Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

58 καλοκαιρινές βιβλιοπροτάσεις!

Αγαπητέ Αναγνώστη,
Το καλοκαίρι έφτασε και το ταξίδι ξεκινά από εδώ, με δεκάδες νέους τίτλους που θα σας συντροφεύσουν τις ώρες της ανάπαυλας αλλά και της περισυλλογής.
Ελάτε να ξεφυλλίσετε τα βιβλία μας και να συναντήσετε από κοντά τους συγγραφείς μας στην 29η Έκθεση Βιβλίου στο Πασαλιμάνι από τις 12/6 έως τις 28/6 στο περίπτερό μας 70-72. Δείτε το πρόγραμμα εκδηλώσεων ΕΔΩ.
Σας περιμένουμε!

Η συγγραφέας των best sellers των New York Times, Τζότζο Μόις, υπογράφει δύο μυθιστορήματα που θα λατρέψετε! Δυο δυνατές όσο και ασυνήθιστες ιστορίες αγάπης! Στο ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕΣ ΠΙΣΩ, μεταφερόμαστε στο 1916, όπου ο ζωγράφος Εντουάρ αφήνει την πολυαγαπημένη του Σοφί για να πολεμήσει στο Μέτωπο. Προτού φύγει, όμως, ζωγραφίζει ένα μοναδικό πορτρέτο της, το οποίο η Σοφί φυλάει σαν κόρη οφθαλμού. Σχεδόν έναν αιώνα αργότερα, το ίδιο αυτό πορτρέτο δωρίζεται στη Λιβ από τον σύζυγό της, λίγο πριν από τον αιφνίδιο θάνατό του. Δύο νέες γυναίκες, τις χωρίζει ένας αιώνας, τις ενώνει ένα πορτρέτο και η αποφασιστικότητά τους να παλέψουν γι’ αυτό που αγαπούν περισσότερο, όποιο κι αν είναι το κόστος.


Στο ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ, η Λου δε γνωρίζει ότι όλα όσα ήξερε, και την έκαναν να νιώθει ισορροπημένη, πρόκειται να ανατραπούν και να αλλάξουν για πάντα. Ο Γουίλ, πάλι, ξέρει πολύ καλά ότι η καταδίκη του σε ισόβια αναπηρία τού έχει στερήσει κάθε ίχνος πάθους για ζωή όπως και με ποιον ακριβώς τρόπο θα βάλει ένα τέλος… Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι η Λου θα εισβάλει στη ζωή του σαν έκρηξη από χρώμα και φως.




Μια συγγραφέας, κάνοντας έρευνα για το επόμενο βιβλίο της, ανακαλύπτει ένα κόκκινο βελούδινο ημερολόγιο από το 1943, το περιεχόμενο του οποίου φέρνει στο φως μια αναπάντεχη ιστορία που σχετίζεται με τη δική της ζωή! Τι κι αν είναι Ιούνιος, ΟΙ ΒΙΟΛΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ, της Σάρα Τζίο, σας περιμένουν ! Διαβάστε τες!





Ο βραβευμένος με Booker Χάουαρντ Τζέικομπσον γράφει ένα αριστουργηματικό μυθιστόρημα, για το οποίο ήταν άλλη μία φορά υποψήφιος για το βραβείο Βooker! Ένας άντρας και μια γυναίκα ερωτεύονται χωρίς να ξέρουν από πού έρχονται και πού πάνε. Δεν είναι σίγουροι αν έχουν ερωτευτεί ο ένας τον άλλο με τη θέλησή τους ή κάποιος κίνησε τα νήματα. Αλλά ποιος θα το έκανε και γιατί; Σ’ έναν μελλοντικό κόσμο, όπου το παρελθόν είναι επικίνδυνο έδαφος, το ΕΨΙΛΟΝ είναι μια ιστορία αγάπης ασύγκριτης παραδοξότητας, τρυφερή και τρομακτική συνάμα.




Εάν υποψιάζεστε ότι ο άνδρας σας σας απατά ή ότι το παιδί σας έχει μπλέξει με κακές παρέες, τότε η Λούκα Τσακαλώτου και η έμπειρη ομάδα της είναι οι άνθρωποί σας! Το νέο μυθιστόρημα της Γεωργίας Δεμίρη είναι πολύ κεφάτο και άκρως απολαυστικό με συνεχείς κινδύνους, ανατροπές και, φυσικά, έναν αναπάντεχο μεγάλο έρωτα. Ανακαλύψτε το!


Μετά το Ημερολόγιο της Μπρίτζετ Τζόουνς ετοιμαστείτε για το… ΔΕΧΟΜΑΙ της Ελίζα Κένεντι! Ένα προκλητικό, ανατρεπτικό και ξεκαρδιστικό μυθιστόρημα, το οποίο ρίχνει μια φρέσκια ματιά στο θέμα της σχέσης των δύο φύλων!


Γνωρίζετε ποιο είναι το νέο ρεύμα στα βιβλία, που έχει σαρώσει την Ευρώπη και την Αμερική; Είναι η ζωγραφική μοτίβων! Κι αν όλο αυτό σας φαίνεται κάπως «παιδικό», μάλλον απατάσθε, γιατί αυτό ακριβώς είναι που το κάνει χαλαρωτικό και αγχολυτικό σε μια καθημερινότητα όπου κυριαρχεί το στρες και η πίεση! Τα βιβλία που σας προτείνουμε είναι ήδη best sellers στο Amazon με πωλήσεις πάνω από 1.500.000 αντίτυπα. Κατεβάστε από εδώ ένα δείγμα και αναδείξτε την καλλιτεχνική σας φλέβα, χαλαρώνοντας ευχάριστα!



Ο Πολ Άρντεν, μετά το παγκόσμιο best seller ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ, επιτίθεται στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε τη δουλειά και τον κόσμο γενικότερα με το βιβλίο του Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ! Μια ριζική αλλαγή του τρόπου σκέψης σας θα σας δώσει την αυτοπεποίθηση να παίρνετε μεγαλύτερα ρίσκα και να απολαμβάνετε τη δουλειά σας περισσότερο από ποτέ.
Όσο για τον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να τον αξιοποιήσετε καλύτερα, ξεκινώντας από την ανάγνωση του βιβλίου του Ντέιβιντ Γκίλμπερτσον ΠΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ.



Η γοητευτική χάκερ και άσος των πολεμικών τεχνών Λίσμπετ Σαλάντερ ξαναχτυπά και αυτό το καλοκαίρι! Μετά το Millennium Graphic novel 1, ακολουθεί η δεύτερη εικαστική αναπαράσταση της τριλογίας-best seller του Στιγκ Λάρσον Millennium, που δε θα αφήσει κανένα λάτρη των κόμικς και του μυστηρίου ασυγκίνητο!


Με περισσότερες από 1.000 επιλογές τίτλων σε μορφή e-book, που αυξάνονται καθημερινά, απολαμβάνουμε την ανάγνωση σε νέα διάσταση!
Κατεβάστε 3 ebooks εντελώς δωρεάν εδώ!
Μπορεί η Γιορτή της Μητέρας να είναι πιο δημοφιλής, παρ’ όλα αυτά στις 21/6 δεν ξεχνάμε να πούμε χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες! Οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ σας έχουν προτάσεις δώρων που θα τους ενθουσιάσουν! Αποκλειστικά για τη Γιορτή του Πατέρα και εάν είστε κάτοικος Ελλάδας, σας προσφέρουμε δωρεάν τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά & αντικαταβολή) και την παράδοση των βιβλίων στον χώρο που επιθυμείτε μέσα σε 48 ώρες! Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας από 10 έως 21 Μαΐου και επωφεληθείτε της προσφοράς μας, χρησιμοποιώντας τον εκπτωτικό κωδικό FATHER15. Ισχύει για αγορές άνω των 13€.
Η Κάθι Κόουλ μάς ταξιδεύει στο HEARTSIDE BAY! Ένα σχολείο, μια παρέα, ένα απίστευτο σκηνικό δίπλα στη θάλασσα! Νεανικά χτυποκάρδια στην ακρογιαλιά και αναπάντεχα ερωτικά μπερδέματα! Με πιο σκοτεινή διάθεση επανέρχεται η Λόρεν Κέιτ με τον ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗ, τη συγκλονιστική συνέχεια του βιβλίου ΤΟ ΔΑΚΡΥ. Θα απαρνηθεί η Γιουρίκα την αγάπη για να σώσει τον κόσμο;
Οι ζεστές νύχτες του καλοκαιριού γίνονται ακόμα πιο ζεστές με νέες συλλογές ιστοριών που διαβάζονται αγκαλιά με τα παιδιά, λίγο πριν αποκοιμηθούν για να ξεκουραστούν για το ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ της επόμενης ημέρας!
Αν δεν είναι «Barbie», δεν είναι στη μόδα! Η υπέρτατη σταρ BARBIE είναι πάλι κοντά μας με νέα, απίθανα βιβλία δραστηριοτήτων, αμέτρητα αυτοκόλλητα και τα πιο μοδάτα αξεσουάρ! Και βέβαια αυτό το καλοκαίρι «χανόμαστε» στον μαγικό κόσμο της DISNEY με τα πιο παιχνιδιάρικα βιβλία της πριγκίπισσας ΣΟΦΙΑΣ, της λατρεμένης MINNI και των παραμυθένιων ΝΕΡΑΪΔΩΝ!
...