Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019

Φακός Vulcan Firevulcan Streamlight 44700

Περιληψη
O Φακός Vulcan Firevulcan Streamlight 44700 LED με διάρκεια ζωής 50.000 ωρών με ιόντα λιθίου όπου  επαναφορτίζεται σε 5 ώρες. 
Επαναφορτιζόμενος φακός.Αυτό το ελαφρύ επαναφορτιζόμενο φανό LED είναι ένα σημαντικό  εργαλείο πυρόσβεσης που θα επιπλέει ακόμη και στο νερό!
Η φωτεινή ακτινοβολία του φως φτάνει σε μεγάλες αποστάσεις, παρέχοντας παράλληλα τον βέλτιστο περιφερειακό φωτισμό για να βοηθήσει την πλοήγηση και δύο μπλε φώτα LED πίσω που καθιστούν βέβαιο ότι οι συνεργάτες σας μπορούν να το δουν σε παχιά καπνό.
Τα βελτιστοποιημένα ηλεκτρονικά συστήματα παρέχουν ρυθμιζόμενη ένταση

LALIZAS Liferaft SOLAS OCEANO, Ρίψεως Αυτόματα Ανορθούμενου Τύπου

LALIZAS Liferaft SOLAS OCEANO, Ρίψεως Αυτόματα Ανορθούμενου Τύπου 
Για χρήση σε όλους τους τύπους επιβατηγών πλοίων
Πακέτα εξοπλισμού:SOLAS Pack A ή SOLAS Pack B
Χωρητικότητα: από 25 έως 100 άτομα
Δοχείο GRP
Ανθεκτικό Υλικό Rubber
Διπλοί θάλαμοι αέρος
Μέγιστο ύψος στοιβασίας: 36 μέτρα (Σχοινί ενεργοποίησης μέχρι 46 μέτρα)
Μονωμένο δάπεδο για συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας
Υψηλής ορατότητα φουσκωτή σκεπή με αντανακλαστικές ταινίες SOLAS
Πλήρως λειτουργικό σε θερμοκρασίες από -30°C έως + 65°C
Παγκόσμιο δίκτυο σταθμών Service
Παρέχεται με βάση σε ξυλόκουτα

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT ONE CB RADIO ME S METER!

CRT ONE CB RADIO ME S METER!
CRT ONE-N CRT ONE MINI CB RADIO
ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ CB ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!!
ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ S-METER
ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΔΕΚΤΗΣ ,(ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΡΑΔΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΧΡΗΣΗ 28-30 ΜΗΖ (400ch) ΚΑΙ ΙΣΧΥΟΣ 10w ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ!)
AM/FM European Multinorms
4W Output Power(10W AMATEUR VERSION)
Small and design
Backlit keys
Squelch control Manual/ASQ
RF Gain control
CH9/CH19 emergency
Keypad lock
Scan Function
LCD Display
External speaker Jack
Dimensions : 10.2 x 10 x 2.5 cm
WARRANTY 2 YEARS
RF/S METER

Το πιο τρελό τριήμερο (με CD)

Το πιο τρελό τριήμερο (με CD) 
Κέλλυ Σταμουλάκη
Εικονογράφος: Ελίζα Βαβούρη
Μουσική: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
Σχήμα: 21Χ29
Σελίδες: 40
Εξώφυλλο: Σκληρό
ISBN: 978-960-567-164-8
Ο μικρός Ιάσονας καλείται να περάσει ένα τριήμερο στο σπίτι της γιαγιάς του. Πώς όμως θα αποχωριστεί τα αγαπημένα του ηλεκτρονικά παιχνίδια; Τι σχέδια θα σκαρφιστεί προκειμένου να πείσει τη γιαγιά του να τον αφήσει να φιλοξενηθεί στον συμμαθητή του τον Σωτήρη; Και πώς θα αντιμετωπίσει αυτά τα σχέδια η πανέξυπνη γιαγιά και η ιδιαίτερη παρέα της; Τι σχέση έχουν με το τριήμερο του Ιάσονα ένας θησαυρός, ένας αστυνομικός, και δύο πιτσαδόροι;
Απίστευτα μπερδέματα, κωμικές καταστάσεις και ανατροπές ξετυλίγουν το κουβάρι της ιστορίας μας και συνθέτουν μια περιπετειώδη και συνάμα τρυφερή κωμωδία, που αναδεικνύει τη σημασία του παιχνιδιού και της ανθρώπινης επαφής.
Το βιβλίο περιέχει CD με αφήγηση, θεατρικούς διαλόγους και τραγούδια. Τη μουσική έχει γράψει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και τραγουδούν οι Πασχάλης Τσαρούχας, Νέλλη Γκίνη, Ρένος Ρώτας, Λένα Σταμέλου, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Παύλος Εμμανουηλίδης, Νίκος Παρασκευόπουλος, Γιώργος Στεφανουδάκης, Έλενα ∆ελακούρα, Νένα ∆ρογγίτη και Μαυρίκιος Μαυρικίου.
Αφηγείται η Κέλλυ Σταμουλάκη.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Γεωργία Χάρδα, «Το πιο τρελό τριήμερο» της Κέλλυς Σταμουλάκη κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλαση, 8/10/2018, Timelink
Κώστας Κούλης, Συνέντευξη με την Κέλλυ Σταμουλάκη, 4/12/2018, NOIZY.GR
Απόστολος Πάππος, Το πιο τρελό τριήμερο, της Κέλλυς Σταμουλάκη, elniplex, 14/11/2018
Χρυσάνθη Κούτρη, Το «Πιο τρελό τριήμερο» ζουν μικροί και μεγάλοι στο θέατρο Ήβη, 22/12/2018, ARTVIEWS

"Το τέλος" του Σάμουελ Μπέκετ


 Σάμουελ Μπέκετ

 
Το τέλος


Μετάφραση: ΘΑΛΕΙΑ ΜΕΛΗ-ΧΩΛΛ




ISBN: 978-960-221-831-0,
σχ. 14x21, σελ. 48,
α΄ έκδοση Οκτώβριος 2019,
τιμή: 6,00€ (χωρίς Φ.Π.Α)
Το τέλος γράφτηκε το 1946 στα γαλλικά με τον τίτλο La Fin και το 1954 μεταφράστηκε στα αγγλικά από τον ίδιο τον συγγραφέα με τον τίτλο The End. Μέσω αφήγησης σε πρώτο πρόσωπο, παρακολουθούμε τη σταδιακή αποξένωση και αποδόμηση (βιολογική, ψυχική και πνευματική) του ήρωα. Η πλοκή της ζωής του έχει ήδη προηγηθεί και την πορεία της τελικής ευθείας διατρέχει η γλώσσα και το ύφος του Μπέκετ: Λόγος τολμηρός, ωμός, φαινομενικά «αθώος λογοτεχνίας»· σαρκασμός, χιούμορ, ειρωνεία· γλώσσα υπαινικτική, ανατρεπτική, ανελέητη, ποιητική (άλλοτε με εσκεμμένη επιτήδευση και άλλοτε με σπαρακτική γνησιότητα)· κοινωνικοί, πολιτικοί και θρησκευτικοί σχολιασμοί, χωρίς διδακτισμό. Σχοινοβατώντας ανάμεσα στην ελεύθερη βούληση και τη μοίρα, ο ήρωας περιφέρεται ως «σάρκα ζωντανή» στο «γνωστό σκηνικό του μεγαλείου και της ερήμωσης». Ένα έργο δυνατό που προσφέρεται για πολλαπλή ανάγνωση.
ΣΑΜΟΥΕΛ ΜΠΕΚΕΤ (1906-1989): Ιρλανδός θεατρικός συγγραφέας, μυθιστοριογράφος, ποιητής, δοκιμιογράφος. Λογοτεχνικό ρεύμα: Μοντερνισμός, Θέατρο του Παραλόγου. Πένα τολμηρή, λόγος βαθιά πεσιμιστικός, που συχνά μετριάζεται από ένα καυστικό χιούμορ. Ωστόσο, ο «πεσιμισμός» του Μπέκετ δεν αναφέρεται τόσο στην ανθρώπινη κατάσταση, όσο σε μια κατεστημένη πολιτιστική και κοινωνική δομή, που συγκρούεται με την έμφυτη ανθρώπινη αισιοδοξία και τελικά της επιβάλλεται αποχαυνωτικά. Στα τελευταία του έργα πραγματεύεται τα θέματά του με ένα έντονα κρυπτικό και ελλειπτικό ύφος.  Έγραψε τα θεατρικά έργα: Human Wishes (1936), Eleutheria (1947), Fragment de théâtre I & ΙΙ (1950), En attendant Godot (1952), Acte sans Paroles I & ΙΙ (1956), Fin de partie (1957), Krapp’s Last Tape (1958), Happy Days (1961), Oh les beaux jours (1963), Play (1964), Come and Go (1966), Breath (1969), Not I (1972), That Time (1976), Footfalls (1976), Neither (1977), A Piece of Monologue (1979), Rockaby (1981), Ohio Impromptu (1981), Catastrophe (1982), What Where (1983)· την τριλογία: Molloy (1951), Malone meurt (1951), L’innommable (1953)· τα μυθιστορήματα: Dream of Fair to Middling Women (1932), Murphy (1938), Mercier and Camier (1946), Watt (1953), Comment c’est (1961)· τα διηγήματα: «Echo’sBones» (1933), «More Pricks Than Kicks» (1934), «L’Expulsé» (1946), «Le Calmant» (1946), «La Fin» (1946), «L’Image» (1959), «Premier Amour» (1970), «Le Dépeupleur» (1970), «Pour finir encore et autres foirades» (1976), «Company» (1980), «Mal vu mal dit» (1981), «Worstward Ho» (1983), «Stirrings Still» (1988), «As the Story was Told» (1990)· ποίηση, δοκίμια, καθώς και έργα για το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Το 1969 του απονεμήθηκε το Νόμπελ Λογοτεχνίας. Πέθανε στο Παρίσι στις 22 Δεκεμβρίου 1989 και η σορός του αναπαύεται στο Κοιμητήριο του Montparnasse.

Σεμινάριο στον ΟΦΑ: Ήλιος, Σάββατο 9 Νοεμβρίου

sun
 

Σεμινάριο στον ΟΦΑ: Ήλιος, Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Το άστρο της ημέρας.
Ήλιος ο φωτοδότης που ξυπνά τους σκληρά εργαζόμενους όλου του κόσμου, για να εργαστούν.
Ήλιος ο αναιδής που κτυπά τα βλέφαρα των αγκαλιασμένων εραστών να τους θυμίσει ότι είναι ώρα να χωρίσουν (προσωρινά).
Ο θερμός Ήλιος που αναζητούμε με μανία τον κρύο χειμώνα. Κάθε φωτογραφία αυγής και ηλιοβασιλέματος είναι κι ένας ύμνος στον Ήλιο. Αμέτρητοι σεμνοί άνθρωποι έχουν σφαγιασθεί, κατακαεί, βασανισθεί, φυλακιστεί στ' όνομά του.
-Ποιες φωτιές καίνε για χάρη μας στα σωθικά του;
-Πώς επηρεάζει η παρουσία του τις τηλεπικοινωνίες μας, την ψυχή μας, τα κόκκαλά μας;
-Θα σβήσει ποτέ, κι αν ναι, τώρα γρήγορα;
Θα δοθούν απαντήσεις... το υποσχόμαστε.
Εισηγητές η Χριστίνα Ηρακλέους και ο Καλλίνικος Ταουκτσόγλου, καθημερινοί παρατηρητές του άστρου μας.
Σάββατο 9 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα, στα γραφεία του Ομίλου Φίλων Αστρονομίας, Αλεξανδρείας 113.
-Για τα σεμινάρια υπάρχει μια ελάχιστη συμβολική επιβάρυνση για τα μη μέλη (3 ευρώ και 2 ευρώ για φοιτητές). Η παρακολούθηση των σεμιναρίων είναι δωρεάν για μαθητές Δημοτικού και τα τακτοποιημένα οικονομικώς μέλη του Ομίλου.
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Εκδρομή στον Παλαιό Παντελεήμονα

Like  Tweet  Pin 
Palaios Panteleimonas at evening
 

Εκδρομή στον Παλαιό Παντελεήμονα

O Όμιλος Φίλων Αστρονομίας διοργανώνει εκδρομή στον Παλαιό Παντελεήμονα για το Σαββατοκύριακο 9 & 10 Νοεμβρίου.
Η μεταφορά των μελών (και όχι μόνο) θα γίνει με ιδιωτικά μέσα (ΙΧ) και το κόστος εκτιμάται περίπου στα 35 ευρώ ανά άτομο που περιλαμβάνει μία διανυκτέρευση σε ξενώνα της περιοχής κι ένα γεύμα σε ταβέρνα το Σάββατο βράδυ.
Μέσα στο πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνεται αστροπαρατήρηση και ουρανογραφία από την ομάδα παρατήρησης του ΟΦΑ στην θέση Πατωμένη, 12 χλμ από τον Π. Παντελεήμονα, εφόσον ο καιρός το επιτρέπει.
Οι συμμετοχές ήδη καλύπτουν την δυνατότητα του ξενώνα και όσοι δεν δήλωσαν ακόμη συμμετοχή θα πρέπει να κάνουν κράτηση σε άλλον ξενώνα.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις επικοινωνήστε με τον κ. Δημόκριτο Τσουκάπα στο dimokritos14@yahoo.gr και στα τηλέφωνα 6977283801 ή 2392076000
***
ofa logo
ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
www.ofa.gr

Οι ναυαγοί της Ανδρομέδας

Οι ναυαγοί της Ανδρομέδας 
Το μυθιστόρημα «Οι ναυαγοί της Ανδρομέδας» είναι ένα ταξίδι από το παρόν του ιστορικού παρελθόντος στον μέλλοντα χρόνο του χθες.
Δοσμένο με κλασική, φανταστική και υπερρεαλιστική γραφή, περιγράφει την ομορφιά των αισθημάτων και τη στέρηση της ελευθερίας του Μάρκου Ευγενικού και της Βασιλείας των Πόλεων. Δυο νέων που βιώνουν δραματικά την πατρική αυθεντία και την κρατική βία. Διαπομπεύονται, φυλακίζονται και απελευθερώνονται από τη νεραϊδομάνα, γυναίκα και μηχανή, για να οδηγηθούν «σε άλλη γη και σ’ άλλα μέρη», στον αστερισμό της Ανδρομέδας.
Όλα διαδραματίζονται σε ένα ιστορικό χώρο και πλαίσιο, άλλοτε δοσμένο δραματικά και άλλοτε με διαλυτική ειρωνεία.
Η γλώσσα του είναι χαρίεσσα, με προσεγμένη γραφή, ανάλογη με το περιβάλλον: ερωτικό, δραματικό, του δικαστηρίου ή της φυλακής. Με αφήγηση που συνδυάζει τη μαγεία του φανταστικού με τη γνώση της ζωής, την ομορφιά των πραγμάτων, επιχειρεί την υπέρβαση του σύγχρονου και παντοδύναμου απλουστευτικού τρόπου γραφής και πλοκής.
Είναι ένα μυθιστόρημα προοπτικής και πραγματικότητας, που συνδυάζει την αναγεννησιακή «ζουγραφιά» και «στόρηση» με την ιστορική πραγματικότητα και την πολιτική επικαιρότητα.
Ένα κείμενο ανθρωπιάς και απελευθέρωσης, πραγματικότητας και οραματισμού, προσπάθεια διεξόδου από τα ανθρώπινα αδιέξοδα, στο χώρο του ετερόκλιτου «εδώ» και «εκεί», με έντεχνη γραφή που αποκλίνει από το τετριμμένο και την εκζήτηση.
Οι ναυαγοί της Ανδρομέδας
συγγραφέας: Αντώνης Σανουδάκης-Σανούδος
Isbn:978-960-579-103-2
Διαστάσεις: 14 X 21
Σελίδες: 215

Αθήνα: Η Πανόρμου μέσα από 7 γευστικές στάσεις

Αθήνα: Η Πανόρμου μέσα από 7 γευστικές στάσεις

Σημειώστε...

Σπαγγέτι με σάλτσα πέστο, σπανάκι και κολοκυθάκια

Κιμαδόπιτα με πράσο

Βυτίνα: 5+1 προτάσεις για καλό φαγητό

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ- ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ

-47% Καρπενήσι Casa Di Neve σε Loft Suite με Τζάκι & ημιδιατροφή+παιδί Δωρεάν!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
Casa Di Neve - Καρπενήσι
Casa Di Neve - Καρπενήσι-47%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/05/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
✔ Παιδότοπος ✔ Ξύλα για το Τζάκι ✔ Free WiFi στους κοινόχρηστους Χωρους ✔ Welcome drink ✔ Τζάκι ✔ Επιτρέπονται τα Κατοικίδια κατόπιν αιτήματος ✔ Δημόσιος Χώρος Στάθμευσης
★ WiFi ★ Χώρος Στάθμευσης ★ Bar ★ Εστιατόριο ★ Παιδότοπος
€179 από €338Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας
4* Olympus Mediterranean Boutique Hotel - Λιτόχωρο Πιερίας- 50%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 14 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 31/05/2020
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας και της Sauna!
€189 από €378Δες το Τώρα!
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο- 40%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα KAI 1 παιδί έως 12 ετών (+5 επιλογές)
 All Inclusive
 Χριστούγεννα (23/12 έως 26/12) ΚΑΙ Πρωτοχρονιά (30/12 έως 02/01)
 Mini Club για τους μικρούς μας φίλους με δημιουργική απασχόληση!
€450 από €750Δες το Τώρα!
Ξενώνας Lilium Inn - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, Καϊμακτσαλάν
Ξενώνας Lilium Inn - Παλαιός Άγιος Αθανάσιος, Καϊμακτσαλάν- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Χωρίς Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Free WiFi
€140 από €200Δες το Τώρα!
Αρχοντικό Αγκωνάρι - 3/5 Πηγάδια Νάουσας
Αρχοντικό Αγκωνάρι - 3/5 Πηγάδια Νάουσας- 55%
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Πρωινό
 έως 30/05/2020
 Δίωρη δραστηριότητα ποδηλασίας και Late check out στις 17:00!
€99 από €220Δες το Τώρα!
4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα
4* Nevros Hotel Resort & Spa - Λίμνη Πλαστήρα- 41%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 5 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Χρήση κέντρου Spa το οποίο περιλαμβάνει Sauna - Υδρομασάζ με Prive χρήση!
€129 από €220Δες το Τώρα!
Οδός Ονείρων - Αράχωβα
Οδός Ονείρων - Αράχωβα- 34%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 κατόπιν διαθεσιμότητας!
€189 από €288Δες το Τώρα!
4* Portaria Hotel - Πορταριά Πηλίου
4* Portaria Hotel - Πορταριά Πηλίου- 43%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Ημιδιατροφή
 έως 31/03/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€148 από €258Δες το Τώρα!
Petra & Elato Art Hotel - Ορεινή Αρκαδία
Petra & Elato Art Hotel - Ορεινή Αρκαδία- 32%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδιά έως 6 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€109 από €160Δες το Τώρα!
Faris Hotel - Λακωνία
Faris Hotel - Λακωνία- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 Ημιδιατροφή
 έως 30/04/2020
 Χώρος στάθμευσης
€148 από €210Δες το Τώρα!
Nefeles Luxury Residence & Lounge - Ορεινή Αρκαδία
Nefeles Luxury Residence & Lounge - Ορεινή Αρκαδία- 61%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών
 Πρωινό
 έως 25/04/2020
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€118 από €299Δες το Τώρα!
Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας - Ορεινή Ναυπακτία
Τα Σπιτάκια της Ιφιγένειας - Ορεινή Ναυπακτία- 43%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό + Ένα Γεύμα
 έως 19/04/2020
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€124 από €218Δες το Τώρα!
Η Τεύθις  - Δημητσάνα
Η Τεύθις - Δημητσάνα- 30%
 2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 5 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 20/12/2019 και 06/01 έως 30/03
 Early check in και Late check out κατόπιν διαθεσιμότητας!
€65 από €93Δες το Τώρα!
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι
5* Montana Hotel & Spa - Καρπενήσι- 48%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 30/04/2020
 Ελεύθερη χρήση της Εσωτερικής Πισίνας, Ηamam, Sauna και του Γυμναστηρίου!
€249 από €478Δες το Τώρα!
Mediterranee Hotel - Πάτρα
Mediterranee Hotel - Πάτρα- 53%
 2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/09/2020
 Early check in στις 10:00 και Late check out στις 19:00 κατόπιν διαθεσιμότητας!
€46 από €98Δες το Τώρα!
5* Glyfada Riviera Hotel - Αθήνα
5* Glyfada Riviera Hotel - Αθήνα
 2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
 2 άτομα
 Πρωινό
 έως 31/03/2020
 Free WiFi
€112Δες το Τώρα!
Anastassiou Hotel - Καστοριά
Anastassiou Hotel - Καστοριά- 30%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 3 ετών (+3 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Κοντά στο κέντρο!
€90 από €128Δες το Τώρα!
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ
4* Nymfes Hotel & Spa - Λουτρά Πόζαρ- 40%
 2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 4 ετών (+4 επιλογές)
 Πρωινό
 έως 30/04/2020
 Ελεύθερη χρήση Εσωτερικής Πισίνας ή Υδρομασάζ!
€78 από €130Δες το Τώρα!
Ξενώνας Δημάτη - Όλυμπος
Ξενώνας Δημάτη - Όλυμπος
 2 ημέρες (1 Διανυκτέρευση)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 10 ετών
 Πρωινό
 έως 18/12/2019
 Free WiFi
€57Δες το Τώρα!
footer