Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.



ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ.
Μήπως θυμάται κανείς πόσος καιρός πέρασε από την ημέρα που οι κυβερνώντες μας «δεσμεύτηκαν» ότι ΔΕΝ θα μπουν άλλα μέτρα γιατί «ο Λαός ΔΕΝ αντέχει»;
Παρακολουθούμε τα καμώματα της «τρόικας» σε βάρος της Ελλάδας και ασχολούμαστε με αυτά, μόνο που περνάμε στα «ψιλά», τα καμώματα της «Ελληνικής Τρόικας», της κυβέρνησης των τριών, που λένε και ξελένε σε χρόνο μηδέν.
Βέβαια πολλοί θα πουν ότι ΔΕΝ είναι κυβέρνηση αυτό το κατασκεύασμα που έχουμε, και θα έχουν δίκιο.
Εκεί που «διαφωνούν» μεταξύ τους και με τους τροικανους, πως γίνεται και συμφωνούν σε όλα, κανείς δεν μπορεί να το εξηγήσει.
Το παιχνίδι της κοροϊδίας, του εντυπωσιασμού μέσω των Μ.Μ.Ε και του αποπροσανατολισμού καλά κρατεί.
Αυτοί λοιπόν, κάνουν το παιχνίδι τους, κάποιοι από εμάς τους … χειροκροτούν (ακόμα) αλλά ο υπόλοιπος κοσμάκης πάει από το κακό στο χειρότερο.
Σε καθημερινή βάση συμβαίνουν φοβερά πράγματα τα οποία λίγοι τα μαθαίνουν.
Στην Ελλάδα του 2012, την Ελλάδα της Ευρώπης, στην Ελλάδα της πείνας, την ξεπουλημένη, καθημερινές είναι οι εικόνες πλέον ανθρώπων που ψάχνουν στα σκουπίδια για να βρουν κάτι φαγώσιμο, που παιδιά στα σχολεία έχουν προβλήματα υγείας λόγο υποσιτισμού, που η ανεργία είναι στο 30% και βαλε, και ας χρυσώνουν το χάπι παραποιώντας τα αληθινά νούμερα.
Προσπαθούν με ψευτιές να μας ξεγελάσουν και στον αντίποδα βάζουν όλο και πιο βαθιά το χέρι τους μέσα στις άδειες τσέπες μας.
Είναι που ΔΕΝ θα έπαιρναν άλλα μέτρα, αλλά ακόμα και για το οξυγόνο που αναπνέουμε θα πρέπει να πληρώνουμε.
ΟΛΟΙ εκείνοι που αγωνίζονται (και καλά) για το καλό της χώρας, είναι αυτοί που την άφησαν χωρίς υγεία, που έκαναν την ανεργία να σκαρφαλώσει στα ύψη, που κουρέλιασαν την υπερηφάνεια ενός ολόκληρου λαού σκλαβώνοντας τον και πάλι σε μια «οικονομική κατοχή».
Οι «υπερήφανες κυβερνήσεις μας, με περισσή ευκολία έχουν σκύψει το κεφάλι και συνεργάζονται με τους κατακτητές».
Αυτή είναι η πραγματικότητα, πέρα από τα μεγάλα λόγια και τα μεγαλόπνοα σχέδια.
«Και αύριο ψέματα σου τάζουν οι ψεύτες».
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Με τα ψεύτικα τα λόγια ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ, ΔΕΝ ΖΕΙ Η ΧΩΡΑ.
ΟΛΟΙ είναι βολεμένοι.
Δεν θα κρυώσουν το χειμώνα, δεν θα πεινάσουν…..
Με εμάς τι γίνεται;
Βασίλης Τσούγκαρης

Νέο βιβλίο από τις Εκδόσεις ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Αγαπητοί αναγνώστες κυκλοφόρησαν οι Δώδεκα θεοί της πετυχημένης σειράς Ελληνική Μυθολογία στα αγγλικά!
TWELVE GODS OF OLYMPUS - GREEK MYTHOLOGY
Text by Sirmo Kapoutsi
Illustrations by Nestoras Xouris
Translated by Kathleen Ann OʼDonnell
Date of publication: Octomber 10, 2012
24 X 32 cm, 48 pages
Paperback
ISBN: 978-960-6864-88-9 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Η ομάδα του Free Moodle (http://freemoodle.org) είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή δύο ηλεκτρονικών μαθημάτων με αντικείμενο τις Παρουσιάσεις και τα Λογιστικά Φύλλα.
Και τα δύο μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 22 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 16 Δεκεμβρίου οι Παρουσιάσεις και στις 27 Δεκεμβρίου τα Λογιστικά Φύλλα.

