Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ


Ζούμε σε μια χώρα που όταν οι «αρμόδιοι» μιλούν για ΥΓΕΙΑ, μόνο αυτό δεν εννοούν.
Όταν ανακοινώνουν «σχέδια» για την υγεία, τότε το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχηθούμε μπας και μας λυπηθεί ο Θεός και δεν «ξεμποστανιάσουμε» από τα σχέδια αυτά.
Όλοι έχετε δει το μπάχαλο που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην υγεία, τα σχέδια επί σχεδίων, τις  μεταρρυθμίσεις, και όλα αυτά που κάνουν άνθρωποι ΑΣΧΕΤΟΙ με το αντικείμενο, και που έχουν ως αποτέλεσμα τόσο την ταλαιπωρία του κόσμου και ειδικά των ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων (ανάπηροι, χρόνια πάσχοντες κλπ) όσο και την απώλεια ζωών.
Οι αρμόδιοι, έφεραν νομοσχέδια, και σχέδια για τις διάφορες ασθένειες, για τα ποσοστά αναπηρίας, για επανεξετάσεις, είπαν και έκαναν (ως συνήθως) πολλά με λίγα έως ανύπαρκτα αποτελέσματα.
Αποτελέσματα που ήταν ακριβώς τα αντίθετα από τα αναμενόμενα.
Αυτή την Τετάρτη η Ομάδα Αλληλεγγύης ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας , προγραμματίζει ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ , ΣΤΙΣ 10.30 ΤΟ ΠΡΩΙ , ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ, στην οδό Σταδίου Οι πάσχοντες θα απαιτήσουν να συμπεριληφθει η Σκλήρυνση Κατά Πλάκας  στις μη επανεξεταζόμενες παθήσεις
Όπως λένε χαρακτηριστικά, «Χωρίς προϋποθέσεις, χωρίς επανεξέταση , χωρίς...''πονηριές'' !
Έχουμε σκοπό , να μείνουμε εκεί , μέχρι να δικαιωθούμε !
Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ΕΚΕΙ ! ΟΛΕΣ-ΟΛΟΙ ! Και όχι μόνο εμείς !
Να ζητήσουμε τη συμπαράσταση και άλλων....υγιών ανθρώπων !
Πιστεύω ότι καταλαβαίνουμε τη σοβαρότητα του ζητήματος !»
Αυτά είπε χαρακτηριστικά άτομο από τους διοργανωτές, που πάσχει από αυτή την απρόβλεπτη ασθένεια.
Πραγματικά, το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό.
Είναι η αρρώστια, είναι η ταλαιπωρία του «περίμενε» (τα έχουμε ξαναπεί) να περάσεις επιτροπή λες και ο διάολος αυτός θα σε αφήσει και θα γίνεις καλά (που τέτοια τύχη), είναι που η αρρώστια παρουσιάζει διακυμάνσεις που ξαφνιάζουν και τους ίδιους τους γιατρούς.
Όπως λένε χαρακτηριστικά άτομα που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας, μακάρι να μην είχαμε αυτή την πάθηση, αυτό το «διάολο», και τους τα χαρίζαμε ΟΛΑ.
Μακάρι να υπήρχε θεραπεία και να γινόμασταν καλά, και να μην ήμασταν μόνιμα πειραματόζωα για τα διάφορα σκευάσματα.
Κάθε τρία χρόνια μπαίνουμε στην ιδία διαδικασία του να μαζέψουμε το χαρτοβασίλειο, όλες τις εξετάσεις, να ξανακάνουμε αιτήσεις, και άντε να περιμένουμε ένας Θεός ξέρει πόσο, μέχρι να περάσουμε από επιτροπή.
Τα ίδια, και τα ίδια.
Τα έχουμε γράψει αμέτρητες φορές, και θα φωνάζουμε μέχρι να διορθωθεί κάτι σε τούτο τον τόπο.
Να στηρίξουμε ΟΛΟΙ την παράσταση διαμαρτυρίας που διοργανώνει αυτή την Τετάρτη η Ομάδα Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, όχι μόνο στην Αθήνα, αλλά να βοηθήσουμε να γίνουν παρόμοιες εκδηλώσεις σε ΟΛΗ τη χώρα.
Αξίζει να βάλουμε όλοι μας, ακόμα και οι υγιείς ένα λιθαράκι για να σταματήσει η ταλαιπωρία αυτών των ανθρώπων που μπορεί να είναι οι φίλοι μας, οι συγγενείς μας.
Όσοι μπορούν την Τετάρτη στις 10:30 να πάνε στη συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων στην σταδίου.
Να βοηθήσουμε όσοι μπορούμε να μπουν κάποια πράγματα σε τάξη, μπας και λειτουργήσει κάποτε το σύστημα ανθρώπινα.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ


Οι λαμπάδες που επαναστάτησαν
Χρυσηίδα Δημουλίδου

Θησέας - Μυθολογία πρώτη γνωριμία
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Ηρακλής - Μυθολογία, πρώτη γνωριμία
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Ιάσονας - Μυθολογία - πρώτη γνωριμία!
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Δώδεκα θεοί του Ολύμπου - Μυθολογία, πρώτη γνωριμία
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Οδυσσέας - Μυθολογία, πρώτη γνωριμία
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

Τρωικός πόλεμος - Μυθολογία, πρώτη γνωριμία
Κατερίνα Μουρίκη, Ιωάννα Κυρίτση-Τζιώτη

2ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Θράκη

2ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Θράκη
July 18, 19 & 20, 2014
1o ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Στην όμορφη πόλη της Ξάνθης θα πραγματοποιηθούν από τις 18 έως 20 Ιουλίου οι τριήμερες εκδηλώσεις που σκοπό έχουν να φέρουν κοντά την ομογένεια του εξωτερικού με τους κατοίκους της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η πανέμορφη περιοχή της Ξάνθης με τους φιλόξενους κατοίκους και τη μαγευτική φύση που την περιβάλλει, ετοιμάζονται από τις πρώτες μέρες του 2014, να συναντήσουν τους αδελφούς μας, που ζουν και δραστηριοποιούνται σε όλες τις χώρες του πλανήτη μας.
Η οργάνωση του 2ου Πανελλήνιου Πολιτιστικού Ανταμώματος στην Θράκη έχει αρχίσει, με πρωτοβουλία του Hellenic Electronic Center (HEC) , του οργανισμού, που συνδέει τους απανταχού Έλληνες και φιλέλληνες παρέχοντας υπηρεσίες διαδικτύου σε περισσότερους από 120.000 χρήστες του παγκόσμιου ιστού. Το HEC σκοπό έχει να προβάλλει και να διαδώσει τον Ελληνικό πολιτισμό και την πολιτιστική μας παράδοση.
Φέτος, οι οργανωτές εκτός του Λυκείου των Ελληνίδων της Ξάνθης και της Φιλοπροόδου Ένωσης Ξάνθης, που σήκωσαν το μεγαλύτερο βάρος της διοργάνωσης του 2013, προστέθηκε και ο Δήμος Ξάνθης. Με τη βοήθειά του οι εκδηλώσεις του Ιουλίου θα είναι ακόμη πιο λαμπρές.
Όπως και στο 1ο Πανελλήνιο Πολιτιστικό Αντάμωμα στη Θράκη, έτσι και φέτος εκατοντάδες εθελοντές των δυο πολιτιστικών συλλόγων προσφέρουν εθελοντική εργασία για να κάνουν ακόμα πιο λαμπρό το Αντάμωμα των Ελλήνων που θα ζωντανέψει την παράδοσή μας μέσα από την μουσική, τους χωρούς και τα έθιμά μας.
Ο απανταχού Ελληνισμός πρέπει να υποστηρίξει αυτό το φολκλορικό αντάμωμα στην Θράκη μας, η καμπάνια για την οικονομική υποστήριξη θα ξεκινήση σύντομα μέσου διαδυκτίου.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση www.greece.com
Για την Οργανωτική Επιτροπή , τα μέλη του ΕΗΚ,
Δημήτριος Γεωργίου - Στέλιος Μανιάς
Ευχαριστούμε
Hellenic Electronic Center

Προσκλήσεις | Πρόγραμμα εκδηλώσεων


11 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σάς προσκαλούν στον Κύκλο Εκδηλώσεων «Οι συγγραφείς του κόσμου στον Ιανό» με οικοδεσπότη τον Ανταίο Χρυσοστομίδη.
Την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ. ο Ανταίος Χρυσοστομίδης συζητά με τον γνωστό συγγραφέα Άλαν Χόλινγκχερστ με αφορμή το νέο του βιβλίο Το παιδί του ξένου.
Σταδίου 24
Αθήνα
τηλ. 210-32.17.917

12 Μαρτίου 2014
Η ΧΕΝ Αθηνών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Ομάδες Βιβλίου», την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 5:30 μ.μ. συναντά και συζητά με τη συγγραφέα Ρέα Γαλανάκη με αφορμή το βιβλίο Φωτιές του Ιούδα, στάχτες του Οιδίποδα.
ΧΕΝ Αθηνών
Αμερικής 11
Αθήνα 


12 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Επί λέξει σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Μοδινού Άγρια Δύση - Μια ερωτική ιστορία την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ.
Με τον Μιχάλη Μοδινό θα συνομιλήσει η συγγραφέας Αμάντα Μιχαλοπούλου.
Βιβλιοπωλείο ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ
Ακαδημίας 32
Αθήνα
Τηλ. 210-33.88.054


13 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Βιβλιόφωνο με αφορμή την κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου Μικρά Αγγλία σας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα Ιωάννα Καρυστιάνη την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΦΩΝΟ
Αγίου Δημητρίου 42
Βύρωνας
Τηλ. 210-76.00.393 


13 Μαρτίου 2014
Οι Eκδόσεις Καστανιώτη, το βιβλιοπωλείο Βιβλιοτρόπιο και η Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της Ελένης Πριοβόλου Οι φύλακες των αστεριών σας προσκαλούν την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.30 μ.μ. σε μια συζήτηση με θέμα: «Η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και η ένταξη του λογοτεχνικού βιβλίου στο σχολείο».
Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσουν η φιλόλογος Άσπα Καράκωστα και ο φιλόλογος, θεατρολόγος Γιώργος Μικέλλης.
Βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΤΡΟΠΙΟ
Καζαντζή 25
Αγρίνιο
Τηλ. 26410-21.454 


15 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και τo Ζωγράφειον Λύκειον Κωνσταντινούπολης σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Μάρδα Η γοητεία μιας συντριβής το Σάββατο 15 Μαρτίου 2014 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα θεάτρου του Ζωγραφείου Λυκείου.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Αντώνης Παριζιάνος, φιλόλογος, πρόεδρος του ΣΥΡΚΙ
Κορνηλία Τσεβίκ, δρ. Φιλολογίας, καθηγήτρια Ζαππείου
Άρης Τσοκώνας, καθηγητής χημείας Ζωγραφείου, μεταφραστής
Συντονίζει η Άσπα Χασιώτη, δρ. Φιλολογίας, γενική διευθύντρια των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη.
ΖΩΓΡΑΦΕΙΟΝ ΛΥΚΕΙΟΝ
Turnacibasi Sokak No 15
34433 Galatasaray 


17 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και το βιβλιοπωλείο Πένα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Ραπτόπουλου Λούλα τη Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ. στο καφέ Ποδηλάτισσα.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, καθηγητής αγγλικών, συντονιστής της λέσχης ανάγνωσης της Εξωραϊστικής Λέσχης Βόλου
Γιάννης Αντάμης, δικηγόρος, συγγραφέας
Καφέ ΠΟΔΗΛΑΤΙΣΣΑ
Παύλου Μελά 32
Βόλος
Για πληροφορίες: Βιβλιοπωλείο ΠΕΝΑ: 24210-33.316 


17 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη, τo Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και ο Ianos σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Παύλου Θ. Κάγιου Μη μ' αφήσεις να χαθώ τη Δευτέρα 17 Mαρtίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δημοσιογράφος Βίκυ Χαρισοπούλου και ο δικηγόρος Γιώργος Παρασκευάς.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο διευθυντής του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Εϊπίδης.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Δήμητρα Νικολοπούλου.
Θα προβληθεί το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Μη μ’ αφήσεις να χαθώ», βασισμένο σε ιστορικο-κοινωνικο-πολιτικά γεγονότα και αγαπημένες ταινίες που διατρέχουν τα 40 χρόνια (1973-2013 ) της ιστορίας των ηρώων του βιβλίου. Στην ταινία διαβάζουν αποσπάσματα του βιβλίου οι Λάκης Λαζόπουλος, Δημήτρης Καταλειφός, Γιώτα Φέστα, Αλίκη Παπαχελά.
Αριστοτέλους 7
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-277.004 

18 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σάς προσκαλούν στη σειρά εκδηλώσεων «Οι συγγραφείς μιλούν στους εφήβους» την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 στις 6 μ.μ.
Η Ελένη Πριοβόλου και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου συνομιλούν για τον ρατσισμό και την ξενοφοβία με αφορμή τα βιβλία τους
Οι φύλακες των αστεριών
Σχολική παράσταση
Στη διαπασών
Μαζί τους συζητούν η Τζίνα Καλογήρου, καθηγήτρια Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αθηνών, και η Μαρία Τοπάλη, ποιήτρια-κριτικός.
Σταδίου 24
Αθήνα
τηλ. 210-32.17.917 


18 Μαρτίου 2014
Οι Εκδόσεις Καστανιώτη και ο Ianos σάς προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Ραπτόπουλου Λούλα την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 και ώρα 7.00 μ.μ.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:
Ιορδάνης Κουμασίδης, συγγραφέας,
Γεωργία Τριανταφυλλίδου, ποιήτρια
Αριστοτέλους 7
Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310-277.004


18 Μαρτίου 2014
Παρουσίαση Υποψηφίων για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη: ο Λευτέρης Καλοσπύρος και ο Νίκος Μάντης θα παρουσιάσουν τα βιβλία τους Η μοναδική οικογένεια και Άγρια Ακρόπολη αντίστοιχα, στο πλαίσιο των συναντήσεων με τους υποψήφιους για το Βραβείο Νέου Λογοτέχνη του Περιοδικού Κλεψύδρα.
Βιβλιοκαφέ ΕΝΑΣΤΡΟΝ
Σόλωνος 101
Αθήνα
Τηλ. 210 3828161

Βρυξέλλες: Η Ευρώπη συζητά για τη Γενοκτονία των Ποντίων


Στην πρωτεύουσα της Ευρώπης, στις Βρυξέλλες, χτύπησε η καρδιά του προβληματισμού για τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αλλά γενικότερα των Ελλήνων της Μικράς Ασίας από τους Νεότουρκους και τους κεμαλιστές.
Διαβάστε εδώ το αναλυτικό ρεπορτάζ του Παντελή Σαββίδη για όλα όσα έγιναν  στη διημερίδα στην οποία συζητήθηκε σε επιστημονικό επίπεδο το θέμα της Γενοκτονία
Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση... 

Η Ιταλία υποδέχεται την άνοιξη (φωτό)

Πέντε μυστικά χωριά της Ιταλίας ανθίζουν και μας περιμένουν. monteverdiroad.jpg

Ο ελληνικός καφές ελιξίριο νεότητας για την καρδιά μας

Ο ελληνικός καφές ελιξίριο νεότητας για την καρδιά μας
Η ηλικία του οδηγού σημαντική στην επίδραση του αλκοόλ

Οι διαπροσωπικές σχέσεις στην εποχή του Facebook

Τεστ αναπνοής ανιχνεύει τον καρκίνο του μαστού

Τεστ αίματος προβλέπει άνοια και Αλτσχάιμερ

Στους 83 οι νεκροί από τη γρίπη

Εποχιακές αλλεργίες στα παιδιά

Αναγκαία η θέσπιση ανώτατης τιμής
στα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα

Λήγει η υποστήριξη των Windows XP από τη Microsoft. Έχουμε τη Λύση!


Βιονικά χέρια ετοιμάζονται να μας κάνουν υπερανθρώπους

techit –
τεχνολογικές
ειδήσεις
Βιονικά χέρια ετοιμάζονται να μας κάνουν υπερανθρώπους
Πώς θα γίνεται η παραγγελία πίτσας στο μέλλον

13χρονος κατασκεύασε… πυρηνικό αντιδραστήρα!

Εξυπνα παπούτσια «βλέπουν» το δρόμο, για ανθρώπους με προβλήματα όρασης

Blocks: Το έξυπνο κινητό που φοριέται στο χέρι σαν ρολόι

Εφαρμογή για κινητά τελειοποιεί τον χρήστη στο στοματικό σεξ

Πίνετε πολύ καφέ; H εφαρμογή Up Coffee σας βοηθά να μειώσετε την κατανάλωση! (Video)

Το δωρεάν wi-fi internet είναι πλέον νόμος του κράτους!

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤHΝ ΤΡΙΤΗ 11-03-2014 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΙΤΗ 11-03-2014
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ.
ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ 6 ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΣΕ ΧΑΜΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΟΧΗ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΣΕ ΠΕΔΙΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 00 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 05 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ. ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΤΕΡΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.
ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 05 ΕΩΣ 12 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 08 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΟΠΙΚΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΛΙΓΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ. ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 ΕΩΣ 14 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 800 ΜΕΤΡΑ)
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 07 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ Η ΧΙΟΝΟΝΕΡΟ ΚΑΙ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ - ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ. ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 05 ΕΩΣ 10 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΛΙΓΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΗ ΒΡΟΧΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 10 ΕΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ 12-03-2014
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΡΧΙΚΑ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΠΑΡΟΔΙΚΑ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΧΙΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ. ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 5, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΜΕΓΙΣΤΕΣ ΤΙΜΕΣ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ
ΔΥΤΙΚΑ. ΠΑΓΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΣΤΗ ΣΚΕΠΗ

4*Thermae Platystomou Ημιδιατροφή+Spa (-51%)


    ¤168 από ¤345
    Έκπτωση : 51%
168¤ από 345¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!

¤168 
μόνο!  
  Αξία ¤345
  Έκπτωση 51%
  Κέρδος ¤177

168¤ από 345¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα, στο 4 αστέρων Thermae Platystomou Resort & Spa, με Ημιδιατροφή (Ελληνικό Πρωινό σε Μπουφέ και Βραδινό) σε Πολυτελές δίκλινο δωμάτιο στο Πλατύστομο Φθιώτιδος, μόλις 30 λεπτά από την Λαμία! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome drink, Ημερησίως μία χρήση της Εσωτερικής Θερμαινόμενης Ιαματικής Πισίνας με Υδρογυμναστική, Αντίστροφη Κολύμβηση, Μασάζ Ποδιών, Αντίστροφο Βάδισμα, Υδρομασάζ, Νεροκουρτίνες για τον αυχένα, Κανόνια για την πλάτη, Jacuzzi και Αερομασάζ και Ημερησίως μία χρήση της Ιαματικής Πηγής! Παρέχεται Late check out στις 16:00 για να απολαύσετε 3 ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδονται 2 χαλαρωτικά Massage διάρκειας 20 λεπτών το καθένα! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!

