Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

Πάνω που ετοιμάζομαι για την συνέχεια της αναφοράς μου στην ταλαιπωρία των ασθενών με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας και, τον ΡΑΤΣΙΣΜΟ που βιώνουν από τα «σχέδια των αρμοδίων», βγαίνουν στο φως και άλλα πολλά που συμβαίνουν στην «ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ» σε βάρος των αναπήρων γενικότερα.
Άλλωστε, το έχω ξαναγράψει, στη χώρα μας η «ευαισθησία» είναι επιλεκτική, και παρόλο που οι αρμόδιοι λένε πως «κάνουν το ΠΑΝ για να ΜΗΝ ταλαιπωρούνται τα Άτομα Με Αναπηρίες», η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ αποδεικνύει ακριβώς το αντίθετο..
Δεν τα λέω εγώ αυτά.
Προκύπτουν από τις ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ των ίδιων των ασθενών και των συγγενών τους.
Αν ψάξετε στα διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και σε σχετικούς με Αναπηρία και χρόνιες παθήσεις ιστότοπους, θα βρείτε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ αν όχι χιλιάδες επώνυμες μαρτυρίες – καταγγελίες που φωτογραφίζουν το ΧΑΛΙ της χώρας μας.
Σήμερα θα πούμε για την γραφειοκρατία, και για το ΑΝ, και κατά πόσο είναι ενημερωμένοι οι υπάλληλοι των υπηρεσιών που ασχολούνται με τα άτομα με αναπηρίες και χρόνιες παθήσεις για τις όποιες «αλλαγές» γίνονται από τους «αρμόδιους σχεδιαστές» του Υπουργείου.
Διαβάστε μια πολύ ενδιαφέρουσα μαρτυρία ασθενή.
«…Απλά για ενημέρωση.....πήγα χθες στα ΚΕΠΑ να καταθέσω τα χαρτιά μου για να περάσω επιτροπή για Τρίτη φορά για παράταση αναπηρική σύνταξης και ενώ είχα ολα τα απαιτούμενα μαντέψτε γιατί δεν έκανα τίποτα και ξεκινάω πάλι από την αρχή να τα μαζεύω! Μου έστειλαν κατόπιν αίτησης μου στο ΕΦΚΑ το παραπεμπτικό μαζί με όλα τα έντυπα, εισηγητικό φάκελο, αίτηση κλπ. Αφού λοιπόν πήγα στο νοσοκομείο άφησα τα χαρτιά και περίμενα τέσσερις μέρες να τα φτιάξει ο γιατρός μου μαζί με γνήσια υπογραφής σε όλα τα συνυποβαλομενα πήγα χθες πήρα νουμερακι και περίμενα 3 ώρες τη σειρά μου, εκπληξη! Λάθος έντυπα! Έχουν αλλαξει από 1/1/18 και η υπάλληλος στο ΕΦΚΑ δεν είχε πάρει χαμπάρι και μου έστειλε τα παλιά! Επίσης η υπάλληλος που τα είδε στο ΚΕΠΑ δεν ήξερε τι είναι το ΕΦΚΑ! Όταν της ειπα πως μου τα εστειλαν πακέτο από εκεί με κοίταξε όλο απορία και μου είπε τι είναι αυτο; τι είναι ΕΦΚΑ; δεν ξέρω. Πάρτε νέα εντυπα και φτιάξτε τα από την αρχή!
Πόση ανευθυνότητα; είναι να απορείς....δημόσιοι υπάλληλοι και οι δυο στην κοσμάρα τους και στη μόνιμη θεσούλα τους και άσε τον πολίτη να ψάχνεται...
Εμπιστοσύνη σε κανένα φορέα, κρίμα!»
Να ρωτήσω ΠΟΙΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;
Να σημειώσουμε και μια «μικρή» λεπτομέρεια την οποία έχω επισημάνει και πιο παλιά…..
Το 90, αν όχι το 100% των ασθενών, είναι «φακελωμένο» ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ στις υγειονομικές υπηρεσίες, και διαδικασίες που θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν σε «χρόνο μηδέν» ηλεκτρονικά, σκοντάφτουν στο γνωστό Ελληνικό ΧΑΡΤΟΜΑΝΙ και στην Γραφειοκρατία των υπηρεσιών.
Κατά τα άλλα, «εκσυγχρονίστηκαν» οι υπηρεσίες.
ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ από τους ασθενείς προς αυτές, και η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ των ανθρώπων κυριαρχεί.
Θα πουν τώρα ορισμένοι, «μπροστά σε άλλα που συμβαίνουν στις υπηρεσίες, αυτά είναι πταίσματα».
ΙΣΩΣ, αλλά για σκεφτείτε, σε ΤΙ Σωματική Κατάσταση είναι ο όποιος ασθενής, και ΑΝ έχει τα κουράγια να τρέχει για τα ίδια και τα ίδια…..
Διαβάστε τι έγραψε ασθενής για τις ενέργειες σε Δημόσιες Υπηρεσίες που άλλα λένε στη μια, και άλλα στην άλλη γιατί ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ…..
«…εγώ οταν θα πηγαίνω σε δημόσια υπηρεσία, θα τους ηχογραφώ. ώστε αν μου πουν στην ίδια υπηρεσία ή σε άλλη υπηρεσία οτι έκανα λάθος θα τους βάζω να ακούνε τι μου είπαν. η θα τους βάζω να μου σφραγίζουν αυτά που μου είπαν «
Τα ΧΑΛΙΑ ΤΟΥΣ.
Θα επανέλθω.

