Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Σκληρή η μάχη στο Σικάγο (Ιλλινόις): Γιαννούλιας εναντίον Κιρκ γιά την Γερουσία

Σκληρή η μάχη στο Σικάγο (Ιλλινόις): Γιαννούλιας εναντίον Κιρκ γιά την Γερουσία  
Τα προγνωστικά, τους δίνουν ίδιο σχεδόν ποσοστό (κατά 2 μονάδες προηγείται ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων, Μαρκ Κιρκ) γιά τις εκλογές της Τρίτης 2 Νοεμβρίου.   
Την θέση κατείχε πριν, ο πρόεδρος Ομπάμα.   
Το τελευταίο Debate έγινε 27 Οκτωβρίου 2010, με αλληλοκατηγορίες των υποψήφιων, βασικά γιά δευτερεύοντα ζητήματα. Η μεγάλη τοπική εφημερίδα SunTimes, συνιστά στους αναγνώστες της να ψηφίσουν τον υποψήφιο του Δημοκρτικού Κόμματος, Αλέξη Γιαννούλια.   
Η άλλη μεγάλη εφημερίδα, συνιστά Μαρκ Κιρκ.   
Η ψήφος των περίπου 15-20.000 Ελληνοαμερικανών (τόσοι ψηφίζουν συνήθως) θεωρείται ασήμαντη.   
Ο Αλέξης Γιαννούλιας γεννήθηκε από 'Ελληνες γονείς και μεγάλωσε στο Σικάγο. 'Επαιξε μπασκετ (Πανιώνιο) γιά δύο χρόνια στην Ελλάδα.   
Ο πρ. πρόεδρος Κλίντον στήριξε την υποψηφιότητα Γιαννούλια, με την επίσκεψή του στο Σικάγο 26 Οκτωβρίου.  
Γραφεία Τύπου και Πληροφοριών της Ελλάδας στις ΗΠΑ (από την εποχή του τηλέγραφου, στην εποχή του διαδίκτυου)    
www.kalami.us      
www.kalami.net      
Και ν' ακούτε:     
24 ώρες ελληνικά, με απόδοση ήχου 256Κbps (studio quality)... Ψυχαγωγία, ενημέρωση, σάτιρα, αποκαλύψεις, διάλογος. Αναφορές στην ιστορία, πολιτισμό παραδόσεις Ελλάδας κ.ά....

Μυρτώ Γεωργιάδου – Κωστής Ρασιδάκης - Λίλυ Δάκα : Βραδιά Lieder με έργα Σούμαν

ΔΗΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ   
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ  
Κ.Ε.ΔΗ.Χ  
ΑΚΤΗ ΕΝΩΣΕΩΣ - ΠΑΛΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ  
ΤΗΛ. : 28210 87098 - 28210 87077  
FAX : 28210 74332   
Web SIte : www.dipeh.gr    
Email : dipeh@otenet.gr     
Μυρτώ Γεωργιάδου – Κωστής Ρασιδάκης - Λίλυ Δάκα : Βραδιά Lieder με έργα Σούμαν  31/10/2010 
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων ΒΡΑΔΙΕΣ ΚΛΑΣΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων και η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χανίων, την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010, οι Μυρτώ Γεωργιάδου, Κωστής Ρασιδάκης και Λίλυ Δάκα θα πραγματοποιήσουν Βραδιά Lieder με έργα Σούμαν.   
Η συναυλία θα γίνει στο Θέατρο "Δημήτρης Βλησίδης", ώρα 20.30. Γενική είσοδος : 10 €

live στο μικρο καφε

Άλλο ένα βράδυ με καλή μουσική θα έχουμε την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στο "μικρο καφε" στα Μουδανια.   
Δοκιμασμένοι όλοι οι μουσικοί που θα πάρουν μέρος, θα μας οδηγήσουν στα μονοπάτια της Blues & Jazz μουσικής.  
Βασίλης Σωτηρίου (κιθάρα - τραγούδι)  
Φίλιππος Κωσταβέλης (πιάνο) 
Ζαφείρης Φωτιάδης (κιθάρα)  
Αποστόλης Βλαχόπουλος (μπάσο).

