Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

Ζώνη Ασυρμάτου Στήθους Stealth TrueNorth

Ζώνη Ασυρμάτου Στήθους Stealth TrueNorth 
Κωδικός: STEALTH RADIO CHEST HARNESS
Brand: TrueNorth
Υλικό Κατασκευής: Cordura,Νάιλον
Προτεινόμενη Χρήση: Εξωτερικές - Εσωτερικές εργασίες
Συσκευασία: 1 Τεμάχιο
Περιληψη
Η Ζώνη Ασυρμάτου Στήθους Stealth TrueNorth είναι η εξυπνότερη ζώνη ασυρμάτου, με τη μικρότερη επιφάνεια από κάθε άλλη ζώνη. Συγκρατεί τη λιγότερη θερμότητα και σας βοηθάει να αισθάνεστε πιο άνετα.
Μπορεί να μετατραπεί από ζώνη στήθους σε ζώνη μέσης ή να προσαρμοστεί στους ιμάντες του σακιδίου σας.
Με ρυθμιζόμενες τσέπες σχεδιασμένες για να ταιριάζουν σε όλες τις μάρκες και μοντέλα ασυρμάτων με εσωτερικό σύστημα ανάρτησης που διατηρεί σταθερή την καλωδίωση.

Sector Scanning Sonar S-1800MBB

Βρείτε τα ψάρια που υπάρχουν γύρω από το σκάφος σας, όχι μόνο κάτω από αυτό.
Η δυνατότητα ανίχνευσης 360° ή η λεπτομερής σάρωση ενός συγκεκριμένου τομέα γύρω από το σκάφος, δίνουν ασύγκριτα πλεονεκτήματα για ένα άκρως παραγωγικό ψάρεμα. Τα Sector Scanning Sonar S-1800MBB με συχνότητα 110kHz τύπος H110, σε διάταξη Black Box για χρήση οποιασδήποτε οθόνης, είναι ιδανικό όταν απαιτείται γρήγορή σάρωση σε τομείς των 45° για την ανίχνευση γρήγορων κοπαδιών.
τρομερά γρήγορη σάρωση (έως και 10πλάσια ταχύτητα σάρωσης σε σχέση με τα αντίστοιχα μοντέλα 80 ή 180 kHz)
ιδανικό για ανίχνευση γρήγορων κοπαδιών
ανίχνευση από +5° μέχρι τη γωνία κλίσης 90°
μεταβλητός δείκτης μέτρησης βάθους και απόστασης
η λειτουργία σταθεροποίησης (σε συνδυασμό με το προαιρετικό stabilizer) αποκαθιστά αυτόματα στην εικόνα την ταλάντωση (μπότζι) του σκάφους
απεικόνιση οριζόντιας σάρωσης (πλήρης ή μισός κύκλος), κάθετης σάρωση (βεντάλια), μετατόπιση κέντρου και βυθόμετρο
η λειτουργία κλειδώματος στόχων μπορεί να παρακολουθεί τα κοπάδια ψαριών ανεξάρτητα από την κίνηση του σκάφους
δυνατότητα σύνδεσης με GPS για παρακολούθηση του ίχνους του σκάφους
η λειτουργία βεντάλιας βοηθάει στην ανίχνευση ψαριών κάτω από τα «ρομπότ», καθώς και πληροφορίες όπως το πόσο ψηλά ή πατωμένα είναι τα ψάρια 

πλήρως ελληνικό μενού
Οθόνη   15 – 19 ίντσες LCD
Τάση Λειτουργίας20 - 30 VDC
Κατανάλωση110 W
Ισχύς Εκπομπής1,5 kW
Συχνότητα110 kHz
Κλίμακα0 - 2000m
Γωνία Ανίχνευσης45°, 12°, 8° ή 6° (Λειτουργία Σόναρ)
12° ή 6°             (Λειτουργία Βεντάλια)
Γωνία Κλίσης+5 έως -90 μοίρες
ΛειτουργίεςΛειτουργία Σόναρ, Μετατόπιση κέντρου, Βεντάλια, Βυθόμετρο
StabilizerΠροαιρετικό

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης

SOLARCON A-99 CB κεραία βάσης
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
Η Solarcon A99 απο τις πιό επιτυχημένες κεραίες βάσης στον κόσμο για CB/10m
Εύκολη συναρμολόγηση,ιδανική για δύσκολες καιρικές συνθήκες,αέρας ,υγρασία.
Κατάλληλη για χρήση σε καίκια ,τράτες ( marine) κ.λ.π
Mε antenna tuner συντονίζει από 20m και επάνω με πολύ καλά αποτελέσματα,δείτε reviews στο eham

1/2 wave over 1/4 
Omni-Directional πολυκατευθυντική
Fiberglass (weather tough) Υαλονήματα
Handles 2000 Watts (peak) about 1000 RMS
SWR Tunable, 25-32 Mhz.
Covers far above and below the traditional CB channels(with antena tuner 20-10m)
Solarcon claims 9.9 dBi
DC Grounded (Γειωμένη για στατικό)
5,3m Tall ( Three 6' Sections ) Τρια κομμάτια τον 2m
Insulated up to 14,500 Volts
Βάρος 2,27 Κg

Ο ελέφαντας στη σκιά

Ο ελέφαντας στη σκιά 
Ναντίν Ρομπέρ
Εικονογράφος: Βαλέριο Βιντάλι
Σειρά: ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΑΠ' ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Μετάφραση: Αλέξανδρος Πανούσης
Σχήμα: 29Χ24
Σελίδες: 48
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-223-2
Έλεγαν πως ο ελέφαντας ήταν κατσούφης.
Έλεγαν πως ο ελέφαντας έκρυβε τη λύπη του.
Έλεγαν ότι προτιμούσε τη σκιά.
Τα άλλα ζώα προσπαθούσαν να του φτιάξουν τη διάθεση με παιχνίδια και χορούς και λαχταριστά κεράσματα.
Εκείνος όμως είχε ανάγκη από παρηγοριά, κάποιον που να μπορεί να του εμπιστευτεί το μυστικό του…
Μια τρυφερή ιστορία που συμπεριλήφθηκε στη λίστα των 100 Εξαιρετικών Εικονογραφημένων Παιδικών Βιβλίων
της χρονιάς στη διεθνή έκθεση της Φραγκφούρτης.

📖 32 νέα βιβλία & συλλεκτική τσάντα-δώρο!


Αγαπητέ Αναγνώστη!
Ανακάλυψε 32 υπέροχα βιβλία για όλες τις ηλικίες και τα αναγνωστικά ενδιαφέροντα. Απόκτησε το βιβλίο που θα σε συνεπάρει κερδίζοντας πόντους & μια τσάντα δώρο!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ

Μετά το ευπώλητο και βραβευμένο ΙΣΤΟΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ, που παίζεται στο θέατρο, ο Στέφανος Δάνδολος επιστρέφει με ακόμα ένα ιστορικό μυθιστόρημα, με πυρήνα του τον θρυλικό έρωτα ανάμεσα στην Κυβέλη και τον Γεώργιο Παπανδρέου, που συγκλόνισε ολόκληρη την Ελλάδα.
Πρώτη έκδοση: 12.000 αντίτυπα
Σ' ένα μυθιστόρημα που συνδυάζει Ιστορία και μυστήριο, η Ιφιγένεια Τέκου παρασύρει τον αναγνώστη από την Κάλυμνο ως τη Γαλλία σε μια συγκινητική ιστορία φιλίας και αγάπης.
16,60 € 14,94 €

Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, ένα πολύ συγκινητικό μυθιστόρημα για τη δύναμη της μητρικής αγάπης, την υιοθεσία, τον ρατσισμό και την ξενοφοβία.
Πρώτη έκδοση: 15.000 αντίτυπα
16,60 € 14,94 €
Μια σύγχρονη ιστορία για την αντιστροφή των ρόλων στην οικογένεια στην εποχή της κρίσης, με τη φρέσκια και αιχμηρή πένα της Κατερίνας Τσεμπερλίδου, συγγραφέως του μπεστ σέλερ ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΕΞ, ΜΟΝΟ ΦΙΛΟΙ!
14,40 € 12,96 €
ΞΕΝΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Ο βραβευμένος με Booker Ρίτσαρντ Φλάναγκαν υπογράφει ένα βιβλίο βασισμένο σε ένα πραγματικό γεγονός: τη συνάντησή του με τον μεγαλύτερο απατεώνα της Αυστραλίας, όταν ήταν ακόμη ένας άγνωστος συγγραφέας. Μια διεισδυτική ματιά στη φύση της καλλιτεχνικής δημιουργίας, στα όρια της φαντασίας και της αλήθειας και στον τρόπο που «επανεφευρίσκουμε» τις ίδιες τις αναμνήσεις μας.
17,70 € 15,93 €

ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ
Ο διακεκριμένος ιστορικός John C. Carr φωτίζει τα χρόνια της δυναστείας των Κομνηνών, της τελευταίας λαμπρής περιόδου του Βυζαντίου. Οι Κομνηνοί κατείχαν την εξουσία για 128 χρόνια και η παρακμή τους σήμανε την αρχή του τέλους και άνοιξε
τον δρόμο για την Άλωση της
Κωνσταντινούπολης από τους
Σταυροφόρους.
19,90 € 17,91 €

Ένα εξαιρετικό βιβλίο που σου μαθαίνει πώς να εκτιμάς τον χρόνο σου και σε εξοπλίζει με τις κατάλληλες τεχνικές για να θέσεις τους δικούς σου κανόνες, να βρεις τον δρόμο σου και να απαιτήσεις σεβασμό.
9,90 € 8,91 €
Ένα βιβλίο με χρήσιμες συμβουλές για τους γονείς και τις συμπεριφορές των παιδιών τους, για ηλικίες από 2 έως 7 ετών.
16,60 € 14,94 €

ΠΑΙΔΙΚΑ
Σε συνέχεια των επιτυχημένων βιογραφιών των Μέσι, Ρονάλτο, Νεϊμάρ και Σαλάχ, έρχονται οι νέες βιογραφίες των Εμπαπέ και Σουάρες, δύο ποδοσφαιριστών που κάνουν αίσθηση στο γήπεδο και εμπνέουν τους νεαρούς λάτρεις της στρογγυλής μπάλας.

Οι συναρπαστικές βιογραφίες τριών κορυφαίων παικτών του NBA, για παιδιά από 7 ετών. Διαβάστε για τις εκπληκτικές επιδόσεις τους εντός γηπέδων αλλά και για την εντυπωσιακή ζωή τους εκτός γηπέδων.


Ο πολυαγαπημένος Βρετανός συγγραφέας Ντέιβιντ Ουάλιαμς επιστρέφει με το δεύτερο βιβλίο της πετυχημένης του συλλογής ιστοριών για τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Μια πολυτελής σκληρόδετη έκδοση με έγχρωμες εικόνες και ιστορίες γεμάτες με χιούμορ και γέλιο, για νεαρούς αναγνώστες ηλικίας 10+ ετών.
Μπορεί μια δωδεκάχρονη ιδιοφυΐα να σώσει τον κόσμο; Ένα συναρπαστικό βιβλίο περιπέτειας, εγκεκριμένο από το Ίδρυμα Άλμπερτ Άινσταϊν, γεμάτο κινηματογραφική δράση, κατάσκοπους, κακοποιούς, παιδιά σε πρωταγωνιστικούς ρόλους, γρίφους και μυστικά.
15,50 € 13,95 €
Από τον δημιουργό της ευπώλητης σειράς Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΕΪΤ έρχεται μια γεμάτη χιούμορ νέα ιστορία για έναν πρωταγωνιστή άνευ προηγουμένου. Γεμάτη ανατροπές, απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια που λατρεύουν τον Σπασίκλα, την Ξενέρωτη,
τον Καπετάν Βράκα και τον...
ΜΕΓΑΛΟ ΝΕΪΤ.
11,10 € 9,99 €
Εξαιρετικό βιβλίο που εισάγει τα παιδιά ηλικίας 11+ ετών στην καθημερινότητα και στον κόσμο των παιδιών που ζούσαν στην αρχαία Αθήνα. Μέσα από τη μυθοπλασία, η γνώση γίνεται παιχνίδι και διασκέδαση. Η εικονογράφηση είναι της Λέλας Στρούτση.
14,40 € 12,96 €

Μια ιστορία με θέμα τη δύναμη των λέξεων και τον εκφοβισμό από τη συγγραφέα Μαρία Λοϊζίδου, για παιδιά από 7 ετών. Η εικονογράφηση είναι της βραβευμένης Αγγελικής Πιλάτη.
7,70 € 6,93 €
Η αγαπημένη συγγραφέας παιδικών βιβλίων Μαριλίτα Χατζημποντόζη επιστρέφει με μια νέα ιστορία που εστιάζει στη φαντασία των παιδιών και τη σημασία των παιχνιδιών ρόλων.
7,70 € 6,93 €
Φρέσκια ιστορία για παιδιά 2-4 ετών με θέμα την οικογένεια και την κοινωνική συμπεριφορά. Η μοντέρνα εικονογράφηση είναι της Ανδριάνας Ρούσσου.
6,60 € 5,94 €
Φανταστείτε έναν κόσμο όπου όλοι είναι καλοί. Πώς μπορούμε να τον κάνουμε πραγματικότητα.
Ένα βιβλίο γεμάτο θετικές και αισιόδοξες ιδέες, με πρόλογο του Axel Scheffler και εικόνες 38 εικονογράφων.
13,30 € 11,97 €
Σε αυτές τις πολυτελείς εκδόσεις, οι αγαπημένες κλασικές ιστορίες βασίζονται στη σπουδαία παραγωγή του διάσημου Μπαλέτου της Νέας Υόρκης, ενώ η εικονογράφηση είναι εμπνευσμένη από τα σκηνικά και τις χορογραφίες των παραστάσεων.

Νέος τίτλος από τη βραβευμένη συγγραφέα και εικονογράφο Έμα Γιάρλετ. Μια ιστορία γεμάτη χιούμορ και τρυφερότητα, με εντυπωσιακή και μοντέρνα εικονογράφηση, που θα συναρπάσει τους μικρούς αναγνώστες. Περιλαμβάνει πολλές ένθετες επιστολές, καθώς και τερατώδεις συνταγές!
9,90 € 8,91 €
Μια έξυπνη και πρωτότυπη ιστορία από τον ταλαντούχο δημιουργό Τομ Πέρσιβαλ για τη διαχείριση και την έκφραση των συναισθηµάτων µας, ακόµα και όταν όλα πάνε στραβά.
9,90 € 8,91 €
Με υπέροχες εικόνες και πάνω από 80 κινούμενα μέρη, το βιβλίο αυτό αφηγείται την ιστορία ενός από τους σπουδαιότερους πολιτισµούς του κόσµου και μας πληροφορεί για τις πόλεις, το θέατρο, τους θεούς, τους µύθους και τον αθλητισµό της αρχαίας Ελλάδας.
12,20 € 10,98 €
Δύο πλήρεις και συναρπαστικοί οδηγοί μέσω των οποίων τα παιδιά θα εξερευνήσουν τα διαφορετικά συναισθήματα και θα γνωρίσουν τις διαφορετικές μορφές οικογένειας.

Νέα σειρά για παιχνιδιάρικα μωρά 1+ έτους που λατρεύουν το κρυφτό! Τα παιδάκια θα ξετρελαθούν με τα υφασμάτινα παραθυράκια αυτών των υπέροχα εικονογραφημένων βιβλίων που κρύβουν ζωάκια της φάρμας, του δάσους, της ζούγκλας και της θάλασσας, καθώς και έξυπνα στιχάκια που ενισχύουν τη γλωσσική ανάπτυξη.


ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΜΑΣ

Ο πολυτάραχος έρωτας της Κυβέλης και του Γεωργίου Παπανδρέου στο νέο βιβλίο του Στέφανου Δάνδολου ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΑΝΕΜΟΣ
Ο μαγικός κόσμος του θεάτρου με γοήτευε πάντα. Και ιδιαίτερα οι παλιοί ηθοποιοί. Οι θρυλικές μορφές του εικοστού αιώνα.

ΝΟΥΡΙΝ – Η νύχτα που φώτισε τη μέρα | Η αληθινή ιστορία πίσω από τον μύθο

Το Κορίτσι του Καιρού από την Κατερίνα Τσεμπερλίδου
ΔΕΣ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ

Νουρίν. Η νύχτα που φώτισε τη μέρα (Μαρία Τζιρίτα - Εκδόσεις Ψυχογιός)

Το Κορίτσι του Καιρού (Κατερίνα Τσεμπερλίδου - Εκδόσεις Ψυχογιός)



ΕΔΡΑ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΤΑΤΟΪΟΥ 121
144 52 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΛ.: 210 28 04 800
FAX: 210 28 19 550 ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ
ΕΜΜ. ΜΠΕΝΑΚΗ 13-15
106 78 ΑΘΗΝΑ
ΤΗΛ.: 210 36 18 654
FAX: 210 36 40 683