Τρίτη 22 Μαΐου 2018

Ισοθερμική Τσάντα δύο χώρων Α’ Βοηθειών PhB3

Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Ισοθερμική τσάντα δύο χώρων με διάφανες εσωτερικές ανοιχτές θήκες για τη συγκράτηση και ταξινόμηση Ιατρικών Βοηθημάτων, υφασμάτινες θήκες πορτοκαλί χρώματος ραμμένες στο εσωτερικό της τσάντας για φιάλες ορών ή λοιπά Ιατρικών Βοηθημάτων.
Εξωτερικά έχει διάφανη θήκη για τα περιεχόμενα του φαρμακείου, φερμουάρ, 2 χειρολαβές για την μεταφορά του και ιμάντα στήριξης της τσάντας στον ώμο.
Η δεύτερη ισοθερμική θέση έχει διάφανες ανοιχτές θήκες διαφόρων μεγεθών και ραμμένο διαμήκης ελαστικό ιμάντα όπου δημιουργούνται οπές διαφόρων μεγεθών για τη συγκράτηση και ταξινόμηση Ιατρικών Βοηθημάτων και κλείνει με φερμουάρ.
Διαστάσεις: 54χ26χ25cm
Σημείωση: Η τσάντα δεν περιλαμβάνει εξοπλισμό

KODEN Σειρά MDC-5500

KODEN Σειρά MDC-5500
Επαγγελματικό Radar για σκληρή χρήση. Map Overlay και παρακολούθηση 100 στόχων ΑRPA και 1,000 στόχων AIS.
Με 15΄΄ XGA οθόνη και ξεχωριστό χειριστήριο για εύκολη εγκατάσταση, η σειρά Radar MDC-5500, είναι εξοπλισμένη με τις εξελιγμένες τεχνικές επεξεργασίας σήματος της KODEN και βρίσκετε στην υψηλότερη θέση σε αξιοπιστία από τα Radar της κατηγορίας του.
15΄΄ XGA έγχρωμη οθόνη και ξεχωριστό χειριστήριο
μοναδική μέθοδος ψηφιακής επεξεργασίας σήματος, που εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πιο μικροί, μακρινοί στόχοι παρουσιάζονται ευδιάκριτα χωρίς παράσιτα
λειτουργία ‘true-trail’ για καταγραφή του ίχνους μονό των κινούμενων στόχων ακόμα και όταν το σκάφος είναι σε πορεία
overlay με χάρτη (δέχεται χάρτη C-MAP και εμφανίζει τους στόχους πάνω στο χάρτη)
ένδειξη στίγματος και απεικόνιση waypoints σε συνεργασία με GPS course-up και north-up (σε συνεργασία με GPS ή δορυφορική πυξίδα), true motion (σε συνεργασία με δορυφορική πυξίδα και speed log)
παρακολούθηση μέχρι 100 στόχων (ARPA) και έξοδος σε plotter ή PC
δυνατότητα απεικόνισης μέχρι 1,000 στόχων AIS
ο χειρισμός του Radar μπορεί να γίνει από δύο θέσεις πλοήγησης (π.χ. γέφυρα και κόντρα γέφυρα)
περιστροφή scanner 24 rpm ή 36 rpm ή 48 rpm

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 35Α ΜΑΑS SPS 30 II

ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ 35Α ΜΑΑS SPS 30 II
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ SWITCHING 30Α MAX 35A MAAS SPS 3ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ MAAS

ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΜΠΟΔΕΚΤΕΣ ΒΡΑΧΕΩΝ ME ΕΞΟΔΟ 100-200W SSBΔΥΟ ΑΝΑΛΟΓΙΚΑ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΙΖΩΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑΕΞΟΔΟ 30Α ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ 35 ΚΟΡΥΦΕΣΑΝΕΜΙΣΤΗΡΑΣ ΑΥΤΟΜΑΤΟΣ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣΧΑΡΚΤΗΡΙΣΤΗΚΑweight:Kg1,5,Ripple Noise <13.5mV,Output Work current 30A(Max 35AmpPP) ,Output voltage 9-15.Volt,23X17X12cm

Η αρκούδα δεν θέλει να κοιμηθεί

Η αρκούδα δεν θέλει να κοιμηθεί
Συγγραφέας: Οξάνα Μπούλα
Εικονογράφος: Οξάνα Μπούλα
Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 16 Απριλίου 2018
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-147-1
Όταν η αρκούδα μαθαίνει πόσα ωραία πράγματα μπορεί να κάνει στο χιόνι, αποφασίζει να μείνει ξύπνια αυτόν τον χειμώνα. Δεν είναι δυνατόν όλοι οι άλλοι να κάνουν τόσα ενδιαφέροντα πράγματα κι εκείνη να κοιμάται.
Όταν λοιπόν τα ξωτικά του δάσους έρχονται να τη βάλουν για ύπνο, εκείνη θα βρει χίλιες προφάσεις, θα παίξει, θα γκρινιάξει, θα προσπαθήσει να το σκάσει. Μέχρι που, αποκαμωμένη πια, θα κλείσει τα μάτια για να δει τα χειμωνιάτικα όνειρά της.
Μια θαυμάσια εικονογραφημένη ιστορία για εκείνες τις νύχτες που η ζωή καλεί τα παιδιά να σηκωθούν από το κρεβάτι και να την εξερευνήσουν, γρήγορα όμως το σώμα εξαντλείται κι εκείνα αποκοιμιούνται γλυκά για να ξυπνήσουν ξανά σε μια καινούργια συναρπαστική μέρα.

Ρόαλντ Νταλ, ο Νο 1 παραμυθάς στον κόσμο!


Αγαπητέ Αναγνώστη,
Καλώς ήρθες στον μαγικό κόσμο του Ρόαλντ Νταλ! Τα βιβλία του θα σε ταξιδέψουν σε φανταστικούς κόσμους, παρέα με απίθανους ήρωες! Δες παρακάτω όλα τα βιβλία που δεν πρέπει να λείπουν από καμία παιδική βιβλιοθήκη!
ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ!
 
"Όλοι έχουμε τις στιγμές λάμψης και δόξας."
Ο Ρόαλντ Νταλ μοιράζεται τις αναμνήσεις των παιδικών του χρόνων. Κάποιες είναι αστείες, κάποιες όχι και τόσο ευχάριστες. Όλες όμως είναι αληθινές, πέρα για πέρα.
9,90€ | 8,91€
ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΤΟ ΑΓΟΡΙ
Αυτοβιογραφία ονομάζεται το βιβλίο που γράφει κάποιος για τη ζωή του και συνήθως είναι γεμάτο με ένα σωρό βαρετές λεπτομέρειες.
Το βιβλίο αυτό δεν είναι αυτοβιογραφία. Ποτέ δε θα έγραφα την ιστορία του εαυτού μου. Από την άλλη, σε όλη τη διάρκεια των παιδικών μου χρόνων στο σχολείο και αμέσως μετά, μου συνέβησαν ορισμένα πράγματα που ποτέ δεν ξέχασα.
Κανένα από αυτά δεν είναι σημαντικό, μα όλα μού έκαναν τόσο τρομερή εντύπωση, που ποτέ δεν κατάφερα να τα βγάλω από το μυαλό μου. Το καθένα, ακόμη και μετά το πέρασμα πενήντα και ενίοτε εξήντα χρόνων, έχει παραμείνει χαραγμένο στη μνήμη μου.
Δε χρειάστηκε να ψάξω τίποτα. Το μόνο που έκανα ήταν να τα ψαρέψω από την επιφάνεια της συνείδησής μου και να τα καταγράψω.
Κάποια είναι αστεία, κάποια είναι οδυνηρά, κάποια είναι δυσάρεστα. Μάλλον γι' αυτό τα θυμάμαι πάντοτε τόσο έντονα. Όλα είναι αληθινά.
ΚΛΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΠΕΝΑ ΤΟΥ ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ












ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΝ Νο 1 ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ
Ο ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ ήταν κατάσκοπος, κορυφαίος πιλότος μαχητικού αεροσκάφους, ιστορικός της σοκολάτας και ιατρικός εφευρέτης. Ήταν επίσης ο συγγραφέας των Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ, ΜΑΤΙΛΝΤΑ, Ο ΜΦΓ και πολλών ακόμα εξαίρετων ιστοριών. Παραμένει ο Νο 1 παραμυθάς στον κόσμο. Από τις Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ κυκλοφορούν 16 βιβλία του συγγραφέα για μικρούς αλλά και μεγαλύτερους αναγνώστες.
Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΟΡΙ

ΑΓΟΡΙ, οι αναμνήσεις της παιδικής ηλικίας του Ρόαλντ Νταλ
Η αγνή παιδική ηλικία ‒δυσάρεστη και αστεία, οδυνηρή και ευχάριστη‒ ενέπνευσε τον αγαπημένο παραμυθά, Ρόαλντ Νταλ, να δημιουργήσει το Αγόρι. Η ιστορία του πώς ο Ρόαλντ κατέληξε να γράψει το βιβλίο είναι σχεδόν μια ιστορία από μόνη της.
ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΡΟΑΛΝΤ ΝΤΑΛ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Ματίλντα
Ο Τσάρλι και το εργοστάσιο σοκολάτας
Ο απίθανος κύριος Φοξ
Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121 & ΣΠΥΡΟΥ ΜΕΡΚΟΥΡΗ 1
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654