Βόλος με 188¤ από 400¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή + Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
188¤ από 400¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
188¤ από 400¤ ( Έκπτωση 53%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Valis Resort Hotel με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στον Βόλο! Παρέχεται τσίπουρο για καλωσόρισμα, 2 Παραδοσιακά Massage Ayuverda και Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Γυμναστηρίου! Παρέχεται Early Check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μια επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
25η Μαρτίου στη Ζαχάρω Ηλείας με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 Ημέρες για έως KAI 4 ¶τομα σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα!
25η Μαρτίου στη Ζαχάρω Ηλείας στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 ¶τομα σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα με 119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στη Ζαχάρω Ηλείας στο Anilio Plaza Apartments & Studios! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις για έως ΚΑΙ 4 ¶τομα σε Μεζονέτα ή Διαμέρισμα με 119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%)! Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και του Πολυχώρου! Παρέχονται ποδήλατα για κάθε ημέρα διαμονής καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ιωάννινα με 199¤ από 498¤ (-60%) για 3 Hμέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί με Ημιδιατροφή σε Executive δίκλινο δωμάτιο, σε 5* Ξενοδοχείο!
199¤ από 498¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive Δίκλινο Δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και 1 Hamam κατ΄άτομο, ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
199¤ από 498¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI ένα Παιδί έως 12 ετών, στο 5 αστέρων Grand Serai Hotel του Ομίλου Mitsis, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε Executive Δίκλινο Δωμάτιο, στα Ιωάννινα! Προσφέρεται 1 Μπουκάλι Κρασί για καλωσόρισμα! Παρέχεται μία Υδροθεραπεία και 1 Hamam κατ΄άτομο, ελεύθερη χρήση του Γυμναστηρίου καθώς και Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
25η Μαρτίου στο Ναύπλιο με 285¤ από 570¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Πλήρη Διατροφή σε 4* Ξενοδοχείο!
25η Μαρτίου στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 285¤ από 570¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Ελεύθερη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά κατά την διάρκεια όλων των γευμάτων! Παρέχεται Ψυχαγωγικό πρόγραμμα παραμονή του Ευαγγελισμού με Ζωντανή Μουσική και Χορό, Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και παιδικές δραστηριότητες! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στο Ναύπλιο, στο 4 αστέρων Amalia Nafplio Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 10 ετών, με Πλήρη Διατροφή (Πρωινό, Μεσημεριανό και Βραδινό σε Πλούσιο Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, με 285¤ από 570¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Ελεύθερη Κατανάλωση σε Κρασί, Μπύρες, Αναψυκτικά κατά την διάρκεια όλων των γευμάτων! Παρέχεται Ψυχαγωγικό πρόγραμμα παραμονή του Ευαγγελισμού με Ζωντανή Μουσική και Χορό, Μini Club για τους μικρούς μας φίλους με εξειδικευμένους παιδαγωγούς, φουσκωτά παιχνίδια ξηράς και παιδικές δραστηριότητες! Παρέχεται Eαrly check in στις 10:00 και Late Check Out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Ερέτρια με 95¤ από 190¤ (-50%) για 2 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Deluxe δωμάτιο με Θέα + Γεύμα σε 5* Ξενοδοχείο!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Negroponte Resort στην Ερέτρια, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Προσφέρεται ένα Καλάθι με Φρούτα και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο σας! Παρέχεται ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Ελεύθερη συμμετοχή σε πρόγραμμα Agua Gym, Pilates και Χορό καθώς και ελεύθερη χρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
95¤ από 190¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών, στο 5 αστέρων Negroponte Resort στην Ερέτρια, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό), σε Deluxe δίκλινο δωμάτιο με Θέα στη Θάλασσα! Προσφέρεται ένα Καλάθι με Φρούτα και ένα Μπουκάλι Κρασί στο δωμάτιο σας! Παρέχεται ξενάγηση στο Βραβευμένο Οινοποιείο ΑΒΑΝΤΙΣ με γευστική δοκιμή τεσσάρων ειδών κρασιού!!! Ελεύθερη συμμετοχή σε πρόγραμμα Agua Gym, Pilates και Χορό καθώς και ελεύθερη χρήση του Πλήρως Εξοπλισμένου Γυμναστηρίου, των Γηπέδων Τέννις, Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για μια πολυτελή διήμερη εκδρομή!!! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αθροιστικά τα κουπόνια για να παρατείνετε τη διαμονή σας! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Ορεινή Κορινθία με 119¤ από 240¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
119¤ από 240¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στην Ορεινή Κορινθία, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Πρωινό, στο Αρχοντικό Κεφαλάρι! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι, Εarly check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