Τα μαθήματα θα προσφερθούν δωρεάν με τη μέθοδο της Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης και είναι κατάλληλα για αρχάριους χρήστες τόσο της σουίτας Open Office όσο και για τους χρήστες της σουίτας Libre Office.
Μοναδική προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν τη χρήση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στους επιτυχόντες δίδονται Βεβαιώσεις συμμετοχής.
Παραθέτω αυτούσιο το κείμενο της ανακοίνωσης:
"Το FreeMoodle.org είναι μία πρωτοβουλία που δίνει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτές και μαθητές να αλλάξουν τον κόσμο προς το καλύτερο, μέσω της πρόσβασης στην ελεύθερη εκπαίδευση με τη χρήση του Moodle. Γι' αυτό και στον ιστοχώρο αυτό φιλοξενούνται αποκλειστικά μαθήματα που είναι ελεύθερα προς όλους. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε εκπαιδευτές και όχι μόνο, να δημιουργήσουν και να υποστηρίξουν ηλεκτρονικά μαθήματα, ώστε κάποιοι άλλοι, οπουδήποτε στον κόσμο να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά.
Αυτός ο δικτυακός τόπος λειτουργεί με την αποκλειστική χορηγία και υποστήριξη της εταιρείας Human Resource Development International, επίσημου Συνεργάτη Moodle που εδρεύει στη Νέα

Ζηλανδία (http://www.hrdnz.com).
Σε αυτόν τον ιστοχώρο οι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές Moodle Βασίλης Παλίλης (Εκπαιδευτικός - Φυσικός), Γιώργος Χαλατζογλίδης (Φυσικός MEd) και η Άννα Κρασσά (Σύμβουλος Τηλεκπαίδευσης) θα προσφέρουν ξανά τα βραβευμένα με την Σφραγίδα Καλής Πρακτικής της Δράσης Μάθηση 2.0 Plus (http:www.mathisi20.gr), ηλεκτρονικά μαθήματα:
"Παρουσιάσεις με τη χρήση του Libre Office Impress", την περίοδο 22 Οκτωβρίου - 16 Δεκεμβρίου 2012 και
"Λογιστικά Φύλλα με τη χρήση Libre Office Calc", την περίοδο 22 Οκτωβρίου - 27 Δεκεμβρίου 2012.
Τα παρόντα μαθήματα βασίζονται στα ηλεκτρονικά μαθήματα που είχε διεξάγει, υπό την εκπαιδευτική υπευθυνότητα των καθηγητών Κ. Μαργαρίτη και Β. Δαγδιλέλη, η Ομάδα Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της Βιβλιοθήκης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας την περίοδο 2007-2009.
Για περισσότερες πληροφορίες, δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: anna@hrdnz.com
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 19 Οκτωβρίου 2012. Θα τηρηθεί σειρά προταιρετότητας καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες."

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Οι εκδόσεις Διάπλαση και το βιβλιοπωλείο Σκάλα παιδικό σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νεανικού μυθιστορήματος της Ιωάννας Φωτιάδου, Για ένα κλικ και μια καριέρα, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012, στις 12.00 το πρωί στον Πολιτιστικό Σύλλογο ΧΟΡΙΑΜΒΟ – Γαληνού 5- Λάρισα
Συμμετέχουν
Χριστίνα Παπαδημητρούλη- φιλόλογος
Κατερίνα Χατζημαρκάκη – ηθοποιός,
Κεντρικός ομιλητής.
Το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης (ΚΕΣΥΠ) και ο Δρ. Γιώργος Γιαννούσης κοινωνιολόγος-ψυχοθεραπευτής-
οικογενειακός θεραπευτής με κοινωνιολογική προσέγγιση του θέματος του βιβλίου και προαιρετική συζήτηση με γονείς και παιδιά.
… και άλλες εκπλήξεις…
Χορηγοί επικοινωνίας

www.mamakid.gr, www.flowmagazine.gr, www.infokids.gr
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΣΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ 5, ΛΑΡΙΣΑ ΤΗΛ 2410537791

Scholarship for actors, dancers, directors, choreographers

Scholarship for actors, dancers, directors, choreographers - 2012
Dear Colleagues,
IUGTE and ArtUniverse have announced five scholarships for the December programme 2012: 

