Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Μεταρρύθμιση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής: ΟCEAN2012 & ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ στην τελική ευθεία της εκστρατείας για τον τερματισμό της υπεραλίευσης

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μεταρρύθμιση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής: ΟCEAN2012 & ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ στην τελική ευθεία της εκστρατείας για τον τερματισμό της υπεραλίευσης
Πώς μας επηρεάζει η υπεραλίευση 3 - Αναφορά του Δικτύου OCEAN2012
Με φόντο την κρίσιμη ψηφοφορία για την μεταρρύθμιση της Κοινής Αλιευτικής Πολιτικής (ΚΑλΠ) του Σεπτεμβρίου, ο συνασπισμός του Ocean2012 και το Ινστιτούτο Θαλάσσιας Προστασίας "ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ" ως συντονιστής φορέας για την Ελλάδα και την Κύπρο, ετοιμάζονται για την τελική ευθεία της προεκλογικής εκστρατείας.
Σε αυτό το πλαίσιο συνεχίζουμε τις ενημερώσεις για τις επιπτώσεις της υπεραλίευσης στους ανθρώπους και τα θαλάσσια οικοσυστήματα, που προκαλούνται από την εντατική αφαίρεση εκατομμυρίων τόνων θαλάσσιας ζωής κάθε χρόνο.
Διαβάστε την αναφορά του Δικτύου OCEAN2012 ΕΔΩ

Βιβλία που θα γίνουν συνθήματα!

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ Ν. ΠΟΛΙΤΗΣ

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΣΟΠΟΥΛΟΣ - ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΕΛΑΓΙΔΗΣ

ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΗΓΕΤΕΣ
ΚΑΡΝΕ ΡΟΣ

Νέοι τίτλοι για παιδιά και εφήβους

Comic Tales of Cities - Έλληνες και Βρετανοί δημιουργοί comics εμπνέονται από τον Charles Dickens

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΒΙΒΛΙΟΥ, ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!

Φέτος η Γιορτή Βιβλίου επιστρέφει στο χώρο με τον οποίο το Βιβλίο έχει συνδεθεί περισσότερο, το Πεδίον του Αρεως. Η 35η Γιορτή Βιβλίου (4 - 20 Μαΐου 2012), η οποία τελεί υπό την αιγίδα του ΥΠ.ΠΟ.Τ., θα συνδιοργανωθεί από το σύλλογό μας και την Περιφέρεια Αττικής (στην οποία υπάγεται το Πεδίον του Αρεως), με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων, και του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων.
Κατά τη διάρκεια της Γιορτής Βιβλίου θα πραγματοποιηθούν ποικίλες εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (όπως έκθεση πολιτικής γελοιογραφίας, κινηματογραφικές προβολές, συναυλίες, παρουσιάσεις βιβλίων κ.λπ.).
Σκοπός μας είναι να αναβαθμίσουμε από κάθε άποψη τη Γιορτή Βιβλίου, με στόχο την ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας, ιδιαίτερα στις μικρές ηλικίες. Γι’ αυτό το λόγο, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια ενίσχυσης των βιβλιοθηκών που βρίσκονται σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας μας, με τη μεγάλη κοινωνική καμπάνια: «ΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΣ; ΧΑΡΙΣΕ ΜΕ! ΔΩΣΤΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ, ΣΩΣΤΕ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ», σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής.
Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε στην 34η Γιορτή Βιβλίου και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική γιατί, ακόμη και μετά τη λήξη της έκθεσης, συνέχισαν να φέρνουν βιβλία στα γραφεία του συλλόγου μας, αποδεικνύοντας ότι το κοινό είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένο σε θέματα βιβλιοφιλίας. Συγκεντρώθηκαν 3.000 βιβλία, τα οποία, στα μέσα Ιουνίου, στάλθηκαν στις βιβλιοθήκες της Λέρου και των Λειψών.
Φέτος, στην 35η Γιορτή Βιβλίου, θα συγκεντρώσουμε βιβλία για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ξάνθης και θα ενισχύσουμε τις βιβλιοθήκες των Νοσοκομείων Παίδων, Αγίας Σοφίας και Αγλαΐας Κυριακού, καθώς και του Ελληνικού Συμβουλίου για τους Πρόσφυγες και του Γυμνασίου – Λυκείου Βερδικούσας της επαρχίας Ελασσόνας.
Συγχαρητήρια στην Ντανιέλα Σταματιάδη για τον έπαινο που πήρε απ τα βραβεία ΕΥΓΕ 2011 για την εικονογράφηση του βιβλίου Τραγουδώ για τη φύση και το περιβάλλον! 

Τραγουδώ για την φύση και το περιβάλλον
Συγγραφέας: Μαριλένα Καββαδά
Εικονογράφος: Ντανιέλα Σταματιάδη
Μουσική: Νίκος Παπαδογιώργος
Τραγούδι: : Κωνσταντία Πουτκάρη, Νίκος Ζης, Δημήτρης Λογαράς, Αλκαίος Παπαναγής, Ελένη Ζαχοπούλου, Μαριλένα Καββαδά, Αλεξάνδρα Μπαμπαλή, Χρήστος Θεοδωρακόπουλος.
Έτος: 24 Μαίου 2011
Σχήμα:13Χ26
Σελίδες:36
Εξώφυλλο:Σκληρό
ISBN:978-960-6864-69-8  

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αφηγήσεις για την δεκαετία του 1940, Αθήνα

Σας προσκαλούμε στην εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Αφηγήσεις για τη δεκαετία του 1940.
Από το λόγο του κατοχικού κράτους στη μετανεωτερική ιστοριογραφία
»,
επιμέλεια: Β. Δαλκαβούκης, Ε. Πασχαλούδη, Η. Σκουλίδας, Κ. Τσέκου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στη Στοά του βιβλίου (Πεσμαζόγλου 5 και Σταδίου)
την Τρίτη 15 Μαΐου 2012 στις 7:30 μ.μ.

Η Ζεραλντίν και το Ξωτικό της Λίμνης

ΠΑΙΔΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ : Η ΖΕΡΑΛΝΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟ ΞΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ 
Παιδική Θεατρική Παράσταση απο το βιβλίο με τον ομώνυμο τίτλο της ΕΥΑΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΙΑΝΟΥ απο τις Εκδόσεις ΕΝΑΣΤΡΟΝ
Η Ζεραλντίν πηγαίνει να επισκεφτεί τον παππού της. Οι δυο τους περνάνε ατέλειωτες ώρες, μαγειρεύοντας και ψαρεύοντας. Ανάμεσά τους θα αναπτυχθεί μια δυνατή σχέση, όταν η μικρή Ζεραλντίν ανακαλύψει τον κρυφό κόσμο της γειτονικής λίμνης, μέσα από ένα μικρό χρυσόψαρο...
Λίγα λόγια για την συγγραφέα :
Έκανε την εμφάνιση της στο μαγικό κόσμο του παιδικού βιβλίου, με την έκδοση του πρώτου βιβλίου της στα Γαλλικά «Geraldine et le lutin du lac», το Μάιο του 2007, από τις εκδόσεις Amalthee. Το βιβλίο πωλείται μέσω της ιστοσελίδας του Fnac.
Η ΕΥΑ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΛΙΑΝΟΥ γεννήθηκε στο Ξυλόκαστρο, όπου και ολοκλήρωσε τις βασικές της σπουδές. Αγαπούσε τη δημοσιογραφία από μικρή οπότε αποφασίζει να κάνει επάγγελμα τη μεγάλη της αγάπη και παρακολουθεί μαθήματα δημοσιογραφίας στην σχολή του ΑΝΤ1. Τελειώνοντας με τις σπουδές της κάνει την πρακτική της, ως ελεύθερη ρεπόρτερ σε διάφορες δημοσιογραφικές εκπομπές. Το 1994 φεύγει για τη Γαλλία όπου κι εργάστηκε ως δημοσιογράφος στη γαλλική εφημερίδα «Le LIBRE JOURNAL».
Η αγάπη για την Ελλάδα όμως την κέρδισε, επέστρεψε στην ηλιόλουστη πατρίδα, κι από το 2002 ζει στην Αθήνα. Κύρια ενασχόλησή της είναι η διδασκαλίας της Γαλλικής γλώσσας σε πολιτιστικούς φορείς όπως το Ash n’ art, πραγματοποιεί σεμινάρια γαλλικής γλώσσας σε ιδιωτικές εταιρείες, ενώ ασχολείται και με μεταφράσεις.
Στην Ελλάδα κυκλοφόρησε το πρώτο της παραμύθι ‘Η Κόρη της Σελήνης’’ (Οσελότος, 2010), και πρόσφατα η μεταφορά της Geraldine στα ελληνικά ‘‘H Ζεραλντίν και το Ξωτικό της Λίμνης" (Εναστρον, 2011).

9/5/1945: ΛΗΞΗ Β΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

Συμμαχία
Υπότιτλος Ρούσβελτ, Στάλιν, Τσώρτσιλ
Παράλληλος τίτλος Η πραγματική Ιστορία της Συμμαχίας που κέρδισε έναν πόλεμο και ξεκίνησε έναν άλλον
Τιτλος πρωτότυπου Alliance
Συγγραφέας - Συντελεστές Fenby, Jonathan
Μετάφραση: Λεβεντάκου, Φωτεινή
Εκδότης Γκοβόστης
ISBN 960-446-094-6
Δέσιμο Μαλακό εξώφυλλο
Σχήμα 15 x 23 εκ.
Σελίδες 624
Περιέχει Βιβλιογραφία
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ 

Κατά τη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου τρεις πολύ διαφορετικοί άνδρες από τρεις πολύ διαφορετικές χώρες έσωσαν τον κόσμο από το Φασισμό. Ενώ οι στρατοί των χωρών τους μάχονταν σε τρεις ηπείρους, ο Φράνκλιν Ρούσβελτ, ο Γιόζεφ Στάλιν και ο Ουίνστον Τσώρτσιλ σχεδίαζαν το χάρτη του μεταπολεμικού κόσμου μέσα από συγκρούσεις και εξαντλητικές διαπραγματεύσεις που διήρκεσαν τέσσερα έτη. Το βιβλίο αυτό διηγείται την πραγματική ιστορία τού πώς οι τρεις ηγέτες κέρδισαν τον πόλεμο και οριοθέτησαν την ειρήνη. Συγχρόνως, η αυξανόμενη αντιπαράθεση Ανατολής-Δύσης οδηγούσε στον Ψυχρό Πόλεμο, μεταξύ των ανερχόμενων υπερδυνάμεων, των Ηνωμένων Πολιτειών και της Σοβιετικής Ένωσης, ενώ η άλλοτε κραταιά Βρετανία πάσχιζε να διατηρήσει τη θέση της στους ισχυρούς του κόσμου.
Η γλαφυρή εξιστόρηση εκτείνεται από τις σημαντικές διασκέψεις των Τριών Μεγάλων στην Τεχεράνη και τη Γιάλτα μέχρι μια μυστική συνάντηση πάνω στο κατάστρωμα ενός πλοίου σε έναν ερημικό όρμο της Νέας Γης, και από συναντήσεις στο Κρεμλίνο αργά τη νύχτα μέχρι καλοκαιρινά πρόχειρα γεύματα στο ύπαιθρο της προεδρικής κατοικίας. Μέσα από συζητήσεις, ανταλλαγές μηνυμάτων, καθώς επίσης και ανέκδοτες ιστορίες μεταξύ των Τριών Μεγάλων, σκιαγραφούνται οι χαρακτήρες και αναβιώνουν τα γεγονότα της σύστασης και της λειτουργίας της Συμμαχίας, όπως επίσης και της διάλυσής της.
Στον πυρήνα αυτής της αφήγησης βρίσκονται τρία πρόσωπα: ο Ρούσβελτ, ο λαϊκιστής με την αριστοκρατική καταγωγή, για τον οποίο οι ύπουλοι χειρισμοί αποτελούσαν μια προσφιλή τακτική? ο Στάλιν, ο αιμοδιψής δικτάτορας που πάσχιζε αδιάκοπα για την εκπλήρωση των στόχων του? και ο Τσώρτσιλ, που κατέβαλλε απεγνωσμένες προσπάθειες να διατηρήσει το κύρος της χώρας του. Μέσα από τους πολιτικούς χειρισμούς τους, τα προβλήματα της υγείας τους, τα προσωπικά διλήμματα και τους φόβους τους παρουσιάζεται η ανθρώπινη πλευρά τους. Οι Τρεις Μεγάλοι πλαισιώνονται από ένα πλήθος σημαντικών προσωπικοτήτων, όπως ο Ντε Γκωλ και ο Τσιάνγκ Κάι-Σεκ, οι οποίοι διαδραμάτισαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων.
Ο αναγνώστης νιώθει ότι κινείται στις γεμάτες από καπνούς αίθουσες των απόρρητων συσκέψεων, καθώς μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού αναβιώνει, χωρίς καμία διάθεση εξωραϊσμού, η πολιτική ιστορία του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου. Παρουσιάζεται το κοσμοϊστορικής σημασίας γεγονός του συνασπισμού των Μεγάλων Δυνάμεων και συγχρόνως περιγράφεται με συναρπαστικό τρόπο μια κρίσιμη ιστορική περίοδος για την ανθρωπότητα, η οποία αναβιώνει μέσα από τα μάτια τριών αξεπέραστων ηγετών.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ 2012

Εναλλακτικοί προορισμοί σε όλη την Ελλάδα

Νάουσα, Αγκωνάρι:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα
Νάουσα, Αγκωνάρι:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Ο εναλλακτικός τρόπος διακοπών για όλες τις εποχές του χρόνου !!!
Σέρρες,Λαϊλιάς:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Αετόπετρα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Σέρρες,Λαϊλιάς:69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο ξενοδοχείο Αετόπετρα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Ζήστε ένα μαγευτικό 3ήμερο κοντά στη φύση.Ο Λαϊλιάς αποτελεί παράδειγμα αρμονίας, ανάμεσα στο άγριο τοπίο και τη θαυμαστή ομορφιά του δάσους, τόπο υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερου φυσικού κάλλους.
Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα

Καστανιά Κορινθίας, στον ξενώνα Καστανιά 54€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με welcome drink,late check out kai 10% έκπτωση στο εστιατόριο του ξενώνα. Ζήστε ένα υπέροχο τριήμερο σε ένα από τα ομορφότερα χωριά της Κορινθίας.
Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, στον ξενώνα Πέρα Αλώνια 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα

Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας, στον ξενώνα Πέρα Αλώνια 139€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με late check out (κατόπιν διαθεσιμότητας), ένα μπουκάλι κρασί στο δωμάτιο και παιδιά έως 12 ετών δωρεάν. Ζήστε την φιλοξενία, την πολυτέλεια και την παράδοση στον μαγευτικό ξενώνα Πέρα Αλώνια στα Κάτω Τρίκαλα Κορινθίας!
Μάνη,Γύθειο: 54€ για 5ήμερο για 4 άτομα στο Gythio Bay Camping

Μάνη, Γύθειο: 54€ για 5ήμερο για 4 άτομα, ένα αυτοκίνητο και την δική σας σκηνή στο Gythio Bay Camping. Αν είστε λάτρεις της φύσης και των οργανωμένων διακοπών σε κάμπινγκ υψηλών προδιαγραφών πλάι στη θάλασσα μην χάνετε χρόνο αρπάξτε την ευκαιρία!

ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γενικά και ειδικά θέματα υγείας, διατροφής, ομορφάς, πρόληψης
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ
MEDLABΝΕWS.GR
Οι θεραπευτικές ιδιότητες των λουλουδιών. Βοηθούν στην κατάθλιψη, την κόπωση και στην ανάρρωση.
Read more
Πότε ο βήχας πρέπει να σας ανησυχήσει, τι μπορεί να προκαλέσει και πώς αντιμετωπίζεται;
Read more
Οι καλοήθεις όγκοι του ήπατος επηρεάζουν κυρίως τις γυναίκες. Πόσο επικίνδυνοι είναι και πώς αντιμετωπίζονται;
Read more
Hitech ψηφιακό δερματοσκόπιο για χαρτογράφηση των ελιών του δέρματος με τρείς κινήσεις (video).
Read more
KOINΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
Πλήρες αιματολογικό check up για άντρες και γυναίκες ή ένα τεστ ΠΑΠ ή έναν υπέρηχο μαστών
Βασικό ή πλήρη Ελεγχο Θυρεοειδούς
Προϊόντα μακιγιάζ Fresh Minerals, αποκλειστικά από φυσικά συστατικά, ιδανικά για ευαίσθητα ή με ακμή δέματα, για φυσική ομορφιά ακόμα και στην παραλία
Οι φοβίες, η καταστροφολογία και η οικονομική κρίση.
Read more

Ο κίνδυνος επανεμφάνισης και μετάδοσης της ελονοσίας, είναι υπαρκτός. Πώς αντιμετωπίζεται;
Read more

ΝΕΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Jo Nesbo
Ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ

Σελίδες: 608

Αστυνομικό

Ρόμπερτ Κ. Σόλομον
Καθλίν Μ. Χίγκινς
 
ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤ’ ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΝΙΤΣΕ
Σελίδες: 320

Δοκίμια 

Ian Rankin
Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ

Σελίδες: 480

Αστυνομικό


Arne Dahl
ΤΑ ΜΠΛΟΥΖ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

Σελίδες: 448

Αστυνομικό

Επανεγγραφές νηπίων στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς

Οι επανεγγραφές αφορούν τα νήπια που φοιτούν στους σταθμούς του Δ.Ο.Π.Α. & Α.Π.Η. και επιθυμούν να παραμείνουν και για το σχολικό έτος 2012-2013.
Δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν:
Αίτηση του γονέα ή κηδεμόνα του παιδιού (έντυπες αιτήσεις όπου αναφέρονται τα δικαιολογητικά υπάρχουν στους παιδικούς σταθμούς και στα Κ.Ε.Π
Βεβαίωση γιατρού για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού.
Βεβαίωση εργασίας της μητέρας καθώς και βεβαίωση αγοράς ενσήμων επικυρωμένη από το Ι.Κ.Α, εάν εργάζεται στον ιδιωτικό φορέα ή φωτοτυπία βιβλιαρίου ΤΕΒΕ.
Αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος οικ. έτους 2011. Οι αιτήσεις συμπληρωμένες με τα δικαιολογητικά θα παραδίδονται στα γραφεία Διοίκησης του Δ.Ο.Π.Α. & Α.Π.Η.(Εθν.Αντίστασης και Ικάρων) Φοίνικας αλλά και στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ-Οι εκλογές

Ανακοινώθηκε το νέο Samsung Galaxy S III

Ανακοινώθηκε το νέο Samsung Galaxy S III
Φίλτρα φωτογραφιών του Instagram στις mobile εφαρμογές του Facebook

Κινητό-σιδερογροθιά για την Rihanna

Αυξάνεται η διείσδυση του Ice Cream Sandwich

Υπό κατάργηση το «Windows Live»

Tην Ελλάδα θα σώσει η «ψηφιακή επανάσταση»

Παίξτε κιθάρα με το iPhone!

Το LG Cloud beta ξεκινά τη λειτουργία του

Σήμερα η παρουσίαση του Samsung Galaxy S III

Όλοι… πιο οικονομικά

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ PIAZZA del POPOLO

PIAZZA del POPOLO
Το inpost.gr χορηγός επικοινωνίας των φετινών Ελευθερίων Θράκης
Λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αλεξανδρούπολης από Εθελοντές

Μηνιαία δραστηριότητα της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Πονοκέφαλος για το ΔΝΤ οι εκλογές σε Ελλάδα και Γαλλία

Πονοκέφαλος για το ΔΝΤ οι εκλογές σε Ελλάδα και Γαλλία
Δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις ο Κωνσταντίνος Καραμανλής

Πολιτικοί σε... σπορ έκδοση

Αγρίνιο: Μεθυσμένος μπήκε με πιστόλι σε εκλογικό κέντρο

Αρνούνται να δηλώσουν αθώοι ή ένοχοι οι κατηγορούμενοι για τις επίθεσεις της 11ης Σεπτεμβρίου

Σφοδρές συγκρούσεις κοντά στα σύνορα Συρίας – Ιράκ

Εφυγε από τη ζωή η Μαρίκα Μητσοτάκη

Δεύτερη στην Ευρώπη η Βουλιαγμένη στο πόλο γυναικών

Η 6χρονη που θυσιάστηκε για να σώσει την αδερφή της

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Geopolitics-GR

Geopolitics-GR
Διαδηλώσεις Αλβανών στα Σκόπια για συλλήψεις ομοεθνών τους
Ενδεχομένως μικρότερη του αναμενομένου η άνοδος της στάθμης των θαλασσών

Αντιδράσεις από το Λονδίνο για διαφήμιση της Αργεντινής στα Φόκλαντ για τους Ολυμπιακούς

Ξέπλυμα χρήματος μέσω Βρυξελλών έκανε η οικογένεια Καντάφι

Πρωτοπόρος η Αγκόλα στην διείσδυση των δικτύων 4G

Στη δημοσιότητα οι επιστολές του Οσάμα Μπιν Λάντεν

Αργεντινή: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο η κρατικοποίηση της YPF

Ρωσία: Φονικές εκρήξεις στη Δημοκρατία του Νταγκεστάν

Εναλλακτική του σχεδίου Ανάν για Συρία, ζητούν οι ΗΠΑ

Αίγυπτος: Στρατιωτικές ενισχύσεις για τις συγκρούσεις στο ΥΠΑΜ Διαδηλωτές ζητούν την αποπομπή της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας.

Αίγυπτος: Έτοιμος να παραδώσει την εξουσία στον εκλεγμένο πρόεδρο δηλώνει ο στρατός

Το Ιράν επιθυμεί την άρση των κυρώσεων εναντίον του

Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Greek Alert

Greek Alert
Η κυβέρνηση Παπαδήμου "5η Φάλαγγα" της Τουρκίας:Νοίκιασαν την μαρίνα της Μυτιλήνης !
Σοβαρότατο κενό ασφαλείας στο Skype επιτρέπει στους επιτήδειους να δουν τις διευθύνσεις IP των χρηστών

Το μήνυμα του Ματίας Μορς (αποδεικνύει το ποιος κυβερνάει την Ελλάδα).

Η πνευματική ζωή υπό επιτήρηση: Το παράδειγμα του περιοδικού Το Νέον Κράτος

Έβγαλαν τα τσεκούρια οι αριστεροί-Βίντεο

Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός: "ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ"!"

Πακιστανοί με σημαίες του ΠΑΣΟΚ γεμίζουν το χώρο του συνταγματος !!!

ΔΕΝ ΑΠΕΧΩ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ !!! (ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ)

Όταν τα Κομματοσκυλα επιτίθενται ...Βίντεο
ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΕΩΔΕΣ ΤΟΥ ΗΡΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ήρθε η ώρα να τιμήσουμε τους στίχους του….

Το προδοτικό ΣΥΡΙΖΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Αριστεριστές κουκουλοφόροι με ..τσεκούρι επιτίθενται σε φοιτητές και μέλη της ΔΑΠ! (βιντεο)

Από τον Άγιο Παντελεήμονα στη….βουλή;

Today at InfognomonPolitics

Today at InfognomonPolitics
Στο μικροσκόπιο του ΟΟΣΑ η λειτουργία του ανταγωνισμού στην ελληνική αγορά
"Η καλύτερη απάντηση είναι η συνέπειά μας", λέει ο ΓΑΠ !

ΔΗΛΩΣΕΙΣ HACIOSMAN KAI ΖΕΥΒΕΚ Στόχος η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εκπροσώπηση της "Τουρκικής Μειονότητας" στη βουλή

ΡΩΣΙΑ Ετοιμάζει στρατιωτικά γυμνάσια μεγάλης κλίμακας

IDRIS NAIM ŞAHIN ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΣΥΡΙΩΝ

ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ Η Τουρκία παρεμβαίνει και παρακολουθεί τις ελληνικές εκλογές

Λυσσαρίδης: "Κάθε σπίτι και πυρήνας αντίστασης, κάθε πατριώτης και στρατιώτης"

Ελληνοτουρκική ένταση βλέπουν οι Τούρκοι μετά τις εκλογές

Περί παραγωγής πλούτου σε ένα κράτος

Περί εξόδου μίας χώρας από την Ευρωζώνη

Η Κύπρος συνθλίβεται κάτω από τον τεράστιο τουρκικό ογκόλιθο

«Ο κηπουρός που ήθελε να γίνει πρωθυπουργός»

Οι Τούρκοι ψάχνουν φυσικό αέριο στην ξηρά! ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

Eνοχλεί η πρωτοβουλία Βρετανών Βουλευτών να καθαρίσουν εκκλησίες στα κατεχόμενα

Νοίκιασαν σε Τούρκους το λιμάνι της Λέσβου για 40 χρόνια!

"Αδικαιολόγητη η απειλή της Μόσχας" λέει ο Ράσμουσεν

«Τόσο σε οικονομικό, όσο και σε πολιτικό επίπεδο» Οι σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ οικοδομήθηκαν σε σταθερές βάσεις, λέει η ΥΠΕΞ

Την ίδρυσή τους γιόρτασαν οι Γκρίζοι Λύκοι και στα κατεχόμενα Πορεύτηκαν στο διεθνές ''πανεπιστήμιο'', όπου πραγματοποιήθηκε καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Επιστολή του Βλαντίμιρ Πούτιν στον Γιώργο Καρατζαφέρη

Βραζιλιάνος ηθοποιός έπαιξε τον Ιούδα και κρεμάστηκε... κατά λάθος!

Αγρότης σκοτώθηκε κάθως πότιζε το χωράφι του
Θυρανοίξια στον μεγαλύτερο Ναό της Κύπρου

Απολυμένος πυροβόλησε τον πρώην εργοδότη του

Βραζιλιάνος ηθοποιός έπαιξε τον Ιούδα και κρεμάστηκε... κατά λάθος!

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos

Καθημερινή ενημέρωση από το e-Pontos
ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΛΕΣΧΗ ΒΕΡΟΙΑΣ
ΙΕΡΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Η Τουρκία παρεμβαίνει και παρακολουθεί τις ελληνικές εκλογές!!!

Ο καθένας ας βγάλει τα "χρήσιμα" συμπεράσματα του...

ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΕΤΟΡΑΧΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΝΤΙΩΝ WAIBLINGEN "ΟΙ ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ"

Δύο ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις- ομιλίες από τους Συλλόγους Κυπρίων, Ποντίων, και ΙΘΤΠ