Κάρμεν Ρουγγέρη «Ομήρου Οδύσσεια – Το παραμύθι των παραμυθιών»

Πρεμιέρα: Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010    Μετά από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή περιοδεία η εταιρεία παραγωγής Πολιτισμός & Επικοινωνία παρουσιάζει ξανά, από τις 31 Οκτωβρίου 2010, το έργο «Ομήρου Οδύσσεια – Το παραμύθι των παραμυθιών».   
Η αγαπημένη των παιδιών Κάρμεν Ρουγγέρη έχει διασκευάσει και σκηνοθετήσει ένα από τα πιο σημαντικά κείμενα όλων των εποχών, με σεβασμό τόσο στο λόγο του Ομήρου όσο και στους λιλιπούτειους φίλους της.  
Οι περιπέτειες και οι περιπλανήσεις του Οδυσσέα ζωντανεύουν ξανά στη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ», σε μια παραγωγή διεθνών προδιαγραφών, πιστή στην ευρύτερη φιλοσοφία του «Ελληνικού Κόσμου» για τη χρήση της νέας τεχνολογίας στην εκπαίδευση και τη διάδοση του πολιτισμού.  
Με τις άρτιες εγκαταστάσεις και τον τεχνολογικό εξοπλισμό του «ΘΕΑΤΡΟΝ», τα πλούσια σκηνικά και τα εκπληκτικά κουστούμια της Χριστίνας Κουλουμπή, καθώς και την εξαιρετική μουσική του Γιάννη Μακρίδη, η παράσταση «Ομήρου Οδύσσεια – Το παραμύθι των παραμυθιών» αναμένεται να αποτελέσει μία από τις πιο αξιόλογες αυτής της θεατρικής περιόδου. 
Την παράσταση υπογράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη, που με το μοναδικό της ταλέντο εμπνέει στα παιδιά κάθε ηλικίας την αγάπη για το θέατρο.   
Συγχρόνως, τα παιδιά, μέσα από το έργο αυτό, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια κληρονομιά της ιστορίας και της μυθολογίας μας.  
Αυτή τη χρονιά θα συνταξιδέψουμε με τον Οδυσσέα και θα παρακολουθήσουμε βήμα βήμα την προσπάθειά του να επιστρέψει στο σπίτι του.   
Λίγα λόγια για το έργο  

Όλα αρχίζουν στον Όλυμπο… Οι θεοί συνεδριάζουν, μια που ο Ποσειδώνας –εχθρός του Οδυσσέα– λείπει σε ταξίδι. Ευκαιρία να επιτρέψουν στον πολύπαθο ήρωα να φύγει από το νησί της Καλυψώς, όπου είναι αποκλεισμένος.   
Ο Ερμής αναλαμβάνει να μεταφέρει την είδηση. Η Καλυψώ θυμώνει, αλλά του δίνει την άδεια να φύγει. Με μια σχεδία ο Οδυσσέας ξεκινάει για την ποθητή επιστροφή.
Για κακή του τύχη, ο Ποσειδώνας, γυρνώντας από το ταξίδι του, τον βλέπει. Θυμώνει. Σηκώνει φουρτούνα και διαλύει τη σχεδία.  
Ο Οδυσσέας, ναυαγός, βγαίνει στο νησί των Φαιάκων. Εκεί τον συναντά η βασιλοπούλα Ναυσικά και τον οδηγεί στους γονείς της, οι οποίοι τον φιλοξενούν.    
Αποκαλύπτει ποιος είναι κι αρχίζει να διηγείται τις περιπέτειές του…  
Πρώτα στους Κίκονες, με δώδεκα καράβια, μετά στους Λωτοφάγους, στην Αιολία και στους Λαιστρυγόνες και ύστερα στην Κίρκη. Περιγράφει την κάθοδό του στον Κάτω Κόσμο, τη δοκιμασία των Σειρήνων, το πέρασμα από τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη, το ταξίδι στο νησί του Ήλιου και την άφιξή του στο νησί της Καλυψώς.   
Οι βασιλείς των Φαιάκων, συγκινημένοι, τον στέλνουν με ένα μαγικό καράβι πίσω στην Ιθάκη. Να, λοιπόν, τώρα ο Οδυσσέας μας στην όμορφη πατρίδα του…
Από τις 31 Οκτωβρίου 2010 το «ΘΕΑΤΡΟΝ» και η Κάρμεν Ρουγγέρη περιμένουν τους συνταξιδιώτες τους στο μακρύ και δύσκολο ταξίδι του Οδυσσέα προς την Ιθάκη...      
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ  
Κείμενο-σκηνοθεσία: Κάρμεν Ρουγγέρη   
Σκηνικά-κουστούμια: Χριστίνα Κουλουμπή  
Μουσική διασκευή-σύνθεση: Γιάννης Μακρίδης  
Κίνηση-Χορογραφία: Πέτρος Γάλλιας  
Στίχοι τραγουδιών: Ανδρέας Κουλουμπής  
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα                      
Σπαθογραφίες: Κωνσταντίνος Μπουμπούκης  