International Physical Theatre Lab and
International Conference "Theatre Between Tradition & Contemporaneity"

The scholarship amount is 300 EUR and it partially covers the participation fee.
To apply for the scholarship, candidates should send CV/resume with photo and a brief cover letter to iugte.projects@gmail.com
Performers of different genres and techniques, actors, dancers, directors and instructors from different countries are welcome to apply for participation. The programme includes intensive practical training with the Russian theatre director and teacher Sergei Ostrenko, and workshops, presentations, lectures, performances, works-in-progress and discussions with performing arts experts and teachers from different countries. Participants can receive the Certificate of Participation. The working language is English.
Accommodation and meals are organized for the group. The Lab will take place at the 15th century castle, the international educational centre in Styria, Austria. Nearest international airports - Graz and Vienna.

Τρίκαλα Κορινθίας από 39€ το μεγαλείο της φύσης στα πόδια σας!

Τρίκαλα Κορινθίας: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια με πρωινό 
Τρίκαλα Κορινθίας: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια με πρωινό. Μια μοναδική προσφορά για ένα υπέροχο σαλέ,διαμονή όπως δεν την έχετε φανταστεί σε μια πανέμορφη τοποθεσία. Αγοράστε την τώρα!Ισχύει για διανυκτερεύσεις Δευτέρα έως και Πέμπτη βράδυ .
Τρίκαλα Κορινθίας: 199€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτια με τζάκι, υδρομασάζ και πρωινό

Τρίκαλα Κορινθίας: 199€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτια με τζάκι, υδρομασάζ και πρωινό. Δίπλα στην κεντρική πλατεία των κάτω Τρικάλων, σε μια γραφική και καταπράσινη τοποθεσία, ιδανική για την εξερεύνηση των Τρικάλων και της Ζήρειας! (Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ).

Τρίκαλα Κορινθίας: 169€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτια με τζάκι, υδρομασάζ και πρωινό

Τρίκαλα Κορινθίας: 169€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτια με τζάκι, υδρομασάζ και πρωινό. Δίπλα στην κεντρική πλατεία των κάτω Τρικάλων, σε μια γραφική και καταπράσινη τοποθεσία, ιδανική για την εξερεύνηση των Τρικάλων και της Ζήρειας! (Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ).

Τρίκαλα Κορινθίας:129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι

Τρίκαλα Κορινθίας:129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι.Χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας δίπλα στο τζάκι, σε ένα υπέροχο δωμάτιο με μοναδική θέα, με πρωινό και σε τιμή καταπληκτική!

Τρίκαλα Κορινθίας:68€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι

Τρίκαλα Κορινθίας:68€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι. Χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας δίπλα στο τζάκι, σε ένα υπέροχο δωμάτιο με μοναδική θέα, με πρωινό και σε τιμή καταπληκτική!

Τρίκαλα Κορινθίας: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια με πρωινό

Τρίκαλα Κορινθίας: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια με πρωινό.Μια μοναδική προσφορά για ένα υπέροχο σαλέ,διαμονή όπως δεν την έχετε φανταστεί σε μια πανέμορφη τοποθεσία. Αγοράστε την τώρα!( Ισχύει για διανυκτερεύσεις Δευτέρα έως και Πέμπτη βράδυ )

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η φετινή Παγκόσμια Μέρα Ψυχικής Υγείας είναι αφιερωμένη στην κατάθλιψη
------------------------------------------
Το MEDLAB Ιατρικό Ινστιτούτο στηρίζει το έργο του Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.
---------------------------------
Πόσο επικίνδυνο είναι αν μια ελιά του δέρματος, κτυπηθεί με laser κατά την αποτρίχωση;
------------------------------
Η βακτηριακή κόλπωση αποτελεί την συχνότερη αιτία κολπικών εκκρίσεων. Πώς γίνεται η διάγνωση και πώς προλαμβάνεται;
-----------------------
Μισό εκατομμύριο Ελληνόπουλα κάτω από το όριο της φτώχειας
-------------------------------
Η κατανάλωση κόκκινου κρασιού βοηθά στον καλύτερο έλεγχο του βάρους των γυναικών !!!
---------------------------------
Πώς το διάβασμα προστατεύει την υγεία μας
---------------------------------
Νιάτα, ... οικονομικό στρες και ... πρόωρα γηρατειά ...!
------------------------------

Keep walking...