Βασίλης Τσούγκαρης

Σακίδιο Μεταφοράς Εξοπλισμού Firefly TrueNorth

Σακίδιο Μεταφοράς Εξοπλισμού Firefly TrueNorth
Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα: 
Το σακίδιο είναι ένα προϊόν υψηλών προδιαγραφών σχεδιασμένο για την ξεκούραστη μεταφορά ενός πλήρους σετ εξοπλισμού πυροσβεστών. Είναι κατασκευασμένο από υλικό το οποίο ξεχωρίζει για την υψηλή ανθεκτικότητα του σε τριβές και άλλες μηχανικές καταπονήσεις, καθώς επίσης είναι αδιάβροχο και διατηρεί τις ιδιότητες του ακόμα και ύστερα από μακρόχρονη χρήση.
Το εξυπνότερο σακίδιο φωτιάς στην αγορά. Με 2200cu χωρητικότητα φορτίου σε τσάντα εξοπλισμού, συνδυασμένο με μεγάλη τσέπη και θηλιές δεσίματος, μπορεί να κουβαλήσει ότι χρειαστείτε στην πράσινη γραμμή. Ξελύνοντας δυο φερμουάρ μπορείτε να αφήσετε την τσάντα εξοπλισμού και να κουβαλήσετε μόνο τα απαραίτητα- 3lt σακίδιο νερού, fire shelter, και όσα χωράτε στην τσέπη των 300cu.
Με σύστημα ανάρτησης SCS.
Προδιαγραφές – Πρότυπα:
Αφαιρούμενη θήκη για καταφύγιο (Fire Shelter)
Αφαιρούμενη τσάντα υλικών χωρητικότητας 250cu
Αφαιρούμενη τσέπη που κρατά μια φιάλη 1 lt
Προαιρετικά Σύστημα Νερού 3lt
Προτεινόμενη Χρήση:
Kατάλληλο για εξωτερικές εργασίες, πυρόσβεση, διάσωση κλπ.

Επαγγελματικό Radar για σκληρή χρήση. Map Overlay και παρακολούθηση 100 στόχων ΑRPA και 1,000 στόχων AIS.

Η σειρά Black Box Radar MDC-7000 έχει όλα τα πλεονεκτήματα της σειράς MDC-5500 μόνο που συνδέεται με οποιαδήποτε οθόνη επιθυμείτε. Η ευελιξία αυτή προσφέρει πολλαπλές λύσεις για πλοία, ρυμουλκά, αλιευτικά ή Yachts που επιλέγουν να έχουν ίδιες οθόνες για όλο τον ηλεκτρονικό εξοπλισμό τους ή επιθυμούν μεγάλες οθόνες με χαμηλό κόστος.

οθόνη επιλογής μας και ξεχωριστό χειριστήριο
μοναδική μέθοδος ψηφιακής επεξεργασίας σήματος, που εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι πιο μικροί, μακρινοί στόχοι παρουσιάζονται ευδιάκριτα χωρίς παράσιτα
λειτουργία ‘true-trail’ για καταγραφή του ίχνους μονό των κινούμενων στόχων ακόμα και όταν το σκάφος είναι σε πορεία
overlay με χάρτη (δέχεται χάρτη C-MAP και εμφανίζει τους στόχους πάνω στο χάρτη)
ένδειξη στίγματος και απεικόνιση waypoints σε συνεργασία με GPS course-up και north-up (σε συνεργασία με GPS ή δορυφορική πυξίδα), true motion (σε συνεργασία με δορυφορική πυξίδα και speed log)
παρακολούθηση μέχρι 100 στόχων (ARPA) και έξοδος σε plotter ή PC
δυνατότητα απεικόνισης μέχρι 1,000 στόχων AIS
ο χειρισμός του Radar μπορεί να γίνει από δύο θέσεις πλοήγησης (π.χ. γέφυρα και κόντρα γέφυρα)
περιστροφή scanner 24 rpm ή 36 rpm ή 48 rpm

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT S 8040 CB RADIO

CRT S 8040 CB RADIO
40 CX AM/FM European multinorms
Output power 4W AM/FM.
UP/DW key
Backlit keys
Squelch Auto (ASQ).
SCAN function
Channel 9/19.
Microphone 6Br with UP/DW
Call beep.
External speaker plug
WARRANTY 2 YEARS

Ο άνδρας που γεννήθηκε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο Ιστορική κωμωδία

Ο άνδρας που γεννήθηκε με τον Ελευθέριο Βενιζέλο Ιστορική κωμωδία 
Συγγραφέας: Γιάννης Παπαγιάννης
Σειρά: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ
Υπεύθυνος Σειράς: Ελένη Γκίκα
Επιμέλεια: Αλέξανδρος Πανούσης
Ημερομηνία έκδοσης: 1 Οκτωβρίου 2018
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 496
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-161-7
Το 2013 η Άννα Μαρία Αθανασίου ξεκινάει να υλοποιήσει ένα τολμηρό όνειρο: με τη βοήθεια ενός πρώην φίλου της προγραμματιστή και τη χρηματοδότηση ενός μικρού κινηματογραφικού παραγωγού, ξεκινούν να φτιάξουν μια ταινία για τη ζωή του προπάππου της Ιάκωβου Αθανασίου, με βάση ένα πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης. Το πρόγραμμα όμως ξεφεύγει από τα χέρια τους, και η ζωή του εικονικού Ιάκωβου Αθανασίου προκύπτει διαφορετική από εκείνη του πραγματικού.
Γεννημένος την ίδια ημέρα με τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ο Ιάκωβος Αθανασίου προσπαθεί ανάμεσα σε δύο εθνικές χρεοκοπίες (1893 και 1932) να επιτύχει το όνειρό του: να διοριστεί μηχανοδηγός στα τρένα. Όμως οι προσπάθειές του συνήθως ανταμείβονται με ξύλο. Ο Ιάκωβος τρώει τη στιγμή της γέννησής του ξυλιές κι αυτό το μοτίβο θα τον ακολουθεί σε όλη του τη ζωή.
Παράλληλα, δύο παθιασμένες ερωτικές ιστορίες, ο πραγματικός σκανδαλώδης έρωτας του Ίωνα Δραγούμη για την Πηνελόπη Δέλτα κι ο φανταστικός αταίριαστος του Ιάκωβου για την Αλεξάνδρα Μπενάκη, γεννούν το ερώτημα: μπορεί η αγάπη όλα να τα καταφέρει;
Ιστορικά πρόσωπα διατρέχουν το μυθιστόρημα και διασταυρώνονται με τους ήρωες της μυθοπλασίας: ο Βενιζέλος, ο Ανδρέας Συγγρός, ο Εμμανουήλ Μπενάκης, ο Χαρίλαος Τρικούπης, ο Ίων Δραγούμης, η Πηνελόπη Δέλτα, ο Παύλος Μελάς… Η αφήγηση ξεδιπλώνεται μέσα στην ιστορία και αφηγείται την τύχη όχι μόνο του πρωταγωνιστή, αλλά και της Ελλάδας και της ευρύτερης περιοχής των Βαλκανίων.
Μαύρη κωμωδία, μυθιστόρημα αιρετικό και βλάσφημο, όπου οι μύθοι καταρρίπτονται. Όμως, σύμφωνα με τη ρήση του Διονύσιου Σολωμού, «το έθνος πρέπει να μάθει να θεωρεί εθνικό ό,τι είναι αληθινό».

Ευκρίνεια ήχου σε οποιαδήποτε ένταση!



Το JBL Pro SoundBar PSB-1 αποτελεί μία προσιτή ενεργή μονάδα για εμπορική χρήση ειδικά σχεδιασμένη για εφαρμογές σε δωμάτια ξενοδοχείων και καμπίνες κρουαζιερόπλοιων. Με ένα σύνολο βελτιστοποιημένων χαρακτηριστικών που στοχεύουν στις μοναδικές απαιτήσεις αυτών των εφαρμογών, το Pro SoundBar μειώνει το κόστος και την πολυπλοκότητα που συναντιούνται συχνά σε τέτοιου είδους soundbars ενώ παρέχει ταυτόχρονα εξαιρετική ηχητική ποιότητα, ασφάλεια και αξιοπιστία.
Ο σχεδιασμός «όλα σε ένα» του Pro SoundBar παρέχει ήχο πλήρους φάσματος χωρίς την ανάγκη για χρήση subwoofer, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου καθώς ελαχιστοποιεί την μεταφορά ήχου στα διπλανά δωμάτια. Για περαιτέρω διαχείριση έντασης, το Pro SoundBar ενσωματώνει switch περιορισμού έντασης τεσσάρων θέσεων για τον έλεγχο της μέγιστης εξόδου ήχου. Το Pro SoundBar υποστηρίζει τόσο μόνιμες όσο και μεταβλητές πηγές έντασης για την μέγιστη δυνατή συμβατότητα με τις TV. Τα σχετικά ρυθμιστικά switch και η επιλογές πηγών έντασης μπορούν να καλυφθούν με μία ασφαλιστική πλακέτα για την παρεμπόδιση αλλαγής τους από οποιονδήποτε επισκέπτη, εκτός του προσωπικού υποστήριξης.

Ευκρίνεια ήχου σε οποιαδήποτε ένταση
Ευκρίνεια ήχου σε χαμηλή ένταση επιτρέπει στους χρήστες να ακούν καθαρά χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσουν την ένταση σε ενοχλητικά επίπεδα για τα γειτονικά δωμάτια.
Ηχεία πρόσοψης
Τα ηχεία εμπρόσθιας τοποθέτησης προσδίδουν βελτιωμένη καθαρότητα ήχου πάνω από τα εσωτερικά ηχεία της τηλεόρασης. Τα ηχεία των τηλεοράσεων βρίσκονται συνήθως τοποθετημένα πίσω ή κάτω από τις TV, έχοντας ως αποτέλεσμα την μειωμένη ποιότητα ήχου και έντασης αλλά και την αυξημένη ηχητική ενόχληση.
Εξαιρετικά Υλικά Κατασκευής
Δεν έχει τοποθετηθεί κανένα ύφασμα πάνω στη σχάρα του ηχείου, κάνοντας τον καθαρισμό και την συντήρηση του προϊόντος ευκολότερα και λιγότερο επιρρεπή σε βλάβες.

Ευελιξία και Ευκολία Χρήσης
Η Pro SoundBar της JBL είναι συμβατή τόσο με μόνιμα όσο και με μεταβλητά συστήματα ήχου. Είτε η ένταση ελέγχεται απευθείας από την soundbar είτε από την TV, η Pro SoundBar μπορεί να υποστηρίξει και τις δύο περιπτώσεις με ένα μόνο remote control που ελέγχει το συνολικό σύστημα.
Αυτό καθίσταται δυνατό από το χαρακτηριστικό υπέρυθρης (IR) εκμάθησης της Pro SoundBar. Στην περίπτωση της μόνιμης πηγής έντασης, όπου η ένταση ελέγχεται από την soundbar, το Pro SoundBar είναι ικανό να «διαβάσει» τον IR παλμό των ρυθμιστικών έντασης, που σημαίνει ότι οποιοδήποτε remote control μπορεί να χρησιμοποιηθεί, είτε είναι προγραμματιζόμενο είτε όχι. Αυτό επιτρέπει στους επισκέπτες να χρησιμοποιούν το remote control της τηλεόρασης του δωματίου για να ρυθμίσουν το σύστημα χωρίς τη χρήση ενός «έξυπνου» (smart) remote. Έτσι, ανεξάρτητα από οποιεσδήποτε συνθήκες υπάρχοντος συστήματος, το Pro SoundBar της JBL προσφέρει στους χρήστες μία απλοποιημένη εμπειρία!

Website
Email
Facebook
YouTube
Instagram
Twitter
Copyright © 2015, BON STUDIO SA, All rights reserved.
Διεύθυνση:
Κεντρικά Γραφεία
Ζαΐμη 6 – 106 83 – Αθήνα
Τηλ: 210 3809605 – 8, 210 3302059-62
Fax: 210 3845755

Γιάννης Παπαγεωργίου - Σταυρός του Νότου

Γιάννης Παπαγεωργίου
Σταυρός του Νότου Club
Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018
Μετά από ένα γεμάτο μουσικό καλοκαίρι, με εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ο Γιάννης Παπαγεωργίου επιστρέφει στην Αθήνα για να μας παρουσιάσει ζωντανά και επί σκηνής, τον πρώτο του προσωπικό δίσκο, «Από τη σιωπή στη σιωπή», την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, στο Σταυρό του Νότου Club.
Εκτός από τα δώδεκα τραγούδια του νέου του δίσκου, που κυκλοφορεί από τη Minos EMI, ο Γιάννης Παπαγεωργίου θα μοιραστεί με όλους εμάς τραγούδια του από το παρελθόν (Τα ρεφρέν κάποιου χρησμού, 2015), από τραγούδια καινούργιας σοδειάς, και από τραγούδια νοικιασμένα από αλλού

Εξελικτική Θεωρία | Αποδοχή και κατανόηση στην Ελλάδα | Συζήτηση στο Booksplus

Συζήτηση: Εξελικτική Θεωρία
αποδοχή και κατανόηση στην Ελλάδα


Δευτέρα 8 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο BOOKSPLUS, Πανεπιστημίου 37 
 

Μιλούν:
Ιωάννα Σουφλέρη, δημοσιογράφος, Το Βήμα
Σπύρος Μανουσέλης, δημοσιογράφος, Η Εφημερίδα των Συντακτών
Σπύρος Σφενδουράκης, αναπλ. καθηγητής,
Τμήμα Βιολογίας, Παν/μιο Κύπρου
Κώστας Καμπουράκης, Παν/μιο Γενεύης,
συγγραφέας του βιβλίου «Κατανοώντας την Εξέλιξη»
Η εκδήλωση γίνεται με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου
Κατανοώντας την Εξέλιξη του Κώστα Καμπουράκη. Δείτε περισσότερα για το βιβλίο, εδώ
Η είσοδος είναι ελεύθερη
Πληροφορίες στο τηλ: 210 3222300

Από το θεατρικό παιχνίδι στην οργανωμένη παράσταση και το θεατρικό παιχνίδι στην παράσταση θεάτρου για παιδιά

Από το θεατρικό παιχνίδι στην οργανωμένη παράσταση και το θεατρικό παιχνίδι στην παράσταση θεάτρου για παιδιά
Ένθετα δύο έργα θεάτρου για παιδιά με θεατρικό παιχνίδι: Ο χρόνος είναι ένα παιχνίδι που παίζει. Το δαχτυλίδι του Μίνωα
Λάκης Κουρετζής
Ταξιδευτής, 2018
292 σελ.
ISBN 978-960-579-086-8,
"Το παιχνίδι είναι μια περίπτωση αγωγής που το παραδοσιακό σχολείο απέκλεισε γιατί του φαινόταν πως δεν διέθετε καμία λειτουργική σημασία", είχε διαπιστώσει κάποτε ο Jean Piaget. Το παιχνίδι το θεωρούσαν μόνο μια ξεκούραση ή εκτόνωση μιας πλεονάζουσας ενέργειας. Αυτή η απλουστευτική άποψη δεν εξηγεί ούτε τη σημασία που τα παιδιά αποδίδουν στα παιχνίδια τους, ούτε στη σταθερή μορφή που παίρνουν τα παιχνίδια των παιδιών, τις συμβολικές ή φανταστικές επινοήσεις (J. Piaget - Psychologie et pedagogie).
Οι βιωματικές, λειτουργικές, παραστατικές όψεις της γνώσης και της έκφρασης του παιδιού που βρίσκεται μέσα σε κάθε μαθητή, η ανθρώπινη ανάπτυξη της νόησης που οδηγεί από στοιχειώδεις αισθήσεις, κίνησης και λόγου, λογικές που συντελούν στην ανάδειξη του προσώπου, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για μια σύγχρονη - προοδευτική διαμόρφωση συστημάτων και μεθόδων ικανών να παράγουν καταστάσεις μετασχηματισμού δεδομένων στερεότυπων με εργαλεία τη μίμηση, την κίνηση, τις αντιλήψεις του παιδιού δια μέσου της μετατροπής μιας διανοητικής εικόνας σε πράξη.
Συμβάντα και γεγονότα, συμπεριφορές και ανάγκες που απασχολούν ένα παιδί, οφείλουν να ενδιαφέρουν κάθε παιδαγωγό, εκπαιδευτικό, ψυχολόγο, θεατρολόγο.
Προς αυτή την κατεύθυνση προσπαθεί αυτό το βιβλίο να κινηθεί. Με εργαλείο το Θεατρικό Παιχνίδι - την παιδαγωγική θεάτρου ως κοινωνικό και πολιτιστικό αγαθό. Διότι το αυθεντικό Θεατρικό Παιχνίδι είναι ικανό να λειτουργήσει από έναν έγκυρο και έμπειρο εμψυχωτή ως πολυεργαλείο, διαμάθημα, όχημα που μπορεί να συμβάλει ως μέθοδος, να συνδράμει τα παιδιά, να τα οδηγήσει στην προσέγγιση και εξοικείωση με το θεατρικό φαινόμενο.
Γιατί το θέατρο εστί
μια τέχνη σύνθετη,
κοινωνική,
έντονα παιδευτική.
"Αφού όλος ο κόσμος είναι μια σκηνή" (William Shakespeare) σε αυτήν την σκηνή δε μπορούν να λείπουν τα παιδιά. Όσο ακόμα υπάρχουν "παιδιά".
Λάκης Κουρετζής

8 ξενώνες για το φθινόπωρο


ArtTravel

1

 Ελλάδα

8 ξενώνες για το φθινόπωρο.
Πατήστε εδώ
2

Ευρυτανία

Το μυστήριο του φαραγγιού όπου βρέχει ασταμάτητα.
3

Κόσμος

Η 86χρονη που έχει ταξιδέψει σε 87 χώρες και συνεχίζει.
Πατήστε εδώ
Πατήστε εδώ
4

Αθηνά

Τα 6 τοπ μαγειρεία στα Νότια Προάστια.
Πατήστε εδώ

Oγδοντάρηδες με ανοσοποιητικό σύστημα εικοσάρη χάρη στο…

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΣ-ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΑΔΑΡΕΣ ΜΟΥ ΧΑΝΙΩΤΙΚΕΣ

-58% Καρπενήσι 5*Montana Hotel με 2 Παιδιά Δωρεάν + Ημιδιατροφή+Spa

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι-58%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Ατομα ΚΑΙ 2 παιδιά ένα έως 12 και ένα έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, Ηamam, Sauna και του Γυμναστηρίου!
✔ Δωρεάν Ιδιωτικό Parking ✔ Κορυφαία Τοποθεσία ✔ Παιδότοπος ✔ Παιδική Χαρά ✔ Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας
★ Χώρος Στάθμευσης ★ Bar ★ Εστιατόριο ★ Γυμναστήριο ★ Παιδική Χαρά ★ Παιδότοπος ★ Spa
€199 από €478Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+5 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/06/2019
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€59 από €118Δες το Τώρα!
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι
5* Ramada Loutraki Poseidon Resort - Λουτράκι- 56%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών
 All Inclusive
 έως 23/10/2018
 Μπροστά στην Παραλία!
€109 από €250Δες το Τώρα!
ViP Suite 4 Season - Αράχωβα
ViP Suite 4 Season - Αράχωβα- 30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών
 Χωρίς Πρωϊνό
 έως 31/10/2018
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€61 από €86Δες το Τώρα!
4* SAZ City Life Hotel Ioannina - Ιωάννινα
4* SAZ City Life Hotel Ioannina - Ιωάννινα
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών
 Πρωινό
 έως 25/04/2019
 Free WiFi!
€71Δες το Τώρα!
Χάνι του Ζήση - Χάνια Πηλίου
Χάνι του Ζήση - Χάνια Πηλίου- 34%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 Έως 11/11/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€59 από €90Δες το Τώρα!
Σαν Παραμύθι - Τρίκαλα Κορινθίας
Σαν Παραμύθι - Τρίκαλα Κορινθίας- 29%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 25/04/2019
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€149 από €210Δες το Τώρα!
Dias Hotel - Ναύπλιο
Dias Hotel - Ναύπλιο- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+7 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/05/2019
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€109 από €198Δες το Τώρα!
Kronos Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας
Kronos Hotel - Πλαταμώνας Πιερίας- 60%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 26/09/2018
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€169 από €420Δες το Τώρα!
4* Anamar Pilio Resort - Πήλιο
4* Anamar Pilio Resort - Πήλιο- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+6 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 25/04/2019
 Επιπλέον 1 Διανυκτέρευση ΔΩΡΟ και -3% έκπτωση με COSMOTE DEALS for YOU!
€209 από €420Δες το Τώρα!
4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα
4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα- 41%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 5 ετών (+7 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 21/04/2019
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον Διανυκτέρευση Δωρεάν!
€129 από €220Δες το Τώρα!
Ilion Traditional Hotel - Ναύπλιο
Ilion Traditional Hotel - Ναύπλιο- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 31/05/2019
 Παρέχεται Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€109 από €198Δες το Τώρα!
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ- 50%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών (+4 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 25/04/2019
 Ελεύθερη χρήση Εσωτερικής Πισίνας ή Υδρομασάζ!
€78 από €156Δες το Τώρα!
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα
5* Ionian Blue Hotel Bungalows & Spa Resort - Λευκάδα- 40%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 28η Οκτωβρίου (26/10 - 29/10/2018)
 Free Wi Fi
€189 από €315Δες το Τώρα!
Ξενώνας Σεμέλη - Καρπενήσι
Ξενώνας Σεμέλη - Καρπενήσι- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 1 Άτομo (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 01/11/2018 έως 31/05/2019
 Rafting, Ξενάγηση και Πεζοπορία!
€79 από €158Δες το Τώρα!
4* Danai Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας
4* Danai Hotel & Spa - Κατερίνη Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 21/04/2019
 Δωρεάν χρήση Υδρομασάζ, Sauna και Γυμναστήριο!
€129 από €258Δες το Τώρα!
Porto Marine - Πλαταμώνας Πιερίας
Porto Marine - Πλαταμώνας Πιερίας- 28%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 13 ετών (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/10/2018
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€219 από €306Δες το Τώρα!
Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» - Δροσοπηγή Μάνης
Οικολογικός Ξενώνας «Philothea» - Δροσοπηγή Μάνης- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 Έως 5 Άτομα
 Χωρίς Πρωϊνό
 έως 25/04/2019
 Για διαμονή από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται μία επιπλέον διανυκτέρευση Δωρεάν!
€119 από €238Δες το Τώρα!
Douka Sea Front Residencies - Μονεμβασιά
Douka Sea Front Residencies - Μονεμβασιά- 24%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 2 ετών
 Χωρίς Πρωϊνό
 έως 31/03/2019
 Υπέροχη Τοποθεσία!