Μουσική διδασκαλία: Γιάννης Μακρίδης  
Παραγωγή: Πολιτισμός & Επικοινωνία  
Ερμηνεύουν (με αλφαβητική σειρά) οι ηθοποιοί: 
Αλεξανδράκης Αλέξανδρος, Κιοσές Πέτρος, Κοσμίδης Στέφανος, Νικηφορίδου Βασιλική, Πολυκανδρίτου Δέσποινα, Ρουσσινού Ελένη, Σαχπεκίδης Παύλος, Τουμασάτος Γρηγόρης, Τράκας Στέλιος, Τσιδίμης Θανάσης, Τσόγκα Κοραλία, Χατζάς Άγγελος.   '
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ  
Κυριακή: 11:30 και 15:00  
Για τα σχολεία παραστάσεις πραγματοποιούνται καθημερινά μετά από συνεννόηση (πληροφορίες: ΤΕΧΝΙS, τηλ.: 210 9345 378). 
ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΩΡΟΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ     
ΔΙΑΘΕΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:     
«ΘΕΑΤΡΟΝ», Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»  
Πειραιώς 254, Ταύρος, τηλ.: 212 254 0313  
Αποκλειστικός χορηγός: Τράπεζα Κύπρου

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Του Δρ. Δ.ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ
ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 6.000 ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΣΚΠ ΒΡΕΘΗΚΕ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΤΗΣ ΧΙΛΙΟΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΑΥΤΗΣ.   
Επρόκειτο για νεαρές μαθήτριες ή φοιτήτριες σε όλες τις περιπτώσεις γυναίκες που κατά το έντονο στρες των εξετάσεων σε σχέση με την έμμηνο ρύση εμφανίστηκε η εικόνα της ΣΚΠ. Η παρατήρηση αυτή έγινε διότι είχε το χαρακτηριστικό της έντονης συμπτωματολογίας και κυρίως της οπτικής οπισθοβολβικής νευρίτιδας σε όλες, στην κορύφωση της μαθησιακής προσπάθειας.   
Βέβαια ο αριθμός είναι πάρα πολύ μικρός προκειμένου να γίνει μια συνδρομιακή αναφορά. Χρειάζεται πολύ μεγαλύτερος αριθμός και μελέτη ασθενών προκειμένου να είμαστε σίγουροι για αυτό.  
Πάντως φαίνεται πως νεαρές κοπέλες με προδιάθεση στην ΣΚΠ σε έντονο μαθησιακό στρες είναι πιο εύκολο να εμφανίσουν την ασθένεια.

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Διαβάστε στο διαδικτυακό τόπο της Αυτοδιοίκησης www.aftodioikisi.gr ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΕΝΤΕΙΝΕΤΑΙ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΙΣ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΛΠΕΣ ΤΟ '10 ΚΑΙ ΤΟ '11 
Διαβάστε επίσης:   
1) ΚΗΦΙΣΙΑ: ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ  
2) ΠΑΠΑΡΗΓΑ: ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ, ΚΥΡΙΩΣ, ΟΥΤΕ ΝΔ ΣΤΟ Β' ΓΥΡΟ   
3) ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΩΜΑΤΕΡΕΣ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ 1 ΕΚ ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ   http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=8750         
4) Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ  
Και δεκάδες άλλα θέματα στο πλαίσιο της συνεχούς ροής ενημέρωσης από την aftodioikisi.gr       
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ  
(Τιμητική Διάκριση Ιδρύματος Μπότση 2010)

Τρέχουν στον Μαραθώνιο με τη" ΦΛΟΓΑ" στην καρδιά τους!

Περίπου 40-50 ερασιτέχνες, αλλά έμπειροι δρομείς, φίλοι του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια ''ΦΛΟΓΑ'', συμμετέχουν στον 28ο Μαραθώνιο Κλασσικής Διαδρομής στις 31 Οκτωβρίου.   
Τρέχουν αυτοί για όλους μας, για να μεταφέρουν σε κάθε συμμετέχοντα, σε κάθε θεατή από το πεζοδρόμιο ή τον καναπέ του σπιτιού του, σε κάθε ευαίσθητο πολίτη, τον χτύπο της καρδιάς δεκάδων χιλιάδων παιδιών με διάφορες μορφές καρκίνου που δίνουν τη μάχη για τη ζωή τους σε όλο τον κόσμο.   
Η ΦΛΟΓΑ, ο Σύλλογος που απο το 1982 ίδρυσαν και στηρίζουν οι γονείς των παιδιών αυτών με την συμπαράσταση μικρών και μεγάλων, επωνύμων ή μη χορηγών και φορέων, έχει αναπτύξει ένα πλέγμα δράσεων, σε συνεργασία με τις Ογκολογικές κλινικές των Παιδιατρικών Νοσοκομείων της Αθήνας για την στήριξη των μικρών ασθενών.   
Στο Ξενώνα της Φλόγας δίπλα στα Νοσοκομεία Παίδων φιλοξενούνται δωρεάν στα 30 δωμάτια και μικρά διαμερίσματα τα παιδιά από την περιφέρεια για όσο διάστημα υποβάλλονται σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολίες στην Αθήνα μαζί με τους γονείς τους.   
Στον Ξενώνα λειτουργεί σχολείο, παρέχεται ψυχολογική και ψυχαγωγική υποστήριξη από εξειδικευμένο προσωπικό σε συνθήκες που δημιουργούν οικογενειακό περιβάλλον.   
Παράλληλα μια άλλη δράση της Φλόγας που απευθύνεται στα παιδιά που κατοικούν στην Αττική, τους παρέχει Νοσηλεία στο σπίτι από εξειδικευμένο προσωπικό κάτω από την καθοδήγηση και επίβλεψη των θεραπόντων ιατρών τους προκειμένου να αποφεύγεται η παραμονή τους στο νοσοκομείο ή τουλάχιστον να μειώνονται οι καθημερινές επισκέψεις τους εκεί.   
Μόλις πριν από λίγους μήνες η Φλόγα εγκατέστησε Αξονικό Τομογράφο τελευταίας τεχνολογίας στο Νοσοκομείο Αγία Σοφία ενώ η συμμετοχή της στην ίδρυση Ακτινοθεραπευτικού τμήματος για παιδιά στο Νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού είναι καθοριστικής σημασίας. 
Αγαπητοί φίλοι,   
Αυτά είναι ένα μέρος της δράσης της ΦΛΟΓΑΣ που δεν θα είχε γίνει αν δεν μας στήριζαν οι χορηγοί μας, καθώς και ο τύπος – έντυπος και ηλεκτρονικός.  
Αυτό το έργο που γίνεται επ ωφελεία των παιδιών που νοσούν από καρκίνο ευαισθητοποίησε και έφερε κοντά μας αρχικά έναν και σταδιακά αρκετούς έμπειρους δρομείς μεγάλων αποστάσεων – ο ένας έφερε τον άλλον !!    
Έτσι, αποφάσισαν να μεταφέρουν το μήνυμα ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ μέσα από τα βήματα του 28ου ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ, έναν αγώνα που αρκετοί από αυτούς έχουν ξανακάνει στην Ελλάδα και το εξωτερικό.   
Σήμερα λοιπόν είναι η ημέρα τους. Θέλουμε να παρακαλέσουμε τον Τύπο, που τόσο έχει σταθεί δίπλα μας, να παρουσιάσει στο ευρύτερο κοινό την αγωνιστική προσπάθεια των δρομέων που τρέχουν για τα παιδιά με καρκίνο, που τρέχουν για τον ξενώνα μας, που τρέχουν για την ΦΛΟΓΑ, με το σήμα της ΦΛΟΓΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ.   
Θέλουμε να μάθουν την προσπάθεια τους όσο το δυνατόν περισσότεροι, γιατί στα βήματα τους, εξυπηρετείται ένας μεγάλος σκοπός.   
Και δεν είναι μόνος «κόπος» τους τα 42 χιλιόμετρα της Κυριακής.   
Εδώ και μήνες προετοιμάζονται με προπονήσεις, με αναζήτηση χορηγών που μέσα από την προσπάθεια τους θα ενισχύσουν την ΦΛΟΓΑ και θα ευαισθητοποιήσουν όσους περισσότερους μπορούν.   
Την Κυριακή θέλουν το χειροκρότημα μας και την στήριξη του στόχου που υπηρετούν.   
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΦΛΟΓΑΣ  
Για επικοινωνία  
Μαρία Τρυφωνίδη (Πρόεδρος ΔΣ) τηλ. 6974-892588, ή  
Χριστίνα Μπάκα (Γενική Γραμματέας ΔΣ) τηλ. 6978-189499

Τα... γεννητικά όργανα του 2ευρου

Τα... γεννητικά όργανα του 2ευρου

Geopolitics-GR

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ    
Ο Εγκεμέν Μπαγίς και η στρατηγική του Ελσίνκι

