και την ένδειξη ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ).

ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι πλέον πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1 (Κε.Δι.Βι.Μ.1). Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) έχει χορηγήσει τη σχετική άδεια στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τα σεμινάρια εκπαιδευτικού και επαγγελματικού χαρακτήρα που διοργανώνονται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ και απευθύνονται σε ενηλίκους.
Τα σεμινάρια-εργαστήρια που έχουν προγραμματιστεί για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2014 είναι:
1. Εργαστήριο δημοσιογραφίας και επικοινωνίας για θέματα πολιτιστικού και κοινωνικού ρεπορτάζ (διάρκεια: 27 διδακτικές ώρες / 9 συναντήσεις) με τη Μικέλα Χαρτουλάρη
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 15/10/2014, στις 6 μ.μ.
2. Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής: Ιστορική πεζογραφία / Ιστορικό μυθιστόρημα (διάρκεια: 24 διδακτικές ώρες / 8 συναντήσεις) με την Τατιάνα Αβέρωφ
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του εργαστηρίου: 7/10/2014, στις 6 μ.μ.
3. Εντατικό εργαστήριο δημιουργικής γραφής: Πεζογραφία (για αρχαρίους) (διάρκεια: 8 ώρες / 2 συναντήσεις) με τη Σοφία Νικολαΐδου
4. Εντατικό εργαστήριο δημιουργικής γραφής: Πεζογραφία (για προχωρημένους) (διάρκεια: 8 ώρες / 2 συναντήσεις) με τη Σοφία Νικολαΐδου
5. Η Δημιουργική Γραφή στο σχολείο: Μαθαίνουμε παίζοντας (διάρκεια: 10 ώρες / 2 συναντήσεις) με τη Σοφία Νικολαΐδου
6. «Επισκέπτες με σκοπό»: Σχεδιάζοντας μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μουσείο (διάρκεια: 18 ώρες / 6 συναντήσεις) με τη Μαρίζα Ντεκάστρο και την Ελένη Σβορώνου
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 1/10/2014, στις 6 μ.μ.
7. Κατάρτιση Επιμελητών - Διορθωτών Κειμένων (διάρκεια: 50 διδακτικές ώρες / 15 συναντήσεις) με την Άννα Ιορδανίδου
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 2/10/2014, στις 6 μ.μ.
8. Επιμέλεια – Διόρθωση Επιστημονικών και Δημοσιογραφικών Κειμένων: Συναντήσεις με συγγραφείς (διάρκεια: 15 διδακτικές ώρες / 5 συναντήσεις) με την Άννα Ιορδανίδου
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 2/10/2014, στις 6 μ.μ.
9. Παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών (διάρκεια: 22,5 διδακτικές ώρες / 3 κύκλοι συναντήσεων) με τους Δημήτρη Σούλτα, Αντώνη Λεκόπουλο, Χρίστο Χαραλαμπόπουλο
Ενημερωτική συνάντηση για το περιεχόμενο του σεμιναρίου: 8/10/2014, στις 6 μ.μ.
Δείτε το συνημμένο αρχείο ή πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο, τους διδάσκοντες, τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, το κόστος των διδάκτρων, καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής σας. Στις ενημερωτικές συναντήσεις οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια σύντομη παρουσίαση για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου - εργαστηρίου από τον/την εισηγητή/τριά του, ο οποίος/η οποία στη συνέχεια μπορεί να απαντήσει σε πιθανές ερωτήσεις. Τέλος, θα βρείτε σε ποιο σεμινάριο μπορείτε από φέτος να κάνετε χρήση του προγράμματος ΛΑΕΚ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 211 3003580 ή να στείλετε e-mail στο polychoros@metaixmio.gr. Δηλώσεις συμμετοχής στο e-mail polychoros@metaixmio.gr. Στο θέμα του ηλεκτρονικού σας μηνύματος θα πρέπει να αναγράφεται ο τίτλος του σεμιναρίου και στο σώμα του να σημειώνονται τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας).
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ

CINEMA THERAPY
ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ
με τις ψυχολόγους Μαρία Κωσταλά και Ελίνα Πανταλέων
Από τον Σεπτέμβριο 2014 έως τον Ιανουάριο 2015, μία Δευτέρα τον μήνα, 7 με 9 το βράδυ.
Λατρεύετε το σινεμά όσο κι εμείς;
Με σινεφίλ διάθεση συνεχίζεται το βιωματικό εργαστήριο στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ. Με πρώτη ύλη μια κινηματογραφική σεκάνς (λιγότερο ή περισσότερο γνωστή), συζητάμε, μοιραζόμαστε συναισθήματα, προσωπικές εμπειρίες, διλήμματα και προβληματισμούς, βγάζουμε τα… ξίφη μας και τα διασταυρώνουμε σε δημιουργικούς καβγάδες κινηματογραφικής φύσης. Έτοιμοι; Μπείτε στο παιχνίδι.
Θεματικές και ημέρες συναντήσεων
• Το στρες και η χαρά των αλλαγών Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014
Μετακόμιση, καινούργια δουλειά ή καινούργια σχέση, ο ερχομός ενός παιδιού στην οικογένεια... Ακόμα και θετικές αλλαγές όπως αυτές, μπορούν να αποτελέσουν πρόκληση και να επιφέρουν μεγάλο στρες. Ελάτε να δούμε πώς μπορούμε να προσαρμοστούμε πιο αποτελεσματικά στις αλλαγές και να τις χαρούμε στο μέγιστο βαθμό, πάντοτε από μια σκοπιά κινηματογραφική!
• Επιλέγοντας σύντροφο: Κριτήρια και προσδοκίες Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, 8-10 μ.μ.
• Δεύτερες ευκαιρίες: Πότε αξίζει να ξαναπροσπαθήσεις; Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014
• Η σχέση με τον εαυτό μας: Η πιο μακροχρόνια σχέση… Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 9 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση.
Διαβάστε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 211 3003580, στο e-mail: polychoros@metaixmio.gr, σημειώνοντας τα προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο), καθώς και τη θεματική στην οποία θέλετε να συμμετάσχετε.

ΣΧΟΛΗ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΓΟΝΕΩΝ
με τη Χριστίνα Ρασιδάκη, συμβουλευτική ψυχολόγο, σύμβουλο γονέων, συγγραφέα
Για γονείς με ανησυχίες και για όσους μεγαλώνουν παιδιά και εφήβους
Κύκλος διαδραστικών εργαστηρίων που βοηθούν τους γονείς να μεγαλώνουν τα παιδιά τους με τρόπο που συμβαδίζει με τη σημερινή εποχή, παρέχοντάς τους ταυτόχρονα σταθερότητα και μεταδίδοντας διαχρονικές αξίες που θα τα στηρίξουν σε ολόκληρη τη ζωή τους.
• Τα θέλω όλα τώρα! Καταναλωτισμός, παιχνίδια, τηλεόραση, ηλεκτρονικά και άλλα δεινά Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014, 7-9 μ.μ.
• Ατίθασα παιδιά: Πειθαρχήστε τα, χωρίς να τα τσακίσετε Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014, 7-9 μ.μ.
• Τι λέμε για το σεξ, πότε και πώς! Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014, 7-9 μ.μ.
• Γονιός εφήβου είσαι και φαίνεσαι Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015, 7-9 μ.μ.
Τρόπος συμμετοχής
Εισιτήριο: Ένα βιβλίο των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ ελάχιστης ονομαστικής αξίας 10 ευρώ πριν από κάθε εργαστήριο.
Στο διάλειμμα προσφέρεται καφές ή τσάι σε όλους τους συμμετέχοντες.
Με την ολοκλήρωση κάθε συνάντησης παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ | Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ



ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ


PETER J. BOWLER, IWAN RHYS MORUS
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
Μια επισκόπηση

Μετάφραση: Βαρβάρα Σπυροπούλου

Επιστημονική επιμέλεια: Θόδωρος Αραμπατζής, Φαίδρα Παπανελοπούλου

Στο βιβλίο αυτό, οι Peter J. Bowler και Iwan Rhys Morus εξερευνούν τόσο την ίδια την ιστορία της επιστήμης όσο και την επίδραση που άσκησε στη νεότερη σκέψη εν γένει, και καταγράφουν όλες τις μείζονες εξελίξεις που έλαβαν χώρα στο πεδίο της επιστημονικής σκέψης, από τις επαναστατικές ιδέες του 17ου αιώνα μέχρι τα ζητήματα που εγείρονται στις μέρες μας από τη θεωρία της εξέλιξης, τη γενετική, την πυρηνική φυσική και τη σύγχρονη κοσμολογία. Γραμμένη από δύο έμπειρους ιστορικούς της επιστήμης, η Ιστορία της νεότερης επιστήμης καλύπτει ένα ιδιαίτερα ευρύ φάσμα επιστημονικών πεδίων και εξετάζει σύγχρονες θεματικές, όπως τη σχέση της επιστήμης με τη θρησκεία, την εκλαΐκευση της επιστήμης, την επίδραση που ασκεί ο πόλεμος στην εξέλιξη της επιστήμης και τη θέση των γυναικών στην ιστορία της επιστήμης. Το βιβλίο ενθαρρύνει τους αναγνώστες να δουν την ιστορία της επιστήμης όχι ως μια σειρά ασύνδετων ονομάτων και ημερομηνιών αλλά ως ένα σύνθετο πλέγμα σχέσεων ανάμεσα στην επιστήμη και τη σύγχρονη κοινωνία.

ΘΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ | ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ
ISBN-13: 978-960-524-420-0 | 17 x 24 εκ. | 520 σελ. |

ΑΓΡΟΤΙΚΟ παντοπωλείο Καλαμαριάς,Δευτέρα 1-9-2014

καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!


Απ αυτή την Δευτέρα, ΠΑΤΑΤΕΣ νέας σοδειάς από τον Αρχάγγελο!

Η διάθεση προϊόντων από παραγωγούς 
συνεχίζεται  στην πλαζ 
Καλαμαριάς, κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ απόγευμα 
από τις 5 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Τηλ.επικοινωνίας: 2313314239, 6947705491

ΠΕΤΡΟΣ ΓΙΑΤΑΝΟΣ (ΠΑΡΑ ΘΙΝ ΑΛΟΣ 2014) ΠΡΟΥΑΛΙΟ ΚΥΒΕΡΝΕΙΟΥ (ΠΑΛΑΤΑΚΙ) ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΕΜΠΤΗ 4 ΣΕΠΤ

Φεστιβάλ "Νεοπαλλήνεια 2014"

Στις 4, 5 και 6 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 8.00 μ.μ., στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου στη Νέα Παλλήνη Αττικής (πίσω από την έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής), διοργανώνονται τα «ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ 2014».
Πρόκειται για ετήσια γιορτή, με την οποία οι κάτοικοι της Νέας Παλλήνης αποχαιρετούν το καλοκαίρι και υποδέχονται το φθινόπωρο.
Τα ΝΕΟΠΑΛΛΗΝΕΙΑ, που διοργανώνονται για 35η χρονιά, αποτελούν ετήσιο πολιτιστικό κεφάλαιο για την περιοχή και επιδιώκουν, με το γλέντι και την παρουσίαση ποικίλων και σύγχρονων καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων, να συσπειρώσουν τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και να τους δώσουν μια σταθερή, δημιουργική διέξοδο.
Η πρώτη μέρα (Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου) είναι αφιερωμένη στους μικρούς μας φίλους, καθώς θα έχουμε κοντά μας το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ του γνωστού και καταξιωμένου καραγκιοζοπαίχτη ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΓΙΑΚΟΥ, ενώ νωρίτερα θα υπάρχει δημιουργική απασχόληση των παιδιών από την εκπληκτική ομάδα του PLAYGROUP HELLAS.
Η δεύτερη ημέρα (Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου**) είναι αφιερωμένη στη νεολαία και περιλαμβάνει συναυλίες από τους:


  • MARIETTA FAFOUTI & Band, που θα φτιάξουν για όλους μας το πιο απολαυστικό και δροσερό μουσικό πρόγραμμα με καθαρόαιμη pop, ξέφρενες disco στιγμές και έντονα στοιχεία από μιούζικαλ και σπαγγέτι γουέστερν, καθώς μας υπόσχονται το πιο διασκεδαστικό party του καλοκαιριού που φέτος θα διαρκέσει ακόμα περισσότερο!
  • GAUTIER σε μια ακουστική εμφάνιση με γνωστές μελωδίες από διασκευές και προσωπικά τραγούδια εμπνευσμένα από μικρές και μεγάλες στιγμές, στιγμές ψυχής, έρωτα και καθημερινότητας!
  • ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΚΟΥΛΑΚΗ, που θα μας παρουσιάσει την πρώτη του δισκογραφική δουλειά και ένα μεγάλο groovy cover set list που μόνο καθιστούς δεν θα μας αφήσει τελικά
  • Έκτακτες εμφανίσεις από τον ΖΑΚ ΣΤΕΦΑΝΟΥ που επιστρέφει μετά από καιρό στην Αθήνα για να μας υπεν-θυμίσει γιατί μας έχουν λείψει τόσο πολύ οι εμφανίσεις του και τον ΣΠΥΡΟ ΓΡΑΜΜΕΝΟ, την πιο ιδιαίτερη περίπτωση της νέας γενιάς τραγουδοποιών, που ανανεώνει το δημιουργικό ενδιαφέρον στην ελληνική μουσική σκηνή!
Η τρίτη ημέρα (Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου) περιλαμβάνει λαϊκό γλέντι με την ορχήστρα της ΜΑΡΙΑΣ ΣΚΟΥΛΑ και το δεξιοτέχνη στο βιολί ΝΙΚΟ ΕΥΒΟΙΩΤΗ, οι οποίοι μας καλούν να ταξιδέψουμε μαζί τους σε ένα αρχιπέλαγος μελωδίας και κεφιού, καθώς και παραδοσιακούς χορούς από το ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ του ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
** Ειδικά για την ημέρα της Παρασκευής θα υπάρχει πούλμαν για δωρεάν μετακίνηση, από το σταθμό Μετρό «ΠΑΛΛΗΝΗ» προς το χώρο των εκδηλώσεων από τις 20:00 κάθε 20' σε κυκλικά δρομολόγια (Σταθμός «Παλλήνη» - Νεοπαλλήνεια / Πλ. Αγ. Γεωργίου – Σταθμός «Παλλήνη»).
Τα τελευταία δρομολόγια θα μεταφέρουν τους επισκέπτες προς το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» που παραμένει ανοιχτός ως τις 02:00.
Στους χώρους του Φεστιβάλ θα φιλοξενηθούν ο Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – «Η Αγκαλιά» και Σωματείο Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής & Ιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» με σκοπό να ενημερώσουν τους θεατές για τις δράσεις και τους στόχους τους.
Η ΕΙΣΟΔΟΣ για όλες τις εκδηλώσεις είναι ΔΩΡΕΑΝ!
Στο χώρο θα λειτουργεί αναψυκτήριο και ψησταριά για τους επισκέπτες της εκδήλωσης.
Διοργάνωση : Σύλλογος «ΝΕΑ ΠΑΛΛΗΝΗ» με τη συνδρομή του Δήμου Παλλήνης.
Υποστηρικτές της εκδήλωσης:
Γυμναστήρια «DESPORT HEALTH CLUBS», Super Market «MARKET IN», Οικοδομικές Επιχειρήσεις «ΠΑΝ. ΜΕΡΤΥΡΗΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε.»
«Ραντεβού και φέτος στην πλατεία»
Για 35η χρονιά και όπως πάντα με είσοδο ελεύθερη!
Επικοινωνία:
www.neapallini.gr
www.facebook.com/neopallineia
facebook tags: Νεοπαλλήνεια ή neopallineia , #np14
twitter @ Neopallineia
neopallineia@gmail.com
τηλ.επικοινωνίας: 6938.88.42.15
Πληροφορίες για το φεστιβάλ / Rsvp to the event:
http://bit.ly/1l06pZI
Πληροφορίες για τις μετακινήσεις:
http://bit.ly/1lkLm4t
Xάρτης σε google maps:
http://goo.gl/maps/6CA8h

Άνδρος: 48 ώρες στην πιο αρτιστίκ από τις Κυκλάδες.


Πού να φάτε, που να μείνετε, τι να κάνετε και πού να βρείτε το καλύτερο γλυκό.

Πλήρης γκάμα από Notebooks με χαρακτηριστικά και τιμές για όλους!

Πώς να προστατεύσετε τον κωδικό του τραπεζικού σας λογαριασμού από επίδοξους κλέφτες(ΒΙΝΤΕΟ)

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Πώς να προστατεύσετε τον κωδικό του τραπεζικού σας λογαριασμού από επίδοξους κλέφτες(ΒΙΝΤΕΟ)
10 πράγματα που έχετε αποδεχθεί στους Όρους Χρήσης υπηρεσιών χωρίς να το γνωρίζετε

Φήμες για ντεμπούτο του iWatch στις 9 Σεπτεμβρίου

Τι δεν ξέρουμε για τον πλανήτη Άρη

Για 8.500.000€ ελληνική startup σε Ελβετική εταιρεία!

Snapchat : Εκτόξευση της αξίας του στα 10δις$ παρά το ότι σχεδόν δεν έχει έσοδα!

Έχεις site με .eu domain name; 5000 ευρώ σε περιμένουν!

Καθυστερεί το ευρωπαϊκό GPS- Έστειλαν σε λάθος τροχιά τους δορυφόρους!

Ο ΤΖΩΝΗΣ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 01-09-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 01-09-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ. ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΙΣ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΒΡΟΧΕΣ Η ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ. ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΕΝΤΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΙΣ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΝΟΤΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΜΕΧΡΙ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗ ΝΥΧΤΑ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΙ ΟΜΒΡΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΥΡΙΩΣ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 22 ΕΩΣ 29 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΟΤΙΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟΥΣ ΟΜΒΡΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΓΥΡΩ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΝΟΤΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 19 ΕΩΣ 31 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤHΝ ΤΡΙΤΗ 02-09-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ, ΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΙΣΧΥΡΕΣ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΝΟΤΙΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΠΤΩΣΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ
ΒΟΡΕΙΑ.

Zάκυνθος All Inclusive 4*Palazzo+2Παιδιά|-50%

Ekdromi.gr

4* Palazzo di Zante - Ζάκυνθος

All Inclusive στη Ζάκυνθο με 299€ από 598€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά σε δίκλινο δωμάτιο, σε 4* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

ALL INCLUSIVE στο 4 αστέρων Palazzo di Zante ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών σε δίκλινο δωμάτιο στη Ζάκυνθο, με 299€ από 598€ ( Έκπτωση 50%). Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, απογευματινός καφές φίλτρου, τσάι, κρασί, μπύρες, αναψυκτικά, παγωτά και ποτά! Ελεύθερη είσοδος στο Zantino World Fun Park το οποίο διαθέτει φουσκωτά παιχνίδια, τοίχο αναρρίχησης, τραμπολίνο καθώς και Mini Club, νεροτσουλήθρες και ηλεκτρικό τρενάκι!!! Απολαύστε 4 μοναδικές ημέρες χαλάρωσης στη Ζάκυνθο! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!
€299 από €598 Κέρδος €299 Έκπτωση 50%
4* Palazzo di Zante - Ζάκυνθος
Ζάκυνθος


Περισσότερες Προσφορές

Ψαθόπυργος με 149€ από 298€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€149 από €298 -50%
Florida Blue Bay Resort & Spa - Ψαθόπυργος
Ψαθόπυργος
149€ από 298€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Florida Blue Bay Hotel Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) στον Ψαθόπυργο της Πάτρας σε δίκλινο δωμάτιο! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα και παρέχεται 1 Massage διάρκειας 20 λεπτών, καθώς και Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες!!! Με την αγορά 3 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Τήνος με 89€ από 180€ (-51%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό

(Έκπτωση 51%)

€89 από €180 -51%
Porto Tango Hotel - Τήνος
Τήνος
89€ από 180€ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην Τήνο, σε δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Πρωινό σε Μπουφέ στο Porto Tango Hotel! Για 2 Παιδιά έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και την αναχώρηση, καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες τις ομορφιές του Κυκλαδίτικου νησιού! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Εύβοια με 109€ από 220€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€109 από €220 -50%
Stefania Hotel - Εύβοια
Εύβοια
109€ από 220€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 Hμέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) πάνω στο Κύμα, στην Εύβοια στο Stefania Hotel σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Πόρτο Χέλι με 279€ από 558€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Πλήρη Διατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€279 από €558 -50%
Nautica Bay Hotel - Πόρτο Χέλι
Πόρτο Χέλι
279€ από 558€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα KΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό) στο Nautica Bay Hotel, σε δίκλινο δωμάτιο στο Πόρτο Χέλι! Προσφέρονται Αναψυκτικά, Κρασί σε ποτήρι και Νερό σε καράφα κατά την διάρκεια των γευμάτων! Προσφέρονται Αθλητικές και άλλες Δραστηριότητες και Παιχνίδια καθημερινά καθώς και Δωρεάν Ομπρέλες και Ξαπλώστρες! Για τους μικρούς μας φίλους προσφέρεται Ελεύθερη Είσοδος στο Παιδικό κλαμπ "Αστερίας" με την επίβλεψη παιδαγωγού και Παιδική Χαρά! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χαλκιδική με 360€ από 720€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Άτομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€360 από €720 -50%
5* Anastasia Resort & Spa - Χαλκιδική
Χαλκιδική
360€ από 720€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Anastasia Resort & Spa στη Χαλκιδική, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

ALL INCLUSIVE στην Ερατεινή με 155€ από 310€ (-50%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€155 από €310 -50%
Delphi Beach Hotel - Ερατεινή Φωκίδας
Ερατεινή Φωκίδας
ALL INCLUSIVE στο Delphi Beach επάνω στο κύμα ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Ερατεινή Φωκίδας μια ανάσα από το Γαλαξείδι, με 155€ από 310€ (Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Πλούσιο Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Μπουφέ, Απεριόριστη Κατανάλωση σε Ποτά, Καφέ φίλτρου, Τσάι, Κέικ, Μπισκότα, μίνι Σάντουιτς, Παγωτό, Αναψυκτικά, Βαρελίσια Μπύρα και Κρασί! Καθημερινή παιδική απασχόληση σε Mini Club με πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και αθλητικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Πισίνας με θαλασσινό νερό και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε για 3 γεμάτες ημέρες δίπλα στο κύμα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Κάλαμος Αττικής 147€ από 294€ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Πρωινό σε δικλινο δωμάτιο, μόλις 45 λεπτά από την Αθήνα!

(Έκπτωση 50%)

€147 από €294 -50%
Dolphin Resort Hotel - Κάλαμος Αττικής
Κάλαμος Αττικής
147€ από 294€ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στον Κάλαμο, 45 λεπτά από την Αθήνα, στο Dolphin Resort Hotel σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες, μια ανάσα από την Αθήνα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καμένα Βούρλα με 295€ από 590€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 50%)

€295 από €590 -50%
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
Καμένα Βούρλα
295€ από 590€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 5 αστέρων Galini Wellness Spa & Resort του Ομίλου Mitsis με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στα Καμένα Βούρλα! Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Απολαύστε 4 ημέρες πολυτέλειας! Με την αγορά 2 κουπονιών για να τα χρησιμοποιήσετε αθροιστικά δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Ημιδιατροφή! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Πρέβεζα με 219€ από 438€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε δικλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€219 από €438 -50%
Margarona Royal Hotel - Πρέβεζα
Πρέβεζα
219€ από 438€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών στην Πρέβεζα, στο Margarona Royal Hotel του Ομίλου Amalia με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες ημέρες στην Πρέβεζα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Χανιά Κρήτης με 129€ από 260€ (-50%) για 4 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο

(Έκπτωση 50%)

€129 από €260 -50%
Eleftheria Ηotel - Χανιά Κρήτης
Χανιά Κρήτης
129€ από 260€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα στην πανέμορφη Αγία Μαρίνα στα Χανιά της Κρήτης, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο στο Eleftheria Ηotel! Παρέχεται Ημερήσια χρήση της Sauna, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων!

Καρπενήσι με 139€ από 340€ (-59%) για 3 ημέρες KAI για τα 2 Ατομα+2Παιδιά με Ημιδιατροφή σε δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο

(Έκπτωση 59%)

€139 από €340 -59%
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
Καρπενήσι
139€ από 340€ ( Έκπτωση 59%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά έως 12 ετών στο 5 αστέρων AVARIS Hotel στο Καρπενήσι, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Ελεύθερη πρόσβαση στο Fitness Spa Center το οποίο περιλαμβάνει Εσωτερική Πισίνα, Hamam, Jacuzzi, Sauna και Γυμναστήριο, καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

Βυτίνα με 133€ από 272€ (-51%) για 3 ημέρες ΚΑΙ για τα 2 Ατομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο!

(Έκπτωση 51%)