Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Τρίκαλα Κορινθίας από 39€ το μεγαλείο της φύσης στα πόδια σας!

Τρίκαλα Κορινθίας: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια με πρωινό 
Τρίκαλα Κορινθίας: 39€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια με πρωινό. Μια μοναδική προσφορά για ένα υπέροχο σαλέ,διαμονή όπως δεν την έχετε φανταστεί σε μια πανέμορφη τοποθεσία. Αγοράστε την τώρα!Ισχύει για διανυκτερεύσεις Δευτέρα έως και Πέμπτη βράδυ .
Τρίκαλα Κορινθίας: 199€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτια με τζάκι, υδρομασάζ και πρωινό

Τρίκαλα Κορινθίας: 199€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτια με τζάκι, υδρομασάζ και πρωινό. Δίπλα στην κεντρική πλατεία των κάτω Τρικάλων, σε μια γραφική και καταπράσινη τοποθεσία, ιδανική για την εξερεύνηση των Τρικάλων και της Ζήρειας! (Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ).

Τρίκαλα Κορινθίας: 169€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτια με τζάκι, υδρομασάζ και πρωινό

Τρίκαλα Κορινθίας: 169€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτια με τζάκι, υδρομασάζ και πρωινό. Δίπλα στην κεντρική πλατεία των κάτω Τρικάλων, σε μια γραφική και καταπράσινη τοποθεσία, ιδανική για την εξερεύνηση των Τρικάλων και της Ζήρειας! (Ισχύει για διανυκτερεύσεις Κυριακή έως και Πέμπτη βράδυ).

Τρίκαλα Κορινθίας:129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι

Τρίκαλα Κορινθίας:129€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι.Χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας δίπλα στο τζάκι, σε ένα υπέροχο δωμάτιο με μοναδική θέα, με πρωινό και σε τιμή καταπληκτική!

Τρίκαλα Κορινθίας:68€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι

Τρίκαλα Κορινθίας:68€ ένα 2ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι. Χαλαρώστε πίνοντας τον καφέ σας δίπλα στο τζάκι, σε ένα υπέροχο δωμάτιο με μοναδική θέα, με πρωινό και σε τιμή καταπληκτική!

Τρίκαλα Κορινθίας: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια με πρωινό

Τρίκαλα Κορινθίας: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε υπέροχα δωμάτια με πρωινό.Μια μοναδική προσφορά για ένα υπέροχο σαλέ,διαμονή όπως δεν την έχετε φανταστεί σε μια πανέμορφη τοποθεσία. Αγοράστε την τώρα!( Ισχύει για διανυκτερεύσεις Δευτέρα έως και Πέμπτη βράδυ )

Δεν υπάρχουν σχόλια: