Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2016

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ 2016
Ελλάδα, καλοκαίρι 2016, και αφήνοντας στην άκρη για λίγο την επικαιρότητα, την κρίση, και όλα εκείνα που μας καταρρακώνουν καθημερινά, θα κάνουμε μια αναφορά σε ένα πολύ ξεχωριστό γεγονός, που μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε και ως «ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ».
Ο λόγος, για την εκδήλωση ΘΕΣΜΟ που γίνεται κάθε καλοκαίρι στα Νέα Μουδανιά, την «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΡΓΗ» την οποία διοργανώνει το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ, ένας φορέας με ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΓΑΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ στα δρώμενα της Χαλκιδικής γενικότερα.
Το Ωδείο του Ζαφείρη Φωτιάδη, και η Σχολή χορού, δικαιώνουν την επωνυμία «ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ», γιατί δίνουν στον τόπο ΤΕΧΝΗ, και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!
Πάνε πολλά χρόνια που ξεκίνησε ο ΘΕΣΜΟΣ, ο οποίος αρχικά ήταν η «ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ», και αργότερα προστέθηκε και ακόμα ένας σύλλογος, η ΣΤΟΡΓΗ….
Ο ΘΕΣΜΟΣ, έτσι για να κάνω μια μικρή «αναδρομή» μιας και τον έζησα από κοντά, από την πρώτη στιγμή, την γέννηση του, στο παρελθόν αντιμετώπισε πάρα πολλές δυσκολίες, και μπορώ να πω, πως δέχτηκε και τον σχετικό πόλεμο από ορισμένους….
Ναι φίλοι μου, και ας υπηρετούσε έναν ΙΕΡΟ ΣΚΟΠΟ, την ενίσχυση των παιδιών με καρκίνο.
Δεν θα επεκταθώ, άλλο στο παρελθόν, αυτή η μικρή αναδρομή, πιστεύω πως αρκεί.
Από το ξεκίνημα αυτής της εκδήλωσης, όλα αυτά τα χρόνια, πραγματικά υποκλίνομαι στην ΑΓΑΠΗ και το ΜΕΡΑΚΙ ΟΛΩΝ των παιδιών που συμμετείχαν, και συμμετέχουν μέχρι και σήμερα.
Που δεν υπολόγισαν και δεν υπολογίζουν τις ατέλειωτες ώρες πρόβας, την κούραση, αλλά είναι ΕΚΕΙ, στο μετερίζι της ΑΓΑΠΗΣ και αγωνίζονται για να παρουσιάσουν όπως κάθε χρόνο ένα ξεχωριστό πρόγραμμα για τον κόσμο που θα παρακολουθήσει τη συναυλία.
ΞΕΡΟΥΝ, πως πρέπει να προσπαθήσουν για να περάσει ο κόσμος που θα έρθει στο αμφιθέατρο των Μουδανιών καλά.
Ο κόσμος, που παρόλη την οικονομική κρίση, και φέτος θα ενισχύσει από το υστέρημα του τα παιδιά με καρκίνο, επιβραβεύοντας έτσι και την προσπάθεια των παιδιών της Σύνθεσης.
Το έχω ξαναγράψει, πως αν και τα παιδιά ΔΕΝ είναι «επαγγελματίες» του είδους, δεν έχουν να ζηλέψουν σε ΤΙΠΟΤΑ τον ΟΠΟΙΟ επαγγελματία.
Παίζουν, τραγουδούν και χορεύουν για τα άλλα παιδιά, για ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, παίζουν τραγουδούν και χορεύουν για ΕΜΑΣ τους μεγάλους και με αυτό τον τρόπο μας λένε πως όσο υπάρχει ΑΓΑΠΗ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΘΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ.
Και φέτος λοιπόν, ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ, να δώσουμε για ακόμα μια χρονιά ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟΡΓΗ και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας για την προσπάθεια τους.
Το ραντεβού μας είναι για την Τετάρτη  στις 6 Ιουλίου στις εννέα το βράδυ.
Να μην λείψει κανείς!

Βασίλης Τσούγκαρης

Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ

Ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ ΒΑΛΘΗΚΕ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΚΟΣΜΟ

Ο Εθνικός Οργανισμός Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (που μόνο κάτι τέτοιο δεν είναι), ο ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ από τους ασφαλισμένους, ο ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΣ από την κακοδιαχείριση και τα διάφορα ΛΑΜΟΓΙΑ (έτσι για να μην ξεχνάμε κάποιες λεπτομέρειες), έρχεται για ακόμα μια φορά στο προσκήνιο με τις «εμπνευσμένες’ τακτικές των διοικούντων.
Έγραψα πολλές φορές, πως στα ΚΕΠΑ (ευτυχώς σε λίγα) αποφάσεις παίρνουν ΟΧΙ οι γιατροί, αλλά οι διάφοροι ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΕΣ, οι ΓΡΑΦΙΑΔΙΕΣ και οι ΦΥΤΕΥΤΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ από τις κυβερνήσεις και τα κομματικά γραφεία, αναφερόμενος σε καταγγελίες ασθενών για «παρεμβάσεις διευθυντών» κλπ.
Βλέπουμε τον Ε.Ο.Π.Υ.Υ, να χρωστά παντού (βλέπε Γενικό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου και άλλα πολλά), να ΜΗΝ πληρώνει, και διαβάζουμε την φρέσκια είδηση, που ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ δεν έκανε τον κόπο να πει στον κοσμάκη.
Διαβάστε αδέλφια πολύ προσεκτικά, το ΑΙΣΧΟΣ των ΧΑΡΤΟΓΙΑΚΑΔΩΝ και των «σχεδιαστών ΟΛΩΝ των κυβερνήσεων» γιατί αυτό δεν ξεκίνησε τώρα.
ΤΩΡΑ, επιδεινώνεται η κατάσταση.
«ΕΟΠΥΥ: Κάλυψη θεραπειών με… λογιστική προσέγγιση
Έντονο προβληματισμό και ανησυχία έχει προκαλέσει μια σειρά αποφάσεων που έχει λάβει η διοίκηση του ΕΟΠΥΥ το τελευταίο διάστημα σχετικά με την αποζημίωση θεραπειών και αναλώσιμων, οι οποίες φαίνεται να αγνοούν επιστημονικές συστάσεις και τεκμηρίωση και να ακολουθούν αποκλειστικά ανάγκες περιορισμού των δαπανών.
Μετά την πρωτάκουστη απόφαση για περικοπή των ταινιών μέτρησης σακχάρου για όσους διαβητικού χρησιμοποιούν αντλία ινσουλίνης με αισθητήρα μέτρησης, παρότι είναι απαραίτητες για τη βαθμονόμηση της συσκευής και την ασφάλεια των ασθενών , σειρά είχαν οι ασθενείς με ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση.
Μόνο που σε αυτή την περίπτωση, όπως καταγγέλλουν οι Πνευμονολόγοι, ο ΕΟΠΥΥ “‘εκοψε” τη θεραπεία από ασθενείς.
Η ιδιοπαθής πνευμονική ίνωση χαρακτηρίζεται “μητέρα” όλων των διάμεσων πνευμονοπαθειών. Είναι ένα σπάνιο, σοβαρό και μη αναστρέψιμο νόσημα, προοδευτικά θανατηφόρο, με διάμεση επιβίωση 3 με 5 έτη, για το οποίο μόλις τα τελευταία χρόνια αναπτύχθηκαν αποτελεσματικά φάρμακα. Αυτά τα δύο φάρμακα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών, καθυστερούν την εξέλιξη της νόσου και κατ’ επέκταση καθυστερούν το θάνατο. Είναι, όμως, υψηλού κόστους και ανέρχεται σε περίπου 1.300 ευρώ το μήνα.
Ο ΕΟΠΥΥ, όμως, αποφάσισε μονομερώς να αποκλείσει ένα 15% με 20% των ασθενών από τη θεραπεία.
Όπως υποστήριξε ο Γενικός Γραμματέας της Ελληνικής Πνευμονολικής Εταιρείας (ΕΠΕ), Θ. Βασιλακόπουλος αρχικά ζητήθηκε από την Εταιρεία μια επιστολή με τη γνώμη των επιστημόνων για την πρόσβαση στη θεραπεία. Η ΕΠΕ συνέταξε μια επιστολή δυόμιση σελίδων, για να λάβει απάντηση από τη διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, πως δεν είναι σαφές και να ακολουθήσει 4 ημέρες μετά νέα, διευκρινιστική επιστολή, όπου εξηγούνταν εκ νέου οι επιστημονικές οδηγίες για τη θεραπευτική κάλυψη των ασθενών.
“Τελικά, ο ΕΟΠΥΥ εξέδωσε μια απόφαση που θέτει αυθαίρετους περιορισμούς στην κάλυψη των θεραπειών, μακριά από τις επιστημονικές συστάσεις, προφανώς για να μειώσει τις δαπάνες”, τονισε ο κ. Βασιλακόπουλος, σε συνέντευξη τύπου με αφορμή το 25ο Πνευμονολογικό Συνέδριο. Με αυτή την απόφαση περιορίζεται ο αριθμός των ασθενών για τους οποίους θα αποζημιώνεται η θεραπεία.
“Χωρίς επιστημονική τεκμηρίωση και κόντρα στις εισηγήσεις της πνευμονολογικής εταιρείας”, ανέφερε ο κ. Βασιλακόπουλος. “Ακολουθείται για λογιστική προσέγγιση”, προσέθεσε ο πρόεδρος της ΕΠΕ, Μ. Τουμπής.
Όπως εξήγησαν οι επιστήμονες, οι ασθενείς αυτοί δεν έχουν εναλλακτική θεραπεία. Να αναφέρουμε πως οι ασθενείς σε θεραπεία στην Ελλάδα υπολογίζονται σε 200-250, με το συνολικό αριθμό, προσθέτοντας και τους αδιάγνωστους, να εκτιμάται σε περίπου στο διπλάσιο.
Η μια θεραπεία έχει εγκριθεί για όλους τους ασθενείς στις ΗΠΑ και για ήπια-μέτρια ιδιοπαθή πνευμονική ίνωση στην Ε.Ε. Ο ΕΟΠΥΥ φέρεται να έβαλε ένα όριο “ηπιότητας”, κάτω από το οποίο ένας ασθενείς δεν μπορεί να λάβει τη θεραπεία, ενώ εξαιρεί και τις βαρύτερες περιπτώσεις.
Την ίδια ώρα, ο ΕΟΠΥΥ ζητάει ως βασική προϋπόθεση για τη χορήγηση θεραπείας εξετάσεις (ζητάει αέρια αίματος για παράδειγμα), που όχι μόνο δεν είναι απαραίτητες, όπως αναφέρουν οι γιατροί, αλλά δεν υπάρχει και επιστημονικός τρόπος για να τις αξιοποιήσει ο Οργανισμός στη χορήγηση θεραπείας, για παράδειγμα  με αέρια αίματος, κατευθυντήριες καθορίζεται το επίπεδο κάτω από τα οποία χορηγειεται η θεραπεία.
Η υπόθεση θυμίζει τις δυσκολίες στην πρόσβαση για τις νέες θεραπείες κατά της Ηπατίτιδας C, για τις οποίες όμως ο ΕΟΠΥΥ έχει ανοίξει τη διαδικασία διαπραγμάτευσης με τις φαρμακευτικές εταιρίες με στόχο να καταλήξει σε οικονομικότερες συμφωνίες που θα επιτρέψουν ευρύτερη κάλυψη.
Αλλά, οπως προαναφέραμε, δεν είναι η μόνη περίπτωση και δυστυχώς δεν ειναι η μόνη περίπτωση που ο Οργανισμός αποφασίσει να αγνοήσει τις συστάσεις των καθ’ ύλην αρμόδιων, των θεραποντων ιατρών.
Το άλλο πρόσφατο παράδειγμα ήταν η πλήρη περικοπή στις ταινίες μέτρησης για όσους ασθενείς με Διαβήτη τ. 1 χρησιμοποιούν αντλία ινσουλίνης υποστηριζόμενη από αισθητήρα συνεχούς καταγραφής γλυκόζης. Μετά την πρώτη ανακοίνωση, παράγοντες του ΕΟΠΥΥ διαβεβαίωναν ασθενείς και γιατρούς πως θα διορθωθεί, αλλά αντί των 200 ταινιών το μήνα θα αποζημιώνονται μόνο οι 100, επικαλούμενοι, μάλιστα, σχετική εισήγηση της Ελληνικής Διαβητολογικής Εταιρείας (ΕΔΕ)!
“Η αλήθεια όμως είναι ότι η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία ουδέποτε πρότεινε στον ΕΟΠΥΥ κάτι ανάλογο“, ξεκαθαρίζει η ΕΔΕ και παρουσιάζει επιστολή της προς τον Οργανισμό στις αρχές Ιουνίου με την οποία δηλώνει “την αντίθεσή της προς την παραπάνω απόφαση προτείνοντας να μη γίνει καμία μείωση των ταινιών μέτρησης της γλυκόζης σε αυτούς τους ασθενείς”. Επιπλέον, υποστήριξε την έγκριση των αισθητήρων (καθετήρων γλυκόζης) στους ασθενείς αυτούς. Αυτή τη θέση επανέλαβε και σε προσωπική επικοινωνία με αρμόδιους υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ.»
ΠΗΓΗ:virus.com.gr
Άντε Συνέλληνες, «καλά σαράντα», ζωή σε ελόγου μας, και όλα τα σχετικά. Αν ΟΛΟ αυτό που διαβάσαμε δεν είναι «απόφαση ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΑΣΘΕΝΩΝ», πείτε μου εσείς τι είναι.
Στην «λογική» των περικοπών λοιπόν, μπορούν (και θα το κάνουν και αυτό αφού κανείς δεν αντιδρά) να κόψουν και τις δοσολογίες των φαρμακευτικών αγωγών, και άλλα πολλά.
Οι περικοπές σε χρήματα, κόβουν ταυτόχρονα και τις ΖΩΕΣ του κοσμάκη, του κοσμάκη που ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ για να λέει πως έχει «κοινωνική ασφάλιση».
Και τα λεφτά του έχασε, και η ζωή του κινδυνεύει, γιατί διάφοροι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ παίζουν με αυτήν .
Και μην αρχίσω τώρα να αραδιάζω τι γινόταν επί διαφόρων «υπουργών», πράγματα που είναι γνωστά σε όλους. Εδώ που το καλοσκέφτομαι, από τη  μια το «ΣΦΑΞΙΜΟ» στα ΚΕΠΑ, από την άλλη οι διάφορες περικοπές, ε, που θα πάει, θα τα τινάξουν κάποιες χιλιάδες ασθενών.
Θα έχει κέρδος ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ.
Όχι ότι με το «κέρδος» αυτό θα πληρώσει τα χρωστούμενα μπας και τη γλυτώσουμε οι υπόλοιποι….
Αυτό το… «κέρδος» πάλι σε κάποιες τσέπες θα καταλήξει…
Αχ Συνέλληνα, ΣΕ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ …..
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

Matrix AIS/GPS (GX2200)

Matrix AIS/GPS (GX2200) 


Owner's Manual

The Matrix AIS/GPS (GX2200) makes AIS simple and easy right out of the box!!!

Now with an Integrated 66 Channel GPS receiver and two integrated AIS receivers getting connected has never been easier. Having a VHF with DSC and integrated AIS/GPS provides REAL piece of mind in high traffic areas.
Integrated 66 Channel WAAS GPS antenna
Integrated dual channel AIS (Automatic Identification System) receiver
AIS / AIS SART target display: MMSI, Call Sign, Ship Name, BRG, DST, SOG and COG
4800 or 38400 NMEA baud rate selection, for plotters with 1 NMEA port
True and Magnetic bearing selection on AIS display
Contact Class A or B AIS Ship with DSC
Programmable CPA or TCPA collision avoidance alarms
Meets ITU-R M493-13 Class D DSC (Digital Selective Calling)
Submersible IPX7 (3.3 feet or 1 meter for 30 minutes) front panel
80dB Commercial grade receiver
DSC position request and report functions
30 Watt PA/Loud Hailer with preprogrammed fog signals and listen back
ClearVoice noise canceling speaker microphone with channel selection and 16/9 key
GPS Compass, Waypoint and GPS status pages
Navigation (LAT/LON, Time, SOG and COG) information shown on display
Enter, Save and Navigate to waypoints with Compass page
E2O (Easy-To-Operate) menu system
User customizable soft keys for easy menu operation
Versatile user-programmable scanning, priority scan and Dual Watch
Oversized rotary channel knob with push to enter, backlit display and keys
Local/Distance attenuator
Optional connection for RAM3 second station remote microphone with AIS display
Intercom between radio and RAM3
Voice Scrambler (optional)

Integrated 66 Channel WAAS GPS antenna
The GX2200 MATRIX AIS/GPS, features a 66 channel WAAS GPS antenna integrated into the front panel of the radio, now there is no need to hassle with wiring the radio to a GPS for DSC (Digital Selective Calling) or AIS (Automated Identification System). Out of the box and ready to go, acquiring AIS and AIS SART targets, DSC calling, position sharing, waypoint navigation, and navigation to DSC distress calls can all be performed with just a few simple steps.AIS / AIS SART target display: MMSI, Call Sign, Ship Name, BRG, DST, SOG and COG
The MATRIX AIS/GPS displays AIS target information (MMSI, Call Sign, Ship Name, BRG, DST, SOG and COG) allows you to contact an AIS Ship directly using DSC, shows your vessels position in relation to AIS targets and alerts you when an AIS ship may be approaching too close to your location via the Closest Point of Approach (CPA) Alarm.30 Watt PA/Loud Hailer with preprogrammed fog signals and listen back
The MATRIX AIS/GPS includes a 30W Loud Hailer with Fog signals; Bells and Whistles with listen back. For added benefit, the last selected VHF channel can be heard when in the PA or Fog modes and the AIS Display may be accessed and used.
In addition, the MATRIX AIS/GPS allows you to start a fog horn and then view the AIS page simultaneously.Programmable CPA or TCPA collision avoidance alarms
The GX2200 Matrix AIS/GPS shows your vessels position in relation to AIS targets and alerts you when an AIS ship may be approaching too close to your location via the Closest Point of Approach (CPA) Alarm, or Time to Closest Point of Approach (TCPA) Alarm.RAM3 Second Station Compatible
Need to remotely control a VHF from your cockpit of fly bridge? The MATRIX AIS/GPS is RAM3 remote mic capable to control all VHF and DSC functions at a second station. In addition, the MATRIX AIS/GPS can show AIS displays and vessel information. The Intercom feature allows communication between the main radio and the remote station.Waypoint Navigation
The MATRIX AIS/GPS is capable of entering and saving up to 100 waypoints. These waypoints may be selected and navigated to by using a unique navigation compass display that shows your vessels SOG, COG, BRG (Bearing) and DST (Distance) to the waypoint.It's built better so it's backed better
Because the GX2200 is built better, it’s back better. If your Standard Horizon GX2200 ever fails for any reason including water damage during normal use in the first three years, STANDARD HORIZON will repair or replace it free, without hassle or charges…period! If it fails thereafter in normal use for the life time of the product it is covered by Standard Horizon’s Lifetime Flat Rate Service and Customer Loyalty Programs.

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η πρόταση της εβδομάδας! Shadow Polmar UHF 3W

Η πρόταση της εβδομάδας!
Shadow Polmar UHF 3W

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ 
ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ PMR 446. 16ch 8+8 ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΗΜΑΤΟΣ, ΦΩΝΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΝΑΛΙΟΥ,ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ,ΜΕΓΑΛΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ,ΠΛΗΡΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗ ΣΕ 4 ΩΡΕΣ,ΣΤΙΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ,ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ.
ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ
* MΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΙΣΧΥΗ ΜΕΧΡΙ 2 WATT ΓΙΑ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ( OFSET,TONE ENCODER /DECODER /WIDE,NARROW)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ. 
Ultra-small size design Easy to use
Monitor function
3,7V/1200mAh Li-ion battery
PC functions manageable:
- 50 CTCSS and 83 DCS codes
- Squelch treshold level
- TOT (Time-Out-Timer) function
- BCL (busy channel lock) function
Power Save function 

ΜΑΖΙ ΜΕ ΦΟΡΤΙΣΤΗ ΒΑΣΗΣ, ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΑΚΟΥΣΤΙΚΟ / ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ

Ναταλία Καπατσούλια - Η μαμά πετάει

Εικονογράφηση: Ναταλία Καπατσούλια
Δείτε το και ξεφυλλίστε το εδώ
Μικρά Μολύβια- Καθένας έχει τη δική του λάμψη

Εικονογράφηση: Γιώργος Δημητρίου
Δείτε το και ξεφυλλίστε το εδώ
ΑΝΑΖΗΤΕΊΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ 
Δείτε όλες τις νέες κυκλοφορίες εδώ
Δείτε τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις εδώ

ΜΙΚΡΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΟΝΗΣ ΛΑΖΑΡΙΣΤΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


Ζοέλ Λοπινό

28 Ιουνίου 2016
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, o Ελληνο-γαλλικός Σύλλογος Χανίων, o Σύνδεσμος Ιστορικών Καφέ Ευρώπης και το βιβλιοπωλείο Μικρό Καράβι σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της Ζοέλ Λοπινό Το διαμαντένιο σώμα την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 και ώρα 9 μ.μ.
Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο δικηγόρος Γρηγόρης Τζανάκης.
Ιστορικό Καφέ Κήπος
Χανιά


Ευγενία Φακίνου

30 Ιουνίου 2016
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και η Λέσχη Ανάγνωσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ασπροπύργου σας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα Ευγενία Φακίνου την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 7 μ.μ.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων της.
Πνευματικό Κέντρο Ασπροπύργου
Αλέκου Παναγούλη 13
Ασπρόπυργος , 210–55.77.191


Πέλα Σουλτάτου

30 Ιουνίου 2016
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Επίκεντρον σας προσκαλούν στην παρουσίαση του μυθιστορήματος της Πέλας Σουλτάτου Ανκόρ την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 και ώρα 8 μ.μ.
Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσει ο φιλόλογος Αριστοτέλης Σαΐνης.
Βιβλιοπωλείο Επίκεντρον
Αγίων Αναργύρων 5
Άγιοι Ανάργυροι , 210-26.19.718

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΛΕΙΓΕΝΗ


🎶🎵 Harmonicas & Guitars !!!

Άμεση Αποστολή 
Harmonicas 7 Guitars
YAMAHA F-310 Ακουστική Κιθάρα Natural
Φυσαρμόνικες
STAGG SW201N Ακουστική Κιθάρα Natural
Φυσαρμόνικες
GRANITE AG-9N Ακουστική Κιθάρα
Φυσαρμόνικες
HOHNER Στήριγμα Φυσαρμόνικας KM4306
DUNLOP HH1 Στήριγμα Φυσαρμόνικας

ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2016 - ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

music-village-logo

MOYΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2016 
η ποίηση των ήχων και των λόγων σε 20 κινήσεις
Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, το Μουσικό Χωριό μεταμορφώνει το μεσαιωνικό πηλιορείτικο χωριό του Αγίου Λαυρεντίου σε τόπο καλλιτεχνικής συμβίωσης, μουσικής πράξης και εκπαίδευσης, μέσα σε ένα φυσικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς.
Διοργανώνεται από την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία  arTree με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου και της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Λαυρεντίου.
Φέτος, για πρώτη χρονιά, όλες οι ομάδες εργασίας και οι συμμετέχοντες καλούνται να συντονιστούν κάτω από μία κοινή θεματική με τίτλο «η ποίηση των ήχων και των λόγων σε 20 κινήσεις».
Τριάντα τέσσερις συντονιστές από το χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του χορού, της performance, των επιστημών των παραστατικών τεχνών, της ειδικής αγωγής και των σωματικών τεχνών θα συντονίσουν και θα εμψυχώσουν το δυναμικό της φετινής διοργάνωσης.
Επιπλέον, από φέτος μεταξύ 6 και 12 Αυγούστου εγκαινιάζεται μια σειρά καθαρά εκπαιδευτικών δράσεων η οποία θα πραγματοποιείται κατά διαστήματα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τίτλο “εργαστήρια δορυφόροι”.
Με συνδετικό ιστό 20 συμβιωτικά εργαστήρια και δεκάδες πρωτότυπες παραστάσεις θα «παίξουμε» με τον έναρθρο/άναρθρο λόγο και τη μουσική αναζητώντας το μουσικoποιητικό DNA που βρίσκεται κρυμμένο στους αρμούς του λόγου, όσο και τον "άρρητο", εσωτερικό λόγο που δίνει ζωή στη μουσική αφήγηση και συνιστά τη ρητορική της καθαρής μουσικής. 
Η κάθε περίοδος θα κορυφώνεται με μία συλλογική παράσταση η οποία θα πραγματοποιηθεί από τους καθηγητές και τους σπουδαστές όλων των εργαστηρίων σε συντονισμό του συνθέτη Άντη Σκορδή (Κύπρος / Ολλανδία). Οι ομάδες θα βρίσκονται σε διάδραση μεταξύ τους, μέσα από καθημερινές απογευματινές συναντήσεις. Στην κάθε μία από τις παραστάσεις αυτές αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 100 μουσικοί, ηθοποιοί και χορευτές, σε μία ανθρώπινη αλυσίδα ήχου, λόγου και κίνησης που θα αγκαλιάσει ολόκληρο τον Άγιο Λαυρέντιο.
Στο «ταξίδι» αυτό, η δόνηση, ο Λόγος, το δράμα, η έκσταση, το ανθρώπινο σώμα, η τελετουργία, η σιωπή, η μνήμη και οι μεταξύ τους αντιθέσεις και συνέργειες λειτουργούν σαν μία αδιάσπαστη ενότητα. Μέσα από την καλλιτεχνική συμβίωση και τη δύναμη του φυσικού και αρχιτεκτονικού περιβάλλοντος που την περιβάλλει, το Μουσικό Χωριό θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μία καλλιτεχνική αλλά πάνω απ’ όλα ανθρώπινη εμπειρία.
Φέτος στο Μουσικό Χωριό φιλοξενούνται οι:
Μιχάλης Σιγανίδης
Κατερίνα Φωτεινάκη
Hayden Chisholm, (Νέα Ζηλανδία)
James Wylie (Νέα Ζηλανδία / Ελλάδα)
ΣΩΜΑ (Aντώνης Ανισέγκος – Θύμιος Ατζακάς)
Σίμος Παπάνας, Άγγελος Λιακάκης, Νίκος Κυριόσογλου
Άρης Χριστοφέλης, Δημήτρης Κούντουρας, Ιάσων Μαρμαράς
Μάρθα Φριντζήλα, Βασίλης Μαντζούκης
Αθανασία Κανελλοπούλου
Τάσος Ράτζος, Ιωάννα Παγιατάκη
Pierre Kouzmenko (Ρωσία / Ελλάδα)
Julianna Bloodgood - Rafal Habel (Ηνωμένο Βασίλειο / Πολωνία, μέλη των Song of the Goat Theater)
Tcha Limberger (Βέλγιο)
Αντώνης Απέργης
Σπύρος Σακκάς, Nατάσσα Ζούκα, Ταξιάρχης Χάνος
Αυγερινή Γάτση
Λευτέρης Μουμτζής, Αντρέας Τραχωνίτης (Κύπρος)
Ευγένιος Βούλγαρης
Χρήστος Ραφαηλίδης, Δήμος Δημητριάδης
Ziad Rajab (Συρία)
Ανθή Θάνου, Αλέξανδρος Μακρής
Αγγελική Πλόκα, Yasmin Folini,  Εριφύλη Δαμιανού, Σοφία Γιολδάση

Προσκαλούμε λοιπόν κάθε σπουδαστή ή επαγγελματία από το χώρο των παραστατικών τεχνών να συμμετάσχει ενεργά και φέτος στις εκπαιδευτικές δράσεις του καλοκαιριού, αλλά και κάθε φιλότεχνο που επιθυμεί να γευθεί την πανδαισία των δεκάδων παραστάσεων και συναυλιών που πραγματοποιούνται τις μέρες εκείνες στον Άγιο Λαυρέντιο, πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
_______________________________________________________________
1η περίοδος: (18 - 24 Aυγ 2016)
2η περίοδος: (26 Αυγ - 1 Σεπτ 2016)

Εργαστήριο «δορυφόρος» (6 - 12 Αυγ 2016)
"Let us sing correctly!" - Η καλλιέργεια της μουσικότητας μέσα από την παιδαγωγική προσέγγιση του Zoltán Kodály
Αγγελική Πλόκα, Yasmin Folini,  Εριφύλη Δαμιανού, Σοφία Γιολδάση
Παιδικά Εργαστήρια
"Mesiterra" – Kυβέλη Κουκουδάκη, Αντρέας Φλώρης (18 - 24 Aυγ)
"Pollock for Kids" – Αντιγόνη Νικολάου (26 Αυγ - 1 Σεπτ)

Επισκεφτείτε την ανανεωμένη 
ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού (www.music-village.gr) για το αναλυτικό πρόγραμμα.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμονή και την 
ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας.
 
fb: https://www.facebook.com/musicvillage.gr

Η διαμόρφωση του εκπαιδευτικού/συναυλιακού προγράμματος και των κειμένων είναι έργο της ομάδας εργασίας της arTree, σε συνεργασία με τους προσκαλεσμένους καλλιτέχνες/εκπαιδευτικούς.
Η ομάδα της arTree:  
Κώστας Μακρυγιαννάκης - Θύμιος Ατζακάς - Γιώργος - Εμμανουήλ Λαζαρίδης (καλλιτεχνική διεύθυνση)
Έρη Βασιλειάδου (γραμματεία, συντονισμός σπουδαστών)
Ελένη Παπαγεωργίου (πολιτιστική διαχείριση)
Αλέξανδρος Σεϊταρίδης (συντονισμός παραγωγής)
Νικόλας Χρυσός (φωτογράφηση)
Δημήτρης Ζαχαράκης (συντονισμός εθελοντών
Διεθνής Μουσική Κοινότητα
www.music-village.gr

Μια ιστορία αλλιώς...


