Σάββατο 9 Αυγούστου 2014

ΙΟΣ ΕΜΠΟΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ


Μέσα στους καθημερινούς μας πονοκεφάλους που προκύπτουν από τις «κυβερνητικές ιώσεις» (βλέπε ΕΝΦΙΑ, και λοιπούς εφιάλτες κλεψιάς), τον τελευταίο καιρό έχει προστεθεί ακόμα ένας, στον οποίο αν και δεν δίνουν οι περισσότεροι την πρέπουσα προσοχή, είναι ένας πραγματικός ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
Παρακολουθούμε την εξόντωση πληθυσμών από ένα ύπουλο όπλο, ανθρώπινη ανακάλυψη (όπως αναφέρουν ειδικοί), με εξαιρετικά υψηλά ποσοστά θνησιμότητας (από 50% - 90%).
Πρόκειται για τον Ιό ΕΜΠΟΛΑ, που αν και είναι «μακριά» μας (όπως κακώς πιστεύουν ορισμένοι) απειλεί ΚΑΙ τη χώρα μας.
Να δούμε περί τίνος πρόκειται, τι αναφέρεται στην «ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ» για τον ιό…
«Ο ιός Έμπολα (πρώην επίσημη ονομασία Zaire ebolavirus, ή EBOV) είναι ένα ιολογικό taxon, είδος που περιλαμβάνεται στο γένος ebolavirus, της οικογένειας των filoviridae, τα μέλη της οποίας ονομάζονται filovirus. Η τάξη είναι mononegavirales. Ο ιός Έμπολα του Ζαΐρ (Zaire ebolavirus) είναι ο πλέον επικίνδυνος από του έξι ιούς του γένους ebolavirus, που είναι αιτιολογικός παράγοντας της ασθένειας του ιού Έμπολα Ο ιός προκαλεί σοβαρό αιμορραγικό πυρετό σε ανθρώπους και άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά. O EBOV είναι παθογόνο της Ομάδας Κινδύνου 4 και είναι καταχωρισμένος ως βιολογικό όπλο στον έλεγχο εξαγωγών-εισαγωγών.
Είδη και έκθεση
Το όνομα Zaire ebolavirus προέρχεται από το Ζαΐρ (τη χώρα στην οποία ανακαλύφθηκε αρχικά ο ιός Έμπολα) και το ταξονομικό του πρόθεμα είναι ebolavirus (που υποδηλώνει είδος του ιού Έμπολα. Επίσης, είναι ένας από τους 30 γνωστούς ιούς που μπορούν να προκαλέσουν ιογενές σύνδρομο αιμορραγικού πυρετού. Το γένος Ebolavirus επί του παρόντος διαθέτει πέντε (5) διακριτά είδη: Sudan ebolavirus, Zaire ebolavirus, Tai Forest ebolavirus, Reston ebolavirus και Bundibugyo ebolavirus.
Κύρια έκθεση: συμβαίνει τυπικά όταν ταξιδεύει κανείς ή εργάζεται σε ενδημική από τον ιό περιοχή
Δευτερεύουσα έκθεση: συμβαίνει τυπικά από άνθρωπο σε άνθρωπο, κατά τη διάρκεια της ιατρικής φροντίδας, ή της ταφής μολυσμένων ασθενών. Συμβαίνει, επίσης, εξαιτίας της έκθεσης ανθρώπων σε θηλαστικά μολυσμένα από τον ιό.»
Αυτά είναι σε πολύ γενικες γραμμές όσα αφορούν τον επικίνδυνο Ιό ο οποίος (για όσους δεν το κατάλαβαν ακόμα) είναι ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΑΣΗ και έχει σημάνει γενικό συναγερμό σε όλο τον κόσμο, αλλά και στη χώρα μας…
Και εδώ έρχεται ο προβληματισμός πολλών…
Το ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση….
«Αιμορραγικός πυρετός από ιό Ebola
Το Φεβρουάριο 2014 ανακοινώθηκε επιδημία ιογενούς αιμορραγικού πυρετού από ιό Ebola στη Γουινέα της Δυτικής Αφρικής. Μέχρι τις 4 Αυγούστου είχαν αναφερθεί  1.711 κρούσματα συμπεριλαμβανομένων 932 θανάτων, στην ευρύτερη αυτή περιοχή της Αφρικανικής Ηπείρου.
Η πλειονότητα των κρουσμάτων είναι ενήλικες ηλικίας 15 - 59 ετών. Από τον έλεγχο επιβεβαιωμένων εργαστηριακά κρουσμάτων με PCR, διαπιστώθηκε η  γονιδιακή ομοιότητα του στελέχους σε ποσοστό 98%, με το στέλεχος που προκάλεσε την επιδημία από ιό Ebola στη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό το 2009.

Η επιδημία λαμβάνει χώρα σε 4 Κράτη της Δυτικής Αφρικής, Γουινέα, Λιβερία, Σιέρρα Λεόνε, Νιγηρία.
Συνοπτικός πίνακας σχετικά με τα κρούσματα του αιμορραγικού πυρετού Ebola
Το ECDC έχει εκδώσει οδηγίες για εκτίμηση κινδύνου ασθενών με συμπτωματολογία ιογενούς αιμορραγικού πυρετού, που αναφέρουν πρόσφατο ταξίδι στη Γουινέα και στα υπόλοιπα προαναφερθέντα Κράτη.
Στο πλαίσιο αυτό θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε:             
γενικές πληροφορίες σχετικά με τον αιμορραγικό πυρετό από ιούς Ebola,
τους τρόπους μετάδοσης των ιογενών αιμορραγικών πυρετώv,
τα μέτρα πρόληψης μετάδοσης των ιογενών αιμορραγικών πυρετών,
τις οδηγίες για τη διαχείριση πιθανού/ύποπτου για ιογενή αιμορραγικό πυρετό κρούσματος σε χώρους παροχής υπηρεσιών υγείας.»
Μια ΑΠΛΗ ανακοίνωση, που προσωπικά εμένα δε με καλύπτει, για τον απλούστατο λόγο πως ότι γίνεται στη χώρα μας γίνεται κατόπιν εορτής, αλλά και στα «τυφλά». Το λέω αυτό γιατί μην ξεχνάμε πως είμαστε ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ με λαθρομετανάστες που μπαίνουν από παντού, δεν ξέρουμε τι κουβαλάει ο καθένας, τους «φιλοξενούμε» με ότι συνεπάγεται αυτό, και το βασικότερο;
Οι υπηρεσίες «υγείας» στη χώρα μας, είναι ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ κατά γενική ομολογία του ιατρικού κόσμου.
Για τον συγκεκριμένο ιό γραφτήκαν και ειπώθηκαν πολλά κατά καιρούς, όπως και για πολλούς άλλους που κατασκευάστηκαν σε διάφορα εργαστήρια του κόσμου προκειμένου να εξυπηρετήσουν βρώμικους και ύπουλους πολέμους, και να εξοντώσουν «αθόρυβα» τις όποιες «απειλές» των κρατών. Η επιστήμη εδώ δούλεψε για το ΚΑΚΟ της ανθρωπότητας, και τώρα ο κόσμος θερίζει τις «θύελλες» των ανέμων που έσπειραν εκείνοι τους οποίους εμπιστεύτηκε για το… καλό του.
Είναι τυχαίο που υπάρχουν χώρες πολύ μακριά από την Αφρική, που μπήκαν σε κόκκινο συναγερμό;
ΠΟΣΟ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ;
Το μόνο σίγουρο είναι πως ξεκάθαρη απάντηση δεν θα πάρουμε ποτέ.

Βασίλης Τσούγκαρης

ΤΟ RADIO ELEKTRON ΣΤΗΝ 3η ΕΚΘΕΣΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 2014 ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ



Το RADIO ELEKTRON συμμετέχει στην 3η Έκθεση που διεξάγεται στα Νέα Μουδανιά  από τις 7 μέχρι και τις 10 Αυγούστου 2014.
Όλοι οι λάτρεις της τεχνολογίας, και ιδιαίτερα των ραδιοεπικοινωνιών, έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά νέα μοντέλα ασυρμάτων, καθώς και κεραίες, τροφοδοτικά, και να ενημερωθούν για οτιδήποτε έχει σχέση με το χόμπι η το επάγγελμα τους.
Το RADIO ELEKTRON σας περιμένει στην 3η Έκθεση Χαλκιδικής 2014, στο μουράγιο των Νέων Μουδανιών.


ARCTUROS News

Η Ζωή απολαμβάνει το καινούριο της «σπίτι»

Σε νέο, μεγάλο περιφραγμένο χώρο δάσους, έχει μεταφερθεί πλέον η Ζωή που μπήκε στο 2ο στάδιο της επανένταξής της στη φύση. Το ορφανό αρκουδάκι εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται σε μεγαλύτερο «σπίτι», έκτασης 10 περίπου στρεμμάτων. Εκεί θα αρχίσει και το αποφασιστικό στάδιο της επανένταξής της στο φυσικό περιβάλλον καθώς δεν θα έρχεται σε επαφή με τους φροντιστές της που πλέον θα την παρακολουθούν μόνο από ειδικέςκάμερες ασφαλείας. Η είσοδός της στο νέο χώρο έγινε χωρίς προβλήματα και σχεδόν αμέσως άρχισε να εξερευνά με το θάρρος που τη διακρίνει το μέρος και να τρέχει, να σκαρφαλώνει, να παίζει στην πισίνα και να σκάβει. Για το επόμενο διάστημα, θα συνεχίσει να τρέφεται με γάλα, φρούτα και καρπούς, μέχρι και το φθινόπωρο.
Εγγραφείτε στο Μαραθώνιο μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου

Συνεχίζονται οι εγγραφές μέσω του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ για τον 32ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών. Φέτος η «πράσινη» ομάδα θα αποτελείται από ακόμη περισσότερους δρομείς που θα τρέξουν για τη μικρή Ζωή. Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής πλησιάζει και όσοι θέλουν να τρέξουν με τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ πρέπει να το δηλώσουν μέχρι τις 10 Σεπτεμβρίου. Συμπληρώστε την αίτηση και στείλτε την στο marathon@arcturos.gr!
Περισσότερες πληροφορίες
Οι δωρεές για τη Ζωή συνεχίζονται

Η ανταπόκριση των υποστηρικτών του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ στην έκκληση για βοήθεια στο εγχείρημα της ανατροφής και επανένταξης της μικρής Ζωής ήταν συγκινητική! Μέσα σε ελάχιστες ημέρες το ποσό που είχε θέσει ως στόχο ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ για να καλυφθεί το κόστος για τα φάρμακα που χρειάζεται το ορφανό αρκουδάκι συγκεντρώθηκε μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας crowdfunding Give&Fund. Για όποιον επιθυμεί να ενισχύσει ακόμη και τώρα την προσπάθεια να επιστρέψει στη φύση η Ζωή μπορεί να το κάνει είτε μέσω της πλατφόρμας Give&Fund που παραμένει ανοικτή είτε μία μία κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ
(ΕΘΝΙΚΗ Τράπεζα: IBAN No. GR6901102100000021048106351
ALPHA BANK: IBAN No. GR4101407040704002002002926
Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ: IBAN No. GR7001722380005238003349718)
Επισκεφθείτε το Καταφύγιο της Αρκούδας τον Αύγουστο

Ανοικτό καθημερινές και Σαββατοκύριακα θα παραμείνει το Καταφύγιο της Καφέ Αρκούδας για όλο τον Αύγουστο προκειμένου να υποδεχθεί τους επισκέπτες που επιλέγουν βουνό αντί για θάλασσα. Το Καταφύγιο του Λύκου και το Κέντρο Ενημέρωσης για την Καφέ Αρκούδα (στη Νίκειο Σχολή του Νυμφαίου) θα λειτουργούν τα Σαββατοκύριακα. Οι επισκέψιμοι χώροι του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ θα λειτουργήσουν και στις 15 Αυγούστου και θα σας περιμένουν για να ξεναγηθείτε στον κόσμο της άγριας ζωής.
Αν δεις αρκούδα…

Η παράδοση λέει ότι η συνάντηση με αρκούδα σημαίνει υγεία και καλοτυχία. Για να μειωθεί κατά το δυνατόν ο κίνδυνος συνάντησης με ένα μεγάλο ζώο, όπως η αρκούδα, στο δάσος θα πρέπει κάποιος να γνωρίζει τι πρέπει να κάνει σε μία τέτοια περίπτωση. (Η φωτογραφία είναι από υποστηρίκτρια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ που συνάντησε πρόσφατα αρκούδα κοντά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας). Διαβάστε τις οδηγίες του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ
Τσάντα ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ και στις διακοπές

Αυτό το καλοκαίρι, όπου κι αν πάτε διακοπές, πάρτε τις αρκούδες μαζί σας με μία πάνινη τσάντα ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ. Θα τη βρείτε σε διάφορα χρώματα και σε δύο σχέδια (με το αποτύπωμα της αρκούδας είτε με μία αρκούδα).
Δείτε όλα τα προϊόντα ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ
«Ξεναγηθείτε» διαδικτυακά στους βιότοπους

Το πρώτο στάδιο του τριετούς προγράμματος «ΒΙΟτοπος – Η Φύση στην Αυλή μας», το οποίο σχεδίασε και υλοποιεί ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ με την αποκλειστική υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και την αιγίδα του ΥΠΑΙΘΠΑ, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Χάρις στο πρόγραμμα οι αυλές 20 σχολείων και ιδρυμάτων ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Ελλάδα αλλάζουν όψη και θα μεταμορφωθούν σε μικρούς βιοτόπους μέσω της δημιουργίας πρότυπων Βοτανικών Κήπων. Εσείς μπορείτε να «ξεναγηθείτε» στις αυλές ορισμένων εκ των σχολείων και των ιδρυμάτων μέσα από τις φωτογραφίες που θα βρείτε στη σελίδα του προγράμματος στο Facebook.
Δείτε φωτογραφίες από αυλές σχολείων και ιδρυμάτων
Ατύχημα με θύμα αρκούδα στον κάθετο άξονα Σιάτιστα-Κρυσταλλοπηγή

Το δεύτερο τροχαίο ατύχημα με θύμα αρκούδα για το 2014 σημειώθηκε την Τρίτη 15 Ιουλίου στον κάθετο άξονα της Εγνατίας (τμήμα «Σιάτιστα - Κρυσταλλοπηγή»). Λίγο μετά τις 22.30 ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ειδοποιήθηκε για το ατύχημα από την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς και η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ έσπευσε άμεσα στο σημείο, όμως δυστυχώς η νεαρή αρκούδα ήταν ήδη νεκρή. Από τη σχετική εξέταση που έγινε στο ζώο πιθανολογείται ότι συγκρούστηκε με όχημα βαρέως τύπου με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του.
Διαβάστε περισσότερα

RADIO ELEKTRON ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ - VHF / UHF ALINCO DJ-500

VHF / UHF ALINCO DJ-500 T/E 144MHz/430MHz FM Dualband
Nεο στην αγορά το DJ-500 με προδιαγραφες MILITARY STANDARD προηγμένα χαρακτηριστικά,προσφέρει ποιότητα και ισχυρή ισχύς εξόδου 5W ενώ τα CTCSS, DTMF, DCS και 5-tones είναι στάνταρ, μαζί με μια ποικιλία ήχων (tone bursts) για πρόσβαση σε repeater ή επιλεκτική κλήση

Αλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την άμεση εισαγωγή συχνότητας(VFO), αλφαριθμητικα
κανάλια και 200 ​​κανάλια μνήμης που μπορουν να λειτουργησουν με δικιές τους ρυθμίσεις
Η μπαταρία Li-Ion και ο φορτιστής βάσης είναι στάνταρ, προσθέτοντας ευκολία. 

Το DJ-500 είναι ένας από τους πιο προηγμένους πομποδέκτες στον κόσμο στην εντολή σας, σε προσιτή τιμή ALINCO!
ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ALINCO, MADE IN JAPAN.
DUAL BAND VHF / UHF, 5 WATT ΙΣΧΥΣ.
SEMI DUBLEX DUAL WATCH

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Προσκύνημα στην Παναγία Σουμελά τον Δεκαπενταύγουστο

Αεροπορικώς, οδικώς αλλά και... ποδηλατώντας θα μεταβούν, τον Δεκαπενταύγουστο, στην Τραπεζούντα του Πόντου, εκατοντάδες ορθόδοξοι Χριστιανοί.
Ποιες προετοιμασίες έχουν γίνει από Ελληνικής και ποιες από Τουρκικής πλευράς;
Μπορείτε να διαβάσετε όλο το ρεπορτάζ
εδώ...

Με σεβασμό στην Ιστορία και την Παράδοση...

Ξεκουράσου. Ταξίδεψε. Διάβασε | Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

 

ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ - Τα Κίτρινα Γάντια

LOGO 5
ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ &  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ
ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ
Ελ. Βενιζέλου - Γαλατάς Χανίων (πρώην Δημαρχείο Νέας Κυδωνίας) τκ 73100
Αλέκου Σακελάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου «Τα Κίτρινα Γάντια»
Σάββατο, 9 Αύγουστος 2014

Θέατρο Ανατολικής Τάφρου
Ώρα : 21.30
Διοργάνωση : Καλλιτεχνική ΑΠΟ-ΔΡΑΣΗ
Είσοδος : 10 €

Αλέκου Σακελάριου & Χρήστου Γιαννακόπουλου «Τα Κίτρινα Γάντια»
Η παθολογική ζήλια του Ορέστη, για τη γυναίκα του Ρένα, τον κάνει καχύποπτο για ο΄τιδήποτε συμβαίνει γύρω τους. Όμως τα πράγματα θα γίνουν ακόμα χειρότερα όταν κατά την διάρκεια ενός ξαφνικού επαγγελματικού ταξιδιου του Ορέστη, μια σειρά απο συμπτώσεις θα τον οδηγήσουν στη βεβαιότητα ότι η γυναίκα του τον απατά, εξασφαλίζοντας μάλιστα και το πειστήριο του "εγκλήματος", τα κίτρινα γάντια της.
Παίζουν : Κουγιτάκης Απόστολος, Τριποδάκης Νίκος, Σίσσυ Δαμουλάκη, Γαρυφαλιά Μπουζάκη, Αμανατίδης Κωνσταντίνος, Ελπίδα Αποστολίδου, Ράτζικ Μποζοϊάν, Μαίρη Ανδρεαδάκη, Ελένη Μαυροκεφαλίδου, Γεράσιμος Μπουζάκης
Σκηνοθεσία : Κουγιντάκης Απόστολος
Σκηνικά Κοστούμια : Ξανθή Κοντού
Μουσική επιμέλεια: Μαίρη Ανδρεαδάκη - Απόστολος Κουγιτάκης
Φωτισμοί : Γεραρχάκης Βαγγέλης
Δημόσιες σχέσεις : Ανδρεαδάκη Μαίρη

4th REGGAE FESTIVAL Στανού Χαλκιδικης

Ο  Α.Σ «Θύελλα» Στανού Χαλκιδικής , σας προσκαλεί την Παρασκευή 22  Αυγούστου 2014 στο 4th STANOS REGGAE FESTIVAL 2014.
Στo φεστιβάλ θα συμμετάσχουν οι   :  
·        Ras Killah (d.j set),    
·        Τakis Jah Roots (d.j set),
·        One Drop Forward  (full band)
·        Ste & Northical (Κακό Συναπάντημα soundsystem)
ενώ η βραδιά θα κλείσει με after reggae party  από τους
·        Thomas & Halaros (d.j set) .
Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Στανού . Η προσέλευση του κοινού  θα ξεκινήσει από τις 21:00,ενώ η είσοδος  θα είναι 5 ευρώ  προς οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.
Στο χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει μπαρ και ψησταριά οικονομικής ενίσχυσης σε προσιτές τιμές.
Από το μπαρ θα σερβίρονται μπύρες και αναψυκτικά  προς 1,50 ευρώ ,
ρετσίνες προς 2,50 ευρώ , νερά προς 0,50 ευρώ ,
ενώ από την ψησταριά θα σερβίρονται σουβλάκια προς 1,25 ευρώ.
Επίσης , προβλέπεται να ναυλωθούν  και πούλμαν , εφόσον συμπληρωθούν οι απαραίτητες θέσεις , με ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ,
από το κέντρο της Θεσσαλονίκης και επιστροφή μετά το τέλος του φεστιβάλ .
Δηλώσεις συμμετοχής, κρατήσεις και πληροφορίες στο τηλέφωνο
6949 628 623.
Λίγα λόγια για τον Στανό
Ο Στανός βρίσκεται στην ορεινή Χαλκιδική , έχει 900 μόνιμους κατοίκους και  χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικό κλίμα (υψόμετρο 520 μ.), την υπέροχη φύση που το περιβάλλει, τον μεγάλο κάμπο στα δυτικά του και . τις χαρούμενες φωνές των παιδιών!
Ρωτώντας ο επισκέπτης μαθαίνει ότι βρίσκεται στο δεύτερο χωριό της Ελλάδας με τις περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες .
Επικοινωνία - Πληροφορίες  :
 τηλέφωνα :  6949 62 86 23 - 6939 20 85 85
e-mail  : basilisgkd@hotmail.com
Το φεστιβάλ έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα με τα  έσοδα να προορίζονται για την οικονομική ενίσχυση του Αθλητικού συλλόγου.
Μία πολύ καλή πρόταση, εναλλακτική, για το ιδανικό κλείσιμο του καλοκαιριού. 
Δείξτε σεβασμό σε κάθε χωριό.

