Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΠΟΛΥ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ

   Μια πολύ όμορφη εκδήλωση από το ΚΕΝΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ είδαν πανω από 1600 άτομα σε έξι παραστάσειςστις 17 & 18 του μήνα. Οι 1300 ήταν μαθητές όλων των δημοτικων και νηπιαγωγίων των Μουδανιών και της περιοχής.
Μια όμάδα 16 παιδιών από τα τμήματα μουσικής του Ωδείου Ζαφείρη Φωτιάδη παρουσίασαν με έναν ιδιαίτερο τρόπο τα μουσικά όργανα και έπαιξαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια σε ενορχηστρώσεις για 12 όργανα και 3 φωνές.
   Στη συνέχεια 25 παιδιά της σχολής χορού πατουσίασαν το έργο Μαίρη Πόπινς με πολύ όμορφα   σκηνικά και κοστούμια.  
Ακολούθησαν Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες απο τμήματα Μπαλέτου και Χιπ Χοπ και
η εκδήλωση έκλεισε με την Χορωδία του ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΕΧΝΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗ η οποία παρουσί- ασε  χριστουγεννιάτικα τραγούδια.
    Για περισσότερες φωτογραφίες επισκεφθείτε την παρακάτω διεύθυνση.
http://kentrotexnissynthesi.blogspot.gr/

Διάλεξη στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας: Εξερεύνηση στην Ανταρκτική: Οι εμπειρίες μετά από ένα χρόνο στην άκρη της Γης

Διάλεξη στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας: Εξερεύνηση στην Ανταρκτική: Οι εμπειρίες μετά από ένα χρόνο στην άκρη της Γης
Εξερεύνηση στην Ανταρκτική:
                  Οι εμπειρίες μετά από ένα χρόνο στην άκρη της Γης
Ο Ευάγγελος Καϊμακάμης, διδάκτωρ Α.Π.Θ., ιατρός ερευνητής σε θέματα αεροδιαστημικής ιατρικής, (βιογραφικό) διεξήγαγε έρευνες επί ένα χρόνο στην επιστημονική βάση Concordia της Ανταρκτικής, για λογαριασμό της Ευρωπαϊκής Διαστημικής Υπηρεσίας (ESA).
Μελέτησε τις συνθήκες της ανθρώπινης διαβίωσης σε ακραία περιβάλλοντα και τις επιπτώσεις της μακρόχρονης απομόνωσης στην ανθρώπινη ψυχολογία και στις ανθρώπινες σωματικές λειτουργίες.
Το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου θα μοιραστεί μαζί μας τις μοναδικές στιγμές που έζησε στην έβδομη ήπειρο, τις εμπειρίες και τα συμπεράσματά του. Κατά την διάρκεια της διάλεξης θα συνδεθούμε ζωντανά με τον Αδριανό Γολέμη, μέλος του ΟΦΑ, ο οποίος πήρε την θέση του Ευάγγελου για την νέα χρονιά στην βάση Concordia.
Είσοδος ελεύθερη
Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα
στον Όμιλο Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
Αλεξανδρείας 113, περιοχή Μαρτίου, τηλ: 2310 423133
www.ofa.gr

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις Πολυγύρου



"Τα Ραδίκια ανάποδα".. και τις Κυριακές!!!

Τα Ραδίκια ανάποδα.. και τις Κυριακές!!
Τα Ραδίκια Ανάποδα  επέστεψαν πιο ανάποδα από ποτέ !!

Τα Ραδίκια Ανάποδα, ή Dead Man Show, ή Στο Τέλος Ξυρίζουν τον Νεκρό, ή Άλλος με τη βάρκα μας (για την Αχερουσία), ύστερα από μια σειρά sold out παραστάσεων προσθέτουν άλλη μια μέρα εμφανίσεων στις ήδη προγραμματισμένες! Έτσι εκτός από κάθε (Μαύρη) Παρασκευή και (Ψυχό) Σάββατο, θα έχετε την δυνατότητα από τις 29 Δεκεμβρίου, να βλέπετε “τα Ραδίκια Ανάποδα” και κάθε Κυριακή (της αναπαύσεως) στο Θέατρο Eliart για μόνο για 13 χιλιάδες και 13,3 ακόμα παραστάσεις!
“Τα Ραδίκια Ανάποδα” είναι ένας κωμικός μονόλογος με δεκατρείς ρόλους. Δεκατρείς κωμικοί επικήδειοι που και νεκρούς ανασταίνουν! Τους ρόλους έχει γράψει, τους κλαίει, τους οδύρεται μα και τους υποδύεται ο αξιομακάριστος Γιώργος Γαλίτης. Σκηνοθετεί με σπαραγμό ψυχής ο αείμνηστος Βλαδίμηρος Κυριακίδης.
Και τα ερωτήματα παραμένουν:
Τι κοινό έχει ένας ράπερ και ένας στρατηγός; Ένας Κρητικός και ένας μάγειρας; Ένας πολιτικός και μια χήρα εφοπλιστή; Ένας ηγούμενος και ένας κλέφτης;
Και η απάντηση επίσης: Μα φυσικά, όλοι τους έχουν δει “Τα Ραδίκια Ανάποδα”.
Vanitas vanitatum et omnia vanitas ή αλλιώς Ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης, ή ο Χάρος βγήκε παγανιά, ή τούτη η γη που την πατούμε όλοι μέσα θε να μπούμε, ή ο παπάς ο παχύς έφαγε παχιά φακή, ή το success story συνεχίζεται: Τα Ραδίκια Ανάποδα  επέστεψαν πιο ανάποδα από ποτέ!!!
Δείτε «Τα Ραδίκια Ανάποδα» και ελπίζουμε να πεθάνετε απ’ τα γέλια! Ζωή σε λόγου σας..
Για να πάρετε μια εικόνα από την παράσταση μπορείτε να επιστεφτείτε το παρακάτω link
Από Παρασκευή 18 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο στις 21:13
Τιμή Εισιτηρίου: 12 €  - Άνεργοι/ Φοιτητές & Συνταξιούχοι: 10 €
Από 29/12 και κάθε Κυριακή απογευματινή (λαϊκή) στις 18:13
Τιμή Εισιτηρίου: 10€  γενική είσοδος
Άνεργοι/ Φοιτητές & Συνταξιούχοι: 15€ τα 2 ατομα
                      Στο Θέατρο «Eliart», Κωνσταντινουπόλεως 127, Βοτανικός -  Μετρό: Κεραμεικός
                                                  Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3477677 (18:00 με 21:00)
ΟΙ ΤΕΘΛΙΜΜΕΝΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείμενο, ερμηνεία, σκηνογραφία: Γιώργος Γαλίτης
Σκηνοθεσία: Βλαδίμηρος Κυριακίδης
Μουσική επιμέλεια: Τόλης Κετσελίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευαγγελία Σχοινά

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


Αγγελική Νικολούλη

21 Δεκεμβρίου 2013
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Βιβλιοφόρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Νικολούλη Θάνατος με χείλη κόκκινα το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 5 μ.μ. στον χώρο εκδηλώσεων του βιβλιοπωλείου.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό της και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της. Την εκδήλωση συντονίζει η δημοσιογράφος Ανθή Σαλαγκούδη. 

Βιβλιοφόρος
Αγίου Βασιλείου 19
Χαριλάου
Τηλ. 2310-320.756



Χρήστος Ναούμ

21 Δεκεμβρίου 2013
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, ο σύλλογος Τεχνόσφαιρα και το ηλεκτρονικό περιοδικό Γράφειν σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων του Χρήστου Ναούμ Αχ, αυτές οι βασίλισσες! και Γιαρντίμ – Οι φλόγες της Ανατολής το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 6 μ.μ. στον χώρο της Τεχνόσφαιρας.
Για τα βιβλία θα μιλήσουν οι:
Άννα Ι. Ρούσσου, συγγραφέας
Κωνσταντίνος Μπούρας, ποιητής, κριτικός
Κείμενα και αποσπάσματα από θεατρικό έργο του συγγραφέα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Εύη Θεοδωρίδου και Πάνος Ροκίδης.
Τεχνόσφαιρα
Ερμού 95
Μοναστηράκι
Αθήνα
Τηλ.: 6973833016


Φώτος Λαμπρινός

21 Δεκεμβρίου 2013
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Ρεντζής σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Φώτου Λαμπρινού Χούντα είναι. Θα περάσει; - Τα κινηματογραφικά επίκαιρα στη διάρκεια της Δικτατορίας (1967-1974) το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ.
Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει η Νίκη Γιάνναρη.
Βιβλιοπωλείο Ρεντζής
Βογατσικού 14
Θεσσαλονίκη
Τηλ.: 2310-236.175

Ανταίος Χρυσοστομίδης

21 Δεκεμβρίου 2013
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοcafé Adagio II σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ανταίου Χρυστοστομίδη Οι κεραίες της εποχής μου ΙΙ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ.
Με τον συγγραφέα θα συνομιλήσει ο Γιάννης Κυριόπουλος, ομότιμος καθηγητής Οικονομικών της Υγείας στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας
Βιβλιοcafé Adaggio II
Ν. Μπότσαρη 10
Λιμάνι
Ναύπακτος
Τηλ.: 2634-038.215 

Ανδρέας Μήτσου

24 Δεκεμβρίου 2013
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σας προσκαλούν την παραμονή των Χριστουγέννων Τρίτη 24 Δεκεμβρίου και ώρα 2 μ.μ. στην παρουσίαση της συλλογής των διηγημάτων του Ανδρέα Μήτσου Τα Χριστούγεννα ενός άτυχου μπάτσου.
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του. Οι ηθοποιοί Στέλιος Μάινας και Μανώλης Μαυροματάκης θα διαβάσουν αποσπάσματα.
Σταδίου 24
Αθήνα
Τηλ. 210-32.17.917

18 ιστορίες θετικής σκέψης και μια πραγματική ιστορία προσωπικής υπέρβασης

ΖΗΤΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΑ
«Οδοιπόρε, δεν υπάρχει δρόμος.
 
Ο δρόμος ανοίγει προχωρώντας».
Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα. Κάπως έτσι ξεκινάνε πάντοτε όλα.
NIKOΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΟΙ ΚΟΡΥΦΕΣ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ
18 ιστορίες θετικής σκέψης και μια πραγματική ιστορία προσωπικής υπέρβασης
Oikorifesmesamas 250
«Οι κορυφές μέσα μας» θα μπορούσε να είναι μυθιστόρημα ή η εξιστόρηση μιας προσωπικής εμπειρίας. Θα μπορούσε να είναι η αφήγηση μιας πραγματικής ιστορίας.
Όμως, πάνω απ’ όλα είναι ένα βιβλίο θετικής σκέψης και ώθησης με 18 ακόμα ιστορίες, 18 ακόμα αλληγορίες πίστης και ελπίδας, τοποθετημένες ακριβώς στα σημεία εκείνα που ο δρόμος πάει να κλείσει και εσύ πρέπει να βρεις τη δύναμη να τον ανοίξεις.
Όπως ακριβώς και στην ίδια τη ζωή.
Εκεί, δηλαδή, που όσο ψηλά και αν φτάσει κάποιος, στο τέλος συνειδητοποιεί πως η μεγαλύτερη κορυφή βρίσκεται πάντα μέσα του!!!
 1507779 10202489613142131 1711684939 n (1)
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
mixalopoulos
Ο Νίκος Μιχαλόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και τα τελευταία οκτώ χρόνια διδάσκει σε δημοτικά σχολεία κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων, όπως τσιγγανόπαιδες και παλλινοστούντες. Το μεγάλο πάθος της ζωής του από τα παιδικά του χρόνια είναι ο αθλητισμός. Για πολλά χρόνια υπήρξε πρωταθλητής στον ακοντισμό με Πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων το 1987, σήμερα είναι πρωταθλητής στη σκοποβολή, στο ολυμπιακό αγώνισμα του αεροβόλου πιστολίου ανδρών, ενώ από το 2010 αγωνίζεται και πάλιστον ακοντισμό στην κατηγορία των Μasters με εμφανίσεις και διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. (Χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό στους Βαλκανικούς Αγώνες Στίβου 2012 στην Σμύρνη της Τουρκίας). Από το 2006 μέχρι και σήμερα έχουν κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Άγκυρα επτά παιδικά βιβλία του, τα έξι από τα οποία συνυπογράφει με την παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντισμού και σύζυγό του Άννα Βερούλη και τα οποία μέχρι σήμερα έχουν αγγίξει τις 100.000 αντίτυπα στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Από τη σειρά ‘’ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΜΠΟΡΩ’’ κυκλοφορούν ‘’Το όνειρο της Άννας’’, ‘’Η περιπέτεια του Νικόλα’’ και ‘’Οι νεράιδες της οικογένειας Φέγγο ντε λα Στέκο’’ αγγίζοντας αξίες ζωής μέσα από τον αθλητισμό με το μήνυμα ‘’Είμαστε πρωταθλητές της ζωής μας’’. Το βιβλίο τους ‘’Ο Άη Βασίλης φέτος είναι πράσινος’’, ένα οικολογικό παραμύθι, έφτασε στα 35.000 αντίτυπα στους δύο μόλις πρώτους μήνες της κυκλοφορίας του και βραβεύτηκε με το κρατικό βραβείο ‘’Οικόπολις’’ από την Ευρωπαική επιτροπή τουECOCITY, ενώ το πρώτο τους παιδικό βιβλίο για το καυτό θέμα της παιδικής παχυσαρκίας ‘’Πέντε σωματοφύλακες κλεισμένοι στο ψυγείο’’ έγινε θεατρική παράσταση και σήμερα βρίσκεται στην 14ητου έκδοση.‘’Το δρομάκι που ήθελε να γίνει λεωφόρος’’ είναι το πρώτο αλληγορικό παραμύθι του συγγραφέα, που προσέγγισε το θέμα της ματαιοδοξίας και των σύγχρονων προτύπων, ενώ το τελευταίο και πρώτο εφηβικό βιβλίο του ‘’Μαραθώνιος Ονείρων’’ είναι το πρώτο, που μεταφράζεται στα Αγγλικά και αποτέλεσε το επίσημο βιβλίο της επετειακής διοργάνωσης των 2500 χρόνων του Διεθνούς Μαραθωνίου της Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε το 2010 στη χώρα μας. Οι διαδραστικές παρουσιάσεις των βιβλίων του Νίκου Μιχαλόπουλου σε όλη την Ελλάδα έχουν ξεπεράσει τις 250, ενώ έχει πραγματοποιήσει με την έγκριση του εκεί Υπουργείου Παιδείας πέντε μεγάλες περιοδείες στην Κύπρο, όπου όλα του τα βιβλία σήμερα βρίσκονται στοtopten των ευπώλητων παιδικών βιβλίων.
Το Δεκέμβριο του 2010 ο Νίκος Μιχαλόπουλος, μέλος του μεγαλύτερου αθλητικού και φιλανθρωπικού ιδρύματος στον κόσμο, τουLAUREUSSPORTFORGOODFOUNDATION, που χρησιμοποιεί τον αθλητισμό ως μέσο για θετικές κοινωνικές αλλαγές και μοναδικός εκπρόσωπος από την Ελλάδα, κατάφερε να τοποθετήσει την Ελληνική σημαία στην υψηλότερη κορυφή της Αφρικής, το όρος Κιλιμάντζαρο στα 6000μ., μέλος μιας ομάδας αθλητών, ολυμπιονικών και παραολυμπιονικών απ’όλο τον κόσμο και με αρχηγό τη θρυλική τεννίστρια Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για το προτεινόμενο για το Νόμπελ ΕιρήνηςMATHAREYOUTHSPORTASSOCIATION στο Ναιρόμπι, που φιλοξενεί παιδιά-θύματα βίας, πολέμου και ασθενειών.
Την σχολική περίοδο 2011-2012 και 2012-2013 ο Νίκος Μιχαλόπουλος με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού, του συγγραφέα παιδικών βιβλίων και του εν ενεργεία πρωταθλητή πραγματοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα για σχολεία στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας απεσταλμένος του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Διά Βίου Μάθησης.

Δώρο ένα ταξίδι στο Παρίσι

Το Art Travel σε συνεργασία με το Travelplan.gr σας χαρίζουν ένα ταξίδι για τέσσερις ημέρες στο Παρίσι για δυο άτομα. paristravelplan.jpg

Τα δρομολόγια των τραίνων πλέον διαθέσιμα στα Google Maps

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις

Σελίδες (Χριστουγεννιάτικη Έκδοση - Εκδόσεις Παπαδόπουλος)

Techblog.gr News


Grand Theft Auto: San Andreas, Διαθέσιμο στο App Store της Apple

Boys & Noise - New Single «Έχω Εσένα »


Boys & Noise
«Έχω Εσένα »
New Single
 
Είναι νέοι, ωραίοι, ταλαντούχοι και όπως όλα δείχνουν… αποτελούν το νέο big talk of the town, ενώ ήδη συγκρίνονται με τα πιο hot international group… δεν είναι άλλοι από τους BOYS + NOISE ..
Ο Άρης, ο Jimmy και ο Βαγγέλης, ηλικίας 22, 20 και 17 ετών, τα νέα ανερχόμενα αστέρια της Panik Records, έχοντας πάντα στο πλευρό τους τους κορυφαίους παραγωγούς και DJs Playmen ,  έρχονται κοντά μας με το νέο Single «’Έχω Εσένα ».
Όπως και με την πρώτη τους επιτυχία «Κάνε κάτι» έτσι και το δεύτερο κατά σειρά τραγούδι των Boys & Noise  «’Έχω Εσένα » αναμένεται να προκαλέσει πανικό σε κάθε live εμφάνιση τους αποδεικνύοντας ότι  ένα νέο μουσικό pop φαινόμενο γεννιέται γύρω από τα πρόσωπα τους!
Το νέο τραγούδι «’Έχω Εσένα , θα εμπεριέχεται στο πολύ-αναμενόμενο πρώτο CD – Single των Boys & Noise που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα από την Panik Records σε μια super – συλλεκτική έκδοση γεμάτη εκπλήξεις !
Boys & Noise  «’Έχω Εσένα »

Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=H_o3-UQoeww

Ακούστε το δυνατά!

ΕΥΧΕΣ



Εμφάνιση 1488888_641596909224138_1312102171_n.jpg
Σας εύχομαι  όμορφες και ευχάριστες γιορτές
Καλή δύναμη στη χρονιά που έρχεται 
Δήμητρα Κογκίδου
Καθηγήτρια στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του ΑΠΘ

Επιστολή των Μακεδόνων προς Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη

ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΥΦΗΛΙΟΥ
Επικοινωνία:
Νίνα Γκατζούλη
Συντονίστρια Επιτροπής
Παμμακεδονικών Ενώσεων Υφηλίου
Τηλ: 603-742-0466

20 Δεκεμβρίου 2013
Κύριο Γιάννη Μπουτάρη
Δήμαρχο Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη
Αξιότιμε κ. Δήμαρχε,
 Ως εκπρόσωποι 3,5 εκατομμυρίων απανταχού Μακεδόνων θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν συμμεριζόμαστε και δεν συμφωνούμε με τα ατυχή σχόλια και την πιο ατυχή φωτογράφησή σας κάτω από πανό που αναγραφόταν «Οικονομικό Επιμελητήριο Μακεδονίας»  κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που έλαβε χώρα στα Σκόπια στις 10 Δεκεμβρίου. [1]
Όταν ο Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης, διαχρονικής πρωτεύουσας της Μακεδονίας και των απανταχού Μακεδόνων, δέχεται να καθίσει μπροστά από μια επιγραφή που αποκαλεί τα Σκόπια ως Μακεδονία, ουσιαστικά αποδέχεται την κλοπή του ονόματος της Μακεδονίας από τους γείτονες. Δηλαδή κύριε Δήμαρχε με την πράξη σας αυτή δεν διστάσατε να μετατρέψετε εμάς του γνήσιους Μακεδόνες σε διασπορά των Σλάβων των Σκοπίων; Καλύτερη αναγνώριση της παράνομης διεκδίκησης των Σκοπιανών για το θέμα της ονομασίας και της δήθεν «Μακεδονικής» μειονότητας στη Μακεδονία μας, από το να δέχεται να κάθεται ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κάτω από την επιγραφή με τίτλο «Επιμελητήριο Μακεδονίας», δεν θα μπορούσε να υπάρξει. 
Η στάση αυτή δεν βοηθά στην επίλυση των διαφορών μεταξύ Ελλάδας και Σκοπίων διότι ενισχύει και διαιωνίζει τον επεκτατισμό και τον ακραίο εθνικισμό των Σλάβων των Σκοπίων, με αποτέλεσμα η αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων να είναι αναπόφευκτη.
Σεβόμαστε την ελεύθερη αγορά και τη διακίνηση παραγωγής ομοειδών προϊόντων μεταξύ πολιτισμένων γειτονικών κρατών, αλλά αυτή η συνεργασία πρέπει να βασίζεται στον αμοιβαίο  σεβασμό ενός έναντι του άλλου.
Κύριε Δήμαρχε, όπως κάποιος είπε στο διαδίκτυο: Δεν υπάρχει “μου ξεφεύγει” όταν υπηρετείς το σύνταγμα και τις συντεταγμένες του Κράτους.[2]
Συμμεριζόμαστε  τις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η γενέτειρα λόγω της οικονομίας και ευχόμαστε αυτές οι μέρες να είναι περαστικές και να έρθουν καλύτεροι καιροί. Η Ελλάδα όμως δεν μπορεί να κάνει υποχωρήσεις στα εθνικά μας θέματα λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης.
Με εκτίμηση,
ΣΥΝΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ:
Παμμακεδονική Ένωση ΗΠΑ- Δημήτρης Χατζής, Ύπατος Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Αυστραλίας-Δημήτρης Μηνάς, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Καναδά – Δημήτρης Γιαντσούλης, Πρόεδρος
Παμμακεδονική Ένωση Ευρώπης-Αρχιμανδρίτης Παντελεήμων Τσορμπατζόγλου, Πρόεδρος
Μακεδονικά Τμήματα Αφρικής-Αμύντας Παπαθανασίου, Πρόεδρος
Ελληνοαμερικανικό Εθνικό Συμβούλιο, Παύλος Κοτρώτσιος, Πρόεδρος
 (εκπροσωπώντας όλους τους ελληνοαμερικανικούς συλλόγους των ΗΠΑ)
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
Νίνα Γκατζούλη, Συντονίστρια (Εκπροσωπούσα 150 και πλέον Μακεδονικές Οργανώσεις)
Φιλόπτωχος Αδελφότης Ανδρών Θεσσαλονίκης, Θεόδωρος Δαρδαβέσης, Πρόεδρος
Ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων, Γεώργιος Τζούλης, Πρόεδρος
Σύλλογος Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης, Δημήτριος Γάκης, Πρόεδρος
«Ομάδα 21» Μακεδονίας - Θράκης, Αντώνης Δασκόπουλος, Πρόεδρος
Σύλλογος Απανταχού Πισοδεριτών «Η Αγία Τριάς», Μιχαήλ Λιάκος, Πρόεδρος
Θρακική Εστία Θεσσαλονίκης, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου, Πρόεδρος
ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ "ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ"
Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Φλώρινας
Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Αμυνταίου
Φιλεκπαιδευτικός Όμιλος Φλωρίνης «Αριστοτέλης»
Πολιτιστικός Σύλλογος Σιταριάς Φλώρινας
Πολιτιστικός Σύλλογος «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς Φλώρινας
Πολιτιστικός Σύλλογος «Ο Μέγας Αλέξανδρος» Πολυπλάτανου Φλώρινας
Φορέας ιστορίας και πολιτισμού «Ιερά Δρύς» Κέλλας Φλώρινας
Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Νομού Κοζάνης
Πολιτιστικός Σύλλογος Κοζάνης «Οι Μακεδνοί»
Κίνηση Δημοτών Έδεσσας «Ίων Δραγούμης»
Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων Έδεσσας-Αλμωπίας
Λαογραφική Εταιρεία Νομού Πέλλας
Σύλλογος Φίλων Αρχαιοτήτων Έδεσσας «Οι Τημενίδες»
Πολιτιστικός Σύλλογος «Βιβλιόφιλοι Έδεσσας»
Πολιτιστικός Σύλλογος Κάτω Γραμματικού Έδεσσας «Πατριάρχης Χρύσανθος»
Σύλλογος «Στέγη Μακεδονικού Πολιτισμού» Αριδαίας
Σύλλογος «Φίλων Μακεδονικής Πολιτιστικής Παράδοσης» Αλμωπίας
Μορφωτικός Σύλλογος Ίδα Εξαπλατάνου «Ιων Δραγούμης»
Ιστορική & Λαογραφική Εταιρεία «Φίλιππος» Γιαννιτσών
Μακεδονικός Χορευτικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Αμύντας» Καλυβίων
Μορφωτικός Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας «Αρχαία Πέλλα»
Μορφωτικός Σύλλογος Νέων Άρνισσας Έδεσσας
Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Λευκαδίων Νάουσας «Η Αγία Παρασκευή»
Μορφωτικός Χορευτικός Σύλλογος Χαρίεσσας Νάουσσας  «Αγιος Δημήτριος»
Πολιτιστικός Σύλλογος Νέων Πολυπλάτανου Νάουσσας
Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρεία Κιλκίς «Τέχνη»
Πολιτιστικός Σύλλογος Γρίβας Κιλκίς
Παμμακεδονική Ένωση Μακεδονικού Αγώνα - Θεσσαλονίκη
Πολιτιστική Εταιρεία Πανελλήνων «Μακεδνός» Θεσσαλονίκη
Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων Μακεδονομάχων «Ο Παύλος Μελάς» Θες/νίκη
Σύλλογος Κοζανιτών Θεσσαλονίκης «Άγιος Νικόλαος»
Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Ν. Σερρών Θεσσαλονίκης
Σύλλογος Σκοπηνών Θεσσαλονίκης «Ο Ορφέας»
Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης
Πολιτιστικός Σύλλογος «Εμμανουήλ Παππάς» Θεσσαλονίκης
Πολιτιστική και Επιμορφωτική Εταιρεία Αρναίας Χαλκιδικής
Εταιρεία Μελέτης και Έρευνας της Ιστορίας των Σερρών
Πολιτιστικός Σύλλογος Πεντάπολις Σερρών
Σύλλογος Σιδηροκαστρινών και περιχώρων «Το Ρούπελ»
Πολιτιστικός Μακεδονικός Σύλλογος «Μέγας Αλέξανδρος» Χαρωπού Σερρών
Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος Χρυσοχωράφων Σερρών
Πολιτιστικός Σύλλογος Σκοτουσαίων Σερρών
Σύνδεσμος Μοναστηριωτών Θεσσαλονίκης «Καρτερία»
Σύλλογος Σταρτσοβιτών «ο Άγιος Μηνάς» Νέου Πετριτσίου Σερρών
Ιστορική και Λαογραφική Εταιρεία Σερρών-Μελενίκου
Αδελφότητα Κυριών και Δεσποινίδων Μελενίκου «Η Αρμονία»
Σύλλογος Ευελπίδων Μελενίκου
Παμμακεδονική Συνομοσπονδία Αθηνών.
Ομοσπονδία Δυτικομακεδονικών Σωματείων Αθηνών.
Συνομοσπονδία Μακεδόνων Λεκανοπεδίου Αττικής.
Σύνδεσμος «Αλέξανδρος Φιλίππου Έλλην Μακεδών»
Σύνδεσμος Γυναικών Θεσσαλονίκης Μακεδονίας εν Αθήναις
Σύνδεσμος Μακεδόνων και Θρακών Παπάγου-Χολαργού
Σύλλογος Μακεδόνων Βόλου
Σύνδεσμος Πολιτών Ρήγας
Φίλοι Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα Νομού Καστοριάς
Επιτροπή Ενημερώσεως επί των Εθνικών Θεμάτων
Σύλλογος Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής «Ο Μέγας Αλέξανδρος»
Κοινοποίηση: Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΖΙΣΤΟΥΔΗ 3

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΜΙΑ
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 20-12-13/21 UTC
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1030 ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ 1034 ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΧΑΜΗΛΕΣ 1022 ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΛΥ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟΠΙΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΛΥ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΣΙΔΡΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΠΙΘΑΝΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 ΕΩΣ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 2 ΕΩΣ 4 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΗΡΕΜΗ
Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 2 ΕΩΣ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 2 Η 3 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
5 Η 6. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 2 ΕΩΣ 4. ΗΡΕΜΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6
ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ.
ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ. ΤΟ ΠΡΩΙ
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 21-12-2013 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 21-12-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ.
ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΙΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -5 (ΜΕΙΟΝ 5) ΕΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -1 (ΜΕΙΟΝ 1) ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΑΠΟ -6 (ΜΕΙΟΝ 6) ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -3 (ΜΕΙΟΝ 3) ΕΩΣ 17 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 9 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΠΙΚΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 7 ΕΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΡΧΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -2 (MEION 2) ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 22-12-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ. ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ .
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΑΣΘΕΝΕΙΣ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

Η Λάμψη των 5 αστέρων στο Ρεβεγιόν σας!


top menu


-









phone Τηλ.: 211 211 8888 | Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21 Αθήνα



MidEast Travel www.mideast.gr E-mail: mideast@mideast.grFax: +30 210 642 6147


ISO 9001:2008 
Αρ. Ειδικού Σήματος Λειτουργίας
ΕΟΤ: 0206Ε61000259300


> Ξεφυλλίστε τα έντυπά μας!