1ο Συνέδριο-Σεμινάριο “Ο Κήπος Μου”

1ο Συνέδριο-Σεμινάριο “Ο Κήπος Μου”
Συνδυάζουμε το χόμπι, με την γνώση

26-29 Οκτωβρίου, Εκθεσιακό Κέντρο The Hub-Αθήνα (Γκάζι)
Δείτε πληροφορίες εδώ: http://kipos.agrorama.com/
Στις δύσκολες μέρες που ζούμε από οικονομικής πλευράς, δημιουργούμε μια εκδήλωση με διάθεση ανανέωσης, μια εκδήλωση με πολλές προτάσεις και λύσεις για ευχάριστο περιβάλλον, για δημιουργία και αποφυγής του στρες. Το συνέδριο-σεμινάριο Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ καλύπτει το κενό της ενημέρωσης από εμπείρους επαγγελματίες κατευθείαν στο καταναλωτικό κοινό. Για τέσσερες ημέρες θα παρουσιαστούν προτάσεις πώς να μετατρέψετε ένα άδειο μπαλκόνι σε ολάνθιστο κήπο, να γεμίσετε τον ακάλυπτο χώρο με δέντρα, να δημιουργήστε λαχανόκηπο στον μικρό ή μεγάλο κήπο σας, να μάθετε ποια είναι τα κατάλληλα φυτά που θα φυτέψετε ανάλογα με τις ανάγκες και τον γούστο σας, να μάθετε για ανθοδετική και ανθοσυνθέσεις. Ειδικό κομμάτι αποτελεί η βοτανολογία, μαζί με εναλλακτικούς τρόπους ίασης με ανθοιάματα. Κατά τις μέρες λειτουργίας του συνεδρίου-έκθεσης Ο ΚΗΠΟΣ ΜΟΥ καθηγητές γεωπονικού πανεπιστημίου, γεωπόνοι, έμπειροι επιχειρηματίες και καλλιεργητές από τον κλάδο των ανθοκομίας, της αρχιτεκτονικής τοπίου, της ανθοδετικής θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους, τις εμπειρίες τους σε όλους τους συνέδρους. Ιδιώτες, υποψήφιοι επιχειρηματίες, άνεργοι που αναζητούν λύσεις για αυτοαπασχόληση θα είναι οι σύνεδροι που θα σπεύσουν για την ενημέρωση τους και ίσως την επένδυσή τους στον κλάδο της ανθοκομίας. Καταναλωτές κάθε ηλικίας, επαγγελματίες και ιδιώτες θα σπεύσουν για την ενημέρωση τους και την πρακτική εφαρμογή προτάσεων και λύσεων για ολάνθιστα μπαλκόνια, πανέμορφους κήπους, φύτευση ακάλυπτων και πεζοδρομιακών χώρων. Συνδυάζουμε το χόμπι μαζί με την γνώση. Διπλό το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης αφού συνδιοργανώνονται εργαστήρια (workshops) για επιτόπια πρακτική επίδειξη.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε :
Φιλολάου 234 - 11631, Αθήνα
Τηλ.: 210 7568888 (8 γραμμές) Fax: 210 7568889
info@compassexpo.com

http://kipos.agrorama.com

Σχέδιο Β για έξοδο από το ευρώ από τον Αλαβάνο - Ο Γιώργος επιμένει για το δημοψήφισμα

Ο Γιώργος επιμένει για το δημοψήφισμα
"Κρητικός" ο πρώην καγκελάριος της Αυστρίας

Αίφνις οι Κύπριοι αγάπησαν την τρόικα και θέλουν μνημόνιο!!!

"Έφυγε" ο Παναγιώτης Σπύρου

Σχέδιο Β για έξοδο από το ευρώ από τον Αλαβάνο

ο γερο νεγρο τζιμ μανος λοϊζος

Τίτλοι τέλους στην END από την Τράπεζα της Ελλάδας - Δραματική διαπίστωση του Σαμαρά: Γίναμε Βουλγαρία- Της έκλεψε τα μυαλά" μέσω του Facebook - Αντιμέτωπα με το θάνατο χιλιάδες παιδιά λόγω περικοπών στην υγεία

Δραματική διαπίστωση του Σαμαρά: Γίναμε Βουλγαρία
Αντιμέτωπα με το θάνατο χιλιάδες παιδιά λόγω περικοπών στην υγεί

Κάναμε λάθος...

Ο Σόϊμπλε μίλησε. «Η Ελλάδα δεν πρόκειται να υποστεί χρεοκοπία»

Τίτλοι τέλους στην END από την Τράπεζα της Ελλάδας

Η "καλή" μας τρόϊκα συναινεί στην επιμήκυνση

"Της έκλεψε τα μυαλά" μέσω του Faceboo

Ανασχηματισμός μετά την ψήφιση των μέτρων

Αλλαγή συσχετισμών στην κυβέρνηση, αναμένει ο Γρηγόρης Ψαριανός

Ο Νταβούτογλου προκαλεί Ελλάδα και Κύπρο

Γιατί μπήκα σε ψυχιατρείο

Aπό την Κορέα με... τρέλλα

Βόλος- Αθήνα με τα πόδια

Αφού μάτωσε η καρδιά της, η Μέρκελ αποφάσισε να μας βοηθήσει

Καταργούνται αναδρομικά από τις αρχές του 2012 οι φοροαπαλλαγές!!

Διαβάστε τί προτείνει το υπουργείο Κοινωνικών και Οικογενειακών Υποθέσεων της Τουρκίας για τον έγγαμο βίο

Σαμαράς: Θέλουμε να βγούμε από την κρίση με τις δικές μας δυνάμεις

Μεϊμαράκης: "Δεν θα είμαι πρόεδρος μαριονέτα"

Δίνουμε δωρεάν τα τουρκικά σήριαλ, λέει ο αν. υπουργός Πολιτισμού της Τουρκίας

Σοκάρει το άγριο φονικό στη Λαμία

Ραγκούσης: Βαγγέλη, παραιτήσου

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Οι ναζιστικοί τραμπουκισμοί της Χρυσής Αυγής και το ελληνικό κράτος του 2012 (ΒΙΝΤΕΟ)
Προς αναζήτηση στοιχείων

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Ελληνική Εξωτερική Πολιτική στην κρίση της Συρίας: Αντί να στηρίζουμε τους Αδελφούς Έλληνες, υποστηρίζουμε την Τουρκία και τους ....Αδελφούς Μουσουλμάνους
Συνέντευξη του Νταβούτογλου, στο ΑΜΠΕ

Θεσμική αναδιοργάνωση και συνεργασία Ελλάδος - Κύπρου Αποκαλύπτουμε έκθεση ειδικών για τη γεωπολιτική κατάσταση στην Αν. Μεσόγειο

Θέλει να ταφεί στον Γερόλακκο

Ο πόλεμος πλησιάζει όλο και περισσότερο την Τουρκία

Τουρκία: "Δωρεάν οι τούρκικες σειρές στην Ελλάδα"! (Για εκπαίδευση και ...πολιτισμό)

«Όταν η γυναίκα αρρωσταίνει, ο άνδρας πρέπει να φτιάχνει σούπα»

Ποντιακό παραδοσιακό υπερθέαμα στο ΟΑΚΑ

Syria, Turkey, Israel and a Greater Middle East Energy War

«ΠΑΡΤΙ» ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ Ελλάδα, η «χαρά των λαθρεμπόρων»

Οι Τούρκοι διεκδικούν τα... «αρχαία τους»

Δραστήριες οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες

Τουρκο-συριακή κρίση: «Προσέξτε μπορεί να κολλήσουμε…»

Reuters: Το Νοέμβριο ένα ενιαίο πακέτο για Ισπανία, Ελλάδα και Κύπρο

Europe, For One, Welcomes Its New Asian Overlords

Μοναχοί σε Μπουτάρη: "Τούρκε θα πεθάνεις!"

Eλλάδα: Στον Οικονομικό Εισαγγελέα φάκελος με υποθέσεις δωροκιών

Το μετά θάνατον βραβείο Νόμπελ της ΕΕ

Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Η αριστερή ανομία, κυρία υπεύθυνη της εμφάνισης της χρυσής αυγής

Le Congrès National du Kurdistan offre une tribune aux Kurdes de Syrie

«Αποκαλύψεις» στρατιωτικών εγκαταστάσεων από Bing και Apple Maps

Aυτή τη στρατηγική πρέπει να προσέξουμε εμείς οι Έλληνες

Ισραηλινές αεροπορικές επιδρομές στη Λωρίδα της Γάζας

Σήμερα στο e-Pontos...

Σήμερα στο e-Pontos...
ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ"