Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019

Κράνος Ασφαλείας Πυροσβεστών VFR2009 TX SICOR

Κράνος Ασφαλείας Πυροσβεστών VFR2009 TX SICOR
Το Κράνος Ασφαλείας Πυροσβεστών VFR2009 TX SICOR έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της πυρκαγιάς σε κτίρια και άλλες δομές, είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τις απαιτήσεις ασφαλείας που απαιτούνται από το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN 14458.
Το κέλυφος είναι κατασκευασμένο από κράμα υλικών, συμπεριλαμβανομένου και Kevlar, από ειδικές ίνες υψηλής τεχνολογίας και ρητίνες τα οποία εγγυώνται υψηλό επίπεδο προστασίας.
Απορροφά και διανέμει την ενέργεια από την επίδραση ώστε να μην μεταφέρεται εξ ολοκλήρου και βίαια στο κεφάλι και το λαιμό του χρήστη ενώ για μεγαλύτερη δύναμη στο κράνος έχουν τοποθετηθεί κατά μήκος και εγκάρσια στρογγυλεμένες ενισχύσεις.
Επίσης προσφέρει μια τέλεια μόνωση μεταξύ του εξωτερικού του κράνους και στο κεφάλι του χρήστη. Διαθέτει σύστημα ρύθμισης προσαρμογής για μεγαλύτερη άνεση στην χρήση ενώ είναι κατάλληλα σχεδιασμένο ώστε να χρησιμοποιηθεί με τα πιο κοινά συστήματα επικοινωνίας.

Black Box Πομποδέκτης IC-M400BB

Black Box Πομποδέκτης IC-M400BB
Όταν ο χώρος είναι περιορισμένος 










Χαρακτηριστικά
• Εξοικονόμηση χώρου, πλήρως λειτουργικό VHF/DSC. 
• Ελέγχεται από COMMANDMIC TM, HM -195B/SW
• Νέο, εύχρηστο περιβάλλον λειτουργίας. 
• Λειτουργία απομόνωσης θορύβου που περιορίζει το περιβαλλοντικό θόρυβο έως και 90%. 
• Ήχος αναγγελιών με εξωτερικό ηχείο 10W.
• Προηγμένη στεγανοποίηση IPX7. 
Περισσότερα
• Dual watch Tri-watch function
• Άμεση πρόσβαση σε Ch16 και το κανάλι κλήσης
• Λειτουργία αγαπημένο κανάλι
• Λειτουργία αυτόματης σάρωσης 
• AquaQuake λειτουργία αποστράγγισης 
• Δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικό ηχείο
Supplied accessories:
• COMMANDMIC, HM-195B/SW* 
• Καλώδιο τροφοδοσίας 
* COMMANDMIC, HM-195B/SW πωλείται ξεχωριστά,

ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΝΑ ΚΑΙ ΛΑΤΕΡΝΕΣ

Το εργαστήριο κατασκευής χειροποίητων Πιάνων και Λατερνών του ΠΑΝΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ σας περιμένει!
Μπορείτε να επισκεφτείτε και τον ιστοχώρο του κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ

CRT 2000

CRT 2000
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΛΙΚ ΕΔΩ


CITIZEN BAND AM/FM EUROPEAN MULTI-NORMS
LARGE LCD DISPLAY COLORS
MULTI-FUNCTIONS

ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ CRT

Αλλαγές

Αλλαγές 
Φραντζέσκα Αλεξοπούλου-Πετράκη
Εικονογράφος: Βασίλης Κουτσογιάννης
Σειρά: Πολύχρωμοι Χαρταετοί
Σχήμα: 14Χ21
Σελίδες: 32
Εξώφυλλο: Μαλακό
ISBN: 978-960-567-172-3
Κάθε καινούργια αλλαγή φέρνει και μια μικρή ανατροπή στη ζωή του Πέτρου, που αντιμετωπίζει τις αλλαγές με δυσπιστία και «κουμπώνεται» στον εαυτό του. Όμως η τελευταία αλλαγή τον παρασύρει σαν κύμα με το μυστήριό της! Έτσι, αποφασίζει να δράσει, γοητευμένος από αυτό το παιχνίδι της ζωής που ζωγραφίζει με ανεξίτηλα χρώματα το μέλλον του.
ΚΡΙΤΙΚΕΣ
Συνέντευξη της συγγραφέως Φρατζέσκας Αλεξοπούλου- Πετράκη, independent.gr, 26/3/2019
Έρικα Αθανασίου, Διότι οι αλλαγές μπορούν να γίνουν ευχάριστες, ακόμα κι αν δεν δείχνουν για τέτοιες. Κι αυτό είναι το σημαντικότερο μήνυμα του βιβλίου., Διάστιχο, 22/4/2019
Μαρία Σούμπερτ, Μια γενιά "από δεύτερο χέρι" , Θεαθήναι, 25/4/2019
Γεωργία Χάρδα, «Αλλαγές» της Φραντζέσκας Αλεξοπούλου-Πετράκη ,TIMElink, 30/04/2019
Γεωργία Παράσχου, Οι Εκδόσεις Διάπλαση με τη Συλλογή Πολύχρωμοι Χαρταετοί δίνουν την λύση απασχόλησης και φανταστικών ταξιδιών μέσα από τα τρία βιβλία της, τα οποία μπορούν να ξεφυλλιστούν από παιδιά ηλικίας 6-9 ετών, 06/05/2019 Θεσσαλική Press
Μαίρη Μπιρμπίλη, Ένα βιβλίο ιστορίας το οποίο αλλάζει χέρια..., 17/4/2019, elniplex 

Μουσικό Χωριό 2019 - Εργαστήρια Δορυφόροι - 2η Περίοδος (5-11 Αυγούστου)

MV logo 2019 new
 
Από τις 5 έως τις 11 Αυγούστου 2019 θα λαμβάνουν χώρα τα δύο Εργαστήρια Δορυφόροι:
“Let us sing correctly!”
Seminar on Kodály music pedagogy - 4th edition
Στόχος του σεμιναρίου είναι να μυήσει βιωματικά τους συμμετέχοντες στις αρχές της παιδαγωγικής προσέγγισης και τη μεθοδολογία διδασκαλίας του Ζ. Kodály, όπως αυτές εφαρμόζονται στην Ουγγαρία, και να προσφέρει προτάσεις για το πώς μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην ελληνική δημόσια και ωδειακή εκπαίδευση.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε δασκάλους/καθηγητές όλων των βαθμίδων της μουσικής εκπαίδευσης, σε μουσικοπαιδαγωγούς, σε μαέστρους χορωδιών, σε φοιτητές μουσικών τμημάτων και σε σπουδαστές/αποφοίτους ωδείων που τους ενδιαφέρει η μουσική παιδαγωγική και το χορωδιακό τραγούδι.
και
Masterclass πιάνου με τη μέθοδο Focus Training
Με εμπειρία δεκαετιών στη διδασκαλία πιάνου και αντίστοιχη καλλιτεχνική δραστηριότητα, καθώς και πολυετή εκπαίδευση στη μέθοδο Soundings του Πολωνού σκηνοθέτη Richard Nieoszym και στη Yoga του συστήματος Satyananda, η Λόλα Τότσιου προσεγγίζει ολιστικά τη μουσική διδασκαλία και performance. Προτείνει τρόπους και τεχνικές για μια βαθύτερη συγκέντρωση και διαχείριση του σκηνικού stress, προς όφελος της καλλιτεχνικής δημιουργίας και απόδοσης.
"Είμαι καλλιτέχνης. Το άγχος είναι απαραίτητο." Πότε το άγχος πριν μια performance είναι "δημιουργικό", όπως το αποκαλούμε, και πότε καταστροφικό για τις αποδόσεις μας, αλλά και σε βάθος χρόνου για την υγεία μας;
Μια διαφορετική προσέγγιση της εμπειρίας αυτής από την Λόλα Τότσιου στο Μουσικό Χωριό.
Προσκαλούμε λοιπόν σπουδαστές ή επαγγελματίες από το χώρο της μουσικής και των παραστατικών τεχνών, καθώς και ελευθέρους ή ακαδημαϊκούς ερευνητές των ανθρωπιστικών επιστημών να συμμετέχουν ενεργά στα συμβιωτικά εργαστήρια, τις συλλογικές δράσεις, τις διαλέξεις και τα residencies του καλοκαιριού, αλλά και όλους τους φιλότεχνους που επιθυμούν να μοιραστούν την πανδαισία των δεκάδων παραστάσεων και συναυλιών που πραγματοποιούνται τις μέρες εκείνες στον Άγιο Λαυρέντιο, πάντα με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Περισσότερα για τα εργαστήρια δορυφόροι της 2ης Περιόδου (5 ~ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ):
Let us sing correctly!
Η καλλιέργεια της μουσικότητας μέσα από την παιδαγωγική προσέγγιση του Zoltán Kodály
Συντονισμός – εμψύχωση: Αγγελική Πλόκα, Yasmin Folini, Εριφύλη Δαμιανού
Masterclass πιάνου
Με τη μέθοδο Focus Training
Συντονισμός – εμψύχωση: Λόλα Τότσιου
Ολόκληρο το πρόγραμμα εργαστηρίων του Μουσικού Χωριού ΕΔΩ
Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαμονή και την ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής
θα βρείτε επίσης στην ιστοσελίδα μας.

 

MV 2019 afisa web 15 7 2019 1000px opt
 

ΕΛΛΗΝΕΣ Το χαμένο όνομα 337 μ.Χ.- 1821

ΕΛΛΗΝΕΣ Το χαμένο όνομα 337 μ.Χ.- 1821 
Ως τις αρχές του 4ου αι. μ.Χ. στη Ρωμαϊκή αυτοκρατορία οι χριστιανοί διώκονται.
Έκτοτε οι διωκόμενοι γίνονται διώκτες.
Αυτοκράτορες και χριστιανική εκκλησία επιβάλλουν τον χριστιανισμό ως τη μόνη θρησκεία του κράτους. Πολεμούν τους ετερόθρησκους αλλά και τους ετερόδοξους, όσους διαφωνούν με τη μία δογματική αλήθεια, την ορθοδοξία, που καθιερώνουν οι οικουμενικές σύνοδοι.
Αποδέχονται ως χρήσιμη την αρχαία ελληνική γραμματεία για την καλλιέργεια του λόγου, στο βαθμό που δεν υιοθετούνται ιδέες οι οποίες αντιβαίνουν στην ορθοδοξία και στο πολίτευμα.
Αν και η ελληνική γλώσσα αναγορεύεται επίσημη γλώσσα του κράτους, το όνομα Έλληνες ταυτίζεται με του ειδωλολάτρη και ως εθνώνυμο χάνεται. Οι ελληνόφωνοι πλέον πιστεύουν ότι είναι Ρωμαίοι.
Μόλις τον 13ο αιώνα αρχίζει ένας μικρός αριθμός μορφωμένων, στην κορυφή ή τις παρυφές της πολιτικής τάξης, να αναγνωρίζει τη δυναμική του ονόματος Έλληνες, τα κατορθώματα και τα επιτεύγματά τους. Οι προβληματισμοί τους δεν φτάνουν πέρα από τον κύκλο τους.
Τους επόμενους τρεις αιώνες, πριν και μετά την Άλωση, λόγιοι της Ανατολής ενισχύουν το κίνημα του ουμανισμού στη Δύση, τη στροφή στους αρχαίους.
Συνέχεια αποτελούν στην Ευρώπη, όχι κι εκεί χωρίς εμπόδια, η επιστημονική επανάσταση (από τον 16ο αι.), ο διαφωτισμός (18ος αι.), η Γαλλική επανάσταση, ο εθνικισμός και άλλα κινήματα.
Από όσους αφήνουν το Οθωμανικό κράτος κι έρχονται στην Ευρώπη, προέρχεται η πρωτοπορία που προετοιμάζει τον αγώνα της απελευθέρωσης.
Το 1821 αρχίζει με την επίκληση του ονόματος Έλληνες και της ιστορίας τους. Είναι κι αυτή μια μεγάλη ρήξη με το παρελθόν, μια επανάσταση. Το εθνώνυμο Έλληνες, το χαμένο όνομα, γίνεται το σημείο αναφοράς. Μετά 1500 χρόνια.
ΕΛΛΗΝΕΣ Το χαμένο όνομα 337 μ.Χ.- 1821 
συγγραφέας: Γιάννης Γιαννόπουλος
ΣΕΙΡΑ: ΕΚΚΕΝΤΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ-ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ (αρ.9)
Επιστημονικός Υπεύθυνος Σειράς: Γιώργος Κόκκινος

Isbn: 978-960-579-097-4
Διαστάσεις: 14 X 23,5
Σελίδες: 284
Λιανική Τιμή: 18.00 ευρώ

Τα Ινδικά Καλλιστεία έρχονται για 2η φορά στην Ελλάδα από τις 10-20 Οκτωβρίου 2019


Τα Ινδικά Καλλιστεία έρχονται στην Ελλάδα για δεύτερη φορά

Στη Βόρειο Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Χαλκιδική στρέφονται φέτος τα βλέμματα του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, με αφορμή τη διοργάνωση των Ινδικών Καλλιστείων Mrs. India Worldwide 2019, που θα πραγματοποιηθούν από τις 10 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019, με επίσημο χορηγό διαμονής το ξενοδοχειακό συγκρότημα Porto Carras.
H Mideast Travel Worldwide, Επίσημος Παγκόσμιος Ταξιδιωτικός Συνεργάτης της διοργανώτριας εταιρείας Shri Sai Entertainments, κατάφερε να φέρει για δεύτερη συνεχή χρονιά τα Ινδικά Καλλιστεία «Haut Monde Mrs. India Worldwide 2019» στην Ελλάδα. Οι προορισμοί της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας επιλέχθηκαν στρατηγικά, καθώς η Ινδία, η δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική αγορά στον κόσμο μετά την Κίνα, είναι η τιμώμενη χώρα στη φετινή ΔΕΘ.
Φέτος, 175 διαγωνιζόμενες Ινδές κυρίες απ’ όλο τον κόσμο θα συμμετέχουν στη διοργάνωση και θα συνοδεύονται από αποστολή 600 ατόμων. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα λάβει χώρα διαγωνισμός ταλέντων, ενώ στη χώρα μας θα πραγματοποιηθεί φέτος και η τελετή απονομής των καλλιστείων. Οι εκδηλώσεις αυτές θα είναι ανοιχτές και για το ελληνικό κοινό, για όσους επιθυμούν να απολαύσουν άρωμα Bollywood στην Ελλάδα.
Καθ' όλη τη διάρκεια της παραμονής τους, οι διαγωνιζόμενες θα φωτογραφηθούν με φόντο τα σημαντικά αξιοθέατα της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα, ενώ ολόκληρο το event αναμένεται να προβληθεί σε έως και150 εκατ. άτομα απ' όλο τον κόσμο, μέσα από τα social media των διαγωνιζομένων, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο της Ινδίας.
Η κα Κατερίνα Μούσμπε, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Mideast Travel, δήλωσε σχετικά: «Η Ινδία είναι μια πολύ δυναμική και διαρκώς αναπτυσσόμενη τουριστική αγορά. Η πραγματοποίηση των Ινδικών Καλλιστείων στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχή χρονιά αποτελεί σφραγίδα των υπηρεσιών και της φιλοξενίας υψηλού επιπέδου που προσφέρει η χώρα. Παράλληλα, στρατηγικός μας στόχος είναι να εδραιώσουμε την Ελλάδα ως μοναδικό προορισμό για την πραγματοποίηση της ετήσιας εκδήλωσης των καλλιστείων.»