Λακωνία με 99¤ από 210¤ (-53%) για 3 ή 4 Ημέρες για 2 ¶τομα+Παιδί σε Superior δωμάτιο με Πρωινό!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, στο TALETON ECO BOUTIQUE HOTEL στους πρόποδες του Ταϋγέτου στη Λακωνία, 15 λεπτά από τη Σπάρτη! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες ηρεμίας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, στο TALETON ECO BOUTIQUE HOTEL στους πρόποδες του Ταϋγέτου στη Λακωνία, 15 λεπτά από τη Σπάρτη! Παρέχεται Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό για να απολαύστε 4 ημέρες ηρεμίας!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Κατερίνη Πιερίας με 195¤ από 390¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+ Spa, σε 5* Ξενοδοχείο!
195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας!  Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
195¤ από 390¤ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα KAI 2 Παιδιά, ένα έως 14 ετών και ένα έως 3 ετών, στο 5 αστέρων Mediterranean Village Hotel & Spa με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε Superior δίκλινο δωμάτιο, στην Κατερίνη Πιερίας! Ελεύθερη πρόσβαση στο Κέντρο Ευεξίας Spa Venus με απεριόριστη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας με Υδρομασάζ, του Hamam, της Sauna και του Γυμναστηρίου! Κάθε Σάββατο βράδυ Ζωντανή Μουσική στο Bar του Ξενοδοχείου και για τους μικρούς μας φίλους παιδότοπος και προβολή ταινιών καθημερινά! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες πολυτέλειας! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη παρέχονται 2 Massage σώματος διάρκειας 30 λεπτών το καθένα!!! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Καρπενήσι με 159¤ από 398¤ (-60%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή, σε Ξενοδοχείο 5*!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
159¤ από 398¤ ( Έκπτωση 60%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών, στο Καρπενήσι στο 5 αστέρων AVARIS Hotel, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες στον δημοφιλή προορισμό! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Μέτσοβο με 109¤ από 218¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, σε 4* Ξενοδοχείο!
109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων Hotel La Munte Mountain Resort σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται μία χρήση της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
109¤ από 218¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στο Ανήλιο Μετσόβου, στο 4 αστέρων Hotel La Munte Mountain Resort σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ! Για ένα Παιδί έως 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται Welcome Drink και Φρούτα κατά την άφιξη! Παρέχεται μία χρήση της Sauna καθώς και Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Δελφοί με 149¤ από 300¤ (-50%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα+2 Παιδιά με Ημιδιατροφή, σε 4* Ξενοδοχείο!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi  με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
149¤ από 300¤ ( Έκπτωση 50%) KAI για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 10 ετών και ένα έως 2 ετών, στο 4 αστέρων Amalia Hotel Delphi με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε δίκλινο δωμάτιο στους Δελφούς, μια ανάσα από την Αράχωβα! Παρέχεται Early Check in στις 10:00 και Late Check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Ναύπλιο με 99¤ από 210¤ (-53%) για 3 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα+Παιδί σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα ¶ρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
99¤ από 210¤ ( Έκπτωση 53%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών στο Ναύπλιο, σε Superior δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ, στο Chroma Design Hotel & Suites ή στον Ξενώνα ¶ρωμα! Παρέχεται Welcome drink κατά την άφιξη, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες ημέρες στην καρδιά του κοσμοπολίτικου Ναυπλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
Λίμνη Τριχωνίδα με 99¤ από 200¤ (-51%) για 3 Ημέρες ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jaccuzi+Πρωινό!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
99¤ από 200¤ ( Έκπτωση 51%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 ¶τομα στη Λίμνη Τριχωνίδα, σε Πέτρινο Σαλέ με Τζάκι, Jacuzzi και Πρωινό στο Θέρμιος Απόλλων! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Κρασί με Ποικιλία Τυριών για καλωσόρισμα και ξύλα για το Τζάκι! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Η προσφορά ισχύει KAI για την 25η Μαρτίου!
25η Μαρτίου στη Λίμνη Πλαστήρα με 298¤ από 596¤ (-50%) για 4 Ημέρες KAI για τα 2 ¶τομα σε δίκλινο δωμάτιο με Ημιδιατροφή+Τζάκι+Spa σε Ξενοδοχείο 4*!
25η Μαρτίου στη Λίμνη Πλαστήρα, στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, με 298¤ από 596¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna, Hamam και Jacuzzi με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!
25η Μαρτίου στη Λίμνη Πλαστήρα, στο 4 αστέρων Nevros Hotel Resort & Spa! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 ¶τομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι, με 298¤ από 596¤ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται 1 ώρα Prive Sauna, Hamam και Jacuzzi με 2 Ποτήρια Κρασί! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!