Πέμπτη 24 Μαΐου 2018

ΠΕΡΙ «ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΙΙ


ΠΕΡΙ «ΘΕΡΑΠΕΙΩΝ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΙΙ

Εδώ είμαστε και πάλι, για να πούμε , να επαναλάβουμε θα έλεγα, ένα δυο πράγματα περί των διαφόρων «θεραπειών», παλιών και νέων, για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, την πιο ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΗ πάθηση, με την οποία παίζονται πολλά βρώμικα παιχνίδια σε βάρος των ασθενών.
Έγραψα πολλές φορές για τις διάφορες «θεραπείες» που κυκλοφορούν, οι οποίες βέβαια μόνο θεραπείες ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά ΑΓΩΓΕΣ, που «καθυστερούν» την εξέλιξη της νόσου.
Πολύ συχνά βλέπουμε ανακοινώσεις για «ΝΕΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ» που πλασάρονται σαν «πρωτοποριακές», και ένα σωρό άλλα κοσμητικά επίθετα, τέτοια, που να «τσιμπήσουν το δόλωμα» τόσο οι ασθενείς, (βλέπετε οι άνθρωποι ελπίζουν να απαλλαγούν από αυτή την κατάρα που τους βασανίζει αλλά μάταια), όσο και οι «αρμόδιοι φαρμακευτικών προμηθειών».
Δεν θα επεκταθώ στο ΠΟΙΟΙ είναι οι «αρμόδιοι» Σκεφτείτε λίγο και θα το βρείτε. ΑΓΩΓΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ) ΥΨΗΛΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ, που άλλες φορές έχουν αποτελέσματα (για την Σκλήρυνση), και άλλες όχι. ΣΙΓΟΥΡΑ όμως σε μεγάλο ποσοστό, δημιουργούν ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ στους ασθενείς.
Ας δούμε ένα άρθρο για μια τέτοια αγωγή, για την οποία ξαναέγραψα.
« Οριστικό τέλος για θεραπεία κατά της σκλήρυνσης
Σταματά οριστικά η κυκλοφορία του φαρμάκου Zinbryta, που ανεστάλη προσωρινά το Μάρτιο. Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι κίνδυνοι που συνδέονται με τη χρήση του φαρμάκου υπερτερούν των οφελών του.
Η επιτροπή αξιολόγησης κινδύνου φαρμακοεπαγρύπνησης του Οργανισμού (PRAC) επιβεβαίωσε ότι το Zinbryta (daclizumab) «ενέχει τον κίνδυνο σοβαρών και δυνητικά θανατηφόρων ανοσολογικών αντιδράσεων, που επηρεάζουν τον εγκέφαλο, το ήπαρ και άλλα όργανα».
Οι ασθενείς θα μπορούσαν να διατρέχουν κίνδυνο από την έναρξη της θεραπείας και αρκετούς μήνες μετά τη διακοπή της θεραπείας και δεν είναι δυνατόν να προβλεφθούν ποιοι οι ασθενείς θα επηρεαστούν.
Το Zinbryta δεν είναι σήμερα διαθέσιμο σε νοσοκομεία και φαρμακεία στην ΕΕ, διότι οι εταιρείες Biogen και η AbbVie το απέσυραν οικειοθελώς το Μάρτιο, έπειτα από σειρά αναφορών για θανατηφόρες φλεγμονώδεις διαταραχές του εγκεφάλου – συμπεριλαμβανομένης της εγκεφαλίτιδας και της μηνιγγειοεγκεφαλίτιδας – σε ασθενείς που έλαβαν το φάρμακο.
Το φάρμακο εγκρίθηκε για πρώτη φορά το 2016 για τη θεραπεία υποτροπιάζουσων μορφών σκλήρυνσης κατά πλάκας. Το 2017, η χρήση του περιορίστηκε σε ασθενείς που έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον δύο άλλες θεραπείες τροποποίησης της νόσου και δεν μπορούν να υποβληθούν σε θεραπεία με άλλες θεραπείες, μετά από ανασκόπηση των επιδράσεών του στο ήπαρ.»
ΠΗΓΗ: virus.com.gr
Βλέπουμε λοιπόν, ΚΑΠΟΙΕΣ από τις παρενέργειες ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ από τα σκευάσματα που κυκλοφόρησαν, μόνο από ΜΙΑ «θεραπεία» σύμφωνα με το άρθρο, το οποίο σκεύασμα, πρόλαβε και κυκλοφόρησε πριν το πάρουν χαμπάρι πως «σακατεύει» οργανισμούς.
Έγραψα στο παρελθόν για τους ασθενείς με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, πως είναι τα ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ των φαρμακοβιομηχανιών, φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τις παρενέργειες των πολυδιαφημισμένων «θεραπειών», για τις οποίες οι ασθενείς σε μεγάλο αριθμό, λαμβάνουν και επί μέρους άλλες «θεραπείες» για να αντιμετωπίσουν τις παρενέργειες των…. «θεραπειών». Αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου, είναι ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ασθενών. Μπορείτε να δείτε σε ιστοτοπους και forum σχετικά με την πάθηση, ΤΙ προκαλούν σε ζωτικά όργανα ΟΛΕΣ οι αγωγές που μέχρι στιγμής κυκλοφορούν.
Παρόλα αυτά, ο ασθενής παίρνει το ρίσκο, γιατί ΕΛΠΙΖΕΙ να αντιμετωπίσει την Σκλήρυνση…….
Κλείνοντας αυτή μου την αναφορά, θα επαναλάβω κάτι που έγραψα πολλές φορές. Προσωπικά πιστεύω πως ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ.
Πολλά τα εκατομμύρια. Δεν υπολογίζουν τον Άνθρωπο προκειμένου να πλουτίσουν. Άλλωστε, τον Χριστό τον πρόδωσαν για τριάντα αργύρια μόνο. Θα σκεφτούν τις ζωές μας σήμερα που τα «τριάντα», συνοδεύονται από πολλά μηδενικά;
Θα επανέλθω.


Βασίλης Τσούγκαρης

Κράνος Διασωστικό-Δασοπυροσβεστικό της Vallfirest

Κράνος Διασωστικό-Δασοπυροσβεστικό της Vallfirest
Χαρακτηριστηκά – Πλεονεκτήματα
Ελαφρύ, συμπαγές και άνετο, ειναι κατάλληλο και για βιομηχανικές ναυτηλιακές και στρατιωτικές δραστηριότητες.
Προδιαγραφές
* Οπές Αερισμού
* Διηλεκτρική Αντοχή και αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες.
* Εσωτερικές μετωπίδες από μαλακά πυρίμαχα υλικά για μεγαλύτερη άνεση.
* Ειδικό εύκολο ανοιγμα-κλείσιμο του υποσιάγωνου
* Ειδικοί αντάπτορες σε διάφορα σημεία για εφαρμογή μεγάλης γκάμας φακών, μασκών αναπνοής, προσωπίδες και γυαλιά.
* Σύμφωνο με ΕΝ 397:2001, EN443:199
Προτεινόμενη Χρήση
Κατάλληλο για Πυροσβέστες-Δασοπυροσβέστες-Διασώστες και για εργασίες οπου απαιτείται προστασία απο θερμότητα και φωτιά κλπ.

AUTO EPIRB SMARTFIND E5

AUTO EPIRB SMARTFIND E5
Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo Συνεχίζοντας την παράδοση πολλών δεκαετιών η McMurdo φέρνει την επόμενη γενιά στη τεχνολογία των EPIRB με το McMurdo Smartfind Ε5. Ο νέος αυτός ραδιόφαρος ένδειξης θέσης κινδύνου, πληροί τις τελευταίες απαιτήσεις του SOLAS και ικανοποιεί τόσο τα εμπορικά πλοία όσο και τα σκάφη αναψυχής. Η έκδοση με τη βάση αυτόματης ενεργοποίησης, ενεργοποιείται από μόνη της και πλέει ελεύθερα (float free) όταν βυθίζεται στη θάλασσα σε βάθος από 2 – 4 μέτρα.
To McMurdo Smartfind Ε5 λειτουργεί στα 406 MHz, και εκπέμπει στο παγκόσμιο δορυφορικό σύστημα ασφάλειας και διάσωσης COSPAS-SARSAT.
Συχνότητα εκπομπής 406 406.028 MHz ±1 kHz
Ισχύς εκπομπής 5 W
Διαμόρφωση Φάσης (16K0GID)
Συχνότητα εκπομπής 121,5 121.5 MHz ±3.5 kHz
Τύπος μπαταρίας Lithium manganese dioxide
Τύπος Strobe light 2 LED υψηλής έντασης
Ισχύς φωτισμού Τουλάχιστον 0.75 cd
Συχνότητα αναλαμπής 23 αναλαμπές/λεπτό
Χρόνος λειτουργίας Τουλάχιστον 48 ώρες
Χρόνος ζωής μπαταρίας 5 χρόνια
Θερμοκρασία λειτουργίας -20 °C to +55 °C
Βάρος 770 γραμμάρια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Βήματα σε λιθόστρωτο

Βήματα σε λιθόστρωτο
Συγγραφέας: Γεράσιμος Δενδρινός
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 19 Μαρτίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 304
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-149-5
Ο Γεράσιμος Δενδρινός συνεχίζει ν’ αναμετράται σ’ αυτό το βιβλίο με τη μνημονική περιπλάνηση στον ίδιο γνωστό και απέραντο χώρο, όπου αλλοδαποί και ντόπιοι, παραβιάζοντας ως νοοτροπία και στάση ζωής την αρχαία αίγλη του τόπου, υποτάσσονται στη μοίρα τους εντασσόμενοι σε ζωντανές ιστορίες. Μια βόλτα στην παραλία της Ελευσίνας πριν την απόσπασή του ήρωα σ’ ένα ελληνικό σχολείο της Κωνσταντινούπολης κάνει τον συγγραφέα να καταφύγει στη φαντασία για να επινοήσει πρόσωπα, χαρίζοντάς μας χαρακτήρες που αναμετρούνται καθημερινά με τη σκιά μιας μονότονης ζωής, στην Ελευσίνα, στον Σκαραμαγκά, στη Λίμνη Κουμουνδούρου και στον Ασπρόπυργο. Η πλαστή μνήμη, ταλαντευόμενη από τον θάνατο στην άσφαλτο ενός νεαρού στις ιστορίες ενός καναρινιού και ενός παπαγάλου, ενταγμένες σε οικογενειακές αφηγήσεις, μεταφέρεται μοναδικά στον μίζερο δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο της σύγχρονης εκπαίδευσης. Στη συνέχεια, επ’ ευκαιρία της έκδοσης ενός βιβλίου, ο ήρωας περιφέρεται στα σοκάκια της Κωνσταντινούπολης, περιγράφοντας τη ζωή ενός καθηγητή που έρχεται αντιμέτωπος με κρυφές χριστιανικές παραδόσεις μέσα στον ερεβώδη χώρο του Ισλάμ. Συνεχίζοντας καταγράφει την ιστορία μιας φιλικής παρέας, αποτελούμενης από ανθρώπους μοναχικούς και ασυμβίβαστους, με πάθη κι ερωτικές εμμονές, που βρέθηκαν στην ίδια πόλη. Ακολουθεί ένα διάλειμμα, με ένα κείμενο που εκτινάσσεται, θαρρείς, στο απώτερο διαστημικό μέλλον, περιγράφοντας μια κοινωνία όπου οι κινήσεις των κατοίκων εποπτεύονται με πανίσχυρες ακτίνες φωτός που εκπέμπει ένας πανίσχυρος ανιχνευτής. Το βιβλίο ολοκληρώνεται με δύο ευτράπελες αφηγήσεις ενός παιδιού του Δημοτικού που ζει στη Μάνδρα Αττικής τη δεκαετία του ’60, τότε που, σύμφωνα με το μότο του συγγραφέα, οι άνθρωποι ήταν χαρακτήρες, συνδέοντας έτσι με θαυμαστό τρόπο δύο ιερούς τόπους τόσο δοκιμασμένους, το Θριάσιο Πεδίο και την Κωνσταντινούπολη.

Η επιστροφή

Η επιστροφή 
Δύο νέοι άνθρωποι!
Ο Χρήστος και η Βασιλική ήταν από εκείνους που "Δίνουν!"
Χρόνια των κοινωνικών αναζητήσεων, των αναγκών να ορθοποδήσει ο τόπος...
Επαρχιώτες κι οι δυο, σπουδαγμένοι δάσκαλοι σε μεγαλουπόλεις της περιφέρειας, γνωρίστηκαν στην Αθήνα.
Πριν προλάβουν να δοκιμάσουν τις αντοχές τους, στην ευθύνη της ανεξαρτησίας τους, βρέθηκαν παντρεμένοι.
Στα στέφανά τους οι λεμονανθοί μπλέχτηκαν με τα αιχμηρά αγκάθια της ενοχής, μέσα απ' την οποία οι γονείς τους πρόβαλλαν επιτακτικά τις απαιτήσεις τους απ' τη ζωή των παιδιών τους.
Το αίμα κι ο πόνος πυροδότησαν έναν πολύχρονο αγώνα εντός τους. Αγώνα αξιών, ιδεών, απόψεων, πίστεων, στάσεων ζωής, ρόλων… Σε έναν επίσης ρευστό κόσμο με τα ίδια ζητούμενα, στο δικό του αγώνα αυτός. Επώδυνη η γέννα του καινούριου κι οι αντιστάσεις πολλές. Κανένας τους δεν έμεινε αλώβητος. Μόνο η Βασιλική όμως, από τους δυο νέους, φανερώνοντας με ταπείνωση την ανημπόρια της, αποφάσισε να αναμετρηθεί με τις πληγές της στην ψυχοθεραπευτική καρέκλα. Μόνο αυτή δέχτηκε να καταδυθεί στο σκοτεινό πηγάδι του υποσυνείδητού της και να ανασυνθέσει, μέσα από τις διάσπαρτες ψηφίδες που ανέσυρε, τον εαυτό της, να βγάλει την αλήθεια του στο φως, ανοίγοντάς του το δρόμο να πορευτεί.
Ο Χρήστος δε θέλησε να απεκδυθεί την πανοπλία της δύναμης πίσω απ' την οποία έκρυβε μια ζωή τις αδυναμίες του.
Μόνο που εκείνη, αυτή τη φορά, δεν τον έσωσε…
Η επιστροφή
Συγγραφέας:Φωτεινή Μυλωνά-Ραΐδη
Isbn: 978-960-579-084-4
Διαστάσεις: 14Χ21 cm
Σελίδες: 672

Κουκάκι: Τα 15 βήματα της καλοπέρασης.

Κουκάκι: Τα 15 βήματα της καλοπέρασης.

Σημειώστε...

Σαλάτα με ψητά παντζάρια, φέτα και αυγό.
Σκουμπρί στο φούρνο με λαχανικά.
Muffins με νιφάδες βρώμης και μπανάνα.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) Σε Ισχύ

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ)
ΑΠΟ ΕΜΥ/ΕΜΚ
Ελληνικό, 23-05-2018/1830 C
Α.Α. 16/2018

ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΠΡΟΒΛΕΠΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΑ
ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (23-5-18) ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
(24-5-18) ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ
ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ.

ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ:
1. ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ (23-5-18) 
ΤΟ ΙΟΝΙΟ, Η ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, Η ΒΟΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ.
2. ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ (24-5-18) 
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟ ΙΟΝΙΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ) ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ Η ΕΥΒΟΙΑ. ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ (ΕΚΤΟΣ ΘΡΑΚΗΣ).
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑΚΤΙΚΑ ΔΕΛΤΙΑ ΚΑΙΡΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΜΥ
(www.emy.gr).

Οι 12 κορυφαίες φυτικές πηγές σιδήρου

Light My Fire (live) - The Doors in Concert

Λουτράκι 5*Wyndham Poseidon Resort με 2Παιδιά Δωρεάν KAI Ημιδιατροφή|-30%

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
☛ Αγόρασε από το ekdromi.gr και πάρε πίσω ΟΛΑ τα χρήματά σου! ☚
5* Wyndham Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Wyndham Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι-30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 και ένα έως 2 ετών (+12 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μπροστά στην Παραλία!
✔ Μπροστά στην παραλία ✔ Free WiFi ✔ Οικογενειακά Δωμάτια ✔ Δωρεάν Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης ✔ Θέα στη Θάλασσα ✔ Παιδότοπος ✔ Δωμάτια για μη καπνίζοντες ✔ Κέντρο ευεξίας και σπα
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi ★ Bar ★ Εσωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Γυμναστήριο ★ Παιδότοπος ★ Μπροστά στην Παραλία ★ Spa ★ Θέα στη Θάλασσα ★ Δωμάτια για μη καπνίζοντες ★ Δωρεάν προϊόντα περιποίησης ★ Οικογενειακά δωμάτια
€145 από €207Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+5 επιλογές)
 Πρωινό
 Αγίου Πνεύματος (25/05 - 28/05/2018)
 Early check in και Early check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€118 από €236Δες το Τώρα!
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι
Siagas Beach Hotel - Άγιοι Θεόδωροι- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 8 ετών (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 Αγίου Πνεύματος (25/05 - 28/05/2018)
 Δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες στην πισίνα και την παραλία!
€249 από €498Δες το Τώρα!
Golden Beach Hotel - Αίγινα
Golden Beach Hotel - Αίγινα- 30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 Free Wifi!
€49 από €70Δες το Τώρα!
4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία
4* Olympic Village Hotel Resort & SPA - Αρχαία Ολυμπία- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Μία ελεύθερη είσοδος στο κέντρο SPA με Jacuzzi, Ηamam, Sauna ανά άτομο!
€199 από €398Δες το Τώρα!
4* ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ Hotel - Ασπροπόταμος Τρικάλων
4* ΑΧΕΛΩΙΔΕΣ Hotel - Ασπροπόταμος Τρικάλων- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Έως 30/09/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€159 από €320Δες το Τώρα!
Iria Beach Hotel - Ίρια Αργολίδας
Iria Beach Hotel - Ίρια Αργολίδας
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 Μπροστά στην Παραλία!
€190Δες το Τώρα!
Bomo Club Calamos Beach Hotel - Κάλαμος
Bomo Club Calamos Beach Hotel - Κάλαμος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+9 επιλογές)
 All Inclusive
 Παρέχονται Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην παραλία!
€83Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 34%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Αγίου Πνεύματος (25/05 - 28/05/2018)
 Ελεύθερη χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας!
€219 από €330Δες το Τώρα!
4* Mediterranean Princess Hotel - Παραλία Κατερίνης
4* Mediterranean Princess Hotel - Παραλία Κατερίνης- 50%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Δωρεάν ξαπλώστρες στη παραλία και στη πισίνα!
€297 από €594Δες το Τώρα!
Nautilus Hotel - Κέρκυρα
Nautilus Hotel - Κέρκυρα
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 7 ετών (+1 επιλογές)
 All Inclusive
 Free Wi-Fi
€255Δες το Τώρα!
Ammos Beach Hotel - Παραλία Κατερίνης
Ammos Beach Hotel - Παραλία Κατερίνης- 42%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+8 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 Free WiFi
€84 από €145Δες το Τώρα!
4* Grand Platon Hotel - Παραλία Κατερίνης
4* Grand Platon Hotel - Παραλία Κατερίνης- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 All Inclusive
 Δωρεάν ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα!
€192 από €348Δες το Τώρα!
Belvedere Hotel - Κέρκυρα
Belvedere Hotel - Κέρκυρα
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών (+7 επιλογές)
 All Inclusive
 Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους
€348Δες το Τώρα!
Aeolos Bay Hotel - Τήνος
Aeolos Bay Hotel - Τήνος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Για διαμονή από Δευτέρα έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δώρο με Πρωινό
€109 από €218Δες το Τώρα!
Victoria Hill Hotel - Κέρκυρα
Victoria Hill Hotel - Κέρκυρα
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Free wi-fi
€244Δες το Τώρα!
Rigas Hotel - Σκόπελος
Rigas Hotel - Σκόπελος- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 All Inclusive
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€119 από €238Δες το Τώρα!
Simeon Hotel - Μεταμόρφωση Χαλκιδικής
Simeon Hotel - Μεταμόρφωση Χαλκιδικής
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ιδιωτική Παραλία
€69Δες το Τώρα!
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
5* Grand Serai Hotel - Ιωάννινα
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+9 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Αγίου Πνεύματος (25/05 - 28/05/2018)
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€280