Μια ιστορία αλλιώς... 
...Παρακολουθώντας αυτόν τον υπερδραστήριο, όσο και πολυδιασπασμένο χώρο, με τις κάθετες και απόλυτες εσωτερικές αντιπαραθέσεις, πολύ δύσκολα θα μπορούσε κάποιος να φανταστεί το πώς αυτή η κατάσταση διαμορφώθηκε αρχικά.
Να καταννοήσει, δηλαδή, ότι οι διασπάσεις και οι σκληρές συγκρούσεις της μετεμφυλιακής περιοδου, έγιναν ανάμεσα σε ανθρώπους που είχαν υπάρξει σύντροφοι για χρόνια, είχαν πολεμήσει μαζί, είχαν μοιραστεί το ίδιο κελί και το ίδιο πιάτο φαί, είχαν βαδίσει μαζί τους δρόμους της προσφυγιάς, ή της παρανομίας, είχαν χάσει τους ίδιους φίλους. Αυτή η σχέση ζωής ήταν που έκανε τόσο ισχυρούς τους δεσμούς τους, αλλά και τόσο βαθειά τα ρήγματα ανάμεσά τους. Από αυτή την άποψη, οι άνθρωποι εκείνης της γενιάς, αξίζουν σεβασμό άσχετα από την πορεία την οποία ακολούθησαν αργότερα. Αυτό που τους χαρακτηρίζει δεν ήταν το ρεύμα του κομμουνιστικού κινήματος στο οποίο εντάχθηκαν. Το βασικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι υπήρξαν αγωνιστές. Ότι επέλεξαν μια ζωή γεμάτη κινδύνους, θυσίες και στερήσεις, έχοντας ως μοναδικό κίνητρο τις ιδέες τους και την επιθυμία να αλλάξουν τον κόσμο.
Μια ιστορία αλλιώς... 
Συγγραφέας: Άγγελος Τσέκερης
Isbn:978-960-579-021-9
Σελίδες: 432
Λιανική Τιμή: 19,27 ευρώ

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ - ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016

ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΙΩΤΟΥ
“ΔΙ΄ ΑΣΗΜΑΝΤΟΝ ΑΦΟΡΜΗ”
ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ
ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2016
Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.
Συνταξιδιώτες επί σκηνής οι:
Ψαραντώνης, Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Αργύρης Μπακιρτζής, Χάικ Γιαζιτζιάν
Η Φωτεινή Βελεσιώτου  συνεχίζει να μας εκπλήσσει θετικά με τις επιλογές και την καλλιτεχνική προσφορά της στο χώρο της μουσικής.
Σεμνή αλλά ουσιαστικά παρούσα, ανιχνεύει με τον δικό της τρόπο και μελετά αθόρυβα κάθε μουσικό ρεύμα, σύγχρονο ή κλασσικό, δίνοντας τον δικό της τόνο σε κάθε ερμηνεία της.
Για τη μεγάλη της συναυλία λοιπόν φέτος το καλοκαίρι προσκάλεσε τέσσερις προσωπικότητες του χώρου για ένα μουσικό οδοιπορικό με πολλές κορυφώσεις και αναφορές της μουσικής παράδοσης της Μεσογείου.
Προπώληση εισιτηρίων εδώ:

ΜΟΥΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2016 - ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

music-village-logo

MOYΣΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2016 
η ποίηση των ήχων και των λόγων σε 20 κινήσεις
Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, το Μουσικό Χωριό μεταμορφώνει το μεσαιωνικό πηλιορείτικο χωριό του Αγίου Λαυρεντίου σε τόπο καλλιτεχνικής συμβίωσης, μουσικής πράξης και εκπαίδευσης, μέσα σε ένα φυσικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς.
Διοργανώνεται από την αστική, μη κερδοσκοπική εταιρία  arTree με την υποστήριξη του Δήμου Βόλου και της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Λαυρεντίου.
Φέτος, για πρώτη χρονιά, όλες οι ομάδες εργασίας και οι συμμετέχοντες καλούνται να συντονιστούν κάτω από μία κοινή θεματική με τίτλο «η ποίηση των ήχων και των λόγων σε 20 κινήσεις».
Τριάντα τέσσερις συντονιστές από το χώρο της μουσικής, του θεάτρου, του χορού, της performance, των επιστημών των παραστατικών τεχνών, της ειδικής αγωγής και των σωματικών τεχνών θα συντονίσουν και θα εμψυχώσουν το δυναμικό της φετινής διοργάνωσης.
Επιπλέον, από φέτος μεταξύ 6 και 12 Αυγούστου εγκαινιάζεται μια σειρά καθαρά εκπαιδευτικών δράσεων η οποία θα πραγματοποιείται κατά διαστήματα σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, με τίτλο “εργαστήρια δορυφόροι”.
Με συνδετικό ιστό 20 συμβιωτικά εργαστήρια και δεκάδες πρωτότυπες παραστάσεις θα «παίξουμε» με τον έναρθρο/άναρθρο λόγο και τη μουσική αναζητώντας το μουσικoποιητικό DNA που βρίσκεται κρυμμένο στους αρμούς του λόγου, όσο και τον "άρρητο", εσωτερικό λόγο που δίνει ζωή στη μουσική αφήγηση και συνιστά τη ρητορική της καθαρής μουσικής. 
Η κάθε περίοδος θα κορυφώνεται με μία συλλογική παράσταση η οποία θα πραγματοποιηθεί από τους καθηγητές και τους σπουδαστές όλων των εργαστηρίων σε συντονισμό του συνθέτη Άντη Σκορδή (Κύπρος / Ολλανδία). Οι ομάδες θα βρίσκονται σε διάδραση μεταξύ τους, μέσα από καθημερινές απογευματινές συναντήσεις. Στην κάθε μία από τις παραστάσεις αυτές αναμένεται να λάβουν μέρος πάνω από 100 μουσικοί, ηθοποιοί και χορευτές, σε μία ανθρώπινη αλυσίδα ήχου, λόγου και κίνησης που θα αγκαλιάσει ολόκληρο τον Άγιο Λαυρέντιο.
Στο «ταξίδι» αυτό, η δόνηση, ο Λόγος, το δράμα, η έκσταση, το ανθρώπινο σώμα, η τελετουργία, η σιωπή, η μνήμη και οι μεταξύ τους αντιθέσεις και συνέργειες λειτουργούν σαν μία αδιάσπαστη ενότητα. Μέσα από την καλλιτεχνική συμβίωση και τη δύναμη του φυσικού και αρχιτεκτονικού περιβάλλοντος που την περιβάλλει, το Μουσικό Χωριό θα προσφέρει στους συμμετέχοντες μία καλλιτεχνική αλλά πάνω απ’ όλα ανθρώπινη εμπειρία.
Φέτος στο Μουσικό Χωριό φιλοξενούνται οι:
Μιχάλης Σιγανίδης
Κατερίνα Φωτεινάκη
Hayden Chisholm, (Νέα Ζηλανδία)
James Wylie (Νέα Ζηλανδία / Ελλάδα)
ΣΩΜΑ (Aντώνης Ανισέγκος – Θύμιος Ατζακάς)
Σίμος Παπάνας, Άγγελος Λιακάκης, Νίκος Κυριόσογλου
Άρης Χριστοφέλης, Δημήτρης Κούντουρας, Ιάσων Μαρμαράς
Μάρθα Φριντζήλα, Βασίλης Μαντζούκης
Αθανασία Κανελλοπούλου
Τάσος Ράτζος, Ιωάννα Παγιατάκη
Pierre Kouzmenko (Ρωσία / Ελλάδα)
Julianna Bloodgood - Rafal Habel (Ηνωμένο Βασίλειο / Πολωνία, μέλη των Song of the Goat Theater)
Tcha Limberger (Βέλγιο)
Αντώνης Απέργης
Σπύρος Σακκάς, Nατάσσα Ζούκα, Ταξιάρχης Χάνος
Αυγερινή Γάτση
Λευτέρης Μουμτζής, Αντρέας Τραχωνίτης (Κύπρος)
Ευγένιος Βούλγαρης
Χρήστος Ραφαηλίδης, Δήμος Δημητριάδης
Ziad Rajab (Συρία)
Ανθή Θάνου, Αλέξανδρος Μακρής
Αγγελική Πλόκα, Yasmin Folini,  Εριφύλη Δαμιανού, Σοφία Γιολδάση

Προσκαλούμε λοιπόν κάθε σπουδαστή ή επαγγελματία από το χώρο των παραστατικών τεχνών να συμμετάσχει ενεργά και φέτος στις εκπαιδευτικές δράσεις του καλοκαιριού, αλλά και κάθε φιλότεχνο που επιθυμεί να γευθεί την πανδαισία των δεκάδων παραστάσεων και συναυλιών που πραγματοποιούνται τις μέρες εκείνες στον Άγιο Λαυρέντιο, πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
_____________________________________________________________
1η περίοδος: (18 - 24 Aυγ 2016)
2η περίοδος: (26 Αυγ - 1 Σεπτ 2016)

Εργαστήριο «δορυφόρος» (6 - 12 Αυγ 2016)
"Let us sing correctly!" - Η καλλιέργεια της μουσικότητας μέσα από την παιδαγωγική προσέγγιση του Zoltán Kodály
Αγγελική Πλόκα, Yasmin Folini,  Εριφύλη Δαμιανού, Σοφία Γιολδάση
Παιδικά Εργαστήρια
"Mesiterra" – Kυβέλη Κουκουδάκη, Αντρέας Φλώρης (18 - 24 Aυγ)
"Pollock for Kids" – Αντιγόνη Νικολάου (26 Αυγ - 1 Σεπτ)

Επισκεφτείτε την ανανεωμένη 
ιστοσελίδα του Μουσικού Χωριού (www.music-village.gr) για το αναλυτικό πρόγραμμα.
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμονή και την 
ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας.
 
fb: https://www.facebook.com/musicvillage.gr

Η διαμόρφωση του εκπαιδευτικού/συναυλιακού προγράμματος και των κειμένων είναι έργο της ομάδας εργασίας της arTree, σε συνεργασία με τους προσκαλεσμένους καλλιτέχνες/εκπαιδευτικούς.
Η ομάδα της arTree:  
Κώστας Μακρυγιαννάκης - Θύμιος Ατζακάς - Γιώργος - Εμμανουήλ Λαζαρίδης (καλλιτεχνική διεύθυνση)
Έρη Βασιλειάδου (γραμματεία, συντονισμός σπουδαστών)
Ελένη Παπαγεωργίου (πολιτιστική διαχείριση)
Αλέξανδρος Σεϊταρίδης (συντονισμός παραγωγής)
Νικόλας Χρυσός (φωτογράφηση)
Δημήτρης Ζαχαράκης (συντονισμός εθελοντών)
Διεθνής Μουσική Κοινότητα
www.music-village.gr

Επισκεφτείτε και τη σελίδα του Μουσικού Χωριού στο facebook. Πατήστε το «μου αρέσει» για να ενημερώνεστε άμεσα και 
να συμμετέχετε ενεργά στην κοινότητα μας (www.facebook.com/musicvillage.gr)