Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 143 - ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013/1600 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 08-12-13/09 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1013 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ 1015
ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ. ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1032 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ, ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 08/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 33.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 08/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 08/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 43.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 09/04 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8
ΤΑΥΡΟΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 09/04 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 Η 8

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 142 - ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013/1000 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 08-12-13/03 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1011 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ
ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΑΥΡΟΥ.
ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1030 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 32.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 08/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8
ΚΑΡΠΑΘΙΟ, ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 08/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 08/22 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 08/18 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ 42.30
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 08/22 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

εκδηλώσεις σε Καρδίτσα


Χρειάζεστε συνταγή για τους ωραιότερους κουραμπιέδες; Αν ναι, ελάτε το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12 στο Παυσίλυπο για να μάθετε από την μάγισσα Τσαπατσούλα πως να φτιάχνετε κουραμπιέδες που πετούν.
Η συγγραφέας Χαρά Κατσαρή, οι εκδόσεις Διάπλαση, το βιβλιοπωλείο Παιδεία και οι Παιδικές Βιβλιοθήκες ΔΟΠΑΚ του Δήμου Καρδίτσας, σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου 'Η μάγισσα Τσαπατσούλα και οι καλικάντζαροι'. Στην εκδήλωση θα συμμετέχει κι ο Βαγγέλης Περρής
ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑ Ηρώων Πολυτεχνείου 6-8, Καρδίτσα ΤΗΛ 2441042182

ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 76
10680 Αθήνα
Τηλ: 210 3808455, 210 3808445
email info@diaplasibooks.gr
website: www.diaplasibooks.gr

Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Τα νέα μας | Δεκέμβριος 2013

Αγαπητοί αναγνώστες,
Ο Δεκέμβριος μας προσφέρει ιδανικές συνθήκες για χαλάρωση και διάβασμα, και οι νέες κυκλοφορίες μας είναι ένα θαυμάσιο δώρο τόσο για τους αγαπημένους μας όσο και για εμάς τους ίδιους

Με πολύ μεγάλη χαρά σας θυμίζουμε τέσσερα σημαντικά έργα ενός από τους μεγαλύτερους συγγραφείς της νεοελληνικής λογοτεχνίας, του Αντώνη Σαμαράκη, και σας προσκαλούμε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο αφιέρωμα που θα γίνει προς τιμήν του. Για το έργο του θα μιλήσουν οι: Βασίλης Βασιλικός (συγγραφέας), Γιάννης Ξανθούλης (δημοσιογράφος - συγγραφέας), Λευτέρης Παπαδόπουλος (δημοσιογράφος - στιχουργός), Τίτος Πατρίκιος (ποιητής - πεζογράφος), Έλλη Στάη (δημοσιογράφος), Παναγιώτης Τέτσης (ζωγράφος) και Σεραφείμ Φυντανίδης (δημοσιογράφος). Αποσπάσματα θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Άγγελος Αντωνόπουλος & Κατερίνα Λέχου.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Εύη Κυριακοπούλου ενώ στον χώρο θα λειτουργεί έκθεση. Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί!

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη έκδοση των βιβλίων της σειράς MUST READ, δύο νέοι τίτλοι έρχονται να προστεθούν στη συλλογή μας: η μυστηριώδης ΧΙΜΑΙΡΑ του αρχαιολόγου-συγγραφέα Βαλέριο Μάσιμο Μανφρέντι, μετρ της ιστορικής περιπέτειας, και ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΕΝΙΚΗΣ του Ντενί Γκετζ, ο οποίος, με φόντο τις συνωμοσίες και τους έρωτες της Αυλής των Πτολεμαίων, αποδίδει μυθιστορηματικά το χρονικό της πρώτης μέτρησης της Γης από τον Ερατοσθένη.
Μαζί με το πολυαναμενόμενο δεύτερο βιβλίο της σειράς του Σιλβέν Ρεϊνάρ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, ακόμη τρεις τίτλοι, γεμάτοι πάθος και αισθησιασμό, θα χρωματίσουν τις βραδινές αναγνώσεις μας με το κόκκινο του πάθους, το κόκκινο της τουλίπας

H ηλεκτρονική μας παρέα μεγαλώνει! Όχι μόνο σε τίτλους -πάνω από 800 e-books!- αλλά και σε φίλους! Γίνετε κι εσείς φίλοι μας στο facebook page που έχουμε αποκλειστικά για τα e-books και διεκδικήστε ένα Samsung Galaxy Note 3 με τα αγαπημένα σας e-books στην απίθανη κλήρωσή μας!

Η πολυαγαπημένη Τζ. Κ. Ρόουλινγκ μας παρασύρει και πάλι στα λογοτεχνικά μονοπάτια του «Χόγκουαρτς», εκεί όπου η μαγεία δεν έχει τέλος! Τα έσοδα από τα δικαιώματα των βιβλίων ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ και ΤΟ ΚΟΥΙΝΤΙΤΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ θα διατεθούν στην φιλανθρωπική οργάνωση Κόμικ Ριλίφ, «πράγμα που σημαίνει ότι κάθε λίρα ή Χρυσή Γαλέρα που θα ξοδέψουμε για να το αγοράσουμε θα συμβάλει σε θεαματικά αποτελέσματα: στο να βελτιώσει και να αλλάξει τις ζωές πολλών φτωχών παιδιών». Παράλληλα, ώρα να αποκτήσουμε και το συλλεκτικό βιβλίο ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΤΛ ΤΟΥ ΒΑΡΔΟΥ σε νέα μειωμένη τιμή για να ολοκληρώσουμε επιτέλους τη βιβλιοθήκη του Χάρι Πότερ!

Απολαύστε νέα βιβλία με DVDs και παλαιότερα βιβλία σε νέες μειωμένες τιμές για οικογενειακή διασκέδαση και θαλπωρή!
Αγαπημένα βιβλία σε νέες χαμηλότερες τιμές για να διατηρήσουμε την όρεξή μας για το καλό βιβλίο σε κάθε περίσταση και οικονομική συγκυρία. Αυτό το μήνα απολαύστε τον ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΠΟΛΩΝΟ της Μάρως Βαμβουνάκη αλλά και δύο αστυνομικά μυθιστορήματα από τον πατριάρχη του σκανδιναβικού νουάρ, Χένινγκ Μάνκελ, με ήρωα τον επιθεωρητή Κουρτ Βαλάντερ. Τέλος, δύο υπέροχα λευκώματα θα σας συντροφεύσουν στις ετοιμασίες του γάμου σας ή στα συναρπαστικά σας ταξίδια!

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


Σας αρέσουν οι αστυνομικές ιστορίες; Τα ανεξιχνίαστα μυστήρια, οι σκοτεινές υποθέσεις και τα ψυχολογικά θρίλερ; Δοκιμάστε τις δυνάμεις σας στο χαρτί παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό αστυνομικής ιστορίας που διοργανώνουν οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ.
Οι εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ σε συνεργασία με τον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 προκηρύσσουν διαγωνισμό αστυνομικής ιστορίας με θέμα Ο φόβος του ξένου.
Διάρκεια
Παρατείνεται κατά έναν μήνα ο χρόνος υποβολής συμμετοχών στον διαγωνισμό.
Πιο συγκεκριμένα ορίζεται ως νέα ημερομηνία λήξης η 10η Ιανουαρίου 2014. Κάθε συμμετοχή που θα σταλεί εκτός του νέου χρονικού ορίου θα θεωρείται εκπρόθεσμη και δεν θα γίνεται δεκτή.
Το θέμα
«Ο φόβος του ξένου»
Η ανάπτυξη του θέματος και της πλοκής των ιστοριών είναι απολύτως ελεύθερη για τους συμμετέχοντες. Τα διαγωνιζόμενα κείμενα πρέπει να είναι αστυνομικά διηγήματα με την ευρεία έννοια του όρου, να μην έχουν δημοσιευτεί στο παρελθόν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή ούτε να έχουν υποβληθεί σε άλλον διαγωνισμό.
Έκταση κειμένων
Οι ιστορίες δεν θα πρέπει να ξεπερνούν σε έκταση τις 2.500 λέξεις (στην καταμέτρηση συμπεριλαμβάνεται και ο τίτλος της ιστορίας).
Οι κριτές
Η πρωτοτυπία του συγκεκριμένου διαγωνισμού έγκειται στο γεγονός πως ΕΣΕΙΣ οι ίδιοι κρίνετε το αποτέλεσμα. Οι συμμετέχοντες στον διαγωνισμό διαβάζουν τα κείμενα, αξιολογούν και βαθμολογούν για να αναδείξουν τους νικητές.
Οι νικητές
Οι δέκα ιστορίες που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα εκδοθούν σε βιβλίο που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ με τον τίτλο Ο φόβος του ξένου, 10 αστυνομικές ιστορίες. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει σε έντυπη και ψηφιακή μορφή η οποία θα διατεθεί προς πώληση στα βιβλιοπωλεία (και e-shops). Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τους σκοπούς της πλατφόρμας «Συν Αθηνά» (www.synathina.gr) του Δήμου Αθηναίων, η οποία στηρίζει και διευκολύνει τις ομάδες πολιτών που με τις δράσεις τους βελτιώνουν την ποιότητα ζωής στην Αθήνα. Επιπλέον, οι δέκα νικητές θα έχουν προτεραιότητα σε ό,τι αφορά την αξιολόγηση τυχόν μελλοντικών έργων τους που θα υποβληθούν στις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ προς έκδοση.
Η ιστορία του πρώτου νικητή θα διασκευαστεί θεατρικά για το ραδιόφωνο από τον σταθμό Αθήνα 9.84.
Ο δεύτερος και ο τρίτος νικητής θα κερδίσουν βιβλία αστυνομικής λογοτεχνίας από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ, δικής τους επιλογής και ονομαστικής αξίας 200 και 100 ευρώ αντιστοίχως.
Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει σε ειδική τιμητική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με τον ΑΘΗΝΑ 9.84 εντός του πρώτου εξαμήνου του 2014 και θα είναι ανοιχτή στο κοινό.
Δικαίωμα συμμετοχής – Βασικές προϋποθέσεις
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους είτε έχουν εκδώσει άλλο οποιοδήποτε έργο είτε όχι.
Η υποβολή των κειμένων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά.
Η Οργανωτική Επιτροπή
Ελένη Μπούρα, Αναστασία Καμβύση, Μαρία Ξυλούρη, Ντόρα Τσακνάκη, Ειρήνη Χριστοπούλου εκ μέρους των εκδόσεων ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Επικοινωνία
Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με τον διαγωνισμό αστυνομικής ιστορίας μπορείτε να επικοινωνείτε στο e-mail: diagonismos.crime@metaixmio.gr.
Όροι συμμετοχής
Διαβάστε προσεκτικά τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής στον διαγωνισμό.

ΝΕΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τρίημερο στα Ζαγοροχώρια.

Κερδίστε ένα σούπερ 3ήμερο στο πολυτελές Zagori Suites. l26743.jpg

ONIRAMA - ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ - ΝΕΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ & VIDEO CLIP

Στην Πόλη των Αγγέλων!
Το νέο χριστουγεννιάτικο τραγούδι και video clip των ONIRAMA

onirama christmas play button
#OniramaChristmasSpirit
 Στο link θα βρείτε και μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι σε mp3 και wav. Download

Μύρωνας Στρατής «Σαν Ρεφραίν» | New Song & Video Clip

Μύρωνας Στρατής
«
Σαν Ρεφραίν»
Oλοκαίνουργιο τραγούδι και Video Clip

Αυτό το χειμώνα, ο Μύρωνας Στρατής επιστρέφει πιο διαφορετικός από ποτέ, με ολοκαίνουργιο τραγούδι και video clip που θα μας συνεπάρει στο ρεφραίν!
«ΣΑΝ ΡΕΦΡΑΙΝ»
ΣΑΝ ΡΕΦΡΑΙΝ δυνατό, σαν μια βόμβα που σκάει έτσι πια σ’ αγαπώ.
Δώσε χρώμα και φως, σ’ έναν κόσμο που σπάει και ξανά θα στο πω, σ’ αγαπώ.

Μετά την επιτυχία «Δεν Κολλάω», που παρέμεινε  επί μήνες ψηλά στα ραδιοφωνικά chart, ο αγαπημένος καλλιτέχνης αποκαλύπτει την πιο ώριμη πλευρά του μουσικά, αλλά και οπτικά!
Ο πολυτάλαντος Μύρωνας υπογράφει τη μουσική και τους στίχους στο νέο του τραγούδι, ενώ εξελίσσεται διατηρώντας πάντα τη χαρακτηριστική μουσική του σφραγίδα                           
Η ταυτόχρονη οπτικοποίηση του single  «Σαν Ρεφραίν», μέσα από την μοναδική ματιά του Sheriff Francis, ακολουθεί πιστά την ατμόσφαιρα του τραγουδιού, συμβάλλοντας σε μια απώτερη συναισθηματική κλιμάκωση!
Παράλληλα οι πολύ επιτυχημένες ζωντανές εμφανίσεις του Μύρωνα Στρατή με τον Ησαΐα Ματιάμπα συνεχίζονται σε όλη την Ελλάδα,
ενώ το ραντεβού στο οικείο πλέον stage στο «Σταυρό Του Νότου» ανανεώνεται για τις παραμονές Χριστουγέννων 24/12 και Πρωτοχρονιάς 31/12, για δύο ακόμα sold out live parties!
Facebook: https://www.facebook.com/MyronasStratis
Twitter: https://twitter.com/MyronasStratis
Στίχοι / μουσική : Mύρωνας Στρατής
Σκηνοθεσία : Sherif Francis

Youtube : http://www.youtube.com/watch?v=jUXlEWQf_o0
 



Τέσσερις μύθοι για τη διατροφή των παιδιών

Τέσσερις μύθοι για τη διατροφή των παιδιών
Ο βιολόγος που «τάραξε τα νερά» της επιστήμης του

Αποδοκιμάστηκε από νεοδημοκράτες γιατρούς του ΕΟΠΥΥ ο Γεωργιάδης

Διαφορετικά συνδεδεμένοι ο ανδρικός και ο γυναικείος εγκέφαλος

Τα εσπεριδοειδή προστατεύουν γυναίκες από εγκεφαλικό

Μαλλιά στην… «τρίχα» στο «Υγεία Πάνω απ’ Όλα»

Πολύ σημαντικές οι φυτικές ίνες στη διατροφή

Ποιες βιταμίνες χρειάζονται όσες παίρνουν αντισυλληπτικά

Κυριακάτικη προπόνηση σε εξωτερικό χώρο

ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ ΘΑΛΑΣΣΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΘΗΝΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 / 0400 UTC

- ΑΝΕΜΟΙ: ΚΛΙΜΑΚΑ ΜΠΟΦΟΡ
- ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑΛΑΣΣΑΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: ΟΙ ΡΙΠΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ 40 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ
ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΨΟΣ ΚΥΜΑΤΟΣ
ΕΩΣ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ

ΜΕΡΟΣ 1
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 141
ΜΕΡΟΣ 2
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 07-12-13/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1007 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, 1012 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1030 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΜΕΡΟΣ 3
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΜΕΧΡΙ 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 04 UTC
ΒΟΡΕΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 ΕΩΣ 5. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΑ ΑΔΡΙΑΤΙΚΗ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΠΟΥΤ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΜΕΛΙΤΑ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΜΕΤΑΒΛΗΤΟΙ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΓΚΑΜΠΕΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 3 Η 4 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5. ΛΙΓΟ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΙΔΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 19.50 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟ ΙΟΝΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η
5 . ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΠΑΤΡΑΙΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΥΘΗΡΩΝ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΚΑΙ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00 7 Η 8 ΑΡΓΟΤΕΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ
ΤΑΥΡΟΣ
ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 32.00 ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 Η 9 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 32.00
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8 ΓΡΗΓΟΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ
ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ. ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΤΡΙΚΥΜΙΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΒΕΛΤΙΟΥΜΕΝΟΣ
ΔΕΛΤΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΡΟΥΣΕΙΝΤ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 7 ΓΡΗΓΟΡΑ ΔΥΤΙΚΟΙ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ
ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΡΟΔΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΑΡΠΑΘΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΤΟΠΙΚΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ ΙΚΑΡΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΚΑΙ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 26.00 6 Η 7
ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΘΑΛΑΣΣΑ ΣΑΜΟΥ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 4 Η 5 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 3 Η 4. ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΝΟΤΙΟΣ ΕΥΒΟΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΙ 6 Η 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΣΤΕΝΟ ΚΑΦΗΡΕΑ
ΒΟΡΕΙΟΙ 7 ΓΡΗΓΟΡΑ 6. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ 5 Η 6 ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6 ΑΡΓΟΤΕΡΑ 4 Η 5.
ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 5 Η 6. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ Η
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ
ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 5 Η 6 ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΡΑΚΙΚΟ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 Η 5 ΓΡΗΓΟΡΑ 3 Η 4 ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ.
ΛΙΓΟ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ

ΜΑΡΜΑΡΑ
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 ΓΡΗΓΟΡΑ 4 Η 5. ΤΑΡΑΓΜΕΝΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8 ΕΞΑΣΘΕΝΟΥΝΤΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ. ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 6 Η 7 ΕΝΙΣΧΥΟΜΕΝΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ.
ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ Η ΠΟΛΥ ΚΥΜΑΤΩΔΗΣ. ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 12 ΩΡΕΣ
ΘΥΕΛΛΩΔΕΙΣ ΑΝΕΜΟΙ ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Γενική πρόγνωση καιρού Ελλάδος (2 ημερών)

ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 08-12-2013 /0600 ΤΟΠΙΚΗ

ΜΕΡΟΣ 1
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 08-12-2013
ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΒΟΡΕΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ 4 ΜΕ 6 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΠΑΓΕΤΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -3 (ΜΕΙΟΝ 3) EΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΟ ΙΟΝΙΟ 6 ΤΟΠΙΚΑ 7 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 5 EΩΣ 16 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ 4 ΜΕ 5 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΝΟΤΙΟΤΕΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 4 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ -4 (ΜΕΙΟΝ 4) EΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΟΔΙΚΩΝ ΒΡΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 5 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 EΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ. ΤΟΠΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 8 EΩΣ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 3 ΜΕ 4 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΕΙΣ
ΑΤΤΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 3 EΩΣ 13 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ. ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ 2 ΜΕ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 4 ΜΕ 6 ΜΠΟΦΟΡ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΑΠΟ 1 EΩΣ 9 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΕΛΣΙΟΥ.
ΜΕΡΟΣ 2
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 09-12-2013
ΚΑΙΡΟΣ: ΓΕΝΙΚΑ ΑΙΘΡΙΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΧΩΡΑ ΛΙΓΕΣ
ΠΑΡΟΔΙΚΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ.
ΑΝΕΜΟΙ: ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ 3 ΜΕ 5 ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΕΛΑΓΗ 6 ΜΕ 7 ΜΠΟΦΟΡ ΜΕ ΒΑΘΜΙΑΙΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΗ.
ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ: ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΑΝΟΔΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΑ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΠΑΓΕΤΟΣ.

Δελτία Θυελλωδών Ανέμων

ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΘΥΕΛΛΩΔΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗ METAREA 3
ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡ 141 - ΚΥΡΙΑΚΗ 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013/0400 UTC

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΨΗ 07-12-13/21 UTC
ΧΑΜΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1007 ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ, 1012 ΣΤΟΝ ΤΑΥΡΟ
ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ 1030 ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
ΤΑΥΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 32.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ 08/10 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΤΑΥΡΟΣ ΔΥΤΙΚΑ ΤΟΥ 32.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 08/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 8 Η 9
ΚΑΡΠΑΘΙΟ, ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΒΟΡΕΙΑ ΤΟΥ 34.00
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 08/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 08/16 UTC
ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8
ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΜΕΧΡΙ 08/16 UTC
ΔΥΤΙΚΟΙ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΟΙ 7 Η 8

ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ - ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ

Τέλη Δεκεμβρίου οι συντάξεις ΟΑΑΕ και ΙΚΑ

Με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας Γιάννη Βρούτση θα πληρωθούν νωρίτερα από τις προβλεπόμενες ημε­ρομηνίες όλες οι συντάξεις του Ιανουαρίου 2014, που καταβάλλουν τα εποπτευόμενα από το υπουργείο Εργασίας ασφαλιστικά ταμεία.
Διαβάστε ολο το άρθρο ΕΔΩ

Παπούλιας: Η διαφθορά έχει βαθιές ρίζες στην Ελλάδα


Jenny-Balatsinou Μπαλατσινού: Δεν είμαι μίζερη, ούτε ζηλιάρα Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Πέτρο Κωστόπουλο, αλλά και την τηλεοπτική συμβίωσή της με [...]
asthenoforo100 83χρονος έχασε τη ζωή του από φωτιά σε θερμαντικό σώμα Ένας 83χρονος έχασε την ζωή του, από εισπνοή καπνών, όταν προκλήθηκε φωτιά στο σπίτι του από ηλεκτρικό θερμαντικό σώμα που [...]
bxp Pacos3 Προβλέψεις για το σημερινό Στοίχημα: Η Πάκος και οι… άλλες Τρία παρολί για σήμερα   Το δυνατό ποντάρισμά μου είναι, κόντρα σε θεούς, δαίμονες και στατιστική, η Πάκος Φερέιρα. Σύμφωνοι [...]
Alexandroupoleos-Anthimos Αλεξανδρουπόλεως Άνθιμος: Ο ρόλος μας δεν είναι να υποκαταστήσουμε το κράτος Πηγή: www.romfea.gr Με λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια εορτάσθηκε και φέτος ο Πολιούχος της Αλεξανδρουπόλεως Άγιος Νικόλαος, αρχιεπίσκοπος Μύρων της Λυκίας, στον [...]
Evstathios-Boukouras Ο Μπούκουρας διευκρινίζει ότι… παραμένει Χρυσή Αυγή Σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε ο βουλευτής Κορίνθου της Χρυσής Αυγής, Ευστάθιος Μπούκουρας, με την οποία ξεκαθαρίζει πως δεν διαχωρίζει την [...]
Kostas-Markopoulos Μαρκόπουλος: Είναι λογικό να υπάρχουν και αντίθετες φωνές Εφ΄όλης της ύλης των τρεχουσών πολιτικών εξελίξεων ήταν η συνέντευξη την οποία παραχώρησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Μαρκόπουλος [...]
Gymnasiada Η Ελλάδα γοήτευσε στη “Γυμνασιάδα 2013″ Έξι μετάλλια και πλήθος διακρίσεων για την ελληνική αποστολή στη «Γυμνασιάδα 2013», την οποία οργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Σχολικού Αθλητισμού [...]
Giorgos-Georgiadis Γεωργιάδης: Έχουν παρθεί αποφάσεις για τον ΠΑΟΚ Ο εκ των στενών συνεργατών του Χουμπ Στέφενς στον πάγκο του ΠΑΟΚ, Γιώργος Γεωργιάδης μίλησε για τα τελευταία αποτελέσματα της [...]
Astynomia-peripoliko Η Αστυνομία ψάχνει στοιχεία για θανατηφόρο τροχαίο στη Θηβών Πληροφορίες και στοιχεία για θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στις 20:25 της 28ης Νοεμβρίου στη Λεωφόρο Θηβών, στη συμβολή της με [...]
arxaiokapiloi Συνελήφθησαν αρχαιοκάπηλοι στη Βοιωτία Δυο άνδρες ηλικίας 46 και 47 ετών συνελήφθησαν στη Βοιωτία, με την κατηγορία της παράνομης κατοχής αρχαίων αντικειμένων, καθώς μετά [...]
Matcioulis Νέο πλήγμα με Ματσιούλις Οι αρχικοί φόβοι για τον τραυματισμό του Γιόνας Ματσιούλις στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν για τον Λιθουανό [...]
Giorgos-Patoulis Η ώρα του “δημόσιου απολογισμού” για τον Πατούλη Η ώρα του “δημόσιου απολογισμού” έφτασε για τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γιώργο Πατούλη, καθώς το πρωί της Κυριακής 8 Δεκεμβρίου θα [...]
vomves-molotof Μολότοφ στα γραφεία της ΝΔ στα Γιάννενα Επίθεση με βόμβα μολότοφ πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στα Γιάννενα. Η μολότοφ [...]
Pyrosvestiki Μικρής έκτασης φωτιά σε μονοκατοικία στη Βούλα Μικρής έκτασης φωτιά ξέσπασε το πρωί σε κλιμακοστάσιο μονοκατοικίας στη Βούλα. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως δυνάμεις της Πυροσβεστικής, αποτελούμενες από [...]
Pella-sidirodromos Ένας νεκρός σε δυστύχημα με τρένο στην Έδεσσα Ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του στην Έδεσσα, όταν το φορτηγό το οποίο οδηγούσε συγκρούστηκε με διερχόμενη επιβατική αμαξοστοιχία. Ο [...]
GSEE-ADEDY ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ δίνουν ραντεβού στο Σύνταγμα Συλλαλητήριο διοργανώνουν το απόγευμα στο Σύνταγμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, λίγες ώρες πριν την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2014 [...]
Karolos-Papoulias Παπούλιας: Η διαφθορά έχει βαθιές ρίζες στην Ελλάδα Στις διαβρωτικές για την Ελλάδα συνέπειες της διαφθοράς, που εξακολουθεί να… σεργιανίζει στη χώρα μας, κάνει λόγο ο Πρόεδρος της [...]
Vladimir-Wais Βάις: Στον Ολυμπιακό είμαστε οικογένεια Στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια στάθηκε ο Βλάντιμιρ Βάις, λέγοντας πως όλοι οι παίκτες είναι πολύ [...]
Giannis-Adetokounmpo Γενέθλια με νίκη για τον Αντετοκούνμπο Ανήμερα των γενεθλίων του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, πέτυχε 6 πόντους και πανηγύρισε τη νίκη των Μπακς επί των Ουίζαρντς με [...]
Fernando-Santos Ο Σάντος… το σκέφτεται για το αν θα συνεχίσει στην Εθνική Με την ευκαιρία της κλήρωσης των ομίλων του Μουντιάλ, Γιώργος Σαρρής και Φερνάντο Σάντος είχαν την ευκαιρία να τα πουν [...]