Mideast Travel Worldwide
Αθήνα:
Λεωφ. Βασ. Σοφίας 105-107, 115 21
Τηλ: + 30 211 211 8888
Φαξ: +30 210 642 6147
Κωνσταντινούπολη:
Skyland Towers
B Blok, Kat 29
Ofis No 415, 416, 417
Seyrantepe, Sarıye
Τηλ: +90 212 5199565
Φαξ: +90 212 5121553

mideast@mideast.gr
www.mideast.gr

Μύκονος: 7 value for money γεύματα

Μύκονος: 7 value for money γεύματα

Σημειώστε...

Κρεμ μπρουλέ στα γρηγορα
Τα αγαπημένα εστιατόρια του διάσημου σεφ Jamie Oliver στην Ιταλία
Παραδοσιακή ισπανική παέγια

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ - ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΒΑΡΚΑ ΜΠΗΚΑ

-53% All Inclusive Ζάκυνθος 5* Galaxy Beach Resort για μοναδικές διακοπές!

Ekdromi.gr
Οι μεγαλύτερες προσφορές ξενοδοχείων!
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς
5* Galaxy Beach Resort - Ζάκυνθος, Λαγανάς-53%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα (+12 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 20/08/2019
 Μπροστά στην παραλία!
✔ Παιδική Πισίνα ✔ Υπέροχη Τοποθεσία ✔ Κέντρο ευεξίας και σπα ✔ Μπροστά στην παραλία ✔ Free WiFi ✔ Οικογενειακά Δωμάτια
★ WiFi ★ Bar ★ Εξωτερική Πισίνα ★ Εστιατόριο ★ Γυμναστήριο ★ Μπροστά στην Παραλία
€790 από €1.680Δες το Τώρα!
Περισσότερες Προσφορές
4* Exotica Hotel & Spa  - Ζάκυνθος Καλαμάκι
4* Exotica Hotel & Spa - Ζάκυνθος Καλαμάκι- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα (+2 επιλογές)
 All Inclusive
 Free WiFi!
€219 από €398Δες το Τώρα!
4* Keri Village - Ζάκυνθος
4* Keri Village - Ζάκυνθος- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 Free WiFi στους κοινόχρηστους Χώρους!
€209 από €378Δες το Τώρα!
4* Karras Grande Resort Zakynthos - Ζάκυνθος
4* Karras Grande Resort Zakynthos - Ζάκυνθος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 All Inclusive
 Ξαπλώστρες & Ομπρέλες Πισίνας
€80Δες το Τώρα!
4* Klelia Beach Hotel - Ζάκυνθος
4* Klelia Beach Hotel - Ζάκυνθος- 45%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 Free WiFi
€209 από €378Δες το Τώρα!
Zante Plaza Hotel  - Ζάκυνθος Λαγανάς
Zante Plaza Hotel - Ζάκυνθος Λαγανάς- 44%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+7 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 31/08/2019
 Free WiFi στους κοινόχρηστους Χώρους!
€199 από €358Δες το Τώρα!
Karras Hotel Zakynthos - Ζάκυνθος
Karras Hotel Zakynthos - Ζάκυνθος
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα
 All Inclusive
 Πισίνα για παιδιά
€110Δες το Τώρα!
Avalon Hotel - Ζάκυνθος
Avalon Hotel - Ζάκυνθος- 20%
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα (+1 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 25/08/2019
 Υπέροχη Τοποθεσία!
€560 από €700Δες το Τώρα!
4* Diana Hotel - Ζάκυνθος
4* Diana Hotel - Ζάκυνθος- 39%
 2 ημέρες (1 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 5 ετών
 Πρωινό
 έως 31/08/2019
 200 μ. από το Λιμάνι της Ζακύνθου!
€79 από €129Δες το Τώρα!
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα
4* Grecotel Filoxenia Hotel - Καλαμάτα- 45%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+2 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 01/08/2019 έως 24/08/2019
 Για τους μικρούς μας φίλους Tasty Corner για το Γεύμα τους καθώς και Πλούσιοι Μπουφέδες με snack!
€1.070 από €1.930Δες το Τώρα!
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος
4* Tinos Beach Hotel - Τήνος- 39%
 3 ημέρες (2 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά, 1 έως 12 ετών και 1 έως 5 ετών (+6 επιλογές)
 Ημιδιατροφή + Ποτά
 27/07/2019 έως 25/08/2019
 Παιδική δημιουργική απασχόληση με παιδαγωγό στο Mini Club!
€263 από €430Δες το Τώρα!
4* Bomo Olympus Grand Resort - Λεπτοκαρυά Πιερίας
4* Bomo Olympus Grand Resort - Λεπτοκαρυά Πιερίας- 40%
 5 ημέρες (4 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+6 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 24/08/2019
 Ξαπλώστρες και ομπρέλες στην πισίνα και στην παραλία
€644 από €1.080Δες το Τώρα!
4* Mythic Summer Hotel - Παραλία Κατερίνης
4* Mythic Summer Hotel - Παραλία Κατερίνης- 50%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+12 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 01/08/2019 έως 24/08/2019
 Παιδότοπος σε λειτουργία μέχρι τις 24:00 με Παιδαγωγό!
€519 από €1.030Δες το Τώρα!
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο
4* Porto Rio Hotel & Casino - Ρίο- 44%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα KAI 1 παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 All Inclusive
 έως 23/08/2019
 Μπροστά στην Παραλία!
€699 από €1.240Δες το Τώρα!
5* Alkyon Resort Hotel & Spa - Βραχάτι Κορινθίας
5* Alkyon Resort Hotel & Spa - Βραχάτι Κορινθίας- 20%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+9 επιλογές)
 All Inclusive
 Δωρεάν μία επίσκεψη στο Spa για χρήση Sauna, Hammam ή Jacuzzi
€838 από €1.050Δες το Τώρα!
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο
4* Arion Hotel - Ξυλόκαστρο- 50%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 10 ετών (+5 επιλογές)
 Ημιδιατροφή
 έως 25/08/2019
 Μία δωρεάν επίσκεψη στο Spa του Ξενοδοχείου!
€499 από €998Δες το Τώρα!
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα
5* Galini Wellness Spa & Resort - Καμένα Βούρλα- 30%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά, 1 έως 12 ετών και 1 έως 2 ετών (+8 επιλογές)
 Πλήρης Διατροφή
 έως 31/08/2019
 Ελεύθερη Χρήση της Εξωτερικής Ιαματικής Πισίνας καθημερινά!
€734 από €1.050Δες το Τώρα!
4* Aristoteles Beach Hotel - Χαλκιδική, Άφυτος
4* Aristoteles Beach Hotel - Χαλκιδική, Άφυτος- 44%
 6 ημέρες (5 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 2 παιδιά 1 έως 12 και 1 έως 6 ετών(+4 επιλογές)
 All Inclusive
 01/08/2019 έως 22/08/2019
 Κοντά σε Παραλία!
€778 από €1.398Δες το Τώρα!
Plaza Hotel - Σκιάθος
Plaza Hotel - Σκιάθος
 4 ημέρες (3 Διανυκτερεύσεις)
 2 άτομα + 1 παιδί έως 12 ετών (+1 επιλογές)
 Πρωινό
 Kοντά σε παραλία
€225Δες το Τώρα!
footer