Πού θα φάτε το καλύτερο παγωτό της ζωής σας.


Οι καλύτερες διευθύνσεις για να απολαύσουμε το αγαπημένο μας δροσερό επιδόρπιο.

4ήμερo ταξίδι στη Βουδαπέστη 120€ το άτομο από Θεσσαλονίκη

budapest2

4ήμερο ταξίδι 1-4 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη
με 120 ευρώ το άτομο από Θεσσαλονίκη

Πακέτο για 2 άτομα, συνολικό κόστος πακέτου είναι 240 ευρώ.

Στο πακέτο συμπεριλαμβάνονται:
arrow Αεροπορικά εισιτήρια για Θεσσαλονίκη - Bουδαπέστη - Θεσσαλονίκη με όλους τους φόρους
arrow Διαμονή 3 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο σε ξενοδοχείο 4* 
Υπόλοιπες προσφορές
Από Θεσσαλονίκη

6ήμερο ταξίδι στη Βαρκελώνη, 7-12 Οκτωβρίου με 305€ το άτομο, από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ

Πότε: 7-12 Οκτωβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
305€/άτομο
 

4ήμερο ταξίδι στο Μιλάνο, 10-13 Οκτωβρίου με 205€ το άτομο, από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΜΠΕΡΓΚΑΜΟ

Πότε: 10-13 Οκτωβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
205€/άτομο
 

5ήμερο ταξίδι 18-22 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη με 135 ευρώ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πότε: 18-22 Νοεμβρίου
Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
135€/άτομο
 

5ήμερο ταξίδι 4-8 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη με 150 ευρώ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πότε: 4-8 Νοεμβρίου
Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
150€/άτομο
 

4ήμερο ταξίδι 8-11 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη με 125 ευρώ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πότε: 8-11 Νοεμβρίου
Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
125€/άτομο
 

5ήμερο ταξίδι 28 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου στη Βουδαπέστη με 155 ευρώ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πότε: 28 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου
Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
155€/άτομο
 

5ήμερο ταξίδι 14-18 Οκτωβρίου στη Βουδαπέστη με 155 ευρώ το άτομο από Θεσσαλονίκη

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πότε: 14-18 Οκτωβρίου
Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
155€/άτομο
 
Από Αθήνα

5ήμερo ταξίδι στη Ρώμη 11-15 Αυγούστου με 265€ το άτομο από Αθήνα

ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ

Πότε: 11-15 Αυγούστου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
265€/άτομο
 

5ήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη από Αθήνα, 22-26 Αυγούστου με 285€ το άτομο

ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πότε: 22-26 Αυγούστου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
285€/άτομο
 

4ήμερo ταξίδι στο Λονδίνο από Αθήνα, 8-11 Οκτωβρίου με 270€ το άτομο

ΑΘΗΝΑ - ΛΟΝΔΙΝΟ

Πότε: 8-11 Οκτωβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
270€/άτομο
 

5ήμερο ταξίδι στο Βελιγράδι, 5-9 Σεπτεμβρίου με 215€ το άτομο, από Αθήνα

ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πότε: 5-9 Σεπτεμβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
215€/άτομο
 

5ήμερο ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη από Αθήνα, 16-20 Οκτωβρίου με 250€ το άτομο

ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πότε: 16-20 Οκτωβρίου

Πως: αεροπορικώς
Πόσα άτομα: 2 άτομα
συμπεριλαμβάνονται μεταφορά και διαμονή
250€/άτομο
 
  Επικοινωνήστε μαζί μας

Εάν θέλετε να δούμε κάποιες άλλες ημερομηνίες που σας βολεύουν περισσότερο δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας και να σας δώσουμε την πλέον οικονομική προσφορά της αγοράς.
CDF TRAVEL
Σύλλογος Προμηθέας, Ανδρέου Δημητρίου 35-37, Ξάνθη
Άδεια ΕΟΤ:0104Ε60000033901
Για τη διαθεσιμότητα και για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 25411 04067 και
700 700 2139 (απλή αστική χρέωση)