Σπίτι στο Φάληρο δίνει ο Καρατζαφέρης στο ΔΝΤ

Διαβάστε στο νέο ενημερωτικό portal της Θεσσαλονίκης    
www.spnews.gr            
Σπίτι στο Φάληρο δίνει ο Καρατζαφέρης στο ΔΝΤ     
Salonica Press News  
Αξιόπιστη Ενημέρωση  
Δωδεκανήσου 8, 54626 Θεσσαλονίκη   
E-mail:info@spnews.gr

Στο Καρφί Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

ΤΕΥΧΟΣ 490 ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010   
Το σημείωμα του "Κ" Ο Γιώργος και η «συμμαχία των προθύμων»  
Σελ.2   
Λιοντάρι στην Αθήνα, γατούλα στις Βρυξέλλες…     
Σελ. 14 και Σελ. 15   
Η N.Δ. φοβάται τις πρόωρες εκλογές και τη διάλυση…   
Σελ. 16 και Σελ. 49   
Στά ΜΜΕσα και στα έξω     
Σελ. 44 και Σελ. 45     
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2010   
Σελ. 52   
στο Πέταλο    

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ

Today at InfognomonPolitics    
* Turkey and Iran preparing a joint military operation     
* Μονάδες καταπολέμησης ηλεκτρονικού πολέμου ετοιμάζει ο Τουρκικός στρατός    
* Ελληνίδα κατάσκοπο αναζητούν οι τουρκικές αρχές    
* Ο Νταβούτογλου είδε τους μειονοτικούς   
* Θα εκσυγχρονίσουμε τα Apache, αλλά μετά το 2016!    
* Δυναμικό «παρών» σε Εύξεινο και Μεσόγειο    
* Ευ. Βενιζέλος: Τέλος στις συζητήσεις κάτω από το τραπέζι για τα εξοπλιστικά     
* Η Lockheed ενδιαφέρεται... για την ΕΑΒ    
* Κυριακή, 31-10, Παρουσίαση του βιβλίου "Γεννηθείς εις Καύκασον Ρωσίας" στη Φλώρινα    
* Πόσα χρωστάνε οι δήμοι;    
* Türküm, Dogruyum, Caliskanim, Efendiyim…..    
* Συνεχίζει τους ελιγμούς ο Γκρούεφσκι αγνοώντας τις εκκλήσεις    
* 'Mossad behind Iranian military base blast'    
* Οι πραγματικοί λόγοι που οδηγούν στις εκλογές    
* Ε.Ε: Σοβαρό το πρόβλημα ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας    
* Κυρώσεις κατά ευρωπαϊκών εταιρειών επέβαλλαν οι ΗΠΑ     
* Ιστορικό σχέδιο δημοσιονομικής πειθαρχίας ενέκρινε η Ε.Ε.     
* Όργιο φημών για το... μαυρισμένο μάτι του Πούτιν    
* Τα πυρηνικά τρομάζουν την MI6 περισσότερο από την τρομοκρατία    
* Κράτησε το «casus belli» η Τουρκία στο Αιγαίο    
* Ευρωσυνοριοφύλακες στον Εβρο    
* Τιμάται σήμερα η Ημέρα Αγνοουμένων

ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΑ Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Διαβάστε στο διαδικτυακό τόπο της Αυτοδιοίκησης www.aftodioikisi.gr ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ Ο (ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ) Η. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ. ΝΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ;     
Διαβάστε επίσης:   
1) ΗΛΕΙΑ: ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΑ ΡΕΖΕΡΒΟΥΡ ΤΩΝ ΦΟΡΤΗΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ   
2) ΣΤΑ 700 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ   
3) Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 325 ΔΗΜΟΥΣ    http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=7720      
Και δεκάδες άλλα θέματα στο πλαίσιο της συνεχούς ροής ενημέρωσης από την aftodioikisi.gr  
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ GR: ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ  
(Τιμητική Διάκριση Ιδρύματος Μπότση 2010)

Νέα από το e-Pontos

* ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΑΙ - ΚΟΜΝΗΝΟΙ   
* ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΑΧΑΡΝΩΝ & ΑΤΤΙΚΗΣ «ΚΑΠΕΤΑΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ»   
* ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ   
* ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ «ΣΕΡΡΑ»   
* Annual Dinner Dance 2010   
* Η "σφραγισμένη" Αγία Άννα της Τραπεζούντας   
* ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΟΦΟΥ    
* ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ    
* Βάσος Λυσσαρίδης: «Αν εθελούσια δεν γονατίσεις, ούτε νεκρό δεν μπορούν να σε γονατίσουν»   
* ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΛΒΟΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ    
* ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ" ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ    
* ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ»   
* ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ «ΑΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ»