Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor

Κράνος Ασφαλείας VFR2009-N Nickel Sicor
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Το κράνος VFR2009 έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς σε κτίρια και άλλες δομές, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας που απαιτούνται από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14458: 2006.

Κράνη πυροσβεστών, που παρέχουν απόλυτη προστασία από κτυπήματα και πτώσεις στερεών και υγρών προϊόντων, από χημικά, από θερμική ακτινοβολία, από UV και IR ακτινοβολία, υψηλής μηχανικής αντοχής, με δύο προσωπίδες (ματιών και προσώπου) ενσωματωμένες στο κέλυφος
Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από κράμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου και Kevlar, από ειδικές ίνες υψηλής τεχνολογίας και ρητίνες τα οποία εγγυώνται υψηλό επίπεδο προστασίας.
Απορροφά και διανέμει την ενέργεια από την επίδραση ώστε να μην μεταφέρεται εξ ολοκλήρου και βίαια στο κεφάλι και το λαιμό του χρήστη ενω για μεγαλύτερη δύναμη στο κράνος, έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος και εγκάρσια στρογγυλεμένες ενισχύσεις.
Επίσης προσφέρει μια τέλεια μόνωση μεταξύ του εξωτερικού του κράνους και το κεφάλι του χρήστη.
Διαθέτει σύστημα ρύθμισης προσαρμογής για μεγαλυτερη άνεση στην χρήση ενώ είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας.
Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Διαφανές προστατευτικό κάλυμμα προσώπου VFR V1
Αντανακλαστική ασπίδα προσώπου VFR V2
Διαφανής ασπίδα ματιών VFR V3
Κελυφος από θερμοπλαστικό υλικό
Σύστημα ρύθμισης προσαρμογής
Αφαιρείται γρήγορα
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας
EN 14458: 2006

Προτεινόμενη Χρήση:
Κατάλληλο για Πυροσβέστες-Δασοπυροσβέστες-Διασώστες και για εργασίες όπου απαιτείται προστασία από θερμότητα και φωτιά.

AIS SART SMARTFIND S5

AIS SART SMARTFIND S5
Για να σας βρουν, η επιλογή είναι McMurdo
Το νέο Smartfind S5 AIS SART χρησιμοποιείται εναλλακτικά του S4 Rescue SART, και είναι ένας καινούργιος τρόπος εντοπισμού επιζώντων μέσω των συσκευών AIS. Είναι μια χειροκίνητη συσκευή και προορίζεται για χρήση σε σωσίβιες λέμβους ή σε σωστικά σκάφη, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της SOLAS του ΙΜΟ.

Η φορητή συσκευή Smartfind S5 AIS SART είναι συσκευασμένη σε μια αδιάβροχη και ιδιαίτερα ορατή θήκη μεταφοράς που βοηθά στη γρήγορη απελευθέρωση και προσφέρει τη μέγιστη προστασία. Με ενσωματωμένο δέκτη GPS το Smartfind S5 AIS SART μεταδίδει πληροφορίες και στέλνει δομημένα μηνύματα ειδοποίησης για την ακριβή θέση και την ταυτότητα του σκάφους που κινδυνεύει. Μόλις ενεργοποιηθεί η συσκευή μεταδίδει συνεχώς για τουλάχιστον 96 ώρες.
Πομπός AIS Συχνότητα λειτουργίας AIS1, 161.975 MHz
AIS2, 162.025 MHz
Ισχύς εκπομπής 1 W EIR
Τύπος μηνύματος AIS 1, 14
Διαμόρφωση GMSK
Κεραία Ενσωματωμένη κάθετα
Μπαταρία Τύπος Λιθίου μετάλλου
Χρόνος ζωής Τουλάχιστον 96 ώρες
Αποθήκευση 6 χρόνια
Περιβάλλον GNSS GPS 20 καναλιών
Θερμοκρασία λειτουργίας -20 °C έως +55 °C
Θερμοκρασία αποθήκευσης -30 °C έως +70°C
Αδιάβροχο Μέχρι 10 μέτρα
Πλευστότητα Επιπλέει
Ασφαλής απόσταση από πυξίδα 0.2 μέτρα
Βάρος Συσκευή 160 γραμμάρια
Συσκευή με κεραία 450 γραμμάρια

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Πριν το πέρασμα

Πριν το πέρασμα
Συγγραφέας: Μαρία Σούμπερτ 
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 14 Μαΐου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 280
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-152-5
Ιστορίες είναι η ζωή μας. Μόνο ιστορίες. Κι αν δεν αξίζει να τις αφηγηθείς μετά, δεν ήταν ζωή σωστή για να τη ζήσεις.
Ιστορίες μπλέκονται γύρω από την καθημερινότητα της Βενετίας. Ιστορίες ξένες, μακρινές, που τις ξεχνάει μόλις φύγει ο επισκέπτης. Και κάπου ανάμεσά τους μπλέκονται και δικές της ιστορίες και αναμνήσεις, χωρίς να το ξέρει ούτε και η ίδια. Γιατί η Βενετία δεν έχει παρελθόν, ούτε μέλλον. Στο πέτρινο σπίτι, ένα βήμα πριν το πέρασμα, έχει μόνο το παρόν και τις αφηγήσεις των επισκεπτών του παράξενου εκείνου ξενώνα, στη μέση του πουθενά.
Αυτό το καλοκαίρι όμως κάθε επισκέπτης θα τη φέρνει όλο και πιο κοντά στη δική της μεγάλη απόφαση.
Αυτό το καλοκαίρι θ’ ανοίξει την ντουλάπα που βρίσκεται στη σκονισμένη σοφίτα και θα κοιτάξει μέσα.
Αυτό το καλοκαίρι θ’ αλλάξει τα πάντα.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Διώνη Δημητριάδου, Μια καθαρτήρια πορεία προς το πέρασμα, Fractal, 30/5/2018

ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΗΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΓΚΟΒΟΣΤΗ


Μαινάδες του Κηφισού
Στασινού, Ελένη
Στα παρόχθια του ποταμού μια παρέα αθώων κοριτσιών, που αυτοαποκαλούνται «Μαινάδες ...
αλλόφυλοι εραστές
Χατζήπαπας, Χρίστος
«Η μεταφορά ως τεχνική και ο συνειρμικός λόγος», σημειώνει ο Αλέξης Ζήρας, «είναι ...

Φτερά παγωνιού
Τζαβέλλα, Μάχη
Oι καταστρεπτικές συνέπειες ενός βλέμματος ή πώς μπορεί ένα βλέμμα να γίνει η αφετηρία ...
Σαν άλλος Οιδίποδας
Γκρής, Ηλίας
Στη νέα συλλογή του με τίτλο Σαν άλλος Οιδίποδας ο Ηλίας Γκρής, ποιητής της «γενιάς ...

Ζωοδόχου Πηγής 73, 10681 Αθήνα. Τηλ: 2103822251 - 2103815433 - 2103816661 - Fax: 2103815882 email: info@govostis.gr

Νέα σεμινάρια στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ



ΝΕΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Ιπποκράτους 118, Αθήνα
Οκτώβριος-Δεκέμβριος 2018
Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Δείτε τα σεμινάρια της νέας σεζόν
και ελάτε την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου, στις 6 το απόγευμα,
για να ενημερωθείτε για το περιεχόμενό τους από τους διδάσκοντες.
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ διοργανώνει από το 2006 σεμινάρια για ενηλίκους που προάγουν την αυτομόρφωση και τη διά βίου μάθηση. Με την έναρξη της νέας σεζόν, συνεχίζουμε δυναμικά με ανανεωμένο πρόγραμμα σεμιναρίων.
Έχοντας στο δυναμικό μας μια ομάδα καταξιωμένων επιστημόνων και εισηγητών με μεγάλη επαγγελματική πείρα, την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή και πάνω απ’ όλα την εγγύηση του ονόματος των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ουσιαστική κατάρτιση και δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου σε κάθε ενδιαφερόμενο. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε χρήση του προγράμματος ΛΑΕΚ. Δείτε την ειδική ένδειξη κάτω από κάθε σεμινάριο καθώς και περισσότερες πληροφορίες στο τέλος αυτής της ενημέρωσης.
Περισσότεροι από 1.300 σπουδαστές μέχρι σήμερα μας εμπιστεύτηκαν και είχαν τη δυνατότητα να αποκτήσουν επιπλέον γνωστικά εφόδια σε τομείς που τους ενδιαφέρουν, παρακολουθώντας τα σεμινάριά μας.
Ο ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ είναι επίσης πιστοποιημένο Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Επιπέδου 1(Κε.Δι.Βι.Μ.1). Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) έχει χορηγήσει τη σχετική άδεια στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ για τα σεμινάρια εκπαιδευτικού και επαγγελματικού χαρακτήρα που διοργανώνονται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟκαι απευθύνονται σε ενηλίκους.
Όλα τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ στο κέντρο της Αθήνας (Ιπποκράτους 118), έναν χώρο που δίνει καθημερινά ραντεβού με την τέχνη, τον πολιτισμό και την εκπαίδευση. Στο διάλειμμα προσφέρεται στους συμμετέχοντες καφές ή τσάι. Με την ολοκλήρωση κάθε σεμιναρίου παρέχεται σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, ενώ με την εγγραφή προσφέρονται δωρεάν βιβλία που σχετίζονται με το αντικείμενο του σεμιναρίου.
ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ
Έκπτωση 30% στις αγορές βιβλίων (εκτός ενιαίας τιμής) από τον ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Ειδικές τιμές για φοιτητές και ανέργους.
Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, στις 6 μ.μ., σας περιμένουμε σε μια open dayσυνάντηση όπου οι εισηγητές και οι διδάσκοντες των σεμιναρίων θα ενημερώσουν τους ενδιαφερόμενους για το περιεχόμενο κάθε σεμιναρίου - εργαστηρίου και θα απαντήσουν σε πιθανές ερωτήσεις. Επιπλέον, μόνο για εκείνη την ημέρα θα ισχύει έκπτωση 10% στα δίδακτρα κάθε σεμιναρίου, εφόσον πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας (εξόφληση προκαταβολής). Παλιοί και νέοι μαθητές του ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ, επωφεληθείτε της προσφοράς μας και ενημερωθείτε για το νέο πρόγραμμα των σεμιναρίων. Η ενημερωτική συνάντηση θα μεταδοθεί με live streaming μέσω του site μας www.metaixmio.gr. Τα σεμινάρια-εργαστήρια που έχουν προγραμματιστεί από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο του 2018 είναι:
1. Πεζός λόγος: Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής και Ανάγνωσης: (διάρκεια: 30 ώρες / 10 συναντήσεις) με τον συγγραφέα Κώστα Β. Κατσουλάρη
2. Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής: Μυθιστόρημα / Διήγημα: (διάρκεια: 24 ώρες / 8 συναντήσεις) με τον συγγραφέα Κωνσταντίνο Τζαμιώτη
3. Εργαστήρια Επιμέλειας – Διόρθωσης Κειμένων (διάρκεια: 30 διδακτικές ώρες / 6 συναντήσεις) με την Καθηγήτρια Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών Άννα Ιορδανίδου
Πατήστε ΕΔΩ για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το αντικείμενο, τους διδάσκοντες, τις μέρες και τις ώρες των μαθημάτων, το κόστος των διδάκτρων, καθώς και πληροφορίες για τον τρόπο εγγραφής σας. Τέλος, θα βρείτε σε ποιο σεμινάριο μπορείτε να κάνετε χρήση τουπρογράμματος ΛΑΕΚ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:
Τηλ.: 211 3003580
E-mail: polychoros@metaixmio.gr

Τα πουλιά της ψυχής μου

Τα πουλιά της ψυχής μου 
Εγώ δεν είμαι κήρυκας να περιγράφω την λουσάτη ζωή της νεόπλουτης κοινωνίας. Ούτε τις αναμνήσεις των καταστροφέων της ζωής. Ό,τι θωρώ μολογώ. Για ό,τι ζούμε, για ό,τι αντιπροσωπεύουμε εμείς και οι φίλοι μας, τα μαύρα πουλιά της δυστυχίας, γράφω.
Όπως τα αντιλαμβάνομαι κι ανάλογα με τις φτωχές μου δυνάμεις. Δεν μου αρέσουν οι γραμμές και οι κατευθύνσεις. Παίζω τα παιγνίδια μου με το φως, στο πέρασμα του χρόνου στο τόπο μας. Δεν είμαι επαγγελματίας, ούτε ψυχρός εκτελεστής παραγγελιών. Το κέφι μου κάνω. Ούτε θέλω να αναπαράγω λαϊκές δεισιδαιμονίες και δοξασίες από το τζάκι της γιαγιάς. Δεν θέλω ο αναγνώστης να σπαταλά το χρόνο του στην παραδοσιολαγνεία. Ψάχνω την ομορφιά της παλιάς εποχής, μα και τα δώρα που προσφέρει στην νέα, χωρίς έτοιμες ιδέες. Μου αρέσει ο τρόπος ζωής που έχω επιλέξει κι αυτόν προσπαθώ να εκφράσω. Καταγγέλλω ό,τι ασκημίζει τη ζωή και τη ψυχή μας. Μα, πάνω από όλα είμαι ο εαυτός μου, ο ορατός και ο αόρατος, αλλά και ο αυστηρός κριτής του ίδιου του εαυτού μου. Διαλαλώ ότι «Του Γέρου Κόσμου η Καρδιά, Καινούργιο Αίμα Θέλει!»
Τα κείμενα και τα κιτάπια μου, δεν αποτελούν πραμάτειες, στα ράφια της βιομηχανίας. Στις πλάτες κουβαλώ αμαρτίες της ζωής μου. Είμαι ένας πλανόδιος πραματευτής που διαλαλώ ιδέες. Είναι η κραυγή και ο ψίθυρός μου. Καθημερινά τσακώνομαι με τον αόρατο εαυτό μου για να παραμένει νέος και αλητόβιος. Εραστής της ζωής και της τέχνης.
Τα πουλιά της ψυχής μου 
Διηγήματα
περιέχει Cd με τραγούδια-μελοποιημένη ποίηση του Κωστή Μουδάτσου, από το συγκρότημα "Το κάλεσμα της Φύσης"
συγγραφέας:Κωστής Μουδάτσος
Isbn: 978-960-579-075-2
Σελίδες:300
Λιανική Τιμή: 20,00 ευρώ

Τα 8 πιο όμορφα Κυκλαδίτικα χωριά

ArtTravel

1

 Κυκλάδες

Τα 8 πιο όμορφα χωριά τους.
Πατήστε εδώ
2

Αζόρες

Η Χαβάη του Ατλαντικού.
3

Βενετία

Τα μυστικά νησιά της.
Πατήστε εδώ
Πατήστε εδώ
4

Σέριφος

Τα πιο νόστιμα στέκια της.
Πατήστε εδώ

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 276
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 09-08-18/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1008 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ 1011 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4. ΗΡΕΜΗ Η ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.30 6 Η 7. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 22.30 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 6 Η 7.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 5 Η 6. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΕΛΤΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 Η 4 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 ΒΟΡΕΙΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 37.15 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ
ΤΟΥ 26.00 ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 7 Η 8. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 24.00 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 39.30 7 Η 8.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 6 Η 7. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ
ΕΩΣ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΚΥΚΛΩΝΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΤΟΠΙΚΑ ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Έκτακτα Δελτία θυελλωδών ανέμων σε ισχύ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 276 - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018/0330 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 09-08-18/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1008 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ 1011 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1022 ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 39.30
ΑΠΟ 10/07 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 10/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΑΠΟ 10/07 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 10/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 10/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8 ΚΑΙ ΑΠΟ 10/07 UTC 8
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 37.15 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 26.00
ΑΠΟ 10/07 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 10/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 10/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 Η 8

ΧΑΡΤΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ

Γενική Πρόγνωση Καιρού Ελλάδας 2 ημερών

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-08-2018 / 0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10-08-2018
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ. ΛΙΓΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΡΗΤΗ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΟΡΕΙΝΑ.
ΑΝΕΜΟΙ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 5, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣΚΑΙΡΩΝ ΟΜΒΡΩΝ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΤΟΠΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 17 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΤΟΠΙΚΟΙ ΟΜΒΡΟΙ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΜΕ 4 ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 5 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 33 ΚΑΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 18 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑNΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 23 ΕΩΣ 30 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΠΙΚΑ ΕΩΣ 33 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑNΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 34 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΕ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 24 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Η ΜΕΓΙΣΤΗ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 ΜΕ 4 ΜΠΟΦΟΡ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΝΤΑΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 32 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 11-08-2018
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ 3 ΜΕ 5, ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 5 ΜΕ 7 ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΟΠΙΚΑ 8 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΜΕΤΑΒΟΛΗ.

ΗμερησιοΣ ΧαρτηΣ ΠροβλεψηΣ Κινδυνου ΠυρκαγιαΣ

Φτέρνισμα: Τι σας συμβαίνει όταν το «κρατάτε»


Άρχισαν τα όργανα - Santa Chiquita

-50% Καλαμάτα 4*Grecotel Filoxenia με Πλήρη Διατροφή + Spa ΚΑΙ Παιδί Δωρεάν

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα-50%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 19/08/2018 έως 25/08/2018
 Για τους μικρούς μας φίλους Tasty Corner για το Γεύμα τους καθώς και Πλούσιοι Μπουφέδες με snack!
✔ Μπροστά στην παραλία ✔ Free WiFi ✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Οικογενειακά Δωμάτια ✔ Jacuzzi ✔ Παιδότοπος ✔ Παιδική Πισίνα
★ Χώρος Στάθμευσης ★ WiFi ★ Bar ★ Εσωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Γυμναστήριο ★ Παιδότοπος ★ Spa
€1.065 από €2.130Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park - Κυλλήνη
4* Grecotel Olympia Oasis & Aqua Park - Κυλλήνη
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 24/08/2018 έως 31/08/2018
 Απεριόριστη πρόσβαση στο νέο Olympia Aqua Park
€1.225Δες το Τώρα!
5* Grecotel Kos Imperial Thalasso - Κως
5* Grecotel Kos Imperial Thalasso - Κως- 30%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 14 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 20/08/2018 έως 02/09/2018
 Tasty Corner για τα Παιδιά!
€1.050 από €1.510Δες το Τώρα!
FilosXenia Ismaros Hotel - Μαρώνια - Κομοτηνή, Θράκη
FilosXenia Ismaros Hotel - Μαρώνια - Κομοτηνή, Θράκη- 52%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+11 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 27/08/2018
 Μπροστά σε παραλία
€410 από €850Δες το Τώρα!
4* Nafsika Palace Hotel - Ιτέα
4* Nafsika Palace Hotel - Ιτέα- 43%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Έως 19/08/2018
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 15:00!
€199 από €350Δες το Τώρα!
Club Ermioni - Ερμιόνη
Club Ermioni - Ερμιόνη- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 4 ετών (+2 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή + Ποτά
 20/08/2018 έως 01/09/2018
 Κρασί σε όλα τα Γεύματα!
€312 από €520Δες το Τώρα!
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξείδι
4* Europa Beach Hotel - Γαλαξείδι- 30%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 3 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/08/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€330 από €473Δες το Τώρα!
4* Dolce Attica Riviera Hotel - Βραυρώνα Αττικής
4* Dolce Attica Riviera Hotel - Βραυρώνα Αττικής- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 26/08/2018
 Free WiFi!
€310 από €780Δες το Τώρα!
4* Akra Morea Hotel & Residences by Mr & Mrs White Hotels - Μονεμβασιά
4* Akra Morea Hotel & Residences by Mr & Mrs White Hotels - Μονεμβασιά
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 3 ετών
 Πρωινό
 Έως 31/08/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€124Δες το Τώρα!
Saint George Studios & Apartments - Άνδρος
Saint George Studios & Apartments - Άνδρος- 30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+4 επιλογές)
 Χωρίς Πρωϊνό
 έως 25/08/2018
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€60 από €86Δες το Τώρα!
Adonis Hotel & Apartments - Πρέβεζα
Adonis Hotel & Apartments - Πρέβεζα- 21%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/08/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€158 από €199Δες το Τώρα!
Aeolos Sunny Villas - Νάξος
Aeolos Sunny Villas - Νάξος- 46%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 1 έτους
 Πρωινό
 έως 30/09/2018
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€54 από €100Δες το Τώρα!
Nafsika Beach Hotel - Ιτέα
Nafsika Beach Hotel - Ιτέα- 22%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 19/08/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€148 από €190Δες το Τώρα!
Altamar Hotel - Πευκί Ευβοίας
Altamar Hotel - Πευκί Ευβοίας- 35%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI ένα Παιδί έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/08/2018
 Free Wifi!
€314 από €480Δες το Τώρα!
Iria Beach Hotel - Ίρια Αργολίδας
Iria Beach Hotel - Ίρια Αργολίδας
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI Παιδί έως 12 ετών (+3 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 23/08/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€258Δες το Τώρα!
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι
5* AVARIS Hotel - Καρπενήσι- 58%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα KAI 2 Παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών(+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/08/2018
 Για όσους αγοράσουν 2 κουπόνια δίδεται μια Διανυκτέρευση Δώρο με Πρωινό!
€169 από €398Δες το Τώρα!
Platinum Cruises - Κρουαζιέρα
Platinum Cruises - Κρουαζιέρα- 45%
 1 ημέρες (0 Διανυκτερεύσεις)
 Ένα Άτομο ΚΑΙ ένα Παιδί έως 4 ετών (+2 επιλογές)
 Ένα Γεύμα
 Έως 30/09/2018
 Ζωντανή Μουσική!
€55 από €100Δες το Τώρα!
5* Grecotel Larissa Imperial - Λάρισα
5* Grecotel Larissa Imperial - Λάρισα- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα και ένα Παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/08/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€199 από €330Δες το Τώρα!
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας